Real Madrid är intresserade av att signera Javier Hervas och Ruben Pardo till ungdomsakademin


Real Madrid jagar unga spelare som kan spela för Los Blancos ungdomsakademi, och som senare kan få möjligheten att spela för A-laget.
Javier Hervas & Ruben Pardo

De spanska giganterna Real Madrid har skickat ut scouter som kommer att undervaka ett antal unga spelare som spelar i Spaniens andradivision.

Cordoba-födda Javier Hervas är spelaren som har uppmärksammat Los Blancos efter hans imponerande prestationer. Vänstermittfältaren har varit en av andradivisionens uppenbarelser denna säsong.

Den spanska huvudstadsklubben planerar att erbjuda hans skuldtyngda klubb 1 miljoner euro. Dock är det sannolikt att Los Merengues kommer att få förhandla om en affär under en lång tid eftersom Cordoba inte är villiga att lyssna på erbjudanden för tillfället.

Efter att ha spelat 18 ligamatcher och gjort två mål har Hervas många klubbar som ber om hans signatur. Bortsett från La Liga klubbarna, finns det även intresse från engelska Premier League klubbar.

Santiago Bernabeu klubben vill signera mittfältaren för att låta honom spela för ungdomsakademin, Real Madrid Castilla, där han kommer att erbjudas tillräckliga möjligheter för att utvecklas och få en bättre karriär.

Efter Hervas, står även Ruben Pardo högt upp i önskelistan. Real Madrid har varit ute efter den unga spelaren under en lång tid nu. Förra säsongen var de vita nära en överenskommelse med spelarens klubb, Real Sociedad, men affären misslyckades.

Real Madrid har varit ute efter unga mittfältare eftersom reservlaget förlorade fyra av deras spelare, och signerade endast två nya. Los Blancos ungdomsakademi är som svagast i mittfältet och därför vill de förstärka det.

Kommentarer

Skriv en kommentar