Deportivos tränare: "Mourinhos kommentar om Pedro Leon verkar vara korrekt"


Deportivos tränare är på Mourinhos sida när det gäller Pedro Leon, men tycker inte att man ska jämföra honom med Di Stefano.
Pedro Leon

Deportivo
s tränare, Miguel Angel Lotina, tycker att Real Madrids tränare, Jose Mourinho, hade rätt när han sa till journalisterna under en presskonferens att Pedro Leon inte har samma kvalité som Zidane, Maradona eller Di Stefano.

Enligt median, sa Lotina: "Mourinhos kommentar om problemet med Pedro Leon verkar vara korrekt. Men det är inte rätt att jämföra honom med Di Stefano. Jämförelsen skulle ha varit lite jämnare."

"Pedro Leon spelar inte för Getafe nu. Utan han spelar för Real Madrid."

"Real Madrid håller på att återbyggas och uppeenbarligen behöver de tid, för att det är många ny spelare som har kommit till klubben och dessutom har en ny tränare anlänt."

Sergio Ramos: "Auxerre gjorde det svårt för oss att slå dem"


Sergio Ramos var nöjd med den senaste Champions League vinsten mot Auxerre.
Sergio Ramos

Real Madrid
s vice kapten, Sergio Ramos, tror på att hans lag spelade en svår match mot den franska klubben, Auxerre, under Los Blancos senaste Champions League match.

"När man inte förväntar sig det, så kommer det komma flera svåra matcher" sa Ramos till AS.

"Auxerre var ett lag som försvarade väldigt bra, och de gjorde det svårt för oss att slå dem. Det är självklart viktigt att fortsätta göra mål på både hemma och borta matcher."

Inter planerar att erbjuda Real Madrid ett bud på den förra Liverpool stjärnan Xabi Alonso


Den spanska stjärnan, Xabi Alonso, kan återförenas med sin förra Liverpool tränare.
Xabi Alonso

Inter
förbereder att erbjuda Real Madrid ett bud för den spanska innermittfältaren, Xabi Alonso. Den italienska median säger att Rafael Benitez skulle älska att återförenas med sin förra Liverpool stjärna i Inter.

Eftersom den italienska klubben har en budget på 100 miljoner euro, kan Inters hövdingar betala vilket kravpris som helst, för att underteckna den spanska mittfältaren.

Det enda problemet Inter kommer få, är att Jose Mourinho ser Xabi som en perfekt spelare i innermittfältet.

Manchester City kommer försöka underteckna Real Madrids Karim Benzema i januari


Real Madrids Karim Benzema kan spela för Manchester City och Premier League inom bara några få månader.
Karim Benzema

Man tror att Manchester Citys tränare, Roberto Mancini, ser ut att vilja förbättra laget med två eller tre nya offensiva spelare, och har satt siktet på en av Real Madrids målgörare.

Enligt den engelska tidningen The Daily Star, har Mancini Liverpools Fernando Torres, Wolfsburgs Edin Dzeko och Real Madrid Karim Benzema på sin transferlista.

Fransmannen har under en lång tid sammankopplats med en flytt till Eastlands, och vissa rapporter säger att Citys grannar, Manchester United, är också ute efter att underteckna den unga anfallaren under januaris transferfönster.

Xabi Alonso: "Di Maria visste hur han skulle utnyttja tiden han fick"


Xabi Alonso var nöjd med lagets vinst igår och tror att laget förbättras.
Xabi Alonso

Real Madrid
s mittfältare Xabi Alonso, analyserade hur viktigt lagets organisation under gårdagens match mot Auxerre var.

"Vi har blivit bättre organiserade mot ett lag som alltid spelade under press" sa Alonso enligt pressen.

"Vi hade tålamod och vi vann tre viktiga poäng i denna tävling."

"Di Maria visste hur han skulle utnyttja tiden han fick och fortsatte med Benzemas bra arbete, för att göra det vinnande målet."

"Jag måste spela i mitten av planen, och täcka en hel del. Detta är en min uppgift, och jag kommer försöka göra mitt bästa."

Gonzalo Higuain: "När målen kommer, kommer de komma"


Higuain tycker att gårdagens match mot fransmännen var en ganska "trång" match, men var glad över vinsten.
Gonzalo Higuain & Angel di Maria

Real Madrid
s Gonzalo Higuain var nöjd med lagets 1-0 vinst mot Auxerre igår kväll, och beskrev matchen som "en trång match".

"Vi är glada. Nu har vi vunnit två Champions League matcher" sa den argentinska anfallaren.

"Det är en väldigt viktig seger, för att matchen var väldigt trång, och Milan fick avgjort."

"När målen kommer, kommer de komma. Jag är väldigt lugn. Detta är momenter som händer i varje spelares karriär, och vi har precis genomgått de."

Auxerres tränare: "Real Madrid är världens bästa klubb, men inte världens bästa lag"


Auxerres tränare tycker att Real Madrid är världens bästa klubb, men inte världens bästa lag.
Jean Fernandez

Efter att Auxerre förlorade gårdagens Champions League match mot Real Madrid igår, sa fransmännens tränare, Jean Fernandez, att han tror att Jose Mourinho behöver mer tid för att göra Real Madrid till världens bästa lag.

"Real Madrid är världens bästa klubb, men de behöver fortfarande tid för att bli världens bästa lag" sa Fernandez.

"Jose Mourinho har fått tid att göra Real Madrid världens bästa lag. Så småningom tror jag att Real Madrid kommer kämpa för att vinna ligan, samt Champions League."

"Vi spealde bra för att vi var organiserade i defensiven, och vi kan säga att vi inte kämpade, för att Real MAdrid hade inte så många målchanser."

Pedro Leons förra lagkamrat: "Leon spelade som Maradona och Zidane i Getafe"


Getafes Mane stödjer sin förra lagkamrat.
Pedro Leon

Pedro Leon
s förra Getafe lagkamrat, Mane, har snabbt hoppat till spanjorens sida, efter att Real Madrids tränare, Jose Mourinho, inte inkallade Pedro Leon. När portugisen sa att yttern inte har samma kvalité som Zidane eller Maradona, reagerade Getafes vänsterback på Mourinhos uttal.

"Det enda jag kan säga är att jag spenderade ett år med Pedro Leon i Getafe, och han spelade som Maradona eller Zidane här" sa Mane till pressen.

"Nu börjar folk säga att han inte är i Getafe längre, utan i Real Madrid. Om han inte får chansen att spela kan han inte bevisa att han verkligen har samma kvalité som Maradona eller Zidane."

"Chat Box" (Auxerre VS. Real Madrid)

Vill du prata med dem andra madridistas om dagens match mot Auxerre? Chatta i så fall här! ;)

Det enda du behöver göra för att kunna chatta är att trycka "Sign In". Sedan är det bara att börja skriva. Vill du ändra på ditt namn? Tryck i såfall på ditt "valda namn" i chatboxen och ändra det.

Chatbox

Real Madrid håller koll på Malagas nyförvärv Salomon Rondon


Malagas nyförvärv Salomon Rondon, är bevakad av Spaniens största klubbar.
Salomon Rondon

De spanska giganterna Real Madrid och Barcelona håller koll på den unga Venezuela anfallaren, Salomon Rondons framsteg, om man ska tro på Il Corriere dello Sport.

Rondon flyttade till Malaga i somras för 3,5 miljoner euro, efter att ha gjort 10 mål på 36 matcher för division två laget, Las Palmas.

21-åringen har presterat väldigt bra med Malaga hittills, efter att ha gjort totalt 3 mål på 4 matcher med sin nya klubb.

Javier Pastore vill stanna i Italien: "Just nu spelar jag för Palermo och jag är lycklig här"


Palermos Javier Pastore vill fortsätta spela för den italienska klubben, Palermo.
Javier Pastore

Den argentinska 21-åringen Javier Pastore har svarat på rykterna som har sammankopplat honom med en flytt till Europas största klubbar, såsom Real Madrid och Barcelona.

"Jag ser på dessa rykten som något som kan bli verklighet i framtiden, men just nu spelar jag för Palermo, och jag är lycklig här" sa Pastore till Radio Viva.

Nyligen har Palermos president sagt att klubben har avvisat ett erbjudande från Real Madrid för mittfältstjärnan, och har ingen vilja att sälja honom i framtiden.

Aston Villa är intresserade av att underteckna Real Madrids Fernando Gago


Fernando Gago kan vara på väg till Premier League och Aston Villa.
Fernando Gago

Efter ankomsten av nyförvärvet Sami Khedira och Lassana Diarras och Mahamdou Diarras närvaro, kan Fernando Gago se sig själv flytta från Santiago Bernabeu väldigt snart.

Enligt rapporter som den spanska tidningen AS publicerade, har Aston Villa tänkt på möjligheten att underteckna Real Madrids Fernando Gago under den kommande transfermarknaden som öppnar i januari.

Den argentinska mittfältaren var väldigt nära att flytta till Machester City i somras, men de två klubbarna misslyckades med att komma överens om argentinaren.

Karim Benzema: "Jag är säker på att jag kommer förbättra mig kraftigt med Mourinho"


Real Madrids Karim Benzema ser fram emot dagens match mot Auxerre.
Karim Benzema

Karim Benzema
kommer spela en speciell match idag. Den franska anfallare kommer möta Auxerre i sitt hemland och hoppas på att kunna hjälpa Real Madrid vinna tre poäng.

"Tränaren bestämmer. Jag mår bra och är väldigt upphetsad över denna match, som är väldigt viktig för oss."

"Auxerre har en bra start i deras liga, men Champions League är en annan tävling och de kommer vara ute efter att spela en bra match. De är med i denna tävling för att de är ett bra lag."

"Det här är bara början av säsongen, så det är naturligt för oss att sakna några saker. Men vi jobbar väldigt hårt och vi hoppas kunna spela bra mot Auxerre."

"Mourinho hjälper mig att göra framsteg. Han hjälper mig speciellt med min mentalitet. Jag är säker på att jag kommer förbättra mig kraftigt med honom."

Jose Mourinho till median: "Ni pratar om Pedro Leon som om han vore Mardonna eller Zidane"


Jose Mourinho pratade med median om klubben och morgondagens match mot Auxerre.
Jose Mourinho

Jose Mourinho
pratade med median i Auxerre dagen innan Real Madrids Champions Leagues gruppspel match kommer äga rum.

"Det är ett nöje för mig att spela på Auxerres arena. De lyckades kvalificiera sig efter en fantastisk säsong. Jag skulle vilja gratulera Jean Fernandez och hela laget" sa Mourinho.

"Just nu har vi tre poäng och vi vill fortsätta med positiva resultat. Real Madrid spelar i en väldigt svår grupp. Andra lag är i grupper som är ganska enkla, men vi hade inte en sådan tur."

"Real Madrid, Ajax och Milan har vunnit 20 Champions League titlar. Auxerre representerar den franska fotbollen, som alltid har varit stark. Vi vill ha poäng. Det är bättre om vi får tre poäng, det är därför vi är här. Varje poäng har en stor betydelse i denna tävling."

"Benzema jobbar bra. Det här är rätt tid för mig att bygga upp hans självförtroende. Han kommer starta imorgon."

"Att bygga ett lag har många nivåer och det går bra för mitt lag i varje match, men problemet är inte målbristen. Målen kommer komma. Det är inga problem med det."

"Jag måste inte förklara Pedro Leons frånvaro från trupplistan. Jag kommer förklara det för presidenten om han frågar mig om det. Ni pratar om Pedro Leon som om han vore Mardonna eller Zidane, men för bara två dagar sedan spelade han för Getafe. Han kommer få spela när han jobbar så som jag vill att han ska göra. Och det kommer bli svårare för honom att spela om han inte jobbar som jag vill."

Jose Mourinho har inkallat 20 män som ska spela mot Auxerre imorgon


Mourinho har bestämt sig för vilka spelare han vill spela med imorgon.
Real Madrid

Jose Mourinho
har inkallat 20 män inför morgondagens Champions League match mot Auxerre. Pepe, som var avstängd från en match, är tillbaka efter att ha missat lagets oavgjorda match mot Levante.

Canales, Kaká och Albiol kommer missa matchen på grund av skador. Och trots att Gago är tillbaka, kommer han missa Champions League matchen på grund av att han inte har återhämtat sig helt. Pedro Leon har inte blivit inkallad på grund av tränarbeslut.

Målvakter: Casillas, Adan and Dudek.
Försvarare: Ramos, Marcelo, Arbeloa, Pepe, Carvalho, Mateos.
Mittfältare: Granero, L. Diarra, M. Diarra, Xabi Alonso, Juan Carlos, Di Maria, Özil, Khedira.
Anfallare: Higuain, Cristiano Ronaldo, Benzema.

Real Madrids Fernando Gago har återhämtat sig och är tillbaka


Real Madrids Fernando Gago är tillbaka och har tränat med laget.
Fernando Gago

Idag tränade Real Madrid för sista gången i Valdebebas innan de kommer lämna Spanien och flyga till Frankrike, där de kommer möta Auxerre i Champions Leagues gruppspel.

Fernando Gago som led av en stukad knä, kunde ansluta sig till truppen och sina lagkamrater igen, efter att han har återhämtat sig helt. Albiol däremot tränade själv, och akademins Juan Carlos anslöt sig till A-laget.

Truppen blev indelad i två gruppar. Spelarna som kommer starta (Arbeloa, Ramos, Carvalho, Marcelo, Khedira, Xabi Alonso, Özil, Di Maria, Cristiano Ronaldo och Higuain) gjorde stretchingövningar med kondititiontränaren, Rui Faria.

Resten av truppen (Gago, Lass, Granero, Diarra, Pedro Leon, Benzema, Mateos, Pepe och Juan Carlos) hade bollövningar med Santi Lozano. Medan Casillas, Adan och Dudek gjorde specifika övningar med målvaktstränaren Silvino Louro.

Laget kommer stanna i Real Madrid City till klockan 16:00, sedan kommer de lämna Spanien och åka till Frankrike.

Real Madrid är redo att erbjuda Tottenham Diarra för Gareth Bale

Real Madrids Lassana Diarra kan vara på väg till Tottenham och bli tränad av sin förra Portsmouth tränare, Harry Redknapp.
Gareth Bale & Lassana Diarra
Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, jagar Tottenhams ytter, Gareth Bale, enligt rapporter.

Den engelska tidningen The People säger att den portugisiska tränaren hoppas på att engelsmännens tränare, Harry Redknapp, accepterar Real Madrids erbjudande på 13 miljoner pund + Lassana Diarra.

Den franska 25-åringen spelade för Redknapp under fransmannens och tränarens tid i Portsmouth.

Mourinho är desperat över att hitta en ny ytter och har vänt sin uppmärksamhet på Bale, efter att Real Madrid misslyckades med att underteckna Chelseas och Englands Ashley Cole.

Jose Mourinho: "Jag är ingen tränare som klandrar spelaren om han missar att göra mål"


Mourinho är nöjd med lagets prestanda, trots att lördagens match slutade oavgjord.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, vägrar att kritisera hans spelare efter Los Blancos 0 - 0 oavgjorda match mot Levante.

När de spanska giganterna inte lyckades få in bollen i målet, hyllade Mourinho sina spelare istället, för deras presentation mot nykomlingarna.

"Laget hade en positiv attityd, de kämpade till den sista sekunden. Jag är ingen tränare som klandrar en spelare för att han missade att göra mål, utan jag föredrar att ge spelaren självförtroende" sa Mourinho.

Palermo har avvisat Real Madrids erbjudande för Javier Pastore


Palermo vill inte sälja sin stjärna till Real Madrid.
Javier Pastore

Palermo
s president, Maurizio Zamparini, är nöjd med Javier Pastore, och ser inte ut att vilja låta honom gå, speciellt inte eftersom många ser argentinaren som "den nya Zidane".

Enligt Marca, har Zamparini avvisat erbjudanden från Real Madrid för Pastore. "Real Madrid har frågat om möjligheten att underteckna Javier Pastore" sa Zamparini.

"Men vi har avvisat deras förslag. Pastore är inte överflyttbar."

"Han är väldigt talangfull och en komplett spelare. Han kommer inte lämna klubben under vinterns transfer marknad."

Giorgio Chiellinis agent: "Real Madrid är intresserade av min klient"


Real Madrid är ute efter Giorgio Chiellini
- om man ska tro på spelarens agent.
Giorgio Chiellini

Efter att Real Madrid signerade Ricardo Carvalho från Chelsea under sommarens transfermarknad, verkade det som om Los Blancos inte var intresserade av någon fler defensiv spelare, speciellt inte när det gäller mittbackspostitionen.

Men trots detta hävdar Giorgio Chiellinis agent att Real Madrid är fortfarande ute efter Juventus försvarare.

"Vi hade ett möte med Juventus tjänstemän, men Chiellini signerade ingen kontraktförlängning än" sa agenten till Europsport.

"Det är sant att Real Madrid är intresserade av min klient, men Chiellini tänker bara på Juventus just nu, och han vill stanna här."

"Mou" är orolig över Real Madrids målbrist: "Vi har förlorat fyra poäng p.g.a att inte göra mål"


Jose Mourinho är inte helt nöjd med laget, efter att inte ha vunnit gårdagens match mot Levante.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, har uttryckt sin oro över sitt lags målbrist, trots att laget hade flera målchanser.

Under en presskonferens efter gårdagens match mot Levante, sa Mourinho: "Jag är orolig över att inte ha gjort några mål, även fast vi hade flera målchanser. Det är inte normalt att behöva så många chanser."

"Vi har förlorat fyra poäng på grund av att inte göra mål. Laget har ett väldigt bra försvar, eftersom man har endast släppt in ett mål på sex matcher."

"Det är inte spelarnas kvalité jag är orolig över, eftersom vi alla vet att spelarna har en väldigt hög kvalité."

"Vi vill vinna varje match vi spelar. Vi är inte nöjda med ett enda poäng."

Real Madrids Marcelo: "Vi måste göra fler mål"

Den 22-åriga brassen Marcelo, är inte nöjd med lagets brist på mål.
Marcelo

Den brasilianska vänsterbacken, Marcelo, har erkänt att Real Madrid måste börja göra fler mål om Los Blancos vill lyfta några pokaler i slutet av säsongen.

"Det är sant att vi hade många målchanser som vi misslyckades med. Men det är fortfarande många matcher kvar i ligan."

"Vi måste ha tålamod och veta att vi måste göra fler mål. Vi måste spela och glömma hur andra lagets fotbollsstil är."

Pedro Leon: "Laget jobbade ganska bra, men allting hade varit annorlunda med ett mål"


Pedro Leon hoppades på en vinst, men tyckte ändå att laget jobbade bra.
Pedro Leon

Real Madrid
s spanska ytter, Pedro Leon, tycker att hans lag spelade bra igår kväll, även fast man inte lyckades få tre poäng.

"Laget jobbade ganska bra. Detta lag är fortfarande nytt, samma sak gäller tränaren. Vi måste fortsätta jobba hårt" sa Pedro Leon.

"Det är sant att vi började matchen med tanken att vinna, men laget jobbade bra."

"Allting hade varit annorlunda med ett mål."

Gonzalo Higuain ber fansen om tålamod: "Jag kommer att göra mål snart"


Higuain ber fansen att ha tålamod och försäkrar de att målen kommer komma.
Gonzalo Higuain

Real Madrid
s anfallare, Gonzalo Higuain, har bett lagets fans om tålamod, eftersom alla nya sport-projekter behöver tid för att lyckas.

"Vi är på rätt spår. Även fast det är mycket press, måste vi behålla lugnet" sa Higuain till median.

"Vi hade flera målchanser, och jag kommer att göra mål, förhoppningsvis väldigt snart."

"Jag förstår inte hur vi brukade göra väldigt många mål förra säsongen, men denna säsong har vi svårt för att göra det. Jag hoppas att saker och ting förändras snart."

Alvaro Arbeloa: "Vi måste förbättra vårt offensiva spel"

Arbeloa tycker att det enda som behöver förbättras i laget är det offensiva spelet.
Alvaro Arbeloa
Alvaro Arbeloa var väldigt tydlig när han analyserade Real Madrids oavgjorda match mot nykomlingarna Levante.

"Vi behöver klarhet och sinnesro för att kapitalisera möjligheterna vi har" sa spanjoren. "Vi visste att vi skulle möta tuffa motståndare, men vi var inte tillräckligt lugna för att få tre poäng."

"Vi måste förbättra vårt offensiva spel, för att alla är delaktiga i försvaret och våra motståndare var farliga."

"Det viktigaste är att laget arbetar som en enhet. Vi behöver bara lite tid."

VIDEO: Levante 0 - 0 Real Madrid (Match Highlights)


"Chat Box" (Levante VS. Real Madrid)


Vill du prata med dem andra madridistas om dagens match mot Levante? Chatta i så fall här! ;)

Det enda du behöver göra för att kunna chatta är att trycka "Sign In". Sedan är det bara att börja skriva. Vill du ändra på ditt namn? Tryck i såfall på ditt "valda namn" i chatboxen och ändra det.

Chatbox stängd

Real Madrid betalade Raul och Guti 16 miljoner euro för att se de lämna Santiago Bernabeu


Enligt rapporter betalade Real Madrid flera miljoner för att bli av med legenderna, Raul och Guti.
Guti & Raul

De förra Real Madrid stjärnorna, Raul och Guti, betalades för att lämna klubben och ge plats för nya spelare, enligt Sport.es.

Båda spelarna blev offrade av den nya tränaren, Jose Mourinho, som ansåg att de var överflödiga när han designade en ny trupp i sommar.

Portugisens detaljerade oro över planeringen och avskaffningen tvingade klubben att peta bort Real Madrid legenderna.

Real Madrid betalade 16 miljoner euro för att se Raul och Guti lämna Santiago Bernabeu och ge Mourinho plats för nya spelare.

Florentino Perez betalade Raul 11,6 miljoner euro och Guti 4,5 miljoner euro.

Man United planerar att erbjuda Real Madrid 100 miljoner euro för att få tillbaka CR7


Manchester United är redo att betala flera miljoner för att få tillbaka Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo

De engelska giganterna, Manchester United, planerar att erbjuda Real Madrid ett fräckt bud för den förra Old Trafford stjärnan, Cristiano Ronaldo.

Om man ska tro på den spanska Goal.com, är Manchester Uniteds tränare, Alex Ferguson, redo att erbjuda spanjorerna ett bud på 100 miljoner euro för att få tillbaka CR7 från Real Madrid.

Dock tror man inte att de spanska giganterna kommer vara intresserade av något sådant erbjudande, speciellt inte efter att presidenten, Florentino Perez, betalade 1 miljard euro för Ronaldos klasul, sedan den portugisiska stjärnan anlände till Santiago Bernabeu.

Athletic Bilbaos Javi Martinez är inte intresserad av Real Madrid eller Barcelona


Bilbaos stjärna vill inte flytta till någon utav Spaniens storklubbar.
Javi Martinez

Athletic Bilbao
s mittfältare, Javi Martinez, har länge sammankopplats med en flytt till antingen Real Madrid eller Barcelona. Dock vill den spanska 22-åringen stanna med Bilbao, och är ointresserad av en flytt till någon utav dessa stora klubbarna.

I en intervju med den spanska sporttidningen AS, sa Martinez: "Ingen har sagt till mig att jag har fått ett erbjudande från dessa klubbar."

"Jag har alltid sagt att min dröm är att stanna här och jag har gjort allt jag kan för att få uppfylla min dröm."

"Jag kommer att göra detta mycket klart. Jag vill fortsätta spela här i många år och ge tillbaka Athletic den förmån de har gett mig. Om klubben och jag kommer överens, skulle jag bli glad över att kunna förlänga mitt kontrakt."

Madrids utlånade Royston Drenthe: "Jag tränar hårt och jag tror att det går bra för mig"


Royston Drenthe är nöjd med sin flytt till Hercules.
Royston Drenthe

Royston Drenthe
, som är ute på lån med nykomlingarna Hercules, vägrar att skylla på vad som hände i Real Madrid under sommarens transfermarknad på någon.

"I Real Madrid hade jag både bra och dåliga saker, men jag skyller inte det som hände på någon, för att jag är proffesionell" sa Drenthe till pressen.

"Jag spelar för Hercules nu, och jag får speltid. Men allting kan ändras om man inte jobbar hårt."

"Jag tränar hårt och jag tror att det går bra för mig. Jag kan göra det bättre, men just nu spelar jag på den högra sidan."

Real Madrid har installerat en ny gräsmatta på Santiago Bernabeu


En ny gräsmatta har blivit installerad på Real Madrids hemmaplan, Santiago Bernabeu.
Santiago Bernabeu

Santiago Bernabeu
är inte längre ett "potatisland" efter att Real Madrids myndigheter har gjort allting för att kunna uppfylla Jose Mourinhos och spelarnas önskning.

En ny matta har blivit installerad på Bernabeu planen, och man kommer kunna spela på den nya mattan för första gången den 3 oktober, då Real Madrid möter Deportivo La Coruna.

Enligt Marca, importerades den nya planen från Slovakien och bestod av 484 rullar. 22 kylbilar åkte till den spanska huvudstaden för att installera mattan.

Man tror också att mer än 40 operatörer som jobbar för Real Madrid sammarbetade för att installera det nya gräset.

Det som förstörde planen var oljan från maskinen som ser till att gräsmattan blir ren. Detta fick Mourinho att kalla planen för ett "potatisland".

Jose Mourinho har inkallat 20 spelare till lördagens La Liga match mot Levante


Jose Mourinho har bestämt sig för vilka spelare han kommer använda sig utav imorgon.
Marcelo, Lass, Karim Benzema

Jose Mourinho
har inkallat 20 Real Madrid spelare till lagets nästa match, då de vita kommer möta Levante på lördag.

Akademins spelare, Juan Carlos, har blivit inkallad efter att ha fått träna med A-laget i tisdags. Han kommer ersätta Pepe, som inte kommer vara närvarande i lördagens match på grund av att han fick ett rött kort under matchen mot Espanyol.

Medan Kaká, Garay, Albio, Canales och Gago kommer stanna i Madrid på grund av respektive skada.

Målvakter: Casillas, Adan and Dudek.
Försvarare: Ramos, Marcelo, Arbeloa, Carvalho, Mateos.
Mittfältare: Granero, Lass, Diarra, Xabi Alonso, Pedro León, Di Maria, Özil, Juan Carlos and Khedira.
Anfallare: Higuain, Cristiano Ronaldo and Benzema.

Jose Mourinho: "Real Madrid behöver fortfarande tid för att hitta sin identitet"


Jose Mourinho tror att Real Madrid har ännu inte hittat sin identitet.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, tror att hans lag söker fortfarande efter sin identitet, och lovar att den kommer att hittas med tiden.

"En av de viktigaste sakerna man behöver veta är att detta lag behöver fortfarande tid för att hitta sin identitet" sa portugisen i en intervju med tidningen Record.

"Jag är inte ute efter titlar och prestige. Min status och mitt förflutna talar för sig själv."

"Jag hoppas kunna bilda ett lag där Cristiano Ronaldo kan göra skillnad. Just nu känner han att han är den enda ansvariga för att leda detta lag till seger."

Sergio Ramos: "Det är inte lätt att spela som försvarare för Real Madrid"


Real Madrids stjärnförsvarare, Sergio Ramos, tror att laget går på rätt väg.
Sergio Ramos

Under en PR evenemang som Sergio Ramos gick på i torsdags, sa Real Madrids vice kapten att det viktigaste för laget just nu är kontinuitet.

"Vi får poäng och spelar som ett lag, som efter allt är det viktigaste i detta skede av säsongen" sa den spanska försvararen.

"Vi vill förbättra oss och göra vårt bästa för fansen, och vi jobbar varje dag för att åstadkomma det."

"Hela laget gör ett bra jobb. Att försvara ett lag som Real Madrid, och speciellt offensivt (försvar), är inte lätt. Men sanningen är att det går bra för laget, och att veta att Iker är målvakten lugnar ner oss."

"Vi vill möta Levante och Auxerre på det bästa möjliga sätt. Vi har en stor trupp med många bra spelare i alla positioner. Det är tränaren som bestämmer vem som kan spela i vissa matcher."

"Positionen jag spelar på planen är inte viktig för mig. Det viktigaste är att ha förtroende för tränaren och hjälpa laget att lyckas."

Iker Casillas: "Cristiano Ronaldo är självisk i den bästa bemärkelsen"


Casillias säger att Cristiano Ronaldo är självisk i bästa bemärkelsen.

Casillas o ronaldo

Efter att flickvännen Sara Carbonero beskrev lagkamraten Cristiano Ronaldo som "självisk och individualistisk" på planen, så sade Iker Casillas att Ronaldo är självisk i den "bästa bemärkelsen".

"Mourinho gör schemat eftersom det är han som är tränaren. Ingen har bett om att förlänga morgonträningen" sa Casillas.

"Vi har en hel del matcher i en snäv tidsplan, så det är normalt att lida av trötthet. Dock är Real Madrid vana att spela väldigt ofta."

"Vi är ett ungt lag. Vi ber inte nödvändigtvis om tålamod från fansen, men det är normalt att vissa saker förbättras gradvis. För nu leder vi, och det går bra för oss."

"Mourinho är en fantastisk coach. Han är en öppen person och har sina egna ideer. Vi har en fantastisk realation med honom. När alla spelare pratar väl om en tränare, så måste det betyda någonting."

"I Real Madrid pratar vi om allt. Vi är som en familj i omklädningsrummet."

"Jag har inte haft, har inte heller (just nu), och kommer aldrig att ha problem med Cristiano Ronaldo eftersom han är en toppen lagkamrat. Han är självisk i den bästa bemärkelsen, för att han är född till att göra mål."

Mourinho vägrar genomföra Casillas begäran om att flytta träningen med en timme


Casillas ville flytta morgonens träning till klockan 11, men Mourinho vägrade ändra på schemat.
Iker Casillas

Real Madrids lagkapten och målvakt, Iker Casillas, försökte ändra på Jose Mourinhos tränings schema - men spanjoren lyckades inte.

Den spanska sporttidningen Marca säger att Casillas, som inte har fått sin begäran avvisad under en lång tid, har fått ett "nej" utav Mourinho då spanjoren ville ändra på morgonträningen från 10 till 11.

Casillas tyckte att spelarna i laget som hade barn inte hade så mycket tid på sig att lämna barnen till skolan och sedan komma till träningen i Valdebebas.

"Kan vi försena träningen med en timma? Istället för att träna klockan 10, skulle vi vara glada om det är möjligt att flytta träningen till 11, så att vi kan skjutsa våra barn till skolan" frågade Casillas Mourinho.

Men det visade sig att endast 2 av 25 spelarna - Ricardo Carvalho och Jerzy Dudek - har barn som går i skolan. Därför sa Mourinho "nej" till detta förslag på en gång.

"Du har inga barn" sa Mourinho. Men Casillas fortsatte ändå att prata om sin idé och sa att hans lagkamrater har barn. Trots detta sa Mourinho: "De är en minoritet".

Mesut Özil är säker på att fansen kommer applådera för Los Blancos spelstil inom kort


Özil är helt säker på att fansen kommer bli mer stödjande inom kort.
Mesut Özil

Cristiano Ronaldo har sagt att Real Madrid fansen inte är lika stödjande som de borde vara, och tyckte att de skulle vara lite mer som Manchester Uniteds supportrar.

Men nyförvärvet Mesut Özil är säker på att Los Blancos fans kommer inom kort uppmuntra Los Merengues spelstil.

Visst är Real Madrid en av de största klubbarna i världen, men hemma fansen har inte vant sig vid Jose Mourinhos spelstil än.

"Jag är säker på att Bernabeu kommer väldigt snart applådera för vår spelstil. Vi är ledarna och vi vet att vi kan förbättra oss" sa Özil.

"Vi har en tuff väg att gå, men vi är ett ungt lag och kan utvecklas. Vi kommer vara ännu starkare och fansen kommer njuta av att se oss spela."

Manchester Uniteds tränare tror att Real Madrid är ett större hot än Barcelona


Uniteds tränare tror att Real Madrid kommer vara ett större hot än Barcelona - nu när Jose Mourinho har tagit över.
Sir Alex Ferguson

Manchester United
s tränare, Sir Alex Ferguson, säger att Jose Mourinho har gjort Real Madrid till seriösa Champions League motståndare.

Ferguson har identiferat Real Madrid som ett hot i Champions League, samtidigt som Los Blancos bygger upp ett nytt och förbättrat Real Madrid under Jose Mourinho.

"Man förväntar sig stora förbättringar av Real Madrid under Jose Mourinho" sa Ferguson till CNN International.

"Barcelona är fortfarande det attraktivaste laget och de kommer vara en utav de farligaste lagen tillsammans med Inter, som är svårast att slå."

"Alla dessa lag har olika kvalitéer, men det är en väldigt spännande turnering. Man inte göra något annat än att förvänta sig det bästa. Champions League är den mest fantastiska tävligen just nu."

Manchester City kommer erbjuda Real Madrid 30 miljoner euro för Karim Benzema


Karim Benzema kan vara på väg till Manchester city och Premier League.
Karim Benzema

Om man ska tro på rapporter publicerade av Footylatest.com, är Manchester City redo att lägga ett bud på Real Madrids anfallare, Karim Benzema, och underteckna den franska stjärnan till Eastlands i januari.

Efter att spelarens attityd har blivit ifrågsatt av tränaren Jose Mourinho, tror man att Manchester Citys tränare, Robero Mancini, vill uttnyttja situationen och erbjuda den spanska klubben 30 miljoner euro för 22-åringen.

Man tror också att Mourinho har redan tittat på en möjlig ersättare för Benzema. Det sägs att portugisen vill underteckna Wesley Sneijder, som för lite mer än ett år sedan spelade för Real Madrid.

Sara Carbonero: "Folk har missförstått mig angående Cristiano Ronaldo"


Sara Carbonero säger att folk har missförstått henne, och att hon endast sa något bra om Ronaldo.
Sara Carbonero

Sara Carbonero
, Iker Casillas flickvän, har gått ut och klargjort vad hon egentligen menade med sitt senaste uttalande om Cristiano Ronaldo och hans prestanda, efter att hon enligt rapporter kritiserade honom.

"Det enda jag sa var att Real Madrid betalade för mycket för honom, och därför behöver inte ha någon ursäkt för någonting. Jag vet inte varför man har gjort en så stor sak utav detta" sa den spanska journalisten.

"Nåväl, jag kan gissa varför det blev så. Det som hände var att man missförstod sammanhanget." 

"Jag pratade bara bra om Cristiano. Jag sa att han har iver som gör att han lyckas, för att han är en ambitiös spelare på planen. Det är ett gott uttalande om honom, inte något dåligt."

Zinedine Zidane: "När jag ser min son spela, ser jag mig själv i honom"


Real Madrid legenden, Zinedine Zidane, ser sig själv i sin egna son.
Zinedine & Enzo Zidane

I en intervju med TV5 Monde, pratade Real Madrid legenden, Zinedine Zidane, om sin sons framtid, som "råkar" spela för Real Madrids ungdomsakademi.

"Ja, jag och Enzo är ganska lika när det gäller fotbollen. När jag ser honom spela, ser jag mig själv."

"Enzo har ännu inte blivit inkallad av varken Spanien eller Frankrike. Jag tror att det är bäst för tillfället."

Real Madrid kommer starta Copa Del Rey mot Real Murcia


Real Madrid VS Real Murcia
Efter att Copa Del Rey lottningen hölls idag på Soccer City i Las Rozas, kommer Real Murcia som spelar i division B möta Real Madrid i premiären av säsongens Copa del Rey.

De två lagen kommer möta varandra två gånger, den 27 october och den 10 november.

Lottningens Resultat

Real Murcia-Real Madrid
Real Unión-Sevilla
Logroñés-Valencia
Ceuta-Barcelona
Poli Ejido-Villarreal
Universidad de Las Palmas-Atlético
Portugalete-Getafe
Betis-Zaragoza
Xerez-Levante
Córdoba-Racing
Alcorcón-Athletic
Valladolid-Espanyol
Real Sociedad-Almería
Osasuna-Deportivo
Hércules-Málaga
Mallorca-Sporting

Real Madrid återvände till träningen utan Cristiano Ronaldo


Cristiano Ronaldo var ej närvarande under onsdagaens träningspass.

Cristiano Ronaldo


Real Madrid spelarna har återvänt till träningen i onsdags utan stjärnan Cristiano Ronaldo.

 

Portugisen var frånvarande från träningen på Valdebebas för att träna på gymmet i hopp om att inte få en skada efter att ha blivit hårt tacklad under gårdagens match, vilket ledde till att Espanyol spelaren som tacklade Ronaldo fick rött kort och blev utvisad.

 

Enligt Marca, så tror man att han kommer tillbaka till träningen med resten av laget imorgon.

 

Spelarna som deltog under gårdagens match mot Espanyol fick en speciell återhämtnings träningspass med José Mourinho.

Arsenals kapten Cesc Fabregas: "Jag har aldrig sagt att jag inte vill flytta till Real Madrid"


Arsenals stjärna, Fabregas, vill ha på sig den vita tröjan i framtiden.
Francesc Fabregas

Arsenal
s kapten, Francesc Fabregas, ville spela för Real Madrid, enligt den spanska pressen.

Samtidigt som Fabregas lovade att inte lämna Gunners, lämnade han dörren för Real Madrid i framtiden.

"Jag sa aldrig att jag inte vill ha på mig Madrid tröjan, utan det är långt från det. Jag tycker att det är en bra klubb" erkände han. "Men jag brukar också tänka på andra klubbar."

"Nu vet jag vad jag vill, och jag vill bara spela och inget annat. Mina drömmar och önskningar är att vara en spelare."

Lyons president: "Vi kommer försöka signera Jose Mourinho i framtiden"


Lyon vill ha Jose Mourinho i framtiden.
Jean-Michel Aulas

Olympique Lyon
s president, Jean-Michel Aulas, erkänner att de är intresserade av att se Jose Mourinho träna det franska laget.

Aulas har avslöjat att han försökte signera Real Madrids tränare, efter att han lämnade Chelsea.

"Jag försökte signera Jose Mourinho sommaren 2008, men det kunde inte hända på grund av ekonomiska orsaker. Vi kommer försöka igen i framtiden" sa Aulas.

Om inte Guardiola hade sagt "nej" till Mesut Özil - hade han spelat för Barcelona istället


Mesut Özil hade spelat för Barcelona om Pep Guardiola inte sa "nej" till tysken.
Mesut Özil

Barcelona
s tränare, Pep Guardiola, ville inte uderteckna Werder Bremens Mesut Özil, då Barcelona erbjöd den tyska klubben halva summan pengar som Real Madrid betalade för Mesut Özil.

Sport säger att Barcelonas president Sandro Rosell hade erbjudit Werder Bremen 7,5 miljoner euro för den tyska stjärnan, innan VM. Men Guardiola ville inte signera tysken och avvisade detta erbjudande.

Därefter undertecknade Real Madrids president, Florentino Perez, Özil för 15 miljoner euro.

Real Madrids Ricardo Carvalho: "Premier League är tuffare än La Liga"


Real Madrids nyförvärv, Ricardo Carvalho, tycker att Premier League är tuffare än den spanska ligan.
Ricardo Carvalho

Den före detta Chelsea försvararen, Ricardo Carvalho, säger att det inte är svårare att anpassa sig till La Liga, än när han anpassade sig till Premier League år 2004.

"När jag flyttade till Chelsea var det mycket svårare för mig att anpassa mig, än när jag flyttade till Madrid. Jag växte upp i Portugal och fotbollen där är mycket lik den spanska fotbollen. Jag tycker att det är mycket svårare att spela i Premier League."

"Spelarna i England är physiskt starkare. Därför är det svårare att spela för Chelsea än Real Madrid. Och att spela där har verkligen förbättrat mig som spelare. Mina sex år i Chelsea var härliga."

Massimo Moratti: "Real Madrids Kaká kommer inte flytta till Inter"


Kaká stannar i Spanien och Real Madrid - ingen flytt tillbaka till Italien.
Kaká

Inter
s president, Massimo Moratti, har sagt att han inte kommer underteckna Real Madrids Kaká.

Den brasilianska stjärnan har sammankopplats med en flytt tillbaka till Italien och Serie A i januari, då han enligt rykten skulle spela för Milans rivaler, Inter.

Idén var väldigt bra, tyckte Moratti, men presidenten har inga planer i att signera den brasilianska mittfältaren.

"Kaká är en väldigt bra idé, men han kommer inte komma till Inter" sa Moratti till Tuttomercatoweb.com.

Inter var väldigt modiga som inte signerade någon storstjärna i sommar. Klubben verkar vara nöjda och självsäkra med att laget kan vinna fler titalar med spelarna de redan har.

Karim Benzema: "Jag kommer utnyttja all speltid jag får av Jose Mourinho"


Benzema är glad över att ha gjort ett mål och att Real Madrid ligger först i tabellen.
Karim Benzema

Efter att Karim Benzema avslutade Real Madrids vinst igår kväll med ett fint mål, har fransmannen planerat att utnyttja speltiden han får utav den portugisiska tränaren, Jose Mourinho.

"Det är viktigt för mig att utnyttja minuterna tränaren ger mig, oavsett om de är 15 eller 20" sa Benzema till pressen.

"Jag fick en bra pass av Lass, och det gör mig glad."

"Mourinho är en bra tränare och jag uppskattar hans förtroende för mig. Jag kommer försöka utnyttja alla situationer jag får för att göra mål."

"Det var en svår match men vi vann, och det gör att vi ligger först i liga tabellen."

Gonzalo Higuain: "Jag är glad över att ha kunnat göra ett mål utav alla mina målchanser"


Real Madrid vann gårdagens match med 3 - 0 och Gonzalo Higuain gjorde ett av målen.
Gonzalo Higuain

Real Madrid
s anfallare, Gonzalo Higuain, var nöjd med sin prestanda under lagets vinst mot Espanyol igår kväll, där han gjorde ett mål.

"Jag är överlycklig över att ha gjort mål för att laget vann, och det är det viktigaste. Jag hade några chanser att göra mål, så jag är glad över att ha gjort ett mål utav de" sa argentinaren.

"Vi har äntligen lyckats med att skapa fler målchanser. Mitt mål 'dödade' matchen."

"Det är ologiskt att spela på onsdag, söndag och tisdag, för att spelarna blir bara trötta. Men Real Madrid är ett bra lag och borde kunna bli vana med sådant, eftersom varje säsong har 70 matcher."

"Vi har förbättrats och ett bevis på detta är alla dessa segrar."

"Chat Box" (Real Madrid VS. Espanyol)


Vill du prata med dem andra madridistas om dagens match mot Espanyol? Chatta i så fall här ;)

Det enda du behöver göra för att kunna chatta är att trycka "Sign In". Sedan är det bara att börja skriva. Vill du ändra på ditt namn? Tryck i såfall på ditt "valda namn" i chatboxen och ändra det.

Chatii

Real Madrid VS Manchester United VS Juventus VS Arsenal


FIFA har nyligen släppt ut FIFA 11 (ej ute i butiken ännu) och samtidigt släppt ut en reklam för sitt nya spel. Real Madrids stjärnspelare Kaká (som finns med i omslaget), Karim Benzema och Mesut Özil finns med på reklamen samt Mancheter Uniteds Wayne Rooney och Juventus Gorgio Chiellini.

Chelsea kommer vara den första klubben som blir informerade om Kaká är till salu


Chelsea tränare är fortfarande intresserad av att underteckna den 28-åriga mittfältaren..
Kaká

Chelsea
s tränare, Carlo Ancelotti, har inte förkastat sitt intresse att underteckna Real Madrids stjärna, Kaká.

Enligt den engelska tidningen The People, har förra säsongens dubbel-mästare, Chelsea, anslutit sig till jakten att underteckna den brasilianska stjärnan igen, nu när Los Blancos är redo att sälja sin skadade stjärna.

Även Inter är intresserade av brassen, men Chelseas tränare kommer vara den första som blir informerad om hans förra AC Milan spelare är till salu.

Manchester United vill ha tillbaka Cristiano Ronaldo till Old Trafford


Manchester United verkar vara intresserade av att köpa tillbaka Real Madrid stjärnan, Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo & Ferguson

Manchester United
s tränare, Sir Alex Ferguson, verkar sakna sina gamla dagar, då han tränade Real Madrids stjärna, Cristiano Ronaldo.

Enligt en rapport som publicerades nyligen, hävdar AS att Ferguson väntar på den rätta tiden för att erbjuda Los Blancos ett bud för portugisen och se honom spela i Old Trafford igen.

Dock verkar en sådan transfer vara långt ifrån sann, speciellt eftersom de spanska giganterna kommer begära 100 miljoner euro för att låta 25-åringen gå.

Real Madrid köpte Cristiano Ronaldo för 94 miljoner euro förra säsongen och är inte intresserade av att se honom gå, speciellt inte efter hans imponerande prestanda som han har visat sedan han anlände i Santiago Bernabeu.

Real Madrids lagkaptens flickvän tycker att Ronaldo är självisk.


Casillas flickvän, Sara Carbonero, tycker att CR7 är självisk på planen.
Sara Carbonero

Iker Casillas flickvän, Sara Carbonero har kritiserat sin pojkväns lagkamrat Cristiano Ronaldo.

TV sport reportern Sara Carbonero sade att Cristiano Ronaldo är självisk, när hon skulle analysera ytterns spel.

"Cristiano Ronaldo har helt enkelt varit självisk och individualistisk på planen, och det är därför Real Madrid signerade honom."

"Faktum är att han signerades för nästan en miljard, men på grund av att han har gjort bra ifrån sig, så kan man förlåta det."

Barcelona fansen tror att Real Madrid kommer vinna deras tionde Champions League.


Majoriteten av Barcelona fansen tror att Real Madrid vinner Champions League i år.

el mundo deportivo undersökning

Mourinhos Real Madrid har börjat skapa förödelse i Katalonien, då Barcelona fansen fruktar att Real Madrid vinner Champions League för tionde gången i slutet av säsongen.

Den Katalanska dagstidningen El Mundo Deportivo har genomfört en omröstning där de ber sina läsare att rösta på hur långt de tror att Real Madrid kommer komma.

I ett försök på att förnedra de spanska giganterna, har saker och ting slagit tillbaka på den Katalanska tidningen.

11% av rösterna visade att Real Madrid kommer bara nå gruppspelen, medans 25% tror att Real Madrid kommer nå omgång 16.

Samtidigt röstade 15% på att Los Blancos kommer att komma till kvartsfinal, 8% tror de kommer nå semifinal, medans 5% tror att Real Madrid kommer komma till final.

Den största överraskningen var att majoriteten av läsarna, vilket motsvarar 36% av rösterna tror att Real Madrid kommer bli årets Champions League vinnare.

Real Madrid har fått tillåtelse att bygga ett tak över Bernabeu.


Real Madrid kommer inom kort att renovera om Santiago Bernabeu
.
Bernabeu

Ända sedan han blev Real Madrids president år 2000, så har Florentino Perez alltid sagt att Real Madrid inte bara måste växa i sport klokhet, utan man måste förbättra och renovera vissa aspekter också.

Under det senaste mötet som hölls av Real Madrid, meddelade Perez att utsidan av fasaden av arenan kommer att renoveras, en tema park i Sport City kommer att byggas, och ett öppningsbart tak kommer att genomföras i Santiago Bernabeu arenan.

Enligt rapporter från Don Balón, har Madrids borgmästare, Alberto Ruiz-Gallardon, gett sitt godkännande till Real Madrids president att införa så snart som möjligt ett täckning system på Bernabeu.

Det är så att vi är nu närmare än någonsin att få en bättre designad arena för vår älskade klubb, Real Madrid.

Jose Mourinho har inkallat 20 spelare till tisdagens match mot Espanyol


Jose Mourinho har bestämt sig för vilka män han kommer använda sig utav imorgon.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, har inkallat 20 spelare som ska möta Espanyol på Santiago Bernabeu på tisdag.

Målvakter
: Casillas, Dudek, Adan.
Försvarare: Sergio Ramos, Arbeloa, Carvalho, Pepe, Mateos, Marcelo.
Mittfältare: Lass, Xabi Alonso, Khedira, Mahamadou Diarra, Granero, Pedro Leon, Özil, Di Maria.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Higuain, Benzema.

Sergio Canales har anslutit sig till Raul Albiol, Ezequiel Garay, Fernando Gago och Kaka, efter att han lider utav en ankel skada, som kommer hålla honom borta från spel i minst 3 veckor.

Granero: "Real Madrid är trygga över att leda över Barcelona"


Enligt Granero så har Real Madrids självförtroende växt i omklädningsrummet.

Esteban Granero

Esteban Granero
påstår att Real Madrids självförtroende växer i omklädningsrummet.

Real Madrid vann mot Real Sociedad i lördags som gjorde att de tog ledningen över rivalerna Barcelona.

Mittfältaren Granero sade: "Vi har startat ligan bra och vi kommer att fortsätta såhär. I omklädningsrummet är vi övertygade om att vi kan och måste leda över Barcelona."

"Mot Real Sociedad, visade vi att vi reagera som ett medgivande lag och slå tillbaka för att vinna."

Sergio Canales borta i tre veckor på grund av vrist skada


Canales sägs ha dragit på sig en vrist skada under gårdagens träning på Valdebebas.
Sergio Canales

Unga playmakern Sergio Canales har dragit på sig en vrist skada under lagets träning i söndags, vilket tvingar honom att vara borta i ungefär tre veckor.

Skadan skedde då Canales kontrollerade bollen med bröstet och råkade vrida sin fotled på Valdebebas.

19-åringen kommer att genomgå yttligare tester idag för att veta exakt den verkliga omfattningen av skadan, även fast de första testerna som genomfördes av Real Madrids läkare visade att Canales skulle vara borta i ungefär tre veckor.


Raul Albiol har återhämtat sig från sin vrist skada


Los Blancos Raul Albiol har återhämtat sig från sin vrist skada som han drog på sig i Augusti.

Raul Albiol

Real Madrid
s mittback Raul Albiol har återvänt till träningarna med sina lagkamrater på Valdebebas, efter att ha återhämtat sig från en vrist skada som han drog på sig under vänskapsmatchen mot Liege i Augusti.

Albiol gick direkt till lagets träningsläger, där hans lagkamrater tog emot honom i en stående ovation.

Det var en mycket bra stämning under träningen efter att Real Madrid vann över Real Sociedad med 2-1 i Anotea.

Jorge Valdano: " Cristiano är Cristiano, och han kommer inte att förändras"


Jorge Valdano har talat ut om vad han tycker om Real Madrid.

cristiano r.

Jorge Valdano, Real Madrids sportchef, diskuterade hans lags vinst mot Real Sociedad i lördags.

Valdano citerades av Marca då han säger: " Det var en match med en toppen intensitet. Det är en komplicerad plan att spela på, och våra motståndare var fulla av energi."

"Vi spelade inte som vi spelade mot Ajax i onsdags, men vi vann ändå."

"Cristiano är Cristiano, som person kommer han inte att förändras."

"Real Madrid köpte honom för hans enastående tekniska och fysiska närvaro samt för hans personlighet, vilket tillåter en spelare att vara en av de bästa i världen."

Jose Mourinho: "Real Sociedad förtjänade oavgjort"


Mourinho tycker att Real Sociedad förtjänade oavgjort under gårdagens match.
Jose Mourinho

Real Madrid
s portugisiska tränare, Jose Mourinho höll en presskonferens efter hans vinst mot Real Sociedad igår, där han sade att motståndarna förtjänade oavgjort.

Mourinho sade: "Jag tror att det hade varit rättvist om match slutade med oavgjort."

"Ett lag som spelade en Champions League match på onsdag måste spela en match på söndag och inte på lördag."

"Vi var uppe mot motståndarna med fart och intensitet."

"Jag tycker att Pepe, Carvalho och Marcelo hade en toppen match. Problemet var att vi bytte olika intensiteter och rytmer ibland."

"Mina spelare har visat karaktär. Det här är tre guld poäng."

Angel di Maria: "Real Sociedad bevisade att de är tuffa motståndare"


Angel di Maria är mycket nöjd med lagets seger och hopppas på att Atletico Madrid vinner över Barcelona ikväll.
Angel di Maria

Real Madrid
s stjärna, Angel di Maria, var nöjd med sitt mål mot Real Sociedad igår kväll, men ännu gladare för att han kunde hjälpa laget att återvända till Madrid med tre gyllene poäng.

"Sanningen är att det var väldigt trevligt att göra ett sådant mål, men det viktigaste var att mitt mål hjälpte laget att vinna" sa Di Maria.

"Real Sociedad kämpade mycket och bevisade att de är tuffa motståndare, därför var segern mycket viktig för oss."

"Jag kommer heja på Atletico Madrid på söndag, eftersom om de slår Barcelona kommer det vara en stor fördel för oss."

Manchester United är redo att underteckna Real Madrids Lassana Diarra


Lassana Diarra kan vara på väg till England och Manchester United.
Lassana Diarra

Manchester United
är redo att underteckna Real Madrids mittfältare Lassana Diarra i januari, om man ska tro på rapporter publicerade av The People.

Den engelska tidningen skriver att en källa nära Lassana hävdar att spelaren kan vara på väg till England i januari och lämna Santiago Bernabeu.

Dock kommer Manchester United möta konkurrens från Premier League rivalerna Liverpool och Tottenham för den franska 25 åringen.

Real Madrids kravsumma på Lassana Diarra är 24 miljoner euro och eftersom han inte har fått så mycket speltid under Jose Mourinho, efter ankomsten av Sami Khedira, kommer han troligen lämna klubben under vinterns transfer marknad.

Som ni ville; Spelarbetyg Real Sociedad - Real Madrid


Real Madrid
Jag har sett på kommentarerna att ni vill att jag ska betygsätta spelarna efter varje match. Och visst kan jag göra det, men förvänta er inte att jag kommer göra det efter varenda Real Madrid match. Men om jag har tid, så kommer jag göra det ;)

Ni kommer kanske inte tycka samma sak, men det här är MINA åsikter. Sen får ni också skriva era åsikter på kommentarsfältet. Jag kommer betygsätta spelarna från 1 - 10.

S P E L A R B E T Y G :

Iker Casillas: Efter varenda match har han bevisat att han är världens bästa målvakt. Det gjorde han igår med. Efter alla hans räddningar (som t.ex. när han inte släppte in bollen på Griezmanns inlägg) finns det ingen tvekan på att Casillas är den bästa målvakten i världen. Trots att han släppte in ett mål (som var svår att rädda) får han ett bra betyg. Betyg: 7

Sergio Ramos: Jag måste erkänna att han inte spelade lika bra som han brukar göra, men han var okej. Vi måste ju tänka på att han har precis varit skadad och det kan ha hindrat honom från att göra sitt bästa. Men han behövdes på planen och räddade oss vid vissa tillfällen. Betyg: 4

Ricardo Carvalho:
Jag tycker inte att han syndes så mycket. Om man jämför honom med gårdagens match och matchen mot Ajax, så är det en ganska stor skillnad. Han gjorde misstag, men samtidigt så räddade han oss från ett mål av Sociedad, som kunde ha lett till en oavgjord match. Betyg: 5

Pepe: Pepe spelade en av hans bästa matcher igår. Han var grymt duktig och utan honom skulle vi ha förlorat de tre poängen som vi fick tack vare segern. Det sägs att det var han som gjorde det andra målet, så kanske var det tack vare honom vi vann igår. Betyg: 8

Marcelo: Det finns ingen spelare på planen som förbättras lika mycket som Marcelo gör. För varje match han spelar visar han sina bästa "skills". Han kämpade verkligen igår, och man såg att han verkligen ville förtjäna en plats i startelvan. Om han spelar på samma sätt som igår på varenda match - behöver vi inte värva en annan vänster back. Betyg: 9

Xabi Alonso:
Han spelade definitivt INTE sin bästa match igår - utan det motsatta. Jag förstår att Real Sociedad var hans förra klubb, men han måste ändå fortsätta kämpa och försöka att inte göra så många misstag. Betyg: 3

Sami Khedira:
Jag såg inte Kedira så mycket igår. Han var nästan osynlig. Så det är svårt att bedömma honom när jag inte såg så mycket utav honom. Därför kommer jag inte sätta något betyg på honom (det betyder INTE att han får betyg: 0). Betyg: -

Cristiano Ronaldo:
Först måste jag bara säga att jag tycker att Ronaldo passar bättre, och t.o.m spelar bättre, som anfallare. Förra säsongen såg vi att Ronaldo bara öste in en massa mål på nästan varenda match, men nu när han har flyttat ett steg bakåt på planen, har han också gått ett steg nedåt. Det finns många tillfällen där han är fantastisk, och presterar väldigt bra. Men vem vill inte se den riktiga, duktiga, målgöraren Ronaldo som anfallare? Men han gjorde ju trots allt ett mål som gav oss en seger. Betyg: 6

Angel di Maria:
En otroligt duktig spelare som verkligen behövs på planen. Dock syndes han inte så mycket under de första minutrarna, men efter en stund bevisade han att han förtjänar en plats i Real Madrids startelva. Hans fantastiska mål var matchens höjdpunkt. En riktig talangspelare! Betyg: 8

Mesut Özil:
Han har inte varit dålig under någon enda match sedan han kom till Real Madrid. Han är otroligt snabb, duktig och har bra passningar. Dock var han nästan osynlig. Kanske var det tyskarnas osynliga dag igår? Betyg: 4

Gonzalo Higuain:
Higuain får väldigt många bra målchanser, men missar på de flesta. Han är en sådan spelare som har tur- & otursdagar. Alltså: under vissa matcher är han en av världens bästa anfallare och kan lätt göra hattrick, men under andra matcher kan han vara helt osynlig och står FÖR OFTA offside. Men han var väl.. okej. Betyg: 5
Jag har sett på kommentarerna att ni vill att jag ska betygsätta spelarna efter en match. Och visst kan jag göra det, men förvänta er inte att jag kommer göra det efter varenda Real Madrid match. Men om jag har tid, så kommer jag göra det ;)

Ni kommer kanske inte tycka samma sak, men det här är mina åsikter. Sen får ni ju också skriva era åsikter på kommentarsfältet. Jag kommer betygsätta spelarna från 1 - 10.

S P E L A R B E T Y G :

Iker Casillas: Efter varenda match har han bevisat att han är världens bästa målvakt. Det gjorde han igår med. Efter alla hans räddningar (som t.ex. när han inte släppte in bollen på Griezmanns inlägg) finns det ingen tvekan på att Casillas är den bästa målvakten i världen. Trots att han släppte in ett mål (som var svår att rädda) får han ett bra betyg. Betyg: 7

Sergio Ramos: Jag måste erkänna att han inte spelade lika bra som han brukar göra, men han var okej. V måste ju tänka på att han har precis varit skadad och det kan ha hindrat honom från att göra sitt bästa. Men han behövdes på planen och räddade oss vid flera tillfällen. Betyg: 4

Ricardo Carvalho:
Jag tycker inte att han syndes så mycket. Om man jämför honom med gårdagens match och matchen mot Ajax, så är det en ganska stor skillnad. Han gjorde vissa misstag, men han räddade oss också från ett mål av Sociedad, som kunde ha lett till en oavgjord match. Betyg: 5

Pepe: Alltså Pepe spelade en av hans bästa matcher igår. Han var grymt duktig och utan honom skulle vi ha förlorat tre poäng. Det sägs att det var han som gjorde det andra målet, så kanske var det tack vare honom vi vann igår. Betyg: 8

Marcelo: Det finns ingen spelare på planen som förbättras lika mycket som Marcelo gör. För varje match han spelar visar han sina bästa "skills". Han kämpade verkligen igår, och man såg att han verkligen ville förtjäna en plats i startelvan. Om han spelar på samma sätt som igår på varenda match - behöver vi inte värva en annan vänster back. Betyg: 9

Xabi Alonso:
Han spelade definitivt INTE sin bästa match igår - utan det motsatta. Jag förstår att Real Sociedad var hans före detta klubb, men han måste ändå fortsätta kämpa och försöka att inte göra så många misstag. Betyg: 3

Sami Khedira:
Jag såg inte Kedira så mycket igår. Han var nästan osynlig. Så det är svårt att bedömma honom när jag inte såg så mycket utav honom. Därför kommer jag inte sätta något betyg på honom (det betyder INTE att han får betyg: 0). Betyg: -

Cristiano Ronaldo:
Jag måste bara säga att jag tycker att Ronaldo passar bättre, och t.o.m spelar bättre, som anfallare. Förra säsongen såg vi att Ronaldo bara öste in en massa mål på nästan varenda match, men nu när han har flyttat ett steg bakåt på planen, har han också gått ett steg nedåt. Det finns många tillfällen där han är fantastisk, och presterar väldigt bra. Men vem vill inte se den riktiga, duktiga, bästa Ronaldo som anfallare? Men han gjorde ju trots allt ett mål som gav oss en seger. Betyg: 6

Angel di Maria:
En otroligt duktig spelare som verkligen behövs på planen. Dock syndes han inte så mycket under de första minutrarna, men efter en stund bevisade han att han förtjänar en plats i Real Madrids startelva. Hans fantastiska mål var matchens höjdpunkt. En riktig talangspelare! Betyg: 8

Mesut Özil:
Han har inte varit dålig under någon enda match sedan han kom till Real Madrid. Han är otroligt snabb, duktig och har bra passningar. Dock var han nästan osynlig. Kanske var det tyskarnas osynliga dag igår? Betyg: 4

Gonzalo Higuain:
Higuain får väldigt många bra målchanser, men missar på de flesta. Han är en sådan spelare som har tur- & otursdagar. Alltså: under vissa matcher är han en av världens bästa anfallare och kan lätt göra hattrick, men under andra matcher kan han vara helt osynlig och står FÖR ofta offside. Men han var väl.. okej. Betyg: 5

Real Madrid kommer spela en vänskapsmatch mot Özils ex-klubb under nästa års försäsong


Real Madrid kommer spela en vänskapsmatch mot Werder Bremen under försäsongen nästa sommar.
Mesut Özil At Werder Bremen

Real Madrid
fortsätter att planera inför framtiden, men denna gång handlar det inte om vilka spelare Los Blancos vill underteckna, utan istället har de börjat organisera matcherna inför försäsongen 2011/2012.

Enligt rapporter från Defensa Central har Werder Bremens manager, Klaus Allofs, meddelat att hans lag kommer möta Real Madrid i en vänskaps match under försäsongen nästa sommar.

Man tror att de två klubbarna kom överens om ett avtal angående denna match, under undertecknanadet av Mesut Özil, som flyttade till Santiago Bernabeu under sommarens transfermarknad.

Massimo Moratti och Rafa Benitez kommer disskutera möjligheten att underteckna Kaká


Inter har gjort Kaká som sitt huvudmål inför vinterns transfermarknad.
Kaká

Inter
s president, Massimo Moratti, och den nya tränaren Rafa Benitez kommer mötas på fredag för att disskutera möjligheten att underteckna Real Madrids stjärna Ricardo Kaká, om man ska tro på rapporter från Il Corriere dello Sport.

Den italienska tidningen rapporterar att Inter har officiellt påbörjat "operation Kaká" och att underteckna den brasilianska stjärnan har blivit den italienska klubbens huvudmål inför vinterns transfermarknad.

Dock kommer Inter möta konkurrens från de engelska mästarna, Chelsea, som har velat underteckna Real Madrids playmaker under en lång tid.

Två nya klubbar vill värva Mahamadou Diarra

Mahamadou Diarra måste lämna i januari ifall Real Madrid vill ha plats med en ny anfallare
Mahamadou Diarra

Mahamadou Diarra passar inte in i Jose Mourinhos spelplaner och Real Madrid kommer försöka att sälja honom under den kommande vinter transfer marknad, efter att dom inte lyckades sälja honom under sommaren.

Det sägs att de spanska giganterna vill sälja den Maliska mittfältaren eftersom de vill signera en ny anfallare i januari, och det finns ingen plats med en ny spelare i laget om inte Mahamadou Diarra lämnar.

Cadena Ser påstår att den defensiva spelaren, Mahamadou Diarra, har två nya klubbar som vill värva honom i januari, Galatasary och Olympique Lyon.

Dessa två klubbar har enligt uppgifter hård konkurrens från Fiorentina, som har varit knutna till Real Madrid spelaren under dom senste veckorna.

VIDEO: Real Madrid 2 - 1 Real Sociedad (Goal och Highlights)."Chat Box" (Real Madrid VS. Real Sociedad)

Vill du prata med dem andra madridistas om dagens match mot Real Sociedad? Chatta isåfall här;)

Det enda du behöver göra för att kunna chatta är att trycka "Sign In". Sedan är det bara att börja skriva. Vill du ändra på ditt namn? Tryck i såfall på ditt "valda namn" i chatboxen och ändra det.

chatbox stängd

Lever han inte upp till pengarna - kommer Karim Benzema lämna Real Madrid i vinter


Om Real Madrids anfallare, Karim Benzema, inte imponerar innan vinterns transfermarknad - kommer han bli såld.
Karim Benzema

Efter Karim Benzemas inte så imponerande framträdanden förra säsongen och efter att Jose Mourinho har anlänt till Santiago Bernabeu, kommer den franska anfallaren få en sista chans att leva upp till de 35 miljoner euro klubben investerade på honom. Om han inte imponerar, kommer han lämna Real Madrid.

Den spanska tidningen El Mundo Deportivo rapporterade idag att Benzema har fått ett allvarligt ultimatum från Real Madrids styrlese. Spelaren måste imponera och förbättra sin prestanda väldgit snart, annars kommer han bli såld under vinterns transfermarknad.

Mourinhos kommentar efter ha slagt Ajax i Champions League gruppspel har startat rykten efter att portugisen sa: "Benzema är väldigt smart. Han vet vad han måste göra för att han ska få spela mer."

Marco Tronchetti Provera: "Jag vill se Real Madrids Kaká bära Inters tröja"


Även fast Provera har sagt att klubben inte bör köpa några spelare på ett tag, vill han se Kaká spela för Inter.
Kaká

Ända sedan rykten om en möjlig flytt för Real Madrids Kaká till Inter spreds, har olika människor kommenterat denna fråga.

Den senaste personen som sa sin åsikt om denna berättelse var Marco Tronchetti Provera. "Ja, jag vill ha Kaká i Inter. Brassen är en stor mästare och har en mycket bra kvalité" sa han till Il Corriere dello Sport.

"Men ta det lugnt, Moratti har sagt nej till detta."

Xabi Alonso: "Vi kan ta oss igenom svårigheter i Anotea"


Xabi Alonso satt i en intervju med Bwin.com och pratade om dagens match mot Sociedad.

Xabi Alonso

Real Madrid mittfältaren Xabi Alonso satt i en exklusiv intervju med Bwin.com, och pratade om den viktigaste nyckeln till att vinna mot Real Sociedad idag.

Alonso sade; "Vi vet att vi kan ta oss igenom svårigheterna idag, men vårat lag förbättrar sig långsamt. Truppen är färdig och förhoppningsvis kan vi vinna."

"Om man har kontroll över mittfältet i vilken match som helst, så vinner man. Om du klarar av att vinna en liten strid så har du flera chanser att vinna."

När det gäller Barcelonas match mot Atletico Madrid, sade Alonso; "Atletico har många möjligheter framåt eftersom de spelar hemma. Deras anfall har en gnista, men att slå Barcelona är inte lätt.""Det kommer bli en mycket öppen och spektekulär match."

Kar-Heinz Rummenigge: "Bayern är bättre än Real Madrid"


Bayern Münchens president påstår att Bayern är bättre än Los Blancos.

Karl-heinz

Bayern Münchens president Karl-Heinz Rummenigge påstår att Bayern är bättre än de spanska giganterna.


I en intervju publicerad av den tyska tidningen Bild, Rummenigge sade; "Real Madrid har ett bra namn, men Bayern har ännu bättre."

 

"Vi är bättre nu, vi har ett väldigt framgångsrikt lag."


"Jag är inte oroad över att Real Madrid är intresserade av att signera våra spelare, eftersom jag vet att att de hellre skulle vilja vara kvar här."

Real Madrids Jose Mourinho har inkallat 20 spelare till lördagens match mot Sociedad


Spelarna som kommer spela mot Real Sociedad imorgon har inkallats av Jose Mourinho.
Real Madrid Trupplista

Real Madrid
s taktiska tränare, Jose Mourinho, har inkallat 20 spelare inför lördagens La Liga match mot Real Sociedad.

Sergio Ramos har anslutit sig till truppen efter en liten skada han fick för några dagar sedan, medan Kaká, Gago, Albiol och Garay är fortfarande otillgängliga för spel på grund av skada. Mahamadou Diarra kommer stanna i Madrid på grund av ett beslut gjort av tränaren.


Målvakter:
Casillas, Dudek, Adan.
Försvarare: Carvalho, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo, Arbeloa, Mateos.
Mittfältare: Sami Khedira, Lass, Granero, Xabi Alonso, Sergio Canales, Pedro Leon, Angel Di Maria, Mesut Özil.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain.

Real Madrid är det största varumärket inom fotbollen just nu


Bernabeu

Brand Finance har publicerat sin årliga rapport om europas mest värdefulla klubb värumärken inom fotboll.
Förra årets "runner-up" är nu nr 1:

1) Real Madrid (£386m)
2) Manchester United (£373m)
3) Barcelona (£362m)
4) Bayern Munich (£301m)
5) Arsenal (£215m)
6) Chelsea (£200m)
7) AC Milan (£167m)
8) Inter Milan (£160m)
9) Liverpool (£141m)
10) Juventus (£127m)

Higuain försvarar sin lagkamrat Cristiano Ronaldo


Higuain försvarar sin lagkamrat, Cristiano Ronaldo i en intervju.
The team

Gonzalo Higuain är säker på att målen kommer flöda för hans Real Madrid lagkamrat Cristiano Ronaldo.

Ronaldo kämpar för att finslipa sin rader efter att ha varit borta i tre veckor.

Men efter vinsten över Ajax, sade Higuain till UEFA.com: "Han är som en maskin på plan och det är normalt att bli arg när man inte gör mål. Det är frågan om att få en bra runda."

"Jag är en anfallare så jag kan inte förstå hur han har det; lyckligtvis så har min runda startat väldigt bra."

Ruben De la Red: "Laget spelade väldigt bra mot Ajax"


Real Madrids Ruben De la Red pratade om Real Madrid i en intervju med Radio Marca.

ruben de la red

Nyligen pratade Ruben De la Red med Radio Marca i en intervju där han delade sin syn på flera aspekter som händer på Bernabeu.

De la Red sade: "I Real Madrid gillar spelarna att spela med bollen på ett snabbt sätt, en touch fotboll. Ifall de fortsätter att hålla i bollen för länge så kommer Bernabeu att tröttna."

Angående Mourinhos kommentar om Karim Benzema, sade De la Red; "Mourinho sade så för att få se Benzemas reaktion, eftersom han vill få ut det bästa ur spelarna. Jag tror att den här metoden som Mourinho använder kommer få ut bättre prestanda av spelarna."

"Crstiano Ronaldo är väldigt impulsiv. Han gillar alltid att vinna och att spela bra. Men ibland spelar han inte som han vill och det är normalt att allmänheten uttrycker sina åsikter om det."

"Laget spelade väldigt bra mot Ajax"

Real Madrid återvänder till sin träning utan Sergio Ramos


Ramos var inte med på Real Madrids träning på Valdebebas på grund av skada.

Ramos diarra

Efter Champions League vinsten mot Ajax, återvände Real Madrid till sin träning på Valdebebas Sport City igår.

De spelare som hade en viktig roll under matchen genomgick en återhämtnings träning, medans spelare som Lass, Canales, Pedro Leon, Benzema, Granero, Matoes och Diarra tränade på en högre intensitet.

Den som saknades under träningen var Real Madris stora stjärna Sergio Ramos, som missade träningen på grund av skada.

Enligt de medicinska rappoterna från klubben, så förväntar man sig att Ramos kommer återhämta sig inom de närmaste 48 timmarna med hjälp av medicinsk behandlig och intensiv sjukgymnastik.

Jose Mourinho har redan nu funderat över vilka spelare han vill värva under kommande sommar transfermarknadenJose Mourinho vill värva Tottenhams Bale och Lennon under den kommande sommar transfermarknad
.
bale och lennon

Även fast årets säsongen har just börjat, så har Real Madrids tränare redan funderat över vem han vill värva under 2011/2012 säsongen.

Enligt rykten har Mourinho redan informerat Real Madrids president Florentino Perez om vilka spelare han vill värva under kommande sommar transfer marknad.

Tottenhams försvarare Gareth Bale och anfallare Aaron Lennon, sägs vara dem två spelare som Mourinho vill värva. 

Bale skulle sätta stopp på Real Madrids problem vid väntra back positionen sedan avgången av den legendariska Roberto Carlos, medans Lennon skulle lägga mer djup i Real Madrids anfall.

Jose Mourinho: "Jag till Milan? Jag älskar Inter för mycket för att göra så"


Jose Mourinho säger att han aldrig skulle kunna tänka sig träna Milan - men samtidigt säger han att vad som helst kan hända inom fotbollen.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, har erkänt att det skulle vara svårt för honom att träna de italienska jättarna AC Milan, efter att ha haft en starkt relation med Inter.

Men Mourinho har inte uteslutat möjligheten helt och hållet, efter att Zlatan Ibrahimovic flyttade till San Siro.

"Nu när Ibrahimovic är där, kan jag gå till Milan? Det är svårt, jag älskar Inter för mycket" sa portugisen till Mediaset Premium.

"Inom fotbollen är det sant, man ska aldrig säga aldrig, men jag var Milans motståndare i det förflutna, och har fortfarande respekt för klubben (Inter)."

"Och jag älskar Inter för mycket för att kunna tänka att något sådant skulle kunna hända."

Gonzalo Higuain: "Det är viktigt för oss att publiken applåderar"


Gårdagens enda målgörare är överlycklig över att ha gjort två mål i Champions League.
Gonzalo Higuain

Real Madrid
s Gonzalo Higuain är överlycklig över lagets seger mot Ajax igår kväll, och ännu mer för att han gjorde mål.

"Jag är väldigt glad. Vi hade flera målchanser och det är ju viktigt att göra mål, särskilt i Champions League. De gav oss många chanser och de pressade oss inte, vilket var bra för oss" sa Higuain enligt Real Madrids officiella hemsida.

"Vi har gjort tillräckligt med debut matcher nu. Vi vann och det såg bra ut."

"Det är inte normalt att bara göra två mål när du har jätte många målchanser. Vi spelade bra. Anfallarna gillar att göra mål och det är det jag jobbar hårt med."

"Det är viktigt för oss att publiken applåderar. Det betyder att vi spelar på rätt sätt."

"Vårt enda mål i Anoeta är att vinna."

Pedro Leon: "Det spelar ingen roll vem det är som spelar på planen"


Real Madrids nyförvärv, Pedro Leon, tror att laget kommer lyckas.
Pedro Leon

Real Madrid
s ytter, Pedro Leon, tror att hans lag vann gårdagens match genom att spela sin bästa match denna säsong.

Enligt Realmadrid.com sa Pedro Leon: "Vi vann genom att spela vår bästa match i säsongen. Laget förbättras varje dag. Vi måste fortsätta vara lugna och ta ett steg i taget."

"Di Maria spelade en bra match, men det enda som spelar någon roll är oavsett vem det är som spelar på planen så bidrar han till laget. Men Cristiano Ronaldo är en av världens bästa spelare."

"Våran nästa match mot Real Sociedad kommer bli svår. Hoppas att det blir många mål."

Real Madrid 2 - 0 Ajax

Igår kväll spelade Real Madrid en Champions League match mot Ajax och vann med 2-0. De två målen var gjorde av Real Madrids skyttekung (förra säsongen) Gonzalo Higuain.

Real Madrid vill underteckna Genoas utlånade underbarn, Stephen El Shaaraway


Real Madrid vill underteckna Padovas stjärna, Stephen El Shaaraway.
Stephen El Shaaraway

Ytterligare ett underbarn har fått andra europeiska klubbars uppmärksamhet och Real Madrid har just anslutit sig till en av de.

Enlligt Sky Sports journalist, Gianluca Di Marzio, har Padovas stjärna Stephen El Shaaraway, som är för närvarande utlånad från Genoa, fått Real Madrids uppmärksamhet.

Dock är det flera andra klubbar som vill underteckna den 17-årige attakerande mittfältaren, som bland annat trippel mästarna, Inter.

När man frågade om dessa transfer nyheter, har mittfältarens agent, Robero La Florio, inte förnekat sådana rykten, utan istället sa han att det var för tidigt att disskutera sådana förslag.

Den italiensk-födda egyptiska talangspelaren är mest känd för sin snabba takt, dribblingar och smarta passningar.

Real Madrid är intresserade av Bayern Münchens anfallare, Mario Gomez


Det verkar som om Real Madrid håller koll på många anfallare och Mario Gomez är en utav de.
Mario Gomez

Även fast det sägs att Emmanuel Adebayor är Real Madrids högsta måltavla inför vinterns transfermarknad, har rapporter sammankopplat de spanska giganterna med Bayern Münchens anfallare, Mario Gomez.

Enligt Tuttosport har Real Madrid anslutit sig med Liverpool och Juventus i jakten att underteckna den tyska 25-åringen i januari.

Bayern München kommer inte att stå i vägen för Gomezs avgång om de lyckas underteckna Wolfsburgs stjärna, Edin Dzeko.

Lazios anfallare Mauro Zarate kan spela för Real Madrid inom den närmaste framtiden


Lazios stjärna, Mauro Zarate, kan vara på väg till Real Madrid, enligt spelarens agent.
Mauro Zarate

Mauro Zarate
s agent har avslöjat att hans klient kan mycket väl flytta från Lazio till Real Madrid inom den närmaste framtiden.

"Personligen, så vet jag att Tottenham skulle fortfarande vilja ha spelaren" sa agenten till lalaziosiamonoi.it.

"För en månad sedan pratade jag med en som jobbar för klubben, och den personen försäkrade mig om att Spurs är redo att betala 25 miljoner euro för Zarate."

"Även Ryssland vill ha honom. Spartak Moscow frågade mig om honom, men Mauro skulle ha svårt för att acceptera en sådan destination."

"Om han lämnar Rom, skulle han tänka på Spanien och han skulle ha gått direkt till Real Madrid."

"Men, när jag pratade med Mauro för några veckor sedan, sa han till mig att han kom till Italien för att spela för Lazio. Han är ett fan av Lazio och har ingen avsikt att lämna än."

"Men det finns vissa situationer som skulle kunna tyda på en framtid långt ifrån Lazio för Zarate."

Sergio Ramos missar kvällens match mot Ajax på grund av smärta i vadmuskeln


Sergio Ramos kommer inte vara tillgänglig för spel mot Ajax ikväll.
Sergio Ramos

Jose Mourinho har blivit tvingad till att ändra på sin starelva som kommer möta Ajax i kvällens Champions League math. Det är nämnligen så att Real Madrids stjärnförsvarare, Sergio Ramos, kommer inte spela idag på grund av att han känner smarta i sin vadmuskel.

Enligt Marca, avslutade Ramos lagets träningspass igår kväll med ett visst obehag i soleusen och efter att ha tillbringat natten på lagets hotell, vaknade han upp på morgonen med en ökad smärta.

Därför genomgick den spanska stjärnan flera undersökningar på Santias La Moraleja kliniken, och man fick reda på att Ramos inte kommer vara tillgänglig för Jose Mourinho och hans trupp idag.

Man tror att Alvaro Arbeloa kommer ta Sergio Ramos plats på den högra sidan.

Real Madrid är intresserade av att underteckna River Plates Mori Rogelio Funes


Real Madrid håller koll på den argentinska River Plate stjärnan, Mori Rogelio Funes.
Mori Rogelio Funes

Real Madrid
kommer försöka underteckna River Plates argentinska stjärna, Mori Rogelio Funes, om man ska tro på den italienska tidningen Tutto Mercato.

Enligt den angivna källan, kommer Los Blancos behöva betala 15 mljoner euro för argentinaren för att River Plate ska låta honom gå.

Men Santiago Bernabeu klubben kommer få möta tuffa motståndare. Det sägs att stadens grannar, Atletico Madrid, är också intresserade av att signera 19-åringen.

Rogelio gjorde sin debut för River Plate förra säsongen och gjorde totalt 9 mål på 25 matcher.

Jose Mourinho har inkallat alla sina tillgängliga spelare till onsdagens match mot Ajax


Imorgon är det dags för Real Madrids första Champions League match denna säsong.
Real Madrid

Jose Mourinho
har inkallat alla sina tillgängliga män för Champions Leagues gruppspelsmatch mot Ajax. Matchen kommer hållas imorgon klockan 20:45 på Real Madrids hemmaplan, Santiago Bernabeu.

Kaká, Albiol, Garay och Gago har inte blivit inkallade på grund av respektive skador.

REAL MADRID Trupplista
Målvakter: Casillas, Dudek, Adan.
Försvarare: Carvalho, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo, Arbeloa.
Mittfältare: Khedira, Lass, Granero, Xabi Alonso, Canales, Gago, Pedro Leon, Di Maria, Özil, Mahamadou Diarra.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain.

AJAX Trupplista
Målvakter: Stekelenburg, Jeroen Verhoeven
Försvarare: Van der Wiel, Alderweireld, Ooijer, Daley Blind, Oleguer, Anita
Mittfältare: Eyong Enoh, Christian Eriksen, Siem de Jong, Emanuelson, Rasmus Lindgren, Teemu Tainio, Demy de Zeeuw
Anfallare: Sulejmani, El Hamdaoui, Marvin Zeegelaar, Florian Jozefzoon

Agenten: "Karim Benzemas framtid är i Real Madrid och inget annat lag"


Trots rykten som sammankopplar Benz med bland annat United, har hans agent försäkrat att fransmannen stannar i Spanien.
Karim Benzema

Även fast det finns rykten som sammankopplar den franska 22-åringen, Karim Benzema, med en flytt ut från Santiago Bernabeu, är Real Madrids anfallare inställd på att stanna med de spanska giganterna, enligt fransmannens agent.

"Karim Benzemas framtid är i Real Madrid" sa Benzemas agent, Karim Djaziri, till Calciomercato.com.

"Är Juventus, Manchester United och Liverpool nära att komma överens om ett avtal för honom? Jag förnekar dessa rykten."

"Han är en Real Madrid spelare och kommer att kvarstå som en Real Madrid spelare."

Jose Mourinho är osäker om han ska starta med Karim Benzema eller Angel di Maria


Real Madrids Jose Mourinho vet inte om han ska starta med Benzema eller Di Maria på onsdag.
Angel Di Maria & Karim Benz

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, har bestämt sig för att använda nästan samma startelva som han spelade med mot Osasuna (1-0) i Champions Leagues gruppspel mot Ajax.

Enligt Marca, kommer Iker Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Ricardo Carvalho, Marcelo, Sami Khedira, Xabi Alonso, Cristiano Ronaldo, Mesut Özil och Higuain säkert starta på onsdagens match mot den nederländska klubben.

Men, Mourinho står inför ett dilemma - nämnligen om han ska starta med Karim Benzema eller Angel di Maria.

Denna fråga kommer förmodligen bli besvarad senare idag, då Real Madrid är färdiga med träningen inför onsdagens match mot Ajax i Santiago Bernabeu.

Real Madrids anfallare Alvaro Morata är skakad - borta i 7 till 10 dagar


Real Madrids "reserv-spelare" är skadad.
Alvaro Morata

Real Madrid Castilla
s anfallare, Alvaro Morata, kommer att vara borta i minst 7 till 10 dagar, efter att medicinska undersökningar har bekräftat att spelaren lider av en axel-skada.

Den unga spelaren skadade sig under Castillas match mot Celta B och var tvungen att bli ersatt vid 26:e minuten.

Morata har deltagit i några A-lags träningar denna säsong och det sägs att Jose Mourinho tänker på möjligheten att låta honom spela i A-laget och samtidigt göra honom till sin tredje anfallare.

Real Madrid kan tänka sig erbjuda Higuain, Benzema eller Kaká för Uniteds Wayne Rooney


Enligt rapporter kan Real Madrid tänka sig erbjuda den argentinska anfallaren, franska 22 åringen eller den brasilianska stjärnan i utbyte mot Manchester Uniteds engelsman, Wayne Rooney.
Gonzalo Higuain, Karim Benzema, Wayne Rooney, Ricardo Kaká

Som jag tidigare närmnade så kommer Real Madrid förbereda 65 miljoner pund erbjudande för Manchester Uniteds anfallare, Wayne Rooney.

Den engelska tidningen The People säger att Rooney har blivit övervakad av Real Madrid, som vill utnyttja engelsmannens problem i England. Los Blancos tror att anfallaren skulle vilja börja om på nytt i ett annat land.

Men, om Old Trafford klubben inte accepterar detta erbjudande kan den spanska klubben erbjuda United antingen Gonzalo Higuain eller Karim Benzema i utbyte. Det sägs att den brasilianska superstjänan Kaká, som inte lyckades imponera förra säsongen på grund av skador, kan också ingå i överenskommelsen.

Jose Mourinhos son har spelat sin debut match för den spanska klubben Canillas


Real Madrid tränarens son är målvakt för den spanska klubben Canillas, som tillhör Real Madrid.
Jose Jr

Real Madrid
s Jose Mourinhos son har gjort sin fotbollsdebut i Spanien. Jose Jr spelar som målvakt och spelade sin debut match för den spanska klubben Canillas (tillhör Real Madrid) i en 9-0 seger mot San Roque. Han gjorde tre imponerande räddningen under andra halvlek.

Canillas är kända för att ha "skapat" junior talanger och har även tränat Ronaldos och Zinedine Zidanes söner.

Man har fått reda på att Jose Jr var för liten för att spela i England, då Mourinho var tränare för de engelska dubbel mästarna, Chelsea.

Ribery: "Jag vet att Mourinho vill underteckna mig, men jag vill stanna i Bayern München"


Den franska Bayern München stjärnan vill förlänga sitt kontrakt med München istället för att flytta till Santiago Bernabeu.
Franck Ribery

I en intervju med den tyska tidningen Kicker har Bayern Münchens stjärna, Franck Ribery, pratat om Real Madrids intresse att signerna honom (förra säsongen) och sa att hans enda mål just nu är att lyckas med den tyska klubben.

"Jag vet att Mr. Mourinho gillar och uppskattar mitt spelsätt, men jag är säker på att det bästa för mig är att förnya mitt kontrakt med Bayern till 2015" sa Ribery.

"Jag spenderade två svåra, men underbara år med Bayern. Jag måste återvända till jobbet och börja le igen. Jag tror att jag kommer bli bättre i år."

Senare blev spelaren tillfrågad om hans "kärlekshistoria" med Real Madrid är över, och han svarade: "Ja, det är över."

Real Madrid och Inter kan tänka sig göra en bytesaffär för Kaká och Maicon


De italienska trippelmästarna och de spanska giganterna kan göra en bytesaffär tillsammans.
Maicon & Kaká

Italienska rapporter säger att Inter vill underteckna Real Madrids brasilianska playmaker, Ricardo Kaká, och de spanska giganterna ser ut att vara intresserade av en bytesaffär i januari.

Enligt rapporter som Il Corriere dello Sport publicerade idag, kan Real Madrid och Inter komma överens om en bytesaffär som resulterar till att Kaká flyttar till de italienska trippelmästarna, och Maicon skulle äntligen få spela för Los Blancos.

Det sägs att Jose Mourinho inte skulle ha något emot att låta Kaká gå, eftersom han tycker att Maicon är viktigare just nu.

Real Madrids Jose Mourinho insisterar på att han vill behålla Kaká


Jose Mourinho vill behålla Kaká - trots intresset från andra klubbar.
Kaká

Efter ankomsten av Mesut Özil och en avgång för Rafael Van der Vaart, trodde man att Mesut Özil skulle ta över Inters måltavla, Kakás plats.

Men efter segern mot Osasuna sa Jose Mourinho: "Nu är saker inte svåra för Kaká - jag vill behålla både honom och Özil. Jag har fyra spelare med seriösa skador, men Özil orsakar inte några problem för någon. Igår var han vädigt viktig för laget och om han bara gjorde ett mål skulle han ha gjort en härlig debut."

"Sami Khedira, som hade en bra match igår, håller på att förbättras. De är nya spelare och behöver uppmuntran och bekräftelse från Bernabeu publiken. Ricardo Carvalho och Pedro Leon får också uppmuntran av fansen."

Real Madrid kommer erbjuda Manchester United 65 miljoner pund för Wayne Rooney


Real Madrid utnyttjar Rooneys personliga problem i England - kommer erbjuda United 65 miljoner pund för 24-åringen.
Wayne Rooney

Median övervakar Manchester Uniteds anfallare Wayne Rooneys privatliv, och de spanska giganterna Real Madrid vill så gärna lägga till en extra anfallare till truppen.

Mourinho är en beundrare av den engelska försvararen, men Uniteds tränare, Sir Alex Ferguson, hoppas på att den portugisiska tränaren inte frestar Rooney att flytta till Santiago Bernabeu klubben.

Mourinho har redan sagt till Ferguson att "ta det lugnt" för att en flytt för Rooney till Madrid är "omöjlig".

Men, Mourinho kommer definitvt vilja förstärka sitt anfall med att underteckna Rooney och den före detta Everton stjärnan bör bestämma om hans tid i England är över och flytta till ett annat land istället.

Los Blancos president, Florentino Perez, har enligt rapporter meddelat Mourinho att man kommer erbjuda Old Trafford klubben 65 miljoner pund för att signera Rooney.

Spanska källor säger att en flytt för Rooney är inte omöjlig. Man trodde inte att David Beckham eller Cristiano Ronaldo skulle någonsin flytta från United. Men till slut flyttade både stjärnorna till Real Madrid.

Eftersom Rooney har personliga problem i England, kommer Real Madrid försöka locka engelsmannen till Spanien - om hans problem blir bara värre.

Real Madrids Ricardo Carvalho: "Att spela i Santiago Bernabeu är en härlig upplevelse"


Nyförvärvet, Ricardo Carvalho, är överlycklig över sitt första mål för Real Madrid.
Ricardo Carvalho

Ricardo Carvalho
s officiella Santiago Bernabaeu debut kunde inte ha blivit bättre, efter att försvararen gjorde sitt första mål som en Madridista och spel-vinnare mot bortalaget Osasuna.

"Jag är glad över att ha gjort mål, men mer för vinsten. Vi måste fortsätta på samma spår och fortsätta med den hårda träningen. Det är väldigt viktigt att vinna i början av säsongen" sa Carvalho till Real Madrids officiella hemsida.

"Vi spelade inte jättebra, men vi hade flera målchanser. Att spela i Santiago Bernabeu är en härlig upplevelse."

"Det är viktigt att vinna på konsekutiva helger, och samma sak gäller Champions League premiären, då det är bra att börja med en vinst."

Cristiano Ronaldo är väldigt glad över lagets prestation.

 

Cristiano Ronaldo är väldigt glad över lagets prestation efter gårdagens match mot Osasuna på Bernabeu.

Cristiano Ronaldo

Real Madrid stjärnan Cristiano Ronaldo var väldigt nöjd över lagets prestation igår under La Liga matchen mot Osasuna.

 

Cristiano sade enligt Real Madrids hemsida; "Vi är väldigt glada över att vi vann. Det är våran prioritet, speciellt efter Barcelonas förlust. Jag förväntade mig inte att Barcelona skulle förlora, men vi hade varit tvugna att vinna ändå."

 

"Jag är glad över att Carvalho gjorde sitt första mål på hans första match på Bernabeu, men jag är mer glad över lagets prestation."


"Att vinna över Ajax är viktigt för att kunna ha en bra start i Champions League. Varför skulle jag inte spela mot Ajax efter att ha spelat mot Osasuna?"

Sergio Ramos: "Vi är glada och tacksamma för fansens stöd"


Real Madrids Sergio Ramos är glad över lagets vinst mot Osasuna igår.
Sergio Ramos

Real Madrid
s stjärnförsvarare, Sergio Ramos, disskuterade lagets 1 - 0 seger mot Osasuna igår natt, samtidigt som han försäkrade fansen att laget är på väg att hitta den bästa formen.

"Att vinna är alltid viktigt. Vår fotboll var inte fantastisk, men vi är på väg att hitta vår form" sa Ramos enligt RealMadrid.com.

"Vi måste respektera varje motståndare och igår bevisade Hercules det. Om våra fans kräver mer utav oss, är det för att de vet att vi har mycket mer att ge. Vi är glada och tacksamma för deras stöd."

"Vi måste behålla lugnet på onsdagens match och försöka att spela bra i Champions League."

VIDEO: Real Madrid 1 - 0 Osasuna (Goal och Highlights).


Inters sportchef: "De som älskar fotboll, har utan tvekan Kaká i sina hjärtan"


Det blir ingen flytt för Kaká till Inter, om man ska tro på Nerazzuris sportchef Marco Provera.
Kaká

Inter
s sportchef, Marco Tronchetti Provera, har dämpat ner rykten som säger att de italienska trippelmästarna vill underteckna Kaká från Real Madrid.

Även Nerazzuris president, Massimo Moratti, har förnekat idén att värva den brasilianska playmakern till Italien och Serie A. Dessutom har Provera sagt till klubben att inte spendera pengar på ett tag. Med detta menar han att Kaká inte kommer flytta till Inter.

"De som älskar fotboll, har utan tvekan Kaká i sina hjärtan" sa Provera till Il Corriere dello Sport. "Men det finns ekonomiska summor som vi måste respektera."

De blåsvarta Champions League mästarna har blivit kritiserade för att de inte har signerat någon stjärna under sommarens transfermarknad.

"Chat Box" (Real Madrid VS. Osasuna)

Vill du prata med dem andra madridistas om dagens match mot Osasuna? Chatta i såfall här! ;)

Det enda du behöver göra för att kunna chatta är att trycka "Sign In". Sedan är det bara att börja skriva. Vill du ändra på ditt namn? Tryck i såfall på ditt "valda namn" i chatboxen och ändra det.

Chatbox

Barcelona och Real Madrid har flest fans i Europa


Enligt en studie har förra säsongens La Liga mästare Barcelona och Real Madrid flest fans i Europa rapporterar Sport+Markt. Studien visar också att Premier League giganterna, Manchester United och Chelsea, är Englands två största engelska klubbar som har flest fans.

Sport+Markt
s studie "Football Top 20" har studerat vilket lag som har flest fans i 17 europeiska länder - Tyskland, Frankrike, Storbritannien, Italien, Spanien, Portugal, Turkiet, Nederländerna, Österrike, Schweiz, Grekland, Polen, Kroatien, Bulgarien, Ukraina, Tjeckien och Ryssland.

Bland miljontals människor intervjuade man 10 200 fans som var mellan 16 och 69 år. Resten var yngre eller äldre.

Barcelona kom på första plats med 57,8%, Real Madrid kom på andra plats med 31,3% och Manchester United kom på andra plats med 30,6%.

Här är listan:
Listan

Juvnetus vill underteckna Real Madrids Karim Benzema i januari


Juventus vill underteckna Real Madrids stjärna, Karim Benzema, i januari.
Karim Benzema

De italienska giganterna, Juventus, förbereder att erbjuda Real Madrid ett bud för den franska anfallaren Karim Benzema i januari, enligt rapporter.

La Gazetta dello Sport
hävdar att Bianconeri har identiferat fransmannen som sin ideal anfallare och kommer försöka underteckna 22-åringen när transferfönstret ööpnar igen i vinter.

Benzema kämpade med sin första säsong i La Liga och det är inte säkert att han kommer få en plats i startelvan under Jose Mourinho.

Juventus sportchef, Beppe Marotta, tror att de svartvita kommer kunna signera Karim, eftersom de tidigare lyckades värva Antonio Cassano från Real Madrid i en liknande situation.

Dock kommer Real Madrid förmodligen inte vilja sälja sin stjärna, eftersom Mourinho letar efter en tredje anfallare och är nog inte beredd att låta en av anfallarna lämna Santiago Bernabeu.

Real Madrid är intresserade av att underteckna Borussia Dortmund mittback, Neven Subotic


Real Madrid vill underteckna Borussia Dortmund mittback, Neven Subotic.
Neven Subotic

Flera europeiska klubber, inklusive de spanska giganterna Real Madrid, har visat inresse för den serbiska Borussia Dortmunds stjärnan, Neven Subotic.

TalkSPORT rapportede idag att Real Madrid övervakar den serbiska mittbackens framsteg väldigt noga, men Santiago Bernabeu klubben kommer möta konkurrens från Premier League klubbar, såsom Manchester United, Chelsea och Manchester City.

Men Subotic är inte intresserad av att spela för någon av dessa klubbar i framtiden, och har redan informerat sin klubb att han vill stanna med dem resten av säsongen.

Den 21-åriga stjärnan har ett kontrakt med Dortmund ända fram till 2014, men Real Madrid kommer fortsätta försöka signera honom, och kan vara redo att starta ett "budgivningskrig" i januari.

Både Real Madrid och Barcelona vill signera Ajax superstjärna Gregory Van der Wiel


Real Madrid och Barcelona vill underteckna den nederländska stjärnan, Van der Wiel.
Gregory Van der Wiel

Både Real Madrid och Barcelona är intresserade av att underteckna Ajaxs unga stjärnförsvarare, Gregory Van der Wiel, enligt rapporter.

Enligt den spanska Goal.com förväntades den holländska klubben att de skulle tjäna pengar på Van der Wiel som var enastående i VM 2010, men efter att förhandlingarna med Bayern München bröt samman, har den 22-åriga stjärnan stannat i Amsterdam.

Men, nu tycks intresset för holländaren växa, efter att Jose Mourinho och Pep Guardiola har visat intresse för Van der Wiel som både tränarna vill signera.

Det sägs att Ajax kräver minst 18 miljoner euro för deras stjärna, som var en av Hollands främsta stjärnor i Sydafrika, och både Barcelona och Real Madrid anser att denna kravsumma är acceptabel.

Man tror att diskussioner om 22-åringen kommer sannolikt att ske under de kommande veckorna där man kommer försöka underteckna försvararen i januari.

Real Madrids Kaká: "Jag längtar till att få spela igen och hjälpa laget"


Den brasilianska playmakern vill så gärna vara tillbaka och få spela med laget igen.
Kaká

Efter att det har gått en månad sedan Kaká opererade sitt vänstra knä, är Real Madrids mittfältsstjärna angelägen om att så snabbt som möjligt få spela igen och bära den vita och kända tröjan.

Den brasilianska stjärnan jobbar väldigt hårt med fysiska övningar och har sagt att hans knä-smärta har försvunnit, vilket verkligen motiverar honom.

"Jag längtar till att få spela igen. Det är väldigt svårt att bara sitta och se på matcherna eftersom jag vill hjälpa laget på ett mer direkt sätt" sa Kaká till Marca.

"Jag har pratat med läkarna och frågade dem hur lång tid det kommer ta tills jag får spela igen. De sa att det beror mycket på återhämtningsprocessen och på mig också."

"Jag gör allt jag kan för att kunna spela igen."

Fiorentina är intresserade av att underteckna Real Madrids Mahamadou Diarra


Den italienska klubben Fiorentina har visat intresse för Real Madrids Mahamdou Diarra.
Mahamadou Diarra

Efter att Real Madrid misslyckades med att "avlasta" Malis Mahamdou Diarra under sommarens transfermarknad, kommer Los Blancos försöka sälja 29-åringen under vinterns transfermarknad.

Enligt Il Corriere dello Sport, har Fiorentina visat sitt intresse för Diarra, och är den senaste klubben som har tänkt på möjligheten att underteckna mittfältaren.

Real Madrid skulle vara mer än glada om de lyckas bli av med Mahamadou under vinterns transfermarknad, särskilt eftersom han får en årslön som Los Blancos hövdingar vill slippa betala.

Dessutom tros det att de spanska giganterna är intresserade av att underteckna en ny anfallare i januari, men de kan inte signera en till spelare förrän en av Los Merengues spelare lämnar Santiago Bernabeu.

Akademins Alvaro Morata nobbade Premier League erbjudande för att stanna i Real Madrid


Real Madrids 17-åriga akademispelare, Alvaro Morata, nobbade erbjudanden från Chelsea och Liverpool för att stanna i Real Madrid.
Alvaro Morata

Real Madrid
s unga akademi spelare, Alvaro Morata, insisterar på att han kommer lyckas med de spanska giganterna och det sägs att han har nobbat flera erbjudanden från Premier League klubbar för att stanna i den spanska huvudstadsklubben.

Enligt Defensa Central, har de engelska dubbelmästarna, Chelsea, och de röda engelsmännen Liverpool visat intresse för spanjoren och har försökt underteckna Morata under en lång tid.

Men, den 17 åriga anfallaren har nobbat flera erbjudanden från dessa två klubbar för att uppnå sitt dröm mål - nämnligen att slå igenom i Real Madrid.

Jose Mourinho kommer förmodligen uppfylla denna unga spelares dröm, och har inkallat honom till A-lagets träningspass flera gånger. Dessutom blev Morata inkallad till Real Madrids försäsongsturne i USA i somras.

Real Madrids doktorer: "Kaká gör framsteg och det är ett nöje att arbeta med honom"


Doktor Carlos Diez och Juan Carlos Hernandez har garanterat fansen att Kakás läkningsprocess går väldigt bra.
Kaká & Doktorerna

Enligt Real Madrids officiella hemsida sa doktorerna: "Vi är ute efter att se Kaká spela och träna med laget igen så snabbt som möjligt. Just nu går det väldigt bra för honom. Han gör pool övningar för att förstärka knämusklerna. Han gör också återhämtnings övningar för att förbättras successivt på framstegen han gör."

"Kaká är väldigt noggrann med sitt arbete. Han gillar att hantera saker lugnt utan att tänka på tiden, och det är ett nöje att arbeta med honom. Han vill alltid arbeta mer och vi måste hålla honom tillbaka för att förhindra honom att göra saker som kan vara skadliga för honom."

"Kakás dag börjar med en knäundersökning. Sedan går han vidare till gymmet och senare till poolen för att göra en stärkande pass för sin ljumske och sitt knä. Han tränar tre timmar på morgonen och två och en halv timma på eftermiddagen nästan varje dag. Ibland får han en ledig dag om återhämtningen han gör är för intensiv. Allting går som planerat."

"Vi vill vara försiktiga för att detta är hans andra knäoperation. Det skulle vara ett misstag av oss att tvinga honom återvända till laget om han inte är 100%. Efter att knät har läkt, är det dags för ljumsken att läka, vilket mer eller mindre påverkar hela återhämtningsprocessen. Vi är nöjda med framstegen han gör."

Cristiano Ronaldo är tillbaka - har inkallats till matchen mot Osasuna på söndag


Portugals stjärna har återhämtat sig trotalt från sin skada och är tillgänglig för spel.
Cristiano Ronaldo

Efter att Cristiano Ronaldo lade mycket tid på hårda träningar för att minska skadeperioden, har den portugisiska anfallaren inkallats till Real Madrids nästa match mot Osasuna på söndag.

Man trodde att CR7 skulle återvända när Los Blancos möter Ajax den 15 september, men Real Madrid stjärnan kan se speltid innan detta datum.

Pepe och Lassana Diarra har också inkallats av Jose Mourinho, efter att de återhämtat sig från sina respektive skador.

Målvakter: Casillas, Dudek and Adan.
Försvarare: Carvalho, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo, Arbeloa and Mateos.
Mittfältare: Khedira, Lass, Granero, Xabi Alonso, Canales, Pedro León, Di Maria and Özil.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain.

Manchester Citys stjärna Emmanuel Adebayor är smickrad över Real Madrids intresse


Manchester Citys stjärna säger att man vet inte vad som kommer hända under vinters transfer marknad.
Emmanuel Adebayor

Efter att ha fått höra om Real Madrids intresse och planer att underteckna 26-åringen under vinters transfer marknad, har Manchester Citys anfallare, Emmanuel Adebayor, disskuterat dessa rykten med Sky Sports.

"Jag har hört rykterna, men jag är lugn och kämpar i träningarna för att få tillbaka min plats i statelvan"sa Adebayor.

"Fram till nästa transfer marknad vet man aldrig vad som kommer hända. Real Madrid och Jose Mourinho är stora saker inom fotbollen, så jag kommer tänka på saken. Men jag vill göra mål för City, så låt oss vänta och se vad som kommer hända."

"Jag är en stor spelare så jag skulle vilja spela i A-laget, liksom alla andra fotbollsspelare. Jag bryr mig inte endast om lönen."

Real Madrid har nyligen sammankopplats med en 24 miljoner euro bud för Togos och Citys anfallare, efter att Jose Mourinho har erkänt att han skulle vilja lägga till en anfallare i truppen.

Inter kommer erbjuda Real Madrid 24 miljoner euro för Kaká


Trots att Moratti har förnekat att Inter vill underteckna Kaká, hävdar de italienska tidningarna att trippel-mästarna kommer erbjuda Los Blancos 24 miljoner euro för brassen.
Kaká

Rykten om en möjlig flytt för Real Madrid stjärnan, Kaká, till Inter kan vara mycket möjlig under vinters transfermarknad. Det sägs att de två klubbarna har till och med redan fastställt ett datum för att förhandla om 28-åringen.

Den italienska tidningen Il Corriere dello Sport hävdar att Real Madrid och Inter har kommit överens om att organisera ett möte den 3 november för att prata om en möjlig flytt för den brasilianska stjärnan.

Det har också rapporterats att de italienska trippel mästarna kommer erbjuda Real Madrid 24 miljoner euro för den brasilianska playmakern.

För närvarande återhämtar sig Kaká från en knäskada som han har lidit utav under en lång tid och förväntas vara tillbaka någon gång i december.

Jose Mourinho vill underteckna Manchester Citys anfallare, Emmanuel Adebayor


Jose Mourinho insisterar på att han behöver en till anfallare. Därför kommer han försöka underteckna den före detta Arsenal anfallaren, Emmanuel Adebayor.
Emmanuel Adebayor

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, vill underteckna en tredje anfallare till truppen under vinters transfer marknad i januari. Den portugisiska tränaren vill signera en spelare som kan vara reserv för Gonzalo Higuain eller Karim Benzema om någon utav de är otillgänglig för spel.

Enligt rapporter från The Daily Mail, har Mourinho gjort Manchester Citys anfallare, Emmanuel Adebayor, till sitt första alternativ inför januaris transfermarknad.

"Med en till anfallare, om Benzema eller Higuain blir skadade, kan jag titta bänken och se lösningar" sa Mourinho till AS.

"Jag kan inte låta båda två spela tillsammans, eftersom om en av de blir skadad vid femte minuten, har jag ingen som kan ersätta spelaren."

The Daily Mail säger också att enligt vissa rapporter har Mourinho andra alternativ om man misslyckas med att värva 26-åringen. Blir det ingen Emmanuel Adebayor, kommer man försöka underteckna antingen Romelu Lukaku, Ola Toivonen eller Mario Gomez.

Jose Mourinho har inte förlorat en enda match på hemmaplan på åtta år


Jose Mourinho är obesegrad på hemmaplan.
Jose Mourinho

Jose Mourinho
är säker på en vinst på hemmaplan. Den portugisiska tränaren har inte förlorat en enda match på hemmaplan på åtta år. Mourinho kommer ha sin första match på Santiago Bernabeu mot Osasuna på söndag.

"The Special One"s senaste förlust på hemmaplan var den 23 februari år 2002, då han tränade Porto som blev besegrade med 3 - 2 av Beira Mar. Han har varit obesegrad på bortaplan på 136 matcher, 111 av dem var segrar och 25 var oavgjorda matcher. Hans klubbar har gjort totalt 295 mål och och släppt in 84.

Mourinho vann alla Portos 17 hemma matcher 2003/2004. När han därefter tränade Chelsea förlorade han endast sex matcher på bortaplan. I Italien, då han tränade Inter, släppte inte italienare ett enda mål på sju raka matcher.

Karim Benzema är överlycklig: "Jag är väldigt glad över att ha gjort mål för mitt landslag"


Karim Benzema är överlycklig över att ha gjort matchens enda mål mot Bosnien.
Karim Benzema

Karim Benzema
har aldrig vairt lika inspirerad som han är nu efter att ha gjort mål för Frankrike i matchen mot Bosnien.

"Vi spelade mycket mer avslappnande än vi vad vi gjorde i fredags mot Vitryssland. När vi mötte dem kunde vi inte ens vinna när vi spelade på hemmaplan. Det var en annorlunda situation mot Bosnien och jag gjorde det enda målet, vilket ledde till en seger."

"Jag vet att det är en stor press och att dessa matcher är stora. Jag försöker hjälpa de lite yngre spelarna som troligen inte kommer få spela på grund av all press. Det här är en lång process. Jag är 22 år gammal och det är mycket som jag måste göra för att få en framgångsrik karriär med det franska landslget."

"Jag ville så gärna återvända till Frankrike efter att ha missar VM. Jag är väldigt glad över att ha gjort mål. Alla väntade på att se vad Frankrike och jag hade att erbjuda. Detta är mitt viktigaste målet för mitt land."

De flesta Madridistas ser hellre Carvalho, Pepe eller Sergio Ramos som mittback än Raul Albiol


Defensa Centrals Real Madrid fans tror inte att Raul Albiol borde få en plats i startelvan.
Raul Albiol

I en åsiktsundersökning gjord av Defensa Central, verkar det som om Real Madrid fansen skulle hellre föredra att se Carvalho, Pepe eller Sergio Ramos spela som mittback än Raul Albiol.

54% av de som röstade tror att Carvalho, Pepe och Sergio Ramos är bättre än Albiol på denna position, medan 33% tror att den spanska backen borde få speltid på planen.

Dock, tror 13% av röstarna på Albiols kapacitet och tycker att han borde få en permanent plats i Real Madrids startelva.

Mourinho vill att spelarna ska koncentrera sig på träningen under de två sista träningspassen


Jose Mourinho vill att spelarna ska vara totalt fokuserade på träningen.
Real Madrid Training

Efter att alla internationella spelare är tillbaka till träningen på Valdebebas, har Real Madrids tränare Jose Mourinho bett spelarna att koncentrera sig extra mycket innan matchen mot Osasuna på lördag. Därför har portugisen en ny plan för träningspassen innan det är dags för nästa match.

Under torsdagens och fredagsen träningspass, kommer inte median få vara närvarande vid Real Madrids träningar, eftersom Mourinho skulle vilja att spelarna ska vara helt fokuserade på träningen i två dagar.

Dessutom kommer ingen spelare få hålla en presskonferens efter torsdagens träningspass, men på fredagen kommer det finnas en presskonferens.

Real Madrids Pedro Leon: "Vi behöver inte oroa oss över Barcelona eller något annat lag"


Pedro Leon tror att han har mycket att erbjuda Real Madrid.


Real Madrids ytter, Pedro Leon, har pratat med Bwin(.com) och de har disskuterat lagets nästa match mot Osasuna, hans mål inför denna säsong och rivalerna Barcelona.

"Vi måste spela på ett kompakt sätt, alltså att alla går fram och tillbaka tillsammans. Jag tror att om vi spelare på detta sätt har vi den bästa chansen att vinna mot Osasuna" sa Pedro Leon.

"De kommer inte vara lätta att slå. Det kommer vara en väldigt svår match."

"Jag vill fortsätta lära och förbättra mig hos denna klubb. Jag har mycket att erbjuda klubben."

"Vi behöver inte oroa oss över Barcelona eller något annat lag. Genom att veta att vi gör det rätta, behöver vi inte bry oss om något annat lag i ligan."

Real Madrids Mahamdou Diarra ser ut att lämna Santiago Bernabaeu i vinter


Real Madrids Mahamdou Diarra kan vara den första spelaren som lämnar Santiago Bernabeu i vinter.
Mahamadou Diarra

Jose Mourinho insisterar dag efter dag att Real Madrid behöver signera ett tredje alternativ anfallare som reserv för Gonzalo Higuain och Karim Benzema. Därför har Real Madrids chefer redan börjat leta efter en anfallare och kommer försöka underteckna honom i januari.

Men, enligt rapporter puclicerade av AS, måste klubben sälja någon spelare från A-lagets 25 spelare innan de undertecknar en ny anfallare.

Det sägs att Mahamadou Diarra kommer vara den första spelaren som lämnar Real Madrid i januari, eftersom han inte ingår i Mourinhos planer. Och samtidigt vill Los Blancos tjänstemän bli befriade från hans årslön på 3,5 miljoner euro.

Spelarna som var inkallade till respektive landslag är tillbaka i Madrid


Alla spelare som var inkallade till respektive landslag är tillbaka i Madrid.
Real Madrid Training

Real Madrid
tränaren, Jose Mourinho, överlämnades tillbaka lagets internationella spelare under onsdagens träningspass. Efter att dessa spelare tävlade i flera matcher med sina respektive landslag, är de tillbaka i Madrid.

Iker Casillas, Arbeloa, Xabi Alonso, Canales, Özil, Khedira, Carvalho, Higuain, Benzema, Mahamdou Diarra, Sergio Ramos och Angel di Maria anslöt sig till laget tillsammans med Jerzy Dudek, Antonio Adán, Marcelo, Pepe, Mateos, Pedro Leon, Esteban Granero, Juanfran, Alex, Sarabia och Morata, som inte var inkallade till respektive landslag.

Under tiden närmar sig Lassana Diarra en total återhämtning från sin skada genom återhämtningsprogrammet. Den franska mittfältaren led av en knäsena under ligans premiär-match mot Mallorca.

Bayern München vägrar låta den tyska stjärnan Bastian Schweinsteiger lämna klubben


Bayern München vägrar sälja sin tyska stjärna.
Bastian Schweinsteiger

Efter att den tyska tidningen Bild rapporterade idag att Real Madrids Jose Mourinho är intresserad av att underteckna Bastian Schweinsteiger nästa sommer, har Bayern München officiellt vederlagt något sådant samtal. Den tyska klubben hävdar att deras stjärna är inte till salu oavsett omständigheterna.

"Schweinsteiger är inte till salu, det spelar ingen roll vilken klubb det nu än är som kommer till oss och frågar om honom" sa Bayerns sportchef Christian Nerlinger till Bild.

"Bastian vill förlänga sitt kontrakt med oss."

Schweinsteiger har ett kontrakt med Bayern München som löper ut år 2012, och om Bayern vägrar att sälja honom nästa sommar, kan de riskera att förlora honom helt gratis sommaren därefter.

Inters president Massimo Moratti: "Vi kommer inte underteckna Real Madrids Kaká"


Inters president förnekar rykterna som säger att den brasilianska stjärnan, Kaká, kan spela för Inter inom kort.
Massimo Moratti

Inter
s president, Massimo Moratti, har tonat ner transfer rykterna publicerade av den italienska pressen, som föreslår att de italienska mästarna är intresserade av att underteckna Real Madrid stjärnan Kaká under vineters transfermarknad.

"Det är en väldigt intressant idé, men vi har inte tänkt på det. Jag läste om det imorse på tidningarna och jag tyckte att det var ganska roligt" sa Moratti till Tutto Mercato Web.

"Jag har aldrig pratat med Mourinho om möjligheten att signera Kaká."

Den italienska pressen föreslog tidigare idag att Inter var ute efter att hämnas på AC Milan med att underteckna Kaká, efter att rivalerna signerade den före detta Inter stjärnan, Ibrahimovic, under sommarens transfermarknad.

Real Madrid vill underteckna Panathinaikos stjärna, Sotiris Ninis


Real Madrid vill underteckna den grekiska talangspelaren, Ninis.
Sotiris Ninis

Real Madrid
är en av de europeiska klubbarna som är intresserade av att underteckna Panathinaikos talangstjärna, Sotiris Ninis, enligt The Daily Mirror.

Den engelska tidningen rapporter att tillsammans med AC Milan och Manchester United, planerar Real Madrid att betala 9,5 miljoner euro för att köpa loss den alban födda mittfältaren från den grekiska klubben, Panathinaikos.

Men, man tror att de engelska giganterna, Manchester United, leder loppet och har redan förhandlat med 20-åringens klubb för att underteckna honom inför 2011/2012 säsongen.

Ninis är känd för sin skicklighet och mångsidighet som mittfältare, eftersom han kan spela som både mitt-och höger ytter.

Inter vill underteckna Real Madrids Kaká för att hämnas på Milan som signerade Ibrahimovic


Den före detta Milan spelaren, Kaká, kan vara på väg till Rossoneris rivaler, Inter.
Kaká

Inter
vill underteckna den brasilianska playmakern, Ricardo Kaká, från Real Madrid under vinters transfer marknad, om man ska tro på rapporter publicerade av Corriere dello Sport.

Enligt de italienska tidningarna, vill Milan signera den brasilianska stjärnan för att hämnas på rivalerna, AC Milan, efter att Rossoneri undertecknade den före detta Inter stjärnan, Zlatan Ibrahimovic, från Barcelona i sommar.

Det har också rapporterats att Real Madrids tränare, Jose Mourinho, skulle inte ha något emot att låta Kaká lämna, speciellt för att det redan finns stjärnor som tävlar om samma position.

Kaká kommer inte vara tillgänglig för spel i Champions League med Inter, om de italienska trippel mästarna undertecknar honom i januari. Och om den 28-årige mittfältaren stannar i Spanien kommer han inte heller spela med Real Madrid i gruppspelsmatcherna på grund av skada.

Juventus vill göra sig av med Mohamed Sissoko för att värva Lassana Diarra


Juventus vill värva den deffensiva mittfältaren Lassan Diarra i Januari.

Lassana Diarra

 

Sommarens transfer marknad har slutat, och Europas top lag har redan börjat anstränga sig för att identifera sina värvningsmål under vinterns transfer marknad som börjar i Januari.

Enligt den italienska tidningen Tuttosport, är Juventus intresserade av att underteckna Real Madrids deffensiva mittfältare Lassna Diarra under vinterns transfer marknad.

Hur som helst vill the Old Lady göra sig av med den förra Valencia och Liverpool spelaren Mohamed Sissioko.

Bara om dem lyckas med att sälja den Maliska mittfältaren Mohamed Sissoko så kommer dom seriöst förbereda ett bud för den 25-årige Real Madrids spelaren Lassana Diarra.

Real Madrids tränare José Mourinho verakar inte vara förtjust i att låta 25-åringen lämna Real Madrid, speciellt då han nyligen hävdade att mångsidiga spelare är viktiga i laget.

 

Cristiano Ronaldo har börjat med sprint övningar på Valdebebas.


Real Madrids stjärna, Cristiano Ronaldo, har återhämtat sig från sin skada.Cristiano Ronaldo

 

Real Madrid stjärnan Cristiano Ronaldo återhämtar sig från sin högra fotleds skada, och han började med sprint övningar på Real Madrids träning idag.

Den portugiskiska yttern Cristiano Ronaldo drog på sig en skada den 29 Augusti under matchen mot Mallorca, och medicinska tester visade då beslutsamt att han inte kommer kunna spela fotboll på ungefär tre veckor.

Cristiano har tränat på gymmet och på simbassängen med Real Madrids fysiker under dom två sista veckorna, och igår fick han ett besked av Real Madrids doktorer att börja med sprint övningar på klubbens träningar.

25-åringen kommer börja med fotbollsövningar under dom närmaste dagarna, och ifall det går som planerat, så kommer han kunna delta i träningarna med sina lagkamrater i slutet av veckan.

 

 

Mourinho har lovat Bastian Schweinsteiger att han kommer försöka underteckna honom nästa säsong


Jose Mourinhos har lovat Bayern Münchens stjärna att han kommer spela för Real Madrid nsäta säsong.
Bastian Schweinsteiger

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, kunde inte underteckna sitt överföringsmål, Bastin Schweinsteiger, i sommar, men enligt rapporter kommer han signera den tyska stjärnan nästa säsong.

Enligt rapporter som den tyska tidningen Bild publicerade idag hade Real Madrids tränare och Schweinsteiger ett litet samtal tillsammans under Real Madrids besök i Allianz Arena (då Real Madrid spelade Franz Beckenbauer matchen) under försäsongen.

Enligt uppgifter sa Mourinho till Schweinsteiger: "Jag försökte underteckna dig denna säsong, men jag kunde. Nästa säsong, kommer du vara min."

Saker och ting kommer bli svåra för Bayer München nästa säsong, eftersom de kommer bli tvingade till att förhandla fram en övergångssumma för mittfältaren med Real Madrid. Om de inte vill riskera att förlora honom gratis år 2012 då hans kontrakt löper ut, bör de tyska mästarna sälja stjärnan.

Manchester United planerar att erbjuda ett nytt bud för Real Madrids Karim Benzema


Den franska Real Madrid spelaren, Karim Benzema, kan flytta till Manchester United i vinter.
Karim Benzema

De engelska giganterna, Real Madrid, ser ut att planera ett nytt erbjudande för Real Madrid anfallaren, Karim Benzema, om man ska tro The Daily Star.

Enligt engelska tidningar, har Karim Benzema misslyckat med att imponera på tränaren, Jose Mourinho, än så länge och den portugisiska tränaren ser ut att vilja sälja fransmannen under vinterns transfer marknad.

Även om de spanska jättarna köpte Karim Benzema från Lyon för 35 miljoner euro, tror man att han kan lämna Santiago Bernabeu för så lite som 15 miljoner euro.

Manchester United tränare, Alex Fergusson, är känd för att ha velat ha den franska stjärnan rätt så länge, och är redo att konkurrera med andra klubbar såsom Juventus, Lazio och Liverpool för 22-åringen.

Real Madrid och Manchester United är klubbarna som har sålt flest tröjor


Enligt en studie säljer Real Madrid fler tröjor än rivalerna, Barcelona.
Real Madrid shirt

Enligt en studie genomförd av Dr. Peter Rohmlmann mellan åren 2005 och 2009, är klubben som sålt flest tröjor ute på marknaden de spanska giganterna, Real Madrid, som har sålt flest tröjor tillsammans med den engelsa klubben, Manchester United.

De två klubbarnas genomsnittssiffror är mellan 1,2 och 1,5 miljoner sålda tröjor per säsong, och de två klubbarna anses vara de största storsäljarna.

Studien fortsätter med att visa att trots att rivalerna, Barcelona, har vunnit fler titlar den senaste tiden, har de sålt som max lika många tröjor som Real Madrids lägsta tröjfösäljning per säsong, vilket är 1,2 miljoner.

Marcelo och Lassana Diarra är tillbaka

Marcelo och Lassana Diarra har återvänt till träningen.
Marcelo

Real Madrid
återvände till träningen i dag (måndag) där A-lagets spelare Dudek, Adan, Pedro Leon, Granero, Mateos, Pepe, Marcelo och Lassana Diarra var närvarande tillsammans med Real Madrid Castilla spelarna Juanfran, Alex, Morata och Sarabia.

Marcelo återvände till träningen efter att ha lidit av en skada som har hindrat honom från att åka med sitt landslag till Barcelona, där Brasilien har sitt träningsläger.

Och när det gäller Lassana DIarra, är den franska mittfältaren i slutskedet av sin återvinningsprocess, efter att ha gjort särskilda övningar med en personliga tränare.

De flesta av Real Madrids fans är inte nöjda med ungdomsakademin


De flesta Real Madrids fansen tycker att ungdomsakademin är dålig.
Ungdomsakademin

Efter att det rapporterades att Real Madrids unga spelare, Pablo Sarabia, är på väg att bli såld till S.C. Braga, har Defensa Central publicerat en åsiktsundersökning till Real Madrids fans. Där får man rösta på vad man tycker om denna överenskommelse och vad man tycker om Real Madrids ungdomsakademi.

44% av alla som röstade tyckte att Real Madrids ungdomsakademi är väldigt dålig och måste förbättras omedelbart.

Men å andra sidan, tyckte 33% av väljarna att en sådan transfer är mottagen, eftersom de unga spelarna kan få erfarenhet och sedan återvända och lyckas med Real Madrid.

Medan 16% av rösterna tror att Sarabia kunde lyckasmed första laget redan nu, men 6% av fansen bryr sig inte så mycket om detta ämne, för att de aldrig har sett den spanska talangen spela.

Real Madrids nyförvärv Ricardo Carvalho: "Jose Mourinho är världens bästa tränare"


Real Madrids nyförvärv, Ricardo Carvalho, har ett stort förtroende för Jose Mourinho, som han anser är världens bästa tränare.
Ricardo Carvalho & Jose Mourinho

Den före detta Chelsea försvararen, Ricardo Carvalho, är förtjust i sina första veckor med Real Madrid. Den portugisiska veteranen jobbar med Real Madrids tränare, Jose Mourinho, för tredje gången i sin karriär, efter att ha lyckats tillsammans i både Chelsea och Porto.

"Jag mår bra och trivs i Madrid. Klubben är precis så som jag föreställde mig. Nu kommer jag ge mitt allt för att vinna mot Osasuna på söndag och vinna vår första match denna säsong" sa portugisen.

"Mourinho arbetar mycket bra. Han är den bästa tränaren i världen och vet vad han ska göra. Jag har känt honom under en lång tid och detta hälper mig, för att jag vet hur hans arbetsmetoder fungerar."

Real Madrids Kaká är inställd på att återvända till träningen i slutet av december


Kaká är tillbaka i decmeber och kommer spela sin första match denna säsong i januari.
Kaká

Real Madrid
s stjärnmittfältare, Ricardo Kaká, har undergått en knäoperation (i vänstra knät) förra månaden och blev utesluten ur fotbollen i minst fyra månader.

Enligt rapporter som AS publicerade idag, är den brasilianska playmakern inställd på att återvända till träningen i de sista dagarna av December, och han kommer spela sin första match den 9 januari mot Villarreal på Santiago Bernabeu.

Det sägs att Jose Mourinho har planer för Kaká. Portugisen vill använda brassen till Copa Del Rey matcher som laget kommer spela i januari. Detta gör att den brasilianska stjärnan hinner med lagets rytm ett steg i taget.

Rafael Van der Vaart: "Real Madrid kommer alltid finnas i mitt hjärta"


Den holländska playmakern sa en emotionell adjö till fansen och arbetarna.
Rafael Van der Vaart

Efter att ha blivit såld till den engelska klubben, Tottenham, har Rafael Van der Vaart tagit en känslomässig farväl till de som stödde honom under hans hans tid när han spelade för de spanska giganterna, Real Madrid.

"Tack så mycket. Jag ville bara säga tack så mycket till alla människor, till både arbetare och Real Madrids fans" sa Van der Vaart enligt El Madridista.

"Jag tackar var och en av dem för stödet de gav mig och för att ha fått mig att känna mig bra under min tid i Real Madrid."

"Jag lämnar Real Madrid och det(laget) kommer fortfarande finnas i mitt hjärta."

Karim Benzema skadade sig igen med de franska landslaget.


Benzema skadade sig än en gång på samma område i de franska landslagets träningläger.

Karim Benzema


Karim Benzema har avräknat larmet i det franska träningslägret, men lyckligtvis för både Frankrikes landslag och Real Madrid, så visade det sig att spelarens skada är liten och det finns inget att oroa sig för.

Real Madrid anfallaren, som redan missat sin sista landslag match mot Vitryssland på grund av skada, kunde inte slutföra tränings passet som Blanc höll på eftermiddags perioden.

Benzema har lidit av smärta från höger fotled än en gång, sedan han redan lidit av samma smärta i det området förra veckan.

De franska läkarna förbandade snabbt anfallarens fotled som en försightighetåtgärd.

Benzemas skada har bedömts att inte vara något allvarligt, och spelaren tros kunna väljas till Frankrikes match mot Bosnien på tisdagen.

Romelu Lukaku: "Om jag fick välja skulle jag vilja spela för Real Madrid"


Anderlechts stjärna, Romelu Lukaku, vill spela för Real Madrid - nästa år. Den belgiska supertalangen är villig att vänta på ett förnyat Real Madrid intresse.
Romelu Lukaku

I en intervju publicerad av den spanska tidningen El Mundo Deportivo har Anderlechts unga talangspelare, Romelu Lukaku, uttryckt sin upphetsning över nyheterna som har sammankopplat honom med en flytt till Real Madrid.

"Att säga nej till Real Madrid och andra erbjudanden jag fick var inte lätt, men min pappa tyckte att det var bäst för mig om jag forsätter med studierna och stannar i Anderlecht i ett år till" sa Lukaku.

När man frågade honom om han ångrar avvisandet när han ser unga spelare som Canales, Khedira och Özil ta en plats i Real Madrid, svarade han: "Jag förnekar inte att jag skulle vilja imitera dem, men allt kommer komma i rätt tid."

Romelu sa också att om han fick välja mellan Chelsea, Inter och Real Madrid, skulle han valt den sistnämnda klubben. "Om jag fick välja vilket lag jag skulle vilja spela för är det Real Madrid, för att det är laget som intresserar mig mest."

"Jag vet inte om de kommer försöka underteckna mig igen, men jag vet att jag är villig att vänta på dem. Jose Mourinho tycker att jag förtjänar en chans och jag tackar honom för det. Jag har läst bra saker som han har sagt om mig och det enda jag kan säga är att han är en bra tränare som har lyckats med Porto, Inter och Chelsea."

När man frågade honom om han hade pratat med någon från Real Madrid sa han: "Nej". Och när man frågade honom om hans far hade pratat med de spanska giganterna svarade han: "Inga kommentarer."

Real Madrid förbereder ett Januari-bud för Tottenhams vänsterback, Gareth Bale

Real Madrid har förberett ett Januari erbjudande för Tottenhams försvarare, Gareth Bale.
Gareth Bale
Den unga vänsterbacken, Gareth Bale, flyttade från Southampton till Tottenham år 2007, men var oförmögen att skapa den typ av påverkan som förväntades av honom under den tiden.

Men, enligt The Sunday Mirror har de spanska giganterna, Real Madrid, gjort en sen ansträngning i att underteckna den 21-åriga unga spelaren innan slutet av sommarens transfermarknad.

Real Madrids tränare, Jose Mourinho, ser Bales tempo och kraft som en fördel - och Los Blancos kan vara tillbaka i Januari.

Bales kontrakt med Tottenham Hotspurs löper ut år 2014.

Robinho kommer inte bli hälsad välkommen av de flesta Madridistas


De flesta Madridistas kommer inte hälsa Robinho välkommen på Santiago Bernabeu.
Robinho

AC Milan
s nyförvärv, Robinho, har nyligen sagt att om han gör mål mot Real Madrid i Champions Leagues gruppspel på Santiago Bernabeu, kommer han fira.

Enligt en åsiktsundersökning gjord av Defensa Central, som frågade hur den brasilianska stjärnan kommer bli mottagen på Bernabeu stadion, har Robinhos uttalande påverkat Madridistas på inte ett så bra sätt.

62% av alla som röstade sa att de kommer svara med visselpipor, eftersom de tycker att Robinho lämnade klubben genom bakdörren, och detta är vad han förtjänar.

10% av rösterna sa att de kommer hälsa den brasilianska stjärnan välkommen med applåder, eftersom han gav sitt allt under sin tid hos Real Madrid.

Men 28% av rösterna kommer inte att ha någon reaktion, eftersom de tycker att detta ämne är oviktigt och det enda de bryr sig om är att Real Madrid vinner matchen.

Real Madrid är intresserade av att underteckna Sevillas stjärna, Jesus Navas


Real Madrid har visat intresse för den spanska stjärnan, Jesus Navas.
Jesus Navas

Framtiden för Sevillas stjärna, Jesus Navas, är fortfarande osäker och nya rykten om hans framtida klubb fortsätter att komma varje dag, även fast spanjorens pappa har nyligen sagt att spelaren kommer förlänga sitt kontrakt med Sevilla väldigt snart.

Enligt Cadena Ser, har Real Madrid förnyat sitt intresse för den spanska yttern genom att kontakta Navas agent och bett honom att inte ha någon bråska med att underteckna något kontrakt än.

Men Los Blancos möter tuffa motståndare från andra stora europeiska klubbar. En av de är de bittra rivalerna, Barcelona.

Den spanska stjärnan har ingen brådska i att underteckna en kontrakt förlängning, eftersom han har fortfarande två år kvar på sitt kontrakt med La Liga klubben.

Milans nyförvärv Robinho: "Jag vet att jag inte kommer få en bra mottagning av Madrids fans"


Real Madrids före detta stjärna kommer inte tveka över att fira om han gör mål i Bernabeu stadion.
Robinho

Den brasilianska och före detta Real Madrid anfallaren, Robinho, som nyligen undertecknade för den italienska klubben, AC Milan, sa att han skulle vilja vinna i Santiago Bernabeu när Rossoneri möter Los Blancos i Champions Leauges gruppspel.

I en intervju som den italienska tidningen La Gazzetta dello Sport publicerade, sa Robinho: "Det är en magisk fas. AC Milan har tillräckligt med teknik för att lyckas i denna utmaning."

"Jag vet att jag inte kommer få en god mottagning från Bernabeu fansen, men jag kommer definitivt fira om jag gör mål" fortsatte den före detta Real Madrid stjärnan.

"Jag vann i Real Madrid, men det skulle vara fantastiskt för mig att slå Jose Mourinhos lag samtidigt som jag bär Rossoneris tröja."

Karim Benzema har återhämtat sig från sin skada och är tillgänglig för spel


Karim Benzema har återhämtat sig och kommer vara tillgänglig för spel.
Karim Benzema

Real Madrid
s anfallare, Karim Benzema, har återhämtat sig från sin ankel skada, och kan vara med på Frankrikes nästa Euro 2012 match mot Bosnia på tisdag.

Frankrikes tränare sa att Benzema kommer vara tillgänglig för de blåa inför lagets nästa match, efter att spelaren var med på en hel träning med landslaget i lördags.

De spanska giganterna lider av många skadade spelare och tränaren, Jose Mourinho, kommer bli lättad när han får reda på att han kan använda stjärnanfallaren inom kort.

Marcelo kommer inte delta i Brasiliens träningsläger på grund av skada.


Marcelo tros vara borta i en vecka på grund av skada i vänstra fotleden.
Marcelo v

Det brasilianska fotbollsförbundet har meddelat via sin webbplats att Real Madrid spelaren Marcelo inte kommer kunna vara med i landslagets träningsläger i Barcelona på grund av skada.

Under gårdagens träningspass med Real Madrid, märkte Marcelo ett visst obehag i sin väntra fot och därför var han tvungen att ta sig hem tidigt från lagets träning som en försiktighetåtgärd.

Den brasilianska stjärnan har en vecka på sig att återhämta sig helt och göras tillgänglig för Real Madrids nästa La liga strid mot Osasuna.

Real Madrid försökte underteckna anfallaren Marco Borriello


Los Blancos ville underteckna AC Milans Marco Borriello i somras.
Marco Borriello

Real Madrid försökte underteckna AC Milans Marco Borriello under de sista minutrarna av sommarens transfer marknad, men spelaren var påväg till Roma på lån.

Efter att ha talat med till
Il Corriere dello Sport, sade Borriellos agent: "Saker och ting kunde ha avslutats annorlunda."

"I måndags ringde Roberto Mancini mig och vi pratade, han ville ha Marco i Manchester City, men jag sa till honom att min klient var endast intresserad av att spela i Champions League denna säsong."

"Sedan i tisdags, gjorde Real Madrid ett försök för Marco, men då sade Karim Benzema nej till en övergång till Marsille. Det var då Roma kom in i bilden."

Palermos president, Maurizio Zamparini, tror att han har hittat "den nya Kaká"


Zamparini är så förtjust av nyförvärvet, Joao Pedro, att han har utnämnt honom som den nya Kaká.
Ricardo Kaká

Palermo
s president, Maurizio Zamparini, är väldigt upphetsad för att han tror att han har hittat den nya Kaká.

"Han är den bästa brasilianska mittfältaren i sin ålder" förklarade Zamparini till Palermos TV kanal. "Jag måste berömma de som såg honom och de andra talangerna såsom, Pastore och Abel Hernandez.

"Jag är säker på att Joao Pedro kommer att vara en skillnad för oss, eftersom han kan spela en stor roll i mittfältet. Han har också en stor teknisk förmåga."

"Jag hoppas att jag har hittat den nya Kaká" avslutade Zamparini.

Rafael Van der Vaart: "Det skulle vara en dröm att gå tillbaka till Bernabeu med Tottenham"


Tottenhems nyförvärv, Rafael Van der Vaart, har erkänt att han avvisade en flytt till Atletico Madrid.
Rafael Van der Vaart

Den före detta Real Madrid mittfältaren, Rafael Van der Vaart, flyttade till Tottenham Spurs sista dagen i sommarens transfermarknad, efter att ha misslyckats med att istället gå till Bayern München.

"Erbjudanden från Bayern slutade aldrig att vara konkret" sa holländaren angående München.

"Till slut var det vara Atletico Madrid som kämpade med att underteckna mig, men varken jag eller klubben ville att jag skulle flytta dit."

Det sägs att den nya Real Madrid tränaren, Jose Mourinho, var ovillig att låta Van der Vaart lämna klubben, men sportchefen, Jorge Valdano, tyckte det motsatta och det var han som låg bakom playmakerns avgång.

"Jag vill inte prata illa om någon - jag har för mycket respekt för klubben" sa 27 åringen.

Mittfältaren sa också att han skulle älska att återvända till Santiago Bernabaeu, med sin nuvarande klubb Spurs och möta Real Madrid i Champions League.

"Det är synd att några Madrid fans var ledsna över att jag såldes, men jag är säker på att vi kommer se varandra snart igen" sa han. "Det skulle vara en dröm att gå tillbaka till Bernabeu med Tottenham. Jag skulle känna mig hemma."

"Det var tråkigt för mig att lämna. Jag har många goda vänner i omklädningsrummet. Fansen har alltid behandlat mig väl och jag har en bra åsikt om Mourinho. Han har vunnit allting."

Jose Mourinho: "Real Madrid, Barcelona, Inter, Milan, Chelsea, United eller Bayern vinner CL"


Real Madrids tränare, Jose Mourinho, har lämnat Arsenal utanför "Champions Leagues möjliga vinnare".
Jose Mourinho CL

Jose Mourinho
sa att han tror att endast sju klubbar har chansen att vinna denna säsongs Champions Leauge - och Arsene Wengers klubb är inte en utav dem.

Den portugisiska tränaren som vann trippeln med Inter förra säsongen, har listat sitt eget lag Real Madrid, samt rivalerna Barcelona, förra årets mästare Inter, Milan, Chelsea, Manchester United och förra säsongens andrapristagare Bayern München som möjliga vinnare.

"En av de kommer vinna" sa han. "Det skulle kunna bli en överraskning någon gång, som t.ex. att se Lyon i semi finalen, eller kanske Roma, Arsenal, Tottenham eller Benfica. Men det är svårt."

Inters Massimo Moratti: "En återvändning för Jose Mourinho till Inter är mycket osannolik"


Massimo Moratti hävdar att en återvändning för Jose Mourinho till Inter kommer troligen aldrig hända.
Jose Mourinho & Massimo Moratti

Inter
s president, Massimo Moratti, kommer inte erbjuda Real Madrids tränare Jose Mourinho en återvändning till Italien, och håller sig till den nuvarande Inter tränaren, Rafael Benitez.

I tisdags sa Mourinho att han skulle välkomna en flytt till Nerazzuri om det behövdes. "En återvändning till Inter? Varför inte" sa den portugisiska tränaren.

Dessa kommentarer har skapat en våg av instabilitet över Inters spektrum. Men Moratti tror inte på att Mourinho kommer återvända till de italienska trippelmästarna.

"Sa Mourinho att han skulle kunna återvända till Inter? Han sa likadant med Chelsea. Det var trevligt att höra honom säga det och se att han fortfarande har en tillgivenhet" sa Moratti till Sky Sport Italia.

"Jag hoppas att han lyckas med Real Madrid, men just nu räknar jag med Benitez. Jag är säker på att han kommer göra ett bra jobb för oss."

Mahamadou Diarra var nära att underteckna för Olympique de Marseille


Real Madrids Mahamadou Diarra var väldigt nära att underteckna för Marsielle.
Mahamadou Diarra

Mahmadou Diarra
har lyckats fly från Real Madrids "sälja-spelare lista" i sommar, och kommer stanna hos de spanska giganterna, i allafall till vinter.

Enligt TVE, har Real Madrid försökt kommunicera med spelaren under sista dagen av sommarens transfermarknad för att försäkra honom om en flytt. Men Mahamadou Diarra, som var i Mali med sitt landslag, var förhindrad att kommunicera med sin klubb under hela dagen lång.

Den franska tidningen So Foot har rapporterat att Olympique de Marseille var mycket nära att underteckna mittfältaren den sista dagen av sommarens transfermarknad.

Men eftersom Real Madrids krav-summa på 2,5 miljoner euro för Diarra var för hög för den franska klubben, tros det att Real Madrid var villiga att betala en del av årslönen.

Marcelo led av smärta i sin vänstra ankel under Real Madrids träning.


Real Madrids back, Marcelo, skadade sig under träningen idag.

Marcelo Vieira


Real Madrid tränade på Valdebebas Sports City idag med bara sju first team spelare närvarande på träningen, på grund av internationella frånvaro.

Tränaren José Mourinho återvände till klubben efter att ha varit närvarande i "
UEFA coaches meeting" I Schweiz.

Bakslaget under dagen var dock att sjärnskottet Marcelo, gick hem från träningen tidigt med en skada i vänstra fotleden.

Brassen led dessutom av en mild form av gastroenteriris, magtarminflammation, och det var bra att han lämnade träningen efter cirka en timme.

Det brasilianska landslaget kommer att påbörja sitt träningsläger i Barcelona idag fram till den 8:e september, men fram tills en medicinsk rapport är klar om omfattningen av Marcelos skada så kommer det inte att vara klart om han kommer följa med sitt landslag eller inte.

Real Madrid har förlorat 68,5 miljoner euro på att sälja sina nederländska spelare


Real Madrids "nederländska experment" har kostat klubben 68,5 miljoner euro.
Arjen Robben, Wesley Sneijder & Rafael Van der Vaart

Rafael Van der Vaart som flyttade till Tottenham för 11 miljoner euro, och Royston Drenthe som undertecknade för Hercules (endast lån) i tisdags var Real Madrids sista holländska spelare.

För två säsonger sedan anlände sex nederländska spelare. De två sista spelarna (Van der Vaart & Drenthe) plus Wesley Sneijder, Arjen Robben, Ruud Van Nistelrooy och Klaas-Jan Huntelaar för totalt 127,5 miljoner euro. Och alla de har lämnat de spanska giganterna för endast 59 miljoner euro.

Los Blancos president, Florentino Perez, sa till El Mundo Deportivo att han aldrig har "betygsatt" holländarna och är glad över att de har lämnat den spanska huvudstadsklubben.

José Mourinho " Om du inte kan klara av pressen, kom inte då"


José Mourinho talar i en intervju om Real Madrids nuvarande läge.

José Mourinho

Real Madrids tränare José Mourinho satt nyligen i en intervju med den italienska dagstidningen Gazzetta dello Sport, där han diskuterade flera frågor om Real Madrid för tillfället.

Mourinho sade: "Det här är Real Madrid och det kan inte förändras, Om du inte kan stå ut att leva med pressen, då är det bättre om du inte kommer hit. I min karriär är det den bästa tiden för en sådan upplevelse efter att ha tränat Chelsea och Inter, och att ha tio års framgång med stora klubbar. "


"Om några år kommer Real Madrid ha ändrat tränare som Capello, Schuster, Ramos och Pellegrini. Nu behöver vi stabilitet. Just nu har jag inte besatt av att vinna titlar."

"Om jag var besatt av att vinna, skulle jag ha stannat kvar i Inter, med sex tuneringar tillgängliga för mig att vinna. I Spanien, spelar vi tre tuneringar, och i två av dessa, är Barcelona favoriter.

"Att spela mot Real Madrid, även i en vänskapsmatch, är som att spela en VM-final."

"Jag måste förbereda mig taktiskt för möjligheten att förlora bollen och att drabbas omedelbart, och söka en lösning för att öppna motståndarens försvar som är tänkt att läggas ned."

Real Madrids tränare Jose Mourinho: "Jag kan återvända till Inter någon dag"


Jose Mourinho kan tänka sig återvända till Italien, Serie A och Inter och italienarna misslyckas i framtiden.
Jose Mourinho & Massimo Moratti (Inter CL vinst)

Jose Mourinho
designat en "räddningsplan" för sin före detta klubb, Inter, och är redo att återvända om den italienska klubben misslyckas med att vinna titlar i framtiden.

Real Madrid
tränaren lämnade Inter i maj för att pröva på en annan utmaning i Spanien efter att ha varit tränare i England och Italien.

Men portugisen har lämnat dörren öppen för en återvändning till Nerazzurri klubben.

"Skulle jag kunna återvända till Inter? Varför inte. Vi gjorde mycket bra ifrån oss tillsammans" sa han till pressen. "Jag är alltid en Inter man. Jag var glad där och vi vann allting tillsammanans."

Juventus vill underteckna Real Madrids Karim Benzema i januari


Real Madris Karim Benzema kan spela i Juventus och Serie A i januari.
Karim Benzema

Den italienska klubben, Juventus, har redan nu målinriktat spelaren de vill värva inför Januari fönstret, enligt tuttomercatoweb. Spelaren de svartvita håller ett öga på är Real Madrids franska anfallare, Karim Benzema.

Bianconeri klubben misslyckades med att värva Marco Borriello, som flytade till Roma, och även fast italienarna har undertecknat Napolis Fabio Quagliarella, är de ute efter en till anfallare.

Anfallarna David Trezeguet och Diego flyttade till Hercules och Wolfsburg och om Turin klubben misslyckas med att underteckna Benzema från Los Blancos, har de två andra alternativ. Det ena alternativet är Emmanuel Adebayor och det andra är Roque Santa Cruz. Båda två spelar i Manchester City.

Jose Mourinho: "Det är Wesley Sneijder som borde vinna Ballon d'Or i år, inte Iniesta"


Real Madrids Jose Mourinho vill att Wesley Sneijder ska vinna Ballon d'Or 2010.
Jose Mourinho

Barcelonas tränare, Pep Guardiola, och Real Madrids tränare, Jose Mourinho, har diskuterat vilken spelare de tycker ska vinna detta års Ballon d'Or titel.

Lionel Messi var förra årets vinnare, men detta års vinnare förväntas vara antingen Barcelonas Andres Iniesta, eller Xavi, eller Inters stjärna och playmaker, Wesley Sneijder.

Blaugranas tränare, Guardiola, sa inte riktigt vilken spelare han skulle vilja se vinna Ballon d'Or i år. Istället sa han väldigt enkelt: "Det är många spelare på listan som förtjänar den."

Men Real Madrids Jose Mourinho uttryckte sin önskan om vem som skulle vinna titeln i år. Portugisen tycker att det endast finns en kandidat som är väridg kronan - nämnligen spelaren i hans före detta klubb Inter, Wesley Sneijer.

"Om jag fick välja skulle jag ha valt Sneijder innan jag hade gett den till Iniesta. Han (Iniesta) är inte en bättre spelare, men han spelade i VM finalen samt Champions League finalen och avslutade hela säsongen."

"Iniesta hade en bra VM, men han lyste inte under säsongen. Jag tycker att Xavi borde bli placerad på andra plats."

Sami Khedira: "Jag tar spanska lektioner tre gånger i veckan för att förbättra min spanska"


Sami Khedira tar spanska lektioner för att förbättra sin spanska.
Sami Khedira

Sami Khedira,
som var närvarande är med det tyska landslaget och kommer få spela i två svåra matcher mot Belgium och Azerbaijan, pratade med den tyska klubben Stuttgarter-Nachrichten och besvarade på frågor som rör hans nya klubb, Real Madrid.

"Mourinho har rätt, både Özil och jag är inte helt integrerade i laget ännu. Detta är normalt, eftersom vi har bara varit här i tre veckor" sa Khedira.

"Men jag tar spanska lektioner tre gånger i veckan för att förbättra mig. Jag är väldigt glad över att komma till Real Madrid, som är en betydelsefull klubb."

"Här, förväntar sig alla det bästa av mig och jag skulle vilja spela en betydelsefull roll inom detta lag."

Real Madrids Karim Benzema stannar kvar i Frankrike, trots skada


Real Madrids franska stjärna stannar i Frankrike, trots att han lider av en skada.
Karim Benzema

Karim Benzema
kommer stanna kvar med det franska landslaget, trots att han lider av en ankel-skada, som han fick under måndagens träningspass med de blåa.

Enligt spanska tidningen Marca, har Real Madrids anfallare genomgått medicinska tester för att se hur stor skadan är, och resultatet visade sig inte vara så farligt.

Ett beslut om fransmannen kommer vara med på lagets kommande match har ännu inte fattats. Men källor från det franska landslaget har informerat Marca att det endast är en liten chans att målgöraren kommer få spela.

Gonzalo Higuaín: " Det spelar ingen roll hur vi startar säsongen, utan hur vi avslutar den"


Gonzalo Higuain som befinner sig i Argentina delade sina tankar om Los Blancos till pressen.
Gonzalo Higuain

Medans han, Gonzalo Higuain, befinner sig i Argentinas herrlanddslag i fotboll i Buenos Aires så talade han till pressen och delade sina tankar om Real Madrids nuvarande situation.


El Pipitas citiat från Real Madrids offficiella hemsida som säger : "Vi kunde inte vinna vårt första spel, men det är viktigt att ta de långsamt ändå. Mästerskapet är långt och det spelar ingen roll hur vi börjar, utan snarare hur vi avslutar den. Vi får se vad som händer."

"Mourinho är en allvarlig och motiverande coach som används för att vinna. Vi hoppas att han kan bevisa att Real Madrid är ett av de stora lagen i år. Det viktiga är att vi alla lär oss från honom."

"Argentina-Spanien matchen kommer att bli svår. Varje lag har dygder och svagheter, men Spanien gör få misstag."

OFFICIELLT - RAFAEL VAN DER VAART LÄMNAR REAL MADRID FÖR TOTTENHAM HOTSPUR


Nu är det officiellt att Rafael Van der Vaart lämnar Real Madrid.
Rafael Van der Vaart

På eftermiddagen meddelade Real Madrid och Tottenham Hotspur att de två klubbarna har kommit överens om en övergång för den nederländska spelaren, Rafael Van der Vaart.

Real Madrid spelaren fick ett grönt ljus av Premier Leagues tjänstemän, och kommer nu få underteckna för den engelska klubben.

"Real Madrid FC och Tottenham Hotspur har kommit överens om en övegång för Rafael Van der Vaart till den engelska klubben" skrev Real Madrid på sin officiella hemsida.

"Efter att ha fått tillstånd över denna övergång av RFEF och FA, har Premier League bekräftat denna registrering."

Cristiano Ronaldo är fast besluten vid att få spela Champions League matchen mot Ajax


Real Madrids stjärna, Cristiano Ronaldo, vägrar acceptera att han inte kommer få spela i tre veckor.
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo
skadade sig under söndagens 0-0 match mot Real Mallorca och klubbens läkare tror att han kommer missa tre veckor.

Men den portugisiska stjärnan vägrar vara borta så länge. "Jag kommer försöka att återvända tidigare. Jag jobbar hårt på det" sa Ronaldo, som just nu tränar sex timmar per dag i Real Madrids gym.

Ronaldo vill ansluta sig till truppen igen den 15 september för att spela säsongens första Champions League match mot Ajax.

Ronaldo är inte den enda skadade spelaren som förväntas vara borta under en längre tid. Kaká återhämtar sig från en ljumske skada och förväntas vara tillbaka i december.

Jose Mourinho försökte övertyga Perez att underteckna Didier Drogba från Chelsea


Florentino Perez vägrar uppfylla Mourinhos önskan att underteckna en till anfallare.
Jose Mourinho

Igår försökte Jose Mourinho ändra på Real Madrid presidentens, Florentino Perez's, åsikt angående att underteckna Chelseas anfallare, Didier Drogba.

El Mundo Deportivo
säger att Mourinho var desperat över att underteckna en "mitt-anfallare" innan sommarens transfermarknad stänger. Därför försökte portugisen komma på flera approacher, som kunde få Florentino att lägga ett bud på Drogba.

Men till slut, fick ändå Mourinho ett "nej" från Perez.

Real Madrids tränare har medgett att han är orolig över att ha endast två anfallare (Gonzalo Higuain och Karim Benzema) tillgängliga.

Jose Mourinho: "Sami Khedira och Mesut Özil har svårt att kommunicera med laget"


Lagets tyska spelare kan inte det spanska språket och har svårt att kommunicera med spelarna och tränaren.
Mesut Özil & Sami Khedira

Tysklands VM stjärnor och de nya Real Madrid spelarna, Mesut Özil och Sami Khedira, har det väldigt svårt att anpassa sig till livet i Spanien, enligt Jose Mourinho.

"De pratar inte spanska" sa portugisen till AS. "De förstår 'Buenos Dias' och 'Hola', men inget mer. De pratar inte ens det engelska språket(!)"

Deras oförmåga att kommunicera har också orsakat sociala problem för de tyska mittfältarna.

"Deras deltagande i det sociala livet med truppen är lika med noll. Özil lever med Khedira och Khedira med Özil" sa Mourinho.

Rafael Van der Vaart är glad över övergången: "Jag är glad över att få spela i England"


Real Madrids Rafael Van der Vaart har pratat med De Telegraaf och sa att han är stolt över att få spela i den engelska klubben, Tottenham Hotspurs.
Rafael Van der Vaart

Även om den engelska ligan, Premier League, har ännu inte gett ett grönt ljus angående en flytt till Tottenham, ser Real Madrids playmaker, Rafael Van der Vaart, fram emot att spela för den engelska klubben.

"Fyra år i Spurs, och 11 miljoner euro.. Jag kan inte ens förstå det själv" sa Van der vaart till De Telegraaf.

"Men det är synd att jag inte kommer kunna spela mot Ajax i Champions League, men jag kommer möta FC Twente."

"Intresset från Tottenham kom väldigt snabbt och jag hade inte tid att tänka. Jag vill spela fotboll igen och om det är möjligt att göra det varje vecka, med en vacker klubb, så är jag glad."

"Jag är glad över att få spela i England. Om det nu passar min stil eller inte får vi reda på senare, men jag tror att en bra fotbollsspelare kan anpassa sig (till sin nya klubb). Jag är väldigt stolt över denna övergång."

Pepe återvänder till truppen

Pepe är tillbaka och kommer troligen vara med i den kommande La Liga matchen mot Osasuna.
Pepe

Real Madrid
s mittbacksstjärna, Pepe, har anslutat sig till resten av truppen efter att ha återhämtat sig från en skada han fick under lagets försäsongsturné i USA.

Granero, Marcelo, Dudek, Pedro Leon, Adan och Pepe var de enda spelarna från A-laget som var närvarande under dagens träningspass med Jose Mourinho. Resten av spelarna har blivit inkallade till respektive landslag.

Spelarna som ännu inte har åtterhämtat sig är Kaká, Fernando Gago, Ezequiel Garay, Raul Albiol, Mahamadou Diarra, Lassana Diarra och Cristiano Ronaldo.

Rafael Van der Vaart kan vara på väg till den englskla klubben Tottenham Hotspur


Rafael Van der Vaart kan mycket nära vara på väg till England och Premier League.
Rafael Van der Vaart

Real Madrid
s playmaker, Rafael Van der Vaart, kommer spela för Tottenham Hotspur nästa säsong, om Premier League godkänner att en sådan flytt blir av.

Två timmar innan transferfönstret stängde, tror man att Real Madrid och Tottenham kom överens om en övergångssumma för den nederländska spelare, på omkring 10 miljoner euro.

Enligt Marca, undersöker Preimer Leagues tjänstemän om de två klubbarna kom överens om övergångssumman innan eller efter transferfönstret stängde.

Om övergångssumman var avgjord innnan transfermarknadens deadline, kommer Rafael Van der Vaart få flytta till den engelska klubben. Men om man får reda på att transfersumman var avgjord efter att transferfönstret stängde, kommer holländaren stanna i Santiago Bernabeu.

Mahamadou Diarra är glad över att få stanna i Real Madrid, även om han inte kommer spela


Real Madrids Mahamadou Diarra vill fortsätta spela för den spanska huvudstadsklubben.
Mahamadou Diarra

Mahamadou Diarra
är en av spelarna som Mourinho inte har några planer för denna säsong. Men, han har ändå stannat med de spanska giganterna, Real Madrid, eftersom de misslyckades med att hitta en klubb för Malis kapten under sommarens transfermarknad.

"Jag är väldigt glad över att stanna här. Jag har alltid bevisat att jag är professionell" sa Mahamadou Diarra till den spanska tidningen AS.

"Även om jag spelar eller inte, kommer jag fortsätta här."

Diarra gick från Lyon till Real Madrid under Fabio Capellos order för en summa på 27 miljoner euro och kan lämna klubben gratis nästa sommar, då hans kontrakt löper ut.

OFFICIELLT - ROYSTON DRENTHE ÄR UTLÅNAD TILL HERCULES


Royston Drenthe är officiellt klar för Hercules.
Royston Drenthe

Real Madrid
s Royston Drenthe är officiellt på väg till den spanska klubben Hercules på lån. Efter att spelaren inte var närvarande i Mourinhos träningspass i tisdags, kommer yttern bära en annan tröja under en hel säsong.

Den holländska 23-åringen har spratat med Santiago Bernabeu klubben angående sin framtid och de två sidorna bestämde att han ska spela för Hercules i den kommande säsong.

"Real Madrid C.F. och  Hercules C.F. har kommit överens om en låne-affär för Royston Drenthe. Den holländska spelaren kommer spela för Hercules till slutet av 2010/11 säsongen" meddelade Real Madrid på sin officiella hemsida.