Angel di Maria: "Jag stannade i Madrid för Ronaldos skull"

Den attackerande mittfältaren avslöjade att han hade lämnat Los Blancos redan förra året om det inte vore för Cristiano Ronaldo.

Manchester Uniteds nya signering Angel di Maria avslöjade att han stannade i Real Madrid förra säsongen för Cristiano Ronaldos skull.

Den argentinska stjärnan kopplades med en flytt från Madrid redan sommaren 2013, men så småningom stannade han på Santiago Bernabeu.

Di Maria lämnade dock denna sommar och signerade för Manchester United efter att ha förlorat sin startplats.

"Sanningen är att jag har en jättebra relation med Cristiano Ronaldo och förra säsongen stannade jag i Madrid för hans skull" sade Di Maria till ESPN Radio.

"Jag lämnade Madrid på bästa möjliga sätt, genom att vinna La Decima. I mitt avskedsbrev berättade jag exakt hur jag kände från första dagen på Bernabeu".

"Jag är tacksam Manchester United som mötte Madrids krav. Men jag känner inget större press bara för att jag är den dyraste spelaren i Premier League".

"Premier League är mer fysisk och handlar om styrka, medan i Spanien var det bara att spela fotboll. Det är dock en jättestark liga. Van Gaal bad mig att försöka anpassa mig till den nya spelstilen så fort som möjligt".

Skriv en kommentar