Mahamadou Diarra: "Jose Mourinho är rätt man för Real Madrid"


Malis mittfältare är övertygad om att Mourinho kommer leda Real Madrid till framgång..
Mahamadou Diarra

Real Madrids mittfältare, Mahamadou Diarra, har visat att han är glad över att ha Jose Mourinho som ny tränare för Real Madrid, och säger att han är den rätta mannen för att hjälpa Los Blancos till framgång i framtiden. Diarra säger också att Madrid skulle ha undertecknat Mourinho redan för ett år sedan.

"Jag tror att madrid har gjort rätt med att underteckna Jose Mourinho. Jag tycker också att de borde ha undertecknat honom redan förra säsongen, när klubben hade gjort alla de andra transferingar" sa Diarra till spanska tidningen Marca.

"Jag tror att han kan jämföras med Fabio Capello när det gäller hans mentalitet. Capello kom till Madrid efter att klubben inte hade någon framgång på fyra år och han guidade Real till silver direkt."

"Han fick oss att förstå att vi alla var tvungna att arbeta hårt om vi ville ha en framgång. Han ingav disciplin och det är precis vad spelarna i Real behöver. Capello var inte rädd för att släppa någon, oavsett hur känd han var. Jag har fått höra att Mourinho är precis så där."

"Jag har pratat med Didier Drogba och Michael Essien om honom, och båda sa att Mourinho är mycket nära sina spelare. Hans spelare är alltid redo mentalt och fysiskt för spel och beredda för den exakta tidpunkten."

Kommentarer

ard

2010-06-24 - 16:17:15
"....framgång på fyra år och han guidade Real till silver direkt"Silver?

fsddsfa

2010-06-24 - 16:24:46
silver=andra plats

Itian

2010-06-24 - 19:12:00
men vi vann ju den året han pratar om?

Skriv en kommentar