Jose Mourinho: "Barcelonas första mål var ett stort misstag av linjemannen"

Jose Mourinho var inte nöjd med linjedomaren som inte blåste när Pedro stod offiside under spanjorens 1-1 mål.

Real Madrids tränare Jose Mourinho tycker att linjemannen gjorde "ett stort misstag" när han lät Pedros mål stå på måltavlan under hans lags 3-2 förlust mot Barcelona i den första matchen av Supercupen.

Den spanska anfallaren avgjorde för den katalanska klubben i den 56:e matchminuten, endast någon minut efter Cristiano Ronaldos första mål, men repriser av målet visar att han kan ha stått offside.

"Barcelonas första mål var ett stort misstag av linjemannen, och så är det" deklarerade Mourinho till reportrar efter matchen, rapporterar Goal. "Jag bestämde mig för att inte prata om vissa beslut denna säsong, men ni vet vad jag menar".

Och senare sa han till AS: "Jag vill inte kritisera avgörande beslut hela säsongen, och ännu mindre i den andra matchen".

Portugisen passade även på att uttrycka sina tankar om hans lags prestation, och sa: "Jag gillade inte vår första halvlek, men i den andra halvleken var matchen annorlunda".

"Callejon spelade bra. Han förberedde matchen för Di Maria. Det här var en viktig match och jag gillade hans arbete".