Granero tycker inte att Barca är så bra som de sägs vara: "Vi visade vem som var överlägsen"

Esteban Granero säger att Barcelona inte är så bra som folk säger att de är. Det var ju trots allt Real Madrid som vann Copa del Rey titeln, inte Barcelona.
Esteban Granero

Real Madrid
s spanska mittfältare Esteban Granero känner att Los Blancos har tystat alla hån från Barcelona supportrarna efter onsdagens Copa del Rey vinst.

När Cristiano Ronaldo gjorde målet som gav Los Blancos en Copa del Rey titel i extratid, var det många Barcelona supportrar som lämnade arenan i slutet av matchen för att inte se sitt lag förlora mot Real Madrid. Detta tystade motståndarnas fans som trodde att Barcelona skulle ta hem titeln.

När Granero pratade med median sa han samtidigt som han log: "Folk pratar om Barcelonas överlägsenhet, men det verkar inte finnas så mycket avstånd mellan oss."

"(I onsdags) visade vi vem som var överlägsen. Vi jobbade hårt för att vinna detta."

Mr.Fred

2011-04-22 - 13:54:25
Barca har inget att säga till om nu =D Och för en gångs skull på väldigt länge kan jag reta mina polare =D haha

Anonym

2011-04-22 - 15:55:31
jag tycker inte iförsej inte att vi är överlägset bäst jämfört med dom

Anonym

2011-04-22 - 16:49:24
kanske inte nu men barca var överlägsna för några månader sen med puyol och abidal i försvaret. Granero är en typisk förlorare som njuter så länge det varar just nu och nejdu, ni var inte överlägsen. Ni kastade bort hela er kondition i första halvleken och joggade i andra. Ni ska va vara glada att casillas gjorde en av sin karriärs bästa match och inget annat. Hade ni vunnit med 5-0 i 90 minuter, då kan vi prata om överlägsenhet men 1-0 i förlänging ?? bänk värmaren.

Puyol & abidal = barcelonas starkaste försvar. -puyol och -abidal, det är som -pepe och -carvalho. Hur hade real klarat sig utan pepe och carvalho? Ja vi alla såg hur det gick i camp nou när bägge två lagen hade sin ordinarie elva.

DG

2011-04-22 - 16:56:44
Du ovanför....riktigt oklart inlägg

Anonym

2011-04-22 - 17:18:19
Hur orkar en barca supproter gå in i Real Madrids blogg? Har du ingen kärlek till din egna klubb istället för att gå och läsa saker om Real Madrid?

Vidare håller jag inte med om att vi var överlägsna, utan vi var bättre i första halvlek och de var bättre i andra. Vi var närmare att lägga mål i första halvlek än vad barca var i deras andra halvlek.

Casillas gjorde en bra match men inte så överdrivet bra som killen ovanför vill få det till.

Anonym

2011-04-22 - 21:18:22
"Vi var närmare att lägga mål i första halvlek än vad barca var i deras andra halvlek." barca gjorde mål i andra halvleken men målet blev bortblåst pgv offside. Casillas har långa fingrar ;)