Ramon Calderón: "Hos Mourinho är alla andra skyldiga när du inte vinner"


Real Madrids förra president, Ramon Calderon, har gått till attack mot den portugisiska tränaren Jose Mourinho - men samtidigt hyllade han taktikern.
Ramon Calderon & Jose Mourinho

Den förra Real Madrid presidenten Ramon Calderon har anklagat tränaren Jose Mourinho för att aldrig acceptera att ta på sig skulden för nederlag.

Calderon pratade med median om kvällens El Clasico på Santiago Bernabeu, och spanjoren avslöjade att trots att Mourinho är en speciell tränare, är han inte förtjust i portugisens förkärlek för kontroverser innan, under och efter matcher.

"Mourinho har inte lurat någon, och när något går fel är det gärningsmannen som måste acceptera skulden" sa Calderon till den spanska sporttidningen Marca.

"Vissa beteenden är oacceptabla i en stor klubb, i form av klagomål mot domarna, UEFA och FIFA. Hos Mourinho är alla andra skyldiga när du inte vinner - denna inställning är typisk för ett medelmåttigt lag".

Sedan fortsatte Calderon: "Mourinho är en fantastisk tränare med en speciell karaktär, men dessa saker ger honom inte en större betydelse... Jag gillar inte hans stil".

Trots Mourinhos påstådda "dåliga beteende", tror Calderon att den spanska huvudstadsklubben kommer att vinna mot Barcelona ikväll.

"Det ser ut som om laget flyger. De har gjort många mål med stor lätthet. Ett 3-1 resultat skulle vara bra: två mål från Gonzalo Higuain och ett från Cristiano Ronaldo".

Kommentarer

Ronaldo<3

2011-12-10 - 13:46:57
Idag fyller Pipita år.

Hoppas han räddar Real idag

Anonym

2011-12-10 - 16:10:15
Haha Ramon, ingen bryr sig om vad du tycker om Real Madrid eller Mourinho för du kan inget om fotboll!

Anonym

2011-12-10 - 16:21:14
Reammadriidcf.blogg.se: Kan du lägga upp lite el clasico bilder. hade varit nice om man fick se bilder innan matchen:D

Agon

2011-12-10 - 16:38:27
Du som äger bloggen du har glömmt skriva Grattis För att gonzalo Higuain Fyller år idag Han blir 24år:D GRATTIS GONZALO HIGUAIN<3

Agron

2011-12-10 - 16:38:51
Du som äger bloggen du har glömmt skriva Grattis För att gonzalo Higuain Fyller år idag Han blir 24år GRATTIS GONZALO HIGUAIN<3

Skriv en kommentar