Iker Casillas: "Vi spelade inte så som vi brukade göra"


Real Madrids målvakt, Iker Casillas, tycker inte att Los Blancos bör komma med ursäkter, men han tyckte ändå att Barcelona hade tur.
Iker Casillas

Real Madrid
s kapten Iker Casillas tycker inte att laget spelade sin vanliga fritt flödande fotboll och hade otur när de förlorade mot Barcelona med 3-1.

Med Santiago Bernabeu publikens support hade Los Blancos en fantastisk start i matchen, men efter ett mål av Alexis Sanchez, självmål av Marcelo samt ett sista mål av Cesc Fabregas, förlorade den spanska huvudstadsklubben El Clasico.

"Vi spelade inte så som vi brukade göra" sa Casillas till reportrar efter matchen. "Barcelonas andra mål försvårade matchen och det kan ha påverkat oss på något sätt. Men det är ungefär 30 matcher kvar i ligan och vi kan inte vara besatta av Barcelona".

"Denna förlust sårar oss eftersom vi hade en bra kampanj, men sedan förlorade vi här på Bernabeu".

Sedan försvarade Casillas stjärnan Cristiano Ronaldo, som inte lyckades spela lika bra mot Barcelona som han vanligtvis brukar göra.

"Vi alla måste göra vårt bästa, inte bara Cristiano. Vi är ett lag och kritiken är riktad till oss alla. Vi hade otur, men vi bör inte använda ursäkter. Det var lättare för dem att spela när de ledde med 3-1, och det var därmed svårt för oss med våra linjer separerade".

"Vår framtid ligger först i Copa del Rey [mot Ponferradina] och sedan i en avgörande match mot Sevilla".

Kommentarer

Madrista<33333

2011-12-11 - 15:03:02
Nä, du har rätt Casillas!!! Vi spelade inte så som vi brukar, det håller jag med om!Hala Madrid!!!!!

mona

2012-03-21 - 07:19:36
Vi tar dem nästa gång HALA MADRID <3

Skriv en kommentar