Florentino Perez tackar Raul för alla år han spelat för Real Madrid: "Raul är Real Madrid"


I en presenation av Rauls biografi , uttryckte Real Madrids president, Perez, sin uppskattning till Raul Gonzalez blanco.

Raul Gonzalez

AS rapporterade att Real Madrids president Florentino Perez pratade idag på den officiella utgivningen och presentationen av Rauls biografi "The Triumphs of Values", då Madrids högste chef hyllade "El Captain" för hans mångåriga engagemang för klubben.

"Raul kommer alltid påminna mig om Di Stefano, eftersom han är ett bra exempel på en fotbollspelare, och en människa. Han representerar värdet på lojalitet och yrkesetik. Han har gjort allt för klubben både utanför och på planen, och gjort Real Madrid tröjan större. Raul andas fotboll. Raul älskar utmaningar och ansträngningar. Raul är Real Madrid. Tack för alla år du har engagerat dig i klubben" har Perez sagt.

Det Perez sa, har lett till många spekulationer i media om att Raul Gonzalez kanske inte kommer spela i klubben nästa säsong. Den nya Real Madrid tränaren, Jose Mourinho, avslöjade igår att han hade träffat Raul och det har rapporterats att han har erbjudit honom en ledande position inom laget. Men det är oklart om en sådan roll kommer leda till något spel på planen. Mou var närvarande på Rauls biografi idag.

Raul har spelat i Real Madrid väldigt länge. Han började spela för Real Madrids A-lag sedan 1994, tillsammans med Guti.

Kommentarer

Raul lämna oss inte :/

2010-06-01 - 20:59:23
Du har alltid funnits i vårt hjärta ALA RAUL ! <3

Anonym

2010-06-01 - 21:18:04
EN LÄGEND SOM KOMMER VA RIK MÅ RIK.

Skriv en kommentar