Butragueño om risken att El Clasico flyttas: "Det kommer inte att vara något problem"


Man förväntar sig att den första El Clasico i ligan kommer att ändras på grund av att Barcelona spelar Klubb VM under den tiden, och Emilio Butragueño säger att han inte tror att det kommer att bli några problem med en schemaändring.
Emilio Butragueño

Emilio Butragueño
, Real Madrids chef för institutionella relationer, förväntar sig inte några problem om La Liga matchen mot Barcelona på Santiago Bernabeu i december ändras till ett annat datum.

För närvarande är El Clasico schemalagd den 11 december, men det är mycket sannolikt att matchen kommer att skjutas upp på grund av Barcas deltagande i Klubb-VM 2011 i Japan från den 8 till den 18 december.

"December är långt borta och vi får se vad som händer. Ändring i schemat kommer inte att vara något problem. Jag tror att den första El Clasico i ligan på Bernabeu är något nytt under de senaste åren" sa Butragueño till klubbens officiella hemsida.

Real Madrid kommer att starta säsongen 2011/2012 hemma mot Athletic Bilbao den 18 augusti, och Butragueño ser fram emot nästa säsong.

"Athletic är bra motståndare som vi kommer att starta säsongen mot. Vår kalender är svår från dag ett eftersom vi kommer att möta stora motståndare. Vi har en fantastisk trupp och våra förstärkningar förbättrar den ännu mer. Det är viktigt att uppfylla fansens förväntningar och nå vårat mål."

Skriv en kommentar