C.Ronaldo var inspirerande i segern mot Malaga

Både C.Ronaldo och Gonzalo Higuain glänste under gårdagens match mot Malaga.

cristiano och higuain

Cristiano Ronaldo
slog till två gånger och satte upp yttligare två till Gonzalo Higuain samtidigt som Real Madrid tog sig till toppen av Primera Division ställningen.

Los Blancos har kritiserats för sin brist på mål i början av Mourinhos regeringstid, men har nu nätat 10 gånger i deras två senaste matcher mot Deportivo 6-1 och Malaga 4-1.

Både Higuain och Cristiano Ronaldo nätade i först halvlek som satte Real Madrid i ledningen och den portugisiska stjärnan, som även satte in många mål mot Deportivo, lade till en tredje från straff platsen strax efter pausen.

Malagas danska stjärna Kris Stadsgaard lyckades göra ett mål men det upprörde inte Los Blancos då Higuain gjorde sitt andra mål för matchen i den 65:e minuten. Det är argentinarens sjunde mål på fyra matcher mot den andalusiska sidan.