Besiktas tränare Bernd Schuster är intresserad av Real Madrids lagkapten Raul Gonzalez


Real Madrids före detta tränare, Bernd Schuster vill ha med Raul i sitt lag, Besiktas.
Raul Gonzalez

Real Madrid
legenden, Raul Gonzalez, förväntar sig få sin framtid med klubben beslutad de närmaste tre veckorna, när han återvänder från sin semester. Han kommer sannolikt få ett erbjudande från sin före detta tränare, Bernd Schuster som vill ha med veteranen i den turkiska klubben Besiktas.

Schuster har erkänt behovet av att stärka sitt anfall i den tukiska klubben, men samtidigt sa han att det skulle kunna vara svårt att övertyga spelaren att flytta till Turkiet.

"Vi skulle kunna använda en målgörare. Förra året gjorde vi bara 45 mål och vår skyttekung gjorde 13 mål. Vi behöver någon där uppe, men jag vet inte om Raul skulle vara villig att komma till Turkiet" sa den tyska tränaren.

Raul, som fyller 33 år nästa vecka, pratade inte om sin framtid när han tillfrågades av reportrar igår, men enligt uppgifter kommer han träffa klubbens tjänstemän nästa måndag, för att prata om sin framtid.

"Jag kommer tillbaka efter semestern" var det enda Raul sa, men förklarade att hans framtid kommer att beslutas snart. Man tror att Raul kommer troligen spela i den engelska ligan Premier League, eller i USA.

Skriv en kommentar