Rapport: Juventus vill signera Raul Albiol på lån i januari


Juventus kommer att vara ute efter att signera en mittback i januari, och rapporter hävdar att Raul Albiol kan signeras av italienarna på lån i vinterns transfermarknad.
Raul Albiol

Enligt rapporter har Juventus kontaktat Real Madrid för att fråga om möjligheten att signera Raul Albiol på lån under den andra halvan av säsongen 11/12.

Albiol har under den senaste tiden förlorat speltid i Santiago Bernabeu klubben och endast spelat fyra matcher i La Liga denna säsong.

Enligt den spanska sporttidningen AS har Turin klubben visat sitt intresse för den spanska mittbacken och de planerar att signera honom i januari.

Det sägs att Bianconeris tränare Antonio Conte är ute efter en försvarare på grund av att Andrea Barzagli inte har imponerat på den italienska tränaren.

Kommentarer

Casillas

2011-12-16 - 17:28:46
Ni får honom gratis om ni vill, bara han sticker!:thumbup: Sämst är han Albiol:thumbdown:

real fans

2011-12-16 - 18:38:33
nej ingen madrid spelare är det din dumskalle förlåt men var tvången att säga;-( är det låna eller byta till klubb nej det får de inte:cool:

Experten(1)

2011-12-16 - 19:14:02
Albiol kan vara rätt bra ibland men misstagen som görs är för riskabla vi borde nog låna ut honom men har vi inte lite för få försvarare.

RM89

2011-12-16 - 20:53:03
Vi har Pepe, Carvalho, Varane & Albiol som våra mittbackar.Albiol håller inte för Real Madrid och Carvalho är alltid skadad nu förtiden plus att han är ganska gammal.Jag tycker man ska sälja dessa två och köpa två mittbackar, men om vi flyttar in Ramos i mitten, så behöver vi bara en till mittback, sen kan man köpa en ung högerback som kan konkurrera med Arbeloa, då Arbeloa är 27-28 år och den unga högerbacken kan ta över efter honom.Eller så kan man flytta upp RM Castillas högerback Dani Carvajal, han har varit riktigt duktig i Castilla, han kanske kan få chansen i A-laget.

Han är bara 19 år gammal och har minst 10-15 år framför sig.Man behöver inte ge honom A-lags kontrakt just nu, utan kanske om 1-2 år, fast man borde räkna in honom i A-lags spel då och då, så han får spela med både A-laget och Castilla.Vi behöver mer egna talanger in i vår trupp, inte undra varför Barca dödar sig för varandra i sina matcher. Dom har Barca i blodet, deras hjärtan är Barca, därför dom dör för klubben.Skulle vi också ha lite mer egna talanger och att dom får chansen så kommer dom dö för Real Madrid, inte som CR7s, Özils, Kakás, DiMarias osv "Dö för klubben".Halá Madrid <3

Martin B

2011-12-16 - 21:31:30
vem är juve? fuck juventus!!! älskar real bara så alla vet <3 peace MaFuckers :love:

Skriv en kommentar