Mourinho vill inte sälja Kaká till Chelsea och är säker på att stjärnan kan återfå sin bästa form


Jose Mourinho är inte ute efer att sälja den brasilianska stjärnan Kaká till Chelsea, istället är han övertygad om att han kan få ut det bästa av mittfältaren.

Ricardo Kaká

Det har rapporterats att Chelsea var angelägna om att göra en 50 miljoner euro bud för den före detta FIFA World Player of the Year, Kaká, som verkade ha haft en dålig start med Real Madrid. Jose Mourinho ansågs vilja bli av med Kaká för att kunna värva andra spelare, men portugisen har meddelat att han vill ha kvar Kaká på Bernabeu.

Kaká kämpade i Real Madrid föra säsongen, efter hans 56 miljoner euro flytt från AC Milan förra sommaren. En besvärande lår-skada hindrade Kaká från spel många gånger. Därför ville Milans och Kakás före detta tränare Carlo Ancelotti återförenas med Kaká för att kunna hjälpa honom med att återigen bli en av världens bästa spelare.

Men spanska tidningen Marca har rapporterat att Mourinho inte kommer låta Chelsea få Kaká och han har instruterat Bernabeus tjänstemän att inte lyssna på alla erbjudanden brasilianaren får, för att han är säker på att han kan återvända Kaká till sin bästa form.

"Kaká har förlorat anseende under de senaste månaderna av konkurrensen, men det kommer inte vara några problem alls att återigen få honom att vara i sin bästa form" sa Mourinho.

Kaká hade en utmärkt tid med Carlo Ancelotti i Milan, och kanske kan Mourinho hjälpa Kaká och få honom att bli en av världens bästa spelare igen.

"En spelare som han måste ha ett starkt förtroende för att skapa och spela med sitt spel."

Kommentarer

reaalmaadriid

2010-06-13 - 22:01:26
JA! HAN FÅR STANNNA!! :D

BRAAAAAAAA Mourinho

2010-06-13 - 22:35:35
Mourinho ät precis vad kaka behöver , en tränare som kan ge honom jävligt starkt självförtroende och jag är säker på att Kaka kommer glänsa i Madrid nästa säsong !!!!!

Anonym

2010-06-13 - 22:39:00
BRA NYHETER!

Anonym

2010-06-13 - 23:01:39
kaka en kung

Skriv en kommentar