Real Madrids fans vill se Liverpools kapten Steven Gerrard på Santiago Bernabeu


En undersökning visade att 64 procent ville ha Steven Gerrard på Bernabeu stadion.

Steven Gerrard

Liverpools Steven Gerrard verkar ha fått stöd från Real Madrids fans, enligt spanska tidningen Marca. Tidningen publicerade en omrösting på sin hemsida, där de ber alla madridistas att välja om de skulle vilja se Gerrard i den vita skjortan eller inte, nästa säsong. 63,6% av de 38 193 som röstade gav engelsmannen tummen upp.

Sedan Jose Mourinho blev Real Madrids nya tränare, har det spekulerats att mittfältaren kan vara på väg till Los Blancos. Den tidigare Inter tränaren försökte värva Gerrard, redan när han var tränare för Chelsea, men operationen misslyckades. Därför vill Mourinho värva honom till Real Madrid, för att han konstaterade att det behövs en "allround mittfältare".

Anfield hjälten sägs vara desperat efter att Liverpool hamnade på sjunde plats i Premier League, vilket betyder att de inte får vara med i Champions League nästa säsong. Gerrard har sagt att han inte vet hur hans framtid kommer se ut, men han vill flytta till Real Madrid.

I Real Madrid spelar Gerrards före detta Liverpool lagkamrater, Xabi Alonso och Alvaro Arbeloa. Med detta sagt, kommer Gerrard troligen komma in i "gänget" fortare. Både Alonso och Arbeloa har sagt att de skulle välkomna Gerrard till Real Madrid.

"Steven Gerrard är en imponerande spelare, med en enorm kvalitet" sa den 28 årige spanjoren, Xabi Alonso.

Kommentarer

reaalmaadriid

2010-06-07 - 18:39:53
jag är ett real madrid fan menskulle inte vilja se honom i real.. viist han är duktig men han har inte real madrid skills..

agron

2010-06-07 - 18:56:35
SÅ här kommer real turppen se utCASILIAS

MAICON RAMOS PEPE KOLKAROV

ALONSO GERRARD

DI MARIA KAKA CRONALDOHIGUAIN ELLER BENZEMA)

Real Madrid Föralltid

2010-06-07 - 19:10:24
Byt plats på ronaldo och di maria sen är jag helt nöjd sen skulle jag vilja att vi börjar med Higuain på topp gör han bra ifrån sig får han forsätta annars ta in Benzema :) Så tycker jag

liindblaads

2010-06-07 - 19:47:41
vad tycker du om Rasmus seebach låt ?

anton

2010-06-07 - 21:10:31
agron gerrard är ingen defensiv mittfältare!!!

agron

2010-06-07 - 21:23:34
vad tror du att gerrard ska ta kakas plats anton ?

Hala Madrid !

2010-06-07 - 21:46:57
ALDRIG! vadå gerrarrd tar kakas plats!?! han kan dra har hellre kaka än gerrarrd!

Pontus1993

2010-06-08 - 20:47:28
Hala Madrid.

Gerrard kommer inte köpas för att ta Kakás plats, det lovar jag. Gerrard är enligt mig ett väldigt bra nuförvärv. Jag ser helst Kaká på det centrala mittfältet med en offensiv roll, en person som ofta ska försöka driva fram bollen och skapa något. Med Gerrard på högersidan som har en allround-roll som har utmärkt positionering och är en mycket stabil och stark spelare som kan vara en general på mitten. Gerrard har något som ingen annan mittfältare i vårt lag har, förutom Xabi Alonso. Sen vill jag ha Xabi Alonso något bakom Kaká och Gerrard. Jag tycker att Xabi Alonso ska fungera som en defensiv speluppläggare som ska fungera som motorn mellan försvaret och mittfältet. En spelare som snabbt ställer om. Sedan med CR9 på högerkanten, Di María på vänsterkanten och Higuain på topp. Kommer inte Di María så tycker jag vi kör ett 4-3-3-spel med Xabi Alonso i mitten av de tre centrala mittfältarna, som ska styra och ställa i mitten, som ska fungera som en spelfördelare och som vara den "stora" generalen. Sedan med en Gerrard till höger om honom som har samma uppgifter som i 4-5-1 uppställningen fast där han har en lite mer offensiv roll och Kaká som också har en liknande roll den i 4-5-1 uppställningen. Sedan ett spel med Benzema på toppen då jag vet att Mourinho ser en stor potential i honom och vill få ut den och sätter honom därför som släpande anfallare på den vänstra sidan bakom Higuain. På den högra sidan av Higuain ser jag gärna Ronaldo som också ska spela strax bakom honom.Med en 4-5-1 uppställning tror jag att det blir en sådan här uppställning:--------Casillas--------Maicon-Ramos-Pepe-kolarov---------Alonso--------------Gerrard---Kaká-----Ronaldo-----------di María--------Higuain----------4-3-3:----------Casillas---------Maicon--Ramos--Pepe--Kolarov----Gerrard--Alonso--Kaká------Ronaldo--Higuain--BenzemaMourinho är en man känd för ett starkt central spel på mittfältet med spelare som alla vet vad "ett kollektivt spel" innebär och som alla är bra på positionering. Jag vet att Mourinho kommer att förlita sig till sitt mittfällt och till Mourinhos spelidé fungerar Gerrard utmärkt. Mer än utmärkt till och med.

simme cool

2010-07-02 - 21:24:15
fack gerrard kommer inte ta över KAKA

Skriv en kommentar