Sergio Ramos: "Vi är väldigt glada att Kaká har återhämtat sig efter en sådan lång tid"

Kakás återhämtning kommer hjälpa laget att anpassa sig till att Gonzalo Higuain är borta för resten av säsongen, och därmed leda Los Blancos till en titel.
Kaká mot Getafe

Real Madrid
s försvarare Sergio Ramos har uttryckt hur glada han och hans lagkamrater är glada över Kakás återkomst. Den brasilianska stjärnan spelade sin första match för säsongen mot Getafe igår-kväll.

Kaká användes som en inbytare av tränaren Jose Mourinho mot Getafe, då han ersatte den pressade anfallaren Karim Benzema under andra halvlek.

Los Blancos vann matchen med 3-2 trots att man endast spelade med 10 män under de sista minuterna. Men Ramos tycker att Madrid fansen borde se fram emot stora presentationer av den 28-årige playmakern.

"Vi är väldigt glada att Kaká har återhämtat sig efter en sådan lång tid. Jag är säker på att han kommer att vara användbar för laget" sa Ramos till Marca.

"Vi förlorade en väldigt stark anfallare i Gonzalo Higuain och vi hoppas att han kommer att vara tillbaka så snabbt som möjligt."

Higuain tros vara borta i sex månader på grund av hans ryggskada, och återkomsten av Kaká kan ha löst problemet i anfallarpositionen.