Manchester United kan köpa Rafael Van der Vaart för 20 miljoner euro


Sir Alex Ferguson, Uniteds tränare, är enligt uppgifter intresserad av holländaren.

Rafael Van der Vaart

En rapport från tidningen AS, säger att de engelska jättarna, Manchester United, planerar att lägga bud på 20 miljoner euro för Real Madrids Rafael Van der Vaart. Red Devils tränare, Sir Alex Ferguson är enligt rykten mycket intresserad av holländaren.

Sir alex har redan medelat media att det inte kommer bli några stora överföreingar i sommarens transfermarknad. Men den engelska pressen spekulerar att detta bara är ett knep för att dämpa pressens rykten och att klubben söker en offensiv mittfältare som Van der Vaart.

Det är dock ännu osäkert huruvida Van der Vaart finns med i José Mourinhos planer inför nästa säsong. Förra året släppte Los Blancos sina holländska anfallare Arjen Robben och Wesley Sneijder till Bayern Munchen och Inter. Nu ser man att både spelarna har blivit framgångsrika med sina nya klubbar. Sneijder blev till och med en fast punkt i Mourinhos Inter trupp.

Van der Vaart är en spelare som är ganska lik Sneijder, och det återstår att se om "The Special One" kommer arbeta med honom på ett liknande sätt. Holländaren var nära en överföring i början av förra säsongen, men ett godtagbart erbjudande kom aldrig till Los Blancos, och bestämde sig för att behålla honom. Så smånigom ersatte han en skadad Kaká i startelvan och gjorde ett antal imponerande mål.

Kommentarer

aras

2010-06-04 - 22:17:09
snälla sälj inte honom

Anonym

2010-06-04 - 22:48:53
NEEEEEJ! HAN KOMMER BEHOVAS!

Saaz

2010-06-05 - 16:08:29
håller med de innan mej låt honom stanna!! han kommer hjälpa real i svåra stiatuoner!

Skriv en kommentar