Enzo Bronzetti: "Lassana Diarra kommer att komma överens om ett kontrakt med Milan"

 
Superagenten Enzo Bronzetti säger att Lassana Diarra kommer att flytta till AC Milan i sommarens transfermarknad.

 
Den italienska superagenten Enzo Bronzetti förväntar sig att Real Madrids mittfältare Lassana Diarra kommer att flytta till AC Milan.
 
Den 27-årige spelaren har spelat för den spanska huvudstadsklubben sedan han lämnade Portsmouth år 2009. Han spelade även för klubbar som Le Havre, Chelsea och Arsenal.
 
"Diarra är på semester i Amerika just nu" sa Bronzetti till den spanska tidningen Marca.
 
"Men så fort han är tillbaka, kommer han att komma överens om ett kotnrakt med Milan".

Manchester City kämpar med att hålla David Silva borta från Real Madrid

 
Rapporter hävdar att Real Madrid kommer att lägga ett bud på David Silva snart medan Manchester City gör sitt bästa för att förhindra en transfer.
 
Manchester City kämpar med att hålla David Silva borta från Real Madrid, rapporterar den engelska median.
 
The Daily Star säger att den spanska huvudstadsklubben vill signera den förra Valencia mittfältaren från Premier League klubben, och planerar att erbjuda engelsmännen 30 miljoner pund.
 
Santiago Bernabeu klubben har tidigare kopplats med Luka Modric, men källor i Spanien säger att Mourinho är inte lika intresserad av den kroatiska playmakern längre.
 
Istället vill The Special One verkligen ha Silva i sin trupp och han hoppas att pengarna Real Madrid kommer att erbjuda City kommer att räcka för att signera spanjoren.
 

Sergio Ramos: "Oavsett vad som händer imorgon så har Spanien redan gjort historia"

 
Sergio Ramos, som förmodligen kommer att starta i morgondagens EM final mot Italien, säger att Spanien bör vara stolta över vad de har uppnått, oavsett vad som händer på söndag.
 

Real Madrids försvarare Sergio Ramos säger att Spanien kan vara stolta över sin EM kampanj detta år.
 
Vicente del Bosques lag kommer att spela den stora finalen i Kiev mot Italien på söndagen, och därmed kan de bli det första landet som vinner tre stora på varandra följande mästerskap.
 
"Vi är medvetna om vad det är vi spelar för på söndag" sa Ramos, rapporterar den engelska sajten Tribalfootball.
 
"Det är något som inget lag har någonsin uppnått. Det krävs många års arbete och uppoffring. Oavsett vad som händer så har vi redan gjort historia".
 
"Detta har dock inte avslutats och grädden på moset skulle vara att återvända och vinna EM".
 
"Det kanske finns vissa som inte värderat det, men för jobbet vi har gjort tycker jag att hela landet bör vara stolta. Även om vi förlorar kan vi återvända med huvudet högt".
 

Leonardo: "Kaká är ingen prioritet för oss längre"

 
Det påstods att Paris Saint-Germain var intresserade av Kaká tidigare detta år, men nu har fransmännens sportdirektör sagt att de inte är lika intresserade av playmakern längre.


Paris Saint-Germains sportdirektör Leonardo har avslöjat att Kaká inte är den franska klubbens topprioritet längre.
 
Den förra Milan och Inter tränaren hyllade Kaká förra månaden, och man förväntade sig att Ligue 1 klubben skulle lägga ett bud på Real Madrid mittfältaren när sommarens transfermarknad öppnar den 1 juli.
 
Leonardo har dock insisterat på att PSG inte kommer att försöka signera den brasilianska stjärnan, och sa: "Jag har ingen personlig relation med Kaká, på vilken alla har baserat denna föreslagna transfer" sa Leonardo till Le Parisien.
 
"Faktum är att Kaká är inte längre en prioritet (för oss)".

Mauricio Isla: "Jag vet att jag kommer att spela för Real Madrid"

 
Udineses spelare Mauricio Isla, som sägs vara på väg till Juventus snart, säger att han kommer att bära Real Madrids vita tröja i framtiden.
 
Udineses mittfältare Mauricio Isla har avslöjat att han håller fast vid sitt hopp om att spela för Real Madrid i framtiden trots att han verkar vara på väg till Juventus.
 
Den chilenska spelaren sägs vara väldigt nära att fullgöra en flytt till de italienska mästarna, och genomgått medicinska undersökningar med Bianconeri under de senaste dagarna.
 
Det sägs att Los Blancos var intresserade av Isla tidigare i sommar, och 24-åringen har inte förlorat hoppet om att spela i Santiago Bernabeu.
 
"Jag har förtroende i mig själv och jag vet att jag kommer att spela för Real Madrid" sa Isla till Terra Chile. 

Rapport: Real Madrid är inte intresserade av Luka Modric längre

 
Det sägs att Los Blancos inte är lika intresserade av Tottenhams stjärna Luka Modric som de var tidigare.
 
Real Madrid ser inte ut att vara lika intresserade av Tottenhams mittfältare Luka Modric, rapporterar den engelska median.
 
The Telegraph säger att den spanska huvudstadsklubben försökte signera den kroatiska playmakern tidigare denna sommar, att de till och med hade planerat att erbjuda Tottenham den turkiska spelaren Nuri Sahin plus pengar.
 
Detta intresse har dock minskat under de senaste dagarna, och dessutom har även Sahin sagt att han inte vill inkluderas i någon bytesaffär.
 
Manchester United är också intresserade av Modric, och förmodligen kommer det att sluta med att han flyttar till Old Trafford om Santiago Bernabeu klubben inte ändrar sig ännu en gång.

Rapport: Tottenham har lagt ett bud på Real Madrids anfallare Gonzalo Higuain

 

Tottenham har tidigare visat sitt intresse för Gonzalo Higuain, men rapporter hävdar att det inte är förrän nu som engelsmännen har lagt ett bud på argentinaren.


Tottenham har lagt ett bud på Real Madrids anfallare Gonzalo Higuain, rapporterar den engelska median.

Tidningen The Daily Mail säger att Spurs har varit intresserade av den argentinska målgöraren sedan början av säsongen 11/12, och deras intresse för latinamerikanen kvarstår.

Den spanska huvudstadsklubben skulle vilja behålla Higuain, man vet dock inte om han vill stanna i Santiago Bernabeu på grund av att han inte fick så mycket speltid förra säsongen.

Om Los Blancos väljer att sälja 24-åringen kommer de förmodligen att vänta tills de har hittat en annan anfallare som kan ersätta Higuain.

Förutom Tottenham sägs det att även Juventus, Chelsea och Manchester City är intresserade av Gonzalo Higuain.

Fabio Coentrão retade upp Spaniens bänk - Pepe Reina blev rasande

 
Spanska rapporter skriver att Fabio Coentrão retade upp Spaniens bänk igår, vilket ledde till ett bråk mellan spanjorerna och portugisen.
 
Real Madrids försvarare Fabio Coentrão retade upp den spanska bänken under gårdagens EM semifinal.
 
Den katalanska tidningen El Mundo Deportivo säger att Portugals vänsterback gjorde en offensiv gest mot de spanska spelarna, vilket ledde till att Liverpools målvakt Pepe Reina hoppade upp för att konfrontera Real Madrid spelaren.
 
Händelsen fångades av TV kameror, där 18 miljoner människor såg utspelet hemma i Spanien.

Guti: "Det finns ingen bättre signering än David Silva för Real Madrid"

 
Guti anser att Manchester Citys David Silva skulle vara ett mycket bättre alternativ för Real Madrid än Tottenhams Luka Modric.
 
Den förra Real Madrid stjärnan Guti har uppmanat marängerna att lägga ett bud på Manchester Citys playmaker David Silva, och sa att han drömmer om att se 26-åringen representera den spanska huvudstadsklubben.
 
Den förra Valencia mittfältaren har haft en avgörande roll i Citys Premier League framgång förra säsongen, och Guti känner att spanjoren skulle vara ett bättre alternativ än Tottenhams Luka Modric.
 
"Som en Madridista kan jag se honom i Madrid när jag blundar" avslöjade Guti till AS. "Det finns ingen bättre signering. I hans position är han den bästa".
 
"Förhoppningsvis kan han komma och erbjuda mycket. Det skulle vara ett bra tillägg (i truppen)".
 
"Modric är mycket talangfull. Han har visat sig vara jättebra för Tottenham och Kroatien, där det finns blinkar av kvalité. Men jag föredrar Silva, som är (ett steg) över honom".
 
Jose Mourinho ledde Real Madrid till ligatiteln säsongen 11/12 och Guti medgav att han var nöjd med sitt förra lags prestationer.
 
"Det går bra för Madrid, de formar en bra grupp och skapar en spelstil. Det finns en chans att vinna La Liga igen. De kommer att fortsätta kämpa mot Barcelona och alla andra lag som kan vinna".
 
"En av fansens önskan är att vinna Champions League. Varken Chelsea eller Bayern München var bättre än Madrid i Europa förra säsongen. Förhoppningsvis kan vi göra bättre ifrån oss nästa år".
 
Till slut hyllade han tysken Mesut Özil, och diskuterade Kakás situation i Santiago Bernabeu.
 
"Real har hittat en fantastisk spelare i Özil, speciellt på grund av att han inte kostade så mycket pengar".
 
"Han (Kaká) har haft en dålig fas professionellt. Han har spelat med mycket problem och det är alltid komplicerat. Han har inte haft någon tur där. Om han lämnar, kommer han att kunna starta om".

Små saker som Cristiano Ronaldo brukar göra under EM 2012


Marca
har tagit fram lite "visste du" saker som Cristiano Ronaldo brukar göra.


1
. Cristiano Ronaldo ändrar sin frisyr inför varje EM match, ibland under halvtid.

2. Han går in i arenan med sin högra fot först och föredrar att vara sist ut ifrån planen. Efterom han är lagkaptenen, måste han gå in först. Han tar även av sig kaptensbindeln så fort matchen är slut.

3. Han föredrar att Marcelo är "The DJ" eftersom han tycker att han är bäst musiksmak, men i Portugals landslag är det Miguel Velso och Raúl Meierles som bestämmer vilken musik som ska sättas på. När de åker till sina destinationer, sjunger han med sina lagkamrater. Portugals landslag brukar oftast sjunga "A Minha Casinha" av Xutos e Pontapés, som handlar om hemlängtan.

4. När de byter om i omklädningsrummet, gillar Cristiano att röra fotbollen medan han pratar med sina lagkamrater om matchen.

5. När han går in på planen är han medveten om var hans familj sitter. När han gör mål eller när matchen är slut, ser han till att vinka åt dem.

6. På Portugals landslagsbuss väljer han att sitta längst bak och är alltid en av dem sista som går av bussen, men det är tvärtom om laget åker flygplan. Då sitter han längst fram med Pepe och är en utav dem första att gå av.

Rapport: Kaká har fått ett otroligt erbjudande från Guangshou Evergrande

 
Kaká har fått ett erbjudande från Kina, och om han accepterar det kommer han att tjäna 18 miljoner euro per år.
 
Den olyckliga Real Madrid mittfältaren Kaká har fått ett otroligt erbjudande från Kina, rapporterar den italienska median.
 
Ända sedan playmakern flyttade till den spanska huvudstadsklubben från sin förra klubb AC Milan har han drabbats av skador som har hindrat honom från att imponera i den vita tröjan, och därmed har han kopplats med ett antal klubbar.
 
Och nu rapporterar Il Corriere dello Sport att Guangshou Evergrandes ägare, Xu Jia Yinh, jagar den brasilianska stjärnan för den nya säsongen.
 
Kineserna har erbjudit Kaká ett fantastiskt erbjudande; 18 miljoner euro i årslön i tre säsongen. Xu vet dock att han även måste betala en avgift för att signera Kaká från Los Blancos, men han hoppas att han kan få marängerna att sälja 30-åringen för mindre än deras 25 miljoner euro krav.

Sevilla är intresserade av Real Madrids mittback Raphaël Varane

 
Sevilla ser ut att vara ute efter en försvarare, och rapporter hävdar att den spanska klubben vill signera Raphaël Varane.
 
Den spanska klubben Sevilla påstås vara intresserade av Real Madrids tonårige försvarare Raphaël Varane, rapporterar den engelska sajten Tribalfootball.
 
Den franska mittbacken provade på A-lags fotboll under den spanska huvudstadsklubbens tränare Jose Mourinho förra säsongen, och varje gång 19-åringen fick chansen att spela, så imponerade han i den vita tröjan.
 
Därför hoppas Sevilla att de kan signera honom på lån för den nya kampanjen (2012/2013). 

Det som fick Varane att välja Real Madrid framför Manchester United var att Jose Mourinho lovade honom regelbunden A-lagsfotboll. Han har dock inte spelat så ofta som han hade hoppats på, och därför kan han tänka sig att lämna marängerna för mer speltid i åtminstone en säsong.

Sandro Rosell: "Mourinho måste straffas för det han gjorde mot Vilanova"

 
Barcelonas president, Sandro Rosell, säger att Jose Mourinho måste straffas för det han gjorde mot Tito Vilanova förra året.
 
Barcelonas president Sandro Rosell har deklarerat att Real Madrids tränare Jose Mourinho måste straffas för sitt slagsmål mot Tito Vilanovia i förra årets spanska Supercupen.
 
Den portugisiska tränaren kommer inte att få delta i två matcher för att ha petat i Vilanovas öga, medan Barcelona tränaren har blivit avstängd för en match för sin roll i närstriden.
 
Spanska källor hävdar att landets fotbollsfederation överväger att ta bort båda avstängningarna, men de katalanska giganterna är emot denna idé.
 
"Vi accepterar inte att en aggression som vår tränare led av går ostraffad" sa Rosell till reportrar. "Vi kommer inte att acceptera det".
 
"Vi är för åtgärder och inte för ord, och vi kommer att fortsätta att använda varje rättslig instrument för att försvara oss själva".
 
"Det är inte rätt att titta på båda fallen på samma sätt. Vår tränare blev överfallen och det verkar som att folk har glömt det".
 
"Just nu är benådningen bara ett rykte, federationen har inte sagt något om det. Om avstängningarna upphävs kommer vi att se vad vi kan lagligt göra".
 
Sedan kommenterade Rosell det faktum att Pepe inte fick något straff för stämplingen på Messi i januari, och sa: "Det faktum att Pepe inte blev straffad för det han gjorde på Messi är en skandal".

Gerard Pique: "Det finns inga problem mellan mig och Sergio Ramos"


Rapporter har hävdat att Sergio Ramos och Gerard Pique är långt ifrån bästa vänner, men Barcelona mittbacken säger att har inte har några problem med Real Madrids försvarare.
 
Spaniens försvarare Gerard Pique har skrattat åt ryktena som påstår att han inte pratar med Real Madrids högerback Sergio Ramos.
 
Vissa rapporter under EM 2012 har hävdat att relationen mellan de två backarna har försämrats på grund av den heta konkurrensen mellan Barcelona och Real Madrid, men Pique tror inte att de skulle kunna bilda ett fast och defensivt partnerskap om de hade några problem med varandra.
 
"Det är sant att vi saknar [den skadade Carles] Puyol, men Sergio Ramos är en spelare med en stor kvalitet. Med varje match som går utvecklas vi som partners" sa Pique till reportrar, rapporterar Goal.
 
"Det har varit mycket snack om problem som inte finns. Vi har en bra relation på planen. Om vi inte kom överens med varandra, skulle vi inte kunna jobba på samma sätt som vi gör just nu".

Cristiano Ronaldo: "Jag känner inte pressen av att spela mot Spanien"

 
Cristiano Ronaldo har insisterat på att han inte känner något press inför Portugals semifinal mot Spanien ikväll.
 
Cristiano Ronaldo säger att han ser fram emot Portugals semifinal mot Spanien i EM 2012, och han betonade att han inte känner sig pressad inför matchen.
 
Seleccao förlorade deras första match i EM mot Tyskland, men de har sedan dess vunnit match efter match, och nu befinner de sig 90 minuter ifrån finalen i Kiev.
 
"Jag känner inte pressen av att spela mot Spanien eller något annat lag eftersom detta är en del av mitt liv" sa Real Madrid anfallaren till UEFA.
 
"Jag har gjort det här i mer än tio år, så jag måste har blivit van vid det redan. Jag kommer alltid att ha ansvarshet, men press? Inte mycket".
 
"Dessa är alltid konkurrenskraftiga matcher och alltid balanserade eftersom det spanska landslaget har alltid stora spelare och det har de alltid haft. Jag förväntar mig att det blir samma sak detta år".
 
"Det här är matcherna som avgörs av små detaljer och jag hoppas att Portugal kommer att vara starkare i denna bemärkelse. Vi vet att nästa match kommer att vara svår, men vi är ett steg ifrån den stora finalen".

Casillas och Benzemas nya reklam

De två sista matcherna innan EM finalen drar igång den 27:e samt den 28 juni. På onsdagen möts Portugal och Spanien, medan Tyskland och Italien möter varandra dagen därpå.

Iker Casillas är en utav de som kommer att spela i semifinalen mot Portugal o hopp om att hjälpa sitt lag att ta sig vidare till den stora finalen. Karim Benzemas Frankrike åkte dock ut i kvartsfinalen, och hans landslags chanser att vinna det europeiska mästerskapet förstördes av självaste Spanien.

Här är de två Real Madrid spelarnas videoreklam för EM 2012:
 

Marcelo rälslös, "Kaká the Micky Mouse", Junior växer upp som en Madridista och Pepe el nuevo papáDessa fyra portugis-talande män/pojkar, kalla dom vad ni vill, har visat oss lite av sina privatliv.

Marcelos tandställning har äntligen tagits bort och han kan äntligen visa upp sitt
"Colgate-smile".


Ni som följer Marcelo på Instagram har säkert redan sett dessa två foton. Den ena är på
honom och hans farfar. Den andra är på honom när han kom till Madrid för först gången.


Marcelo och Enzo. Sådan far, sådan son.


Grattis till Pepé som kommer att få en liten dotter med sin flickvän Sofia. "Prinsessa, pappa och mamma väntar på dig med mycket kärlek. Pepe och Sofia" står det på linnet

realmadridaddict:

raising Junior as a Madridista :’)
Cristiano Ronaldo Junior fyllde 2 år den 16 juni. Verkar som om hans far vill att hans ska bli en Madridista. Like father, like son.Kaká spenderar sina flesta somrar i Florida, där de åker till Disneyland. Denna sommar lika så. Luca (Kakás son) käkar glass till de som undrar..


Även Luca fyller år i Juni, den tionde dock. För hans del blev det inte en Real Madrid tårta utan en brasiliansk istället.

Den kompletta historian bakom Cristiano Ronaldos hjälp till Nuhazet

 
Tack vare Nuhazets kusin, Florentino Pérez, Jorge Mendes, Cristiano Ronaldo och många fler kunde Nuhazet äntligen opereras. Här nedan kan ni läsa hela historian.

För sju år sedan drabbades Nuhazet, även kallad Nati, av en metastaserad sjukdom i ryggraden. Läkarna gav pojkens familj tre alternativ: att göra ingenting, att utföra experimentella tester eller att skicka en biopsi till USA så att de kan producera en personlig medicinering. De åkte till Bernabéu med dessa tre alternativ i bagaget, för att få uppleva den sista matchen av säsongen 2011/2012.

Natis kusin hade varit i kontakt med Pequeño Valiente, en organisation som arbetar för att förbättra livets kvalitet för cancersjuka barn. Hon ville se om det var möjligt för Nati att få träffa Real Madrid spelarna. Manu Sáinz, från AS, kontaktades och han i sin tur lyckades komma i kontakt med Jorge Mendes, Cristiano Ronaldos agent.

På morgonen, innan matchen, skickade Mendes en bil till hotellet där Nati och hans familj bodde på. De kördes till Sheraton Hotel där Cristiano Ronaldo överraskade Nati. Med en helt mållös Nati bredvid sig skämtade Cristiano: "Har du ingenting att säga?". Ronaldo lovade pojken att om han gjorde ett mål under matchen skulle målet ägnas åt Nati, vilket senare hände.

På måndagen efter matchen, ringde Mendes till Florentino Pérez för att berätta för honom om situationen med Nati. Pérez ringde personligen till en doktor på Sanchinarro sjukhuset som i sin tur skickade vidare Pérez till Montepríncipe sjukhuset. Nati och hans familj togs emot av sjukhuset onsdagen den 16 maj samma vecka. Efter att ha informerats om konstnaden för behandlingen, betalade Mendes och Cristiano Ronaldo den totala summan till sjukhuset. Nati opererades och hans biopsi skickades iväg till USA samma dag.
Pojkens familj väntar nu på ankomsten av den personliga medicineringen.

Jose Mourinho kommer lyssna på erbjuanden på Kaká, Lass, Altintop och Carvalho

 
Rapporter hävdar att Jose Mourinho är redo att sälja fyra utav sina spelare - och en utav de är stjärnan Kaká.
 
Den spanska median skriver att Real Madrid måste sälja vissa utav sina spelare innan de köper nya i sommarens transfermarknad.
 
Tidningen AS säger att Los Blancos har redan en full 25-manna trupp med Pedro Leon och Fernando Gago inkluderade eftersom de kommer att återvända till försäsongen på grund av att de endast var utlånade under säsongen 2011/2012.
 
Jose Mourinhos plan är därför att han kommer att lyssna på erbjudanden för fyra spelare - Lassana Diarra, Kaká, Hamit Altintop och Ricardo Carvalho.

Tottenham frågar om Nuri Sahin under Luka Modric förhandlingarna

 
Den engelska median påstår att Real Madrid skulle kunna använda sig av Nuri Sahin för att signera Tottenhams Luka Modric.
 
Tottenham rapporteras vara intresserade av Real Madrids turkiska mittfältare Nuri Sahin.
 
The Daily Mail säger att den engelska klubben var intresserade av honom redan under spelarens tid med Borussia Dortmunds tillsammans med bland annat Manchester United och Arsenal.
 
Enligt rapporter var han nära en flytt till Italien förra veckan, men förhandlingar om Luka Modrics transfer satte stopp på affären.
 
Tottenham har också kopplats med Ricardo Carvalho, men hans ålder kommer förmodligen att avspisa Tottenhams ordförande Daniel Levy.

Cristiano Ronaldo hånar Barcelona spelarna: "Åtminstone är jag portugis"

 
Inför morgondagens EM match mellan Portugal och Spanien har Cristiano Ronaldo retat upp Spaniens Barcelona spelare med katalanska rötter.
 
Real Madrids superstjärna Cristiano Ronaldo har gått till attack mot Spanien inför Portugals EM semifinal mot det spanska landslaget.
 
Enligt El Mundo Deportivo har Ronaldo kritiserat Spaniens Barcelona spelare på grund av deras katalanska rötter.
 
"Åtminstone är jag portugis, inte som vissa utav Spaniens spelare som inte är spanjorer" sa Ronaldo, rapporterar den katalanska tidningen.
 
Stora spelare som Xavi Hernandez, Gerard Pique, Cesc Fabregas, Sergio Busquets och Carles Puyol kommer från Katalonien.

Barcelona är oroliga över att Jorge Mendes kan förstöra en möjlig affär för dem

 
Rapporter hävdar att Barcelona är oroliga över att Jorge Mendes kommer att förstöra för dem genom att erbjuda Real Madrid två utav spelarna katalanerna är intresserade av.
 
Den engelska sajten Tribalfootball hävdar att Barcelona är i samtal med Sporting Lissabons tonårspar, Edgar och Agostinho Ca.
 
Den katalanska klubben hoppas att de kan använda sig utav relationen de två klubbarna har sinsemellan varandra, det råder dock oro hos Blaugrana.
 
Jorge Mendes, som är bland annat Jose Mourinhos och Cristiano Ronaldos agent, har nyligen blivit Edgar och Agostinho Cas representant.
 
Barcelona oroar sig över att superagenten kommer att förstöra en möjlig övergång till Katalonien för de två spelarna på grund av hans starka relation med Real Madrid.

Paulo Futre: "Efter Ronaldos mål mot Tjeckien måste man ge honom Ballon d'Or"

 
Legenden Paulo Futre tycker att Cristiano Ronaldo borde vinna årets Ballon d'Or pris på grund av allt han har åstadkommit än så länge år 2012.
 
Den förra portugisiska spelaren, Paulo Futre, tycker att Cristiano Ronaldo skulle vara en mycket mer värdig vinnare av Fifa Ballon d'Or än någon annan spelare.
 
Man tror att Ronaldo leder jakten på "världens bästa spelare" utmärkelsen efter att ha gjort ett personligt rekord av 60 mål i alla klubbtävlingar.

Han har även haft en imponerande form i EM 2012, där han har hittills gjort tre mål i de två senaste matcherna.

"Efter hans mål mot Tjeckien måste man ge honom Ballon d'Or" sa Futre till RNE. "Han har gjort mer än Lionel Messi, han har brutit balansen i EM".
 
"Om han vinner EM kommer han att bli den bästa spelaren i den portugisiska fotbollens historia".
 
För den 46-årige legenden är inte Ronaldo den enda portugisiska spelaren som har lyst under det europeiska mästerskapet.
 
"Pepe är en av ledarna i Seleccao, han är jättefokuserad och sjunger redan nationalsången, vilket är något som fansen verkligen gillar" förklarade Futre.
 
"Fabio Coentrão har varit tvungen att stå ut med mycket press i Real Madrid på grund av hans pris och kritiken som han har fått, men just nu tittar vi på en bättre version av honom, av spelaren som lyste i Benfica".

Rapport: Real Madrid har erbjudit Milan Kaká + 20 miljoner euro för Kevin-Prince Boateng

 
Real Madrid har erbjudit Milan ett frestande erbjudande i de spanska ligamästarnas försök att signera Boateng.
 
Real Madrid har lagt ett nytt bud på AC Milans mittfältare Kevin-Prince Boateng, rapporterar den italienska median.
 
Los Blancos tränare Jose Mourinho är en stor beundrare av Boateng och vill därför signera honom till den spanska huvudstadsklubben inför den nya säsongen.
 
Milans vicepresident har insisterat på att Ghana spelaren inte är till salu, men det har inte stoppat marängerna från att lägga ett nytt bud på 25-åringen.
 
Il Corriere dello Sport säger att Real Madrid är villiga att erbjuda Milan 20 miljoner euro plus den brasilianska stjärnan Kaká i utbyte mot Boateng.
 
Rapporter hävdar att Kaká skulle inte ha något emot att flytta till Milan på lån i en säsong, samtidigt som Real Madrid vill slippa betala playmakerns årslön.

Real Madrid avvisade ett erbjudande från AC Milan som försökte signera Xabi Alonso

 
Rapporter hävdar att AC Milan har försökt att signera Xabi Alonso under de senaste dagarna, men Jose Mourinho vill inte förlora spanjoren.
 
Den italienska median hävdar att Serie A klubben AC Milan har lagt ett bud på Real Madrids mittfältare Xabi Alonso.
 
Il Corriere dello Sport säger dock att San Siro klubben har fått ett kort och snabbt svar från den spanska huvudstadsklubben: marängerna är inte villiga att sälja sin mittfältsstjärna.
 
Den italienska tidningen påstår att Milan har under de senaste dagarna försökt att signera spanjoren fast inte nått något avtal med Los Blancos.
 
Real Madrids tränare Jose Mourinho kommer knappast att överväga att förlora Alonso, som numera väljs ut först i portugisens startelva.
 

Agenten: "Lassana Diarra har fått ett bra erbjudande från Spartak Moskva"

 
Lassana Diarras agent har avslöjat att spelaren har ett frestande erbjudande från Spartak Moskva, och därför är det troligt att fransmannen flyttar till Ryssland i sommar.
 
Lassana Diarra verkar vara på väg ut från Real Madrid eftersom Spartak Moskva har visat sitt intresse för den franska mittfältaren, har spelarens agent hävdat, rapporterar Goal.
 
Den nya Spartak tränaren, Unai Emery, vill förstärka truppen i mittfältet inför säsongen 2012/2013, och rapporter påstår att han ser 27-årige Diarra som den ideala spelaren i hans trupp.
 
AC Milan har också visat sitt intresse för Diarra, men hans agent har indikerat att mittfältaren lutar mot en flytt till den ryska huvudstadsklubben.
 
"Jag tror att det kommer att vara svårt att se honom flytta till Italien" sa agenten Claudio Vigorelli till Sportitalia.
 
"Först av allt, på grund av att han har ett år kvar på sitt kontrakt med Madrid. Och sedan eftersom han har fått ett bra erbjudande från Spartak Moskva".

Del Bosque: "Det är uppenbarligen att Ronaldo är unik - ingen är som honom"

 
Spaniens tränare Vicente del Bosque anser att det inte finns någon spelare som den unika Cristiano Ronaldo.
 
Inför semifinalen mellan Spanien och Portugal den 27 juni, har det spanska landslagets tränare, Vicente del Bosque, sagt att Portugals stjärna Cristiano Ronaldo är unik.
 
Real Madrid anfallaren gjorde två mål mot Nederländerna i gruppspelet och gjorde det avgörande målet mot Tjeckien i kvartsfinalen.
 
Och Del Bosque har medgett att han är medveten om Ronaldos kvalitéer, men samtidigt tror han att portugisen kan tämjas på onsdagskvällen om han markeras ordentligt.
 
"Portugal har jättestarka och kraftfulla försvarare, och två backar som införlivar det attackerande spelet" sa Del Bosque till radiostationen Onda Cero.

“De behöver inte så mycket spel eftersom de kan skicka en lång boll till Ronaldo i en motattack. Det är uppenbarligen att Cristiano Ronaldo är unik - ingen är som honom".
 
"Jag skulle vilja att vi håller koll på honom med vår markering, att inte låta honom spela, och att de andra spelarna hjälper till och är vaksamma om de vinner tillbaka bollen, så att de inte har mycket utrymme att attackera".

Rapport: Real Madrid planerar att signera Tevez för 25 miljoner pund

 
Real Madrid påstås vara ute efter en anfallare och rapporter påstår att marängerna är beredda att signera Manchester Citys målgörare Carlos Tevez.
 
Real Madrid är beredda att lägga ett överraskande bud på Manchester Citys anfallare Carlos Tevez, och Premier League mästarna kan tvingas acceptera erbjudandet för att försegla undertecknandet av Arsenals anfallare Robin van Persie.
 
De spanska mästarna har bett engelsmännen att säga till om de planerar att sälja sin stjärna och med tanke på att Van Persie står längst upp på Citys lista kan en affär slå igenom.
 
Premier League klubben vill ha 25 miljoner pund för argentinaren, som har två år kvar på sitt 198 000 pund/vecka kontrakt, och sedan lägga ett bud på Arsenals holländska stjärna.

Tränaren Roberto Mancini slöt fred med Tevez i slutet av förra säsongen, men han kanske ändå vill sälja spelaren för att kunna signera nya spelare i sommar.

Busquets: "Real Madrid spelarna kommer inte att dra sig undan när de möter Ronaldo"


Barcelona mittfältaren Sergio Busquets, som kommer att möta Portugal med sitt landslag Spanien, säger att Real Madrid spelarna kommer inte att hålla sig tillbaka när de möter Cristiano Ronaldo i EM:s semifinal.
 
Sergio Busquets är säker på att Real Madrids spelare i det spanska landslaget kommer inte att dra sig undan när de möter Cristiano Ronaldo i semifinalen mot Portugal i EM 2012.
 
Efter att ha slagit Frankrike med 2-0 i gårdagens kvartsfinal, kommer titelinnehavarna att möta ett lag vars tre senaste mål kom från Real Madrid anfallaren; först mot Nederländerna där han gjorde två mål och sedan mot Tjeckien där han gjorde det avgörande målet.
 
Barcelona mittfältaren Busquets har dock förnekat påståenden om att spelare som Sergio Ramos och Xabi Alonso kan frestas av att spela mjukt mot sin klubb lagkamrat för att undvika att skada honom.
 
"Om Real spelarna blir tillsagda att gå starkt in i en utmaning mot Ronaldo, kommer de att gå starkt mot honom" sa Busquets till O Jogo. "Det här är inte klubb matcher, utan landslagsmatcher. Det är en helt annan historia".
 
"Semifinalen kommer dock inte att spelas mot Ronaldo, utan mot Portugal".

Frank Lampard: "Varken Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo kan besegra Ashley Cole"

 
Frank Lampard menar att lagkamraten Ashley Cole är den bästa vänsterbacken i England och därför kan inte ens Cristiano Ronaldo ta sig förbi honom.
 
Chelseas stjärna Frank Lampard säger att Ashley Cole måste bli värderad som Englands bästa vänsterback någonsin.
 
Cole kommer att spela sin 98:e match för det engelska landslaget i kvällens kvartsfinal mot Italien, vilket innebär att han kan spela sin 100:e match i nästa veckas EM final.
 
"Ashley är den bästa vänsterbacken England har någonsin haft och han har visat det ännu en gång i EM. Han har varit fantastisk" sa Lampard till The Sun.
 
"Men det överraskar mig inte. Jag har sett honom gå tå till tå med de bästa namnen i spelet och jag har aldrig sett någon besegra honom".
 
"Varken Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo, ingen".
 
"Han har varit förstahandsvalet för fyra olika England tränare nu, vilket är anmärkningsvärt. Han har varit den bästa vänsterbacken i England i flera år nu och att behålla dessa höga krav över ett decennium är ett vittnesbörd om hans skicklighet och hängivenhet".

Davor Suker: "Jag skulle älska att se Luka Modric flytta till Real Madrid"

 
Den förra Real Madrid spelaren, Davor Suker, har uppmuntrat sin landsman Luka Modric att signera för Los Blancos.
 
Den legendariska kroatiska anfallaren, Davor Suker, säger att han skulle älska att se sin landsman Luka Modric flytta till Real Madrid, Sukers förra klubb.
 
Tottenham mittfältaren har länge kopplats med en flytt från White Hart Lane, och efter att engelsmännen misslyckades kvalificera sig till Champions League spel kan playmakern lämna i sommar.
 
Den 44-årige ikonen tror att Modric har möjligheten att spela på högsta nivå och har uppmanat Los Blancos tränare Jose Mourinho samt presidenten Florentino Perez att överväga att signera 26-åringen.
 
"Som den framtida presidenten av den kroatiska fotbollen skulle jag älska att se Luka Modric flytta till Real Madrid" sa Suker till Marca.
 
"Han har kvalitén och möjligheten att spela för en stor klubb som Real, men det är en fråga som jag kommer att ställa Mourinho och Perez med mitt hjärta".

Pepe: "Ju mer du pratar om Cristiano Ronaldo, desto starkare blir han"

 
Det är inte bara Alfredo di Stefano som har hyllat Cristiano Ronaldo, utan även portugisens landsman Pepe har berömt sin lagkamrat.
 
Den portugisiska mittbacken Pepe har gett Cristiano Ronaldo en glödande hyllning efter att anfallarens mål bokade en plats i EM 2012:s semifinal.
 
Real Madrid stjärnans mål i matchen mot Tjeckien i torsdagskvällen tog portugisen vidare från kvartsfinalen. De kommer nu att möta antingen Frankrike eller Spanien, beroende på vilket land utav de som vinner kvällens näst sista kvartsfinal.
 
"Ju mer du pratar om Cristiano Ronaldo, desto starkare blir han. Han är en spelare från en annan värld. För honom innebär att vara den bästa i världen lite. Han är enastående" sa Pepe till RTP.
 
"På spelplanen tittar jag på honom och tänker att han är från en annan planet. Han överträffar sig själv i varje match han spelar".
 
Sedan gick Pepe vidare med att medge att det inte kommer att vara lätt för Portugal att vinna sin första EM någonsin, men sa att truppen hoppas fortfarande att de kan göra historia.
 
"Det kommer att vara svårt att vinna EM. Det är en dröm som vi har, men vi kommer att ha en jättesvår match i semifinalen".
 
"Varken Spanien eller Frankrike är lätta. Ett utav dem är världsmästare, medan Frankrike spelare bra och har stora spelare. Deras lag är mer balanserat nu. Allt vi måste göra är att vara redo, att vinna matchen".

Alfredo di Stefano: "Cristiano Ronaldo har en fantastisk EM kampanj"

 
Alfredo di Stefano säger att han är imponerad av Cristiano Ronaldos EM 2012 kampanj, och därför hoppas han att målgöraren vinner Ballon d'Or i år.
 
Alfredo di Stefano har hyllat Cristiano Ronaldo, eftersom Real Madrid legenden anser att portugisen har en "fantastisk" EM kampanj med sitt landslag.
 
När ikonen reflekterade över anfallarens prestationer i Polen och Ukraina sa 85-åringen att han är glad över att se Ronaldo imponera i EM 2012.
 
"Jag har inte sett alla EM 2012 matcher, men Cristiano Ronaldo har en fantastisk tävling" sa Di Stefano till den portugisiska tidningen Diario de Noticias.

“Han stod ut med ett fantastiskt mål mot Tjeckien. Han är en mycket komplett spelare, en anfallare som är där för att göra mål".
 
"Pepe och Coentrão har också en fantastisk kampanj. Pepe är en fenomenal spelare".

Ronaldos chanser om att få Ballon d'Or priset i år ser ut att vara större efter hans starka turnering, och Di Stefano har stöttat honom för utmärkelsen.
 
"Messi och Cristiano är två utav världens bästa spelare, men jag vill att den bästa i världen ska kännas igen som en Real Madrid spelare" avslutade Di Stefano.

Rapport: Real Madrid kommer att erbjuda Tottenham 30 miljoner pund för Luka Modric

 
Engelska rapporter hävdar att Real Madrid kommer att lägga ett bud på Tottenhams mittfältare Luka Modric inom kort.
 
Real Madrid planerar att erbjuda Tottenham 30 miljoner pund för Tottenhams mittfältare Luka Modric.
 
Den engelska tidningen The Daily Mail säger att den spanska huvudstadsklubbens tränare Jose Mourinho har sagt till klubben att lägga ett bud på den kroatiska spelaren.

Santiago Bernabeu klubben är säkra på att de kan slå Manchester United, som även har kopplats med spelaren, i kampen om 26-åringen.
 
Modric sägs vilja lämna White Hart Lane för Champions League fotboll. Spurs vill dock inte förlora deras mittfält, men de kanske inte kommer att kunna motstå frestelsen av ett antal höga sommarbud.

Jose Mourinho: ""Zeman? Jag vet inte vem han är"

 
Jose Mourinho har blivit kritiserad av Zdenek Zeman sedan år 2009, och nu, tre år senare, svarar portugisen på Roma tränarens kommentarer.
 
Real Madrids tränare Jose Mourinho har svarat på Zdenek Zeman senaste kommentarer, genom att säga att han inte vet vem Roma tränare är.

Den 65-årige taktikern, som tog över Stadio Olimpico klubben, surrade ut på Mourinho år 2009, och beskrev portugisen som en "medelmåttig tränare".
 
Och i en intervju med France Football tidigare i veckan, kritiserade Zeman försvaret i Mourinhos Inter lag, som vann Champions League år 2010, och sa att de fokuserade endast på att inte låta deras motståndare spela.
 
Mourinho har nu reagerat på Zemans kritik, och svarade genom hans talesman, Eladio Parames, Twitter konto.
 
"Är jag en medelmåttig tränare? Ok! Jag repsekterar allas åsikter" skrev Mourinho. "Zeman? Jag vet inte vem han är. Vart spelar han? Är han en tränare? Förlåt, jag visste inte det".
 
"Nu när jag har semester kommer jag att söka upp honom på Google och se vem han är och vad han har vunnit".

Lionel Messi: "Jag har inget att säga när det gäller Cristiano Ronaldos kommentarer"

 
Förra veckan ifrågasatte Cristiano Ronaldo Lionel Messis uppnående med Argentina, men Lionel Messi vägrade att svara på portugisens kommentarer.
 
Barcelona stjärnan Lionel Messi har bestämt sig för att ignorera kommentarerna av Real Madrids målgörare Cristiano Ronaldo.

Efter att ha blivit utbuad av de danska supportrarna som sjöng Messis namn under Portugals match mot Morten Olsens lag, svarade portugisen genom att kritisera Messi, vars landslag, Argentina, misslyckades vinna Copa America år 2011.
 
"Jag har inget att säga när det gäller Cristiano Ronaldos kommentarer" sa Messi till reportrar, skriver Goal.
 
När han sedan blev tillfrågad om han skulle kunna tänka sig att flytta till Real Madrid, svarade han: "Jag tänker inte på att flytta till Madrid. Barcelona är mitt hem och jag skulle vara glad över att spela här tills jag pensionerar mig. Jag hoppas att det är vad som kommer att hända".

Iker Casillas: "Jag hoppas att Benzema har en dålig match på lördag!"


Iker Casillas, som kommer att möta Real Madrid lagkamraten Karim Benzema imorgon när deras respektive landslag möts, hoppas att fransmannen har en dålig match imorgon.


Spaniens lagkapten Iker Casillas, som anser att den franska anfallaren Karim Benzema är en fantastisk spelare, hoppas att hans Real Madrid kollega får en "dålig match" när Spanien möter Frankrike i morgondagens EM kvartsfinal.
 
"Jag har tur som spelar i samma lag som honom, och nu har ödet bestämt att vi måste kämpa mot varandra" sa målvakten i torsdagens presskonferens, rapporterar Goal.
 
"Han är en fantastisk spelare, men jag hoppas att han har en dålig match på lördag!"

Mesut Özil: "Jag har blivit mer aktiv och Mourinho vill utveckla mig ännu mer"

 
Mesut Özil har tackat Jose Mourinho som har hjälpt mig att utvcklas de senaste åren, och sa att portugisen kommer säkerligen ha en avgörande roll i hans framsteg.
 
Mesut Özil anser att Jose Mourinho är mannen bakom tyskens utveckling i de tidigare säsongerna och han tror att Real Madrid tränaren kommer att göra honom en ännu bättre spelare i de kommande åren.
 
"Jag har inte förlorat något på att anpassa mig till Mourinhos taktiska disciplin" sa Özil till El Pais. "Anfallare måste också jobba. Jag har blivit mer aktiv och Mou vill utveckla mig ännu mer".
 
"Han har gett mig all förtroende och jag är jätte tacksam honom. Jag känner mig bekväm där och det är därför jag har kunnat spela så bra de senaste säsongerna".
 
Özil avslöjade även att Real Madrids lagkapten Iker Casillas har också spelat en avgörande roll i hans imponerande anpassning till det spanska spelet.
 
"I Madrid är han en legend och även en god vän som hjälper dig på alla sätt han kan" förklarade Özil.

Men den förra Werder Bremen spelaren medgav att han även har ett stort inflytande av två spelare som för närvarande spelar för Barcelona.
 
"Jag identiferar mig med Xavi och Iniesta när det gäller hur vi känner bollen. De båda är jätte inteligenta och deras bollinnehav är otroligt".

Cristiano Ronaldo är en utav de som tjänar mest i sportvärlden


Cristiano Ronaldo är tillsammans med den tidigare Real Madrid spelaren inkluderade i Forbes "Topp tio högst medelinkomsttagare i sportvärlden"


Top TenDavid Beckham och Cristiano Ronaldo är båda två inkluderade i listan av "Top Ten Highest Earners in the World of Sport", sammanställd av Forbes.

Den engelska stjärnan Beckham, som tjänar 9 miljoner dollar i LA Galaxy samt 37 miljoner dollar från olika påskrifter, ligger på åttonde plats i listan.

Ronaldos lön i Real Madrid är däremot högre än Beckhams, portugisen tjänade 20 miljoner dollar i Santiago Bernabeu förra året. Han har däremot tjänat mindre på påskrifter, då han tjänade 22 miljoner euro för sina "extra aktiviteter".

Duon, som båda bar tröjnummer 7 i Manchester United, tjänade hela 88 miljoner dollar tillsammans, det är dock inte så mycket mer än vad den amerikanska boxaren Floyd Mayweather tjänade förra året.

Real Madrid påstås vara beredda att erbjuda Manchester City Higuain i utbyte mot Silva


Den engelska median skriver att spanska källor hävdar att Real Madrid kan tänka sig att erbjuda Manchester City Gonzalo Higuain i utbyte mot David Silva.
David Silva & Gonzalo Higuain

Real Madrid påstås vara beredda att erbjuda Manchester City en utav deras bästa spelare för mittfältaren David Silva.

Den spanska spelaren har jagats utav Real Madrid sedan början av året 2012, och för Real Madrids president Florentino Perez står playmakern högst upp på hans shoppinglista.

Perez har lagt sitt 55 miljoner pund bud för att signera 26-årige Silva åt sidan, rapporterar The Daily Mail. Istället kommer Jose Mourinho att erbjuda den engelska klubben Gonzalo Higuain i utbyte mot den förra Valencia spelaren.

Rapport: QPR och Liverpool är intresserade av Alvaro Morata


Rapporter hävdar att Queen Park Rangers konkurrerar med Liverpool om Real Madrids unga spelare, Alvaro Morata.
Alvaro Morata

Enligt den engelska median iakttar Premier League klubben Liverpool Real Madrids akademispelare, Alvaro Morata.

Den spanska anfallaren är redo att lämna Santiago Bernabeu klubben i sommar och det sägs att spelaren har fått ett antal erbjudanden från olika klubbar. Ett utav de kommer från Queen Park Rangers, som erbjöd Morata ett frestande kontrakt.

Men The Daily Mail säger att även Liverpool är intresserade av den 19-årige Castilla spelaren, som har provat på att spela för A-laget ett antal gånger sedan Jose Mourinho anlände till den spanska huvudstadsklubben.

Kakás agent: "Kaká har en dröm om att spela i USA och i MLS"


Enligt Kakás agent kommer brassen att välkomna en flytt till den amerikanska ligan MLS i framtiden.
Kaká

Real Madrids playmaker Kaká drömmer om en flytt till den amerikanska MLS, påstår den brasilianska mittfältarens agent.

Diogo Kotscho, stjärnans representant, sa till New York Post att hans klient vill spela i USA inom en nära framtid.

"Vi pratar inte om förhandlingar även om det är ett rykte eller inte. Det jag kan säga till dig just nu är att Kaká har en dröm om att spela i USA och i MLS" sa Kotscho.

Efter att ha drabbats av skador som har hindrat 30-åringen från att lysa i den vita Real Madrid tröjan, har den förra AC Milan spelaren kopplats med en flytt från Santiago Bernabeu klubben.

Men trots det faktum att Kaká överväger en flytt till Amerika, försäkrade Kotscho att latinamerikanen inte kommer att flytta dit i sommar.

"Om det inte är nu så kommer han att flytta till MLS i framtiden".

Johan Cruyff: "Cristiano Ronaldo behöver växa upp"


Den förra Barcelona spelaren, Johan Cruyff, säger att Cristiano Ronaldo borde växa upp om han blir påverkad av att fotbollssupportrar ropar Lionel Messis namn.
Cristiano Ronaldo

Barcelona legenden Johan Cruyff har sagt till Cristiano Ronaldo att han borde "växa up" om han blir påverkad av motståndarnas fans när de sjunger Lionel Messis namn.

Danmarks supportrar ropade Barcelona stjärnans namn varje gång Ronaldo rörde bollen under Portugals 3-2 vinst mot det skandinaviska landet i EM 2012 förra veckan.

Detta har varit en strategi som motståndarnas fans har använt sig utav under den senaste tiden, och Ronaldo kunde inte låta bli att kommentera händelsen.

Cruyff har nu deklarerat att 27-åringen borde förbli likgiltig inför det som kommer från läktaren, och sa: "För Ronaldo borde det vara samma sak om fansen pratar om hans mamma eller om Messi".

"Om det berör honom, behöver han växa upp".

Cristiano Ronaldo och hans agent betalar cancerbehandlingen för en nioårig pojke


Cristiano Ronaldo har upprepade gånger kallats för självisk, men för en månad sedan erbjöd han en nioårig killes familj att betala alla kostnader för den unga killens cancerbehandling.
Cristiano Ronaldo

Real Madrid stjärnan Cristiano Ronaldo och hans agent, Jorge Mendes, har klivit fram för att täcka kostnaderna för en nioårig pojkes cancerbehandling.

Efter att ha blivit tillsagda av läkarna att det inte finns något mer de kan göra för barnet, bestämde sig Nuhazets föräldrar för att uppfylla sin sons största dröm genom att ta honom till en Santiago Bernabeu match förra månaden.

Efter matchen mötte Ronaldo och Mendes pojken, som kommer från Las Palmas, och båda två erbjöd föräldrarna att betala notan för ett samråd i en av den spanska huvudstadens bästa vårdinrättningar.

"I sjukhuset gav de oss tre alternativ: göra ingenting, utföra experimentella tester eller skicka en biopsi till USA så att de kan producera en personlig medicinering" förklarade Nuhazets pappa till AS.

Pojkens familj väntar nu på ankomsten av den personliga medicineringen.

Gregory van der Wiel: "Jag har inte spelat bra nog så att jag kan spela för Real Madrid"


Gregory van der Wiel, som under den senaste tiden har kopplats med Real Madrid, tycker inte att han spelade bra nog under EM 2012 och därför tror han inte att han kommer att signeras av Los Merengues.
Gregory van der Wiel

Nederländernas högerback Gregory van der Wiel har beklagat att han misslyckades med att visa sitt värde för en flytt till Real Madrid under EM 2012.

Ajax stjärnan har starkt kopplats med en flytt till den spanska huvudstadsklubben innan turneringen började, men han anser att han inte har spelat tillräckligt bra för Holland, och därmed förstört sina chanser att spela för Los Blancos.

"Jag har inga klara nyheter om Real Madrid" sa Van der Wiel till Marca. "De kan vara ute efter en högerback, men jag har inte spelat bra nog så att jag kan spela för dem".

"Jag kan spela mycket bättre och det frustrerar mig. Vi får se vad som händer inom några veckor och vilka klubbar som är intresserade, men just nu kan jag inte tänka på Real Madrid".

Den 24-årige försvararen, som har spelat 35 gånger för sitt landslag, har även tidigare uttryckt sitt intresse för att spela för Champions League mästarna Chelsea.

Robert Pires: "Cristiano Ronaldo har mer potential än Lionel Messi"


Robert Pires, den franska Arsenal ikonen, tycker att Cristiano Ronaldo är bättre än Lionel Messi.
Robert Pires

Arsenal legenden Robert Pires anser att Real Madrids stjärna Cristiano Ronaldo är bättre än Barcelonas anfallare Lionel Messi.

Pires, som tidigare spelade för den spanska klubben Villarreal som han flyttade till från Arsenal, tycker att Ronaldo har större förbättring i sig jämfört med Messi.

"För mig är det Messi och Ronaldo, sedan finns de andra under dem" sa Pires, rapporterar Tribalfootball.

"Men jag älskar Ronaldo, jag tror att han har mer potential. Folk måste låta honom spela lugnt. Han har alltid så mycket på ryggen och det kan inte vara så lätt. Han är ingen maskin, han är bara en spelare".

Gonzalo Higuain: "Jag skulle älska att återvända till River Plate i framtiden"


Gonzalo Higuain sa i en intervju att han skulle älska att återvända till sin gamla klubb, River Plate, i framtiden.
Cristiano Ronaldo

Real Madrids anfallare Gonzalo Higuain har antytt på en möjlig återkomst till sin pojkklubb, River Plate, i framtiden.

Den 24-årige målgöraren gjorde 15 mål på 35 matcher för Buenos Aires klubben mellan åren 2005 och 2006 innan han begav sig till Madrid i januari år 2007.

I en intervju med ESPN medgav Higuain att han saknar livet i Argentina och avslöjade att han skulle älska att bära River Plates färger igen.

"Jag spelade inte länge för River, men det skulle vara givande att gå tillbaka dit" sa Higuain. "Jag älskar Argentina. I Spanien finns det tjejer, men jag föredrar de argentinska".

Anfallaren hävdade också att han är en lugn i omklädningsrummet och hyllade två utav världens bästa spelare, Cristiano Ronaldo och Lionel Messi.

"På grund av den stora mängden stjärnor i Real Madrid är allting mer komplicerat, men jag har inga problem, jag är mycket passiv".

"Jag känner mig hedrad över att spela med dessa två [Ronaldo och Messi]. Jag är jättestolt över att spela med dem för landslaget och för Madrid".

Galliani: "Jag är 100 procent säker på att Kaká inte kommer att återvända till Milan"


Adriano Galliani har försäkrat att Kaká kommer inte att återvända till sin gamla klubb Milan under sommarens transfermarknad.
Kaká

AC Milans vicepresident Adriano Galliani har förnekat rapporter som hävdar att Kaká kan vara på väg tillbaka till den italienska storklubben.

Den 30-årige Real Madrid spelaren har sedan sin ankomst till den spanska huvudstadsklubben kopplats med en flytt från Santiago Bernabeu.

Italienska rapporter påstod nyligen att Rossoneri var intresserade av att byta Zlatan Ibrahimovic för Kaká, men Galliani säger att Serie A klubben måste bryta banken för att kunna betala brassens lön.

"Han har en lön som är omöjlig att betalas av italienska klubbar" sa Galliani till reportrar. "Han har fortfarande tre år kvar på sitt kontrakt med Real Madrid".

"Vårt skattsystem tillåter inte italienska klubbar att betala en så stor lön. Jag är 100 procent säker på att han inte kommer att återvända till Milan".

Marcelo: "Förra säsongen var historisk och extraordinär för oss"


Den brasilianska vänsterbacken Marcelo pratade om förra säsongens kampanj och hyllade Real Madrid lagkamraten Cristiano Ronaldo.
Marcelo

Marcelo har pratat om sin åsikt om att säsongen 2011/2012 var en extraordinär säsong för den spanska huvudstadsklubben efter att de vann La Liga titeln och bröt ett antal rekord.

De spanska mästarna slog inte bara rivalerna Barcelona för ligatiteln, utan de satte även ett nytt rekord för alla mål de gjorde och nådde en poängsumma som inget annat lag har tidigare uppnått.

"Vi hade en historisk och extraordinär säsong eftersom, förutom att ha vunnit titeln, bröt vi även många rekord, såsom poäng, vinster och mål" sa Marcelo till topmercato.com.

"
Hela laget gjorde så stor framsteg att när man spelar med dem kändes det som ett paradis för en spelare. Vårt självförtroende var så högt att vi visste att det skulle vara svårt för andra att stoppa oss om vi gjorde vårt bästa".

Sedan gick brassen vidare med att hylla sin lagkamrat Cristiano Ronaldo, och sa: "Ronaldo är en maskin. Han har haft en utmärkt säsong. Det är fantastiskt att göra så många mål. Jag tror att han upplevde den bästa tiden av sin karriär".

"Han är en fantastisk lagkamrat och en exemplifierande spelare. Han tränar extra och jobbar hårt".

Real Madrid erbjöd Milan Nuri Sahin och Lassana Diarra för Kevin-Prince Boateng


Real Madrid har erbjudit AC Milan två utav sina spelare för Kevin-Prince Boateng, men erbjudandet har avslagits av italienarnas vicepresident.
Kevin Prince Boateng

Real Madrid sägs vara intresserade av AC Milans stjärna Kevin-Prince Boateng, och har därför erbjudit den italienska klubben ett dubbel byte för den tysk-födda mittfältaren.

Den italienska tidningen Tuttosport säger att den spanska huvudstadsklubben erbjöd San Siro klubben Nuri Sahin och Lassana Diarra för Ghana spelaren. Men Rossoneris vicepresident, Adriano Galliani, har avslagit erbjudandet.

Milan behöver dock sälja någon spelare, och om det inte är Boateng som säljs hoppas de att Malaga lägger ett konkret bud på Robinho.

Real Madrid måste antingen betala 30 miljoner euro eller erbjuda två utav sina akademispelare för att signera Axel WitselBenfica kommer att släppa Axel Witsel om Real Madrid antingen betalar 30 miljoner euro eller erbjuder två utav sina bästa akademispelare.
Axel Witsel

Tidigare rapporter hävdar att Real Madrid är intresserade av Benficas mittfältare Axel Witsel, och nu påstås det att marängerna har visat sitt intresse för den 24-årige spelaren.

Tidningen Record säger att Benfica är beredda att sälja sin belgiska stjärna för 30 miljoner euro, vilket innebär att laget som kan tänka sig att köpa honom kommer att få 10 miljoner euro rabatt.

De portugisiska giganterna är dock öppna för att förhandla om en bytesaffär med Real Madrid. Benfica är redo att släppa Witsel om Los Blancos använder sig utav Jese Rodriguez och Joselu i sitt erbjudande.

Roberto Carlos: "Maicon har allt man behöver i Real Madrid"


Roberto Carlos tror att Maicon skulle vara en bra signering för Real Madrid eftersom enligt brassen har hans landsman allt som krävs för att vara en Madrid spelare.
Maicon

Tidigare rapporter påstår att Real Madrid är intresserade av Inters försvarare Douglas Maicon, och att Mourinho vill återförenas med honom trots spelarens ålder.

Och Los Blancos legenden Roberto Carlos har stöttat denna idé, eftersom han anser att Maicon, som även jagas av Chelsea, skulle vara ett bra tillägg i marängernas trupp.

"Jag vet att Jose Mourinho vill ha Maicon och jag vet att han har stor respekt och uppskattning för portugisen" sa Roberto Carlos, rapporterar Tribalfootball.

"Om han till slut går till Real Madrid är jag säker på att ingen kommer att ångra denna flytt. Maicon har allt man behöver i Madrid - erfarenhet, styrka och bra skott från distans. Han är en fantastisk ytterback".

Rapport: Kaká kommer att lämna Real Madrid för AC Milan i sommar


Rapporter hävdar att Kaká kommer att lämna Real Madrid i sommar för att återvända till sin gamla och kära klubb Milan.

Kaká

Real Madrids mittfältare Kaká har kopplats med en flytt tillbaka till sin förra klubb AC Milan, rapporterar den italienska median.

Tidningen Il Corriere dello Sport säger att den brasilianska playmakern är redo att lämna Santiago Bernabeu klubben och förhandlar om att säga upp sitt kontrakt.

Real Madrid kommer självklart att förlora på det, men samtidigt vinner de 11 miljoner euro per säsong i de tre kommande åren som mittfältaren egentligen skulle fortfarande tillhöra Los Blancos.

Det rapporteras även att Kaká kan återvända till Milan som en ersättare för Zlatan Ibrahimovic, som då skulle säljas till Madrid för att kunna återförenas med Jose Mourinho.

Kaká har dock även intresserat de engelska klubbarna, såsom Chelsea och Manchester City. Detta innebär att Milan kan möta konkurrens från Premier League.

Rene Meulensteen: "Cristiano är exceptionell, men han kommer alltid att vara självisk"


Rene Meulensteen, den assisterande tränaren som jobbade med Cristiano Ronaldo under hans tid i Manchester United, säger att Cristiano Ronaldo må vara en intelligent spelare, men han kommer alltid att vara självisk.
Cristiano Ronaldo

Manchester Uniteds assisterande tränare, Rene Meulensteen, har haft en diskussion om Real Madrids anfallsstjärna Cristiano Ronaldo.

Den holländska tränaren jobbade med den portugisiska målgöraren under 27-åringen tid i Old Trafford, och när han pratade med den engelska tidningen The Sunday Mirror, sa han: "Jag blir ofta tillfrågad om Cristiano kan fortfarande förbättras som en spelare".

"Mitt svar är att han kan om han fortsätter att utvecklas som en person utanför planen. Cristiano är en exceptionell spelare, men allt för ofta är det 'mig-mig-mig uppvisning',".

"Han är alltid på jakt efter tillfredsställelse i individuella ögonblick. Han vill att laget lyser på honom, men det borde vara det andra hållet. Han borde lysa laget".

"År 2008 hade Cristiano en period då han var endast upptagen med att behaga sig själv. Under veckorna fram till Champions League finalen mot Chelsea i Moskva bestämde jag mig för att gå och konfrontera honom och jobba med honom".

"Jag sa till honom att han kunde göra skillnad i finalen för United om han var redo att göra sig själv mindre viktig för laget. Och han gjorde det!".

"Cristiano är en intelligent kille som kan acceptera kritik. Men den där själviska delen av hans karriär är svår att skära ut".

Inter vill att Sahin inkluderas i Real Madrids bud för Maicon


Real Madrid påstås vara intresserade av Maicon, och Inter kan tänka sig att släppa sin stjärnförsvarare i utbyte mot Nuri Sahin.
Maicon & Nuri Sahin

Tidigare rapporter hävdade att Real Madrid är intresserade av Inters brasilianska försvarare, Douglas Maicon. Den portugisiska tränaren Jose Mourinho vill återförenas med sin förra back trots den höga åldern på spelaren.

Il Corriere dello Sport
säger också att själva spelaren vill även återförenas med sin förra tränare och kan tänka sig att flytta till den spanska huvudstadsklubben.

Inter verkar vara redo att låta Maicon lämna den italienska klubben, men i så fall vill de ha mittfältaren Nuri Sahin i utbyte.

Inter skulle vara mer än nöjda om avtalet går igenom, eftersom de skulle få Sahin i direkt utbyte och därmed slå konkurrensen från Juventus.

Rapport: Real Madrid har gett sig in i kampen om Robin van Persie


Real Madrid rapporteras ha ökat sitt intresse för Arsenals lagkaptenen Robin van Persie och har därför gett sig in i jakten efter holländaren.
Robin van Persie & Theo Walcott

Juventus möter större konkurrens för Arsenals lagkapten Robin van Persie, rapporterar den engelska median.

Tidningen The Sun säger att Real Madrid är ett annat alternativ för Van Persie, medan Manchester City och Chelsea är även redo att bryta banken för honom.

Real Madrid har tidigare kopplats med den nederländska spelaren, vars landslag nyligen slogs ut ur EM 2012. Det påstås dock att intresset för Van Persie har ökat med tiden.

Den spanska huvudstadsklubbens tränare, Jose Mourinho, verkar även ha satt sitt sikte på Walcott, men Juventus är favoriter att signera båda spelarna, som är nära vänner.

Mate Bilic: "Modric vill spela i Spanien och är jätte nära en flytt till Real Madrid"


Luka Modrics landslagskamrat, Mate Bilic, påstår att Tottenham stjärnan kan inom kort signera för Real Madrid.
Luka Modric

Luka Modric är "jätte nära" en flytt från Tottenham till Real Madrid, påstår den kroatiska spelaren Mate Bilic.

Den 26-årige Modric har spelat för White Hart Lane klubben i fyra framgångsrika år efter att ha flyttat från Dinamo Zagreb för 16,5 miljoner euro år 2008, men man tror att hans karriär i norra London är över i sommar.

Och nu hävdar den 31-årige Sporting Gijon anfallaren, Bilic, att playmakern är på väg att signera för de spanska mästarna Real Madrid, trots rapporterat intresse från Manchester United och Barcelona.

"Jag är en jätte god vän med Modric" sa Bilic till The Daily Mail. "Han vill spela i den spanska ligan. Han älskar Premier League, men han vill spela i Spanien. Han är jätte nära att komma överens om en flytt".

"Jag skulle rekommendera att Real Madrids president Florentino Perez signerar honom. Om han inte signerar för Real Madrid så kommer det att sluta med att han flyttar till antingen Manchester City eller Chelsea. Han måste lämna Tottenham om han vill vinna troféer".

Real Madrid kommer att erbjuda Manchester City 30 miljoner pund för David Silva


Rapporter hävdar att Real Madrid är redo att betala Manchester City 30 miljoner euro för Manchester Citys playmaker David Silva.
David Silva

Real Madrid jagar Manchester Citys mittfältare David Silva, rapporterar den engelska median.

Tidningen The Sun säger att Real Madrids tränare Jose Mourinho kommer att erbjuda Premier League klubben 30 miljoner pund för spanjoren eftersom The Special One vill lägga till honom i sin trupp inför nästa säsong.

Mourinho har bestämt sig för att lägga fram ett bud efter att ha observerat hur viktig mittfältaren var för Citys framgångsrika Premier League kampanj säsongen 11/12.

De möter dock en stor kamp i sitt försök att locka Silva tillbaka till Spanien eftersom den 26-årige förra Valencia spelaren har insisterat på att han vill stanna i Manchester klubben.

Gonzalo Higuain: "Jag vill stanna i Real Madrid för att förverkliga mina drömmar."


Gonzalo Higuain säger att han inte planerar att lämna Real Madrid i sommar, utan istället planerar han att uppfylla sina drömmar med Los Blancos.
Gonzalo Higuain

Gonzalo Higuain har bekräftat sitt åtagande för Real Madrid, och insisterade på att han är lycklig i den spanska huvudstadsklubben.

Den argentinska målgöraren fick spela som andrahandsvalet, bakom fransmannen Karim Benzema, i Santiago Bernabeu klubben under den större delen av säsongen, och rykten har påstått att 24-åringen letar efter en ny klubb.

Klubbar som Paris Saint-Germain, Juventus och Chelsea har alla kopplats med den latinamerikanska spelaren, men anfallaren har betonat sin önskan att stanna med La Liga mästarna.

"Jag mår bra i Real Madrid" medgav Higuain till Fox Sports.

"Jag är lycklig i Spanien och jag vill stanna i Madrid för att förverkliga mina drömmar. Jag har mognat jättemycket sedan jag lämnade mitt land för fem år sedan, nu känner jag mig som en komplett spelare och en viktig del för Real Madrid".


"Varje spelare vill uppleva nya länder och spela i olika ligor. Men just nu är jag glad i Madrid, jag är nöjd".

Mesut Özil: "Tyskland är som Real Madrid"

Playmakern Mesut Özil anser att det tyska landslaget är som Real Madrid - alla vill slå de två lagen.
Mesut Özil

Tysklands mittfältare Mesut Özil har jämfört sitt landslag med sin klubb Real Madrid och sa att die Mannschaft är ett lag som alla vill besegra.

Joachim Löws män är det enda laget i turneringen som har tagit sex poäng än så länge, ett faktum som Özil, som insisterar på att han kan spela bättre, inte har missat.

"Det är sant, att jag kan spela bättre" sa Real Madrid anfallaren till Zeit Online. "Eftersom jag vet vad som finns inom mig. Jag har fortfarande inte visat allt".

"Jag är också stolt över laget. Andra, som England, Italien, Spanien och Nederländerna har inte sex poäng från två matcher. Vi har slagit två toppnationer".

"Nivån som vi har nått var vår vilja, vårt mål. Varje motståndare vill slå oss nu. Det är som Real Madrid, då varje litet lag vill också slå oss och gör därför det bästa de kan för att uppnå det".

"Tyskland är som Real Madrid. Jag gillar det".

Question och Answer med Gonzalo Higuaín i Futbol para todos


Gonzalo Higuaín var med i en intervju hos det latinamerikanska tv-programmet Futbol para todos. Här nedan kan ni läsa de mest intressanta frågorna och svaren från intervjun.

Gonzalo Higuain

Q = QUESTION (Fråga)    A = ANSWER (Svar)

Q: - Vilken tid går du och lägger dig?
A: - 01:30 eller 02:00. Ibland tar jag sömnpiller.

Q: - Gillar du att ta en tupplur?
A: - Ja, 15:00 till 18:00. Tuppluren är helig. Om jag missar en, är jag ingen person.

Q: - När du kommer på semester till Argentina, ringer grannarna på din dörr?
A: - [Dem gör inte det] bara för att de har känt mig sen jag var ett barn, jag har alltid bott på samma område, och alla känner alla. Dem blir glada [när jag kommer], men [de] känner inte fanatismen.
Jag vet att en minut av vår tid [kändisarnas] gör en person glad, men det stör mig när folk frågar mig om ett foto och har inte kameran redo.

Q: - Använder du Twitter allt oftare?
A: - Jag är inget fan av Twitter, och jag tror att ibland kan saker misstolkas.

Q: - Men du har ju nästan en miljon följare.
A: - Ja, jag är glad men jag twittrar inte lika mycket som dessa som skriver nonsens som; "Jag gillar Chocolinas med chocolatada" (argentinska kakor med varmchoklad). Jag gillar det inte.
När jag är på dåligt humör och jag kommer hem och mina föräldrar är där, så stänger jag in mig själv. Jag gillar inte att uttrycka hur jag mår.

Q: - Gör som tjejerna, ha din dagbok nära. 'Kära dagbok, idag passade inte Cristiano mig bollen. Idag gav Mou mig endast 20 minuter!'.
A: - (Skrattar) Nej!

Q: - Lagar du mat?
A: - Nej, häromdagen försökte jag göra korv och potatismos och det var en röra. Det tog mig tre timmar!

Rapport: Real Madrid är intresserade av Evertons mittfältare Marouane Fellaini


Jose Mourinho påstås vara intresserad av Evertons mittfältare Marouane Fellaini och kommer att försöka signera playmakern under sommaren.
Marouane Fellaini

Spanska rapporter hävdar att Real Madrid kommer att intensifiera sitt intresse för Evertons mittfältare Marouane Fellaini.

Sporttidningen Marca säger att den spanska huvudstadsklubbens tränare, Jose Mourinho, har vänt sig till Fellaini efter att ha kämpat med att komma överens om ett avtal med Athletic Bilbaos stjärna Javi Martinez.

The Special One kommer dock att möta konkurrens från hans förra klubb, Chelsea, som även påstås vara intresserade av den 24-årige belgiska spelaren.

Rapport: Arsenal kommer att lägga ett bud på Joselu


Arsenal påstås vara intresserade av Real Madrids akademispelare Joselu och kommer att försöka signera anfallaren i sommarens transfermarknad.
Joselu

Arsenal kommer att ta ett steg framåt i sitt intresse för Real Madrids anfallare Joselu genom att lägga ett bud på den unga spelaren.

Den tonårige målgöraren är redo att lämna den spanska huvudstadsklubben efter att ha accepterat att han ligger ganska långt ner när det gäller anfallarnas rangordning (A-laget).

Jose Mourinho verkar inte ge akademispelaren en chans att glänsa i Santiago Bernabeu klubben och rapporter i Spanien har hävdat att han kan flytta under sommaren.

Arsenal har tidigare kopplats med en flytt för den spanska spelaren som troligen kommer att utnyttja chansen att få spela A-lags fotboll för ett Premier League lag.

Jose Mourinho: "Det spanska landslaget består inte endast av Barcelona spelare"


Vissa påstår att det spanska landslaget är väldigt likt Barcelona, men Mourinho påpekade att det finns fem Real Madrid spelare i truppen.
Jose Mourinho

Real Madrids tränare Jose Mourinho har tillbakavisat påståenden om att Spanien är väldigt likt Barcelona, och påpekade att La Liga mästarna har fem representanter i Vicente del Bosques EM 2012 trupp.

De europeiska- och världsmästarna har jämförts med det katalanska laget efter deras innehav och spelstil, men den portugisiska tränaren betonade att Santiago Bernabeu klubben spelar en lika viktig roll i Spaniens framgång.

"Du pratar om Spanien och Barcelona, men det spanska landslaget har fem Real Madrid spelare också" sa Mourinho till reportrar, rapporterar Goal.

"Jag vet inte varför du skulle blanda ihop det eftersom de här är helt olika saker. Barcelona var Spaniens mästare. Och jag upprepar, var Spaniens mästare, och inget mer".

São Paulos direktör: "Kaká har bestämt sig för att lämna Real Madrid"


Den spanska median hävdar att Kaká har bestämt sig för att lämna Real Madrid och flytta till en destination där han får mer speltid.
Kaká

Enligt rapporter har Kaká bestämt sig för att lämna Real Madrid i sommar. São Paulos direktör, Joao Paulo de Jesus Lopes, avslöjade brassens beslut igår.

"Han har bestämt sig för att lämna Real Madrid" avslöjade São Paulo ägaren, skriver Tribalfootball.

Den spanska huvudstadsklubben sägs vara redo att lämna Kaká för ett så lågt pris som 25 miljoner euro och därmed slippa betala hans 15 miljoner euro årslön.

"Kaká tror att England eller Spanien skulle vara två intressanta destinationer för honom. São Paulo kan dock inte handskas med hans stora kontrakt. Det är ur verkligen för den brasilianska fotbollen, även för de mäktiga Corithians".

Manchester City har länge varit intresserade av den 30-årige brassen, medan Chelsea har även visat sitt intresse för playmakern sedan januari.

Florentino Perez kommer inte att lägga pengar på att signera Branislav Ivanovic


Florentino Perez kommer inte att uppfylla Jose Mourinhos vilja; att signera Chelseas försvarare Branislav Ivanovic.
Branislav Ivanovic

Real Madrids president Florentino Perez kommer inte att lägga pengar på att signera Chelseas försvarare Branislav Ivanovic, rapporter den spanska median.

Santiago Bernabeu klubbens tränare, Jose Mourinho, har försökt övertyga Perez att signera serben under sommarens transfermarknad.

Men El Confidencial säger att presidenten har uteslutit en flytt för Ivanovic eftersom han inte tror att det kommer att bli en bra signering.

Efter att ha sett Fabio Coentrão floppa förra säsongen, vill inte Perez bränna sina fingrar ännu en gång över en spelare han itne är säker på.

Philipp Lahm lämnar dörren öppen för Madrid: "Jag vill inte utesluta något i framtiden"


Philipp Lahm sa förra veckan att han inte kommer att lämna Bayern München, men nu verkar han ha ändrat sig.
Philipp Lahm

Det tyska landslagets försvarare, Philipp Lahm, har plötsligt gjort en vändning angående hans framtid - endast en vecka efter att ha sagt att han inte tänker på att lämna Bayern München.

Efter att ha hävdat att det enda sättet som Real Madrids tränare Jose Mourinho kan jobba med honom är om portugisen tar över den tyska klubben, verkar 28-åringen ha ändrat sig när han ännu en gång blev frågad om han skulle kunna tänka sig att flytta till den spanska huvudstadsklubben.

"Jag vill inte utesluta något i framtiden" sa Lahm till Sports Bild. "Därför, säg aldrig aldrig. Mourinho är en topptränare som har upplevt stor framgång".

Kaká och Casillas är nominerade till Golden Foot - rösta på din favorit!


Real Madrid spelarna Kaká och Iker Casillas, som är nominerade till "Guldfoten" priset, kan vinna utmärkelsen med hjälp av era röster.
Golden Foot

Både mittfältsstjärnan Kaká och målvakten Iker Casillas har nominerats till the Golden Foot priset detta år.

Detta pris delas ut till spelare som är från 30 års åldern och uppåt, och både Real Madrids spelare uppfyller detta krav.

Tillsammans med andra spelare, som bland annat Didier Drogba, Zlatan Ibrahimovic, Xavi Hernandez och marängernas egna legend Raul Gonzalez Blanco, har den brasilianska magikern och den spanska skotträddaren chans att vinna denna utmärkelsen med hjälp av era röster.

KLICKA HÄR för att rösta på din favorit, se dock till att du röstar rätt!

Jose Mourinho vill att Real Madrid signerar Maicon i sommar


Enligt rapporter har Jose Mourinho bett Real Madrid att signera Maicon - trots försvararens ålder.
Maicon

Real Madrids tränare Jose Mourinho vill återförenas med Inters försvarare Douglas Maicon, rapporterar den spanska median.

Sporttidningen Marca säger att The Special One är övertygad om att den 31-årige brassen har fortfarande mycket att erbjuda och kan vara lösningen till problemet på högerbackspositionen nästa säsong.

Maicons representanter säger att latinamerikanen är redo att gå vidare och nu diskuterar Mr. Mourinho med Real Madrids president Florentino Perez om en möjlig flytt för Maicon.

Rapporter säger att Santiago Bernabeu klubben hoppas på en affär på omkring 5 miljoner euro och inte mer.

Sporting Lissabon är intresserade av Real Madrids försvarare Ricardo Carvalho


Sporting Lissabon sägs vara intresserade av Ricardo Carvalho och är redo att signera mittbacken i sommar.
Ricardo Carvalho

Real Madrids portugisiska försvarare Ricardo Carvalho överväger möjligheten att återvända till sitt hemland, Portugal.

Tidningen DN säger att Sporting Lissabon planerar att övertyga spelaren att återvända hem i sommarens transfermarknad.

Den förra Chelsea försvararen har kämpat med sin form och kondition sedan förra säsongen, och om han bestämmer sig för att stanna i den spanska huvudstadsklubben så kommer han inte att få spela så mycket den kommande kampanjen på grund av den hårda konkurrensen bland spelarna.

Om Carvalho lämnar Los Blancos kommer Real Madrid att sättas inför en utmaning då de måste hitta en annan försvarare som kan användas som "back-up".

Rapport: Jose Mourinho är intresserad av Benedikt Höwedes


Rapporter hävdar att Real Madrid taktikern Jose Mourinho jagar Schalkes försvarare Benedikt Höwedes.
Benedikt Höwedes

Real Madrid sägs vara intresserade av Schalkes försvarare Benedikt Höwedes, rapporterar den engelska sajten Tribalfootball.

Santiago Bernabeu klubbens tränare Jose Mourinho letar efter en all-sidig försvarare som kan förstärka marängernas backlinje den kommande säsongen, och han har adderat Howedes i sin shoppingslista.

Mourinho hoppas att han kan se tysken spela för sitt landslag i EM, han har dock haft svårt att bryta sig igenom tränaren Joachim Löws startelva.

Agenten: "Benzema kommer inte att lämna Real Madrid"


Karim Benzemas agent har försäkrat att hans klient inte kommer att lämna den spanska huvudstadsklubben i sommar.
Karim Benzema

Karim Djaziri, Karim Benzemas agent, har betonat att hans klient inte kommer att lämna Real Madrid i sommarens transfermarknad.

Den 24-årige anfallaren avslöjade förra veckan att Manchester United har spårat honom i flera år, medan Manchester City och Juventus rapporteras även vara intresserade av målgöraren.

Benzemas representanter har dock klargjort att en sommarflytt är inget alternativ för anfallaren vid denna tidspunkt.

"Benzema kommer inte att lämna Real Madrid" sa Djaziri till Goal.

Fransmannen har utvecklats till en nyckelspelare i Madrid ända sedan han flyttade till ligamästarna från Lyon sommaren 2009. Hans kontrakt med Los Blancos löper ut i juni år 2015.

SPONSRAD VIDEO

EM 2012 är igång och Sverige är ett utav de många länderna som har chansen att vinna det europeiska mästerskapet. Olyckligtvis vann inte det svenska landslaget sin första match i gruppspelet, men något som ni kanske inte kände till är att Sverige inte har förlorat en enda match mot England (vänskapsmatcher ej inräknade)! Tror ni att Sverige kommer att lyckas gå hem utan en förlust i år igen?

Real Madrid legenden Pahino avled idag

Real Madrid legenden Pahino, som spelade för Los Merengues säsongerna 1948 till 1953, avled idag.
Pahino

Den förra Real Madrid anfallaren Pahino har dött vid en ålder av 89, har den spanska huvudstadsklubbens avslöjat.

Legenden spenderade fem år i Santiago Bernabeu klubben, mellan åren 1948 och 1953, innan han flyttade till Deportivo La Coruna.

Los Blancos vann inga titlar under Pahinos tid, men han fick ändå en ikonstatus i klubben, då han gjorde 124 mål på 144 matcher för marängerna och därmed registrerat sig i Real Madrids bästa målgörare genom tiderna.

Real Madrid kommer att öka Angel di Marias årslön med 1 miljon euro


Den spanska median rapporterar att Angel di Maria har fått en löneökning från Real Madrid.
Angel di Maria

Real Madrid
har förbättrat Angel di Marias kontrakt genom att erbjuda honom en löneökning som kommer att ge honom 1 miljon euro mer i årslön, rapporterar AS.

Den förra Benfica stjärnan, som anlände till den spanska huvudstadsklubben sommaren 2010, spelade en avgörande roll i marängernas ligaframgång förra säsongen, och han har blivit belönad för sitt arbete med en löneökning från 2 miljoner euro till 3 miljoner euro.

Di Maria är på sitt andra år av sitt femårskontrakt med Los Blancos och han har väntat på en ekonomisk förbättring på sitt avtal sedan förra sommaren.

"Jag väntar på ett svar" sa 24-åringen till Radio La Red den 7 juni år 2011. "De lovade mig det om det gick bra för mig, jag kan öka min årslön".

AC Milan kommer att erbjuda Real Madrid 100 miljoner euro för att signera Cristiano Ronaldo


Milan sägs vara beredda att erbjuda Real Madrid en stor summa pengar för att signera Cristiano Ronaldo och dessutom erbjuda målgöraren 20 miljoner euro i årslön.
Cristiano Ronaldo

AC Milan
förbereder att lägga ett mega stort bud på Real Madrids superstjärna Cristiano Ronaldo - med hjälp av de förenade arabmeriternas vicepresident och statsminister Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum.

Il Corriere dello Sport
säger att Milan är i samtal med Sheikh Mohammed för att erbjuda honom en andel i klubben - värd 200 miljoner euro. Och en stor del av pengarna kommer att användas till italienarnas försök att signera Ronaldo från Real Madrid.

Milan kommer att erbjuda 27-åringen 20 miljoner euro per år för att göra honom till den bäst betalda spelaren i fotbollens historia, och dessutom är Serie A giganterna även villiga att betala marängerna 100 miljoner euro för portugisen, vilket innebär att Ronaldo kommer att sätta ännu ett nytt världsrekord i transferavgift.

Den förra Manchester United anfallaren har dock nyligen sagt att han skulle vilja avsluta sin karriär i den spanska huvudstadsklubben.

Mourinhos talesman: "Mr Xavi: glöm inte vem som stöttade dig när ingen visste vem du var"


Jose Mourinho har svarat på Xavis senaste kommentarer och bad honom att fokusera på sitt lag än på sina motståndare.
Xavi

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho har svarat på Xavis senaste senaste hån. Förra veckan kritiserade Barcelona stjärnan rivalernas tränare, och sa: "Mourinho kommer inte att bli ihågkommen i fotbollens historia".

Mourinho har dock svarat på Xavis kommentarer och när han pratade med Record igår, sa han: "Xavi behöver inte vara trevlig och populist för att bli det han redan är idag, en idol för Barca".

Under tiden betonade även Mourinhos talesman, Eladio Paramés, besvikelsen som hans läger känner över de ständiga hånen från Xavi.

"Mr Xavi: håll koll på ditt minne och glöm inte vem som stöttade dig och hjälpte dig när ingen visste vem du var och tog dina första steg inom fotbollen" skrev Paramés på Twitter.

Mourinho jobbade nära Xavi när portugisen var en del av Barcelonas personal - innan mittfältaren blev stjärnan han är idag.

Jose Mourinho är i Östeuropa för att se Mario Götze spela för Tyskland


Jose Mourinho rapporteras vara intresserad av Mario Götze och därför kommer han att befinna sig i Ukraina/Polen de närmaste dagarna.
Mario Götze

Real Madrid
s portugisiska tränare Jose Mourinho håller koll på Borussia Dortmunds stjärna Mario Götze, rapporterar den katalanska median.

Den spanska tidningen El Mundo Deportivo säger att Mourinho planerar att lägga ett bud på den 20-årige offensiva mittfältaren om marängerna misslyckas med att signera São Paulos stjärna Lucas Moura.

The Special One befinner sig för närvarande i Östeuropa på grund av EM, och han vill hålla extra koll på Götze som spelar för det tyska landslaget.

Jose Mourinho frågade Javi Martinez om han ville flytta till Real Madrid


Den spanska median påstår att tränaren Jose Mourinho gick fram till Javi Martinez efter Real Madrids senaste match mot Athletic Bilbao och frågade om han ville komma till Real Madrid.
Javi Martinez

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho pratade med Athletic Bilbaos mittfältare Javi Martinez förra säsongen, har det hävdats.

Den spanska tidnignen Vozpópuli säger att efter Real Madrids vinst mot Athletic Bilbao gick Mourinho fram till Martinez och sa: "Vill du komma till oss? Jag har pengarna. Hur mycket är du värd? 40 miljoner euro? Det är upp till dig".

Under konversationen dök Athletic Bilbaos president, Josu Urrutia, och Martinez svarade: "Du borde fråga honom".

Marängerna möter dock hinder i sitt försök att signera Martinez efter att tränaren Marcelo Bielsa förlängde sitt kontrakt. Ett av villkoren i avtalet var att Martinez inte skulle säljas.

Dessutom tävlar den portugisiska taktikern med Manchester City och Barcelona för att signera den 23-årige spanjoren.

Inter och Milan är intresserade av Real Madrids mittfältare Nuri Sahin


Enligt italienska källor försöker både Inter och AC Milan att signera Real Madrids playmaker Nuri Sahin.
Nuri Sahin

De två italienska klubbarna Inter och AC Milan är i kontakt med Real Madrid angående en möjlig flytt för Nuri Sahin.

Santiago Bernabeu klubbens tränare Jose Mourinho har insisterat på att han ser den turkiska spelarens framtid i Madrid.

Men tidningen Tuttosport hävdar att det inte har stoppat de två Milan klubbarna från att registrera sitt intresse för Sahin nu när sommarens transfermarknad är öppen.

Dessutom påstås det att Mourinho skulle kunna tänka sig att släppa mittfältaren på lån, man vet dock inte om detta verkligen stämmer.

Jonathan Hope: "Karim Benzema har inte uteslutit en flytt till Manchester City"


En agent vid namn Jonathan Hope säger att Manchester City kommer att prata med Karim Benzema efter EM 2012, och enligt agenten ser det bra ut för engelsmännen.
Karim Benzema

Agenten Jonathan Hope har avslöjat att Manchester City planerar att lägga ett bud på Real Madrids anfallare Karim Benzema.

"Jag har pratat med en mycket pålitlig och säker källa i Manchester City angående en möjlig sommarsignering" sa Hope till Sky Sports.

"Vi pratade med Manchester United för två år sedan, men det var inget vidare, vilket jag tror är en besvikelse för deras del".

"Spelaren har själv sagt att han inte vill gå till Manchester United, men han har dock inte uteslutit en flytt till mästarna. Jag kommer att ha en tydligare bild av detta efter EM, då jag har tid att sitta med hans representanter".

"Men personligen kan jag se affärerna gå igenom och för att vara rättvis, kommer det att rocka den engelska fotbollen. Jag måste betona att vi är i diskussionsskeden. Allt verkar vara bra, men sådan är fotboll och saker och ting kan ändras snabbt".

Rapport: Real Madrid försöker övertyga Antonio Adan att skriva på ett nytt kontrakt


Rapporter hävdar att Jose Mourinho kommer att erbjuda Antonio Adan ett förbättrat kontrakt för att övertyga honom att stanna i Real Madrid.
Antonio Adan

Den spanska median rapporterar att Real Madrid är i samtal med andrahandsmålvakten Antonio Adan för att diskutera ett nytt kontrakt.

Los Blancos tränare, Jose Mourinho, har redan pratat med Adan och uppmuntrat honom att stanna i huvudstadsklubben nästa säsong - trots det faktum att spanjoren vill vara en startspelare.

Marca
hävdar dock att Mourinho vill gå ett steg framåt genom att erbjuda den unga skotträddaren ett förbättrat kontrakt för att övertyga honom att stanna kvar.

Karim Benzema: "Gonzalo Higuain vill inte lämna Real Madrid"


Fransmannen Karim Benzema säger att Real Madrid lagkamraten Gonzalo Higuain vill stanna hos La Liga mästarna.
Gonzalo Higuain & Karim Benzema

Real Madrid
s anfallare Karim Benzema har deklarerat att lagkamraten Gonzalo Higuain har ingen avsikt av att lämna Santiago Bernabeu i sommar.

Den argentinska målgöraren har starkt kopplats med en flytt från den spanska huvudstadsklubben på grund av det faktum att han inte har fått så mycket speltid.

Både Paris Saint-Germain och Juventus har kopplats med Higuain, och Javier Pastore hävdade för ett tag sedan att den franska klubben har varit i kontakt med hans landsman.

Benzema har dock insisterat på att Higuain inte kommer att gå någonstans, och sa till AS: "Nu är han med det argentinska landslaget och jag hoppas att han kommer att stanna".

"Han har ingen avsikt av att lämna, inte till PSG eller till någon annan klubb. Han måste vila eftersom han är en jätteviktig spelare för oss".

Benzema: "Manchester United har försökt att signera mig under de senaste fyra säsongerna"


Karim Benzema har avslöjat att Manchester United har försökt att övertyga honom att lämna Real Madrid för Old Trafford under de senaste tre/fyra åren.
Karim Benzema

Innan Frankrike drar igång sin EM kampanj mot England, har Real Madrids stjärna Karim Benzema avslöjat att Sir Alex Ferguson har försökt locka honom till Manchester United under de fyra senaste säsongerna.

Men den 24-årige anfallaren, som gjorde imponerande 21 mål i La Liga förra säsongen, har fortfarande tre år kvar på sitt kontrakt med de spanska mästarna och han insisterar på att han vill stanna i Santiago Bernabeu.

"Ryktena om min framtid är vanliga, varje sommar är det samma sak; att jag kommer att gå till denna klubb och den där klubben" sa Benzema till The Sun on Sunday. "Men jag är jättelycklig i Real Madrid och tanken på att lämna har aldrig slagit mig".

"Jag vet att Manchester United har försökt att signera mig under de senaste tre eller fyra säsongerna. När jag var i Lyon ville de och ett antal andra engelska klubbar ha mig, men de kunde inte komma överens med Lyon.

"Dessutom ville jag gå till Spanien och jag kan helt ärligt säga att jag har aldrig ångrat mitt beslut. Jag är fortfarande ung och jag har ett kontrakt med Real Madrid till 2015. Jag vill fortfarande nå saker med denna klubb. Jag har haft en smak av framgång efter att ha vunnit den spanska titeln, men jag vill ha mer".

Gerard Pique: "Jag kommer överens med Sergio Ramos"


Det sägs att Gerard Pique och Sergio Ramos kommer inte överens med varandra, men Barcelona spelaren har förnekat detta rykte.
Sergio Ramos & Gerard Pique

Barcelona
s försvarare Gerard Pique har insisterat på att han kan spela med Real Madrids försvarare Sergio Ramos för det spanska landslaget.

Spaniens tränare Vicente del Bosque, som tidigare tränade Real Madrid, har sagt att paret inte kommer överens med varandra.

Men enligt den engelska sajten, Tribalfootball, sa den 25-årige mittbacken: "Jag kommer överens med Sergio Ramos".

"Det fanns en hel del spänning mellan de två lagen [Barcelona och Real Madrid], men allting är bara bra nu" avslutade spelaren.

Real Madrid Castilla vann Segunda B mästerskapet


Det är inte bara Real Madrids A-lag som vann ligatiteln denna säsong, utan även B-laget Real Madrid Castilla vann Segunda Division igår.
RM Castilla

Los Blancos akademilag, Real Madrid Castilla, är mästare av den andra divisionen, Segunda B, efter att ha besegrat laget Mirandes i deras sista match för säsongen.

Igår spelade Real Madrids produkter mot Mirandes i Anduva och vann med 3-0 (totalt 6-0). Målgörarna var Alvaro Morata och Joselu, som gjorde två mål för marängerna.

Både Morata och Joselu har spelat för Real Madrids A-lag under de två senaste säsongerna - tack vare tränaren Jose Mourinho som gav tonåringarna en chans att visa vad de går för.

Sergio Busquets medger: "Det är svårt att bli vän med Real Madrid spelarna"


Sergio Busquets har medgett att det är svårt för Barcelona spelarna att bli vänner med Real Madrid spelarna inom Spaniens trupp.
Spanska landslaget

Barcelona
s mittfältare Sergio Busquets har medgett att det är spänt mellan Real Madrid spelarna samt Barcelona spelarna i det spanska landslagets trupp.

Tidigare i veckan uttalade sig lagkamraten Xavi om Santiago Bernabeu klubbens tränare Jose Mourinho, och sa att portugisen inte kommer att bli ihågkommen i framtiden.

"Här strävar vi alla mot samma mål och alla problem måste lämnas utanför när man spelar. Alla vill det bästa" sa Busqets, rapporterar Tribalfootball.

"Sant, det fanns tillfällen som inte var så goda, men nu är allting normalt. Vi spelar för samma lag, kämpar för samma sak och allting är perfekt. Vi är kompanjoner".

"Det är svårt att ha en vänskap med någon som inte spelar för samma klubb som dig, som du inte ser varje år. Men det finns inga problem. Att tänka så är nonsens".

Rapport: Tottenham har kontaktat Real Madrid angående Gonzalo Higuain


Rapporter påstår att Tottenham kontaktade Real Madrid tidigare i veckan för att försöka komme överens om en flytt för Gonzalo Higuain.
Gonzalo Higuain

Den spanska median hävdar att Tottenham har kontaktat Real Madrid denna vecka för att fråga om möjligheten att signera Gonzalo Higuain.

Radio Marca
rapporterar att den engelska Premier League klubben är ute efter en erfaren anfallare och därför har de satt sitt sikte på den argentinska målgöraren. Real Madrid har dock avslagit deras erbjudande eftersom marängerna vill behålla 24-åringen.

Tottenham är som tidigare nämnt ute i marknaden efter en anfallare, och tränaren Harry Redknapp hoppas att han kan hitta sin centralanfallare i sommar.

Fadern: "Robin van Persie kommer inte att flytta till varken City, Real Madrid eller Barcelona"


Robin van Persie, vars framtid kommer att bestämmas efter EM 2012, kommer inte att flytta till Real Madrid i sommar säger spelarens far.
Robin van Persie

Robin van Persie
s far verkar ha sattit handbromsen åtdragen angående en möjlig flytt till Real Madrid, Manchester City eller Barcelona.

Den nederländska anfallaren spelar för närvarande för det holländska landslaget i EM, men samtidigt löper hans kontrakt med Arsenal ut inom ett år.

Därför har målgöraren kopplats med ett antal klubbar, men Bob van Persie har uteslutit en möjlig flytt för hans son.

"Manchester City är inget alternativ. Det är omöjligt att spela för en annan klubb än Arsenal i England" sa han till den katalanska tidningen El Mundo Deportivo.

"Det är inte logiskt att gå till Barcelona, de har redan Lionel Messi där. Real Madrid passar inte heller in i bilden".

Xavi: "Mourinho kommer inte att gå ner i fotbollens historia"


Xavi tror inte att Jose Mourinho kommer att bli ihågkommen i framtiden eftersom enligt honom kommer Pep Guardiola alltid att stå ett steg före honom.
Xavi

Xavi
har sagt att Real Madrids tränare Jose Mourinho kommer inte att gå ner i fotbollens historia på grund av hans underlägsenhet till den före detta Barcelona tränaren Pep Guardiola.

Under de fyra åren som 41-åringen tränade Blaugrana har den katalanska klubben vunnit ett antal troféer samt att de vann omfattande troféer för sin attraktiva fotboll. Och Xavi känner att den portugisiska taktikern kommer för evigt att vara i Guardiolas skugga.

"Mourinho kommer inte att gå ner i fotbollens historia" sa spanjoren till Canal+. "För mig är Guardiola den bästa, och i de fyra åren som han har lett klubben har han revolutionerat fotbollen".

"Som till exempel, Chelsea vann Champions League i år, men klubben (Barca) är fortfarande en standard i världsfotbollen".

Philipp Lahm: "Mourinho måste komma och träna Bayern för att kunna jobba med mig"


Jose Mourinho rapporteras vara intresserad Philipp Lahm, men spelaren säger att portugisen måste träna Bayern för att kunna jobba med honom.
Philipp Lahm

Bayern München
s lagkapten Philipp Lahm har upphävt rykten som kopplar honom med en flytt till Real Madrid i sommar.

Rapporter hävdade i torsdags att Jose Mourinho har gjort 28-åringen till sin topp prioritet i sommarens transfermarknad.

Den tyska försvararen insisterar dock på att han inte är intresserad av att flytta till den spanska huvudstadsklubben, och att den portugisiska tränaren måste flytta till Allianz Arena om han vill jobba med honom.

"Det är en stor hyllning från en sådan tränare" sa Lahm i en presskonferens. "Säg aldrig aldrig, men han måste komma och träna Bayern för att få det att hända".

"Jag har ett långt kontrakt och jag känner mig jättebekväm här".

Rapport: Real Madrid är intresserade av Atletico Madrids försvarare Juanfran


Rapporter hävdar att Real Madrid är intresserade av Atletico Madrids ytterback Juanfran Torres, som tidigare spelade för Los Blancos akademilag.
Juanfran Torres

Real Madrid
håller koll på Atletico Madrids ytterback Juanfran Torres, rapporterar den spanska median.

Santiago Bernabeu klubbens tränare Jose Mourinho är ute i marknaden efter en försvarare och Marca säger att Juanfrans form från förra säsongen har fångat hans öga.

Juanfran är en förra Castilla stjärna och tog sig till Atletico via Espanyol och Osasuna. Han debuterade för det spanska landslaget året därefter och är med i Vicente del Bosques EM trupp.

Ronaldo: "Om det var upp till mig skulle jag stanna i Madrid till slutet av min karriär"


Förra månaden vägrade Cristiano Ronaldo att kommentera sin framtid, men nu säger han att han skulle vilja avsluta sin karriär i Real Madrid.
Cristiano Ronaldo

Real Madrid
s anfallare Cristiano Ronaldo har avslöjat att han vill avsluta sin fotbollskarriär i Santiago Bernabeu klubben.

Den 27-årige målgöraren signerades för en rekordsumma på 94 miljoner euro år 2009 efter att ha spenderat sex år i Manchester United.

Han har visat sig vara värd pengarna som klubben betalade för honom genom att ha bland annat gjort 60 mål i alla tävlingar säsongen 2011/2012, och därmed ledde han sitt lag till sin första La Liga titel sedan 2008.

"Om det var upp till mig skulle jag stanna i Madrid till slutet av min karriär" sa Ronaldo till Marca. "Men det beror inte på mig".

Den portugisiska stjärnan pratade även om sin glädje över att ha sett Jose Mourinho förlänga sitt kontrakt med den spanska huvudstadsklubben till år 2016.

"Det var perfekt, jag är glad över det. En klubb som Madrid måste ha en topp tränare som Mourinho. Han behöver vara här".

"Det verkar som att Madrid inte skulle vinna lika många titlar utan Mourinho eftersom de behöver honom på bänken".

Man tror att Ronaldo kommer att komma långt i Ballon d'Or i år och att han till och med kommer att slå Barcelonas stjärnan Lionel Messi för den prestigefyllda utmärkelsen.

"Jag vill inte tänka på det allt för mycket, men jag förnekar inte att jag känner stor spänning över det faktum att jag kan vinna den eftersom det är varje spelares dröm" fortsatte 27-åringen.

"Ballon d'Or är höjdpunkten för en spelare, men det är inte jag som röstar, så det enda jag kan göra är att vänta. Men jag kommer att vara ärlig: jag tror att jag har en bra chans att vinna den, eller åtminstone bli nominerad".

"Jag hade en fantastisk säsong och det är självklart för mig att andra Madrid spelare och mig själv blir nominerade".

Anfallaren kommenterade även situationen om hans landslagskamrat Fabio Coentrão, som har varit en måltavla av kritik för Madrid supportrarna sedan han lämnade Benfica för 30 miljoner euro förra året.

"Jag tycker att fansen var en aning orättvisa mot honom, men det är bara hur Madrid supportrarna är" förklarade Ronaldo.

"Det första året är alltid det svåraste, men han är en av världens bästa försvarare. Bra spelare lyckas alltid".

Marcelo: "Median missuppfattade vad jag sa - Cristiano Ronaldo är utan tvekan den bästa"


Marcelo påstods ha sagt att han tycker att Lionel Messi är världens bästa spelare, men nu har han förklarat sig och sagt att median missuppfattade honom.
Cristiano Ronaldo & Marcelo

Den brasilianska vänsterbacken Marcelo har tagit tillbaka sina tidigare kommenterar där han hyllade Lionel Messi och sa att argentinaren är världens bästa spelare.

Tidigare i veckan kommenterade försvararen Brasiliens kommande vänskapsmatch mot Argentina och värderade Messi högre än hans Real Madrid lagkamrat Cristiano Ronaldo.

Marcelo har dock insisterat på att pressen felciterade honom, och sa att han endast syftade på det faktum att Messi är den nuvarande innehavaren av Ballon d'Or utmärkelsen.

"De missuppfattade vad jag sa" sa Marcelo, rapporterar AS. "Messi var den sista som fick priset, men för mig är Cristiano Ronaldo utan tvekan den bästa".

"Pressen kommer inte att förstöra vår vänskap" avslutade latinamerikanen.

Real Madrid tvingas spela Santiago Bernabeu Trophy i slutet av september


Rapporter hävdar att Real Madrid kommer att tvingas försena Santiago Bernabeu Trofén på grund av bland annat försäsongen i USA.
Santiago Bernabeu Trophy

Real Madrid
tvingas spela Santiago Bernabeu Trofén så sent som i slutet av september, rapporterar Goal.

Det årliga vänskapsevenemanget, som spelas till minne av klubbens legendariska spelare och tidigare president, brukar spelas endast några dagar innan säsongen startar igång. Det är också där Los Blancos supportrarna får möjligheten att se sommarens nya signeringar presenteras.

Men den sista matchen av Real Madrids försäsong äger rum den 11 augusti i USA, och eftersom det spanska landslaget kommer att spela en vänskapsmatch mot Puerto Rico fyra dagar efter samt att La Liga kommer att sättas igång den 18 augusti, finns det ingen plats för Santiago Bernabeu trofén i augusti månad.

Därför har man planerat att spela turneringen, som har spelats sedan 1979, antingen den 25 eller 26 september.

Nani: "Ronaldo är en fantastisk spelare, men han vinner inte matcherna helt själv"


Nani medger att Cristiano Ronaldo är världens bästa fotbollsspelare, men han tycker inte att det portugisiska landslaget är beroende av honom.
Cristiano Ronaldo

Manchester United
s anfallare Nani har hyllat Real Madrids stjärna Cristiano Ronaldo, och beskrev sin portugisiska lagkamrat som världens bästa spelare.

FIFA World Player of the Year 2008 förväntas leda Seleccao till framgång i årets Europeiska Mästerskap efter en drömsäsong i Real Madrid, där han gjorde 60 mål i alla tävlingar.

Nani medgav att Ronaldo har en viktig roll i det portugisiska landslaget, men betonade att det europeiska landet skulle klara sig utan 27-åringen vid behov.

"Även om många människor inte accepterar det, så är inte Portugal beroende av Cristiano Ronaldo" sa Nani till Goal.

"Han är en fantastisk spelare, för mig är han nummer ett, men han vinner inte matcherna helt själv".

"Våra motståndare kommer att vara mer uppvaktande med Cristiano och det skulle kunna hjälpa oss andra eftersom det skulle ge oss mer utrymme att öppna och skapa fara för våra rivaler".

Xavi: "Vi har visat Real Madrid respekt, men jag har märkt att de inte har visat oss det"


Barcelonas stjärnmittfältare Xavi Hernandez tycker inte att Real Madrid har visat Blaugrana samma respekt som de har visat marängerna.
Xavi

Barcelona
s spanska stjärna Xavi hävdar att Real Madrid inte har varit sportsliga under de senaste åren, och därmed gått till attack mot Los Blancos.

Den 31-årige mittfältaren anser att Blaugrana har uppfört sig respektfullt mot sina rivaler, men känner att La Liga mästarna inte visade samma artighet.

"Vi gratulerade dem när de vann, det är sport i slutet av dagen. Vi har varit jätte respektfulla mot dem, jag har dock märkt att det inte är samma sak omvänt" sa Xavi i en intervju med Canal+.

Aitor Karanka: "Vi bör inte tänka på att göra många ändringar"


Aitor Karanka säger att han inte tycker att Real Madrid behöver signera några nya spelare i sommarens transfermarknad.
Aitor Karanka

Real Madri
ds assisterande tränare Aitor Karanka förutser inte många signeringar i Santiago Bernabeu klubben denna sommar eftersom han anser att hans klubb behöver endast göra några små förstärkningar till sin trupplista.

Jose Mourinhos män vann La Liga titeln förra säsongen, men detta har inte stoppat marängerna från att kopplas med ett antal spelare. Karanka kan dock inte se Los Blancos signera många spelare i sommar.

"Med tanke på säsongen vi har haft och truppen vi har, bör vi inte tänka på att göra många ändringar" sa Karanka till La Sexta.

Real Madrid har nyligen kopplats med brasilianska duon Lucas Moura och Danila, liksom Chelseas försvarare Branislav Ivanovic.

Mesut Özil: "Jag jämför mig aldrig med Zinedine Zidane"


Den tyska playmakern Mesut Özil har jämförts med legenden Zinedine Zidane, men mittfältaren tycker inte att han ligger på samma nivå som Zidane än.
Mesut Özil

Mesut Özil
har lugnat ner jämförelserna mellan den förra Real Madrid stjärnan Zinedine Zidane och han själv.

Den tyska mittfältaren, som signerade för Los Blancos sommaren 2010, har blivit en av Europas hetaste 23-åringar.

Hans spelstil har jämförts med Zidane, som spelade för Santiago Bernabeu klubben mellan åren 2001 och 2006, men Özil säger att han har en lång väg att gå innan han ligger på samma nivå som den franska legenden.

"Jag jämför mig aldrig med honom" sa Özil till AS. "Jag är stolt över att vara i en så stor klubb som Madrid, men Zidane ligger på en helt annan nivå".

"Han var en spelare med världssuccé.  Jag har ännu inte det. Jag måste fortfarande utveckla mig. Han var en komplett spelare: han spelade med båda fötter, han hade en god teknik, god nickningsförmåga och avslut".

"Zidane var en otrolig spelare eftersom han hade fantastisk trick. Som professionell gjorde han inte endast saker som var fina att se, utan han var även jätteeffektiv, en sann hårt arbetande spelare".

Lucas Moura avslöjar att hans agent är i samtal med Real Madrid


Real Madrid påstås vara intresserade av Lucas Moura, och playmakern har avslöjat att det har hållits samtal mellan hans representater och Los Blancos direktörer.
Lucas Moura

São Paulo
s mittfältare, Lucas Moura, har avslöjat att hans far och agent nyligen mötte Real Madrids tjänstemän för att diskutera en möjlig flytt till Santiago Bernabeu.

Goal
har tidigare rapporterat att Los Blancos ser den brasilianska spelaren som den ideala mittfältaren som kan spela bredvid Xabi Alonso, och tonåringen har medgett att han kanske kommer att utnyttja möjligheten att flytta till den spanska huvudstadsklubben.

"Det är en av världens största klubbar" sa Lucas till TV Globo's program 'Esporte Espetacular'. "Men just nu tänker jag endast på São Paulo".

"Min pappa åkte till Spanien med min agent, som mötte topp direktörerna, förmodligen även Florentino Perez. Det uppstod några samtal, men inget är officiellt".

"Just nu drömmer jag om OS. Men det är det enda jag drömmer om eftersom min största dröm skulle vara VM. Det är en av mina mål".

Lucas som kan spela som både offensiv- och defensiv mittfältare har redan som 19-åring inkallats elva gånger av det brasilianska landslaget.

Jose Callejon: "Jag hoppas att allting går bra nästa år och att vi vinner många titlar"


Den 24-årige Callejon säger att han ser fram emot att försöka vinna ännu fler titlar med Real Madrid nästa säsong.
Jose Callejon

Efter att ha nyligen tagit hem La Liga titeln har Jose Callejon betonat att han är fast besluten vid att hjälpa Real Madrid att vinna fler titlar nästa säsong.

Anfallaren återvände till den spanska huvudstadsklubben från Espanyol sommaren 2011, och han vann sin första stora trofé i sitt första år med marängerna.

Callejon är däremot inte nöjd än, utan han vill vinna många fler titlar med Santiago Bernabeu klubben i de kommande åren.

"Jag hoppas att allting går bra nästa år och att vi vinner många titlar" sa Callejon till Real Madrids officiella hemsida.

"Mitt mål är att fortsätta ge Real Madrid allt jag har i mig. Alla har mål och mitt är att fortsätta förbättra mig".

Roberto Carlos: "Det är dags för Jose Mourinho och laget att vinna Champions League"


Den brasilianska legenden, Roberto Carlos, tycker att Real Madrid borde vinna sin tionde Champions League titeln nästa säsong.
Roberto Carlos

Roberto Carlos
säger att det är dags för Real Madrid att vinna Champions League igen efter att ha nyligen lyft La Liga titeln.

De spanska giganterna är Europas mest framgångsrika klubb, och de har vunnit bland annat hela nio Champions League titlar.

"Det är dags för Jose Mourinho och laget att vinna Champions League" sa den legendariska försvararen till den spanska sporttidningen AS.

"Champions League äran kommer att komma när de har mer tur. Det är svårt att vinna tre år i rad, som vi gjorde, och laget behöver lite mer erfarenhet".

"De måste fortsätta vinna titlar och de borde inte ha bråttom eller känna sig pressade. Madrid är alltid fantastisk, de gör alltid de bästa signeringarna".

"I den närmaste framtiden kan denna grupp vinna den tionde och elfte titel för klubben".

Real Madrid legender 3 - 2 Manchester United legender


Real Madrids veteraner vann välgörenhetsmatchen mot Manchester United med 3-2. Morientes gjorde marängernas första mål i den 7:e minuten men Lee Sharpe avgjorde i den nionde minuten. Figo och Redondo utökade dock till 3-1 i den 11:e minuten respektive 69:e minuten, innan Sheringham gjorde Uniteds andra och sista mål i den 79:e matchminuten.

Ikväll klockan 19:30 - Real Madrids legender möter Manchester Uniteds ikoner


Ikväll kommer Real Madrids veteranen att möta Manchester Uniteds gamla spelare på Santiago Bernabeu stadion.
Corazon Classic Match

Corazon Classic Match
kommer att spelas mellan Real Madrids veteraner och Manchester Uniteds legender på Santiago Bernabeu stadion ikväll klockan 19:30.

Tidigare har den spanska huvudstadsklubben spelat dessa matcher mot AC Milan och Bayern München och resulterade till framgång, och man förväntar sig samma sak denna gång.

Fansen kommer att få chansen att se legendariska spelare som Roberto Carlos, Sanchis, Hierro, Redondo, Illgner, Morientes, Amavisca, Karanka, Contreras, Fernando Sanz, Chendo, Helguera, Zidane och Figo. De intjänade intäkterna kommer att användas till Real Madrids stiftelseakademier i Afrika.

Real Madrids Trupplista: Buyo, Contreras, Illgner, Roberto Carlos, Chendo, Rojas, Velasco, Hierro, Sabido, Sanchis, Fernando Sanz, Ramis, Karanka, Garcia Cortes, Redondo, Helguera, Zidane, Martin Vazquez, Figo, Butragueño, Amavisca, Alfonso, Ivan Perez, Santillana, Morientes.

Manchester Uniteds Trupplista:
Van der Sar, Lee Martin, Denis Irwin, Quinton Fortune, Ronny Johnsen, Bryan Robson, Dion Dublin, Andy Cole, Teddy Sheringham, Lee Sharpe, Clayton Blackmore, Jesper Blomquvist, Raimond van der Gouw, Dwight Yorke, Michael Thomas.

MATCHEN KAN SES PÅ FÖLJANDE LÄNKAR:
Alt. 1: http://www.oleoletv.com/broadcast/1/
Alt. 2: http://atdhe.eu/soccer
Alt. 3: http://myp2p.cm/football.php
Alt. 4: http://www.tune2sports.com/

Jose Mourinho vill att Xabi Alonso ska förlänga sitt kontrakt till år 2016


Jose Mourinho vill att hans nyckelspelare, Xabi Alonso, ska förlänga sitt kontrakt med Real Madrid med ytterligare två år.
Xabi Alonso

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho vill att Xabi Alonsos kontrakt ska förlängas med ytterligare två år, rapporterar den spanska sporttidningen Marca.

Den 30-årige mittfältaren flyttade till Santiago Bernabeu klubben från Premier League laget Liverpool år 2009, och signerade ett femårskontrakt som löper ut sommaren 2014.

För närvarande har det inte funnits några förhandlingar mellan de två parterna, men Mourinho, som nyligen förlängde sitt kontrakt till år 2016, vill att Alonso ska göra samma sak eftersom den portugisiska taktikern ser spanjoren som nyckelspelaren i hans projekt.

Från början signerade man Nuri Sahin som Alonsos ersättare, men Madrid tränaren vill att den turkiska spelaren ska fortsätta att lära sig från veteranen.

Rapport: Real Madrid jagar Portos försvarare Danilo


Real Madrid verkar ha svårt med att signera Branislav Ivanovic och därför har de visat sitt intresse för en annan allsidig försvarare.
Danilo

Real Madrid
har ökat sin strävan efter att signera Portos försvarare Danilo och planerar att signera brassen om marängerna misslyckas med att värva Chelseas back Branislav Ivanovic, rapporterar Marca.

Att signera den 28-årige spelaren var enligt rapporter Jose Mourinhos topp prioritet denna sommar, men när spelaren erkände att han kände till Los Blancos intresse deklarerade serben att han inte vill lämna London klubben.

Därför påstår de spanska tidningarna att Mourinho har vänt sin uppmärksamhet till Danilo, som spelar för hans förra klubb Porto, och som kommer att kunna konkurrera med Alvaro Arbeloa för högerbackspositionen.

Ronaldo vägrade att ge en 10-årig flicka sin autograf pga att hon hade på sig en Barca tröja


Enligt ett brev som skickades till den portugisiska Record, vägrade Cristiano Ronaldo att ge en liten flicka sin autograf på grund av att hon bar en Barcelona tröja.
Cristiano Ronaldo

Real Madrid
s och det portugisiska landslagets anfallare, Cristiano Ronaldo, påstås ha vägrat att signera en autograf till en 10-årig flicka som bar en Barcelona tröja.

I ett brev som publicerades av den portugisiska tidningen, Record, säger Robert Filipe att hans dotter bestämde sig för att bära Barcas tröja för hennes klubbs träning i Óbidos.

Träningspasset avbröts dock på grund av det portugisiska landslagets förberedelser inför EM 2012, och 10-åringen bestämde sig för att ta möjligheten att se spelaren i spel - endast för att bli ignorerad av Seleccaos största stjärna.

"När jag gick för att hämta henne såg jag inte den glada och lyckliga flickan som jag förväntade mig, utan jag såg en ledsen flicka" förklarade Filipe.

"När jag frågade henne vad som var fel, ryckte hon bara på axlarna och sa: 'Cristiano ville inte ge mig sin autograf eftersom jag hade på mig Barcelonas tröja',".

"Jag visste inte vad jag skulle säga. Det här är tröjan som hon hade på sig för att gå till träningen och den som hennes mamma köpte till henne när hon besökte Barcelona. Det var en symbol av kärlek och inget annat".

"Det gör ont att titta i min dotters ögon och se en stor besvikelse i dem och försöka förklara för en 10-årig varför en spelare av ett landslag, som hon har stöttat de senaste två veckorna, som kommer att gå till varje träningspass, hade vänt ryggen på henne".

Pablo Osvaldo: "Zinedine Zidane sa till mig att han skulle vilja se mig spela för Madrid"


Den argentinska spelaren, Pablo Osvaldo, har avslöjat att Zinedine Zidane sa till 26-åringen att han skulle passa i Real Madrid.
Pablo Osvaldo

Roma
s anfallare Pablo Osvaldo har sagt att Real Madrids sportdirektör, Zinedine Zidane, är en entusiastisk beundrare av hans kvalitéer.

Italienska källor hävdar att La Liga mästarna är villiga att offra Fernando Gago plus 10 miljoner euro i deras bud för att signera målgöraren, som signerade för Roma endast förra sommaren.

Den förra Espanyol spelaren hävdar att Madrid inte har visat något intresse i att signera honom ännu, men han avslöjade att Zidane tror att han kommer att vara en kvalité spelare för Los Blancos.

"Jag har läst ryktena om Real Madrid och deras intresse för mig" sa Osvaldo till ESPN. "Men jag har inte hört något eller fått något erbjudande".

"Vid en nyligen välgörenhetsgala sa Zinedine Zidane till mig att han skulle vilja se mig spela för Madrid".

Lucas Mouras agent: "Mourinho tittar på alla Lucas matcher, vare sig det är live eller på band"


Lucas Mouras agent säger att både han och hans klient är medvetna om att Jose Mourinho är intresserad av den tonårige latinamerikanen.
Lucas Moura

São Paulo
s stjärna Lucas Moura avvisade ett 18 miljoner euro erbjudande från Inter har spelarens agent avslöjat, som även pratade om Jose Mourinho.

Den 19-årige talangen har uppmärksammat klubbar som Chelsea, Inter och Real Madrid, som alla försöker att signera den unga mittfältaren.

"Inter lade ett bud på 18 miljoner euro för Lucas, men jag slösade inte ens min tid på det eftersom spelaren har redan sagt att han inte vill lämna São Paulo" sa Wagner Ribeiro till UOL Esporte.

J
ose Mourinho sägs vara en av Lucas beundrare, och den porutgisiska taktikern flög till och med till Hamburg förra veckan för att se brassen i spel för hans landslag. Och agenten medgav att Real Madrid tränaren följer ständigt hans klients framsteg.

"Mourinho tittar på alla Lucas matcher, vare sig det är live eller på band" avslutade Ribeiro.

Werder Bremens direktör: "Det verkar som att Real inte kommer att spela mot oss"


Enligt Werder Bremens direktör ser det ut som att Real Madrid inte kommer att spela mot varandra i försäsongen.
Klaus Filbry

Werder Bremen
s direktör, Klaus Filbry, har avslöjat att Real Madrid skulle hellre betala böter än att spela en vänskapsmatch mot hans klubb i sommar.

Den spanska huvudstadsklubben har planerat att åka till USA och Asien i sommar efter EM 2012, men marängerna planerade även att möta Bundersliga klubben som en del av Mesut Özil signeringen.

Men enligt direktören har Los Blancos informerat Bremen om att de kommer att bryta avtalet och istället leta efter något annat ställe för lukrativa möjligheter under försäsongen.

"Det verkar som att Real inte kommer att spela mot oss och att de hellre skulle betala böter än att göra det" sa Filbry till Kreiszeitung.

"De har gett sitt företräde till en sommarturnering i USA eller Asien, vilket skulle uppenbarligen
ge fler lukrativa möjligheter för dem än om de kom hit för att spela mot oss".

Real Madrid försöker att komma överens om de personliga villkoren med Didier Drogba


Real Madrid rapporteras vara ute efter en anfallare och nu sägs det att marängerna har hittat sin spelare - men de möter problem med att signera honom.
Didier Drogba

Den engelska median hävdar att Real Madrid prutar om de personliga villkoren med Chelsea ikonen Didier Drogba.

Santiago Bernabeu klubben påstås leta efter en anfallare som kan täcka Karim Benzema och Gonzalo Higuain vid behov, och dessutom har Drogba tidigare spelat under tränaren Jose Mourinho.

Shanghai Shenhuas chefer har återigen denna vecka deklarerat att de är säkra på att de kommer att signera den ivorianska spelaren. Men enligt The Daily Mail, har han även haft samtal med Real Madrid.

De spanska mästarna kämpar dock med att acceptera den 34-årige spelarens lönekrav på runt 150 000 pund i veckan. Marängerna försöker att övertyga målgöraren att sänka sitt krav, men än så länge har det inte lett någon vart.

Agenten: "Gonzalo Higuain kommer inte att lämna Real Madrid i sommar"


Gonzalo Higuain kommer inte att lämna Real Madrid för någon annan klubb i sommar, har spelarens agent bekräftat.
Gonzalo Higuain

Norberto Recasens, Gonzalo Higuains agent, har insisterat på att den argentinska anfallaren har ingen avsikt av att lämna Real Madrid i sommarens transfermarknad.

Den 24-årige målgöraren har kopplats med ett antal klubbar under den senaste tiden, men nu har hans representant klargjort att en sommarflytt är inget alternativ för den förra River Plate stjärnan.

"Gonzalo kommer inte att lämna Real Madrid. Han kommer att stanna i klubben och följa sitt kontrakt" sa Recasens till den engelska Goal. "Vi hade erbjudanden från andra lag också, men han kommer att stanna i Madrid".

"Han är jättelycklig i klubben. Det är inte som att han spelar för ett tredjedivisionslag. Vi pratar om Madrid här. självklart vill han spela regelbundet, men han är glad här".

Higuain har ett kontrakt med den spanska huvudstadsklubben som löper ut sommaren 2016.

Jose Mouirnho: "Jag är jätteglad över Brendan Rodgers anställning i Liverpool"


Jose Mourinho tycker att det var bra för Liverpool att signera tränaren Brendan Rodgers, som har tidigare jobbat med portugisen.
Brendan Rodgers

Real Madri
ds tränare Jose Mourinho har hyllat den förra Swansea City tränaren Brendan Rodgers beslut att ta över Liverpool.

"Jag är jätteglad över hans anställning i Liverpool, speciellt på grund av att han gjorde det som en konsekvens för all hans fantastiska arbete med Swansea" sa Mourinho till reportrar, skriver Goal.

"Brendan är en god man, en familjefar och en vän. När han anslöt sig till oss i Chelsea var han en ung tränare med massor av lust att lära sig. Men han var även en tränare med idéer, som inte bara var redo för att lyssna utan även för att kommunicera och dela".