Rapport: Gonzalo Higuain är trött på att se Karim Benzema bli favoriserad av Mourinho


Gonzalo Higuain verkar inte trivas i Los Blancos, och rapporter säger att han överväger sin situation i Real Madrid.
Gonzalo Higuain & Karim Benzema

Rapporter hävdar att Gonzalo Higuain överväger sin situation i Real Madrid efter att ha sett lagkamraten Karim Benzema bli favoriserad av tränaren Jose Mourinho under El Clasico.

Den spanska tidningen El Confidencial säger att den argentinska anfallaren är trött på bristen på support från taktikern Mourinho, trots 23-åringens målform denna säsong.

Higuain signerade ett nytt avtal med den spanska huvudstadsklubben i slutet av förra säsongen, och med sin lön på 4 miljoner euro är han en av klubbens lägst betalda spelare - medan Benzema är en av klubbens bäst betalade spelare.

Därför övervakar Premier League klubbarna Chelsea och Liverpool Higuains situation i Santiago Bernabeu klubben, och engelsmännen väntar på det rätta ögonblicket att lägga ett bud.

Kommentarer

Agron

2011-12-13 - 15:41:12
Om detta är sant så är han envis .... när gonzalo higuain spela alltid från start så sa aldig benzema jag har tröttnat eller något sånt... just nu så tycker jag benzema är bättre än higuain.. håller någon med mig ?

Madridistan

2011-12-13 - 15:58:34
Higuain har producerat mer än benzema när han fått spela så jag håller absolut inte med dig Agron..:-P

ibbe

2011-12-13 - 16:33:39
du säger så "madridistan" eftersom du vet inte vad benzema verkligen gör. tror mou vet mkt bättre än oss alla om vem som är bäst. benzema gör mindre mål än higuain de e sant, men kolla vem som är den största faktorn i vårt anfall idag? benzema va tex den bästa spelaren mot barca senast, när hela anfalet spelade som tjejer va han den enda som ville stå upp för den vita tröjan

real fans

2011-12-13 - 16:51:24
nej jag vill inte se en madrid spelare ska va bud och byta klubb ;-( hugi är bra spelare och benzema är oxå det men ash jag kan inte säga en duk för båda är bra så att de förtjännare den form de är nu och benzema jag tycker att han är lika bra som hugi :thumbup:

Anonym

2011-12-13 - 16:55:42
Higuain en av de sämsta betalda spelarna i Madrid..... oj...... :bigeyes:

Real

2011-12-13 - 17:11:43
Jag tycker vi skulle selja benz elr higge för nu skulle vi få massor av pengar av dem och båda är i bra form!! Vi skulle kunna förbättra vårt försvar och mittfält istället!! ( med pengarna av dem)

A-E-T

2011-12-13 - 17:41:10
Higuain är världens bästa avslutare. Därmed borde det vara mer logiskt att spela med Higuain mot Barcelona eftersom våra spelare uppenbarligen inte kan göra mål (ja, grattis att Benzema satte ett läge från 2 meter).

Cristiano Ronaldo

2011-12-13 - 18:30:34
higuain är så töntig om benzema inte skulle få spela skulle han inte säga så

Agron

2011-12-13 - 19:04:38
Till A-E-T Är higuain Världens bästa avslutare ? jag håller Absolut inte med dig... Higuain missar 10 skott på mål gör ett mål sen efter de så gör han inga fler mål men higuain är riktig duktig spelare inget snack jag diggar higuain men enligt mig så förtjänar benzema spela från start inget snack ...

A-E-T

2011-12-13 - 19:30:18
Benzema: 8 mål i la liga på 33 skott. Higuain 12 mål på 30 skott.Benzema skott/mål ratio = 0,24

Higuain skott/mål ratio = 0,40

Messi skott/mål ratio = 0,21

Roonaldo skott/mål ratio = 0,20

Van Persie skott/mål ratio = 0,22Som ni ser gör Higuain nästan mål på dubbelt så många av sina skott än dessa spelare som jag anser är några av världens bästa avslutare. Det är inte det att han skjuter lite heller, det är bara det att han väljer sina lägen bättre än de flesta andra. Hur som helst, ni får tycka att Benzema är en bättre spelare i form av rå spelarkvalitet, men han är inte en bättre avslutare.

Anonym

2011-12-13 - 20:46:30
Madridistan, så säger du bara för du inte kollar på Benzema ordentligt på matcherna. Benzema är en sån spelare som 'fintar utan boll', plockar med sig en spelare, gör någon fri och vips mål. Han är en av de största delarna till att vi fått så många mål i La Liga.

A-E-T, jag håller med om att Higuain är en duktig avslutare, och gör verkligen många mål. Benzema borde passa mera som en släpande anfallare, precis som Özil spelar! Han är en anfallare som inte gör så mycket mål men gör otroligt mycket skillnad på planen.Varför tänker inte Mou på att starta med båda? Skulle bli ett perfekt anfall, tillsammans med Callejon!:question:

hatar barca

2011-12-14 - 13:35:44
banzema är bäste bättre än Higuain

men hoppas han stannar:-)

real fans

2011-12-14 - 17:22:27
du för fan tänker du tänker du att vinna eller få pengar om benzema och higu ska sälja typ vad du menar real du som heter så du skulle inte bara cristano orka eller de andra gillar inte att en spelare ska bort för pengars skull vad fan är det för något svara genast vad du tänke ser inte ut som madrid fan eller kolla efter de två spelaren hur bra de är skit fan eller shit!:blush: :thumbdown: och jag tycker att higu är bra spelare han kämpar alltid och att tränare skulle göra så är det värd benzema 20skeunder mål men ash skit i men va inte otrevliga fan då ser ni inte ut som är real fans alla ni som säger typ om man säljer spelarena skulle real känna mycke pengar hur ska man känna pengar att vinna och de spelarena hjälper sitt vita tröja och har respekt jag e ledsen om det jag alltid läser blir förvånad att läsa er kommentarer ni är mest otrevliga säga bara att vara trevliga i livet och den laget man hejar:thumbup:

Anonym

2011-12-15 - 10:52:21
Till Agron: Vet du varför Benzema inte klagade när El Pipita fick spela? Jo, för att då hade Benzema fullt upp med att festa. Efter när Higuain skadade sig så tog Mou Benz och sa: "hörru du är vår enda chans, skärp dig!" Så vi måste också tänk på att 1. Om inte Higuain skulle skada sig skulle inte Benzema vara den han är och 2. Han har kommit tillbaka från sin skada såklart vill han spela ;)

Skriv en kommentar