Rapport: Arsenal förhandlar med Real Madrid om Karim Benzema


Den spanska sporttidningen AS säger att den engelska median har hävdat att Arsenal är i kontakt med Real Madrid angående en flytt för Karim Benzema.
Karim Benzema

Engelska rapporter hävdar att Karim Benzema kan signera för Premier League klubben Arsenal i sommar. Trots att både spelaren och klubben förnekade att de kommer att gå skilda vägar, har den brittiska pressen rapporterat att Real Madrid och Gunners träffades igår för att diskutera en transfer.

Den spanska sporttidningen AS säger att den engelska median tror att en affär kommer att äga rum nästa vecka. Los Blancos vill sälja Benzema för att ge plats åt antingen Santos stjärna Neymar eller Atletico Madrids anfallare Sergio Agüero. Om huvudstadsklubben signerar en ny anfallare måste de samtidigt bli av med en. Dessutom är Gonzalo Higuain Mourinhos första val (åtminstone innan han var skadad).

Genom att sälja sin lagkapten Cesc Fabregas till Real Madrids rivaler Barcelona, kommer de att tjäna pengar som de sedan kommer att använda på att köpa fransmannen.

Kommentarer

Mr.Arsenal

2011-07-01 - 21:54:53
jag

går

i

arsenal

p12or

är

anfalare

numer

7

Mr.Arsenal

2011-07-01 - 21:56:49
går

arsenals

p12

är

anfallare

jag

bär

numer

sju

Skriv en kommentar