Real Madrid 2 - 0 Malaga

Real Madrid besegrade Malaga med 2-0 på hemmaplan. Angel di Maria gjorde matchens första mål i den 45:e minuten, och Cristiano Ronaldo utökade till 2-0 i den 91:a minuten.

2013-10-20 - 10:25:13
Vi hade hela matchen det kunde lika gärna blivit 7-0 så det var riktigt bra spelat ett steg framåt :)

Anonym

2013-10-20 - 10:46:13
Vi missade inte mycket, utan Malagas målvakt gjorde sin livs match i stort sett... Han räddade typ 5 solklara mål. Vi spelade bra som fan!

Los blancos

2013-10-20 - 11:40:50
Svar till realmadrid:vad är det du försöker påstå?mennar du att realmadrid spelade dåligt igår? Då kan du ju inget om fotboll IDIOT.!!

Anonym

2013-10-20 - 23:13:09
Barca spelade samtidigt oavgjort och Atletico förlorade deras match, alltså är det bara några få poäng mellan oss och toppen. Tråkigt att det alltid finns folk som klagar även när laget presterar som de ska.

Mesut Özil

2013-10-21 - 07:48:55
Jag är oerhört tveksam till att Bale får startplatsen till El Classico. Di Maria spelar ärligt sin bästa fotboll någonsin just nu. Och jag skulle tro att han för tillfället är bättre än Bale.

Jag hoppas att Ancelotti väljer Di Maria för att han tillför så sjukt mycket till laget och med honom så ökar Real Madrids chanser att vinna nästan lika mycket som att spela Ronaldo.