Jose Mourinho: "Sergio Ramos är den bästa försvararen när han är i toppform"

 
I sitt försök att få ett slut på alla rykten om en konflikt med Sergio Ramos har Jose Mourinho hyllat den 25-årige högerbacken.
 
Real Madrids tränare Jose Mourinho har delat med sig av sin åsikt om att Sergio Ramos är en av de bästa försvararna i världen när han är i toppform.
 
Den portugisiska taktikern lämnade Ramos utanför startelvan i Real Madrids Champions League match mot Manchester City, och ett antal rapporter påstod att mittbacken hade hamnat i konflikt med Mourinho.
 
Mourinho har dock betonat att den spanska spelaren värderas fortfarande högt av både honom och de andra.
 
"När Sergio Ramos är i toppform ger han mig allting som jag letar efter hos en försvarare" sa Mourinho i en presskonferens.
 
"Han ger defensiv stabilitet, är stark i luften och på hörnor, och han har ledarskapsskicklighet. Han är den bästa försvararen när han har en bra form".

Perez: "Det tog ett tag för Mourinho att förstå vad Real Madrid handlar om"

 
Florentino Perez tror att Mourinho har börjat förstå vad Real Madrid är för något, men var glad att han äntligen visste vad denna klubb handlar om trots den långa tiden det tog.
 
Real Madrids president, Florentino Perez, känner att Jose Mourinho behövde lite tid för att inse vad det innebär att vara en del av klubben, men nu tror han att den portugisiska tränaren har anpassat sig till livet i Santiago Bernabeu.
 
Den förra Inter tränaren flyttade till den spanska huvudstadsklubben sommaren 2010 och kämpade för att mäta sig med fansens kritiska ställning mot laget.
 
Perez tror dock att Mourinho har nu förstått att förväntningarna i Los Blancos är skyhöga.
 
"Det tog ett tag för Mourinho att förstå vad Real Madrid handlar om. Han blev överraskad av klubben, människorna och det faktum att fansen visslar åt spelarna och honom" sa Perez i klubbens montering, skriver Goal.
 
"Han betonade det faktum att han tränade flera klubbar i Portugal, Italien och England, men jag sade till honom att detta är Real Madrid. En riktigt unik klubb".
 
"Klubbens förväntningar är mycket högre än de andra klubbarna och om saker och ting inte går enligt planerna kommer fansen att börja vissla. Vissa spelare som har kommit hit har inte förstått sig på detta koncept".
 

Karim Benzema: "Jag har alltid varit säker på mig själv och mitt spel"

 
Karim Benzema, som inte har spelat så många matcher i ligan denna säsong, säger att han ändå är nöjd med hur det går för honom.
 
Real Madrids anfallare Karim Benzema har insisterat på att han fortfarande är lika självsäker som han var tidigare, och är nöjd med framstegen han gör.
 
Den franska anfallaren har endast startat i två av Los Blancos fem ligamatcher än så länge, men 24-åringen hävdar att han jobbar hårt för att spela regelbundet.
 
"Är det nödvändigt för en anfallare att göra mål för att säsongen ska gå bra? Jag kände mig bra i de senaste matcherna" sa Benzema till AS.
 
"Jag känner att jag gör framsteg och att mina ben fungerar bättre. Jag är jätteglad. Visserligen var jag glad att spela 90 minuter två gånger med Frankrike".
 
"Det är viktigt att spela flera matcher i rad. Dessutom jobbar jag hårt för att bli redo. Jag har aldrig förlorat självförtroende. Jag har alltid varit säker på mig själv och mitt spel. När du inte gör mål, försöker miljön att förorena dig, men det påverkar mig inte".
 
"Jag är en anfallare och jag älskar att göra mål, men alla vet att jag också njuter av att göra assist".
 

Jose Mourinho: "Vi måste vinna tre raka matcher för första gången denna säsong"

 
Jose Mourinho kräver att hans lag visar en seriös sida i kvällens match mot Deportivo, och hoppas att Real Madrid vinner sin tredje raka match.
 
Inför matchen mot Deportivo La Coruña, säger Jose Mourinho inget mindre än att en tredje raka vinst är viktig för Real Madrid.
 
De regerande mästarna har uthärdat en dålig start i den nya La Liga kampanjen och har redan åtta poäng mindre än rivalerna Barcelona.
 
Men trots att de har återvänt till sina vinnande dagar, är Mourinho medveten om kvällens hot och säger att han inte kommer att vara intresserad av att veta resultatet av de andra matcherna i ligan.
 
"Vi måste vinna tre raka matcher för första gången denna säsong" sa Mourinho i en presskonferens, rapporterar Goal.
 
"Vi spelar hemma. Deportivo är ett fantastiskt lag som spelar bra med ambitiösa folk som vet vad de vill göra, och vi måste spela med pressen av att veta att vi är favoriter".
 
"Vi måste börja bra och inte tänka på andra matcher, och om spelarna spelar starkt är jag säker på att det kommer att vara lättare att få de tre poängen".
 
"Vi har inte råd att ge bort några fler poäng. Jag sa dock inte att vi inte har råd att förlora några fler poäng. Om dina motståndare är starkare än dig, om de spelar bra, om du har otur, om din anfallare missar fem möjligheter för att få in bollen, om målvakten vacklar vid ett avgörande ögonblick, kan matcher och poäng förloras".
 
"Efter att ha spelat seriöst mot Manchester City och Rayo Vallecano, hoppas jag att vi ser detta allvar och engagemang igen, vilket gjorde det möjligt för oss att göra det vi gjorde förra säsongen".

Ruben de la Red: "Casillas har gjort tillräckligt för att förtjäna Ballon d'Or"

 
Den pensionerade fotbollsspelaren, Ruben de la Red, tycker att Iker Casillas förtjänar att vinna detta års Ballon d'Or.
 
Ruben de la Red tror att hans förra Real Madrid lagkamrat, Iker Casillas, kommer att vinna Ballon d'Or i år efter hans fantastiska prestationer med Los Blancos och Spanien.
 
Efter att ha lett Jose Mourinhos lag till La Liga titeln, hjälpte målvakten La Furia Roja att försvara sin EM titel i Polen och Ukraina.
 
"Sanningen är att målvakter upprätthåller en annan syn på resten av laget" sa de la Red, som slutade med fotbollen år 2010 på grund av hjärtproblem, till AS.
 
"För mig är det lika viktigt att rädda ett mål som att göra ett mål. Genom detta har Casillas gjort tillräckligt för att förtjäna Ballon d'Or".

Michael Essien: "Real Madrid är den största klubben i världen"

 
Real Madrids nya signering, Michael Essien, säger att att världens största klubb kommer säkerligen att återfå sin bästa form i La Liga.
 
Michael Essien säger att Real Madrid är den "största klubben i världen" och tror att de kan fortfarande lyfta ligatiteln för andra gången på raken.
 
Ghana mittfältaren har inkluderats direkt i Jose Mourinhos lag sedan hans ankomst till klubben och han är övertygad om att det endast är en fråga om tid tills de återvänder till sin bästa prestation.
 
"Vi pratar om Real Madrid, den största klubben i världen. Alla spelare vill vara här. Jag är Michael Essien, och förhoppningsvis kommer alla att känna till mig här" sa den nya Los Blancos signeringen, rapporterar Goal.
 
"Det var en svår start, men ibland ser man sig själv i denna situation. Vi har vunnit två raka matcher och förhoppningsvis kan vi utöka det till tre".
 
"Alla matcher är viktiga, och vi måste förtjäna rätten att få mer poäng och kämpa för titeln".
 
Efter att ha spelat i Premier League i sju år har Essien lämnat den engelska ligan för Spanien i hopp om nya utmaningar, och Essien tror att La Liga ger mer underhållning än Premier League.
 
"Folk pratar om Premier League som den bästa ligan, men La Liga är roligare. Man spelar mer fotboll och gör fler mål".
 
"Den spanska ligan är en av de viktigaste och svåraste tävlingarna i Europa och just på grund av det ser jag fram emot att ha en bra säsong och försvara vår titel".

Sami Khedira: "Jag är fortfarande en del av detta lag"

 
Sami Khedira säger att han inte känner sig hotad av Michael Essien, som har ersatt tysken i de senaste Real Madrid matcherna.
 
Real Madrids mittfältare Sami Khedira tror att han fortfarande är en nyckelspelare i Jose Mourinhos trupp, trots sommarsigneringen av Michael Essien.
 
Den tyska spelaren har inte varit en regelbunden startspelare för de spanska giganterna sedan ankomsten av Essien från Chelsea, men han känner att han har fortfarande mycket att erbjuda de regerande ligamästarna.
 
"Tränaren har ingen dålig åsikt om mig, det är fortfarande klart att jag är en del av detta lag. Jag vill visa att han kan fortsätta räkna med mig" sa Khedira till AS.
 
"Vi har alltid haft fyra eller fem defensiva mittfältare under de senaste åren. Denna säsong är det Xabi Alonso, Essien och jag".
 
Mourinhos lag har haft en dålig start i den nya La Liga säsongen och har för närvarande åtta poäng mindre än ledarna Barcelona, och Khedira tror att det kommer att vara svårt att minska mellanrummet mellan Los Blancos och Blaugrana.
 
"Att lyfta Supercupen mot Barcelona var ett gott tecken, men ligan är en annan tävling och vi har lämnats kvar" avslutade Khedira.

Kaká: "Jag blev överraskad när jag fick höra att jag hade inkallats till Brasilien"

 
Kaká pratade om hur glad han blev över att ha sett sitt namn i Brasiliens trupplista för matcherna mot Irak och Japan, och förklarade även varför han har haft svårt att säkra en regelbunden plats i Mourinhos lag.


Real Madrids mittfältare Kaká har medgett att han blev överraskad över att ha blivit inkallad till det brasilianska landslaget efter en besvikelsestart i den nya La Liga säsongen.
 
Den 30-årige playmakern har ännu inte deltagit i en ligamatch för Los Blancos denna säsong, men han har inkallats av tränaren Mano Menezes för vänskapsmatcherna mot Irak och Japan, som kommer att spelas i oktober.
 
Latinamerikanen har inte spelat för Brasilien på två år, men hans återkomst är lägligt med tanke på att VM kommer att äga rum inom mindre än två år i hans hemland.
 
"Jag medger att det var en överraskande inkallelse. Jag följde offentliggörandet av listan på TV, främst på grund av att jag hade fått höra att mitt namn skulle kunna vara en av de uppräknade" förklarade Kaká till globoesporte.

"
När listan publicerades blev jag extremt glad. Det var som min första inkallelse".
 
Den förra AC Milan stjärnan har deltagit i de tre senaste världsmästerskapen, men har blivit orolig över att bli lämnad utanför trupplistan för VM 2014 på grund av att han har misslyckats att säkra en plats i Jose Mourinhos lag.
 
"Milan och Real Madrid spelar med olika laguppställningar. Under min tid i Milan spelade klubben med en 4-3-1-2 uppställning och jag var spelaren bakom de två anfallarna".
 
"I Real spelar jag bakom tre. Då finns det en större defensiv förpliktelse, men jag försöker att jobba runt området".
 
Den erfarna spelaren avslöjade också att han ännu inte har mött den unga talangen Neymar, men sa att han ser fram emot att träffa Santos anfallaren.
 
"Jag har aldrig mött Neymar personligen. Det kommer att vara min första gång. Jag har följ hans prestationer här i Europa, men jag känner inte till allt som händer med honom i Brasilien".
 
"Jag följde en liten spekulation om att han kan komma till Spanien och det var det. Det kommer att vara trevligt att träffa honom för första gången".

Deportivos tränare: "Om Ronaldo är ledsen, så har vi inte märkt det på hans prestationer"

 
Deportivos tränare Jose Luis Oltra säger att han inte har någon aning varför Cristiano Ronaldo känner sig ledsen i Real Madrid.
 
Inför matchen mellan Real Madrid och Deportivo har motståndarnas tränare Jose Luis Oltra delat med sig av sina åsikter angående Cristiano Ronaldos olycka i Los Blancos.
 
Oltra kommer att ta sitt lag till Bernabeu med en chans att överträffa sina motståndare i ligatabellen om de kan ta hem alla tre poäng.
 
Men 43-åringen har medgett att han inte förstår sig på Ronaldos känslor, trots Los Blancos besvikelsestart av den nya säsongen.
 
"Jag ser deras statistik, deras partier, och jag ser ingen sorg" sa Oltra till den spanska tidningen AS.
 
"Han firade inte ett mål, vilket är sorgligt, men jag måste respektera honom eftersom jag inte känner till orsakerna. Om han är ledsen har vi inte märkt det på hans prestationer".
 
Den förra Tenerife tränaren känner dock att den portugisiska stjärnan är fortfarande ett stort hot för hans lag, och därför tror han att hans lag måste jobba extra hårt för att upphäva detta hot.
 
"Vi måste försöka minimera vår jakt, spåra tillbaka, täcka mycket och stötta varandra. Vi måste hitta den rätta balansen" fortsatte han.
 
"Att gå till Bernabeu är alltid en utmaning. Madrid har spelat 18 hemmamatcher utan att förlora och Mourinhos lag är alltid jättestarka hemma".
 
"Det är definitivt inte den bästa platsen att gå till för att återhämta sig efter att ha precis förlorat, men vi kommer att kämpa för segern".

Rapport: Manchester United och Arsenal är intresserade av Raul Albiol


Enligt den brittiska median har Raul Albiol uppmärksammat klubbar från engelska Premier League klubbar.

Real Madrids försvarare Raul Albiol har återigen fått intresse från Premier League klubbar.

Den engelska tidningen The Daily Star säger att Manchester United och Arsenal är i kamp med varandra för att signera den spanska mittbacken i januari.

Den 27-årige spelaren har blivit ignorerad av tränaren Jose Mourinho under de tre senaste matcherna, vilket har resulterat till att rapporter påstår att han är olycklig i den spanska huvudstadsklubben.

Under tiden möter United en kris när det gäller försvararna, eftersom Nemanja Vidic kommer att joina Phil Jones och Chris Smalling i "skadebänken".

Arsenal kommer också att tävla om Albiols underskrift i hopp om att vinna kampen om spanjoren, eftersom Bacary Sagna kommer sannolikt att lämna Emirates inom kort.

Xavi: "All press ligger på Real Madrid - inte på oss"

 
Den spanska mittfältaren Xavi säger att Real Madrid är de som måste känna sig pressade inför nästa veckas El Clasico - och inte Barcelona.

Inför nästa veckas El Clasico har Barcelonas mittfältare Xavi Hernandez betonat att all press ligger på Real Madrid.

De regerande mästarna har för närvarande åtta poäng mindre än den katalanska klubben, och Xavi tror inte att Los Blancos har råd att förlora några poäng igen - även om det är tidigt i säsongen.

"Vår åttapoängsledning över Real Madrid är ingen liten ledning. Det är en fördel som vi måste utnyttja. Ligan ser jättebra ut för oss och nu ligger all press på Real Madrid" sa Xavi till Sport.

"Det finns uppenbarligen press på oss också inför Clasico, men Madrid har inte råd att halka igen. Jag gillar åttapoängsledningen och vill inte att den ska minska".

"Vi hade tio poäng mindre än Madrid vid en viss tidpunkt förra året, men vi återhämtade oss och tävlade om titeln igen. Det är för tidigt att säga att vi har en avgörande ledning".

Kaká är inkluderad i Brasiliens trupp för att möta Irak och Japan

 
Kaká har inkluderats i Brasiliens trupp som kommer att möta det irakiska landslaget i Malmö den 11 oktober.
 
Kaká har inkallats till det brasilianska landslaget för deras kommande match mot Irak och Japan den 11 respektive 16 oktober.
 
Real Madrid stjärnan har inte spelat några stora matcher för sin klubb denna säsong, men fick äntligen chansen att spela mot Millonarios, där han imponerade med sitt hattrick och sina assist.
 
Hans prestationer mot den colombianska klubben verkade räcka för att övertyga Brasiliens tränare Mano Menezes att inkludera honom i truppen för landets kommande vänskapsmatch.
 
Mittfältaren har ännu inte deltagit i någon match under den nya Brasilien tränaren. Senast han inkallades var i november 2011, men kunde inte delta i någon match på grund av en skada.
 
Kaká kommer att åka tillsammans med sin Real Madrid lagkamrat Marcelo, Valencias Diego Alves samt Barcelona duon Dani Alves och Adriano för de två matcherna.

Jose Mourinho: "John Terry är inte en rasist"

John Terry har blivit anklagad för att vara en rasist, och därmed fått en avstängning från fyra matcher samt flera tusen euro i böter. Men Mourinho säger att hans förra spelare inte alls är en rasist.
 
Real Madrids tränare Jose Mourinho har insisterat på att försvararen John Terry inte är någon rasist trots att han har blivit avstängd från fyra matcher på grund av att ha rasistiskt förolämpat Queen Park Rangers spelare Anton Ferdinand.
 
Mittbacken fick avstängning plus böter på omkring 270 000 euro av FA provisionen i torsdags - ett beslut som fattades av Westminster Magistrates domstol.
 
Mourinho, som tränade Terry under sin tid i Stamford Bridge, har medgett att the Blues kapten kan ha gjort olämpliga kommentarer i hettan, men deklarerade att han inte var riktigt rasistisk.
 
"Han är ingen rasist" sa Mourinho till CNN. "Det är 100 procent säkert. Vi [Chelsea] hade en trupp med 12 afrikanska spelare. Det var en fantastisk trupp och han hade hela tiden en bra relation med alla".
 
"Men inom fotbollen kan det hända, och jag vet att det kan hända under en fotbollsmatch eftersom ibland är det mer än bara en match och ibland reagerar man på ett sätt som inte representerar den du egentligen är".
 
"Förmodligen gjorde han en rasistisk kommentar eller hade en rasistisk attityd mot en motståndare och ibland ser vi på våra motståndare på ett annat sätt. Men för att betala, måste han straffas".
 
"Men snälla, säg inte att han är en rasist eftersom jag vet vad jag säger... Drogba kommer att säga det, Geremi kommer att säga det, Maklele kommer att säga det, alla kommer att säga att han inte är en rasist".

Jose Mourinho: "Kakás namn har lagts till i mitt huvud"

 
Jose Mourinho var imponerad över Kakás prestation mot Millonarios igår, och sade att playmakern gav honom något att tänka på.
 
Real Madrids tränare Jose Mourinho har tagit sin tid att hylla matchvinnaren Kaká efter Los Blancos 8-0 vinst mot Millonarios i onsdagens Santiago Bernabeu Trophy.
 
Den brasilianska mittfältaren satte en fin prestation och gjorde tre mål under hans 60 minuter på planen, och Mourinho har medgett att Kakás prestation har gjort sina chanser att få mer speltid goda.
 
"Kaká spelade bra, liksom resten av laget, medan vi höll en fast struktur. Vi jobbade bra" sa Mourinho i en presskonferens, rapporterar Goal.
 
"Konsekvenserna som uppstår när spelarna visar sin motivation och ambition är att deras tränare blir säkrare och använder dem i sitt lag i officiella matcher".
 
"Kaká och dem andra visade kvalitéer för att lägga till deras namn i tränarens huvud"

Angel di Maria: "Det mesta jag gör idag är tack vare Jose Mourinho"

 
Angel di Maria har passat på att tacka sin tränare för förtroendet som han visade honom sedan hans ankomst i Santiago Bernabeu, och sa att han försöker återbetala portugisen med hårt arbete.
 
Real Madrids ytter Angel di Maria tror att han har blivit spelaren han är idag tack vare tränaren Jose Mourinho.
 
Den argentinska spelaren signerades från det portugisiska laget Benfica år 2010, och han har haft två framgångsrika kampanjer med de spanska mästarna, lett dem till bland annat Copa del Rey och La Liga titlarna. Han har redan gjort fem mål denna säsong, och ser fram emot att göra fler mål än han gjorde förra säsongen.
 
"Dagen han [Jose Mourinho] sa till mig att komma, var jag i VM och jag gjorde inte så bra ifrån mig, men han fortsatte att försöka och jag tror att det mesta jag gör idag är tack vare honom. Jag försöker att återbetala det med hårt arbete varje dag" sa Di Maria till reportrar, skriver Goal.
 
"Under det första året med Mourinho vann vi cupen, året därefter vann vi La Liga, och nu önskar jag att vi kan vinna fler titlar än Champions League detta år".
 
"Vi kommer att kämpa för varenda titel eftersom vi är Real Madrid och det är det vi måste göra. Vi får se hur det kommer att gå för oss".
 

Mesut Özil förnekar rykten om sitt sociala liv: "Det är inte sant!"

 
Mesut Özil bestämde sig för att använda sig utav Facebook för att förneka rapporter som påstår att hans sociala liv påverkar hans karriär i Real Madrid.
 
Real Madrids mittfältare Mesut Özil har insisterat på att rykten som hävdar att hans extravaganta sociala liv påverkar hans prestationer på planen är helt felaktiga.
 
Rapporter har påstått att Jose Mourinho börjar bli orolig över den 23-årige spelarens beteende utanför planen, och enligt rapporter från det spanska TV-programmet Futboleros, har tyskens sociala liv skapat problem under de 12 senaste månaderna.
 
Playmakern har dock meddelat på sin personliga Facebook sida att dessa rapporter är fullkomligt felaktiga, och insisterade på att det inte finns någon sanning bakom dessa historier.
 
"Angående ryktet om att jag ofta går ut på nätterna: Det är inte sant! Ända sedan säsongen började har jag nästan aldrig gått ut. Jag tränar och jobbar som en professionell" skrev Özil.
 

Radamel Falcao: "Jag sade inte att jag ville tävla med Cristiano Ronaldo och Messi"


Den 26-årige stjärnan, Radamel Falcao, säger att han inte är intresserad av att tävla med Cristiano Ronaldo och Lionel Messi för att vinna skytteligan.

Atletico Madrids anfallare Radamel Falcao har betonat att han är fullständigt fokuserad på sina egna prestationer och är inte ute efter att mäta sig själv mot Barcelona stjärnan Lionel Messi och Real Madrid anfallaren Cristiano Ronaldo.

Den colombianska spelaren avslöjade tidigare i sommar att han är redo att tävla med duon för Pichichi titeln, men Falcao har klargjort att framgång med Atletico Madrid är hans huvudprioritet.

"Jag sade inte att jag ville tävla med Cristiano Ronaldo och Messi" sa Falcao, enligt den spanska sporttidningen AS.

"Jag vill helt enkelt göra mål för att hjälpa mitt lag, inget annat. I slutet kommer vi att se vart jag befinner mig".

"Det viktigaste är att laget uppfyller sina mål. Vi tävlar med 19 andra lag, inte bara mot Madrid och Barca" avslutade Falcao.

Real Madrid 8 - 0 Millionarios

Real Madrid besegrade Millionarios med 8-0 i den imponerande Santiago Bernabeu Trophy matchen efter bland annat ett fantastiskt hattrick från Kaká.

Den brasilianska stjärnan, som spelade sin första match för Los Blancos denna säsong, gjorde det första målet i den 13 matchminuten. Jose Callejon utökade med ett mål i den 23:e minuten, medan Alvaro Morata gjorde två utmärkta mål i den 32:a respektive 37:e minuten. Kaká fortsatte att leverera innan den första halvleken tog slut och nätade ett mål till i den 37:e minuten - strax efter Moratas sista mål.

I den andra halvleken gjorde Kaká sitt sista mål för dagen, på straff, och därmed gjorde han tre mål, det vill säga ett hattrick. Det var dock inte slutet för marängernas lekstuga, utan Callejon gjorde sitt andra mål, medan Karim Benzema utökade till 8-0.

Startelvan + vart man kan se dagens match

REAL MADRIDS STARTELVA MOT MILLIONARIOS: Antonio Adan, Nacho, Raphaël Varane, Raul Albiol, Fabio Coentrão, Sami Khedira, Jose Callejon, Kaká, Mesut Özil, Gonzalo Higuain & Alvaro Morata.

SE MATCHEN
Alternativ 1: Gå in på Sportlemon (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 2: Gå in på Rojadirecta (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 3: Gå in på ATDHE (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 4: Gå in på MyP2P (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 5: Gå in på OleoleTV (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 6: Gå in på SoccerTVLive (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 7: Gå in på Tune2Sports (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.

Arsene Wenger: "Cristiano Roaldo vinner titlar vart han än går"

 
Premier League tränaren Arsene Wenger säger att det inte spelar någon roll vart "super spelaren" Cristiano Ronaldo spelar eftersom han alltid kommer att vara framgångsrik.
 
Arsenals tränare Arsene Wenger tror att Real Madrids anfallare Cristiano Ronaldo kommer att vara framgångsrik oavsett vilken klubb han spelar för, samtidigt som han även sade att den portugisiska spelarens olycka kan bero på det faktum att han inte anses som världens bästa spelare.
 
Ronaldo avslöjade nyligen att han känner sig "ledsen" i den spanska huvudstadsklubben på grund av professionella problem, och sedan dess har många frågor om hans missnöje dykt upp.
 
Den förra Manchester United anfallaren har dock sagt, utan att gå på ytterligare detaljer, att hans situation är inte kopplad med pengar.
 
"När du pratar om Ronaldo, vinner han saker vart han än går, och i slutet av säsongen gör han 50 mål" skrev Wenger i sin kolumn i tidningen Eurosport.
 
"Cristiano är en superspelare och dessa typer av spelare har ofta stora mål och starka egon eftersom de inte nöjer sig med att endast vara medelmåttiga".
 
"De vill vara de bästa i världen och det finns en pris man måste betala för det. De har en viss aura som omger dem och ibland kan detta distrahera dem från resten av laget".
 
"Alla stora spelare älskar att stå i centrum, och när fokuset ligger på endast en spelare, kan de andra spelarna inte vara lyckliga. Median väljer vem de fokuserar på och de andra lider".

Galatasarays president: "Jag skulle vilja se Kaká bära vår tröja"

 
Galatasarays president Aysal Unal säger att hans klubb kommer att försöka signera Kaká under vinterns transfermarknad.
 
Galatasarays president Aysal Unal har medgett att han kommer att lägga ett januari bud på Real Madrids mittfältare Kaká.
 
Unal säger att de kommer att lägga ett bud på den brasilianska stjärnan om den turkiska klubben lyckas kvalificera sig från sin Champions League grupp.
 
"Om vi kan gå vidare från Champions Leagues gruppspel, kommer vi att sträva efter att signera Kaká, som representerar en verklig grädde på kakan för oss" sa Unal, skriver Tribalfootball.
 
"Men vi kan självklart inte förlita oss på denna möjlighet, men Kaká skulle vara bra för oss, jag skulle vilja se honom bära vår tröja".

Rapport: Mourinho känner sig orolig över Özils liv utanför planen

 
Spanska rapporter hävdar att anledningen till att Mesut Özil inte har spelat på den senaste tiden är på grund av att Mourinho inte gillar hans beteende.
 
Real Madrids tränare Jose Mourinho börjar bli riktigt orolig över Mesut Özils liv utanför planen, rapporterar den spanska median.
 
Futboleros avslöjade på måndagsnatten att Özils åtnjutande av nattlivet i Madrid oroar Mourinho. Han har redan tvingats prata med Özil angående hans beteende under de tolv senaste månaderna och problemen har endast återuppstått.
 
Mourinho värderar dock Özil högt, men vid nuläget föredrar han att ha Luka Modric som sitt förstahandsval om inte den tyska spelaren förbättrar sitt uppförande.

Real Madrids U10 spelare avled i en bilolycka

Benjamin Alonso Ezquerra, en av Real Madrids U-10 spelare, avled i måndags efter att ha blivit påkörd av en bil.


Real Madrid sörjer juniorspelaren Benjamin Alonso Ezquerra, som god efter att ha träffats av ett fordon i måndags.
 
Enligt den spanska tidningen AS, blev Ezquerra, som flyttade till Los Blancos ungdomsakademi den 11 juni, påkörd när han korsade en trafikerad gata i ett försök att fånga en lös boll.
 
De regerande mästarna uttryckte sin chock i ett meddelande från klubben som kom ut strax efter den dramatiska händelsen.
 
"Real Madrid CF uttrycker sin djupaste sorg över Alonso Ezquerras död, och sympatiserar med hans familj och vänner just nu i en sådan svår tid" stod det på meddelandet.
 
Även Alvaro Morata visade sitt stöd för den avlidnes familj, och skrev på Twitter: "Hela klubben är Alonso Ezquerras familj. All vår stöd går till familjen vid denna tid. Vila i fred".

Iker Casillas lade upp ett foto på sig själv och Cristiano Ronaldo för att lugna ner rykten

 
I hopp om att få ett slut på alla rykten som påstår att han inte kommer överens med Cristiano Ronaldo, lade Iker Casillas upp en bild på de två på Facebook.
 
Iker Casillas och Cristiano Ronaldo har visat att de kommer överens med varandra efter att ett foto på duon publicerades på målvaktens Facebook i måndags.
 
Bilden lades upp efter Los Blancos 2-0 vinst mot Rayo Vallecano, som både skotträddaren och anfallaren deltog i, och bär rubriken: "Du måste ta detta med humör".
 
Mästarna har haft en besvikelsestart i den nya La liga säsongen, vilket sammanfaller med Ronaldos påståenden om att han är olycklig i Santiago Bernabeu.
 
En artikel i El Confidencial Digital hänvisade också till ett omklädningsrum incident mellan paret, vilket uppstod efter UEFA priset för den bästa spelaren i Europa.
 
Rykten påstod att vissa utav de spanska spelarna i Madrid truppen var glada, och till och med skrattade, när Andres Iniesta slog Ronaldo för den individuella utmärkelsen.
 
Deras relation ifrågasattes ytterligare efter att det såg ut som att Casillas inte firade sin lagkamrats avgörande mål i Los Merengues 3-2 vinst mot Manchester City i Champions League.

Jose Mourinho: "Idag var Real Madrid ett lag"

Jose Mourinho gillade lagets attityd mot Rayo Vallecano och var glad över att ha fått tillbaka sitt riktiga Real Madrid lag.
 
Den portugisiska tränaren Jose Mourinho har insisterat på att hans lag tystade kritikerna efter att Real Madrid vann med 2-0 mot Rayo Vallecano i måndags.
 
Karim Benzema och Cristiano Ronaldo gjorde de två avgörande målen för Real Madrid i gårdagens vinst efter att ha förlorat mot Getafe och Sevilla, och tränaren uttryckte sin tillfredsställelse med segern mot Rayo Vallecano.
 
"Det var ingen lätt situation för oss, men det var inte lätt för honom heller" sa Mourinho efter matchen. "Man kommer med tanken av att spela, men sen är man tvungen att vänta på bekräftelse, och då spelar du inte".
 
"Det var en tuff match, men vårt lag svarade bra. Ja, vi kunde ha spelat bättre, men jag kan peka mina kritiker på vår attityd och sättet som laget fixade jobbet på, och idag var Real Madrid ett lag".
 
"Jag antar att om vi hade kunnat spela med denna attityd mot Getafe och Sevilla, skulle vi ha vunnit dessa matcher också".

Ramos: "Jag vet inte om beslutet att bänka mig mot Manchester City var ett straff"


Sergio Ramos vägrade att diskutera sin relation med Jose Mourinho, och sa att han endast pratar om Real Madrid.

 
Real Madrids försvarare Sergio Ramos har lugnat ner påståenden som hävdar att han har en svår relation med tränaren Jose Mourinho, och insisterade på att han är fullt trogen Santiago Bernabeu klubben.
 
Den spanska högerbacken, som numera spelar på mittbackspositionen, blev överraskande nog utesluten från startelvan i förra veckans Champions League vinst mot Manchester City, men Ramos har vägrat att kommentera Mourinhos beslut om att ersätta honom med Raphaël Varane.
 
"Jag vet inte om beslutet att bänka mig mot Manchester City var ett straff. Sådana saker är tränarens beslut" sa Ramos till AS.
 
"Jag pratar om Real Madrid och vad som finns i mitt blod. Jag kommer inte att diskutera saker som händer inom klubben".
 
"Jag vill verkligen fortsätta att hjälpa laget och göra allt för att spela min roll. Alla vill spela och jag är glad över att ha kommit tillbaka för att hjälpa laget mot Rayo".

Pepe: "Vi måste visa samma fokus som vi visade mot Rayo i de andra matcherna"

 
Pepe hoppas att hans lag kommer att visa samma fokus som de visade igår mot Rayo Vallecano i resten av säsongen.
 
Pepe har uppmanat sina Real Madrid lagkamrater att visa samma fokus som de visade i sin 2-0 vinst mot Rayo Vallecano i måndags i resten av säsongen.
 
Santiago Bernabeu klubben fick tre viktiga poäng efter gårdagens match tack vare mål från Karim Benzema och Cristiano Ronaldo, och Pepe hoppas att Real Madrid kommer att visa samma fokus resten av säsongen.
 
"Det viktigaste är att vi vann matchen. Det var en svår match, men vi jobbade hårt och visade att vi är ett lag som kan vinna" sa Pepe till Marca.
 
"Säsongen har verkligen börjat för oss nu. Vi har ett antal viktiga matcher på gång och vi måste visa samma fokus som vi visade mot Rayo".
 
"Rayo gjorde det svårt för oss med sina bra spelare, och vi måste fortsätta med vårt goda arbete i de kommande veckorna".

Rayo Vallecano 0 - 2 Real Madrid

Real Madrid gick upp till sjunde plats i La Liga tabellen efter att marängerna slog Rayo Vallecano med 2-0. Karim Benzema gjorde det första målet under den första halvleken, medan Cristiano Ronaldo utökade i slutet av den andra halveken.
 

Startelvan + vart man kan se dagens match

REAL MADRIDS STARTELVA MOT RAYO VALLECANO: Iker Casillas, Alvaro Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Michael Essien, Xabi Alonso, Luka Modric, Angel Di María, Cristiano Ronaldo & Karim Benzema.

BÄNKEN: Antonio Adan, Raphaël Varane, Sami Khedira, Raul Albiol, Mesut Özil, Kaká och Gonzalo Higuain.

SE MATCHEN
Alternativ 1: Gå in på Sportlemon (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 2: Gå in på Rojadirecta (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 3: Gå in på ATDHE (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 4: Gå in på MyP2P (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 5: Gå in på OleoleTV (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 6: Gå in på SoccerTVLive (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 7: Gå in på Tune2Sports (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.

Direktören: "Mourinho vill att kvällens match ska istället spelas klockan 17:00"

 
Jose Mourinho ville egentligen att kvällens match mot Rayo Vallecano skulle äga rum tidigare på dagen för att vara på den säkra sidan.
 
Real Madrids direktör Miguel Pardeza har avslöjat att Jose Mourinho skulle ha föredragit att måndagens La Liga match mot Rayo Vallecano äger rum 17:00.
 
La Liga matchen skulle egentligen spelas igår klockan 21:30, men problem i ledningarna ledde till att Los Blancos inte kunde spela derbymatchen.
 
Matchen har nu omarrangerat till måndagen klockan 19:45, men Mourinho skulle hellre vilja att den spelas lite tidigare.
 
"Med tanke på hur tajt schemat är, är det bäst att spela matchen på måndag och klockan 17:00, eftersom vi inte är särka att när klockan är 20:00 (då det är mörkt) har problemet löst sig" sa Pardeza till reportrar, skriver Goal.
 
"Det är tiden som Mourinho bad om, och den tiden vi stöttar".

Matchen mot Rayo Vallecano kommer att spelas klockan 19:45 ikväll

 
Problem i ledningarna resulterade till att Real Madrid inte kunde spela sin match mot Rayo Vallecano igår, men matchen kommer istället att äga rum ikväll.
 
Söndagens La Liga match mellan Real Madrid och Rayo Vallecano har skjutits upp till måndagsnatten efter att ledningar som betjänar stadions belysningar skars av innan matchen.
 
Derbyt skulle egentligen äga rum igår klockan 21:30, men den oväntade vändningen innebär att paret kommer nu att mötas klockan 19:45 ikväll.
 
Cristina Cifuentes, en delegat av regeringen i Madrid, sade att en utredning kommer nu att börja spåra dem som orsakade skadan.
 
"En notarie av tro kommer att komma och öppna en utredning för att se vem som är ansvarig. Både lagen ville spela, men ombudet fastställde att det var omöjligt med ljuset som det är" sa Cifuentes.
 

Startelvan + vart man kan se dagens match

REAL MADRIDS STARTELVA MOT RAYO VALLECANO: Iker Casillas, Alvaro Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Michael Essien, Xabi Alonso, Luka Modric, Angel Di María, Cristiano Ronaldo & Karim Benzema.

BÄNKEN: Antonio Adan, Raphaël Varane, Sami Khedira, Raul Albiol, Mesut Özil, Kaká och Gonzalo Higuain.

SE MATCHEN
Alternativ 1: Gå in på Sportlemon (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 2: Gå in på Rojadirecta (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 3: Gå in på ATDHE (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 4: Gå in på MyP2P (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 5: Gå in på OleoleTV (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 6: Gå in på SoccerTVLive (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 7: Gå in på Tune2Sports (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.

Rapport: Chelsea förbereder ett januari bud på Sergio Ramos

 
Efter att rapporter hävdade att Sergio Ramos och Jose Mourinho är i konflikt med varandra, passar Chelsea på att utnyttja situationen och förbereda ett bud på försvararen.
 
Premier League klubben Chelsea förbereder ett bud på Real Madrids spanska försvarare Sergio Ramos, rapporterar den engelska median.
 
The Daily Star hävdar att The Blues håller ett vakande öga på honom i den växande konflikten mellan Sergio Ramos och tränaren Jose Mourinho, samt förbereder ett januari bud på mittbacken.
 
Spanjoren hamnade i en konflikt med La Liga giganternas tränare efter att portugisen bestämde sig för att inte inkludera honom i Champions League truppen mot Manchester City i tisdags.
 
Och enligt spanska rapporter kan de spanska mästarna vara tvungna att sälja 26-åringen så snart som möjligt om paret inte kan fixa sin trasiga relation.

Santos bekräftar att de är intresserade av Kaká: "Han är ett alternativ"


Santos tränare Muricy Ramalho har avslöjat att hans klubb är intresserade av att signera Kaká från Real Madrid.


Muricy Ramalho har bekräftat att Santos håller noga koll på Kakás situation eftersom de är ute efter att förstärka sin trupp.
 
Den brasilianska klubben är ute i marknaden efter en ny attackerande mittfältare efter att Ganso lämnade för São Paulo, och de ser Real Madrid playmakern som den ideala ersättaren.
 
Ramalho vet dock att det inte kommer att vara lätt att locka 30-åringen till Vila Belmiro, men vägrade att utesluta en möjlig flytt i den närmaste framtiden.
 
"Vem hade kunnat ana att São Paulo kunde betala så mycket pengar för Ganso? Allt är möjligt. Kaká är ett alternativ, liksom Diego och Robinho" sa Santos tränaren i en presskonferens.
 
"De är tre viktiga spelare. Som jag sa, vad som helst kan hända. Det är inte bara en ekonomisk fråga, utan vi måste titta på olika aspekter också. Och agera snabbt".
 
"Vi måste stötta spelarna som vi redan har här, men det skulle vara bra att hämta spelare som kan bidra med något till laget".

Jose Mourinho: "Jag har fortfarande tvivel på mina spelare"

 
Trots att Real Madrid vann mot Manchester City i tisdags, har Jose Mourinho fortfarande tvivel på sitt lag inför matchen mot Rayo Vallecano.
 
Inför La Liga matchen mot Rayo Vallecano ikväll har Jose Mourinho sagt att han fortfarande inte känner sig hundra procent säker på sina Real Madrid spelare.
 
De spanska mästarna, som har startat den inhemska säsongen långsamt med endast fyra poäng från fyra matcher, såg osammanhängande ut förra veckan - att Mourinho offentligt kritiserade sitt lag efter matchen mot Sevilla.
 
En dramatisk vinst mot Manchester City på tisdagsnatten var ett betydande stöd, men den 49-årige tränaren har fortfarande tvivel på fotbollen hans lag spelar.
 
"Vi har visat en bra attityd i några stora matcher, men det har också funnits negativa aspekter. Mitt lag har inte ständigt presterat och jag har några pågående tvivel" sa Mourinho i en presskonferens, skriver Goal.
 
Los Merengues tränare sa dock att hans lag verkar vara i en bra form inför matchen mot Rayo Vallecano, men kan förväntar sig inte en lätt match mot Madrid klubben.
 
"Förra året var det en tuff match här, så vi förväntar oss en svår match. Spelarna hittade sitt hunger och fysiska intensitet mot City. Förhoppningsvis kommer de från och med nu att ta denna nivå av ansvarighet till varje match".

Guti: "Cristiano Ronaldo behöver bara känna lite kärlek"

 
Guti säger att Cristiano Ronaldo behöver bara lite kärlek för klubben och supportrarna för att bli lycklig igen i Santiago Bernabeu.
 
Den förra Real Madrid spelaren Guti har pratat om Cristiano Ronaldos situation i klubben och sa att den portugisiska stjärnans nyliga kommentarer om att han är olycklig måste bero på personliga orsaker än finansiella skäl.
 
Den 35-årige mittfältaren gjorde 46 mål på 387 matcher för de spanska mästarna innan han flyttade till Besiktas säsongen 2010/2011.
 
"Om han (Ronaldo) är ledsen så beror det inte på pengar, det är på grund av något personligt" sa Guti till reportrar, skriver Goal. "Förmodligen behöver han bara känna lite kärlek, någonting som vi alla behöver ibland".

Guti kommenterade också Los Blancos hemska start av den nya La Liga kampanjen, som har lämnat dem åtta poäng bakom rivalerna Barcelona.

"Laget har inte haft någon bra start, men det är förståeligt med tanke på EM" fortsatte Guti. "Det finns fortfarande en lång väg att gå i mästerskapet. Att vinna den tionde Champions League titeln är ett stort mål och Madrid kan uppnå det detta år, liksom slå Barcelona i La Liga".

Till sist lugnade han ner betydelsen av att försvararen Sergio Ramos inte deltog i 3-2 vinsten mot Manchester City i torsdags, och sa: "Det kommer inte att finnas några problem, det har hänt förut".

"Ramos spelar många matcher för Madrid och landslaget, och det är kanske till och med bra för honom. Bara för att du missade en match, är det inte slutet på världen".
 

Real Madrid kommer att vidta rättsliga åtgärder mot Barcelonas förra vicepresident

 
Real Madrid har hotat Alfons Godall med att vidta rättsliga åtgärder för hans diskriminerande kommentarer om Jose Mourinho.
 
Real Madrid har fördömt agerande av den förra Barcelona vicepresidenten, Alfons Godall, efter att han startade en harang av missbruk mot Jose Mourinho på Twitter tidigare i veckan.
 
50-åringen använde den sociala nätverkssajten för att visa sitt missnöje med Los Blancos 3-2 vinst mot Manchester City i Champions League, och kallade Mourinho för en "psykopat" ett antal gånger under hans offentliga anfall mot den portugisiska tränaren.
 
De spanska mästarna har svarat på utbrottet genom att släppa ett officiellt uttalande, som hotar rättsliga åtgärder mot Godall.
 
"Real Madrid förkastar de starkaste diskvalifikationerna mot vår tränare, Jose Mourinho, av den förra vicepresidenten i Barcelona, Alfons Godall, efter tisdagens match mellan vårt lag och Manchester City" skrev Real Madrid på sin officiella hemsida.
 
"Real Madrid fördömer denna attack och har instruerat våra juridiska tjänster att vidta rättsliga åtgärder om de finner det lämpligt".
 
"Real Madrid kommer inte att tillåta hot av detta slag och kommer alltid att agera mot dem som bryter mot äran av dem som är del av vår klubb".
 

Iker Casillas firade inte Cristiano Ronaldos avgörande mål mot Manchester City

 
Bilder har visat att Iker Casillas inte firade Cristiano Ronaldos avgörande mål under matchen mot Manchester City, vilket har skapat spekulationer om en möjlig konflikt mellan duon.
 
Real Madrids målvakt Iker Casillas verkade inte fira Cristiano Ronaldos sista mål mot Manchester City i den första matchen av Champions League denna säsong, har bilder visat.
 
Jose Mourinhos lag höll på att förlora mot de engelska besökarna fem minuter innan matchen var slut, men Karim Benzema avgjorde innan Ronaldo dök upp för att göra det avgörande 3-2 målet.
 
Men bilder som TVE har tagit visar att Casillas inte ville fira sin lagkamrats mål, och skälen till detta är fortfarande oklara.
 
Under de senaste veckorna har mycket spekulationer omgivit de spanska mästarna, som härrör från Ronaldos kommentarer om att han är "ledsen". Den förra Manchester United stjärnan utlöste en media frenesi, och nu har frågetecken om hans förhållande med Iker Casillas dykt upp.
 
Casillas har dock avslöjat att han kände sig lite ledsen under matchen på grund av att en ung polsk supporter, som han mötte under sommaren, dog nyligen. Marca hävdar att detta var anledningen till varför han inte firade Ronaldos mål.
 
Målvakten skrev på Facebook: "Mina mest uppriktiga beklaganden till hans familj. Vila i fred, min vän".

Nuri Sahin: "Jag vet vilket beslut Kaká kommer att fatta i nästa transfermarknad"

 
Den utlånade Real Madrid spelaren, Nuri Sahin, har antytt på en möjlig januari flytt för lagkamraten Kaká.
 
Den turkiska mittfältaren Nuri Sahin har avslöjat att Real Madrids mittfältare Kaká har redan bestämt sig för vart kan ska flytta nästa år, och tydde på att en januari fyllt är möjlig för den brasilianska playmakern.
 
Sahin, som för närvarande spenderar säsongen på lån i Liverpool, hävdade att Kaká, som ännu inte spelat en match denna säsong, avvisade en flytt från Turkiet under sommaren.
 
"Jag vet att han hade ett erbjudande från den turkiska fotbollen" sa Sahin till NTVSport.
 
"Och jag vet vilket beslut han kommer att fatta under vinterns transfermarknad, men jag kan inte avslöja det".
 

Raphaël Varane: "Jag vill inte lämna Real Madrid, jag är lycklig här"

 
Raphaël Varane har förnekat rapporter som påstår att han är olycklig i Real Madrid och sa att han vill stanna i den spanska huvudstadsklubben.
 
Efter att ha spelat sina första match denna säsong i 3-2 vinsten mot Manchester City har Real Madrids försvarare, Raphaël Varane, sagt att han inte vill lämna de spanska mästarna.
 
Den franska tonåringen ersatte Sergio Ramos i mittbackspositionen i tisdags och han avslöjade att han är lycklig i Real Madrid - i motsats till rapporter som kopplar honom med en flytt från Santiago Bernabeu.
 
"Jag är lycklig. Om jag inte spelar, vill jag spela, det är normalt" förklarade Varane till den spanska sporttidningen Marca.
 
"Jag jobbar hårt varje dag. Jag planerar inte att lämna. Jag hade en genomsnittlig försäsong och det är därför jag inte har spelat tills nu, men jag har Mourinhos stöd".
 
Den förra Lens spelaren var överraskad över att ha inkluderats i matchen för Champions Leagues Grupp D match, och sa: "Det var jätte viktigt för mig att spela denna match. Mourinho frågade mig om jag var redo och jag sa till honom att jag var det".
 
"Han sa till mig att jag var tvungen att ge 100 procent. Jag hoppades på en viktig match och det här var exakt det".
 
"Det var spänt, men man måste bli van vid det inom fotbollen. Jag är alltid redo att spela".
 

Rapport: Jose Mourinho och Sergio Ramos är i konflikt med varandra

 
Rapporter hävdar att Mourinho bestämde sig för att utesluta Ramos från den viktiga CL matchen mot Manchester City på grund av en konflikt mellan duon.
 
Real Madrids president Florentino Perez finner sig fast i ett bråk mellan tränaren Jose Mourinho och försvararen Sergio Ramos.
 
Mourinho lämnade Ramos utanför sin trupp i tisdagens vinst mot Manchester City efter deras förlust mot Sevilla i La Liga.
 
Den spanska sporttidningen El Confidencial säger att Perez bestämde sig för att kalla in duon efter att ha sett Ramos utmana den portugisiska tränaren framför resten av truppen i en videoanalys i förlusten mot Sevilla.
 
Perez är nu bekymrad eftersom han är nära vicekaptenen Ramos, och brukar regelbundet prata med honom om moralen inne i omklädningsrummet.

Kakás bror: "Han har köpt en lägenhet i New York"

 
Kakás bror Digao, som nyligen signerade för New York Red Bulls, har avslöjat att det finns en chans att se Kaká spela i MLS eftersom han har redan köpt ett hus i New York.
 
New York Red Bulls nya signering Digao har avslöjat att hans bror, Real Madrid stjärnan Kaká, har köpt en lägenhet i "The Big Apple".
 
Den 26-årige försvararen flyttade till den amerikanska klubben efter att ha avslutat sin karriär i AC Milan förra året, och han har antytt att hans äldre bror kan joina honom i USA.
 
Kaká kopplades med en flytt till New York under sommaren, men valde att stanna i Madrid. Digao har dock sagt att 30-åringen kan i något skede avsluta sin karriär i MLS.
 
"Det är uppenbarligen att min bror verkligen gillar New York. Det är därför han köpte en lägenhet här. Det enda han hade att säga var goda saker. Han gillar det verkligen här och vill tydligen bo här eftersom han köpte en lägenhet" sa Digao.
 
"Vi spelade tillsammans i Milan säsongen 2007/2008. Och uppenbarligen beror det mer på min bror än på mig".
 
"Ja, jag skulle vilja spela med min bror igen, självklart. Kommer det att påverka min bror att komma hit? Det vet jag inte; det är jättesvårt att veta sådant. Men ja, om det är ett val för mig, så ja. Men det är självklart min brors beslut att välja om han vill komma hit eller inte".
 

Jose Mourinho stämmer Marca för deras ordval i en artikel om honom

 
Rapporter hävdar att Jose Mourinho har bestämt sig för att vidta rättsliga åtgärder mot Marca, som passerade linjen i en artikel om portugisen.
 
Jose Mourinho har lämnat in en stämning mot Marcas redaktör Roberto Palomar för att ha gjort ärekränkande kommentarer i sin artikel om Real Madrid tränaren, rapporterar Goal.
 
Journalisten publicerade en berättelse om portugisen den 17 september, där han hänvisade den 49-årige tränaren som "den typ av person som lämnar efter att ha orsakat en bilolycka".
 
Mourinho känner att Palomar har passerat linjen med sitt ordval, och har därför beslutat sig för att vidta rättsliga åtgärder mot den spanska tidningen.
 
"Detta uttryck är objektivt besvärande och användningen av det var helt onödigt för att uppnå syftet med artikeln" sa Mourinhos juridiska ombud.
 
"Mourinho är helt medveten om vikten av rätten till yttrandefrihet, och han har inte och kommer aldrig att vidta rättsliga åtgärder mot rättmätig kritik".
 
Mourinho har tidigare stämt El Pais journalist, Charles Bouvier, som kallade honom för en "portugisisk nazist".
 

Jose Mourinho: "Mitt lag har fått tillbaka sitt DNA och förtjänade vinsten mot City"

 
Jose Mourinho tycker att Real Madrid förtjänade vinsten mot Manchester City eftersom de har fått tillbaka sitt sanna DNA.

Real Madrids tränare Jose Mourinho har uttryckt sin glädje efter lagets comeback mot Premier League mästarna Manchester City i deras Champions League match på Santiago Bernabeu.
 
Los Blancos vann matchen sent, då de gjorde två avgörande mål på de tre sista minuterna av den originella matchtiden tack vare Karim Benzema och Cristiano Ronaldo.
 
"Det är bra eftersom mitt lags DNA är tillbaka" förklarade Mourinho när han pratade med ITV. "Real Madrid kan förlora matcher, Mourinho kan förlora matcher, mina spelare kan förlora matcher, och vi kan förlora matcher som kvällens (gårdagens)".
 
"Vi kunde förlora, men jag skulle ändå vara stolt. Vi kan dock inte förlora matcher som de vi spelade mot Sevilla och Getafe, och min glädje handlar inte endast om de tre poängen, utan om att mitt lags DNA är tillbaka".
 
Efter att ha pratat negativt om sitt lags prestationer i La Liga, var Mourinho glad över att kunna meddela att hans spelare har visat sitt värde.
 
"De bevisade för mig att om de vill, kan de. Om de vill vara professionella och om de vill respektera Real Madrids historia varje match, inte bara mot City eller mot Barcelona, kan de göra det under varje match eftersom de visade det förra säsongen".
 
"Om jag är en tränare för ett litet lag kan jag förlora många gånger, men som en tränare för Real Madrid kan jag inte acceptera det. Jag är så glad med spelarnas attityder, eftersom det är en stor vinst mot ett stort lag. Det här är fotboll och vi förtjänade att vinna. Vi försökte vinna från den allra första minuten och jag tycker att vi förtjänade vinsten".
 

Cristiano Ronaldo: "Jag firar när jag måste fira"

 
Cristiano Ronaldo, som tidigare hävdade att han känner ledsen i Real Madrid, var lycklig igår efter att ha gjort det avgörande målet för Los Blancos.
 
Cristiano Ronaldo satte sin omtalade sorg åt sidan för att sola sig i glansen av hans matchvinnande mål i Real Madrids dramatiska 3-2 vinst mot Manchester City i Champions League.
 
De spanska mästarna behövde sena mål från Karim Benzema och Cristiano Ronaldo för att vända från 2-1 till 3-2 i gårdagens gruppspelsmatch.
 
"Det var en jättebra match för de som tittade" sa Ronaldo till TVE1 efter matchen.
 
"Vi spelade jättebra. Under den första halvleken skapade vi möjligheter, men missade dem, och i den andra halvleken spelade både Manchester City och vi bra",
 
"Vi trodde på att vi kunde vinna och det gjorde vi också. Laget gjorde jättebra ifrån sig, vi visste att vi kunde göra det här och vi gjorde det på meriter".
 
När han sedan tillfrågades om sitt firande för att ha gjort det vinnande målet, svarade han: "Jag firar när jag måste fira. Matchen var jätteviktig och vi deltar i en kamp".
 

Luka Modric: "Jag kom till Real Madrid för att spela matcher som dessa"

 
Luka Modric var mer än nöjd med gårdagen vinst mot Manchester City och sa att det var för sådana matcher som han valde att lämna Tottenham för Real Madrid.
 
Luka Modric säger att det är matcher som tisdagens 3-2 Champions League vinst mot Manchester City som fick honom att vilja flytta till Real Madrid.

La Liga mästarna låg under med 2-1 på Santiago Bernabeu stadion igår, men sena mål från Karim Benzema och Cristiano Ronaldo hjälpte honom så småningom att få tre poäng, vilket var ett nöje för den förra Tottenham mittfältaren.
 
"Allting är fantastiskt här och jag njuter av varje sekund. Jag kom hit för att spela i matcher som dessa. Det här var nästan som en final - City var fantastiska motståndare" sa Modric till Uefas officiella hemsida.
 
"Vi började säsongen dåligt, men atmosfären inom gruppen var alltid bra och den kommer att vara ännu bättre efter ikväll (igår)".
 
"Efteråt sa vår tränare att detta var Real Madrid han kände till. När du går ut och spelar på detta sätt kan du förlora ibland, men ikväll (igår) vann vi. Jag hoppas att denna match kommer att lyfta upp oss och att vi kan börja spela bättre och bättre under säsongens gång".

Alvaro Arbeloa: "Sergio Ramos är fortfarande jätteviktiga för Real Madrid"

26-årige Ramos bänkades i gårdagens CL match mot Manchester City, men Arbeloa säger att det inte innebär att han inte är lika viktig för laget längre.
 
Alvaro Arbeloa har klargjort att Sergio Ramos fortfarande är en jätteviktig spelare för Real Madrid efter hans frånvaro i tisdagens Champions League match mot Manchester City.
 
Den spanska försvararen blev överraskande nog bänkad för att ge plats åt Raphaël Varane i Los Blancos 3-2 vinst mot de engelska mästarna, men den förra Liverpool spelaren har stöttat sin lagkamrat.
 
"Sergio Ramos är vår vicekapten, och en av de bästa mittbackarna i världen" sa Arbeloa till Real Madrids officiella hemsida.
 
"Tränaren fattar besluten och vi måste respektera dem. Andra spelare som Özil och Benzema startade inte heller. De är dock fortfarande jätteviktiga för Real Madrid".
 

Real Madrid 3 - 2 Manchester City

Real Madrid besegrade Manchester City i Champions Leagues gruppspel med 3-2 tack vare mål från Marcelo, Karim Benzema och Cristiano Ronaldo. Premier League mästarna ledde gjorde det första målet och utökade till 2-1 senare under matchen, men i den 87:e samt 90:e matchminuten gjorde marängerna två viktiga mål.

Jose Mourinho: "Jag är den enda man bör skylla på"

 
Jose Mourinho har tagit pressen ifrån sina spelare och sagt att han är den enda man bör skylla på när det gäller Real Madrids dåliga ligastart.
 
Jose Mourinho har tagit på sig skulden för Real Madrids nuvarande situation efter att de spanska mästarna förlorade sin andra La Liga match mot Sevilla i lördags.
 
Los Blancos har endast vunnit en match i ligan denna säsong, och för närvarande har de samlat ihop fyra poäng från lika många matcher.
 
Den portugisiska tränaren var snabb med att hävda att han "inte har något lag för tillfället", men har nu tagit pressen ifrån sitt lag inför deras Champions League match mot Manchester City.
 
"Jag är den enda man bör skylla på" sa tränaren till TVE. "Jag bär ansvaret för den fruktansvärda säsongstarten. Real Madrid får förlora, men inte på detta sätt".
 
Sedan förnekade han påståendet som hävdar att hans lag endast fokuserar på Champions League, och sa: "Jag tror inte att en klubb som Madrid kan spela en enda tävling, och dessutom besluta sig för att sluta försöka i en för att fokusera på Champions League".

Dani Alves: "Kaká skulle inte ha blivit behandlad såhär dåligt i Barcelona"

 
Dani Alves kritiserade Real Madrids behandling av den tidigare världsstjärnan Kaká, och sa att hans landsman inte skulle ha blivit lika illa behandlad i Barcelona.
 
Barcelonas försvarare Dani Alves har nyligen gått till attack mot Real Madrid för deras behandling av Kaká, och hävdade att hans brasilianska landsman skulle värderas mer i Camp Nou.
 
Den tidigare "World Player of the Year" har kämpat med att säkra en regelbunden plats eller till och med konsekvent speltid sedan han anlände i den spanska huvudstadsklubben på grund av bland annat skador.
 
Den 30-årige playmaker har starkt kopplats med en flytt tillbaka till AC Milan, och den förra Sevilla spelaren tycker att Kaká borde ha lämnat Santiago Bernabeu under sommarens transfermarknad.
 
"Om jag var Kaká skulle jag ha lämnat Real Madrid för länge sedan" sa högerbacken till Esporte Interactivo.

"
Eftersom i mitt liv älskar jag att spela fotboll, och om du tar det jag älskar ifrån mig förlorar jag min känsla av liv. Jag är ledsen eftersom jag beundrar Kaká och jag skulle inte vilja gå igenom det som händer med honom".
 
"Han nådde det få har nått - den bästa i världen, och nu har han ingen respekt från deras (Real Madrids) ägare. Jag tror inte att han skulle ha gått igenom denna situation i Barcelona".

Jose Mourinho: "Manchester City kommer att vinna Champions League förr eller senare"

 
Jose Mourinho tror att Manchester City kommer att vinna Champions League titeln förr eller senare med tanke på deras senaste framsteg.
 
Real Madrids tränare Jose Mourinho har förutsett att Manchester City kommer att vinna Champions League i den närmaste framtiden om de fortsätter på samma spår.
 
Mourinho, som har vunnit Champions League två gånger tidigare, kommer att leda sitt lag mot Premier League mästarna i deras första CL match denna säsong, och den portugisiska taktikern har liknat Citys investeringsdrivna progression med Chelseas framsteg efter att den ryska miljardären Roman Abramovic tog över London klubben.
 
"Jag tror inte att det är en stor skillnad mellan dem och Chelsea. Sedan Roman köpte klubben, blev Ranieri den första tränaren, sedan kom jag och vi vann den första ligan, några cuper och vissa fler titlar. Carlo (Ancelotti) kom senare och de fortsatte att vinna. Till slut vann de Champions League".
 
"Med City startade det med Mark Hughes, de började spendera pengar och köpa bra spelare. Sedan kom Roberto (Mancini) och han har gjort ett jättebra jobb. Han har skapat en bra trupp, vann sin första cup och sedan anlände den första titeln".
 
"Jag vet inte om det är den här säsongen eller nästa säsong med Roberto, eller med en annan person i framtiden, men i riktningen som klubben går i, kommer de att vinna den stora tävlingen förr eller senare".
 
Mourinho, som ledde Real Madrid till La Liga titeln förra säsongen, har uthärdat en klibbig start på den nya inhemska ligan, men han förnekade påståenden som hävdar att han planerar att göra stora ändringar i startelvan.
 
"Startelvan kommer inte att vara så annorlunda, och inte heller kommer jag att använda någon spelare som inte är i sin bästa form" insisterade han. "Det är bäst om jag använder spelare som kan spela på högst nivå".

Khedira: "Ikväll har vi den perfekta möjligheten att komma tillbaka på rätt spår"

 
Sami Khedira tror att kvällens Champions League match mot Manchester City kan hjälpa Los Blancos att komma tillbaka på rätt spår.

 
Sami Khedira ser tisdagens Champions League match mot Manchester City som den perfekta möjligheten för Real Madrid att återvända till sina vinnande dagar efter deras dåliga start av den nya säsongen.
 
La Liga mästarna har endast vunnit en av deras fyra ligamatcher, och de ligger redan nu med åtta poäng bakom ledarna Barcelona.
 
Khedira är dock inte alltför orolig än, utan han hoppas att Madrid kommer att hitta sin rytm mot Premier League mästarna.
 
"Det är normalt att man har lite brist på självförtroende efter en besvikelsestart i säsongen. Tisdagens match mot Manchester City är dock den perfekta möjligheten för oss att komma tillbaka på rätt spår" sa Khedira till reportrar, skriver Goal.
 
Jose Mourinho kritiserade hela laget efter 1-0 förlusten mot Sevilla, och den tyska mittfältaren känner att Los Blancos tränare hade rätt att säga så - trots att han inte håller med portugisens kommentarer.
 
"Jag tycker att vi är ett lag" fortsatte Khedira. "Tränaren har ansvar, och vi har ansvar att spela bra. Vi måste spela bättra för att ge det bästa av oss själva".
 
"Tränaren har rätt och vi spelade en jättedålig match. Han har all rätt i världen att säga att säga vad han vill".
 

Jose Mourinho: "Vårt mål är inte att vinna sex matcher, utan att kvalificera oss i CL"

 
Jose Mourinho säger att han endast hoppas på att Real Madrid kvalificerar sig till Champions Leagues åttondelsfinal på grund av deras tuffa grupp.
Real Madrids tränare Jose Mourinho siktar endast mot att kvalificera sig från UEFA Champions Leagues grupp D efter att ha hamnat i samma grupp som tre ligavinnare.
 
De regerande mästarna måste möta Manchester City, Ajax och Borussia Dortmund för att kvalificera sig till åttondelsfinalen, och Los Merengues tränare har medgett att det kommer att vara svårt - så svårt att han kan inte se sitt lag vinna gruppspelen.
 
"Vi pratar om en grupp med fyra ligamästare av fyra stora länder, speciellt City och Borussia Dortmund" sa Mourinho till UEFAs officiella hemsida.
 
"Och bara titta på Ajaxs historia. Vårt mål är inte att vinna sex matcher, utan att kvalificera oss. Poängen kommer att delas ut lite".
 
När det gäller Real Madrids chans att vinna sin tionde CL titel, sa Mourinho: "Real Madrid är klubben av Champions League, när det gäller deras historia och statistik. Det enda sättet att vinna den tionde är att spela bra och vara motiverad".
 
"Men fotboll är en fin sport eftersom den är oförutsägbar och eftersom ibland vinner inte det bästa laget".

Toure: "Jag behöver inte råd från mina förra lagkamrater i Barca inför matchen mot Real"

 
Yaya Toure säger att Manchester City kan slå Real Madrid utan att de ber om hjälp från Los Blancos rivaler.
 
Manchester Citys mittfältare Yaya Toure har insisterat på att han inte behöver råd från sina förra Barcelona lagkamrater för att hjälpa sitt lag att slå Real Madrid i Champions Leagues gruppspel.
 
Spaniens och Englands ligamästare kommer att mötas på Santiago Bernabeu på tisdag, tre dagar efter att Jose Mourinhos lag förlorade mot Sevilla.
 
Los Blancos har redan åtta poäng mindre än Barcelona i La Liga, men den ivorianska spelaren har hävdat att han inte kommer att kontakta sin gamla klubb för att söka vägledning på hur man vinner mot marängerna.
 
"Jag har kontakt med vissa utav mina tidigare lagkamrater i Barca, men jag behöver inte deras råd inför matchen mot Real" sa Toure till reportrar, skriver Goal.
 
"Att vinna i Bernabeu är en unik upplevelse, tillräcklig för att sätta dig på förstasidorna. Vi kommer att göra vårt bästa för att uppnå det. Så vi bör koncentrera oss jättemycket från den allra första sekunden.

Ramon Calderon: "Spelarna kan lika gärna säga att de inte har en tränare just nu"

 
Ramon Calderon tror inte att Mourinhos kommentarer om att han inte har något lag för tillfället hälper Real Madrid i deras nuvarande situation.
 
Den förra Real Madrid presidenten, Ramon Calderon, känner att tränaren Jose Mourinho hade fel när han kritiserade sitt lag efter Los Blancos 1-0 förlust mot Sevilla.
 
Den portugisiska taktikern sa att han "inte har något lag" efter den chockerande förlusten, samtidigt som han uttryckte sin besvikelse över lagets kollektiva anda.
 
Calderon tror dock att Madrid spelarna kan istället klaga för Mourinho i denna situation.
 
"Mourinhos kommentarer hjälper inte laget på något sätt. Spelarna kan lika gärna säga att de inte har en tränare just nu" sa Calderon till RAC1.

"Det skulle vara bättre att se dessa förluster som olyckor. Jag kan tänka mig att spelarna inte är glada med Mourinhos kommentarer".
 
"Jag tror att laget är helt trogna laget. Spelarna gör sitt bästa där ute på planen".

Sergio Ramos: "Vi vinner tillsammans och vi förlorar tillsammans"

 
Sergio Ramos säger att man inte ska sätta skulden på Real Madrids dåliga start på en enskild person, utan hela laget får ta ansvar för det.
 
Real Madrids försvarare Sergio Ramos har medgett att hela laget måste ta ansvar för sin dåliga start av den nya La Liga kampanjen.
 
Los Blancos har för närvarande åtta poäng mindre än ledarna Barcelona efter endast fyra spelade matcher, och deras senaste förlust har redan startat spekulationer om att titeljakten är över för Real Madrids del.
 
"Mourinho är den bästa tränaren som fotbollen har sett" sa Ramos till Marca. "Det är dock sant att vi måste se vad vi kan göra för att förbättra oss".
 
"Tiden att utvecklas och ändra attityd har kommit. Jag säger alltid att vi är de skyldiga när vi förlorar, från den första till den sista".
 
"Vi vinner tillsammans och vi förlorar tillsammans".

Jose Mourinho: "För tillfället har jag inget lag"

 
Jose Mourinho uttryckte sin besvikelse över sina spelare och sa att han inte kan förstå varför de har visat en sådan dålig attityd under de senaste veckorna.

 
Jose Mourinho är långt ifrån nöjd med sina spelares attityd och känner att de inte har korrigerat misstagen som visades i de tidigare matcherna.

Los Blancos har haft en katastrofal start av säsongen då de har endast lyckats vinna fyra poäng från lika många matcher, vilket har lett till att de ligger tia i tabellen.
 
"För tillfället har jag inget lag" sa Mourinho till reportrar efter matchen, skriver Goal.
 
"Den första och andra halvleken var helt fel för oss. Det var en helt välförtjänt vinst för Sevilla och en totalt välförtjänt förlust för Real Madrid".
 
"Grattis till Sevilla eftersom de gjorde allt för att vinna och de förtjänade det utan tvekan. Och vi förtjänade förlusten i en hemsk match för oss".
 
"Dagens (gårdagens) match skiljer sig inte från Getafe. Den skiljer sig inte heller från Granada, förutom det faktum att vi vann. Jag tror inte att det har något med ryktet a de två tidigare veckorna att göra".
 
"För mig handlar det om tillståndet i vår kollektiva anda".
 

Pepe: "Vi kommer att kämpa ända till slutet, det är Real Madrids motto"


Den 29-årige Pepe har uppmanat sina lagkamrater att fortsätta kämpa för den vita tröjan resten av säsongen.


 
Real Madrids försvarare Pepe har utfärdat ett stridsrop till sina lagkamrater efter att ha förlorat med 1-0 mot Sevilla igår kväll.

Den portugisiska mittbacken Pepe har sagt att hans lag kommer att "kämpa till slutet" efter att ha hamnat så långt ner som åtta poäng bakom rivalerna Barcelona efter endast fyra matcher.
 
"Vi kommer att kämpa ända till slutet, det är Real Madrids motto" sa Pepe till Canal Plus. "Åtta poäng är svårt, men det viktigaste är att känna till att gruppen jobbade hårt. Trochowskis mål gjorde det svårt för oss".

"Vi måste kämpa till slutet, nu måste vi tänka på City. Jag tycker att vi alltid hade kontroll. Vi hade mycket bollinnehav, men de försvarade bra".

Sevilla 1 - 0 Real Madrid

Real Madrid förlorade gårdagens tuffa bortamatch mot Sevilla med 1-0 efter att Piotr Trockowski gjorde det tidiga målet i den 2:a minuten. För närvarande ligger Real Madrid på tionde plats i La Liga tabellen med fyra poäng - åtta poäng mindre än Barcelona som leder.
 

Ronaldo: "Enligt min åsikt är Messi en aning bättre än Cristiano Ronaldo"

 
Real Madrid ikonen, Ronaldo, tycker att Lionl Messi är något bättre än hans förra klubbs stjärna, Cristiano Ronaldo.


Ronaldo känner att Barcelona stjärnan Lionel Messi är en aning bättre än Real Madrids anfallare Cristiano Ronaldo, eftersom han är mer kreativ.
 
La Liga stjärnorna ses av många vara de två bästa spelarna i världen just nu, och Ronaldo har inget annat än beröm för argentinaren, men visade även sin beundran för Portugals superanfallare.
 
"Enligt min åsikt är Messi en aning bättre än Cristiano Ronaldo" sa den brasilianska legenden till CNN.

"Jag ger företräde åt Messi eftersom han är en spelare som fascinerar oss mer, som visar mer kreativitet - trots att han är från Argentina, som är Brasiliens stora rivaler".
 
"Jag beundrar båda spelarna dock".
 

Real Madrid är den första klubben som överträffar 500 miljoner euro barriären

 
Real Madrid har blivit den första klubben som har tjänat mer än 500 miljoner euro på en period.
 
Real Madrid har avslsutat budgetåret 2011/2012 med en inkomst av totalt 512 miljoner euro, en sju procent tillväxt i jämförelse med den tidigare säsongen.
 
Det är den största summan som en internationell sport institution har någonsin tjänat, och Los Blancos har blivit den första klubben som överträffar 500 miljoner euro barriären inom sportbranschen.
 
Medlemmarnas bidrag, från både årliga medlemsavgiften och biljetter, står för 9,5 procent av den totala inkomsten.
 
Madrids nettoresultat är 24.2 miljoner euro, vilket är 23,3 procent mindre än den tidigare kampanjen. Denna minskning beror på bland annat investeringar och förändringen av skatteregeln.

Iker Casillas: "Det fanns inget möte mellan Ronaldo och Mourinho"

 
Den spanska målvakten Iker Casillas sa att allting är lugnt med Cristiano Ronaldo och att det inte finns några problem med honom.
 
Real Madrids lagkapten Iker Casillas har lugnat ner rykten som hävdar att Cristiano Ronaldo är olycklig i den spanska huvudstadsklubben.
 
"Det finns inget problem. Alla åkte för att spela med sina landslag någon annanstans denna vecka" sa Casillas till AS.
 
"Jag anlände till träningen klockan 16:15 och det fanns inget möte mellan Ronaldo och Mourinho, det fanns inget förutom det vanliga. Cristiano var normal. Vi måste vara fokuserade på Sevilla matchen, vi kan inte förlora fler poäng, vi måste vinna".
 
"För Madrid, både som en spelare och ett fan, är det en ära att ha Cristiano. Och för Cristiano är det en lyx att bära tröjan av världens bästa lag".
 
"Allt är bara bra, Cristiano är glad över att stanna i Madrid och fansen är glada över att ha Cristiano. Madrids fans är krävande, men det är de med alla".

Sami Khedira: "Jag kommer att kämpa för min plats i startelvan"


Sami Khedira säger att han inte är orolig över att kunna förlora sin plats i startelvan och sa att han kommer att göra sitt bästa för att behålla sin plats.
 
Real Madrids mittfältare Sami Khedira säger att han kommer att kämpa för sin plats denna säsong, skriver den engelska sajten Tribalfootball.
 
Den tyska playmakern är säker på att han fortfarande har Jose Mourinhos stöd och att han fortfarande har en plats i startelvan.
 
Efter ankomsten av Luka Modric kan både Özil och Khedira förlora sin plats, och inte nog med det, utan chansen att spelare som bland annat Kaká får speltid är nästan omöjligt.
 
"Om han hade en dålig uppfattning om mig skulle jag inte inkluderas i truppen ett tredje år. Jag vill visa att jag är en man som man kan räkna med".

Iker Casillas: "Min dröm är att ta pension när jag är 39 år"

 
Iker Casillas har haft på sin Real Madrids vita tröja i 13 år, men han hoppas att han kan bära den i åtta år till.


Real Madrids och Spaniens lagkapten Iker Casillas har bekräftat att han planerar att avsluta sin karriär i klubben han representerade sedan han anslöt sig till Castilla akademin som en liten pojke.
 
Den 31-årige skotträddaren debuterade för Los Blancos när han var 18 år gammal och under sin 13:e årsdag sa han att han skulle älska att stanna i klubben tills han pensionerar sig från fotbollen.
 
"Det skulle vara en dröm som går i uppfyllelse om jag avslutar min karriär i denna klubb" sa Casillas till Real Madrids officiella hemsida.
 
"Jag hade fårmånen att börja när jag var endast nio år. Tiden går fort, men jag är riktigt nöjd med allt som Real Madrid har gett mig och allt som jag har gett denna klubb".
 
"13 år har gått och man hoppas att det kommer att finnas många fler. Mitt kontrakt löper ut när jag är 36 och min dröm är att ta pension när jag är 39 år".

Ronaldo: "Det enda jag fokuserar på är att vinna varje match och varenda möjliga trofé"

 
Cristiano Ronaldo har ännu en gång sagt att han kommer att göra sitt bästa för Real Madrid så länge han bär den vita tröjan.
 
Cristiano Ronaldo har gett Real Madrid fansen och personalen en välkomnad lättnad genom att försäkra sin tillgivenhet för Los Blancos, vilket avfärdar rykten om en möjlig flytt.
 
Den portugisiska yttern vägrade att fira sina två mål mot Granada den 2 september, och efter matchen avslöjade  han att han känner sig olycklig på grund av professionella anledningar.
 
Sedan lämnade han den spanska huvudstaden för att spela för sitt landslag, men efter att ha vunnit två matcher med Portugal har han nu återvänt till klubben och är ivrig att dämpa spekulationerna om hans framtid.

"Två matcher, sex poäng. Uppdraget slutfört. Vi kunde ha gjort flera mål, men det är även sant att Azerbajdzjan försvårade vår uppgift" skrev Ronaldo på Facebook.
 
"Jag skulle vilja bekräfta på nytt, utan att oroa sig över kontrakter, att jag endast fokuserar på att vinna varje match och varenda möjliga trofé med hjälp av mina lagkamrater och alla Madridistas".

Jose Callejon: "Vi vet att varje gång vi går till Sevilla, kommer det att bli svårt"


 
Callejon tycker inte att hans lagkamrater ska underskatta Sevilla, eftersom marängerna har alltid upplevt svårigheter när de möter den andalusiska staden.
 
Real Madrids anfallare Jose Callejon har varnat sina lagkamrater att inte undervärdera Sevilla i lördagens La Liga match.
 
De regerande mästarna har vunnit sina fem senaste matcher mot Sevilla, men yttern var snabb med att säga att de alltid har kämpat mot Ramon Sanchez Pizjuan klubben.
 
"Vi vet att varje gång vi går till Sevilla, kommer det att bli svårt. Det här är på grund av laget och dess fantastiska spelare som alltid sätter oss i en knepig situation" sa Callejon till klubbens officiella hemsida.
 
"Men jag säger alltid detta; vi är Real Madrid och vi måste alltid göra vårt bästa för att vinna eftersom det är vårt mål".

Sergio Agüero: "Jag hoppas att Manchester City slår Real Madrid på tisdag"

 
Sergio Agüero tror att Manchester City kan slå Real Madrid på tisdagens Champions League match.
 
Sergio Agüero har insisterat på att Manchester City är nu bra nog för att slå Real Madrid när de två klubbarna kommer att mötas i Champions Leagues gruppspel på Santiago Bernabeu nästa tisdag.
 
"Jag har aldrig spelat för det vinnande laget mot dem så vi får hoppas att vi kan slå dem med City" sa Aguero till Daily Express.

"Det kommer att vara svårt. Just nu är Real och Barca bland de bästa lagen i världen, men vi har också ett jättebra lag".

Rapport: Florentino Perez kommer att erbjuda Ronaldo ett livstidskontrakt

 
Spanska rapporter hävdar att Florentino Perez kommer att erbjuda Ronaldo ett livslångt kontraktsavtal idag.

 
Real Madrids president, Florentino Perez, planerar att uppfylla Cristiano Ronaldos nya kontraktskrav i ett krismöte idag.
 
Marca säger att marängernas president kommer inte att gå in i specifika termer, men kommer att försäkra Ronaldo att en stor uppgradering av hans nuvarande kontrakt kommer att läggas fram, tillsammans med ett längre avtal. I princip kommer det att vara ett livstidskontrakt för den förra Manchester United stjärnan.
 
Perez kommer också att försäkra Ronaldo att han kommer att få större stöd från alla inom klubben och att de kommer att vara mer aggressiva i att försvara stjärnan offentligt.
 
Ronaldo kommer att möta Perez och tränaren Jose Mourinho när han återvänder från Portugal idag.
 

Arbeloa: "Ingen kommer att ifrågasätta Ronaldos engagemang för Real Madrid"

 Real Madrids högerback, Alvaro Arbeloa, har ännu en gång visat sitt stöd för lagkamraten Cristiano Ronaldo och sa att han kan räkna med fansens stöd.


Alvaro Arbeloa har betonat att ingen i Real Madrid kommer att ifrågasätta Cristano Ronaldos engagemang för klubben.
 
Den portugisiska målgöraren avslöjade nyligen att han är olycklig med sitt liv hos La Liga mästarna, men Arbeloa tror inte att hans kommentarer kommer att ändra fansens tillgivenhet för anfallaren.
 
"Ingen kommer att ifrågasätta hans hängivenhet och engagemang för Real Madrid. Jag tror att fansen är mycket tacksamma till Cristiano för hans hårda arbete och för hans mål" sa försvararen till ABC.
 
"Cristiano Ronaldo måste veta att Real Madrids fans stöttar honom. Han kan inte betvivla det eftersom det har visats för honom dag efter dag. Han är inte själv därute".
 
Sedan hyllade Arbeloa den portugisiska tränaren Jose Mourinho, och förklarade: "Mourinho är en vinnare".
 
"Det är det som har gjort det möjligt för honom att uppnå så mycket med olika klubbar i så många länder. Det är hans viktigaste kvalitet. Han har gjort oss alla vinnare. Han har en exceptionell vinnande mentalitet, vilket är utöver det vanliga".
 
"Han är en tränare som jobbar med oss alla, taktiskt. Han fattar alltid de rätta besluten, med substitutioner och med allt som måste ändras under en match när saker och ting inte går bra".
 

Joan Laporta: "Cristiano Ronaldo är under stor press"

 
Den förra Barcelona presidenten, Joan Laporta, har visat sitt stöd för Cristiano Ronaldo och sa att folk inte bör hoppa på målgöraren.


Barcelonas förra president, Joan Laporta, har försvarat Real Madrids stjärna Cristiano Ronaldo efter att portugisen avslöjade att han känner sig "ledsen" i Santiago Bernabeu.
 
Den 27-årige spelaren har blivit anklagad för att vilja ha et nytt och förbättrat kontrakt genom att offentligt deklarera sin sorgsenhet hos La Liga mästarna, men Laporta tror att anfallaren är under stor press och att han inte har någon aning om vilka konsekvenser hans kommentarer har skapat.
 
"Alla hoppar på honom. Vi måste förstå att han är under stor press och att han är mänsklig, eftersom vi alla påverkas av allting runtomkring oss" sa Laporta till AS.
 
"Han sa något utan att tänka på vilka konsekvenser han skulle skapa. Det hände mig också i det förflutna. Det viktigaste är att han sa det eftersom det är hur han känner".
 
"Cristiano är en professionell spelare. Det är inte lätt att tala ut och säga hur man känner när man uppenbarligen befinner sig under stor press. Det är upp till Madrid att göra honom glad igen på bästa möjliga sätt".
 

Real Madrid kommer att hålla ett krissamtal med Cristiano Ronaldo på onsdag

 
Enligt rapporter kommer Real Madrid att hålla samtal med Cristiano Ronaldo imorgon i ett möte som även Mourinho kommer att närvara i.
 
Real Madrids chefer kommer att hålla ett krissamtal med Cristiano Ronaldo på onsdag, rapporterar den spanska median.
 
Inkallelserna till landslagen har hindrat presidenten Florentino Perez att prata med den 27-årige målgöraren sedan han avslöjade offentligt att ha känner sig olycklig i Santiago Bernabeu.
 
AS säger att ett möte är planerat att äga rum på onsdag, som även tränaren Jose Mourinho kommer att delta i.
 
Manchester United och Manchester City håller koll på situationen noga, och den engelska pressen rapporterar att båda klubbarna är beredda att spendera en stor summa pengar för att signera tillbaka protugisen till England.

Cristiano Ronaldo blev erbjuden ett kontrakt värt 20 miljoner euro per säsong


Enligt rapporter fick Ronaldo reda på att en klubb hade erbjudit honom 20 miljoner euro per säsong dagen innan han avslöjade att han kände sig olycklig i Real Madrid.


Olycklige Cristiano Ronaldo blev informerad av presidenten Florentino Perez att han avvisade ett erbjudande på portugisen som innebar att han skulle tjäna 20 miljoner euro per år.

ABC skriver att den 1 september pratade Ronaldo med Santiago Bernabeus chefer, och Perez samt vicepresidenten Jose Angel Sanchez berättade för honom att en okänd klubb lade ett bud på 95 miljoner euro på honom.

Perez nämnde inte klubben, men man tror att det är antingen Paris Saint-Germain eller Anzhi som har lagt budet med tanke på att den franska och ryska transfermarknaden fortfarande är öppen.

Dagen efter sa Ronaldo offentligt att han var "olycklig" med sin situation i den spanska huvudstadsklubben.

Alfredo di Stefano: "Pele var bättre än Cristiano Ronaldo och Lionel Messi"


 Den argentinska legenden, Alfredo di Stefano, tycker att Pele var bättre än Cristiano Ronaldo och Lionel Messi är för tillfället.
 
Real Madrid legenden, Alfredo di Stefano, anser att Pele var en bättre spelare än Cristiano Ronaldo och Lionel Messi.
 
Den argentinska ikonen hade en hel del positiva ord om Real Madrid stjärnan samt Barcelona anfallaren, men han ansåg ändå att den brasilianska legenden tillhörde en klass för sig.
 
"Den bästa spelaren någonsin? Pele, Messi och Cristiano Ronaldo är alla fantastiska spelare med speciella kvalitéer, men Pele var bättre" sa Di Stefano till El Colombiano.

"Messi är mer teknisk. Han är bättre inom området, sättet som han hanterar bollen och hur han dribblar. Man kan se att han njuter av att spela".
 
"Cristiano har en bättre kropp och är jättestark psykiskt. Han har takt, hastighet och är en spelare med mod. Plus att han kan avsluta med både fötterna".

Roberto Carlos: "Anzhi Makhachkala är inte intresserade av att signera Ronaldo just nu"

 
Den brasilianska legenden Roberto Carlos säger att hans klubb, Anzhi, är inte intresserade av Cristiano Ronaldo för tillfället.

 
Roberto Carlos har klargjort att Anzhi Makhachkala är inte intresserade av att signera Cristiano Ronaldo från Real Madrid just nu.

Den portugisiska stjärnan avslöjade nyligen att han är olycklig i Santiago Bernabeu, och sedan dess har han kopplats med en flytt från La Liga mästarna.
 
Roberto Carlos har dock betonat att den 27-årige målgöraren står inte med i Anzhis önskelista.
 
"Många har frågat mig om Anzhi är ute efter Cristiano Ronaldo. Jag kom dock inte hit för att signera Cristiano" sa Anzhis direktör till Marca.
 
"Cristiano är lycklig där (Real Madrid). Om han inte vill fira sina mål, så kommer vi, folket som tittar på matcherna, att fira dem istället för honom".
 
"Han borde inte vara orolig, folk gillar honom jättemycket. Problem kan lösas".
 

Mesut Özil: "Jag vill ha en viktig roll för Real Madrid i den nya säsongen"

 
Den tyska mittfältaren, Mesut Özil, säger att han hoppas på en viktig roll i Real Madrids kampanj denna säsong.
 
Real Madrids mittfältare Mesut Özil tror att han kan fortfarande integrera framgång i Santiago Bernabeu denna säsong.
 
Den tyska playmakern vill ha en huvudroll, trots det faktum att Cristiano Ronaldo fortsätter att leverera i den vita tröjan samt ankomsten av Luka Modric, som konkurrerar med Özil och Kaká om mittfältspositionen.
 
Tysken gjorde två mål mot Färöarna för sitt landslag i kvalifikationen till VM 2014, och efter matchen pratade han med reportrar och sa: "Det viktigaste var vinsten för laget, men jag är jättelycklig med de två målen jag gjorde".
 
"Jag njöt av att vara på planen och en match som denna är bra för mig för att fortsätta bygga på mitt självförtroende".
 
"Fotbollsåret har precis börjat, men jag mår bra och jag tror att jag kan fortsätta förbättra mig. Real Madrid har en lång säsong framför sig och jag vill ha en viktig roll i den".

Karim Benzema: "Jag har inte sett Cristiano Ronaldo olycklig"

 
Frågan om varför Cristiano Ronaldo är olycklig i Real Madrid har ännu inte besvarats, och portugisens lagkamrat Karim Benzema säger att han inte heller kan svaret på frågan.

 
Karim Benzema har förklarat att han blev överraskad över att höra att Cristiano Ronaldo var olycklig i Real Madrid, eftersom han inte har sett några tecken på någon sådan känsla från anfallaren.
 
I söndags förra veckan avslöjade målgöraren att han var "ledsen" i Santiago Bernabeu, men än så länge har ingen lyckats klura ut varför han är det.
 
Portugal lagkamraten Nani sa i fredags att "Ronaldo inte alls är ledsen, han mår bra", och Benzema verkar hålla med Manchester United yttern.
 
"Jag vet inte varför Ronaldo tjurar. Jag har inte följt historian riktigt, men jag har inte sett honom olycklig" sa Benzema i en presskonferens, rapporterar Goal.

Wayne Rooney: "Ronaldo kan inte gå förbi sin spegelbild utan att beundra den"

 
I sin nya bok avslöjar Wayne Rooney att Cristiano Ronaldo brukade alltid titta sig själv i spegeln innan han går in på planen.
 
Wayne Rooney har medgett att hans förra Manchester United lagkamrat Cristiano Ronaldo kan inte gå förbi en spegel utan att titta på sig själv.
 
I sin nya bok "My Decade in the Premier League by Wayne Rooney" pratar engelsmannen om Real Madrid stjärnan, och kopplade honom med en spegel. 
 
"Det finns en spegel vid Cristiano Ronaldos plats i Old Trafford omklädningsrummet" skrev Rooney. "Under tiden jag spelade med Ronnie, märkte jag att han inte kan gå förbi sin spegelbild utan att beundra den, även om vi är på väg att spela en fotbollsmatch".
 
"Varje match, innan laget går ut för att värma upp, går han igenom samma rutin. Kläderna är på och skorna också. Inte långt efter vänder sig Ronnie till sin spegelbild och stirrar, förbereder sig själv inför matchen".
 
"Om det finns någon person som har ett större självförtroende än Ronaldo så har jag inte mött honom än. Han är inte blyg. Han älskar sina kläder och det han har på sig är alltid superdyrt och täckt i blanka logotyper -  Dolce & Gabbana, Armani, allt möjligt".
 
"Han måste spendera en förmögenhet på sin garderob. Men Ronaldos största kärlek är fotboll. På träningsplanen säger han till oss att han vill bli den bästa spelaren i världen, att han är desperat över att bli den bästa".
 
"Han vill få det att hända. Fair play till honom, jag gillar denna attityd, men det är inget för mig. Jag strävar efter att hjälpa laget att vinna saker snarare än att få några personliga utmärkelser eller speciella gonggonger för spiselkransen hemma".
 
"Men om Ronnie vill bli den bästa fotbollsspelaren på planeten och det hjälper United till vår första Premier League titel sedan jag kom hit, ja, då stöttar jag honom".

Vitor Baia: "Falcao skulle passa perfekt i Mourinhos Real Madrid"

 
Legenden Vitor Baia tror att Radamel Falcao skulle passa perfekt i Real Madrid på grund av deras spelstil.


Den tidigare portugisiska spelaren, Vitor Baia, tror att Atletico Madrids stjärna Radamel Falcao skulle passa i Real Madrid, medan Barcelona skulle behöva ändra sin spelstil för att kunna anpassa sig till anfallarens spelstil.
 
Under de första veckorna av den nya kampanjen har Falcao visat en imponerande form för Madrid klubben, då han gjorde ett hattrick mot Athletic Bilbao och Chelsea.
 
Den colombianska spelarens pappa avslöjade tidigare denna månad att anfallaren drömmer om att spela för Real Madrid, och trots det faktum att Falcao har förnekat dessa påståenden, känner Vitor Baia att Los Blancos skulle vara ett bra alternativ för honom.
 
"Falcao skulle passa perfekt i Mourinhos Madrid, han skulle verkligen passa in i Joses system" sa den tidigare målvakten till La Xarxa.
 
"Barcelona, å andra sidan, skulle behöva ändra sin stil. Det skulle dock vara ett lyx av ett problem för Tito att hitta ett sätt att ha honom i ett lag tillsammans med Messi".
 
"Falcao är fenomenal, ett monster. Han är en anfallare som kan göra allt. Med Falcao i laget skulle jag vara en jättelycklig man. Han är en toppspelare som kan spela för vilket lag som helst. Han är komplett".
 

Nani: "Cristiano Ronaldo är inte ledsen, han mår bra"

 
Den portugisiska spelaren Nani säger att hans landsman Cristiano Ronaldo inte alls är olycklig.


Portugals ytter Nani säger att hans landslagskamrat Cristiano Ronaldo mår bra, och förnekade rapporter som hävdar att Real Madrid stjärnan är olycklig.
 
Ronaldo vägrade att fira sina två mål för Jose Mourinhos lag i vinsten mot Granada på grund av att han känner sig ledsen i den spanska huvudstadsklubben.
 
27-åringen firade dock sitt avgörande mål för Portugal i matchen mot Luxenburg, och Manchester United stjärnan Nani pekade på firandet när han fick en fråga om målgörarens situation.
 
"Ronaldo mår fint. Såg du honom inte? Han är inte ledsen, han mår bra" sa Nani till den spanska sporttidningen Marca.
 

Sepp Blatter: "Messi eller Cristiano Ronaldo? Båda!"

 
FIFAs president Sepp Blatter har hyllat Real Madrids målgörare Cristiano Ronaldo samt portugisiska tränare Jose Mourinho.
 
FIFAs president Sepp Blatter har tagit sin tid att hylla La Liga stjärnorna, Cristiano Ronaldo och Lionel Messi, och hänvisade duon som levande legender.
 
76-åringen känner att de två spelarna är ganska olika på planen, men har inget annat än positiva ord om både Real Madrid stjärnan och Barcelona anfallarna.
 
"Messi eller Cristiano Ronaldo? Båda! De är olika men båda två är fantastisk på fotboll" sa Blatter till Marca.
 
"Cristiano vill vara den allmänna på planen, fastställa lagen och skriva där jag står. Messi å andra sidan är som en trollkarl, en magiker. Båda två är levande legender inom fotbollen".
 
 Han pratade även om tränare som Jose Mourinho, Alex Ferguson, Arsene Wenge och Pep Guardiola, och sa: "Mourinho är en av de största inom fotbollen. Det är bra för sporten att ha stora namn som Mourinho, Ferguson, Wenger, Guardiola".
 
"Var och en utav dem har sin egen stil och karisma. De sitter inte på bänken ledsna och tysta".

Jose Mourinho: "Man kan inte köpa historia, framgång, titlar eller fans"

 
Jose Mourinho har sagt att han inte känner sig bekymrad över att de storrika klubbarna kan köpa de bästa spelarna tack vare deras pengar.
 
Jose Mourinho är inte orolig över de tillsynes obegränsade medel som klubbar som Paris Saint-Germain och Zenit St Petersburg har tillgång till, och är säker på att Real Madrids historia och framgång kommer att fortsätta locka spelare till Santiago Bernabeu.

"Madrid, Barcelona, Bayern München. Dessa klubbar är unika. Titlarna, europeiska cuparna, historan, fansen... sådana saker kan man inte köpa. De bästa spelarna vill spela för dessa lag" sa Mourinho till AS.
 
"De tre som jag nämnde och några andra som har deras skåp fulla med hundratals troféer. Det avgör fortfarande en spelares beslut".
 
"Real Madrid har potentialen och historian att behålla de bästa spelarna, som Cristiano Ronaldo, Iker Casillas, Karim Benzema, Gonzalo Higuaín... kort sagt, alla i vår trupp".
 
Portugisen fick också frågan om Los Blancos kommer att kunna tävla om de bästa spelarna, och svarade: "Jag vet inte. Just nu ändras mycket i marknaden".
 
"Det som hände Hulk och Witsel, två av de bästa spelarna i den portugisiska ligan, kommer att upprepas under de kommande åren. Men för att få en stor stjärna att lämna en historisk, titelvinnande klubb kommer det inte att vara lätt. Det är något nytt som vi måste anpassa oss till".

Jose Mourinho: "Jag är säker på att fansen kommer att älska Modric"

 
Jose Mourinho säger att han inte har någon tvekan om att Modric kommer att ha en plats i varje Madridistas hjärta.
 
Jose Mourinho är säker på att Luka Modric kommer att bli en favorit bland Real Madrid fansen ganska snabbt.
 
Den kroatiska mittfältaren signerade ett femårskontrakt med Los Blancos i augusti och kunde äntligen flytta till Santiago Bernabeu, och hans nya tränare har ingen tvekan om att den talangfulla playmakern kommer att älskas av publiken.
 
"Jag är säker på att han passar in och att fansen kommer att älska honom. Vi signerade Modric eftersom han kan hjälpa oss att vinna fler troféer" sa Mourinho till AS.
 
"Han är en mycket talangfull spelare och taktiskt stark. Dessutom är han en sann lagspelare som alltid är ute efter att hjälpa sina lagkamrater. Han ger laget kvalité och magik. Folk i Bernabeu kommer att uppskatta honom".
 
Sedan diskuterade han Kakás situation i Real Madrid, och sa: "Många spelare har stött på samma problem som Kaká upplever just nu. Han plågades av fysiska problem när han anlände hit och sedan dess har det hindrat honom från att lyckas".
 
"Han har dock gjort många bra saker för Madrid, och jag har redan sagt att det inte kommer att vara något problem med att ha honom här".
 
"Han jobbar hårt på träningen och han kommer att få sin chans igen någon gång. Jag är säker på att han kommer att göra sitt bästa när han väl inkallas".

Florentino Perez: "Om Ronaldo ville lämna skulle han ha sagt det när transfermarknaden fortfarande var öppen"

 
 
Presidenten Florentino Perez har sagt att Cristiano Ronaldo vill stanna i Real Madrid och att han inte är olycklig på grund av att han vill lämna Santiago Bernabeu.
 
Real Madrids president Florentino Perez har hävdat att Cristiano Ronaldo inte vill lämna de spanska giganterna och att han är olycklig på grund av andra orsaker.
 
Den portugisiska stjärnan vägrade att fira sina två mål i Los Blancos 3-0 vinst mot Granada i söndags på grund av att han var "ledsen på grund av professionella anledningar".
 
"Om han ville lämna skulle han ha sagt det när transfermarknaden fortfarande var öppen" sa den 65-årige affärsmannen till Marca.
 
Även Ronaldo har försäkrat att han inte vill lämna klubben och skrev på Twitter: "Att jag är ledsen och har uttryckt det har skapat en enorm uppståndelse. Jag anklagas för att vilja ha mer pengar, men någon dag kommer ni se att så inte är fallet"
 
"Vid denna tidpunkt vill jag bara försäkra Real Madrid fansen att min motivation, hängivenhet, engagemang och lust för att vinna alla tävlingar inte kommer  att påverkas".
 
"Jag har alltför mycket respekt för mig själv och för Real Madrid för att någonsin ge klubben mindre än vad jag kan ge. Kramar till alla madridistas".

Rapport: Real Madrid avvisade Galatasarays bud på Ricardo Carvalho

 
Real Madrid kunde ha sålt Ricardo Carvalho tidigare denna vecka, men betämde sig för att behålla veteranen.
 
Real Madrid har avvisat ett erbjudande på Ricardo Carvalho från Galatsaray denna vecka, rapporterar den spanska median.
 
Efter att ha försökt hitta en klubb för den oönskade portugisiska försvararen, har tränarpersonalen inkluderat honom i Champions League truppen efter att ha misslyckats med sitt försök att sälja honom samt för att han har imponerat på träningarna.
 
Marca säger att Galatasaray lade ett sent bud på Carvalho precis innan den turkiska transfermarknades stängde, men Real Madrid svarade snabbt på turkarnas bud.

Viggo Mortensen: "Jose Mourinho är feg och outbildad"

 
Skådespelaren Viggo Mortensen, som säger att han är en Madridista, har kritiserat Jose Mourinhos spelstil och beteende.
 
Den amerikanska skådespelaren Viggo Mortensen, mest känd för att ha spelat Aragorn i Sagan om ringen trilogin, har kritiserat Jose Mourinho för andra gången på två veckor.
 
Den 53-årige stjärnan, som bodde i Argentina i några år under sin barndom, avslöjade nyligen att han är ett Madrid fan.
 
Men hans kärlek för de spanska jättarna tycks inte omfatta marängernas portugisiska tränare Jose Mourinho.
 
"Jag gillar när fotboll spelas på golvet, färgglatt, entusiastiskt och konstnärligt, och Mourinho verkar inte vara en beundrare av denna typ av spel så jag har, som ett fan, en annan strategi än honom" sa Mortensen till Sportyou
 
Han kritiserade även The Special One's uppförande, och sa: "Det är lite av en föga tröst för mig att Mourinhos beteende strider mot Real Madrids tradition".
 
"Jag skulle gilla om han var utbildad: att han inte går till omklädningsrummet medan de fortfarande spelar och inte sticka in fingret i folks ögon".
 
"Det är fegt att göra en sådan offensiv gest mot Tito Vilanova, en omtänksam kille, och inte mot Simeone, som skulle spöa honom".

Ruben Amorim: "Jag har inte märkt något annorlunda med Cristiano Ronaldo"

 
Den portugisiska spelaren Ruben Amorim säger att han inte ser någon skillnad på Cristiano Ronaldo, som tidigare i  veckan avslöjade att han är ledsen.
 
Cristiano Ronaldos lagkamrat i det portugisiska landslaget, Ruben Amorim, har betonat att Real Madrid stjärnan inte beter sig annorlunda än vad han vanligtvist gör.
 
Mycket har sagts och skrivits om den 27-årige anfallaren sedan han avslöjade att han känner sig olyklig i Santiago Bernabeu på grund av professionella orsaker. Braga mittfältaren säger dock att han inte har märkt något annorlunda med Cristiano Ronaldo.
 
"Jag har inte märkt något annorlunda. Han är helt normal. Atmosfären är fantastisk" sa Amorim till den spanska sporttidningen Marca.
 
"Ronaldo är den bästa i världen och han har vårt fulla stöd. Han är en naturlig ledare i laget, men jag tror inte att han behöver känna sig det. Han bara är det. Och han är en förebild för oss".

Jose Mourinho: "Antonio Conte är den italienska "Special One"

 
Jose Mourinho har hållit med de som anser att Juventus tränare Antonio Conte är den italienska "Special One".
 
Real Madrids tränare Jose Mourinho har inget annat än positiva ord om Juventus tränare Antonio Conte, och han tycker att den förra italienska spelaren är ganska lik honom som en tränare.
 
Den 43-årige taktikern, som för närvarande är avstängd eftersom han inte rapporterade två ändringar i tid under en match när han tränade Siena, ledde Juventus till Serie A titeln förra säongen och den förra Inter tränaren har många lovande ord för honom.
 
"Fansen kallar Conte den italienska Special One? Jag gillar det. Jag känner mig hedrad. Han är ganska lik mig" sa Mourinho till Tuttosport.
 
"Jag gillar Conte jättemyckt som en tränare. Han vet vad han vill och är en sann vinnare. Han har mycket karisma".
 
Sedan diskuterade han Juventus chanser i Champions Leauge, och sa: "Kan Juventus överraska i Champions League? Låt oss inte lura någon, Juventus är ett stort lag i Europa och det skulle vara helt normalt om de går långt i tävlingen".
 
"Ja, det skulle vara en överraskning om de går hela vägen och vinner Champions League efter att inte ha spelat i Europa förra året. Men det skulle inte överraska mig om de tar sig till kvartsfinalen eller semifinalen".

Iker Casillas och Xavi vann Prince of Asturias Sports utmärkelsen

 
Iker Casillas och Xavi Hernandez fick lika mycket poäng i Prince of Asturias Sports Award och har därmed vunnit priset.
 
Spanjorerna Iker Casillas och Xavi Hernandez har båda två vunnit Prince of Asturias Sports utmärkelsen.
 
Real Madrid målvakten och Barcelona mittfältaren fick elva av arton röster och kommer att tilldelas priset i en cerenomi den 26 oktober.
 
"De frågade mig som domare för detta pris att lägga fram någon idé, och de första namnen som jag kom på var Casillas och Xavi. Inte bara för det de vann på planen, utan för vad de har visat utanför den" sa Blatter till AS.
 
"De representerar Spaniens enhet i skillnaderna mellan Madrid och Barca. De är först vänner och sedan motståndare, och de sätter denna vänskap framför rivaliteten".

Cristiano Ronaldo: " Jag anklagas för att vilja ha mer pengar, men någon dag kommer ni se att det inte stämmer"

 
 
 
Rykten har påstått att Cristiano Ronaldo är olycklig i Real Madrid på grund av hans kontrakt, men nu har målgöraren förnekat detta.
 
Real Madrids anfallare Cristiano Ronaldo har förnekat rykten om att han är olycklig i Real Madird på grund av att han vill ha ett nytt och förbättrat kontrakt.
 
Den 27-årige stjärnan gjorde mål två gånger för Los Blancos i vinsten mot Granada, men Ronaldo vägrade att fira sina mål och skapade rubriker runt om i världen.
 
I ett meddelande på sitt personliga Twitter konto skrev stjärnan några ord om sitt uttalande samt insisterade på att han kommer att fortsätta göra sitt bästa för Real Madrid.
 
"Att jag är ledsen och har uttryckt det har skapat en enorm uppståndelse. Jag anklagas för att vilja ha mer pengar, men någon dag kommer ni se att så inte är fallet" skrev Ronaldo på Twitter.
 
"Vid denna tidpunkt vill jag bara försäkra Real Madrid fansen att min motivation, hängivenhet, engagemang och lust för att vinna alla tävlingar inte kommer  att påverkas".
 
"Jag har alltför mycket respekt för mig själv och för Real Madrid för att någonsin ge klubben mindre än vad jag kan ge. Kramar till alla madridistas".

Mesut Özil: "Om du spelar för Real måste du kunna leva med all kritik"

 
Den tyska playmakern Mesut Özil säger att konkurrensen i Real Madrid är något som man som spelare måste vänja sig vid för att nå framgång i Santiago Bernabeu.
 
Mesut Özil har avslöjat att han har lärt sig att hantera kritiken som han har fått för sina prestationer i Real Madrid och sa att han inte är orolig över konkurrensen med Luka Modric.
 
Den tyska mittfältaren fick sitta i bänken i den senaste matchen mot Granada då han ersattes med den förra Tottenham stjärnan.
 
23-åringen har dock insisterat på att han inte är orolig över Modrics ankomst eftersom han fortfarande spelar för en av världens bästa klubbar.
 
"Om du spelar för Real måste du leva med dessa sorters kritik" sa Özil till den tyska tidningen Bild.
 
"Och sättet som den spanska median pratar på är ganska tuffare än i andra länder. Men vi, som spelare för Real, har lärt oss att hantera detta. Om du inte kan göra det kommer du inte att lyckas i Real".
 
"Varenda Madrid spelare känner sig alltid under press och har seriös konkurrens. Real har minst 18 spelare, inte endast 11. Man vänjer sig vid det. Men det handlar inte om Özil, Kaká eller Modric, utan om Real".

Cesc Fabregas: "Cristiano Ronaldo kommer defintivt att gå vidare"

 
Cesc Fabregas har stöttat Cristiano Ronaldo och hoppas att portugisen kommer att åter igen bli lycklig i Real Madrid.
 
Barcelonas mittfältare Cesc Fabregas hoppas att Cristiano Ronaldo kommer att bli lycklig i Real Madrid igen och gå vidare.
 
Båda spelarna har kritiserats tidigt under den nya säsongen, men den förra Arsenal stjärnan deklarerade att under tiden som portugisen kanske glömmer sina nuvarande problem kommer La Liga att ha många fler dramatiska vändningar.
 
"Han är en mycket erfaren spelare, han kommer defintivt att gå vidare" sa Fabregas till Radio Marca.
 
"Att spela fotboll är 95 procent av varje spelares glädje. Sedan kommer var och en att veta vad man vill eller förtjänar".
 
"Förra året fick vi ganska mycket poäng, men sedan vann de (Real Madrid) i matchen på Camp Nou. Denna säsong har precis börjar och kommer att ha många vändningar".

Manchester City kommer att erbjuda Real Madrid 95 miljoner pund på Ronaldo

 
Manchester City och Manchester United är i kamp med varandra om Cristiano Ronaldo, och den förstnämnda klubben förebereder ett megabud på anfallaren.
 
Manchester City förbereder ett otroligt världsrekord på Real Madrids olyckliga storstjärna Cristiano Ronaldo, rapporterar den engelska median.
 
The Daily Star säger att Premier League klubben jobbar på att erbjuda Los Blancos 95 miljoner pund för Ronaldo som kommer att bli erbjuden ett otroligt fyraårskontrakt.
 
Att köpa Ronaldo innebär att tränaren Roberto Mancini måste sälja vissa spelare för att skapa rum sams samla pengar för att köpa 27-åringen, som tjänar runt 250 000 pund i veckan i Madrid.
 
Det är därför osannolikt att någon flytt kommer att uppstå förrän nästa sommar, då de känner att Real kan tvingas till att sälja en av världens bästa fotbollsspelare för mindre än hans föreslagna 1 biljon pund klausul.

Officiellt: Lassana Diarra har signerat ett fyraårskontrakt med Anzhi Makhachkala

 
Anzhi Makhachkala har bekräftat att deras låneaffär har gått över till en officiell signering; Lassana Diarra har lämnat Real Madrid.
 
Anzhi Makhachkala har meddelat att de har officiellt signerat Lassana Diarra från Real Madrid, som har skrivit på ett fyraårskontrakt med den ryska klubben. 
 
Egentligen flyttade mittfältaren till Ryssland på lån i ett år, men nu har Anzhi bekräftat att de har signerat den franska spelaren, samt Amkar Perms spelare Nikita Burmistov.
 
"Signeringen av dessa fotbollsspelare motsvarar klubbens strategi för att nå toppmålen" sa vicepresidenten, Ayvaz Kaziakhmedov till klubbens officiella hemsida.
 
"Vi är säkra på att tillsammans med Lassana och Nikita kommer klubben att kämpa för de bästa titlarna".

Kaká: "Cristiano Ronaldo vet att han har lagets fulla stöd"

 
Kaká, en av Cristiano Ronaldos nära vänner inom Real Madrid truppen, har visat sitt fulla stöd för den olyckliga portugisiska anfallaren.
 
Efter att Cristiano Ronaldo avslöjade att han kände sig olycklig i Real Madrid har Kaká betonat att den portugisiska stjärnan har sina lagkamraters fulla stöd.
 
"Cristiano är en nyckelspelare för Real Madrid, och han vet att han har lagets fulla stöd" sa Kaká till repotrar, skriver Goal.

"Det viktigaste är att han mår bra och känner sig lycklig eftersom han är jätteviktig för oss. Vi alla kommer att stötta honom".
 
Kaká kopplades starkt med en flytt från Santiago Bernabeu, men 30-åringen säger att han har satt sitt sikte på en plats i Jose Mourinhos lag.

"Det motiverar mig att veta att jag är en av dem och jag kommer att vara redo när det är dags".
 
"Folk på gatan säger till mig att de förväntar sig att se mig spela, och jag vet att jag har publikens stöd, som har alltid behandlat mig väl".
 
"Supercupen var en demostration på att Real Madrid är redo att vinna titlar denna säsong. Jag vill spela i VM i Brasilien. Jag hoppas att jag får spela här så att jag sedan kan nå min toppnivå".

Alvaro Arbeloa har visat sitt stöd för olycklige Cristiano Ronaldo

 Alvaro Arbeloa är en utav Real Madrid spelarna som passade på att visa sitt stöd för Cristiano Ronaldo, som har kopplats med många klubbar under de två senaste dagarna.
 
Alvaro Arbeloa har gått ut för att visa sitt stöd för sin Real Madrid lagkamrat Cristiano Ronaldo, efter att anfallaren avslöjade att han är "olycklig" i Santiago Bernabeu på grund av professionella anledningar inom klubben.
 
Den 27-årige målgöraren skapade media frenesi med sina kommentarer efter att Los Blancos besegrade Granada med 3-0 i söndags, då han avslöjade att han inte firade sina mål på grund av att han är olycklig och att "folk inom klubben vet varför".

Arbeloa ville dock visa att han står bakom portugisen och valde att lägga ut en bild på sig själv och Cristiano Ronaldo, som togs under försäsongen, på sin hemsida för att sedan kritisera median som har gett Ronaldos kommentarer alltför mycket uppmärksamhet.

"Om du inte är försiktig med median kommer de att få dig att älska förtryckaren och hata de förtryckta" skrev Arbeloa på Twitter. 

Jorge Mendes: "Jag visste att Cristiano Ronaldo var olycklig i Real Madrid"

 
Jorge Mendes, Ronaldos agent, säger att han inte alls var chockad över Cristiano Ronaldos senaste uttalande.
 
Cristiano Ronaldos agent, Jorge Mendes, har insisterat på att han har alltid känt till hans klients chockerande medgivande om att han är olycklig med sitt liv i Real Madrid.

Den 27-årige spelaren chockerade hela fotbollsvärlden när han hävdade att han var ledsen på en professionell nivå.

"Efter måndagens rapporter som publicerades av några medier, som hävdar att jag blev överraskad och besvärad av Cristiano Ronaldos uttalanden, förtydligar jag följande" började Mendes.

"Först av allt, Ronaldos deklarationer är baserade på orsaker som jag känner till. Cristiano Ronaldo får själv bestämma om han ska avslöja dem eller inte".
 
"För det andra, dessa uttalanden har inte överraskat mig och inte heller orsakat mig några besvärligheter. Relationen mellan mig och Cristiano Ronaldo innebär att han kan alltid räkna med mig".

Cristiano Ronaldo: "Jag firade inte mina mål mot Granada eftersom jag är olycklig"

 
Cristiano Ronaldo chockerade hela fotbollsvärlden när han sa att han inte var lycklig i Real Madrid.
 
Real Madrids anfallare Cristiano Ronaldo har chockerande nog hävdat att han är olycklig i den spanska huvudstadsklubben efter att ha vägrat fira sitt 149:e samt 150:e mål i vinsten mot Granada.

Den portugisiska stjärnan var en utav de två målgörarana i marägnernas vinst i söndags, men hans brist på glädje för att ha gjort två mål var det största samtalsämnet efter matchen.

"Jag är ledsen på grund av professionella anledningar och klubben vet varför. Det var därför jag inte firade målen, eftersom jag inte är lycklig. Folk (inom klubben) vet varför" sa Ronaldo till reportrar efter matchen.

"Det har ingen med Iniesta (som vann European Player utmärkelsen) att göra. Jag kommer inte att prata om detta mer och jag kommer att koncentrera mig på Portugal nu. Det finns viktigare saker än detta".

Angående uppdateringen

Som ni säkert har märkt har det inte varit någon bra uppdatering på bloggen under de senaste dagarna. Det beror på att min laptop har olyckligtvist pajat och är för närvarande på lagning. Därför kan jag för tillfället endast använda min mobil för att skriva inlägg, men jag kommer att göra mitt bästa för att uppdatera bloggen så mycket som möjligt de närmaste dagarna.

Real Madrid 3 - 0 Granada

I gårdagens match mot Granada vann Real Madrid sin första ligavinst denna säsong efter att anfallarna Gonzalo Higuain och Cristiano Ronaldo gjorde de tre avgörande målen för Los Blancos.
 
Cristiano Ronaldo, som gjorde två utav gårdagens mål, firade inte sina mål på grund av att igår var det exakt sju år sedan hans pappa dog (hans pappa dog den 2 september år 2005 på grund av hans alkoholproblem). Så ni som undrade (och klagade på) varför han inte firade sina mål mot Granada, har fått ett svar på er fråga (/klagande).
 

Michael Essien: "Jose Mourinho är som en pappa för mig"

 
Den nya signeringen, Michael Essien, har sagt att han ser Jose Mourinho som hans pappa.
 
Michael Essien har kerditerat sin långa säsongslån från Chelsea till Real Madrid för sin speciella relation med Jose Mourinho.
 
Paret jobbade tillsammans i London, när portugisen hämtade Essien till Stmaford Bridge från Lyon år 2005, och mittfältaren har nu nöjligheten att jobba med sin förra mentor igen.
 
"Allting hände så fort" sa Essien i en presskonferens. "Mourinho ringde mig och sa att han var redo att ta mig. Jag sa 'ja' direkt".
 
"Det var mer än tillräckligt för mig att komma hit. Jag ser honom som en pappa eftersom han var ansvarig för min flytt till Chelsea. Vi har en jättebra relation, med en tydlig förståelse för varandra".
 
Essien hade olyckligtvis många skadade kampanjer under hans senaste tid i Stamford Bridge, vilket ledde till att han endast deltog i 14 matcher förra säsongen. Han vill dock ändra på detta.
 
"Jag har hat konditionsproblem i det förflutna, men jag är stark. Om jag inte var redo att spela här i första hand, skulle jag inte ha signerat för Real Madrid".
 
"Real Madrid har jätte, jättebra spelare, men jag är redo att spela vart Mourinho ber mig att spela i. Det kommer att kännas fantastiskt att vinna titlar på detta sätt".

Aitor Karanka: "Det finns en plats för Kaká i Jose Mourinhos planer"

 
Aitor Karanka har sagt att Kaká ingår i Jose Mourinhos planer och att 30-åringen kommer att få speltid av den portugisiska tränaren.

 
Real Madrids assisterande tränare Aitor Karanka har insisterat på att det finns en plats för Kaká i Jose Mourinhos planer.
 
Den brasilianska playmakern kopplades med ett antal klubbar under sommarens transfermarknad, som nu är stängd, men latinamerikanen lämnade aldrig marängerna.
 
"Tränaren har inte varit något annat än tydlig när det gäller spelarens situation. Om fallet skulle vara att han kommer att stanna, vilket han kommer att göra, kommer han att vara ytterligare en medlem av truppen och därmed behandlas som en sådan eftersom det kommer att vara bäst för laget" sa Karanka, skrev Tribalfootball.
 
"Vi måste ge honom all uppmuntran vi kan och jag är säker på att han kommer att delta i många matcher där han kommer att spela en viktig roll för oss, precis som han gjorde förra säsongen. Vi behöver honom i en säsong som är så lång och hård som denna ser ut att vara".

Under de två senaste veckorna har Kaká tränat mer än resten utav spelarna. Han har gått och tränat varje morgon på träningslägret Valdebebas i hopp om att få mer speltid av Mourinho.
 

Joao Pereira: "Cristiano Ronaldo är bättre än Lionel Messi eftersom han är mer komplett"

 
Joao Pereira tycker att Real Madrids stjärna Cristiano Ronaldo är mer komplett än Barcelonas anfallare Lionel Messi.

 
Inför Valencias match mot Barcelona har den spanska klubbens högerback Joao Pereira deklarerat att Cristiano Ronaldo är en bättre spelare än Lionel Messi.
 
Den 28-årige spelaren, som flyttade till Mestalla från Sporting Lisbon i somras för 3,6 miljoner euro, tycker att hans landsman är mer komplett i jämförelse med år 2011:s Ballon d'Or vinnare.
 
"Cristiano Ronaldo är bättre än Lionel Messi eftersom han är mer komplett" sa Pereira till den katalanska tidningen El Mundo Deportivo.
 
"Imorgon (matchen mot Barcelona) kan vad som helst hända, till och med att vi gör mål och sedan vinner. Det kommer att vara ett svårt prov, men vi kommer att göra vårt bästa".
 

Officiellt: Real Madrid har signerat Michael Essien på lån i en säsong

 
Real Madrid och Chelsea har bekräftat att de har nått en överenskommelse om en låneaffär för Michael Essien, som kommer att bära den vita tröjan i 12 månader.
 
Real Madrid har gjort en chockerande signering: marängerna har signerat Chelseas mittfältare Michael Essien på lån i ett år.
 
Den ghananska spelaren kommer att återförenas med den förra Stamford Bridge tränaren Jose Mourinho på Santiago Bernabeu eftersom han ses som ett överskott under Roberto di Matteo.
 
Essiens ankomst i Madrid innebär att han kommer att ersätta Lassana Diarra, som flyttade till Anzhi Makhachkhala på lån i en säsong.
 
Efter att ha återhämtat sig från en skada i januari, fick 29-åringen endast spela 14 matcher för Champions League mästarna förra säsongen. 

Officiellt: Lassana Diarra kommer att spela för Anzhi Makhachkala på lån i ett år

 
Real Madrid har bekräftat att Lassana Diarra kommer att spela för Anzhi Makhachkala på lån i en säsong.

 
Real Madrid har meddelat på sin officiella hemsida att de har nått en överenskommelse med Anzhi Makhachkala om en låneaffär för Lassana Diarra, och nu väntar han på en läkarundersökning.
 
Den ryska klubben var intresserade av att lägga till erfarna spelare till sin trupp för att öka sina chanser att nå toppen och tränaren Guus Hiddink ser Diarra som det ideala komplementet till sitt mittfält.
 
Den 27-årige fransmannen flyttade till Real Madrid från Portsmouth i januari år 2009 och han utvecklades snabbt till en viktig A-lagsspelare i Santiago Bernabu.
 
Efter Jose Mourinhos ankomst till den spanska huvudstadsklubben har han dock förlorat sin plats i startelven.
 

Steven Gerrard: "Mourinho försökte signera mig till Chelsea och Real Madrid"

 
Den engelska Liverpool kaptenen, Steven Gerrard, har avslöjat att Jose Mourinho försökte signera honom ett antal gånger.


Liverpools kapten Steven Gerrard har hävdat att Manchester United, Chelsea och Real Madrid har alla försökt att signera honom.
 
Gerrard sa att han har alltid varit trogen Anfield klubben och insisterade på att han aldrig hade någon avsikt att lämna sin hemstadsklubb.
 
Jose Mourinho var närmare än alla andra tränare att locka Gerrard till sina lag. Först försökte han värva engelsmannen till Chelsea, då The Special One tränade Champions League mästarna, och när han därefter tog över Real Madrid gjorde Mourinho sitt bästa för att locka honom till Santiago Bernabeu.
 
"Denna klubb (Liverpool) var inte riktigt utmanande på den tiden, så det fanns något att tänka på. Men det slutade med att jag sa nej till Mourinho (år 2004) och ett år senare sa jag nej ännu en gång".
 
"Men han kom tillbaka när han gick till Real Madrid för två år sedan. Jag tittar på spelare som har fått intresse från klubbar som Real Madrid och Barcelona och de skapar ett stort krig för att komma ut och komma dit".
 
"Men det har aldrig varit jag och, ännu en gång, det skulle inte hända. Jag var lycklig här. Jag trivdes här".
 

Granadas tränare: "Real Madrid kan göra sju mål på 15 minuter"

 
Inför morgondagens match mot Granada har motståndarnas tränare hyllat den spanska huvudstadsklubben.

 
Inför matchen mellan Real Madrid och Granada har motståndarnas tränare Juan Anquela medgett att Los Blancos är hotfulla i alla områden.
 
El Grana kommer att möta Supercopa mästarna på måndag, som trots det faktum att de redan vunnit en trofé, inte haft en bra start i ligan denna säsong.
 
Deras tränare har dock inga optimistiska antaganden och tog sin tid att hylla Los Merengues i en presskonferens idag.
 
"Madrid är bra på allt, de är jättesnabba och jättestarka. Rör de bollen två gånger så har de ett mål. De kan göra sju mål på 15 minuter eftersom de är bra på allt" sa Anquela, skriver Goal. "När maskinen startar är det svårt att stoppa den".
 
"Vi kommer dock med alla entusiasm och lust i världen. De är världens bästa lag tillsammans med Barcelona".