Florentino Perez Citat

Florentino Perez, som är Real Madrids president har besvarat frågor i en "internet - chat" med antena3.com's användare. Fans frågade honom om den nya tränaren, eventuella värvningar och hans allmänna uppfattning om klubbens säsong.
Florentino Perez

Citat 1:
"Kaká kom till Real Madrid som en Ballon d'Or och FIFA World Player vinnare. Han är utan några tvivel alls en bra spelare. Han hade otur med skador förra säsongen, men jag är säker på att han kommer bli en av våra största värvningar nästa säsong."

Citat 2: "Raul är en ikon här oavsett vad som händer. Han kommer att dela sina tankar med oss efter semestern och vi kommer acceptera hans beslut. Detta är och kommer alltid vara hans hem."

Citat 3: "Vi kommer säkert värva två eller tre bra spelare, för att slutföra truppen. Vi kommer att arbeta hela sommaren för att logga fotbollsspelare och slutföra denna magnifika truppen."

Citat 4: "Vår historia har visat att de dyraste värvningarna, visar sig så småningom vara de billigaste. De har gett oss ett internationellt ryktbarhet."

Citat 5: "Real Madrid har haft stora spelare och vunnit många titlat henom hela sin historia. Vi vann åtta titlar då jag tidigare var president för Real Madrid, inklusive vår nionde Europeiska Cup. Vi kommer fortsätta arbeta för att bygga ett mästarlag. Vi har för närvarande en bra trupp och den bästa tränaren som finns."

Kommentarer

antonReal

2010-06-07 - 21:55:00
härligt att läsa om mr.perez men hoppas bara att han lärt sig av sina tidigare misstag(; riktigt bra blogg föresten det uppskatas mycket med så bra sidor tillskillnad från t.e.x realmadrid.se som typ lägger ut en nyhet varannan dag här läggs det typ ut tre nyheter varje dag.(:

Anonym

2010-06-07 - 22:14:13
Ganska konstigt om Reals egna hemsida skulle lägga upp ryckten o skvaller om egna laget;D

Anonym

2010-06-07 - 22:15:31
Ganska konstigt om Reals egan hemsida skulle skriva skvaller och rykten om egna laget;D

Anonym

2010-06-07 - 22:20:40
En vis man..

Itian

2010-06-07 - 22:48:25
Du admin ska veta att vi alla uppskattar denna sidan jättemycket för ditt hårda jobb att leta efter nyheter för madrid :D jämfört med andra hemsidor som te.x realmadrid.se så är det nyhet var 3:e dag och här kommer det varje 1-3 timme. HALA MADRID! och härligt att höra perez prata lite också hahahah :)

Anonym

2010-06-07 - 23:14:06
den bästa hemsida om realmadrid

Skriv en kommentar