Sergio Ramos: "Vi har tur som har Benzema, Ronaldo och Higuain här"

Den spanska högerbacken Sergio Ramos har hyllat sina lagkamrater efter den stora vinsten mot Malaga.
Sergio Ramos, Gonzalo Higuain, Cristiano Ronaldo (& Marcelo)

Real Madrid
s försvarare Sergio Ramos har hyllat hattrick hjälten Cristiano Ronaldo och resten av laget efter 4-0 vinsten mot Malaga i gårdagens La Liga match.

Gonzalo Higuain behövde bara elva minuter för att göra mål innan Ronaldo gjorde tre mål på femton minuter i den första halvleken.

"I anfallet gör Benzema, Higuain eller Cristiano Ronaldo mål. Vi har tur som har dem här" sa Ramos till Real Madrids officiella hemsida.

"Malaga försökte återverka efter halvtid och vi var mer avslappnade. Dock spelade vi en seriös match mot ett svårt lag redan från start, och vi visste hela tiden vad vi var tvungna att göra".