Pepe hoppas att Kaká stannar efter transfer-marknaden: "Kaká är en fantastisk spelare"


Real Madrids mittback, Pepe, sa till klubbens officiella hemsida att han hoppas att Kaká stannar efter sommaren.
Kaká & Pepe (och Angel di Maria)

Real Madrid
s portugisiska försvarare, Pepe, är hoppfull om att den brasilianske playmakern Kaká kommer att stanna i Santiago Bernabeu klubben efter sommarens transfermarknad, eftersom han anser att 29-åringen har mycket att ge klubben nästa säsong.

Kaká har fått kämpa med att imponera på Real Madrid sedan han flyttade till Los Blancos från AC Milan sommaren 2009, och han har kopplats med en flytt tillbaka till Italien mer än en gång.

"Kaká är en fantastisk spelare. Jag hoppas att det löser sig och att han kan hjälpa oss. Han kommer att vara mycket användbar och han kan bidra med mycket till laget" sa Pepe till klubbens officiella hemsida.

Pepe pratade sedan om sitt nya kontrakt som löper ut sommaren 2016, och sa: "Jag är lycklig i Real Madrid och glad över att stanna på platsen jag vill vara. Tränaren hade en avgörande roll i att få en kontraktsförlängning."

Kommentarer

Anonym

2011-07-14 - 14:01:40
Jag tycker sälj alla oönskade spelare sen får vi 90 miljoner pund för : Diarra, kaka , Drenthe , gago och fler sen kan vi köpa Aguero och neymarCasiliascontrao pepe ramos marcelo

Alonso

Sahin/dimaria ÖzilNeymar aguero ronaldo

Madrid-fan

2011-07-14 - 15:00:59
Neymar är fan överskattad! Ingen chans att han petar Benzema eller Higuain. Lägg av nu...

Mr.Fred

2011-07-14 - 17:54:36
Byta Kaka mot neymar? =) hade inte det varit en dröm

Skriv en kommentar