Real Madrid kan erbjuda Karim Benzema för Manchester Uniteds Nemanja Vidic


Real Madrid vill ha Nemanja Vidic, och kan tänka sig erbjuda Manchester United Karim Benzema..

Karim Benzema

Den spanska sporttidningen AS rapporterade att den engelska pressen har hävdat att Real Madrid skulle kunna göra ett byte med Manchester United i sommar, för mittbacken Nemanja Vidic. Därför skulle den franska anfallaren, Karim Benzema, kunna ingå i affären.

Enligt uppgifter har serben inte en så bra relation med United tränaren, Sir Alex Ferguson. Och nu när Jose Mourinho har haft koll på mittbacken länge, kan Los Blancos stärka deras centrala mittfält under sommaren med den högt klassade försvararen.

Men United kommer inte sälja Vidic för mindre än marknadsvärdet. Men Ferguson håller ett öga på den franska stjärnan, och har länge varit intresserad av anfallaren. Om de två klubbarna skulle komma överens, skulle Benzema tjäna lika mycket som Wayne Rooney.

Benzema har varit missnöjd med sitt första år i den spanska huvudstaden. Efter att Los Blancos betalade 30 miljoner euro för honom, förlorade han sin plats i startelvan, och hans konkurrens Gonzalo Higuain tog hans plats. Fransmannen hade stora problem med skador och fick väldigt lite speltid, och det var troligen på grund av det som fransmannen inte får presentera sitt land i VM.

Madrid har nyligen förnyat Gonzalo Higuains kontrakt, och detta kan förhindra Benzema från spel på Santiago Bernabeu. Därför är det troligen att fransmannen får mer speltid på Old Trafford.

Kommentarer

jonas

2010-06-15 - 23:30:20
haahhaahhahahaa inte värt någonstans !!!!!! sämsta bytet !!!!!

reeaal

2010-06-16 - 00:02:56
isf ska madrid få pengar plus vidic för benzema, inte tvärtom!

agron

2010-06-16 - 02:44:23
de är lögn perez kommer aldig sälja benzema eller byta aldiig

real killen

2010-06-16 - 09:12:49
real måste ha kvar benzema

jonas

2010-06-16 - 15:14:35
fan ska real göra med en sån pengakrävande hora för? han kommer inte göra ett piss i real

Skriv en kommentar