Real Madrid erbjuder De Rossi 10 miljoner euro per år - Roma erbjuder 4,5 miljoner euro


Roma vill gärna ha kvar Daniele De Rossi i Roma, men de kan inte konkurrera med Real-lönen.

Daniele De Rossi

Roma är ivriga om att få Daniele De Rossi att underteckna ett nytt avtal med klubben, för att kunna döda alla möjligheter för honom att flytta till Real Madrid, enligt tidningen Leggo.

De Rossi sa att han "skulle kunna gå till Real Madrid" förra veckan, men hans idé var inte samma som Claudio Ranieri (romas tränare) och Rosella Sensi (ordförande) som sa att det inte fanns någon möjliget att han lämnar.

Jose Mourinho har varit upptagen med att ändra lite här och där på Real Madrids trupp. Han sa att han bara behöver tre eller fyra spelare. En av dessa är De Rossi.

Real är redo att erbjuda den italienska stjärnan 10 miljoner euro per säsong. Roma har svarat med max 4,5 miljoner euro per år. Men han vill att den italienska klubben ska betala minst 6 miljoner euro för att stanna kvar.

Nu när De Rossi ska vara med i VM, har han hopp om att ett nytt avtal ska ske innan han flyger med Italien till Sydafrika, nästa vecka. Men med tanke på lönen som Roma vill betala mittfältaren, kommer det troligen ta tid för ett nytt kontrakt.

De Rossis nuvarande kontrakt löper ut år 2012.

Kommentarer

Anonym

2010-06-01 - 22:13:28
Han är ingenting mot varken Lass eller Xabi!

Anonym

2010-06-02 - 14:58:20
HELLRE JAVI MARTINEZ

Anonym

2010-06-02 - 19:43:45
Vad snackar du om javi martinez är så kass mannen

Skriv en kommentar