Real Madrid håller ett öga på Bayern München stjärnan, Bastian Schweinsteiger


Den tyska stjärnan har uppenbarligen väckt intresse hos Real Madrid..
Bastian Schweinsteiger

De spanska giganterna, Real Madrid, tittar noga på den inflytelserika mittfältaren, Bastian Schweinsteiger, som för närvarande har ett kontrakt med de tyska mästarna Bayern München, enligt tidningen AS.

Den nya tränaren, Jose Mourinho, vill ha nya mittfältare i sin nya trupp som ska spela tillsammans med Xabi Alonso i mitten av planen. Alltås så har den tidigare Chelsea och Inter tränaren Scweinsteiger som sitt främsta mål.

Real Madrid hade ett samband med Daniele De Rossi och Steven Gerrard, men båda spelarna verkar vara ovilliga att lämna sina nuvarande klubbar för ett utlänskt äventyr. Det har gjort att Los Blancos vänt sin uppmärksamhet på annat håll.

Den 25 årige tysken är en av Bayerns unga spelare och har spelat mer än 200 matcher för de tyska mästarna. Han spelade en stor roll för sin klubb säsongen 2009/2010, då Bayern München tog sig ända fram till Champions League finalen, dock vann de inte.

Scweinsteigers nuvarande kontrakt med Bayern löper ut sommaren år 2012, men den amerikanska klubben Hollywood United FC kan värva mittfältaren för 30 miljoner euro. Chelsea och Juventus tros också vara intresserade av den tyska mittfältaren.

Kommentarer

Anonym

2010-06-21 - 14:00:18
Många spelare som är Morinhos huvudmål;P

Skriv en kommentar