Schalke 04 är intresserade av Real Madrids anfallare Raul Gonzalez


Den spanska anfallaren har en Bundesliga klubb intresserade av honom..
Raul Gonzalez

Schalke 04
är intresserade av att underteckna Real Madrids veteran anfallare, Raul Gonzalez, enligt AS. Bundesliga klubben är ute efter en ny skyttekung, efter att ha släppt Kevin Kuranyi till Dynamo Moskva och har placerat spanjoren högt upp på sin önskelista.

Efter 16 år i Real Madrid skjortan, vet Raul att hans spel chanser på Santiago Bernabeu är mycket låga inför nästa säsong och kan lämna den enda klubben han någonsin har spelat för.

Schalkes chef, Felix Magath, planerar att ha en erfaren spelare längst fram, som även har Champions League erfarenheter och Raul verkar passa perfekt.

Man tror att Raul har också ett erbjudande att spela i MLS, men förutsättningarna att han får spela på en klubb som är med i Champions League nästa säsong kan visa sig vara mycket tilltalande för den 32 årige spanjoren.

Efter att Kuranyi lämnade Schale 04 på en fri transfer, har Schalke inte många anfallare kvar, men Raul skulle kunna hjälpa den tyska klubben om han flyttade till Tyskland. Dessutom skulle Madrid låta sin kapten lämna klubben, utan att behöva betala någonting om han bad om en ny utmaning.

Kommentarer

älskar REAL!! :)

2010-06-24 - 16:09:21
NeeeeeeeeeJ 1 SÄSONG TILL RÖR INTE FÅR KAPTEN <33 ;)

Madridista

2010-06-24 - 16:38:21
Kommer sakna att se Gonzalo Raul i den vita tröjan!

Real the first

2010-06-24 - 17:58:59
Bye Bye L'Italia. Italien ute ur VM:D

Raul har tyvärr gjort sitt i den vita tröjan. Han kan inte konkurera med dem anfallarna vi har.

Men han är och kommer vara en ikon för Real Madrid.

Skriv en kommentar