Xabi Alonso: "Vi behöver inte vara besatta, det bästa är att titlarna kommer naturligt"


Xabi Alonso säger att laget inte behöver bli besatta av att vinna alla titlar nästa säsong, utan istället bör de komma naturligt.
Xabi Alonso

Real Madrid
s mittfältare Xabi Alonso har sagt att klubben inte är besatta av tanken att vinna trippeln nästa säsong.

De spanska giganterna avslutade en frustrerande kampanj förra säsongen när rivalerna Barcelona vann både ligan och Champions League titeln, medan de blev Copa del Rey mästare.

För att förbättra laget spenderade Real Madrid över 50 miljoner euro i sommar, och trots pressen att leverera, vägrade Xabi Alonso att säga om en säsong utan titlar skulle vara ett misslyckande.

"Det handlar alltid om att förbättras och göra framsteg. Detta är det andra året av projektet och det ger oss kontinuitet" sa Alonso i en presskonferens.

"Vi känner varandra bättre, idén är där, nu behöver vi bara förbättra oss. Vi behöver inte vara besatta, det bästa är att titlarna kommer naturligt."

Fabio Coentrao, som kostade Real Madrid 30 miljoner euro att signera från Benfica i sommar, har blivit testad i mittfältet och Xabi Alonso blev imponerad av portugisens färdigheter.

"Han har gjort ett mycket gott intryck, vi vet att han kan tillföra detta lag mycket bra saker. Han är en väldigt komplett spelare, han har en mycket bra arbetstakt. Han kan ockupera vissa positioner och det påverkar hans signering, så intrycket är mycket bra."

Skriv en kommentar