Jose Mourinho: "Vi har varit jätteeffektiva och bättre än motståndarna"


Den förra Inter och Chelsea tränaren Jose Mourinho är glad över att kunna säga att hans lag är ensamma ligaledare, och hyllade sina spelare efter La Liga matchen mot Sevilla.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho pratade om sin tillfredsställelse över att ha sett sitt lag utnyttja chansen att vara ligaledare och ha tre poängs fördel i ligatabellen.

Tidigare hävdade den portugisiska tränaren att han ville att Los Blancos skulle vara ensamma ligaledare, och efter vinsten mot den andalusiska klubben, var han glad över att ha sett lagets mål bli uppnådd.

"Jag förväntade mig en vinst och bli ensamma ledare" sa Mourinho, rapporterar Goal. "Det viktigaste var att vinna igen och vi lyckades vinna mot svåra motståndare".

"Om jag sa häromdagen att vi var ligaledare, kan jag nu säga att vi är ensamma ledare. Vi har varit jätteeffektiva och bättre än motståndarna, men sanningen är att resultat reflekterar skillnaden mellan de två lagen. Vi förtjänade vinsten".

"Cristianos prestation var normal för mig. Det är normalt att spela som han gör, att göra målen han gjorde och hjälpa laget. Det är också normalt att han inte gjorde mål i den tidigare matchen [mot Barcelona]".

"Di Maria är en förebild för alla. Han var i en begravning i Argentina för några dagar sedan och idag [igår] kunde han spela, och nu återvänder han till Argentina igen för att vara med sin familj. Han har en stor själ".

Skriv en kommentar