Real Madrid 8 - 0 Millionarios

Real Madrid besegrade Millionarios med 8-0 i den imponerande Santiago Bernabeu Trophy matchen efter bland annat ett fantastiskt hattrick från Kaká.

Den brasilianska stjärnan, som spelade sin första match för Los Blancos denna säsong, gjorde det första målet i den 13 matchminuten. Jose Callejon utökade med ett mål i den 23:e minuten, medan Alvaro Morata gjorde två utmärkta mål i den 32:a respektive 37:e minuten. Kaká fortsatte att leverera innan den första halvleken tog slut och nätade ett mål till i den 37:e minuten - strax efter Moratas sista mål.

I den andra halvleken gjorde Kaká sitt sista mål för dagen, på straff, och därmed gjorde han tre mål, det vill säga ett hattrick. Det var dock inte slutet för marängernas lekstuga, utan Callejon gjorde sitt andra mål, medan Karim Benzema utökade till 8-0.