Maicon vill lämna Inter och spela för Real Madrid och Jose Mourinho


Den brasilianska stjärnan vill flytta till Santiago Bernabeu, och följa Jose Mourinho.

Maicon

Douglas Maicon Sisenando, Inters och Brasiliens högerback, har ekänt att han gärna skulle vilja underteckna för Real Madrid i sommar.

Brasilianarens framtid på Giuseppe Meazza är tveksam, efter att Real Madrids nya tränare, Jose Mourinho, har ekänt att han vill ha med försvararen i sin nya trupp.

Rapporter i England hävdar att Manchester City, också är intresserade av Maicon, och är med i jakten tillsammans med Madrid klubben på att underteckna högerbacken. Men den förra Monaco försvararen har inget intresse av att flytta till Eastlands.

"Vad jag vill är att spela för Madrid och det skulle vara en ära för mig att vara där, eftersom jag har sagt att det skulle vara ett fantastiskt tillfälle i min karriär" sa Maicon till AS.

"Jag har inget med Manchester City att göra, det kan jag försäkra. Men jag kommer göra det mycket klart för alla, för att undvika missförstånd: Jag vill spela för Real Madrid, jag vill inte gå till Manchester City."

"Dessutom vill jag upprepa att jag inte har något med den engelska klubben."

Samtidigt som Maicon pratade om Brasilien och VM, konstaterade han att en återförening med Mourinho skulle han tycka om, efter att ha haft honom som tränare i Inter.

"Mourinho är en stor tränare, och jag tror inte att någon kan säga det motsatta. Jag har en jättebra realation med honom och det skulle vara mycket bra för mig att vara på hans tjänst igen" tillade han.

"Vi vann många saker tillsammans och jag hoppas kunna upprepa det. Han är en av de bästa tränarna jag har haft i hela mitt liv."

Kommentarer

CR9

2010-06-03 - 21:11:50
kan int maicon bah komma så att allt slutar liksom. han vill ju till real så låt han komma hit!

Anonym

2010-06-04 - 00:33:04
ellerhur han o mou vill så köp han

Saaz

2010-06-05 - 16:10:24
ena sekunden vill han spela för oss sen vll han in te det längre... falsk kallas det!

Skriv en kommentar