Ezequiel Garays agent: "Han kommer att spela för Benfica"


Real Madrids argentinska mittback, Ezequiel Garay, har enligt sin agent signerat för Benfica.
Ezequiel Garay

Real Madrid
s försvarare Ezequiel Garay kommer inom kort att signera för den portugisiska klubben Benfica deklarerade spelarens agent, Ricardo Schlieper.

Försvararen som för närvarande spelar Copa America med Argentina, kopplades med en flytt till Benfica innan Fabio Coentrao signerade för Los Blancos. Man trodde att Los Merengues skulle erbjuda den portugisiska klubben Garay + pengar för Coentrao. Men istället valde huvudstadsklubben att tjäna pengar på argentinaren.

"Han kommer att spela för Benfica. Allting har bestämts. Han signerade ett kontrakt i onsdags, jag var i Madrid och han fick pappersarbetet i Santa Fe, där han var med sitt landslag. Det är ett fyraårskontrakt" sa Schlieper till Maisfutebol.

"Han har alltid varit intresserad av en flytt till Benfica. De är en stor klubb och spelar i en attraktiv liga, med många argentinare, vilket gör det hela bekvämare. Och han kommer att spela regelbundet, vilket var något han saknade."

Kommentarer

Martinista

2011-07-08 - 00:30:38
Tack för ett konstant proffsigt uppträdande och lycka till Ezquiel!

Anonym

2011-07-08 - 09:34:21
lycka till garay



Ezequiel Garay<33



Synd att han lämnar oss dom borde sälja Albiol istället



Garay var vår framtida mittback kommer sakna han som fan



Men en grej är ju bra för Garay han får mer speltid



Lycka till i Benfica Ezequiel Garay



Ezequiel Garay <33

Itian

2011-07-08 - 12:29:52
Har mycket respekt för spelaren. Han fick inte den speltid han förtjänar och han lämnar utan att snacka skit om klubben som några andra utan han gör det med respekt för speltid och man måste förstå. Önskar honom lycka till!!

Skriv en kommentar