Higuaín, en favorit hos läsarna.

Den argentinske fotbollspelaren, Gonzalo Higuain har blivit en stor favorit hos läsarna i ABC.se

gonzaloMatchen mellan Tenerife och Real Madrid, gjorde den angentinske Gonzalo Higuaín två mål, och ända sedan dess, har Higuain varit en favorit hos läsarna. Han har gjort 16 mål för Real Madrid denna säsongen, alltså ett mål färre än David Villa och Lionel Messi.

ABC.es läsare litade på Higuain, redan innan matchen började. Den argentinska spelaren leder rankningen på "Betygsätt ditt team" (www.ABC.es) med 210 röster. På andra plats ligger Iker Casillas, med 172 röster, trea ligger Raul Albiol med 171 röster, och Cristiano Ronaldo ligger fyra med 169 röster.

Kaka är på åttonde plats med 152 röster, endast en röst skillnad mellan han och Marcelo, som ligger på sjunde plats. De som ligger sist är Raul, som har fått 125 röster, och Diarra med 95 röster.

Cristiano Ronaldo och Kaká bär tröjor gjorda av återvunna flaskor!


Real Madrid-spelaren Cristiano Ronaldo, har designat nya skor, och han presenterade sina nya skor: "Mercurial Vapor Superfly II" av Nike, i London, som han kommer att bära skorna i slutet av säsongen.

Cristiano Ronaldo och Kaka bära tröjor gjorda av återvunna flaskor
Världens bästa fotbollsstjärnor som Cristiano Ronaldo och Kaka kommer att spela i VM 2010 med uniformer som är tillverkade av återvunnen polyester.

kaká&ronaldoMärket Nike, berättade i en presskonferens att tillverkning av en skjorta med återvunna flaskor, behöver mer än åtta standard flaskor med vatten.

Dessa plagg är tillverkade med tyger tillverkade av återvunna plastflaskor och kommer att vara "den mest funktionella och ekologiska tröjorna genom hela historien i fotboll."
Brasilien, Portugal, Holland, USA, Sydkorea, Australien, Nya Zeeland, Serbien och Slovenien kommer vara de första som använder dessa typer av uniformer.

Återvinning av icke-biologiskt nedbrytbara material kommer att minska kostnaderna för råvaror och energi som normalt används för att göra tröjor. Enligt företaget, för produktion av landslagsuniformer, används cirka 13 miljoner plastflaskor (cirka 254 ton avfall polyester).

Denna sorts tröja ökar uftflödet med 7%, den är bekvämare och den väger 13% mindre än normalt. Det nya materialet kommer också att påskynda avdunstningen av fukt i delar av tröjorna och shortsen, och det kommer också at öka luftcirkulationen. Något som är bättre och som kommer att kyla ned spelarna.

Gonzalo Higuain: "Messi är den bästa fotbollspelaren i världen!"


Den argentinska anfallaren Gonzalo Higuaín hyllade sin landslagsman Lionel Messi som den bästa fotbollsspelaren i världen.

higuain & messi"Messi, vem gillar inte att njuta av att se honom spela? Han har vunnit Guldbollen, FIFA World Player, och är för närvarande bäst i världen", säger den sydamerikanska fotbollspelaren, Higuain. 

Enligt Real Madrid anfallaren är Barcelona, nuvarande ledarna i den soanska ligan, det bästa laget i världen.

"Även om Madrid är det bästa laget genom historien, är Barcelona idag världens bästa, men jag ledsen över att säga det, säger Higuaín.

Den argentinska anfallaren berömde också fotbollspelarna i Real Madrid, och även tränaren Manuel Pellegrini.

"Jag kan prata med alla spelare och veta att jag har deras förtroende." säger argentinaren.

"Vi är mycket glada över att Champions League finalen kommer äga rum på Bernabeu. Att inte gå vidare till kvartsfinal, eller själva finalen i Santiago Bernabau skulle vara ett hårt slag, säger Higuain.

Albiol: "Cristianos mål är det bästa jag sett i mitt liv"


talking talking talking..

Real Madrid-spelaren Raul Albiol, erkände att Cristiano Ronaldos mål är en av de bästa han har sett i sitt liv.
"Det var ett mål som var väldigt trevligt att titta på och jag blev väldigt imponerad", säger han.

Albiol pratade också om konflikten mellan Xabi & Ronaldo: "Xabi bad Cristiano om att få ta straffen, för att han ville göra sitt första mål för Real Madrid. Vi har sett Xabi ta straffar, och han gör det mycket bra. Det var ingenting som hände mellan dom, och Cristiano lät honom ta straffen."
"Ingenting hände" säger han igen.

Slutligen pratar han om Valencia som ligger bra till i ligan: "Valencia gör ett mycket bra jobb och jag är glad för deras skull. Jag har många vänner där och jag växte upp i deras skola. Jag önskar dem all lycka, och jag är mycket glad att de ligger trea i tabellen, och att det går bra för dom. Jag är speciellt glad för David Villas skull, som alltid gör en massa mål."

Sergio Ramos: "Jag vet inte om jag kommer avsluta min karriär i Real Madrid eller någon annanstans"
Sergio Ramos # 4

Sergio Ramos berättar om den sorg han kände när han lämnade sitt förra lag Sevilla, för Real Madrid.
"Jag har vuxit som person och spelare i Madrid, men Sevilla kommer alltid finnas i mitt hjärta."

Ramos säger att han inte är säker om han kommer gå i pension i Real Madrid eller i ett annat lag.
"Jag vet inte om jag kommer att avsluta min karriär i Madrid eller någon annanstans", säger Sergio Ramos

"Fotbollsvärlden har många vändningar." säger han.

Raul Albiol : "Den kritik Pellegrini får är orättvis!"

 

albiolRaul Albiol försvarade sin tränare Manuel Pellegrini. Han säger att den kritik Pellegrini har fått efter förlusten mot Lyon är oskäliga och att de borde sätta skulden på spelarna och inte på tränaren.

"Den kritik Pellegrini har fått är orättvis. När vi förlorar bör vi inte skylla på tränaren. Vi gjorde en dålig match mot Lyon, men felet är inte på vår tränare." säger Raul Albiol.

Higuaín: "Jag kan inte tänka mig spela för ett annat lag än Real Madrid"


Higuain kommer att förlänga sitt kontrakt fram till 2016, och han känner sig "bekväm" med klubben.

Higuaín vs. Lyon

I mars kommer Higuain sitta ner med Real Madrids tjänsteman för att inleda ett samtal att förnya sitt kontrakt. "Det skulle vara en dröm att bli skyttekung i spanska ligan. Mitt mål är att överträffa antal målen jag gjorde förra säsongen" säger han.

Sedan fortsätter han: "Jag kan inte se mig i någon annan tröja än Real Madrids tröja. Sanningen är att jag är väldigt bekväm här. Jag kan inte tänka mig spela för ett annat lag än Real Madrid"

Samtidigt finns det två drömmar till; den första är seger i Champions League och den andra är seger i spanska ligan.
"De två drömmarna kommer vara väldigt svåra att uppfylla" säger han i en intervju med tidningen Marca.

Cristiano Ronaldo: "Vi kommer att göra allt för att slå Lyon"


Cristiano Ronaldo är säker på seger, när Real Madrid spelar mot Lyon igen den 10 Mars.


c.ronaldo vs. lyon

Real Madrids portugisiska anfallare Cristiano Ronaldo, är säker på en seger mot Lyon i champions league kvalen den 10 Mars.

"Vi vann hemma mot Vilarreal med sex mål gjorda av oss, och när vi spelar mot Lyon kommer vi spela på samma sätt, och göra vårt bästa. Vi kommer att göra allt för att slå dem" säger Cristiano Ronaldo.

Real Madrid, har som mål att komma långt i Champions league, men ändå så förlorade de med 1-0 mot Lyon, redan i första champions league matchen.

Klubben, som har investerat en enorm summa (på nästan 250 miljoner euro) på värvningar av spelare, har sedan 2004 inte kunnat komma så långt i Champions league.

Cristiano Ronaldo, som kom i somras till Madrid från Manchester United för 94 miljoner euro, gjorde sitt 12:e mål i ligan, i söndags med Real Madrid. Han har hitills gjort 6 mål i Champions League och är den bästa "scorer" år 2009-2010 i Champions League.

En konflikt mellan Cristiano Ronaldo och Xabi Alonso


Real Madrids Cristiano Ronaldo & Xabi Alonso i en konflikt några sekunder innan Xabi Alonso gjorde sitt första mål för Real Madrid.


Den 21 februari, i söndags, spelade Real Madrid mot Vilarreal och vann med 6 - 2. Ett mål av Cristiano Ronaldo (frispark), två mål av Higuain, två mål av Kaká och ett mål av Xabi Alonso.

Innan Xabi Alonso satte in 6 - 2 , diskuterade Cristiano Ronaldo och Xabi Alonso om vem som skulle ta straffen.

"Cris, ge den till mig", säger Xabi Alonso till Cristiano Ronaldo.
Sedan fortsätter han : "Eftersom jag inte har gjort något mål för Real Madrid än, låt mig ta den"
"Nästa gång, jag lovar dig", svarade Ronaldo.
"Nej, sluta. Ge mig den nu istället. Kom igen, ge mig bollen", säger Alonso.

Ronaldo ger bollen till Xabi Alonso, som sedan gör sitt första mål för Real Madrid och går och firar tillsammans med lagkamraterna.

Cristiano ronaldo and Xabi alonso
Cristiano Ronaldo, Guti & Xabi Alonso

Butragueño : "Kaka är en av de bästa spelarna i världen"


Butragueño: "Kaká kommer säkert komma i en mycket bra form i Real Madrid snart!"

Real Madrids chef Emilio Butragueño säger att direktörerna är övertygade om att Kaka kommer att göra sitt bästa i Madrid.

Butragueño säger: "Kaka är en av de bästa spelarna i världen. Det finns ingen diskussion eller tvekan om saken. Vi är mycket hoppfulla om all insats han kan ge laget. Hans insats bör vara avgörande."

baby <3

Real Madrid vill ha kvar Higuain till 2016

gonzalo

Marcelo förlängde sitt kontrakt med Real Madrid fram till 2015 och under de närmaste dagarna kommer Argentinas stjärnanfallare Gonzalo Higuaín göra samma sak. Det sägs att han kommer förlänga sitt kontrakt med "Los Blancos" till juni 2016, säger tidningen Marca.

För närvarande är "El Pipita" en av de mest dåligt betalda spelarna i Madrids trupp, men det rapporterade intresse för den argentinske målskytten, från ett antal stora europeiska klubbar, bland annat Juventus och Arsenal - som vill ta med spelaren till England i utbyte mot Cesc Fabregas.

Higuaín fortsätter att vara Real Madrids skyttekung i La Liga.

Ronaldo vill hedra offren i Madeira!

MADRID - spanska medier rapporterar att Cristiano Ronaldo har erbjudit sig att spela en förmån match för att hedra offren i hans hemstad Madeira. Lavinen dödade 42 och skadade fler än 150.

I
spanska sporttidningen Marca, står det att Ronaldo skulle delta i en match mellan Porto med en trupp bestående av spelare från Madeiras klubbar Maritimo och Nacional.

Ronaldo - madeira

Kaká Berättar..

Kaká&Ronaldo

"När jag döptes, hände något övernaturligt för mig" säger Kaká.
I denna intervju pratar Kaká om Tro/Hopp , fotboll och Cristiano Ronaldo.

Den brasilianska superstjärnan skulle ha tjänat ännu mer än £13 miljoner euro per år (som han tjänar i Real Madrid) om han hade valt att ansluta sig till Manchester City i januari.
I själva verket, om Abu Dhabi-gruppens bud på runt £ 100 miljoner hade godkänts, så hade inte Cristiano Ronaldo varit världens dyraste fotbollspelare.

"Jag använder mina pengar för att visa hur mycket gott Gud kan göra för människor"

"Jag kan ärligt säga att jag inte bryr mej så mycket om pengar." säger han.
"Om du talar om det goda man kan göra (med pen
garna) för min kyrka så är det annorlunda. Men jag har tjänat väldigt stora summor pengar en lång stund nu, så vad kan jag göra med £13 milj. som jag inte kunde göra med £3 milj. ? Varför skulle jag ha mer än jag behöver? Pengarna finns och jag vill göra gott med de."

"Jag försöker att visa vad Gud har gjort för mig och att han kan göra det i andras liv också.
Jag försöker vara en förebild i klubben."

"Jag föddes i en evangelisk kristet hem men när jag döptes 1994, hände något övernaturligt mig.
Jag kan inte förklara det, men efter att jag kom närmare Gud, föddes jag om på nytt."

"Det pris som betalas för Ronaldo och jag kommer inte plåga eller bekymra oss"
Kaká föddes i en välbärgad familj i Brasilia, så han uppmuntrades till att studera hårt i skolan. När det kom till sporten, så var han väldigt skicklig på tennis. Hans familj flyttade till Sao Paulo när han var sju, och det var då han började spela i Sao Paulo junior lag. Han blev klubbens enastående unga spelare och han började tjäna pengar när han var vid 15 års ålder. Två år senare gjorde han sin professionella debut och år 2003 blev Milan övertygade att värva honom för ca 5 miljoner pund.

Kaká säger : "När vi var barn hade vi tur jämfört med de flesta familjer. Mitt första fotbollsminne var när min far tog mig för att se Sao Paulo spela."
"Jag gick med i klubbens juniorer samma år och växte till att älska spelet därifrån. Min stora förebild var absolut min far, en evangelisk man.
"

"I min familj finns det ganska många av oss som har spelat fotboll. Men min bror och jag är de enda som har gjort det till en yrkeskarriär. Digão och jag spelade tillsammans i AC Milan men han spelade på lån till Standard Liege förra säsongen. Han är en mycket bra mittback. " säger Kaká

Kaká säger även, att när folk frågade honom om det skulle vara nervöst att flytta till Spanien och Real Madrid, så svarade han : "Jag är inte nervös. Det borde inte vara svårare än då jag flyttade från mitt hemland (Brasilien) till Italien för några år sedan..."

Real Madrid C.F.

Hej alla Madridistas! :D
På denna blogg, kommer det skrivas information och nyheter, som inte ens de kända fotbollssidorna har skrivit något om. Och det är ju självklart nyheter om Real Madrid, och inget annat. Du får reda på väldigt mycket information om real madrid spelarna, och du kan läsa de senaste nyheterna. Så fort jag hör, eller får reda på något nytt som handlar om Real Madrid, så försöker jag skynda mej så fort som möjligt, för att skriva ett nytt inlägg om den nya nyheten ;)

Jag hoppas att både Real Madrid fans, och icke Real Madrid fans har nytta av denna blogg. För vem vet, någon gång kanske jag "råkar" skriva något om något annat lag :D