Xabi Alonso: "Liverpools Steven gerrard har en fantastisk kvalite"


Xabi Alonso har prisat sin före detta Liverpool lagkamrat, nu när det finns rykten som säger att den röda kaptenen kan vara på väg till Real Madrid.

Steven Gerrard & Xabi Alonso (Liverpool)

Marca rapporterade att överförings rykterna kring Liverpools spelare, Steven Gerrard, har sparkats in i högsta växeln sedan Rafa Benitez avgång. Det största ryktet är att Real Madrid försöker värva mittfältaren, så att han kan spela i Jose Mourinhos lag.

Av spelarna i Madrid laget, så är det Xabi Alonso och Alvaro Arbeloa, Gerrards tidigare lagkamrater, som vet mycket väl om engelsmannens förmåga på mittfältet. När de ombads att prata om den röda kaptenens möjliga ankomst till Spanien, hade Alonso inget annat än att berömma Gerrard.

"Vi får se vad som händer i slutändan. Steven är synonymt med i Liverpools insignier och jag har stor respekt för fansen och klubben. Han är en bra spelare med fantastisk kvalité" sa Alonso.

Det har rapporterats att Mourinho söker en mittfältare som kan spela ihop med Alonso på mittfältet och i listan över möjliga överföringar, ligger Gerrard, Daniele De Rossi och Javi Martinez.

Skriv en kommentar