Real Madrid 5 - 1 AC Milan

Real Madrid mötte AC Milan tidigt på morgonen idag, och besegrade italienarna med 5-1. Angel di Maria gjorde marängerna första mål i den 24:e minuten, medan den förra Madridistan Robinho gjorde mål för Milan i den 33:e matchminuten.

Under den andra halvleken utökade Cristiano Ronaldo med två mål i den 49:e samt 66:e minuten, Sergio Ramos nickade till sig ett mål i den 81:a minuten och Callejon gjorde det sista målet för Real Madrid i den 89:e matchminuten. Trots det faktum att Kaká inte gjorde något mål under matchen, hade han ändå en toppenmatch då han gjorde tre assist.