LA Galaxy 1 - 4 Real Madrid

Real Madrid vann matchen mot LA Galaxy med 4-1. Det första målet gjordes av Jose Callejon i den 30 minuten, som fick en fin passning av Kaká. Det andra målet gjorde akademispelaren Joselu i den 39 matchminuten. I den andra halvleken gjorde Cristiano Ronaldo ett drömmål i den 53 minuten och det sista målet av Real Madrid gjorde Karim Benzema som passades av Fabio Coentrao. Matchens sista mål gjorde La Galaxys spelare Adam Cristman.

Angående ändringar i tröjnumren: Mesut Özil har bytt tröjnummer 23 till Lassana Diarras (förra) nummer 10. Sami Khedira har bytt tröjnummer 24 till nummer 6. Raphael Varane har fått tröjnummer 19 (Garays förra nummer). Fabio Coentrao har fått tröjnummer 15 och Jose Maria Callejon har tagit Pedro Leons (förra) nummer 21.