Real Madrid kommer att erbjuda Arsenal 50 miljoner euro för Cesc Fabregas


Den engelska median hävdar att Real Madrid är villiga att betala 45 miljoner pund för Arsenals spanska mittfältare, Cesc Fabregas.
Cesc Fabregas

Enligt Sky Sports News kommer Real Madrid att lägga ett bud på Arsenals lagkapten Cesc Fabregas. Den spanska mittfältaren vägrade att utesluta en flytt från the Emirates tidigare denna vecka, och rapporter föreslog att Los Blancos rivaler, Barcelona, hade lagt ett bud på 24-åringen.

Fabregas har länge kopplats med en flytt tillbaka till Barcelona efter att ha kommit igenom katalanernas ungdomsakademi innan han flyttade till Gunners år 2003.

Barcelonas president Sandro Rosell bekräftade att klubben inte är beredda att betala mer än väntat på Fabregas, men Los Blancos sägs vara villiga att spendera 50 miljoner euro för att signera spelaren.

Real Madrids portugisiska tränare Jose Mourinho är intresserad av Premier League klubbens mittfältare eftersom han ser honom som den ideala signeringen efter att ha blivit för beroende av Xabi Alonso förra säsongen.

Kommentarer

Experten

2011-07-02 - 15:20:49
Det ser ut att Barca snart kan bekräfta att Fabregas är på väg.

Men realmadrid har ännu inte gett sitt bud när det väl kommer kommer budet ligga på 500 miljoner kronor vilket är klart mycket bättre eän vad barca gav vilket var runt 320 miljoner.

Fabregas skulle vara en rätt bra värvning men frågan är om inte Kaka borde säljas för annars kan Realmadrid bli tvugna att bänka stjärn spelare som Özil,Dimaria,Khedira,Alonso,Sahin,Kaka. Jag ser Özil som en kanon spelare som borde vara som start även Di maria och Sahin frågan är hur det blir om Fabregas kommer då blir nog start elva som såhär:

4-2-2-2(4-4-2(B) )

Casillas

Ramos Pepe Varane Marcelo

Fabregas Sahin

Özil Di maria

Ronaldo Higuain

annars blir Tar Ronaldo Özils Plats och Özil tar

Di marias plats vilket leder till att Di maria väntar på bänken. Benzema in På Ronaldos plats och spelar med Higuain.

Anonym

2011-07-02 - 15:24:59
han kommer inte gå dit

Özilkurd

2011-07-02 - 19:03:31
---------Casillas------------Ramos---Pepe---Carvalho---Marcelo---------Özil----Fabregas----Sahin-----------Ronaldo---Higuain----Agüero----

Anonym

2011-07-02 - 20:02:53
Özilkurd jag gillar din uppställning så vill jag se att Real Madrid spelar år 2011/2012. Xabi Alonso blir 30 år i novenber så att han börjar bli gammal men jag tror inte att Sahin tar Alonsos plats så istället för Sahin så kommer det att vara Xabi Alonso om vi värvar Fabregas hoppas.Och jag vill behålla Kaka och sälja istället Granero,Gago,Pedro Leon,Garay,Drenthe och m.m.

Agee

2011-07-02 - 20:12:41
Du över mig!

Carvalho börjar också bli gammal han är redan 33 år snart 34 så jag tycker att varane borde ta hans plats typ efter halvsäsongen och sen för alltid! :)

Skriv en kommentar