GOTT NYTT ÅR ALLA REAL MADRID SUPPORTRAR!!

... önskar Realmadriidcf.blogg.se .

Rapport: Real Madrid planerar att erbjuda Tottenham pengar + Coenrão för Gareth Bale

Gareth Bale har intresserat Real Madrid som enligt rapporter kan tänka sig att inkludera spelaren Fabio Coentrão i sitt bud på walesaren.

Tottenhams ordförande, Daniel Levy, kan tänka sig att sälja Gareth Bale till Real Madrid - för 60 miljoner pund.

The Sunday Mirror säger att Los Blancos har redan börjat arbete med en affär för att signera den walesiska yttern i slutet av säsongen.

Man har förstått att Santiago Bernabeu klubben har erbjudit White Hart Lane klubben 33 miljoner pund för Bale, men Levy anser att det är för lite för hans 23-årige spelare.

En källa nära klubben avslöjade att "Real är förberedda att trycka jättehårt för Gareth, och det finns inte många bättre spelare än honom just nu".

Marängerna kan dock försöka toppa sitt bud genom att erbjuda Tottenham en spelare som en del av affären. Fabio Coentrão har länge varit en måltavla för Andre Villas-Boas, och det är sannolikt att Real Madrid inkluderar portugisen i sitt nya bud.

Rapport: Real Madrid kommer att erbjuda United 22 miljoner pund för David de Gea

 
Rapporter hävdar att Real Madrid kommer att lägga ett bud på den förra Atletico Madrid målvakten under den kommande sommar transfermarknaden.

Enligt den engelska median förbereder Real Madrid ett bud på Manchester Uniteds målvakt David de Gea.
 
The Sun säger att Santiago Bernabeu klubben, som enligt rapporter har varit intresserade av skotträddaren ett tag, kommer att erbjuda Old Trafford klubben 22 miljoner pund för De Gea nästa sommar.
 
De spanska giganterna kommer alltså att betala mer än de 18,9 miljoner pund som engelsmännen betalade Atletico Madrid för 18 månader sedan.
 
Det påstås att Jose Mourinho är intresserad av den unga målvakten eftersom han har hamnat i en konflikt med 31-årige Iker Casillas. Därför är 22-åringen Mourinhos nya måltavla.
 
En källa nära Los Blancos säger att "Mourinho vill definitivt ha De Gea, men en hel del beror på hans egna framtid. Men han har studerat De Geas form noggrant och är jätteintresserad".

Xabi Alonso vet inte om han kommer att förlänga sitt kontrakt med Real Madrid

 
Den förra Liverpool stjärnan, vars kontrakt med Real Madrid löper ut år 2014, har avslöjat att han inte har diskuterat någon förlängning med klubben.
 
Den spanska mittfältaren Xabi Alonso har medgett att han inte vet hur det ligger till med hans kontraktssituation i Real Madrid.
 
Den förra Liverpool spelaren, som är fortfarande en nyckelspelare i Jose Mourinhos lag, har ett kontrakt med Los Blancos till år 2014.
 
Med 18 månader kvar av hans nuvarande avtal, har frågat uppkommit om huruvida han kommer att signera en förlängning med klubben eller lämna inom en överskådlig framtid.
 
"Jag har ingen aning om vad som kommer att hända" medgav Alonso till reportrar, skriver Goal.
 
Innan vinteruppehållet, efter att Casillas ersattes med Antonio Adan i förlusten mot Malaga, sade spanjoren: "Nu är det inte rätt tid att prata om det, jag kommer att diskutera det någon annan gång".

Fabio Capello: "Ingen spelare är större än Real Madrid"

 
Den förra England tränaren säger att Mourinhos beslut att bänka Iker Casillas måste respekteras, eftersom klubben kommer alltid att vara viktigare än en spelare.
 
Fabio Capello har hävdat att ingen person är större än Real Madrid mitt bland talen om Jose Mourinho hade rätt att bänka kaptenen Iker Casillas.
 
Ända sedan 3-2 förlusten mot Malaga, där Antonio Adan ersatte förstahandsmålvakten, har spelare och tränare diskuterat vare sig den spanska skotträddaren borde ha blivit ersatt av den portugisiska tränaren.
 
Men Capello anser att Los Blancos är större än någon annan, med undantag av klubblegenden Alfredo di Stefano och den förra presidenten, Santiago Bernabeu.
 
"När man tränar i Madrid, borde man känna till att innan och efter dig finns det Madrid och Madrid fansen" sa den Rysslands tränare till reportrar.
 
"Ovanför tränaren och spelare, ovanför alla, finns Real Madrids namn".

"Den enda som har gjort något annorlunda och vars namn är närmast Madrid, är Santiago Bernabeu den förra presidenten och Di Stefano, tränaren och spelaren".
 
Capello, som har tidigare tränat marängerna, anser att spelarna måste respektera tränarens beslut om han bestämmer sig för att bänka en viss spelare.
 
"Spelarna är väldigt lyckligt lottade för sitt arbete. Som en tränare är respekt och disciplin det enda jag ber om".

"Vissa spelare blir arga när jag ersätter dem, men jag förklarar att ändringarna görs för att förbättra matchen. Det hjälper inte att bli arg".
 

Andre Villas-Boas: "Mourinho är förmodligen den bästa tränaren genom tiderna"

 
Jose Mourinhos förra assisterande tränare, Andre Villas-Boas, har hyllat sin landsman, och förklarade hur unikt det var för honom jobba med Real Madrid bossen.
 
Tottenhams tränare Andre Villas-Boas har beskrivit Real Madrids tränare Jose Mourinho som "den bästa tränaren genom tiderna".
 
35-åringen jobbade som Mourinhos assisterande tränare i Porto, Chelsea och Inter innan han påbörjade sin egna tränarkarriär. Och han har understrukit vikten av lärdomarna som han lärde sig av Mourinho samt beskrev jobbet med The Special One som ett "privilegium".
 
"Mourinho är förmodligen den bästa tränaren genom tiderna" sa Andre Villas-Boas till den brasilianska tidningen Lancenet.
 
"Att jobba med Mourinho var en unik upplevelse. Det är svårt att hitta någon med så mycket professionalism, engagemang och kunskap om spelet".
 
"Lyckligtvis såg han mig som professionell i studier av matcher och motståndare. Det var ett privilegium att jobba med honom och lära mig hans träningsmetoder".
 
Villas-Boas avfärdade också jämförelser mellan honom och Mourinho. Båda två har smakat framgång med Porto innan de flyttade till Chelsea.
 
"Dessa [jämförelserna] skapas av folk utanför matchen. Vi kanske har sätt att leda som har lett till att folk tycker att vi är lika, men det är ingen imitation".

Gareth Bale: "Jag gillar Cristiano Ronaldo - han är min idol"

Den walesiska spelaren har medgett att han beundrar Cristiano Ronaldos oförutsägbarhet och stil.

Tottenhams ytter Gareth Bale har hyllat Real Madrids superstjärna Cristiano Ronaldo som sin idol, efter ett spektakulärt år för båda anfallarna.

Bale har gjort nio mål i Premier League än så länge och har varit en katalysator för sitt lags anfall, medan Ronaldo har än så länge gjort 14 mål i La Liga under säsongen 2012/2013.

"Saker och ting är annorlunda nu, man måste göra något nytt, annars slutar det med att man blir förutsägbar på planen" sa Bale till ESPN.

"Jag gillar Cristiano Ronaldo - han missar aldrig en möjlighet att komma på något nytt. Jag står på hans sida. Han är min idol".

Bodo Illgner: "Jag har inte sett någon anledning till att bänka Casillas"

 
Den förra tyska målvakten har medgett att han blev förvånad över Mourinhos beslut att bänka Iker Casillas, men har stöttat spanjoren att komma tillbaka starkare.
 
Den förra Real Madrid målvakten, Bodo Illgner, har medgett att han inte såg någon anledning till varför Iker Casillas bänkades i matchen mot Malaga.
 
Jose Mourinho förvånade många Madridistas när han lämnade klubbens kapten utanför startelvan i 3-2 förlusten, och Illgner har medgett att han blev lika chockad som alla andra av tränarens beslut.
 
"Jag var mycket överraskad när han inte startade" sa Illgner till Marca. "Det markerade slutet på en epok, eftersom ingen, inklusive mig själv, förväntade detta efter att ha sett honom framför målet i 10 år. Sådant är alltid tufft för en målvakt. Endast en spelare kan spela mellan stolparna. Det är det värsta med vår position".
 
"I början är det jättesvårt att svälja det. Jag är säker på att han tyckte att det var svårt, men jag tror att när dagarna passerar kommer han att se något positivt i det. Om han försöker att se det som något positivt, kommer han att komma tillbaka starkare. Iker är erfaren, och säkerligen förberedd inför sådana saker".
 
"Jag har sett nästan varenda Madrid match och jag tycker att han har spelat bra. Han har räddat laget i vissa matcher, som mot Rayo, i Champions League, matcher som vanns tack vare hans räddningar. Jag har inte sett någon anledning till att bänka honom".
 
"Jag tror inte att det var prestationsrelaterat. Det såg ut som att det fanns ett okänt, litet problem. Om han sänkte sin vakt lite - fast jag vet inte om han gjorde det - kanske det bara var en varning, en som kommer att göra honom starkare".

Pepe: "Jag tror att Ronaldo kommer att stanna, men jag vet inte vad Mourinho kommer att göra"

 
Den förra Porto spelaren tror att Ronaldo kommer att stanna i Real Madrid, men medgav att det är osäkert med Mourinho.
 
Real Madrids mittback Pepe tror att Cristiano Ronaldo kommer att förlänga sitt kontrakt med klubben, men sa att det inte är säkert att Jose Mourinho kommer att göra samma sak.
 
Den förra Manchester United anfallaren ryktas vara olycklig i Santiago Bernabeu, och har nyligen kopplats med en flytt till Ligue 1 giganterna Paris Saint-Germain samt engelsmännen Manchester United.
 
Det har också rapporterats att den franska klubben är intresserade av Mourinho, som upplever en svår period i Real Madrid som ligger på tredje plats i La Liga, med 16 poäng mindre än rivalerna Barcelona.
 
"Cristiano är lycklig i Real Madrid och fokuserad på att hjälpa laget. Jag är säker på att han kommer att förlänga sitt kontrakt" sa Pepe i en intervju med Grande Area.
 
"Jag är dock inte säker på vad Mourinho kommer att göra. Det finns inga visshet. Bara bossen vet var hans framtid ligger, men jag hoppas att han stannar eftersom vi behöver honom".
 
Sedan tog han sin tid att kommentera Los Blancos dåliga prestationer i La Liga, och sa: "Det handlar inte om att Barcelona blir bättre, utan om Madrid som blir sämre".
 
"I Madrid är vi som en stor familj. Vi alla är förenade eftersom vi vet att vi måste vara det, annars kommer vi inte ingenstans".

Jose Mourinho: "Jag gillar inte Juventus eftersom jag är rädd för dem"

 
Los Blancos tränare jämförde Juventus fotbollsstruktur med hans Porto lag år 2004, vilket är anledningen till att han fruktar den italienska klubben.
 
Real Madrids tränare Jose Mourinho har medgett att han är medveten om Juventus hot i Champions League.
 
Serie A mästarna hamnade på toppen av en svår kvalificerande grupp för att ta sig till åttondelsfinalen, och den portugisiska tränaren har medgett att Antonio Contes lag kommer att vara svåra att slå i denna säsongs turnering.
 
"Jag ska vara ärlig, jag gillar inte Juventus eftersom jag är rädd för dem" sa Mourinho i en intervju med Tuttosport. "Och jag säger att Contes lag kan vinna Champions League".
 
"Det är ett kollektivt, extremt kompakt, fast, nästan osänkbart skepp. De missar en toppspelare i anfallet? Det spelar ingen roll. Det betyder att målen kan komma från vilket håll som helst vid vilken tid som helst: en mittfältare, en anfallare utanför området. Det spelar ingen roll om det finns en Benzema eller Higuain i ett lag strukturerat på detta sätt".
 
"Det påminner mig om mitt Porto år 2004. Och, om någon av en slump har glömt, så vann Porto Champions League finalen i Gelsenkirchen".

Diego Maradona: "Jag har sett Mourinho träna, och han är toppen"

 
Den argentinska legenden tycker att uppmärksamheten som Real Madrids tränare Mourinho ger sina spelare är nyckeln till hans framgång.
 
Diego Maradona säger att han tycker att Real Madrids tränare Jose Mourinho är en av världens bästa tränare.
 
Den portugisiska taktiker ledde Los Blancos till La Liga titeln förra säsongen, och han vann även ligatrofén i Portugal, England och Italien, tillsammans med två Champions League framgångar.
 
Maradona, vars tränarkarriär inte har varit i närheten av hans glittrande dagar som spelare, anser att den förra Inter bossens uppmärksamhet till varenda medlem av truppen, har hjälpt honom att nå toppen.
 
"Resultaten som han har uppnått visar hans förmåga" sa Mourinho till reportrar i en sportkonferens i Dubai i fredags, skriver Goal.
 
"Jag har sett honom träna, och han är toppen. Han ägnar mycket uppmärksamhet till alla spelare i laget, från den första till den sista".
 
"Jag var en spelare som ville kännas igen, men det är bra om tränaren inte bara uppmärksammar dig, utan också dina lagkamrater, eftersom det är de som hjälper dig på planen".
 
"Han har fått respekt eftersom han spelar med laget som han vill spela med, och en bra tränare känner alla hans spelare".

Jose Mourinho: "Vi ser fram emot att slå Manchester United i Champions League"

 
Den portugisiska taktikern ser fram emot att möta Manchester United i Champions League, och förnekade rapporter om att han vill träna Paris Saint-Germain.
 
Jose Mourinho säger att trots Real Madrids 3-2 förlust mot Malaga var hans beslut att bänka Iker Casillas framgångsrikt eftersom det visar att tränarna fortsätter att välja lag.
 
Den portugisiska tränaren valde att ersätta förstahandsmålvakten med Antonio Adan, vilket ledde till att många fans höjde sina ögonbryn. Men Mourinho lugnade ner förlusten och hyllade inflytandet av tränarna som fortsätter att träna i dagens moderna fotboll.
 
"Kanske såg det ut som en dålig vecka, men det har varit fantastiskt" sa Mourinho till UAE. "Fotboll förändras stort, men det finns en sak som inte gör det: lagen fortsätter att väljas ut av tränarna".
 
Los Blancos återvänder till Champions League spel i februari för att möta Manchester United i åttondelsfinalen, och angående detta sade Mourinho: "Det kommer att vara en spännande match, och vi ser fram emot att slå ett lag som har en annorlunda filosofi än Real Madrids".
 
Den förra Chelsea tränaren pratade också om Cristiano Ronaldo, som förmodligen kommer att ha en nyckelroll i matchen mot hans förra lag, och Mourinho hyllade sin stjärnas försök att lyckas.
 
"Han är en stjärna och alla vill ha en spelare som honom på grund av hans karaktär och beslutsamhet. Alla vet att han är den bästa och de står bakom honom".
 
Sedan pratade han om rykten som kopplar honom med Paris Saint-Germain, och att han kan ersätta Carlo Ancelotti i det franska laget.
 
"Min framtid i PSG? Jag tror inte det. Jag tycker att Ancelotti är bra och han kommer att vara mycket framgångsrik i Paris. Jag skulle vilja träna mitt landslag, men vid den rätta tidpunkten".

Det ni inte visste om... Sergio Ramos

Hans passion för tatueringar. Ramos har flera tatueringar, totalt 13 stycken, och man kan förvänta sig att han gör en ny tatuering vilken dag som helst. Men vad har dem för syfte bakom sig, vad innebär dem för honom och varför gjorde han just dessa tatueringar? Det förklarar han i sin bok "Sergio Ramos – Corazón, Carácter y Pasión", och ni svenska supporter hittar en översättning till svenska precis under bilden.
 

Bakom vänstra örat: det kinesiska tecknet för varg, som är ett djur som jag gillar. [Han har tidigare sagt att det också berodde på att de två två delarna av karaktären liknar hans initialer, SR].

Högra skulderblad: Ett troll. Jag var 14 år när jag skaffade den. När min pappa fick reda på det blev han jätte arg. Vid den tiden blev tatueringar moderna, så jag skaffade mig en.
 
Vänstra underarm: Min pappas och min mammas initialer, och mellan dem lyckonumret VII [7] i romerska siffror. Frasen ovan är skriven i det alviska språket från "Sagan om Ringen" och betyder "Jag kommer aldrig att glömma er".
 
Vänstra långfinger: Mina syskons initialer. Alla vi tre har samma tatuering, men vilken bokstav som står överst varierar".
 
Högra handled: Våra namn på arabiska. René [Ramos bror] har samma tatuering. Min handled är mer dekorerad och bredvid namnet finns det också en liten fyra på arabiska. Resten är en maori blandning.
 
Övre inre arm (biceps): Ett citat från Cicero. På min högra arm står det "Andan hos de döda ligger". Innan ordet "död" finns det ett IX, vilket står för dagen då min pappa föddes och efter "ligger" står det 27, för dagen då min mamma föddes. På min vänstra arm står det "till minne av de levande". Innan "de" finns det en 3:a, vilket är dagen då min syster föddes och i slutet står det en XI för dagen då min bror föddes.
 
Vänstra utsidan av överarmen: en blandning av saker med personliga betydelser. Det finns en jungfru, Kristus, en fras på italienska (min familj är mitt blod), en davidsstjärna till minne av min mormor Nena som gav min mamma en guldstjärna som jag ofta bär som ett halsband, och ordet "frihet" på engelska.
 
Högra utsidan av överarmen: En potpurri av saker som inte är färdiga ännu. Det är en blandning av känslor, det finns musiknoter, La Giralda med en röd stjärna bredvid den, nyckeln till mitt hjärta, Fatimas hand med ögat som symbol, en krona, ett kors, två gammaldagsa militära mössor med nummer 15, vilket är mitt nummer med landslaget.
 
Händer: Mina föräldrars namn. På min högra hand står det Rubio, min pappas smeknamn, och på min vänstra hand står det Paqui, min mammas namn.
 
Revben: En fras av Nelson Mandela från filmen Invictus: "Tack Gud för min oövervinneliga själ. Jag är mästaren [höger sida] av mitt egna öde, kaptenen av min själ 30-03-86" [vänster sida]. Jag har alltid beundrat honom och jag läser ganska mycket om honom.
 
Ryggen: Där har jag min systers namn, Miriam, mitt nummer 4, namnet på min bror René och ett kors.

Magen: Det är ett svar till det "S" som Mundi, min bästa vän, gjorde. Det är ett "M" med två vingar och två fjädrar.

Högra vaden: En liten VM-cup med datumet 11-07-2010 under det.

Rapport: Manchester United, Liverpool och AC Milan är möjliga destinationer för Iker Casillas

 
Två Premier League klubbar och en Serie A klubb har kopplats med Iker Casillas, som påstås vill lämna Real Madrid.
 
Manchester United och Liverpool kopplas med den utfrysta Real Madrid kaptenen, Iker Casillas.
 
Sport säger att den spanska målvakten har bestämt sig för att det inte finns någon väg tillbaka för honom om Real Madrids tränare Jose Mourinho stannar bortom slutet av säsongen 12/13.
 
Casillas påstås anse att situationen är ohållbar, och om båda stannar skulle det skapa klubben en stor skada - både inne i omklädningsrummet och bland allmänheten.
 
Madrids mediekällor har redan föreslagit tre möjliga destinationer för Casillas: Manchester United, Liverpool eller AC Milan.
 
De två förstnämnda engelska klubbarna har kopplats med en ny målvaktssignering denna säsong, vilket höjer utsikterna av ett byte som inkluderar Pepe Reina respektive David de Gea.

Rapport: AC Milan kommer att lägga ett bud på Ricardo Carvalho

 
Enligt engelska rapporter är AC Milan ute efter en ersättare för Thiago Silva och ser Ricardo Carvalho som en ideal, kortsiktig ersättare.
 
AC Milan är redo att lägga ett bud på Real Madrids oönskade försvarare, Ricardo Carvalho, rapporterar Tribalfootball.
 
Den portugisiska veteranen ses av de italienska giganterna som en kortsiktig ersättare för Thiago Silva, som såldes till Paris Saint-Germain.
 
Denna säsong har Carvalho endast deltagit Copa del Rey, och möjligheten att rentvå hans 4,5 miljoner euro lön skulle välkomnas av Los Blancos.

Jose Mourinho: "Nu är det inte rätt tid att prata om min framtid"

 
Den portugisiska tränarens jobb i Real Madrid har kommit under intensiv granskning under de senaste veckorna, men han vägrade att diskutera sin framtid.
 
Jose Mourinho har insisterat på att det inte är rätt tid att diskutera hans framtid som en Real Madrid tränare.
 
Den 49-årige taktikern möter ökande press i sitt jobb som Los Blancos tränare, och det har hävdats att han kan ersätta Carlo Ancelotti i Paris Saint-Germain i slutet av säsongen.
 
I torsdags anlände portugisen i Dubai för att delta i ett antal fotbollskonferenser, där personer som Uefas president Michel Platini och den argentinska legenden Diego Maradona, är involverade.
 
I flygplatsen där Mourinho var tillsammans med sin son, passade The Special One på att säga till reportrar: "Nu är det inte rätt tid att prata om min framtid".

Raul Albiol: "Cristiano Ronaldo är den bästa i världen, och vi vill att han ska stanna med oss"

 
Los Blancos försvararen hoppas att den portugisiska spelaren signerar ett nytt kontrakt med klubben, och sa även att han tycker att Iker Casillas utelämnande skapade onödiga kontroverser.
 
Raul Albiol vill att Cristiano Ronaldo stannar i Real Madrid eftersom han ser anfallaren som världens bästa fotbollsspelare.
 
Trots att den portugisiska stjärnan inte har antytt på en flytt från Santiago Bernabeu, har hans kommentarer om att han känner sig 'olycklig' visat att hans framtid är långt ifrån konkret.
 
Och Los Blancos mittback Albiol sade att han hoppas att den förra Manchester United målgöraren förblir en Madrid spelare under en överskådlig framtid.
 
"Jag vet inte om han kommer att förnya sitt kontrakt eller inte, men Cristiano Ronaldo är den bästa i världen" sa Albiol till reportrar, skriver Goal. "Och vi vill att han ska stanna med oss så länge som möjligt".
 
Sedan protesterade Albiol mot uppståndelsen som orsakades när Iker Casillas bänkades av Jose Mourinho i 3-2 förlusten mot Malaga.

"Efter 10 år som förstahandsmålvakten, blev alla överraskade dagen då Casillas blev bänkad" fortsatte Albiol.
 
"Men samtidigt har kontroversen som genererades varit för mycket. Till och med Iker sade det. Vi borde glömma dessa saker som kommer från utsidan och jobba så hårt som möjligt för att vinna troféer år 2013".

Rapport: Real Madrid kommer att ersätta Iker Casillas med David de Gea i sommar

 
Enligt rapporter kan David de Gea ersätta Iker Casillas under den kommande sommar transfermarknaden.
 
Manchester Uniteds målvakt, David de Gea, har ännu en gång kopplats med en flytt till Real Madrid.
 
Den spanska målvakten bytte till agenten Jorge Mendes tidigare denna månad, och El Confidencial säger att den unga skotträddaren har blivit försäkrad om att han kommer att erbjudas till Los Blancos.
 
Nu när det påstås att Iker Casillas börjar få en mindre roll för Jose Mourinho, har spekulationer hävdat att De Gea kommer att anlända till den spanska huvudstadsklubben i sommar, för att ersätta marängernas nuvarande förstahandsmålvakt.
 
Old Trafford målvakten har nyligen återvänt till Uniteds startelva, men under den senaste tiden har han sett Sunderlands målvakt, Simon Mignolet, och Stoke Citys Asmir Begovic, kopplade med hans jobb.

Luis Figo: "Det finns inget som kan stoppa Ronaldo från att vinna Ballon d'Or"

 
Den 40-årige legenden tycker att hans landsman är värd att vinna 2012:s Ballon d'Or pris på grund av att han har haft ett bra år.
 
Cristiano Ronaldo har en stor chans att vinna Ballon d'Or priset, enligt den portugisiska legenden Luis Figo.
 
Den förra Real Madrid och Barcelona spelaren anser att den 27-årige målgöraren förtjänar att få utmärkelsen eftersom han har haft ett utmärkt år med både sin klubb och sitt landslag, men insisterade på att det finns andra värdiga kandidater också.
 
"Det finns inget som kan stoppa honom [Ronaldo] från att vinna den" sa Figo till El Mundo Deportivo.
 
"Han är en av favoriterna att vinna alla individuella troféer som finns, och ännu mer detta år eftersom jag tycker att han har haft en bra säsong i ligan,och han gjorde bra ifrån sig i EM".
 
"Det är många människor som är involverade i valet, så det är alltid svårt att veta vem som kommer att vinna".

Paco Buyo: "Mourinho har inget personligt problem med Casillas"

 
Den förra Los Blancos mannen känner att Mourinho bänkade Casillas på grund av skotträddarens senaste prestationer, och inte på grund av någon personlig anledning.
 
Den förra Real Madrid målvakten Paco Buyo har insisterat på att Jose Mourinho inte har något personligt problem med Iker Casillas, och tror att klubbens kapten bänkades på grund av taktiska skäl.
 
De regerande La Liga mästarna har 16 poäng mindre än rivalerna Barcelona, och sitter på tredje plats i La Liga, bakom Tito Vilanovas ligaledare och Atletico Madrid.
 
Buyo kritiserade Los Blancos truppen för deras prestationer denna säsong, och insisterade på att det finns många i Santiago Bernabeu som inte håller sig till sin uppgift.
 
"Jag vägrar att tänka att Mourinho har något personligt mot Casillas" sa Buyo till Marca. "Om vi tittar på prestationer spelar majoriteten av spelarna inte på den nivå som supportrarna och ägarna skulle vilja att de gjorde. Något är fel".
 
"Det vore orättvist att peka finger åt Iker för Malaga utbytet. Jag kommer inte att nämna några namn, men det är många som inte visar sitt sanna jag".

¡Feliz Navidad hos Real Madrid!

Truppen har nu fått semester från fotbollen på grund av vinteruppehållet, och Florentino Perez, Jose Mourinho samt två av klubbens kaptener delade med sig av sina önskningar för nästa år.

Önskningar för år 2013.

Florentino Perez: "Hälsa, vilket är det viktigaste, men även arbete eftersom det är en av de mest angelägna frågorna för samhället. Alla vet att sport kan ge hopp och förena, och vi skulle vilja fortsätta vinna, både i fotboll och basketboll. Jag är säker på att vi kommer att uppnå det. Jag skulle även vilja uttrycka ett budskap om solidaritet till dem som behöver det som mest, speciellt barn; det är vad vår stiftelse gör".

Jose Mourinho: "För 2013 önskar jag exakt samma sak. Jag hoppas att min fru och jag förblir friska så att vi kan se våra barn växa upp, eftersom de är vårt liv. När det gäller sporten skulle jag vilja fortsätta som alltid, vara nöjd med mig själv. Jag hoppas att 2013 ger oss en glädje liknande den vi hade år 2012".

Iker Casillas: "Jag hoppas att vi kan överträffa det vi nådde detta år, vi vet att det inte kommer att vara lätt eftersom alla våra rivaler vill göra sitt bäst när de möter Real Madrid, för att slå oss. Jag tycker att våra mål borde vara dessa, eller hur? Och att vi vinner den efterlängtade La Decima, som alla vill ha och ber om, så jag hoppas att vi kan uppnå detta".

Sergio Ramos: "Jag önskar att alla förblir friska, speciellt med tanke på krisen som vi möter och problemen som familjer har. Jag hoppas att alla familjer har en bra hälsa, så jag önskar alla den bästa hälsan och att alla är glada med sina nära och kära".

Denna video är på spanska, men översättning till svenska hittar du precis över detta.
 
Vad jul innebär för dig.

Florentino Perez:
"Jag har alltid beundrat julen, speciellt när jag spenderar den med min familj och mina vänner. Jag har en speciell tillgivenhet för denna tid på grund av min frus bortgång. Det är även en tid att tänka på de som har det svårt".
 
Jose Mourinho: "För mig innebär det att vara med min familj, speciellt för en person som mig och min familj, som har varit borta från vårt land i nio år. Jul är praktiskt taget den enda möjligheten vi har att spendera med våra nära och kära".
 
Iker Casillas: "Det är dagar som man spenderar med varandra, njuter av och är i kontakt med sina nära och kära. Det handlar om att förbereda sig själv inför det kommande året på det bästa möjliga sättet. Detta år har lämnat mig med intressanta och vackra saker på en personlig nivå, och jag hoppas att framgången år 2012 kommer att repetera sig år 2013".
 
Sergio Ramos: "I allmänhet är julen en anledning att sprida glädje till din familj. I mitt fall försöker jag alltid att spendera tid med mitt folk - mina föräldrar, mina syskon, mina vänner. Det är dagar man ska känna sig glad och spendera med sina nära och kära".

Denna video är på spanska, men översättning till svenska hittar du precis över detta.Det bästa med år 2012.

Florentino Perez: "Det bästa är utan tvekan framgången inom fotboll och basketboll, såväl som den ekonomiska och institutionella stabiliteten som denna klubb har. Detta gjordes möjligt tack vare stödet och föreningen av el madridismo, vilket är det viktigaste som denna klubb har".

Jose Mourinho: "Det bästa har varit att se mina barn växa upp fyllda med glädje och god hälsa. Jag har en fantastisk familj, och det är också trevligt att veta att alla andra i Portugal är friska och väntar på oss att komma och spendera julhelgen med dem. På en professionell nivå vann vi detta år ett mästerskap, som var jätteviktigt för mig eftersom jag aldrig hade vunnit det tidigare, och för vår klubb var det en av de viktiga målen som vi hade för år 2012".

Iker Casillas: "Jag skulle säga ligatiteln, som var jättesvår att vinna. Jag tycker att laget mognar jättemycket för varje år som går. Vi blir starkare, mognare, mer erfarna. Jag känner att detta är vägen som vi måste följa, och vi måste också njuta av att vinna denna komplicerade och svåra liga, där vi gjorde många rekord, hade stora ögonblick, såsom att vinna i Camp Nou med endast fyra eller fem matchdagar kvar, vilket avgjorde nästan vem som skulle vinna ligatiteln".

Sergio Ramos: "Det finns många saker. På både en personlig och professionell nivå. Jag har upplevt oförglömliga ögonblick, inte bara professionellt utan även personligt, eftersom varje år lär man sig nya saker. I denna värld, på en professionell nivå, tror jag att man måste vara optimistisk och ambitiös, man måste vilja fortsätta vinna, och om jag måste ange ett ögonblick, skulle det vara ligatiteln, som var speciell, samt framgången med landslaget, som vi inte kan glömma. Jag har också haft tur nog att jag har dem som alltid är där för mig, visat mig sin tillgivenhet och gett mig det konstanta stödet under mitt liv.. [här avbryts Ramos tal].

Pepe: "Det finns mycket press på portugiser i La Liga"

 
Pepe medgav att efter händelsen med Javier Casquero övervägde han att lägga sina skor på hyllan, och hävdade också att de portugisiska spelarna känner sig pressade i den spanska ligan.
 
Real Madrids försvarare Pepe känner att de portugisiska spelarna är under en hel del press i La Liga.
 
Efter att ha blivit utsedd till vinnaren av Artur Agostinho utmärkelsen år 2012 för Person of the Year in Portugal, hävdade den 29-årige mittbacken att han och hans landslagskamrater känner att de blir noggrant granskade i Spanien.
 
"Det finns mycket press på portugiser i La Liga" sa Pepe till Record.
 
Pepe avstängdes från 10 matcher efter en händelse med Getafes mittfältare Javier Casquero, vilket resulterade till att han övervägde att lämna fotbollen helt och hållet.
 
"Efter Casquero fick jag en evig stämpel i hela världen. De kallar mig fortfarande för mördare idag. Jag var frestad att sluta med fotbollen".
 
För närvarande har Los Blancos 16 poäng mindre än La Liga ledarna Barcelona, och Real Madrid spelaren säger att han vill vinna den historiska 10:e Champions League titeln med marängerna denna säsong för att gottgöra deras dåliga ligakampanj.
 
"Vi måste vara realistiska, vi är i en jättekomplicerad situation i ligan. Att vinna La Decima skulle vara historiskt".
 
Både Cristiano Ronaldo och Jose Mourinho har kopplats med en flytt från de spanska giganterna till bland annat Paris Saint-Germain, men Pepe betonade att hans landsmäns framtid ligger endast i deras händer, och att han inte skulle överväga att följa dem ut från Santiago Bernabeu.
 
"Om Cristiano eller bossen väljer att lämna, kommer det att vara deras val. Jag kommer inte att välja samma alternativ bara för att de lämnar. Jag kommer att fatta mitt beslut vid den rätta tiden"-
 
"Porto är en klubb som jag skulle vilja återvända till. Det var en klubb där jag lärde mig mycket som en spelare".
 
Den 29-årige försvararen lade till att han skulle älska att se Ronaldo vinna Ballon d'Or, och sade: "Jag skulle gilla det om Cristiano vinner Ballon d'Or, eftersom han är min vän, han gör så mycket för fotbollen, han har varit bland topp tre fem gånger de sex senaste åren och för att han vann ligan. Men det verkar som att han inte kommer att vinna".
 
Pepe avslöjade även sin stolthet över att ha vunnit Records pris som Person of the Year in Portugal.
 
"2012 var ett jättespeciellt år för mig. Jag är glad över att ha fått detta pris och jag är glad med stödet från folk som tror på mig. Det är en viktig utmärkelse och jag tackar mina lagkamrater, eftersom utan dem hade jag inte nått framgång".
Record's Person of the Year in Portugal,

Johan Cruyff: "Det som stör mig med Madrid är deras personlighet"

 
Den nederländska ikonen tycker inte att Los Blancos ställer samma typ av förebilder för sina unga spelare, som Barcelona gör.
 
Johan Cruyff har kritiserat Real Madrids nuvarande situation genom att attackera klubbens personlighet, och sättet som laget lär sina unga spelare att bete sig på.
 
Den förra Barcelona tränaren tycker att Los Blancos borde titta på Blaugrana när det kommer till hur man tränar unga spelare.
 
"Det som stör mig med Madrid idag är personligheten som klubben har anpassat sig till, sättet som de lär sina unga spelare att bete sig på" sa Cruyff till AS.
 
"Titta på hur Xavi, Iniesta eller Messi beter sig och ni kommer att förstå vad jag menar. De är normala, jordnära killar. För att veta hur Barcelona spelar, titta på laget när det inte har bollen".

Silvino Louro: "Mourinho kommer inte att gå någonstans"

 
Målvaktstränaren förväntar sig inte att Mourinho kommer att lämna Los Blancos, trots marängernas dåliga prestationer i La Liga.
 
Silvino Louro har hällt förakt på rapporter om att Jose Mourinho kan lämna Real Madrid på grund av det faktum att 49-åingens kontrakt löper ut sommaren 2016.
 
Den portugisiska tränarens regeringstid kan ha nått sitt slut på grund av han har lett Los Blancos till sin fjärde ligaförlust av denna säsong.
 
Santiago Bernabeu klubben har 16 poäng mindre än ligaledarna Barcelona halvvägs genom säsongen, men målvaktstränaren har insisterat på att Mourinho kommer att stanna i den spanska huvudstadsklubben för en överskådlig framtid, och tror att vinteruppehållet kan hjälpa deras strävan efter framgång.
 
"Mourinho kommer inte att gå någonstans. Han har ett kontrakt till 2016" sa Louro till Record.
 
"Ligan kan inte säga oss någonting än, men vi måste ladda våra batterier för resten av ligakampanjen, och speciellt i Copa del Rey och Champions League. Vi måste försöka vinna någonting denna säsong".

Rinat Dasayev: "Casillas kanske är trött efter att ha spelat så många matcher"

 
Den förra Spartak Moskva skotträddaren medgav att det var "en överraskning" att se Los Blancos kaptenen bänkad, men han tror att antalet matcher som Casillas har spelat under de senaste säsongerna har haft en avgörande roll i Mourinhos beslut.
 
Den pensionerade Sevilla målvakten, Rinat Dasayev, har sagt att trötthet kan ha spelat en roll i Iker Casillas nyliga uteslutning från Real Madrid laget.
 
Jose Mourinho ersatte Los Blancos lagkapten med Antonio Adan i 3-2 förlusten mot Malaga, och portugisen insisterade på att beslutet var endast tekniskt, och inte personligt.
 
Den ryska 55-åringen medgav att beslutet att lämna den spanska ikonen utanför startelvan kom som en chock, men han känner att antalet matcher som han spelat under de senaste säsongerna kan trötta ut spelaren.
 
"Självklart var det en överraskning. Casillas är en jättebra målvakt" sa Rinat Dasayev, rapporterar Goal.

"Kanske är han en aning trött efter att ha spelat så många klubb- och landslagsmatcher i de tidigare säsongerna. Den spanska ligan, Champions League, VM, EM - det är många turneringar".

Rapport: Jose Mourinho kommer att sparkas om han inte besegrar Man United i Champions League

 
Jose Mourinho kan sparkas från Real Madrid om han inte lyckas ta sitt lag vidare till Champions Leagues kvartsfinal.
 
Real Madrids tränare kan visas dörren om han misslyckas besegra Manchester United i Champions Leagues åttondelsfinal.
 
Den engelska tidningen The Mirror säger att den portugisiska taktikern kan möta en förödmjukande, tidig utträde från Santiago Bernabeu klubben - om han inte tar sitt lag vidare till kvartsfinalen.
 
The Special Ones turbulenta regeringstid i Bernabeu kan nå sitt slut efter marängernas 3-2 förlust mot Malaga, vilket har lämnat dem 16 poäng bakom rivalerna Barcelona.
 
Den spanska tidningen El Mundo Deportivo körde med rubriken "A16!" på första sidan igår för att visa ledningen, och Barcelona fansen retade Real Madrid genom att använda det som 'hash tag' på Twitter.
 
Den förra Chelsea tränaren har dock insisterat på att han inte kommer att lämna de spanska mästarna, även om han medgav att det är över för Los Merengues del i La Liga.
 
Detta lämnar honom inför ännu en olycklig avgång eftersom det är nästan helt säkert på att han kommer att lämna Real Madrid i sommar.

Cristiano Ronaldo är redo att tvinga fram en flytt från Real Madrid

 
Cristiano Ronaldo har väntat elva månader för att Real Madrid ska ge honom ett nytt kontrakt, och i sommar kan han tvinga fram en flytt från marängerna.

Enligt den engelska tidningen The Sun vill Ronaldo lämna Real Madrid, och hans 810 miljoner klausul kommer inte att vara till den spanska huvudstadsklubbesn fördel.

Sommaren 2013 kommer den portugisiska stjärnan att ha två år kvar på sitt kontrakt, och vare sig han signerar ett nytt kontrakt eller inte, måste de spanska mästarna acceptera en mycket lägre avgift.

År 2009 förlorade Sir Alex Ferguson kampen om att behålla Ronaldo, som krävde fram en flytt för ett världsrekord på 80 miljoner pund. Men nu verkar det som att skotten kommer att få tillbaka sin favoritspelare.

En frustrerad Ronaldo såg Lionel Messi skriva på ett nytt sexårskontrakt med Barcelona, värt över 100 miljoner pund. Själva yttern blev lovad av Florentino Perez att han också skulle få ett nytt kontrakt till januari, men det har ännu inte signerats - trots att Santiago Bernabeu klubben sade att han kommer att få ett sexårskontrakt värt upp till 25 miljoner pund per säsong.
 
Det kan dock vara för sent. Ronaldo har redan sagt till sina förra Untied lagkamrater att han vill återvända, och Madrids tjänstemän har redan diskuterat att en transferavgift runt 122 miljoner pund skulle bli accepterad.
 
Anledningen till att Ronaldo vill lämna Real Madrid kan vara på grund av att han inte känner sig stöttad i Los Blancos, och han har tidigare nämnt att han känner sig olycklig, ledsen, i Madrid.

Ferugson sade tidigare i veckan att "Ronaldo är lika bra som Messi", och på detta sätt gav han anfallaren stödet som han inte känner att hans nuvarandde klubb ger honom. Dessutom sade Old Trafford klubbens Patrice Evra att portugisen kommer att vinna Ballon d'Or om han återvänder till England.
 
Det enda som krävs för Manchester United fansen att se sin tidigare stjärna återvända till Storbritannien är om Sir Alex Ferguson säger till Ronaldo: "Signera inte ett nytt kontrakt. Tvinga fram en flytt därifrån".

Rapport: Lucas Moura ligger bakom Real Madrids stora konflikt

 
Enligt Marca började Real Madrids tuffa tid denna säsong när Florentino Perez vägrade att signera Lucas Moura för 43 miljoner euro.
 
Den attackerande mittfältaren, Lucas Moura, som kommer att flytta från São Paulo till den franska klubben Paris Saint-Germain i en flera miljoner dollar affär, är anledningen bakom den stora konflikten i den spanska klubben Real Madrid, rapporterar den spanska median.
 
Marca hävdar att den portugisiska tränaren Jose Mourinho identifierade den brasilianska talangen som sin huvudmåltavla förra sommaren, men spelaren valde att flytta till Frankrike medan Los Blancos signerade Luka Modric.
 
Florentino Perez påstås ha ansett att São Paulos 43 miljoner euro prissumma var alltför brant för en obevisad talang, och vägrade att bevilja Mourinho pengar för att köpa Selecao stjärnan.
 
Perez misslyckande att stötta sin tränare i transfermarknaden har lett till en konflikt mellan duon, vilket har spridits vidare till spelarna och därefter till planen.

Vicente del Bosque: "Iker Casillas är Real Madrids stolthet"

 
Den spanska bossen har gått ut för att försvara Iker Casillas, som fick sitta på bänken i lördagens La Liga match mot Malaga.
 
Iker Casillas är "Real Madrids stolthet" enligt det spanska landslagets och den förra Los Blancos tränaren, Vicente del Bosque.
 
Den spanska målvakten lämnades utanför Jose Mourinhos startelva mot Malaga, eftersom portugisen föredrog Antonio Adan framför den erfarna skotträddaren.
 
Det slutade med att de spanska mästarna förlorade med 3-2 i Andalusien, men den 61-årige tränaren har stöttat sin målvakt att slå tillbaka.
 
"Iker anlände när han var 10 år" sa del Bosque till Marca. "Hans föräldrar förtjänar en hel del meriter eftersom de tog honom till träningsplanen, och jag tror inte att de gjorde det för pengarna".
 
"Iker är Real Madrids stolthet. Han är den enda som har kommit från ungdomsakademin, och det skulle vara bra att känna till vad han har gjort, eftersom han har gjort mycket. Han bär på Real Madrids värden".

Iker Casillas: "Jag måste träna mycket mer för att återfå Mourinhos förtroende"

 
Real Madrid skotträddaren har valt att inte ifrågasätta Mourinhos beslut att bänka honom, utan betonade att laget är viktigare än honom.
 
Real Madrids målvakt Iker Casillas har vägrat att kritisera tränaren Jose Mourinho efter att han bänkade honom i lördagens 3-2 förlust mot Malaga.
 
Hela världen förskräcktes av den portugisiska taktikerns beslut att ersätta Casillas med Adan, men 49-åringen beskrev sin handling som "ett tekniskt beslut".
 
"Jag är inte van vid detta, men innan Casillas kommer laget i förstahand, och detta är inte ännu ett tal" sa Casillas till den spanska TV-stationen La Sexta.
 
"Tränaren bestämmer vem som ska spela. Jag måste träna mer för denna sunda konkurrens med Adan. Mourinho sade inget till mig, han förklarade inget. Han ger mig inga förklaringar när jag spelar, så varför ska han göra det när jag inte spelar?".
 
"Alla mina lagkamrater har gett mig sitt stöd, precis som vi alla har gett Antonio Adan vårt stöd. Våra resultat har inte varit så lyckade, men det faktum att vi båda fick omklädningsrummets stöd är ett bevis på det faktum att vi kommer överens".
 
"Under veckan hade jag en känsla av att jag inte skulle spela, men det är inget bakslag. Jag mår bra och det är en sund konkurrens mellan Adan och mig. Vi måste rätta oss efter tränarens beslut, och jag måste träna mycket mer för att återfå hans förtroende".

Pepe efter förlusten mot Malaga: "Omklädningsrummet är ganska nere"

 
Pepe anser att den låga moralen i truppen gav marängerna ännu en förlust i La Liga, vilket resulterade till att klubben hamnade bakom Barcelona med 16 poäng.
 
Real Madrids försvarare Pepe har avslöjat att omklädningsrummet är "ganska nere" efter 3-2 förlusten mot Malaga i lördags.
 
Den 29-årige mittbacken kände att Los Blancos var det bättre laget under matchen i La Rosaleda, och att Malaga endast hade "tur" i matchen.
 
"Vi visste hur viktig denna match var, vi jobbade hårt och var redo att anta utmaningen" sa Pepe till reportrar efter matchen, skriver Goal.
 
"Vi spelade så mycket bättre. Malaga hade chanser i den andra halvleken som de omvandlade till mål. Vi försökte att vinna, men de hade tur att de kunde lämna med en vinst och tre mål. Omklädningsrummet är ganska nere, vi ville verkligen vinna".
 
"La Liga är ännu svårare nu, men om vi får möjligheten att hinna ifatt... måste vi jobba så hårt som vi gjorde i denna match".
 
Den portugisiska spelaren kommenterade även Jose Mourinhos val att bänka Iker Casillas, och sa: "Casillas frågan är upp till tränaren att besluta, och vi måste acceptera det".

Guti: "Iker vet att han är den bästa målvakten i världen"

 
Den pensionerade mittfältaren har hyllat sin förra lagkamrats förmåga, efter att målvakten lämnades utanför startelvan mot Malaga till förmån för Antonio Adan.
 
Den spanska legenden Guti säger att Iker Casillas "vet att han är den bästa i världen" och stöttade sin landsman att vinna tillbaka sin plats i Real Madrids startelva.
 
Jose Mourinho valde att starta med Antonio Adan i 3-2 förlusten, och klubbens kapten tvingades acceptera att sitta på bänken.
 
Sedan dess har den portugisiska tränaren försvarat sitt beslut och insisterat på att beslutet berodde på fotbollsorsaker och inte på grund av ett påstått problem mellan paret.
 
"Det handlar inte om att välja mellan Iker och Mou, det viktigaste här är Real Madrid. Det är grundläggande att laget återvänder till sin normala form så snabbt som möjligt" sa Guti till AS.
 
"Iker vet att han är den bästa målvakten i världen, och allting kommer att bli normalt igen snart".

Jose Mourinho: "Det var ett tekniskt beslut, tränarens beslut, att bänka Iker Casillas"

 
Real Madrid tränaren har svarat på dem som har varit kritiska mot hans beslut att bänka Iker Casillas och spela med Antonio Adan istället.
 
Jose Mourinho har försvarat sitt beslut att ersätta Iker Casillas med Antonio Adan i Real Madrids 3-2 förlust mot Malaga.
 
Många ögonbryn höjdes redan innan matchen hade startat, när det hade avslöjats att den portugisiska tränaren valde att favorisera den oerfarna back-up skotträddaren.
 
Men den förra Chelsea och Inter tränaren insisterade på att han tyckte att Adan spelar bättre än Casillas för tillfället,och insisterade på att det inte fanns något annat motiv bakom hans beslut.
 
"Det var ett tekniskt beslut, tränarens beslut" sa Mourinho till reportrar efter matchen, skriver Goal. "Det är tränaren som analyserar situationen och spelarna som är tillgängliga, och sedan väljer tränaren vem som ska spela".
 
"Det är ett rent, tekniskt beslut. Ni kan hitta på historier om ni vill, men det är ett tekniskt beslut och inget annat. Min åsikt räknas och ingen annans".
 
"Enligt min åsikt är Adan bättre än Iker för tillfället. Med tanke på att det är tränaren som bestämmer, och eftersom jag har samma åsikter som mina assisterande tränare, bestämde vi oss för att göra så".

Sergio Ramos: "Vi blev överraskade när Iker Casillas satt på bänken"

 
Los Blancos försvararen har medgett att han blev överraskad när han fick reda på att Iker Casillas ersattes med Antonio Adan i matchen mot Malaga.
 
Real Madrids försvarare Sergio Ramos har medgett att han och hans lagkamrater var stort överraskade över att Iker Casillas lämnades utanför startelvan för gårdagens 3-2 förlust mot Malaga.
 
Den förvånansvärda vinsten för Manuel Pellegrinis lag kom av ett mål från Isco och två av Roque Santa Cruz, medan ett mål av Karim Benzema och ett självmål från Sergio Sanchez inte var tillräckligt för Jose Mourinhos män.
 
Men att Mourinho lämnade Casillas på bänken för att istället spela med målvakten Antonio Adan var ett stort talesämne efter matchen, och Ramos har medgett att han förbryllades av beslutet.
 
"Det är sant att det är varken normalt eller ovanligt med Iker på bänken" sa Ramos till reportrar efter matchen, rapporterar Goal. "Men vi [spelarna] har inget att säga. Det var en stor överraskning för oss också".
 
"Det är inte vårt beslut, det är tränarens beslut. Det är inte ovanligt, och uppenbarligen är det en överraskning. Han är vår kapten, och ledare i omklädningsrummet, så det är svårt att spela utan en sådan nyckelspelare".
 
"Som jag sade, det är en stor överraskning, men det är inte vår sak, och jag kommer inte att inblanda mig i något eftersom jag inte är i dåligt anseende med någon".

Jorge Valdano: "Mourinho lämnade Casillas utanför startelvan för att visa sin makt"

 
Real Madrid tränaren lämnade Iker Casillas utanför startelvan i gårdagens ligaförlust, och Jorge Valdano tror att Mourinho gjorde detta för att visa sin makt.
 
Real Madrids förra sportdirektör, Jorge Valdano, har hävdat att Jose Mourinho inte startade med Iker Casillas i 3-2 förlusten mot Malaga för att visa sin makt.
 
Den portugisiska tränaren rapporteras ha en dålig relation med den spanska målvakten, och lämnade honom utanför startelvan till förmån för Antonio Adan.
 
"Mourinho har en märklig relation med sin trupp, men detta gick för långt" sa Valdano till Cadena SER. "Det här var för att visa hans makt, han svingade sin auktoritet på en klubblegend".
 
Mourinho hävdade att beslutet var på grund av intrycket som Adan hade gjort på honom, men argentinaren tror att den förra Chelsea tränaren straffade laget.
 
"Jag trodde att det var ett tekniskt beslut, att han trodde på Adan, eftersom det låter inte vettigt att ta disciplinära beslut i startelvan".
 
"Om man gör det straffar man laget. Det var ett stort beslut, och jag kan tänka mig att han tänkte på det jätte länge, även om jag inte vet den sanna anledningen bakom det".

Emilio Butragueño: "Vi är förvånansvärt långt bakom i ligatabellen"

 
Den förra Los Blancos anfallaren känner att de regerande mästarna spelade bra mot Malaga, och tror att detta ger dem hopp om att Real Madrid kan fortfarande vinna La Liga titeln denna säsong.
 
Emilio Butragueño tror att Real Madrid kan återhämta sig från sin förlust mot Malaga, och har uppmanat laget att "kämpa under varje match".
 
Ett eget mål från Sergio Sanchez och ett mål Karim Benzema var inte tillräckligt för Los Merengues, eftersom två mål från Roque Santa Cruz och ett från Isco gav Los Blancos motståndare en överraskande vinst.

Men trots det faktum att Real Madrid ligger med hela 16 poäng bakom Barcelona i ligatabellen, är Butragueño fortfarande optimistisk.
 
"Vi är förvånansvärt långt bakom i ligatabellen, men det betyder inte att laget inte kommer att kämpa under varje match" sa Butragueño till Real Madrids officiella hemsida.

"Vi är Real Madrid och vi måste visa vilka vi är. Varje gång laget går in på planen kräver de en vinst".
 
"Den första halvleken var anmärkningsvärd och laget borde ha gått till omklädningsrummet med 2-0, men den andra halvleken var jättebra".
 
"Det är ett steg bakåt som vi inte förväntade oss. Man måste lyfta sitt huvud och förbereda för resten av säsongen. Nu går de på semester och sedan får vi tänka på nästa år".

Malaga 3 - 2 Real Madrid

Igår förlorade Real Madrid ännu en La Liga match, och denna gång var det mot Málaga. I 3-2 matchen var det bara Karim Benzema som gjorde mål för marängerna, medan det första målet var ett självmål från Sergio Sanchez.
 

Startelvan + var man kan se dagens match

REAL MADRIDS STARTELVA MOT MALAGA: Antonio Adan, Alvaro Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Michael Essien, Sami Khedira, Xabi Alonso, Mesut Özil, Angel di Maria, Cristiano Ronaldo & Karim Benzema.

BÄNKEN: Iker Casillas, Jose Callejon, Ricardo Carvalho, Luka Modric, Nacho, Alvaro Morata och Kaká.

SE MATCHEN
Alternativ 1: Gå in på Sportlemon (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 2: Gå in på Rojadirecta (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 3: Gå in på ATDHE (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 4: Gå in på MyP2P (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 5: Gå in på OleoleTV (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 6: Gå in på SoccerTVLive (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 7: Gå in på Tune2Sports (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.

Rapport: Liverpool och Tottenham är intresserade av Jose Callejon

 
Den engelska median rapporterar att Liverpool och Tottenham är i kamp med varandra om Real Madrids ytter Jose Callejon.
 
De engelska Premier League klubbarna Liverpool och Tottenham jagar Real Madrids spanska ytter, Jose Callejon.
 
Den brittiska tidningen The Daily Express säger att den 25-årige Los Blancos produkten verkar favorisera en flytt från Santiago Bernabeu klubben för att förbättra sin karriär.
 
Både Liverpool och Spurs är ute i marknaden i jakt efter en anfallare. Den förstnämnda klubben är dock mer desperat efter en målgörare, eftersom de är ute efter en spelare som kan börda av Luis Suarez, som har varit deras huvudsakliga källa till mål denna säsong.

Jose Mourinho: "Jag tror inte att Kaká kommer att lämna i januari"

 
Den portugisiska tränaren säger att det är osannolikt att Kaká lämnar Los Blancos i januaris transfermarknad.
 
Real Madrids tränare Jose Mourinho har sagt att han inte tror att Kaká kommer att lämna Santiago Bernabeu klubben under den kommande transfermarknaden, trots rykten om motsatsen.
 
Den 30-årige mittfältaren har kopplats med en flytt till Corinthians och New York Red Bulls, men Madrid tränaren sade att han ville att den förra AC Milan anfallaren ska stanna i den spanska huvudstadsklubben.
 
"Jag tror inte att vi kommer att göra någonting i januari, och jag tror inte att Kaká kommer att lämna" sa Mourinho i en presskonferens, skriver Goal.
 
"Om han stannar är det bra för laget".

Real Madrid är i kamp med Barcelona om Thibaut Courtois signatur

 
Enligt den spanska median har Real Madrid redan påbörjat förhandlingar med Chelsea angående målvakten Thibaut Courtois.
 
Real Madrid och deras tuffaste rivaler Barcelona rapporteras vara intresserade av Chelseas målvakt Thibaut Courtois.
 
Den belgiska skotträddaren har haft en imponerande form under sin lånetid med Atletico Madrid, och med tanke på att Petr Cech inte har visat något tecken på att han börjar tappa sin form, överväger engelsmännen att tjäna pengar på den talangfulla målvakten.
 
Experterna på den spanska transfermarknad, Fichajes.net, säger att både Los Blancos och Blaugrana har gjort trevande förfrågningar om Courtois situation.
 
Och Chelseas chef, Marina Granovskaia, befann sig i Madrid tidigare denna månad för att diskutera en möjlig flytt.

Mourinho: "Jag hoppas att Benitez inte tänkte på Madrid under matchen mot Corithians"

 
"The Special One" har ytterligare en gång gått till anfall mot den förra Liverpool tränaren Rafael Benitez, samtidigt som han även kritiserade Los Blancos nuvarande situation.
 
Den långvariga rivaliteten mellan Jose Mourinho och Rafael Benitez har ännu en gång kommit i fokus, eftersom Real Madrid tränaren ifrågasatte Chelseas prestation mot Corithians i Klubb-VM finalen.
 
The Blues förlorade med 1-0 mot det brasilianska laget i Yokohama förra söndagen, och den tillfälliga tränaren Benitez har uthärdat en tuff tid sedan han tog över laget från Roberto di Matteo i november.
 
Och Mourinho har föreslagit att Benitez kan vara en möjlig ersättare för honom, om portugisen lämnar Santiago Bernabeu.
 
"Jag vet inte vart han kommer att gå" sa Mourinho i en presskonferens. "Men som ett fan av Chelsea, hoppas jag att han inte tänkte på Madrid under matchen mot Corithians".
 
Den förra Chelsea tränaren tog även sin tid att diskutera sitt lags dåliga form, och sa: "Det som händer är på grund av dem som vann ligan. Alla är skyldiga. Alla måste hitta sin motivation så att vi kan förbättra oss. Jag säger skamlöst att vi är missnöjda med våra prestationer. Vi måste förbättra oss i alla aspekter".
 
"Jag har mer erfarenhet av vinster än av förluster. Jag har haft 400 matcher och förlorat endast 10 procent av dem, så jag måste anpassa mig till denna situation".

Sir Alex: "Jag hoppas att Ronaldo återvänder till United om han vill lämna Real Madrid"

 
Cristiano Ronaldo lämnade Manchester United för tre år sedan, men Sir Alex Ferguson skulle vara mer än glad över att signera sin gamla spelare tillbaka till klubben.
 
Sir Alex Ferguson har medgett att han skulle älska att se Cristiano Ronaldo återvända till Manchester United senare i stjärnans karriär.
 
Den portugisiska kaptenen lämnade Old Trafford för Real Madrid år 2009 för en rekordsumma på 80 miljoner pund, men under den senaste tiden har han kopplats med en flytt från ligamästarna.
 
Den 70-årige taktikern har dock medgett att han inte överväger att signera anfallaren just nu, och skämtade om att han kan bara signera målgöraren när hans kontrakt med Santiago Bernabeu klubben löper ut.
 
"Jag skulle älska att se det, men det är ett verkligen fantasifullt tänkande" sa Sir Alex Ferguson till reportrar, skriver Goal.
 
"För det första krävs det mycket [pengar] för att signera honom från Real Madrid, och för det andra, tror jag ändå inte att det finns någon chans i världen att de vill sälja honom. Men man vet aldrig. Jag vet inte när hans kontrakt löper ut".
 
"Han kanske vill gå till en annan klubb vid en viss tidpunkt av hans karriär, och jag hoppas att han då kommer att vilja komma hit. Men det är långt kvar dit".
 
Ronaldo kommer att återvända till Old Trafford nästa år, när Madrid möter United i Champions Leagues åttondelsfinal, och Sir Alex förväntar sig att publiken kommer att hälsa honom välkommen tillbaka.
 
"En sak är säker, han kommer att få en stor mottagning när han kommer till Old Trafford och när han går ut på planen. Efter det får de bua hur mycket de vill!".
 
"United fans har alltid betett sig på detta sätt mot spelare som har tidigare spelat för oss. Spelare som har varit en del av klubbens historia blir välkomnade när de kommer tillbaka".
 
"Vi är stolta över den delen som vi har haft i hans karriär. Att få sex år av en kille som kom hit när han var 17 tyder på att vi har gjort bra ifrån oss. Vi hade tur som hade honom i sex år, och United fansen borde känna samma sak".

Cristiano Ronaldo: "Jag kommer inte att fira om jag gör mål mot Manchester United"

 
Den portugisiska spelaren ser fram emot spela Champions Leagues åttondelsfinal mot hans förra klubb Manchester United, vilka han har känner stor respekt för.
 
Real Madrids anfallare Cristiano Ronaldo har lovat att inte fira om han gör mål i Champions Leagues åttondelsfinal mot Manchester United.
 
Den portugisiska stjärnan hade sex framgångsrika säsonger med Premier League ledarna innan han lämnade dem för Los Blancos sommaren 2009, och han har fortfarande varma känslor för sin förra klubb.
 
"Jag kommer inte att fira mitt mål om jag lyckas göra mål mot Manchester United" sa Ronaldo till den spanska sporttidningen AS efter lottningen.
 
Den 27-årige målgöraren uttryckte också sin tacksamhet gentemot Sir Alex Ferguson, och betonade att United tränaren har haft en nyckelroll i hans utveckling.
 
"Ferguson är en fantastisk person. En mänsklig person. Han lärde mig många saker. Som jag tidigare sade, han är som en far för mig .Jag saknar honom jättemycket" sa Ronaldo till The Sun.

Johan Cruyff: "Jag är inte överraskad över vad som händer i Madrid"

 
Den holländska legenden tror att Mourinho betalar straffet för sin inställning till tränarjobbet, vilket enligt honom är anledningen till Real Madrids dåliga form.
 
Barcelona legenden Johan Cruyff har hävdat att Real Madrids tränare Jose Mourinho betalar priset för hans tränarmetoder.
 
De spanska mästarna har kämpat med sin form under de senaste veckorna, och den nederländska ikonen känner att de skulle haft det bättre om de spelade med egna produktspelare.
 
"Hans negativa beteende kommer alltid att ha sina konsekvenser. Han tror att detta träningssätt är rätt, och han motiverar det med tidigare resultat, men jag tycker att det är fel" sa Cruyff till Rac1.
 
"Jag är inte överraskad över vad som händer i Madrid. Detta kommer alltid att hända när din filosofi är att signera och spela på stora signeringar".
 
"Produktspelare har mer än bara ett kontrakt med klubben. De tar klubben till sina hjärtan. Transfers kan hämta bra spelare, men inte för en lång tid. Klubbar behöver sin ungdomsakademi".
 
 
 

Luka Modric: "Jag är säker på att vi kan vinna mot Malaga"

 
Den förra Tottenham stjärnan är säker på att en seger i La Rosaleda ligger i Real Madrids kapacitet.
 
Real Madrids mittfältare Luka Modric är säker på att hans lag kan få de tre viktiga poängerna när de åker till Malaga för att spela ännu en La Liga match.
 
Den spanska huvudstadsklubben har kämpat med sin form, och fick ett oavgjort resultat hemma mot Espanyol förra veckan, men den kroatiska spelaren är säker på att Los Blancos kan vinna i Andalusien om de spelar sitt bästa.
 
"Om vi spelar så som vi vet att vi kan, är jag säker på att vi kan få alla tre poäng mot Malaga" sa Modric till Real Madrids officiella hemsida.
 
"Det kommer att vara en svår match och det kommer att vara jätte intressant att se den utanför. Allt beror på oss och jag är säker på att vi kommer att nå framgång".
 
"Malaga är ett fantastiskt lag, men vi går alltid till matcher med målet att vinna, och det kommer inte att vara annorlunda denna gång. Återigen, allt beror på oss. Jag är säker på att vi kan vinna".

Real Madrid kommer att möta Manchester United i Champions League


Idag pågick lottningen av Champions Leagues åttondelsfinal som ägde rum i Nyon, Schweiz, och Real Madrid kommer att möta den engelska storklubben Manchester United i Champions Leagues åttondelsfinal.

Vidare kommer marängernas rivaler, Barcelona, att möta AC Milan, medan förra säsongens finalister Bayern München kommer att möta Arsene Wengers Arsenal.

Serie A giganterna Juventus kommer att möta Celtic, medan tyskarna Schalke kommer att möta det turkiska laget Galatasaray.
 

Real Madrid visar sitt stöd till Tito Vilanova som har drabbats av cancer

 
Los Blancos har uttryckt sin "kärlek och ömhet" till Tito Vilanova, efter att det har rapporterats att 44-åringen kan avgå på grund av att ha drabbats av cancer.
 
Real Madrid har visat sitt fulla stöd till Barcelonas tränare Tito Vilanova i efterdyningarna av rapporter om att han har fått en cancertumör.
 
Den 44-årige taktikern gjorde en operation på spottkörteln i november förra året, men nu tror man att problemet har återvänt, och de spanska mästarna har erbjudit sitt stöd till tränaren av deras tuffaste rivaler.
 
"Real Madrid vill visa sitt stöd, kärlek och ömhet till Barcelona tränaren Tito Vilanova, och hoppas att han återhämtar sig snabbt" skrev Real Madrid på deras officiella hemsida.
 
"Real Madrid C.F. utvidgar detta stöd till din klubb och din familj".

Ronaldo: "Jag kan leva utan individuella priser, även om det skulle vara orättvist"

 
Den portugisiska stjärnan säger att han inte kommer att bli sårad om han inte vinner Ballon d'Or, men medgav att han skulle vilja vinna den.
 
Real Madrids anfallare Cristiano Ronaldo har sagt att han inte kommer att bli modfälld om han inte vinner Ballon d'Or i år.
 
Priset för världens bästa spelare kommer att utdelas i januari, med Ronaldo och Barcelonas Lionel Messi de starka favoriterna i titeln.

Ronaldo har dock betonat att trots det faktum att han skulle vilja vinna utmärkelsen, anser han att lag troféer är viktigare än individuella priser.
 
"Självklart skulle jag vilja vinna, jag kommer inte vara en hycklare eller en lögnare, utan det är något som jag strävar efter, men jag kan inte tänka att om jag misslyckas så innebär det slutet för min del" sa Ronaldo till det portugisiska fotbollsförbundets officiella hemsida.
 
"Jag kan leva utan individuella priser, även om det skulle vara orättvist. En fotbollsspelares karriär märks inte av individuella troféer, utan av de kollektiva".

Rapport: Cristiano Ronaldo och Marcelo är i konflikt med varandra

 
Spanska rapporter har hävdat att Cristiano Ronaldo och Marcelo har förvandlats från bästa vänner till fiender.
 
Den spanska median rapporterade tidigare i veckan att det verkar finnas en konflikt mellan Real Madrid lagkamraterna Cristiano Ronaldo och Marcelo, och detta rykte vidgades under Los Blancos julmiddag.
 
Marca säger att i denna veckas julmiddag, pratade inte de två portugistalande spelarna, som en gång var bästa vänner, med varandra.
 
I ena sidan av rummet åt Ronaldo med sina följande portugisiska lagkamrater; Pepe, Fabio Coentrão och Ricardo Carvalho, samt brassen Kaká. Medan Marcelo satt i samma bord som Gonzalo Higuain, Angel di Maria och produkterna Nacho samt Alvaro Morata.

Det återstår att se om detta rykte om en möjlig konflikt mellan de två spelarna verkligen finns.

Karim Benzema: "Jag vet ingenting om PSGs intresse"

 
Benzema tycker att han har varit tydlig med att visa att han inte vill lämna Real Madrid för tillfället, eftersom han är fast besluten vid att hjälpa spanjorerna att vinna sin tionde CL titel.
 
Karim Benzema har insisterat på att han inte har någon avsikt att lämna Real Madrid, eftersom han vill vinna Champions League titeln med Santiago Bernabeu klubben.
 
Den franska anfallaren har nyligen kopplats med en flytt till Paris Saint-Germain, men Benzema är omedveten om intresset från Ligue 1 giganterna eftersom han är fokuserad på att vinna troféer med sin nuvarande klubb.
 
"Jag vet inget om det [PSGs intresse]. Jag är lycklig i Real Madrid. Jag vill stanna i denna klubb. Det är den största klubben i världen, och vår berättelse tillsammans är inte över" sa Benzema till France Football.

"
Jag är i Madrid för att vinna allt. Champions League är en stor del av mina ambitioner. Här vill alla vinna decima [den tionde Champions League titeln] och jag vill vara en del av laget som uppnår det".

Sami Khedira: "Vår säsong håller inte måttet hos en klubb som Real Madrid"

 
Den tyska spelaren har medgett att hans lag har ännu inte presterat på en acceptabel nivå, och säger att denna säsongs måltavla har redan prioriterats.
 
Real Madrids mittfältare Sami Khedira har medgett att klubbens prestationer denna säsong har inte hållit Los Blancos mått, och säger att de nu hoppas vinna Champions League.
 
De regerande La Liga mästarna har för närvarande 13 poäng mindre än ligaledarna Barcelona, och marängerna har redan tappat mer poäng än de gjorde under hela förra säsongen.
 
"Vår säsong håller inte måttet hos en klubb som Real Madrid. Vi kan inte vara glada med säsongen som vi har" sa Khedira till Sport Bild.
 
"Vi har inte kunnat hitta vår rytm sedan starten av säsongen, och det har inte funnits någon period där vi har fått bra resultat på bortamatcher, vilket är anledningen till att vi har förlorat så många poäng".
 
"Det är inte såhär det borde vara och vi kan inte vara nöjda med det. I Madrid har vi gjort ett mål till vår prioritet, vilket är att vinna Champions League".

Sir Alex Ferguson: "Ronaldo och Messi är exceptionella spelare från detta årtiende"

 
Sir Alex Ferguson säger att han tycker att både Lionel Messi och Cristiano Ronaldo är världens två bästa spelare.
 
Manchester Uniteds tränare Sir Alex Ferguson tror inte att det finns något att "välja" mellan Cristiano Ronaldo och Lionel Messi.
 
Ronaldo gjorde 46 mål på en säsong förra kampanjen, med fyra mål mindre än sin rival Messi, men lyckades ändå hjälpa sitt lag att vinna La Liga titeln.
 
Under tiden har Barcelona anfallaren Messi haft en imponerande personlig kampanj genom att bryta Gerd Mullers 40-åriga rekord på 85 mål på ett år.
 
"Det bästa med fotboll är att det kommer alltid att finnas bra spelare. Man kan gå tillbaka till 60-talet med Di Stefano, Puskas och Eusebio. På 70-talet hade man Cruyff och Beckenbauer och på 80-talet hade man Van Basten" sa Sir Alex, skriver Goal.
 
"Jag tycker att vi just nu ser Messi tillsammans med Cristiano Ronaldo som exceptionella spelare från detta årtionde".
 
"Det finns inget mellan de två, de båda är de bästa spelarna i världen".

Karim Benzema: "Alla i Real Madrid stöttar Cristiano Ronaldo i Ballon d'Or"

 
Karim Benzema säger att Ronaldo har sina lagkamraters stöd i Ballon d'Or, och lade till att han är stolt över Madrids representanter bland de 23 tidigare nominerade spelarna.
 
Karim Benzema har betonat att alla i Real Madrid vill att Cristiano Ronaldo ska vinna FIFA Ballon d'Or 2012.
 
Den portugisiska stjärnan möter konkurrens från Barcelona duon Andres Iniesta och Lionel Messi i jakten efter det individuella priset, men han kan räkna med sina lagkamraters stöd.
 
"Vem jag vill ska vinna Ballon d'Or? Cristiano Ronaldo. Vi alla stöttar honom i Madrid" sa Benzema till France Football.
 
Den franska spelaren fortsatte sedan med att uttrycka sin glädje över antalet representanter som Madrid hade på listen av 23 spelare, innan den minskades till tre finalister.
 
"Med sex spelare bland de 23 finalspelarna, är Madrid redan laget som har de flesta spelarna på listan, så vi vann matchen".

Jose Mourinho: "Alla spelare borde ta alla matcher seriöst"

 
Den förra Chelsea tränaren har varnat sina spelare att göra sitt bästa i varenda match - oavsett spelets betydelse.
 
Real Madrids tränare Jose Mourinho har uppmanat sin trupp att vara trogna varje match efter att frågor ställdes kring Karim Benzemas attityd.
 
Den franska anfallaren bänkades under den första halvleken i Los Blancos Copa del Rey förlust mot Celta Vigo på grund av en skada, och därför deltog han inte i matchen mot Espanyol. Han kan dock återvända för att möta Malaga.
 
Den förra Inter tränaren nämnde inte Benzemas namn, men jämförde den unga anfallaren Alvaro Morata med vissa av hans andra spelare som inte tar mindre glamorösa matcher så seriöst.
 
"Jag tror att som en spelare vill man bara spela när man inte kan fortsätta, och i den andra matchen är man inte tillgänglig" sa Mourinho till AS.
 
"Det bästa med Morata är att han är ung, men har ambitionen och vill lära sig, inte som andra som inte skulle spela denna match eftersom det är kallt, det regnar eller för att det är en cupmatch".
 

Iker Casillas: "Vi kommer att stötta Mourinho utan att tveka"

 
Mourinho var fått kritik från bland annat Santiago Bernabeu supportrarna under de senaste veckorna, men klubbens kapten har insisterat på att laget stöttar honom.
 
Real Madrids målvakt Iker Casillas har insisterat på att varje medlem av truppen står bakom Jose Mourinho, trots 2-2 matchen mot Espanyol i söndags.
 
Mål från Cristiano Ronaldo och Fabio Coentrão såg ut att ha gett Los Blancos en vinst, men ett sent mål från Juan Albin tog två poäng ifrån marängerna.
 
Den portugisiska tränaren har därför varit en måltavla för kritik och visslingar i Santiago Bernabeu under de senaste veckorna, men Casillas är säker på att hans lag kommer alltid att stötta 49-åringen.
 
"Vi kommer att stötta Mourinho utan tvekan" sa Casillas till reportrar, skriver Goal.
 
"Hörnor som släpps in innebär inte att försvararna är dåliga eller att målvakten inte gör sitt jobb. Det är ett misstag av var och en utav oss, och vi låter andra lag att utnyttja detta".
 
"Idag måste vi ta ett steg tillbaka. Situationen är inte till vår fördel. Vi lämnade två poäng bakom oss. Vi kan inte vara så långt ifrån Barcelona. Nu måste vi gå vidare och tänka på matchen mot Malaga, vinna och få ännu en vinst".

Alfredo Di Stefano: "Mourinho kan leda Real Madrid till den tionde Champions League"

 
Den 86-årige legenden är hoppfull om att den förra Inter tränaren kan guida Los Blancos till framgång i Europa, och återstår hoppfull om den spanska inhemska ligatiteln.
 
Real Madrid ikonen Alfredo Di Stefano är säker på att Jose Mourinho har vad som krävs för att leda Santiago Bernabeu klubben till Champions League ära denna säsong.
 
Den portugisiska tränaren har kritiserats hårt denna säsong för Los Blancos nedslående resultat i La Liga, men Di Stefano har betonat att fokusen ligger på europeisk framgång för marängerna just nu.
 
"Vi har ett utmärkt lag och en fantastisk tränare som kommer att leda dessa grabbar på rätt spår för att vinna vår tionde Champions League" sa Di Stefano till Marca.
 
"Det finns vissa som har lätt för att socialisera med människor. Real Madrid har en talang i att socialisera med Champions League, vilket är vad vi behöver mest just nu".
 
"Vi måste acceptera att misslyckande är en nödvändig del av framgång. Det är därför vi måste lära oss detaljerade lektioner från våra ligaförluster".
 
"Allting är relativt och man måste lära sig att ibland vinner man och andra gånger förlorar man".

Rapport: Florentino Perez ser Arsene Wenger som den ideala ersättaren för Jose Mourinho

 
Florentino Perez ser Arsene Wenger som den perfekta ersättaren för Jose Mourinho om portugisen lämnar världens största klubb.
 
Real Madrids president Florentino Perez kommer att försöka övertyga Arsenals tränare Arsene Wenger att signera för Los Blancos.
 
The Sunday Express säger att marängernas president ser Wenger som den ideala mannen att ersätta Jose Mourinho om portugisen lämnar i slutet av säsongen.
 
Wenger har medgett att han och Gunners styrelse kommer i sommar att sitta ned och bedöma vad som har än så länge varit en underpresterande Emirates säsong.
 
Under tiden som fransmannen hävdar att han ser fram emot att förstärka sin trupp i januaris transfermarknad, kommer Wenger, som har tränat Arsenal i 16 år, att analysera klubbens nuvarande ställning i större detaljer.

Jose Mourinho: "Jag tror att det är nästan omöjligt att vinna ligan"

 
Den portugisiska taktikern har medgett att hans lag har nästan förlorat La Liga titeln, men lovade att hans lag kommer att kämpa vidare i hopp om att det finns en chans att vinna ligan denna säsong.
 
Efter 2-2 matchen mot Espanyol har Jose Mourinho medgett att Real Madrid har nästan ingen chans att ta hem La Liga titeln denna säsong, men lovade att hålla sitt lag tävlingsinriktade för resten av säsongen.
 
Den spanska huvudstadsklubben släppte in det oavgjorda målet i den 88:e minuten av Juan Albin, vilket innebär att Barcelona leder med 13 poäng mer än marängerna i ligatabellen.
 
"Jag tror att det är nästan omöjligt att vinna ligan, men vi måste fortfarande prestera bättre eftersom om vi förbättrar oss i La Liga, kommer vi att förbättra oss i Champions League" sa Mourinho i en presskonferens, skriver Goal.
 
"Vi är inte lika bra som vi var förr. Vi har inte samma glädje och självförtroende, och vi kämpar för att göra lika många mål som vi gjorde förra året. Jag har aldrig hamnat i en sådan situation, men jag har inte brist på styrka".
 
"Vi kommer att fortsätta kämpa för titeln, även om det verkar omöjligt, eftersom detta är Real Madrid. Alla måste stå upp för sig själva - för ambitionen, personliga värdigheten, och för Real Madrids namn".
 
Mourinho avslutade sin presskonferens på ett retligt sätt, då han svarade på en fråga om sitt lags försvarsförmåga, och snäste: "Ni är journalister, ni borde ha förmågan att analysera det själva!".
 

Karim Benzema utsedd till den bästa franska fotbollsspelaren år 2012

 
För andra året i rad har Real Madrid målgöraren fått utmärkelsen som den bästa franska spelaren år 2012 av France Football och Telefoot.
 
Karim Benzema har ännu en gång blivit utsedd till den bästa franska spelaren av året 2012, framför Franck Ribery och en mängd andra spelare.
 
Real Madrid anfallaren hade en utmärkt säsong kampanjen 2011/2012, där han gjorde 21 mål i La Liga och hjälpte sitt lag att ta hem den spanska Primera Division.
 
"Jag är stolt och glad över att detta kommer att glädja min familj" sa 24-åringen i ett meddelande, eftersom han inte kunde medverka i prisutdelningen.
 
Benzema slog Bayern München stjärnan Ribery, som hamnade på andra plats, medan Tottenham målvakten Hugo Lloris kom på tredje plats, Arsenals Oliver Giroud på fjärde plats och Marsielles Mathieu Valbuena hamnade på femte plats.

Ruud Gullit: "Ronaldo förtjänar att få trofén som världens bästa spelare"

 
Den nederländska ikonen Ruud Gullit tycker att Lionel Messi har vunnit nog med Ballon d'Or priser och att det är dags för Cristiano Ronaldo att få ett erkännande på att han är en av världens bästa spelare.
 
Den holländska legenden Ruud Gullit säger att Real Madrid stjärnan Cristiano Ronaldo förtjänar Ballon d'Or priset istället för Barcelona anfallaren Lionel Messi.
 
Den förra Chelsea och AC Milan stjärnan är en av presentatörerna i Ballon d'Or utdelning som kommer att äga rum i Zürich den 7 januari.
 
"Ronaldo förtjänar att få trofén som världens bästa spelare" sa Gullit, skriver Tribalfootball. "Han förtjänar den mer än Messi och han förtjänar inte att förödmjukad av FIFA och arrangörerna i rummet där han måste titta upp och se hur Messi lyfter upp priset framför honom".
 
"Vid den senaste UEFA Awards, när European Player of the Year priset delades ut, vann inte Ronaldo den stora trofén. Men han dök upp och satte sig på första raden".
 
"Jag respekterar Cristiano så mycket för att ha gjort det. Men jag kan föreställa mig att han kommer att säga till alla att han inte kommer att dyka upp någon mer gång om det går dåligt för honom igen".
 
"Cristiano förtjänar erkännandet om att han är en otroligt bra spelare. De kan göra det genom att ge honom Ballon d'Or. Och för mig är han den bästa spelaren av 2012. Jag vill verkligen att det individuella priset ska gå till honom".
 
"Han är ett fenomen som har kvalitén som varje världsklasspelare behöver. Han är stor och stark, extremt bra på frisparkar, han kan dribbla, han har tempo och han gör mål på straffar. Och han kan skjuta mot mål från alla typer av vinklar. Dessutom är han mycket taktiskt medveten".
 
"Tillsammans med Messi ingår han i en speciell kategori. Självklart, Messi bröt Gerd Müllers kända rekord på 85 mål på ett år förra veckan. Detta rekord kommer förmodligen att vara grädden på moset i omröstningen".
 
"Men i mina ögon är Ronaldo lika bra. Cristiano hamnar alltid på andra plats, men ändå förtjänar han att hamna på första plats precis lika mycket som Messi. De borde bara bjuda in vinnaren och spara den som kommer på andra plats till förödmjukelsen".

Real Madrid 2 - 2 Espanyol

Real Madrid fick ett oavgjort resultat mot Espanyol i gårdagens hemmamatch i La Liga, vilket har resulterat till ett ännu större mellanrum mellan marängerna och Barcelona när det gäller poängen. Los Blancos hade tidigare elva poäng mindre än katalanerna, men nu ligger de spanska gigianterna med hela 13 poäng bakom sina rivaler.
 

Mourinho har inkallat 20 spelare till La Liga matchen mot Espanyol

 
Jose Mourinho har inkallat 20 spelare till kvällens La Liga match mot Espanyol i Santiago Bernabeu stadion, vilket är marängernas sextonde ligamatch denna säsong.
 
REAL MADRIDS TRUPPLISTA:
Målvakter: Iker Casillas, Antonio Adán och Jesús.
Försvarare: Sergio Ramos, Pepe, Carvalho, Alvaro Arbeloa, Coentrão och Nacho.
Mittfältare: Xabi Alonso, Khedira, Özil, Essien, Modric, Callejón, Di María och Kaká.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema och Alvaro Morata.

Iker Casillas: "Vincente Del Bosque har gjort mer än tillräckligt för att vinna Ballon d'Or"

 
Real Madrid målvakten anser att Spaniens tränare borde vinna Ballon d'Or i år, samtidigt som han tyckte att hans klubbs tränare är en stark utmanare.
 
Iker Casillas har avslöjat att han stöttar Vincente Del Bosque i Ballon d'Or, men tycker att Jose Mourinho borde också övervägas.
 
Listan på de nominerade tränarna av årets utmärkelse släpptes av Fifa den 29 november, där Pep Guardiola är förutom Mourinho och Del Bosque ytterligare en av kandidaterna
 
"Jag tränas av Mourinho varje dag och jobbar med Vincente jättemycket varje säsong, så jag uppskattar hur bra de båda två är" sa Casillas till La Sexta.

"
Jag tycker att Vincente har gjort mer än tillräckligt för att vinna den, men jag tycker att Mourinho är en bra utmanare. Personligen tycker jag att det borde vara en tävling mellan de två".

Karim Benzema har återhämtat sig på två dagar - inkluderad i trupplistan

 
Fransmannen har inkluderats i Mourinhos trupplista för kvällens match mot Espanyol, trots att tränaren har tidigare sagt att spelaren kommer osannolikt att återhämta sig på så kort tid.
 
Nu är det säkert att Karim Benzema inte är skadad eftersom den franska anfallaren har inkallats till Real Madrids match mot Espanyol på Santiago Bernabeu.
 
Den 24-årige spelaren byttes ut under matchen mot Celta Vigo i onsdags efter att han stukade sin vrist, men han har återhämtat sig i tid för att ta sin plats i Los Blancos 20-manna lista.
 
Raphaël Varane har dock inte inkluderats i trupplistan eftersom han inte har lyckats att återhämta sig från knocken som han fick under Copa del Rey matchen. Fabio Coentrão däremot har återvänt efter att ha missat två matcher, medan Angel di Maria kommer på samma sätt att strida för att få en plats i startelvan.
 
Jose Mourinho har tidigare antytt att Benzema kommer osannolikt att spela mot katalanerna, och i en presskonferens sa han till reportrar: "Jag tror inte att Benzema kommer att spela imorgon (idag). Om han har blivit skadad borde han inte vara i form att spela två dagar efter".

Perez: "Jag vill uttrycka min uppskattning, mitt förtroende och min kärlek för Mourinho"

 
Los Blancos presidenten har valt att stå bakom tränaren Mourinho, och insisterade på att portugisen borde bli behandlad med mer respekt av allmänheten med tanke på hans prestationer.
 
Real Madrids president Florentino Perez har visat sitt förtroende för Jose Mourinho, som har varit ett föremål för hård kritik från en del av klubben supportrar och delar av medierna.
 
Los Blancos sitter på tredje plats i La Liga med elva poäng bakom ledarna Barcelona, samtidigt som de har hamnat på andra plats i Champions Leagues gruppspel.
 
Rykten har kopplat Mourinho med de franska giganterna Paris Saint-Germain, vilket har resulterat till spekulationer om att portugisen kan lämna klubben. Perez har dock förnekat dessa rapporter och uttryckte sitt orubbliga stöd för 49-åringen.
 
"Jag vill uttrycka min uppskattning, mitt förtroende för hans arbete och min kärlek för honom som person" sa Perez i en presskonferens, skriver Goal.
 
"Vi har världens bästa tränare. Han har ett imponerande rekord och är mer ambitiös för att vinna troféer än någon annan".
 
"Mourinho har fått orättvis kritik, en del av dem syftar på hans värdighet som människa. Vi har byggt ett drömlag och vi spelar en spektakulär fotboll med möjligheten att få våra mål igenom".
 
"I Real Madrid finns det inga ouppnåeliga mål, och både spelarna och tränaren känner till detta".

Florentino Perez: "Iker Casillas är en av de bästa kaptenerna i klubbens historia"

 
Los Blancos presidenten hade lovande ord att säga om klubbens lagkapten, och sade att målvakten är en av de bästa ledarna som klubben har någonsin haft.
 
Real Madrids president Florentino Perez tycker att målvakten Iker Casillas är en av de bästa kaptenerna som har haft på sig klubbens tröja.
 
Spanjoren har deltagit i 472 matcher för huvudstadsklubben sedan sin professionella debut år 1999, och han har dessutom hjälpt marängerna att vinna fem La Liga titlar samt två Champions League troféer.
 
I en välgörenhetsgala organiserad av BBVA, Real Madrid Foundation och självaste Iker Casillas, hyllades 31-åringen av klubbens chefer för hans prestationer genom åren.
 
"Iker Casillas är en Real Madrid och Spanien legend - en av de bästa kaptenerna i klubbens historia" sa Florentino Perez till AS.
 
"Han har visat, förutom att han har haft en bra sportkarriär, att han kan leda klubben till framgång".
 
"Det är därför vi kommer att stötta honom, så att vi kan få folk att komma till Palacio de los Deportes för välgörenhetsmatchen som kommer att äga rum den 23 december".
 

Joachim Löw: "Jag tänker inte på att ersätta Mourinho i Real Madrid"

 
Tränaren tog avstånd från ryktena som kopplar honom med jobbet i Santiago Bernabeu, och påpekade att han har ett kontrakt med det tyska landslaget.
 
Tysklands landslagstränare Joachim Löw har sagt att ersätta Jose Mourinho i Real Madrid är det sista han tänker på just nu.
 
Tränaren klargjorde att han har två år kvar på sitt kontrakt och vill guida die Mannschaft till ära i VM 2014 i Brasilien.
 
När han fick en fråga om det fanns någon sanning i ryktena som påstår att han kan ersätta 'The Special One' i Los Blancos, sade Löw att ett sådant alternativ inte finns för tillfället.
 
"Vid en viss tidpunkt kanske jag återvänder till att träna på klubbnivå. Men just nu är det inte rätt tid för det. Jag är otroligt stolt över att vara landslagstränare, och detta har gett mig glädje under alla dessa år" sa 52-åringen till Sport 1.
 
"Jag uppmärksammar inte dessa rykten. Det är bara spekulationer. Jose Mourinho har ett kontrakt till 2016. Jag har ett kontrakt med Tyskland till 2014" sa Löw till ZDF.
 
"Det bästa jag kan hoppas på är att bli världsmästare med Tyskland innan jag lämnar. Jag har dock aldrig sagt att jag kommer att säkerligen lämna efter VM 2014".
 
"Jag har inte tänkt på det eller pratat med någon om detta ämne. Vi måste först säkra en kvalifikation. Sedan kommer jag att hålla samtal med alla som är inblandade".

Rapport: Chelsea kommer att erbjuda Real Madrid 30 miljoner euro för Marcelo

 
I Italien rapporteras det att Chelsea är intresserade av att ersätta Ashley Cole med Marcelo, och kommer därför att lägga ett bud på honom.
 
Enligt italienska rapporter håller Chelsea koll på Real Madrids - för närvarande skadade - vänsterback Marcelo.
 
Ashley Cole, som är engelsmännens vänsterback, kan lämna Stamford Bridge klubben i sommar med tanke på att hans kontrakt löper ut i juni. Därför jobbar Chelsea på att hitta en lämplig ersättare, och är intresserade av den brasilianska försvararen.
 
CalcioMercato.it säger att Premier League klubben kan tänka sig att lägga ett bud på 30 miljoner euro för den latinamerikanska spelaren, som återhämtar sig från sin skada.
 
Det är dock osäkert huruvida Real Madrid är villiga att sälja Marcelo eller inte med tanke på att han är Jose Mourinhos förstahandsspelare i startelvan.

Real Madrid erbjuder Tottenham 70 miljoner euro för Gareth Bale

Den spanska median rapporterar att Real Madrid kan tänka sig att erbjuda Tottenham 70 miljoner euro för Bale, men är osäkra om de ska signera walesaren eller Radamel Falcao.

Real Madrids chefer diskuterar om de ska signera Tottenhams stjärna Gareth Bale eller Atletico Madrids anfallare Radamel Falcao.

Källor från Madrid hävdar att den spanska huvudstadsklubben kan tänka sig att erbjuda White Hart Lane klubben 70 miljoner euro för den walesiska yttern, som värderas lika högt som Santos talangen Neymar.

Santiago Bernabeu klubben är dock också intresserade av sina stadsrivalers målgörare, Radamel Falcao, vilket har stannat upp affärens framsteg.

Los Blancos måste dock bestämma sig vilken utav dem som marängerna vill ha mest. Falcao har dock en fördel i att hans klausul ligger på 60 miljoner euro.

Rapport: Perez vill sälja sju seniorspelare för att kunna köpa en ny Galactico

 
Enligt spanska rapporter planerar Perez att sälja några utav de äldre spelarna för att ha råd att köpa en ny världsstjärna.
 
Real Madrids president Florentino Perez planerar att sälja sju spelare under sommarens transfermarknad för att kunna få sin önskan igenom.

Den spanska sporttidningen Marca säger att presidenten vill dumpa åtminstone sju äldre spelare och köpa en Galactico - med Santos stjärna Neymar högt uppe på önskelistan.

Spelarna som kommer att tvingas lämna Los Blancos kommer att bli informerade om Perez planer mot slutet av säsongen, och han kommer att uppmuntra dem att göra det lätt för klubben att hitta nya klubbar till dem.

Den som kommer att komma i motsatt riktning kommer att vara en stor signering, eftersom denna spelare kan vara någon utav Neymar eller Radamel Falcao.

Pepe blev arg på Di Maris prestation under Copa del Rey matchem mot Celta Vigo

 
Den portugisiska mittbacken var inte nöjd med sina lagkamraters prestation mot Celta Vigo, och fokuserade på att uttrycka sitt missnöje med Di Marias spel.
 
Real Madrids försvarare Pepe var besviken på Angel di Marias prestation under Los Blancos överraskande Copa del Rey förlust mot Celta Vigo i onsdags.
 
Jose Mourinho förlorade med 2-1 och det var endast Cristiano Ronaldo som lyckades ge sitt lag hopp att kvalificera sig tack vare hans sena mål.
 
Efter förlusten kritiserade den portugisiska taktikern vissa av sina spelare, och sade att deras prestation lämnade honom besviken.
 
TV kameror har visat att Mourinho inte var den enda som var missnöjd med vissa av sina truppspelare, eftersom man har sett Pepe klaga på Di Maria i de 45 första minuterna.
 
Den 29-årige spelaren verkade förmedla sitt missnöje med argentinarens spel, och gestikulerade att han behövde "spela med större lust" och "visa sitt sanna ansikte".

Alvaro Arbeloa: "Cristiano Ronaldos mål håller vår chans att kvalificera oss vid liv"

 
Den spanska försvararen är säker på att Real Madrid kan ta sig vidare till nästa runda i Copa del Rey tack vare Ronaldos sena mål.
 
Alvaro Arbeloa har understrukit vikten av Cristiano Ronaldos sena mål i Real Madrids 2-1 förlust mot Celta de Vigo i Copa del Rey.
 
Den portugisiska målgöraren nätade efter 87 minuter i sitt försök att hjälpa Los Blancos att vinna matchen, och Arbeloa är säker på att Madrid kommer så småningom att gå vidare till nästa runda tack vare Ronaldos sena mål.
 
"Cristiano Ronaldos mål håller vår chans att kvalificera oss vid liv. Det var dock en skam att vi inte gjorde ytterligare ett mål" sa Arbeloa till Real Madrids officiella hemsida.
 
"Celta var jätteeffektiva. De spelade en fin fotboll och det var en komplicerad match. Våra motståndare sätter verkligen press på oss i våra bortamatcher denna säsong".
 
"Vi är dock säkra på att vi kan slå tillbaka på vårt egna sätt i Santiago Bernabeu med supporten från våra fans".

Radomir Antic: "Vissa spelare vill lämna Real Madrid"

 
Den tidigare Santiago Bernabeu tränaren har påstått att det finns ett antal konflikter inom Real Madrid som påverkar marängernas prestationer på planen.
 
Red Star Belgrades tränare Radomir Antic känner att vissa Real Madrid spelare är desperata att lämna den spanska huvudstadsklubben.
 
Den 64-årige taktikern, som tränade Los Blancos under säsongen 1991/1992, avslöjade att spänningarna i Santiago Bernabeu har orsakat en irreparabel skada, och kan resultera till att ett antal avgångar.
 
"Vissa vill lämna Real Madrid, de trivs inte. Det är inte lätt att få bra resultat i en sådan atmosfär där det finns konflikter inom gruppen" sa Antic till Esports Cope. 

Iker Casillas: "Jag skulle kunna gå på semester med Cristiano Ronaldo"

 
Målvakten har förnekat en rapporterad konflikt mellan honom och Cristiano Ronaldo, samtidigt som han också pratade om de olika relationerna mellan spelarna inom klubben.
 
Real Madrids lagkapten Iker Casillas säger att han skulle "gå på semester med Cristiano Ronaldo" i sitt försök att få ett slut på rykten om en rapporterad konflikt mellan paret.
 
Det har funnits ihållande tal om interna problem i Santiago Bernabeu denna säsong, speciellt mellan målvakten och den portugisiska stjärnan.
 
Casillas har dock förnekat de senaste rapporterna, samtidigt som han insisterade på att Los Blancos trupp är mycket eniga.
 
"En semester med Ronaldo? Självklart skulle jag gå med honom... med kostnaderna betalda" sa Casillas till La Sexta Deportes.

"
Cristiano, Pepe och Coentrão spenderar mycket tid tillsammans, de går tillsammans när de inkallas till det portugisiska landslaget, men när de kommer till Madrid gillar de att hänga sinsemellan".
 
"Marcelo är glädjen i laget, medan Mesut Özil är jättekort och vill aldrig prata. Jag skällde ut honom först och gav honom smeknamnet 'braxen'. Khedira är ganska lik honom, men det har inte stoppat Ramos från att prata mycket med Özil".
 
"Mina lagkamrater kallar mig melon nu eftersom mitt huvud är så mycket större än min kropp och det har bara stannat".
 
Den 31-årige skotträddaren kommenterade också Karim Benzemas ovanliga modekänsla, och förklarade varför han aldrig är för kritiskt mot median trots deras ständiga jagande av honom.
 
"Benzemas byxor är så glamorösa. De får ens uppmärksamhet. De har många färger och man kan inte passera dem utan att lägga märke till dem. Karim är en modig kille när det gäller detta".
 
"Man måste betala för att vara en offentligt person. Man måste förstå varför folk tar foton hela tiden, det är ju deras yrke, de måste också leva".

Iker Casillas: "Jag kommer också ihåg Barcelona med inga produktspelare"

 
Los Blancos målvakt säger att det inte var för länge sedan som Barcelona spelade med bara några få produkter, och just på grund av detta insisterade han på att deras rivaler inte kan skryta om att de nyligen spelade med en startelva av endast katalanska spelare.
 
Real Madrids målvakt Iker Casillas har hällt förakt på Barcelonas firande om att de hade en startelva som bestod av endast katalanska spelare.
 
Tito Vilanova kunde i en timma spela med ett lag som var byggt av produktspelare i deras senaste 4-0 vinst mot Levante.
 
Casillas var dock inte imponerad av detta och påminde alla om den tiden då Barcelona hade så gott som inga akademiprodukter på planen.
 
"Barca kan inte gå omkring och skryta om att de har elva egna producerade produkter" sa Casillas till La Sexta.
 
"Jag kommer också ihåg Barcelona för elva eller tolv år sedan, när deras lag hade praktiskt taget inga produkter alls. Detta går i spasmer, de är stadier".
 
"Självklart är det något som de har i tankarna nu, och det är den slogan som de vill behålla, men för några år sedan hade de inga produkter som Puyol, Xavi och några andra".
 
"I Madrid skulle jag självklart vilja se folk från Madrid i klubben, men Madrid är en så viktig klubb som vill att de bästa spelarna i världen ska spela för dem, och ibland måste de bästa komma från utlandet".
 
"Vi har en beundrad ungdomsakademi runt om i Spanien och världen, och med detta sagt har vi inget att vara avundsjuka på eftersom våra spelare är spridda runt hela världen".

Rapport: Fabio Coentrão och Rui Faria i en högljudd konflikt

 
Spanska rapporter hävdar att den assisterande tränaren var inte glad med Coentrãos intensiva insats på träningarna, vilket ledde till ett bråk mellan paret.
 
Den spanska median rapporterar att Real Madrids ytterback Fabio Coentrão hamnade i ett bråk med en av A-lagets assisterande tränare, Rui Faria, i gårdagens träningspass.
 
Det är tidningen Marca som påstår att paret hade en "skrik-match" i slutet av passet, vilket blev så aggressivt att det oroade de övriga Los Blancos spelarna.
 
Rui Faria var arg på att den portugisiska försvararen valde att attackera på hög intensitet när han fortfarande höll på att återhämta sig från sin seriösa skada, och därför krävde han en förklaring från spelaren - vilket resulterade till en högljudd konflikt på portugisiska.

Efter att Coentrão blev synbart rasande på Rui, vände han ryggen till och gick omedelbart till omklädningsrummet.

Jose Mourinho: "Det är inte alltid tränaren som bär på allt ansvar"

 
Den portugisiska tränaren var inte nöjd med sitt lags prestationer, men pekade ut Raphaël Varane som ett positivt undantag.
 
Jose Mourinho har uttryckt sin bestörtning med Real Madrids prestation i 2-1 Copa del Rey förlusten mot Celta de Vigo i onsdags, men vägrade att lägga skulden på sig själv.
 
Santiago Bernabeu klubben låg under med 2-0 efter att Mario Bermejo och Cristian Bustos gjorde de två första målen under matchen. Cristiano Ronaldo lyckades dock göra ett mål i de sista minuterna av den andra halvleken, men Mourinho lämnades besviken med sitt lags prestation.
 
"Folk har alltid rätt att ha en egen åsikt, och de har rätt att kritisera tränaren. Men kanske är det inte alltid tränaren som bär på allt ansvar... Jag tog mitt ansvar" sa Mourinho i en presskonferens, skriver Goal.
 
"Vissa spelare har gjort mig besviken, men du kan inte förvänta utav mig att kommentera varje individuell spelares prestation".
 
"Varane var en sann mästare. Han var skadad mot slutet, men gjorde fortfarande mer än vissa andra spelare som var i full form".

Celta 2 - 1 Real Madrid

Real Madrid förlorade olyckligtvis gårdagens Copa del Rey bortamatch mot Celta med 2-1. Los Blancos enda målgörare var Cristiano Ronaldo.
 

Aitor Karanka: "Cristiano Ronaldo och Lionel Messi kommer från en annan galax"

 
Jose Mourinhos högra hand känner att de två världsstjärnorna kommer från någon helt annan planet.
 
Real Madrids assisterande tränare Aitor Karanka har hävdat att Lionel Messi och Cristiano Ronaldo kommer från "en annan planet", efter deras imponerande prestationer under året 2012.
 
Barcelona stjärnan bröt Gerd Mullers målrekord på 85 mål för både klubb och landslag i ett kalenderår med sina dubbla mål mot Betis i helgen, medan Ronaldo hjälpte Los Blancos att vinna La Liga titeln förra säsongen med sina 46 mål på 38 matcher.
 
"Som jag tror att bossen [Jose Mourinho] sade efter Barcelona matchen, så pratar vi om spelarna som kommer från en annan galax" sa Karanka i en presskonferens, rapporterar Goal.
 
"Man slår rekord och nästa år blir den ena bättre än den andra. Deras respektive klubbar är lyckligt lottade som kan njuta av deras talang och utnyttja det till det yttersta".

Antonio Adan: "Vi måste få ett bra resultat mot Celta Vigo"

 
Andrahandsmålvakten förväntar sig att marängerna kommer att göra allt i sin makt för att vinna mot Celta Vigo i kvällens Copa del Rey match.
 
Real Madrids målvakt Antonio Adan känner att hans lag måste få ett bra resultat från sin match mot Celta Vigo på onsdag.
 
Den 25-årige skotträddaren förväntar sig en tuff match i kvällens åttondelsfinal i Copa del Rey, och han har krävt koncentration och fokus från sina lagkamrater.
 
"Vi måste vara extremt fokuserade, framför allt i matchen mot Vigo eftersom de spelar bra och är starka på hemmaplan" sa Adan till Bwins officiella hemsida.
 
"Vi måste lämna med ett bra resultat så att vi kan senare spela hemma framför våra fans, på planen, vilket är till vår fördel".
 
"Målet är att få ett bra resultat i Vigo så att vi kan ha en fördel i matchen i Santiago Bernabeu. Jag skulle nöja mig med en vinst, och för mig skulle det vara bättre om vi avslutar matchen med inga mål mot Real".
 
"Alla spelare här tänker på att vinna troféer varje säsong. Att vinna Copa del Rey skulle vara jättebra för oss eftersom det är en speciell tävling och en favorit bland fansen".

Iker Casillas: "Jag skulle vilja pensionera mig i Madrid"

 
Målvakten har medgett att han skulle vilja spela sin sista fotbollsmatch i Real Madrid tröjan, men är orolig över att det inte kommer att hända.
 
Real Madrids målvakt Iker Casillas säger att han är fortfarande öppen för idén att pensionera sig i ett MLS lag.
 
Trots att den 31-årige skotträddaren insisterade på att han vill se sina sista speldagar i Los Blancos, fruktar han att kritiker kommer att driva honom bort från Spanien innan han lägger sina skor på hyllan.
 
"Jag skulle vilja pensionera mig i Madrid, men om kritikerna är så hårda när jag är 31, tänk er hur de kommer att vara när jag är 37" sa Casillas till La Sexta.
 
"I framtiden skulle jag vilja spela fotboll i en mer avslappnad miljö och om jag måste spela någon annanstans kommer det att vara ett lag som inte kommer att vara i en direkt tävling med Real Madrid. Som till exempel i USA, som jag älskar".
 
Casillas pratade också om Jose Mourinhos framtid, och avslöjade att han skulle ha svårt att tänka sig Real Madrid utan 'The Special One'.
 
"Jag vet ingenting om hans framtid. Jag har inte pratat med honom. Om klubben bad honom att förlänga sitt kontrakt [i maj] så är det för att de vill behålla honom".
 
"Han är mycket professionell, mycket krävande. Jag kan inte föreställa mig Real Madrid utan Mourinho, han har sagt att han redan planerar för nästa försäsong".

Carlos Gonzalez: "Real Madrid behöver ersätta Mourinho med en annan typ av tränare"

 
Los Blancos medlemmen, som även är Cordobas president, är inte imponerad av Mourinhos sätt att bedriva sin verksamhet i den spanska huvudstadsklubben.
 
Cordobas president, Carlos Gonzalez, har uppmanat Real Madrid att byta tränare efter att ha ifrågasatt Jose Mourinhos metod i Santiago Bernabeu.
 
Gonzalez känner att tränarens ovilja att utveckla unga spelare håller klubben tillbaka, samtidigt som han även medgav att han inte är en beundrare av 49-åringens attityd mot landets media.
 
"Jag tror att Real Madrid behöver ersätta Mourinho med en annan typ av tränare eftersom tillräckligt är tillräckligt" sa Gonzalez till Onda Cero Catalunya.

"
Det har gått för långt. För några år sedan var det Real Madrid som använde sin ungdomsakademi medan Barcelona signerade de stora namnen, som Maradona och Cruyff".
 
"Nu är det vi - Real Madrid - som hämtar stjärnspelarna och Barcelona som använder sin ungdomsakademi. Titta på framgången som de har fått".
 
"Allt detta irriterar mig. Bilden av vår klubb är katastrofal. Vi skapar fler fiender än vänner. Att inte använda ungdomsakademin är ett enormt misstag".

Carlos Gonzalez: "Real Madrid behöver ersätta Mourinho med en annan tränare"

 
Los Blancos medlemmen, som även är Cordobas president, är inte imponerad av Mourinhos sätt att bedriva sin verksamhet i den spanska huvudstadsklubben.
 
Cordobas president, Carlos Gonzalez, har uppmanat Real Madrid att byta tränare efter att ha ifrågasatt Jose Mourinhos metod i Santiago Bernabeu.
 
Gonzalez känner att tränarens ovilja att utveckla unga spelare håller klubben tillbaka, samtidigt som han även medgav att han inte är en beundrare av 49-åringens attityd mot landets media.
 
"Jag tror att Real Madrid behöver ersätta Mourinho med en annan typ av tränare eftersom tillräckligt är tillräckligt" sa Gonzalez till Onda Cero Catalunya.

"
Det har gått för långt. För några år sedan var det Real Madrid som använde sin ungdomsakademi medan Barcelona signerade de stora namnen, som Maradona och Cruyff".
 
"Nu är det vi - Real Madrid - som hämtar stjärnspelarna och Barcelona som använder sin ungdomsakademi. Titta på framgången som de har fått".
 
"Allt detta irriterar mig. Bilden av vår klubb är katastrofal. Vi skapar fler fiender än vänner. Att inte använda ungdomsakademin är ett enormt misstag".

Rapport: Radamel Falcao vill lämna Atletico Madrid för Real Madrid

 
Enligt rapporter vill Radamel Falcao lämna sin nuvarande klubb för Real Madrid, och har till och med sagt till några av sina lagkamrater att han planerar en flytt till stadsrivalen.
 
Den spanska median påstår att Atletico Madrids stjärna Radamel Falcao är nära en flytt till stadsrivalerna Real Madrid.
 
Trots de två klubbarnas "icke-aggressions-" pakt, vilket har sett de båda Madrid klubbarna komma överens om att inte signera varandras spelare, tyder allt på att Falcao är redo att flytta till Santiago Bernabeu.
 
El Economista säger att Los Blancos president, Florentino Perez, har blivit uppmanad av direktörerna och de inflytelserika fansen att köpa den colombianska spelaren.
 
Under tiden skriver El Confidencial att Falcao har redan bestämt sig för att flytta till Los Merengues och sagt till några av hans lagkamrater att han planerar att flytta till Real Madrid, trots det stora intresset från Chelsea och Manchester City.

Galatasarays president: "Vi kommer att försöka signera Kaká från Real Madrid"

 
Presidenten Aysal Ünal har medgett att han kommer att göra sitt bästa för att övertyga Real Madrid om att sälja Kaká till dem.
 
Galatasarays president Aysal Ünal säger att de kommer att göra allt i sin makt för att köpa Kaká från Real Madrid nästa månad, det vill säga under vinterns transfermarknad.
 
Den turkiska klubbens tränare, Fatih Terim, har redan deklarerat att han vill se den brasilianska playmakern signerad av klubben.
 
"Mina kollegor och jag kommer att jobba med all vår styrka för att få hans [Terims] önskan igenom. Terim sade att han behövde en spelare. Så om vi måste signera i januari, kommer vi att göra det" sa Ünal, rapporterar Tribalfootball.
 
"Terim är jätteviktig för oss och vi vill att han ska vara lycklig. Om endast klubben [Real Madrid] kan tänka sig att sälja spelaren..".

Sergio Ramos: "Förhoppningsvis kan jag pensionera mig i Real Madrid"

 
Los Blancos högerback har sagt att han känner sig lycklig i Santiago Bernabeu, och hoppas att han kommer att bära Real Madrid tröjan i sin allra sista klubbmatch.
 
Real Madrids försvarare Sergio Ramos har sagt att han skulle vilja avsluta sin fotbollskarriär i den spanska huvudstadsklubben.
 
Den 26-årige spelaren anlände till Santiago Bernabeu från Sevilla år 2005, och sedan dess har han säkrat sin plats i backlinjen samt vunnit tre ligatitlar och en Copa del Rey titel på vägen.
 
"Förhoppningsvis kan jag pensionera mig i denna klubb och kunna skriva ännu en bok som denna" sa spanjoren under lanseringen av hans bok Sergio Ramos: Heart, Character and Passion.
 
"Jag är som alltid tacksam alla, och speciellt presidenten för hans stöd och engagemang för mig. Dessutom, mina lagkamrater och min familj som alltid stöttar mig under varje ögonblick".
 
"Idag är en viktig dag och jag vill att min familj njuter av den och känner sig stolta över mig".

Predrag Mijatovic: "Cristiano Ronaldo har haft ett bättre år än Messi"

 
Den serbiska ikonen har uttryckt sin åsikt om att Los Blancos anfallare har gjort tillräckligt för att slå förra årets Ballon d'Or vinnare detta år.
 
Predrag Mijatovic tycker att Cristiano Ronaldo förtjänar att vinna Fifa Ballon d'Or 2012 istället för Lionel Messi, eftersom han anser att Real Madrid anfallaren har haft ett bättre år än sin Barcelona rival.
 
"Jag skulle vilja att Cristiano Ronaldo vinner den. Enligt mig har han gjort bättre ifrån sig än Messi detta år" sa Mijatovic till reportrar, skriver Goal.
 
Sedan diskuterade han titeljakten i La Liga, och betonade att Barcelona inte har vunnit någonting än.
 
"Det är ett stort mellanrum, men vi bör inte glömma att maj ligger fortfarande långt borta. Det finns gott om fotboll att spela och Barcelona kommer att börja tappa poäng vid någon tidpunkt".

Rapport: Chelsea har återupplivat sitt intresse för Gonzalo Higuain

 
Enligt brittiska rapporter har Roman Abramovichs personliga assistent åkt till Spanien för att fråga Real Madrid om det finns någon möjlighet för Chelsea att signera Gonzalo Higuain.
 
Chelsea har återupplivat sin strävan efter att signera Real Madrids argentinska anfallare Gonzalo Higuain, rapporterar den engelska median.
 
The Sunday Telegraph säger att Premier League klubben är ute efter en anfallare som kan ersätta Fernando Torres, som inte har imponerat i den blåa tröjan sedan sin ankomst till Stamford Bridge.

Spanjoren gjorde dock två mål i lördagens 3-1 vinst mot Sunderland, men de kom efter att Marina Granovskaia, Roman Abramovichs personliga assistent, åkte till den spanska huvudstadsklubben för att fråga om möjligheten att signera Higuain.
 
Engelsmännen har länge varit intresserade av Los Blancos 24-årige målgörare, och nu när argentinaren verkar gå igenom en tuff tid i Santiago Bernabeu, vill Chelsea utnyttja chansen och äntligen signera den förra River Plate stjärnan.

Rapport: Manchester United är villiga att sälja David de Gea till Real Madrid

 
Manchester United rapporteras vara beredda att sälja David de Gea till Real Madrid, som ser spanjoren som Iker Casillas ideala efterträdare.
 
Manchester United är beredda att tjäna pengar på David de Gea om spanjoren misslyckas att imponera denna säsong.
 
Den engelska tidningen The Sunday Mirror säger att skotträddaren måste övertyga Sir Alex Ferguson att inte lägga ett bud på Stokes Asmir Begovis, som även uppmärksammas av Arsenal och Liverpool.
 
Den 22-åriges form har varit oroväckande inkonsekvent och i Spanien har det hävdats att De Gea skulle gilla en flytt tillbaka till sitt hemland, där Real Madrid rapporteras vara intresserade.
 
Tidigare denna säsong påstods det att marängerna var villiga att signera De Gea som ersättare för Iker Casillas vid behov. Los Blancos såg honom också som den ideala efterträdaren av deras nuvarande förstahandsmålvakt, som börjar närma sig sin pension.

Mesut Özil: "Vi är fortfarande med i ligajakten"

Efter vinsten mot Valladolid återstår Los Blancos mittfältare säker på att hans lag kan vinna La Liga titeln denna säsong.
 
Efter att ha besegrat Valladolid i lördagens La Liga match, har Mesut Özil pratat positivt om Real Madrids chanser att behålla sin ligatitel, och poängterade att det är fortfarande en lång väg att gå i denna säsongs ligajakt.
 
Den tyska playmakern gjorde två mål i 3-2 vinsten där Los Merengues slog tillbaka efter att ha legat under två gånger, och trots det faktum att hans lag ligger bakom Barcelona med åtta poäng, tror han att hans lag har fortfarande en chans att lyfta La Liga trofén denna kampanj.
 
"Vi är nöjda eftersom vi spelade bra och fick det viktigaste, vilket är de tre poängen" sa Mesut Özil till journalister efter matchen, rapporterar Goal.
 
"Vi är fortfarande med i jakten. Det är en lång väg att gå i ligan. De [Valladolid] var ett tufft lag och det var en svår plan att spela på. I den första halvleken spelade Valladolid jättebra, men i den andra halvleken spelade vi bra fotboll och vi gjorde mål".
 
Özil har nu gjort mål fyra gånger på 15 ligamatcher, och han sade att han var nöjd med sin egna insats på planen.
 
"Jag mår bra fysiskt och frisparken var mycket trevlig. Jag var säker på att jag skulle göra mål. Jag är glad att jag gjorde två mål".

Jose Callejon: "Insläppta hörnmål stör mig"

Den 25-årige spelaren har uppmanat sina lagkamrater att jobba hårdare med att försäkra att inte släppa in några fler mål från hörnor.
 
Real Madrids ytter Jose Callejon har sagt att han är irriterad av alla antal mål från hörnor som hans lag släpper in.
 
Jose Mourinhos män vann sin senaste La Liga match med 3-2 efter att de hade legat under med 2-1, tack vare mål från Karim Benzema samt Mesut Özil (2).
 
Den förra Espanyol stjärnan sade dock att han var glad med vinsten, och hyllade sitt lags reaktion efter att ha legat under.
 
"Valladolid låg före oss två gånger och gjorde det svårt för oss, men vi lyckades reagera bra då vi slog tillbaka" sa Callejon till Real Madrids officiella hemsida.
 
"Vi kom tillbaka med ett bra mål från Özil, och jag är nöjd med matchen. Nu får vi inte tappa några fler poäng".
 
Men Callejon pratade också om Madrids dåliga rekord av att släppa in mål från hörnor, och sade att laget måste rätt till sina problem om de vill minska på Barcelonas ledning.
 
"Dessa typ av mål stör mig eftersom vi måste vara mer uppmärksammade och rätta till dessa misstag".
 
"Hörn-situationer, där motståndarna använder sin längd till sin fördel, är något som vi måste fortsätta att jobba med så att det som hände i denna match inte händer igen".

Pepe: "Vi är Madrid och vi kommer att fortsätta kämpa"

 
Portugisen var långt ifrån imponerad av nivån på domarna i lördagens match mot Valladolid, men han lovade fansen att hans lag kommer aldrig att ge upp.
 
Real Madrids försvarare Pepe har kritiserat domarnas beslut i Los Blancos 3-2 vinst mot Valladolid i La Liga, men lovade att han inte skulle låta domarna påverka hans lag.
 
Den portugisiska mittbacken tycker att hans lag var offer av ett antal oförtjänta gula kort, och hävdade att Sergio Ramos bortdömda mål borde ha stått kvar.
 
"Det hade varit en mycket mer bekvämare vinst om målet vi gjorde inte hade blivit bortdömt; Sergio Ramos var inte offside" sa Pepe till AS.
 
"Det finns många saker emot oss, men vi är Madrid och vi kommer att fortsätta kämpa till döds".
 
"Vi fick också gula kort för tacklingar som aldrig var tacklingar. Men vi gjorde vårt jobb och vi lämnar med ett gott samvete"

Rapport: PSG och Anzhi är uppmärksammade nu när Cristiano Ronaldo vill lämna Madrid

 
Enligt den spanska median ser det ut som att Ronaldo kommer att lämna Real Madrid i junis transfermarknad, för att flytta till ett lag som gör honom lycklig.
 
Real Madrids portugisiska stjärna Cristiano Ronaldo lutar sig mot en Real Madrid avgång i nästa års sommar tranfermarknad.
 
Tidningen Marca säger att presidenten Florentino Perez har bestämt sig för att genomföra en radikal handlingsplan för att klubbens stjärna ska stanna i klubben, genom att förlänga hans nuvarande kontrakt som löper ut år 2015.
 
Med val som kommer upp i slutet av säsongen kan en möjlig förlust av Cristiano Ronaldo och Jose Mourinho vara en katastrof för Perez kampanj, men Ronaldos öppna olycka i Madrid har redan undergrävt presidentens planer för nästa säsong.
 
Om klubbens försök att behålla den 27-årige målgöraren misslyckas, kan Ronaldo vara på väg mot Paris Saint-Germain eller Anzhi Makhachkala. Anfallaren skulle dock vara öppen för en flytt tillbaka till Manchester United, men finansiella problem har tvingat Ferguson att märka sin förra spelare som "oköpbar".

Aitor Karanka: "Vi slog tillbaka i en tuff och viktig match"

 
Den assisterande tränaren var glad över att se sitt lag slå tillbaka för att slå Valladolid, och berömde Mesut Özil som gjorde två sensationella mål.
 
Aitor Karanka har hyllat Real Madrids motståndskraft efter att de låg under två gånger innan de fick alla tre poäng i lördagens bortamatch.
 
Valladolid tog ledningen efter endast sju minuter, och efter att Karim Benzema avgjorde fem minuter senare, gjorde motståndarna ytterligare ett mål, vilket gav Miroslav Dukics lag en överraskande ledning.
 
Men två senare mål från Mesut Özil var tillräckligt för de regerande mästarna att gå hem med de tre viktiga poängen.
 
"Vi gjorde misstag på hörnor" sa den assisterande tränaren till Real Madrids officiella hemsida. "Men vi slog tillbaka i en tuff och viktig match".
 
"Vi höll på att få oavgjort i halvtid och vi bytte ut Nacho, som spelade bra och gjorde det vi bad honom om att göra, men vi var ute efter något djupare".
 
"Vi spelade med Callejon som vänsterback och tog ut Arbeloa för att spela med Ramos som högerback. Xabi spelade också som mittback ett tag, så vi hade flera alternativ för att backlinjen skulle kunna bilda något".
 
"När vi ändå höll på spelade vi med Varane som ytterback, vilket är en mer normal ändring, men alla förändringar som vi gjorde var för att få en vinst".
 
Sedan hyllade han Mesut Özil, och sade att de två målen tydde på att den tyska spelaren är nära att återfå sin form.
 
"Han spelade bra, men inte bara med bollen och mål, utan han gjorde också det han behövde göra. Vi vet hur han kan spela och han visade det under matchen".
 
"Jobbet som han gjorde utan bollen under matchen var spektakulärt. Idag (igår) såg vi Mesut Özil som vi alla känner och som vi alla vill se".

Sergio Ramos: "Domarna har sårat oss i mer än en match nu"

 
Los Blancos försvararen såg ett mål bli kontroversiellt bortdömt i lördagens 3-2 vinst mot Valladolid, och kritiserade nivån på domarna som tjänstgör i La Liga.
 
Sergio Ramos har klagat på att Real Madrid har varit offer av konstanta misstag av domarna denna säsong, och hävdade att de har 'sårat' dem i mer än i bara en match.
 
Den spanska försvararen såg ett mål bli felaktigt bortdömt på grund av en påstådd offside i hans lags 3-2 vinst mot Valladolid, och trots att Mesut Özil förseglade segern, var högerbacken långt ifrån glad.
 
"Det var ett mål, och det irriterar mig att de dömde bort det för offside, även om vi i slutändan fick de tre poängen" sa Ramos till AS.
 
"Om vi hade fått ett annat resultat hade konsekvenserna varit mycket annorlunda. De har sårat oss i mer än en match nu. Det är på tiden att de gör ett misstag till vår fördel".
 
Los Blancos sitter på för närvarande på tredje plats i La Liga med 32 poäng från 15 matchen, och 26-åringen betonade att det minsta lilla misstaget kan slå ett slag på deras chanser av att hinna ikapp Barcelona, som har åtta poäng mer än marängerna.
 
"Mellanrummet mellan oss och ligaledarna är stor. Varje tabbe skulle göra det omöjligt för oss [att nå vårt mål] och vi vill inte att det vara upp till domarna".

Real Valladolid 2 - 3 Real Madrid

Real Madrid vann gårdagens La Liga match mot Real Valladolid tack vare mål från Karim Benzema samt Mesut Özil (2).
 

Startelvan + var man kan se dagens match

REAL MADRIDS STARTELVA MOT REAL VALLADOLID: Iker Casillas, Alvaro Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Nacho, Sami Khedira, Xabi Alonso, Mesut Özil, Jose Callejon, Cristiano Ronaldo & Karim Benzema.

BÄNKEN: Antonio Adan, Michael Essien, Raphaël Varane, Luka Modric, Raul Albiol, Angel di Maria, Alvaro Morata och Kaká.

SE MATCHEN
Alternativ 1: Gå in på Sportlemon (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 2: Gå in på Rojadirecta (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 3: Gå in på ATDHE (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 4: Gå in på MyP2P (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 5: Gå in på OleoleTV (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 6: Gå in på SoccerTVLive (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 7: Gå in på Tune2Sports (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.

Mourinho har inkallat 20 spelare till matchen mot Valladolid


Jose Mourinho har inkluderat 20 spelare i sin trupplista för kvällens La Liga match, där Real Madrid kommer att möta Valladolid på Nuevo Zorrilla.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:
Målvakter: Iker Casillas, Antonio Adán & Jesús.
Försvarare: Varane, Pepe, Ramos, Carvalho, Nacho & Arbeloa.
Mittfältare: Essien, Khedira, Kaká, Özil, Alonso, Modric, Callejón & Di María.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema & Alvaro Morata.

Rapport: Xabi Alonso funderar på en möjlig flytt tillbaka till Liverpool

 
Den engelska median rapporterar att Xabi Alonso, som ännu inte signerat ett nytt kontrakt med Real Madrid, kan vara på väg ut från Los Blancos.
 
Real Madrids mittfältare Xabi Alonso kopplas med en känslomässig flytt till sin gamla klubb Liverpool.
 
The Daily Express säger att den spanska playmakern har inte förhandlat om ett nytt kontrakt i Santiago Bernabeu, vilket kan innebära att hans tid i Spanien närmar sig sitt slut.
 
Liverpool påstås vara intresserade av att signera tillbaka 30-åringen, och man har även förstått att Alonso favoriserar en flytt tillbaka till Anfield klubben.

Under sina fem säsonger i den engelska staden, där han spelade 121 matcher, lyckades han få fansen att favorisera honom.

Chelsea kopplade med Kaká som förbereder en flytt från Real Madrid

 
Rapporter påstår att Chelsea har återupplivat sitt intresse för Kaká, och hoppas att en affär kan gå igenom inom kort.
 
Enligt den engelska median håller ett antal Premier League klubbar koll på Kakas situation i Real Madrid.
 
The Daily Express säger att den brasilianska playmakern har tidigare kopplats med en flytt till Chelsea, och nu när samba inflytandet sprider sig i London klubben, kan en flytt till Stamford Bridge inte vara så fantasifull.
 
Det enda hindret för att affären ska realiserad är att Premier League laget måste konkurrera med MLS klubbarna New York Red Bulls och LA Galaxy, bland andra.
 
"Jag fortsätter att göra mitt jobb för att stanna i Madrid. Sedan får vi se vad som händer och vad klubben vill ha. Det är ingen bekväm situation för varken klubben eller mig" sa Kaká, rapporterar Tribalfootball.

Aitor Karanka: "Den enda personen som vet vad som kommer att hända är tränaren"

 
Den förra Los Blancos försvararen har ännu en gång pratat med pressen istället för 'The Special One', och avslöjade att alla i klubben är trötta på de konstanta spekulationerna.

Real Madrids assisterande tränare Aitor Karanka har sagt att Jose Mourinho är den enda personen som vet om portugisen kommer att lämna den spanska huvudstadsklubben eller inte.
 
Efter några mixade resultat under kampanjen 2012/2013, har den förra Chelsea tränaren kopplats med en flytt från Santiago Bernabeu för att flytta till Paris Saint-Germain, men den assisterande tränaren har klargjort att ingen i klubben ger spekulationen någon uppmärksamhet.
 
"Den enda personen som vet vad som kommer att hända är tränaren, och vi är trötta på att säga det, vi ger ingen hänsyn till ryktena" sa 39-åringen till reportrar i en presskonferens, rapporterar Goal.
 
"Jag har spenderat två och ett halvt år med Mourinho och om vi uppmärksammade alla dessa rykten skulle det vara en otjänst mot honom".
 
"Han visar sin styrka på planen och på kontoret, vilket är så som det bör vara".

Jose Mourinho: "Jag har en portugisisk navigatörs själ"

 
Den portugisiska tränaren har blivit känd för sin benägenhet att flytta från ett lag till ett annat, och han avslöjade anledningarna bakom hans passion att leta efter nya utmaningar.
 
Real Madrids tränare Jose Mourinho har förklarat att hans tendens att ofta byta lag kommer från att han har en "portugisisk navigatörs själ".
 
Sedan han tog det första steget till att träna Benfica år 2000, har den 49-årige taktikern tränat fem lag i fyra olika länder, inklusive trofé-lastade tider med Porto, Chelsea och Inter.
 
"Jag har en portugisisk navigatörs själ, jag älskar att uppleva nya saker i olika platser" sa Mourinho till Cabo Verde.
 
"Jag vet inte om jag kommer att uppleva ännu ett nytt äventyr i framtiden, jag måste vara 100 procent motiverad och projektet måste erbjuda mig en nya utmaning".
 
"Spelarna pratar bra om dig när de spelar. Jag har skapat en bra relation med spelarna och jag är ärlig mot alla".
 
"Jag måste bygga upp en bra grupp och vara ärlig mot de som inte spelar".

Karim Benzema: "Vi alla tror att vi kan hinna ikapp Barcelona"

 
Den 24-årige fransmannen vägrar att ge upp hoppet om La Liga titeln, trots att marängerna sitter på tredje plats i tabellen - med elva poäng mindre än Barcelona.
 
Karim Benzema återstår säkra på att Real Madrid har vad som krävs för att hinna ikapp Barcelona och behålla sin La Liga titel.
 
De regerande mästarna har för närvarande elva poäng mindre än rivalerna Barcelona, men fransmannen är optimistisk om Los Blancos chanser att vinna ligan.
 
"Vi alla tror att vi kan hinna ikapp Barcelona. Titeljakten är ännu inte över" sa Benzema till den spanska sporttidningen AS.
 
"Förlusten mot Betis var ett slag för oss och vi alla kände oss lite nere efter förlusten. Vinsten mot Atletico har dock höjt vårt mod igen".
 
"Nu är vi tillbaka på rätt spår och kommer att göra vårt bästa för att vinna ligan. Vi har inte råd att förlora några fler poäng, men vi kommer att kämpa för titeln".

Iker Casillas: Det är en skam att vi ligger så långt bakom Barcelona och Atleti i tabellen"

 
Den spanska skotträddaren har inte gett upp hoppet om La Liga än eftersom han är fast besluten vid att minska på mellanrummet mellan dem och ligaledarna.
 
Real Madrids målvakt Iker Casillas har uppmanat sina lagkamrater att vända sin uppmärksamhet till La Liga igen, eftersom han vill minska på mellanrummet mellan dem och ligaledarna Barcelona.
 
De regerande mästarna sitter för närvarande på tredje plats i tabellen med 11 poäng mindre än sina rivaler, medan Atletico Madrid har fem poäng mer än marängerna. Casillas har dock gett fansen hopp om ligatiteln.
 
"Det är en skam att vi ligger så långt bakom Barcelona och Atleti, men så ser det ut just nu och det är vad vi måste försöka slå" sa Casillas till Real Madrids officiella hemsida.
 
"Det vi behöver göra nu är att fokusera vår uppmärksamhet på La Liga och cupen. Vi måste minska på poängskillnaden mellan oss och lagen ovanför oss".
 
Sedan diskuterade han sitt lags Champions League kampanj, och avslöjade att han tror att Santiago Bernabeu klubben kommer att möta ett svårt lag i åttondelsfinalen.
 
"Motståndaren kommer att vara tuff, men det finns mycket tid för förberedelse till februari".

Denilson: "Cristiano Ronaldo måste vara ödmjukare"

 
Den tidigare fotbollsspelaren anser att Lionel Messi borde få Ballon d'Or priset istället för Cristiano Ronaldo på grund av den förstnämnda spelarens förmåga på planen och personlighet utanför den.
 
Den förra Betis mittfältaren Denilson har avslöjat att han kommer att rösta på Barcelonas anfallare Lionel Messi i Ballon d'Or, och pratade även om Real Madrids stjärna Cristiano Ronaldo, som enligt honom honom bör vara mer ödmjuk.
 
Ronaldo tävlar tillsammans med Andres Iniesta och Lionel Messi för detta års individuella pris, men trots att han hjälpte Real Madrid att vinna La Liga förra säsongen, tror Denilson att utmärkelsen borde gå till argentinaren.
 
"Messi är från en annan planet. Han gör så att allt ser så lätt ut. Det finns ingen annan spelare som kan vinna Ballon d'Or. Cristiano har varit fantastisk, men Messi har varit bättre. Jag skulle välja Messi först, Iniesta på andra plats och Ronaldo på tredje" sa Denilson till La Xarxa Radio.
 
Den brasilianska legenden, som spelade över 60 matcher för sitt landslag, tycker också att Ronaldo ligger en aning bakom Messi när det gäller ödmjukheten.
 
"Cristiano måste vara ödmjukare. Häromdagen hörde jag honom bli frågad om vilken spelare som han tycker är den bästa i världen, och han sa sig själv".
 
"Messi fick samma fråga och sade att han tycker att Iniesta är den bästa, hans lagkamrat i Barcelona, och detta visar hans ödmjukhet".

Iker Casillas: "Mourinho har rätt att bli arg på oss när vi inte vinner"

 
Los Blancos lagkapten säger att marängernas tränare har rätt i att visa sin frustration när hans lag inte vinner, och medgav att han hoppas på Champions League ära denna säsong.
 
Real Madrids målvakt Iker Casillas har sagt att Jose Mourinho har som en tränare all rätt i världen att visa sin ilska när laget inte vinner.
 
Los Blancos ligger för närvarande på tredje plats i ligatabellen med elva poäng mindre än rivalerna Barcelona, samt fem poäng mindre än stadsrivalerna Atletico Madrid.
 
"Han har rätt att bli arg på oss eftersom vi inte gjorde bra ifrån oss på planen" sa Casillas, som svarade på frågor från barn på Boadilla del Monte kliniken, skriver Goal.
 
"Eftersom vi är mogna, säger vi saker och ting ansikte mot ansikte. Är han en snäll kille? Ja, han är en trevlig man. Om vi glömmer att han är en tränare, så är han trevlig som en person".
 
Casillas sade också att han har satt sitt sikte på Champions League denna säsong, och sa: "Man vill inte alltid ha det man redan har, så mitt mål är att vinna Champions League".
 
"För både fansen och mig är det nu ett större mål att vinna Champions League eftersom jag inte har vunnit den, och vi har hamnat bakom Barcelona med elva poäng i La Liga".
 
"Jag skulle be de tre visa männen om de kunde minska elvapoängsledningen som Barcelona har samt fempoängsmellanrummet med Atletico Madrid. Det skulle vara en fantastisk gåva".
 
31-åringen sade också att han skulle vilja stanna i klubben som han har spelat för i över ett decennium tills hans kontrakt löper ut.
 
"Min önskan är att spela tills jag är 35 eller 36, vilket är när mitt kontrakt med Real Madrid löper ut".
 
"Kommer jag någonsin att spela för en annan klubb? Idag säger jag nej. Det här är min klubb och mitt hem, Men om jag ska någonsin göra det i framtiden, måste det vara ett lag utanför Spanien, ett lag som inte spelar i samma tävling som Madrid".

Marco Materazzi : "Folk i Spanien kommer att uppskatta Mourinho efter att han lämnar"

 
Italienaren känner att hans förra tränare inte får uppskattningen som han förtjänar, och har avslöjat att portugisen har satt sitt sikte på att vinna Champions League igen.
 
Den förra Inter försvararen Marco Materazzi tror inte att folk i Spanien uppskattar värdet av Jose Mourinhos prestationer i Real Madrid.
 
Den portugisiska tränaren har fått orättvis kritik ända sedan han anlände till den spanska huvudstadsklubben sommaren 2010, och Materazzi känner att Mourinho förtjänar mer respekt för vad han har gjort i Santiago Bernabeu.
 
"När han lämnar Spanien kommer folk att uppskatta det han har uppnått, såsom de gjorde i Italien" sa Materazzi i en intervju med Marca.
 
"Jag pratar med honom rätt så ofta och jag vet att hans prioritet är Champions League och att Madrid vinner sin tionde titel".

Viktor Fischer: "Real Madrid spelade på en nivå som jag aldrig hade sett tidigare"

 
Den unga anfallaren har medgett att det attackerande spelet som Real Madrid visade i tisdags var för mycket för Frank de Boers män att hantera.
 
Ajaxs Viktor Fischer har medgett att det holländska laget kände sig överväldigade av Real Madrids styrka under Champions League matchen mellan de två lagen i tisdags.
 
"I de fem första minuterna visste jag inte vad som hade slagit mig" sa Fischer till De Telegraaf.
 
"Nivån som de spelade på var högre än PSVs, som förmodligen är det bästa laget som vi har mött i Nederländerna. Det kanske låter galet efter en 4-1 förlust, men detta var, som en 18-årig spelare, en otroligt erfarenhet".
 
Fischer avslöjade också att han skyller på sig själv för att ha låtit Karim Benzema göra det första målet, som blev senare bortdömt på grund av offside.
 
"Jag klandrar mig själv, det var jag som förlorade bollen. Jag var chockad. Tio sekunder efter att bollen lämnade min fot hamnade bollen bakom nätet. Jag sade till mig själv 'Jesus Kristus', men som tur var, var Karim Benzema offside".

Jose Mourinho: "Morata är en A-lagsspelare"

Jose Mourinho säger att Alvaro Morata är ännu en A-lagsspelare i hans lag, och passade på att hylla den unga anfallaren.
 
Real Madrids tränare Jose Mourinho ser Alvaro Morata som en A-lagsspelare.
 
Den portugisiska tränaren har under den senaste tiden gett spanjoren fler spelminuter på planen denna säsong, och spelade med honom i den senaste matchen mot Ajax.
 
"Morata är en A-lagsspelare som har Higuain och Benzema framför sig. Han håller på att utvecklas och han spelar bra under varje minut".
 
"Idag spelar han tio minuter, igår ytterligare tio minuter och imorgon ytterligare tio. Han spelade mot Mallorca, Levante, här i Champions League... det är synd att Cheryshev, som vi också gillar, inte kunde spela. Vi skulle gilla att ha honom på planen, men eftersom Pepe gick in kunde inte han också göra det".

Jose Mourinho: "Ballon d'Or har redan blivit utsedd"

 
Mourinho tror att Messi har fått en avsiktlig publicitet av Fifa för att krönas som mottagare av Ballon d'Or priset.
 
Real Madrids tränare Jose Mourinho hävdar att Fifa Ballon d'Or vinnaren har redan blivit utsedd, mitt bland samtal om en konspiration som "fotbollens överhuvud" har kämpat för Lionel Messi.
 
Barcelona anfallaren är den nuvarande favoriten att vinna den individuella utmärkelsen för det tredje framgångsrika året i rad, men kommer att behöva konkurrera med sin lagkamrat Andres Iniesta och Madrid rivalen Cristiano Ronaldo för priset.
 
"Ballon d'Or har redan blivit utsedd" svarade Mourinho på frågor om hans landsmans chanser att vinna priset.
 
"När fotbollens överhuvuden pratar och gör kampanjen, finns det ingenting som man kan göra åt saken".
 
Sedan reflekterade han kring sitt lags vinst mot det holländska laget Ajax, där spelarna Cristiano Ronaldo, Kaká och Jose Callejon gjorde mål.
 
"Vi måste respektera alla. Förra året bröt vi poängrekordet i gruppspelen, och i detta års dödsgrupp har vi hamnar på andra plats. Vi vill hamna på första plats, men det har inte varit möjligt".
 
När han sedan fick frågan om han tänkte på en flytt till Paris Saint-Germain sommaren 2013, svarade han: "Säger de att jag är på väg till Paris? Och den spanska pressen meddelar att Ancelotti kommer att gå till Real".
 
"Kanske kommer det att ske några samtal mellan de två klubbarna. Men Paris skulle vara en bra destination för... vår nästa Champions League match?".

Kaká: "Jag har alltid sagt att jag skulle vilja stanna i Real Madrid"

 
Den brasilianska mittfältaren har nyligen kopplats med en flytt till MLS, han är dock fast besluten vid att stanna i Real Madrid nu.
 
Kaká har upprepat sin önskan att stanna i Real Madrid under en överskådlig framtid, och insisterade på att det inte finns någon sanning i ryktena som kopplar honom med LA Galaxy.
 
MLS laget påstås se den brasilianska playmakern som den ideala ersättaren för David Beckham, men latinamerikanen vill stanna i sin nuvarande klubb.
 
"Inget pågår med LA Galaxy eller MLS för närvarande. Vi får se vad Real Madrid har i åtanke" sa Kaká till den spanska sporttidningen AS.
 
"Jag har alltid sagt att jag skulle vara glad över att stanna här. Jag mår fint och jag har ett kontrakt till 2015".
 
"Jag hoppas att jag får veta klubbens beslut och dess position inom kort. I sommaren kommer vi att hitta en lösning. Jag kommer att fortsätta träna och göra det jag gör".

Luka Modric: "Vi är favoriter att vinna Champions League"

 
Den förra Spurs stjärnan tror att de spanska giganterna är laget som de andra klubbarna måste slå, och sade att han var lycklig med sina framsteg.
 
Luka Modric har uttryckt sin åsikt om att Real Madrid är obestridda favoriter att vinna detta års Champions League.
 
De spanska mästarna hamnade på andra plats i Grupp D tabellen, eftersom Borussia Dortmund visade sig vara för starka för Madrid, men den kroatiska mittfältaren känner att Los Blancos är klubben som alla andra lag bör frukta.
 
"Vem det nu än är som vi kommer att möta i nästa runda, kommer det att bli en svår match, men om vi spelar så som vi vet att vi kan kommer vi att vara favoriterna" sa Modric, rapporterar Goal.
 
"Faktum är att jag tror att vi är favoriter att vinna Champions League".
 
Den 27-årige playmakern imponerade i marängernas 4-1 vinst mot Ajax i tisdags, och han är nöjd med hur det går för honom hos ligamästarna.
 
"Jag har varit här i tre månader nu och jag är van vid att spela med resten av spelarna samt att bemöta tränarens krav. Jag är glad med min utveckling".

Karim Benzema: "Personligen vill jag att Mourinho stannar i Madrid"

 
Fransmannen känner att det skulle vara bra för klubben, spelarna och tränaren om Mourinho stannar i Real Madrid, och hoppas att hans klubb kommer att bli lottade att möta PSG i Champions Leagues åttondelsfinal.
 
Karim Benzema tror att det skulle passa alla involverade om Jose Mourinho stannar i Real Madrid efter kampanjen 2012/2013.
 
Ett antal av rapporter har påstått att den portugisiska tränaren kan säga farväl till Los Blancos i slutet av säsongen, men Benzema hoppas att den förra Chelsea bossen kommer att stanna i Santiago Bernabeu.
 
"Mourinho har gett mig jättemycket ända sedan jag anlände till klubben. Personligen vill jag att han stannar i Madrid. Det skulle vara bäst för alla involverade" sa Benzema till reportrar, skriver Goal.
 
Sedan diskuterade fransmannen marängernas möjliga motståndare i Champions Leagues åttondelsfinal och klargjorde att han skulle vilja möta Paris Saint-Germain.
 
"Varje lag som är kvar i tävlingen kommer att vara tuffa motståndare och om vi vill göra någonting i tävlingen måste vi slå vem det nu än är som vi kommer att möta" sa Benzema.
 
"Men jag skulle vilja ha Paris Saint-Germain eftersom de är ett franskt lag".

Real Madrid 4 - 1 Ajax

Real Madrid vann gårdagens Champions League match mot Ajax med 4-1, tack vare fantastiska mål från Cristiano Ronaldo, Kaká och Jose Callejon (2).
 

Startelvan + var man kan se dagens match

REAL MADRIDS STARTELVA MOT AJAX: Antonio Adan, Nacho, Raphaël Varane, Ricardo Carvalho, Fabio Coentrão, Sami Khedira, Luka Modric, Jose Callejon, Kaká, Cristiano Ronaldo & Karim Benzema.

BÄNKEN: Jesus Fernández, Pepe, Mesut Özil, Angel di Maria, José Rodríguez, Cheryshev och Alvaro Morata.

SE MATCHEN
Alternativ 1: Gå in på Sportlemon (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 2: Gå in på Rojadirecta (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 3: Gå in på ATDHE (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 4: Gå in på MyP2P (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 5: Gå in på OleoleTV (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 6: Gå in på SoccerTVLive (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 7: Gå in på Tune2Sports (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.

Frank de Boer: "Kaká är en av världens bästa spelare och det är en skam att man inte ser det på planen"

 
 
Ajax tränare tycker att det är synd att en av världens bästa spelare inte visar sin sanna kvalitet på planen.
 
Ajax tränare Frank de Boer känner för Real Madrids brasilianska mittfältsstjärna Kaká.
 
Den 30-årige playmakern har misslyckats att göra ett seriöst samt bra intryck sedan han lämnade AC Milan för Los Blancos för nästan tre år sedan.
 
"Kaká har haft sina tillfällen. Det är synd eftersom han är en av världens bästa spelare och det är en skam att man inte ser det på planen".
 
"Men nu har detta hänt och i slutet spelar han när de låter honom. Han skulle ha spelat i mitt lag" sa De Boer inför kvällens Champions League match, skriver Tribalfootball.

Mono Burgos: "Jag är inte Tito! Jag kommer att riva isär ditt huvud!"

 
Den spanska median har rapporterar att Atletico Madrids assisterande tränaren, Mono Burgos, förolämpade Mourinho under 2-0 matchen.
 
Atletico Madrids tränare Mono Burgos förlorade sin svala med Jose Mourinho under Real Madrids 2-0 vinst på Santiago Bernabeu i lördags.
 
Burgos är en av Diego Simeones assisterande tränare och hamnade i en konflikt med Los Blancos portugisiska tränaren då han steg in i Real Madrids område.
 
El Mundo Deportivo hävdar att efter ett utbyte fräste Burgos: "Jag är inte Tito! Jag kommer att riva isär ditt huvud!".
 
Igår frågades Mourinho om utbytet mellan de två tränare, och Mourinho svarade: "Mono Burgos? Vem är det?".

Modric: "Mourinho ber mig att spela så som jag gjorde i Tottenham, men på en högre nivå"

 
Den kroatiska playmaker känner att han har redan förbättrat sitt spel sedan han anlände till Santiago Bernabeu.
 
Real Madrids mittfältare Luka Modric har sagt att hans nya tränare, Jose Mourinho, ber honom om fler saker än vad hans förra tränare Harry Redknapp gjorde i Tottenham.
 
Den 27-årige stjärnan flyttade till den spanska huvudstadsklubben för en summa på 40 miljoner euro i somras, och Modric säger att han är nöjd med sitt val att spela för La Liga mästarna under den portugisiska taktikern.
 
"Mourinho ber mig att spela så som jag gjorde i Tottenham, men på en högre nivå" sa Modric i en presskonferens, rapporterar Goal.
 
"Min favoritposition är mittfältare, och att spela med Xabi och Khedira. Man kan inte jämföra det med Tottenham".
 
"Det här är den bästa klubben i världen. Santiago Bernabeu är den bästa stadion jag har någonsin spelat i. Jag njuter av varje minut på planen.
 
"Jag tror att allting går bra. Den spanska ligan är jättetuff, speciellt bortamatcher".

Mourinho har inkallat 18 spelare till tisdagens Champions Leageu match mot Ajax

 
Jose Mourinho har inkallat 18 spelare till den sjätte matchen av Champions Leagues gruppspel, där Real Madrid kommer att möta Ajax på Santiago Bernabeu.
 
REAL MADRIDS TRUPPLISTA:
Målvakter: Antonio Adán & Jesús.
Försvarare: Raphaël Varane, Pepe, Fabio Coentrão, Ricardo Carvalho & Nacho.
Mittfältare: Khedira, Kaká, Özil, Modric, Callejón, Di María, Cheryshev & José Rodríguez.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema & Alvaro Morata.

Marcelo: "Jag tycker att jag är den bästa vänsterbacken i världen"

 
Den brasilianska försvararen förklarar att han anser att det är viktigt att tro på sig själv och på sin förmåga.
 
Real Madrids vänsterback Marcelo har sagt att han anser att han är världens bästa spelare i hans position för närvarande.
 
Den 24-årige försvararen anlände från Fluminense till Santiago Bernabeu i januari år 2007 för att ersätta Roberto Carlos, och sedan dess har han levt upp till förväntningarna samt blivit en regelbunden A-lagsspelare i Los Blancos.
 
"Jag tycker att jag är den bästa vänsterbacken i världen eftersom jag tror på mig själv" sa Marcelo till Globoesporte. "Jag måste tänka på mig själv och fortsätta att växa som spelare".
 
Sedan avslöjade han att den legendariska ex-Madrid försvararen har varit en källa av inspiration för brassen, och sa: "Roberto Carlos är min idol, alla vet det. Till och med idag, när jag pratar med honom blir jag nervös. Han var alltid den bästa".

Sergio Ramos: "Mourinho är den ideala tränaren för Madrid"

 
Försvararen tycker att hans portugisiska tränare är den perfekta taktikern för Real Madrid, och passade även på att hylla sina lagkamrater som gjorde mål i lördags.
 
Real Madrids försvarare Sergio Ramos hyllade tränaren Jose Mourinho efter lördagens vinst mot stadsrivalerna Atletico Madrid.
 
Den 26-årige mittbacken spelade 90 minuter i Los Blancos 2-0 vinst, och blev tillfrågad om portugisens val att gå ut på planen innan matchen satte igång.
 
"Han går inte ut på planen med oss" sa Ramos till klubbens officiella hemsida. "Vi vill bara spela och göra vårt jobb. Han är den ideala tränaren för Madrid".
 
Sedan hyllade han sina lagkamrater Cristiano Ronaldo och Mesut Özil, som båda två gjorde mål i helgen.
 
"Cristiano har jobbat konstant och vi är glada över att han gjorde mål. Det överraskar mig inte eftersom han har gjort liknande mål på frisparkar på träningarna".
 
"Han har blivit kritiserad jättemycket nu för tiden, och nu är det dags att prata om det. Özil föredrar att göra den slutliga passningen istället för att göra mål, men mål gör att vi vinner matcher".
 
"Vi är glada eftersom han gjorde mål och det är ett mål som gör skillnad på matchen".

Jose Mourinho förnekar att han kommer att lämna Real Madrid

 
The Special One har skrattat åt rykten som hävdar att han kommer att lämna Santiago Bernabeu i slutet av säsongen, och försäkrade att han vill stanna kvar.
 
Jose Mourinho har insisterat på att han inte har någon avsikt av att lämna Real Madrid i slutet av kampanjen 2012/2013 trots att rapporter påstår att han är på väg ut från klubben.
 
Marca rapporterade att den förra Chelsea och Inter tränaren vill lämna Los Blancos i sommar, men Mourinho har klargjort att han inte kommer att säga farväl till sin nuvarande klubb någon gång snart.
 
"Kommer jag att lämna Real Madrid? Det finns ingen sanning i denna historia. Jag vill inte säga något mer om det" sa Mourinho i en presskonferens, rapporterar Goal.
 
"Fråga Florentino Perez om han är nöjd med mitt arbete. Det finns inga problem. Jag behöver inte säga till er vad jag diskuterar med presidenten".
 

Mesut Özil: " Att spela normalt är inte tillräckligt längre"

 
Tysken känner att han förtjänar mer beröm från fansen och median, och är säker på att Real Madrid kommer att slå tillbaka efter sin dåliga start på säsongen.
 
Mesut Özil känner att han har fått orättvis kritik denna säsong och betonade att han inte kan hållas som den enda ansvariga för klubbens nedslående resultat än så länge denna kampanj.
 
Santiago Bernabeu klubben ligger på tredje plats i ligatabellen med 11 poäng mindre än ledarna Barcelona, och Özils dåliga form ses av många som en av anledningarna till Los Blancos dåliga start på säsongen.
 
"Generellt verkar det som att folk alltid förväntar sig extraordinära prestationer. Att spela normalt är inte tillräckligt längre. Det leder till kritik. Man måste dock vänja sig vid det i en klubb som Real Madrid" sa Özil till Kicker.
 
"Jag är alltid villig att lyssna på konstruktiv kritik. Men folk glömmer mina bra matcher. En hel del beror på lagets prestationer. Vi har inte alltid visat vad vi kan. Vi har gjort för många misstag".
 
"Laget missade sin början och folk kommer alltid att kritisera en eller två spelare. Olyckligtvis är det alltid Sami Khedira eller jag, ingen annan".
 
"Ett lag som Real Madrid vinner tillsammans och förlorar tillsammans. Min tredje säsong i Madrid är en aning bitter eftersom laget gör så många misstag. Säsongen är dock fortfarande lång. Vi kommer att komma tillbaka".

Cristiano Ronaldo: "Vinsten mot Atletico Madrid var jätteviktig för oss"

 
Den portugisiska målgöraren var glad över att Los Blancos var det bättre laget i lördagens match mot Atletico Madrid.
 
Real Madrids anfallare Cristiano Ronaldo var glad med båda sitt och sitt lags prestation i 2-0 vinsten mot Atletico Madrid i lördags.
 
Den portugisiska stjärnan gjorde det första målet i en otrolig frispark efter endast 16 minuter, och senare hjälpte han till med en assist i Mesut Özils mål.
 
"Det var en fantastisk natt för oss" sa Ronaldo till Real Madrids officiella hemsida. "Vi spelade bra och gjorde två mål. Det var en jätteviktig vinst för oss".
 
"Vi förväntade oss en jättesvår match, men vi var bättre än dem. Det är alltid bra att vinna derbyt och vi måste lära oss från det".
 
"På en individuell nivå är jag jätteglad med min prestationer eftersom jag gjorde ett mål samt en assist. Men det viktigaste är laget, som spelade jättebra".

Aitor Karanka: "Alla trodde att Atletico skulle vinna derbyt, men vi visade självförtroende"

 
Den assisterande tränaren vad nöjd med lagets prestation mot Atletico Madrid och hyllade Cristiano Ronaldo för sitt matchvinnande bidrag.
 
Real Madrids assisterande tränare, Aitor Karanka, har hyllat laget efter deras 2-0 vinst i derbymatchen mot Atletico Madrid.
 
En otrolig frispark från Cristiano Ronaldo samt ett mål under andra halvleken från Mesut Özil gav Real Madrid en bekväm vinst i Santiago Bernabeu, och den förra Los Blancos försvararen var glad med den starka sidan som visades av båda lagen.
 
"Vi visste att det skulle bli en svår match i den meningen att Atletico kom hit med en hel del självförtroende. Alla antog att detta skulle vara året som Atletico skulle vinna derbyt, men vi visade självförtroende" sa Karanka i en presskonferens, rapporterar Goal.
 
"Jag tror att det starka laget alltid vinner. Real Madrid har redan en stark karaktär, och ännu större mot en stadsrival som kommer hit med en bra form, så detta har varit en positiv match. Det var en tillfredsställande match för fansen efter förlusten mot Betis".
 
Karanka fortsatte sedan med att hylla Ronaldos prestation, och sade att den portugisiska stjärnan spelade på toppnivå i lördags.
 
"Cristiano har ännu en gång gjort ett mål, en assist och skjutit två skott mot ribban. Han är hans vanliga jag" sa Karanka.
 
Karanka tonade också ner konfrontationen mellan tränarpersonalen på sidlinjen av matchen, och sa: "Sådana saker händer på bänken".
 
"I ett derby vill alla pressa så mycket de kan. Det finns tider då tränaren och hans assisterande tränare står utanför det tekniska området. German Burgos kom för att säga oss någonting, men inget anmärkningsvärt".

Rivelino: "Kaká borde gå till mindre lag där han kan spela fler matcher"

 
Den pensionerade ikonen, Rivelino, tror att Kaka kommer att dra nytta av att lämna sin nuvarande klubb för att flytta till ett mindre lag som ger honom all tid han vill ha på planen.
 
Den förra Brasilien stjärnan, Rivelino, tycker att Real Madrid mittfältaren Kaká behöver lämna Santiago Bernabeu för att kunna spela mer A-lagsfotboll.
 
Kaká har fått kämpa för att få en plats i Jose Mourinhos startelva, och deltagit i endast fem ligamatcher denna säsong.
 
Och den 66-årige legenden, som vann VM med sitt landslag år 1970, tror att Los Blancos playmakern skulle få det bättre i sin moderklubb, São Paulo.
 
"Han vill spela, men han har problem med att få Mourinho att använda honom. Kaká borde gå till mindre lag där han kan spela fler matcher" sa Rivelino till Marca.
 
"Om han lämnar borde han återvända till São Paulo. Efter allt så är det hans hem. Det skulle vara fantastiskt om Real Madrid lät honom lämna för att få matcher, men vi kanske måste acceptera att det aldrig kommer att hända".

Roberto Mancini: "Jag är jätteglad för Mourinhos skull"

 
Etihad Stadium tränaren, Roberto Mancini, har hyllat Jose Mourinho för sitt arbete och sa att 'The Special One' jobbar bra som tränare.
 
Manchester Citys tränare Roberto Mancini har visat att det finns fortfarande ingen kärlek förlorad mellan honom och Jose Mourinho med sina senaste kommentarer om Real Madrid bossen.
 
Det finns en upplevd fejd mellan paret på grund av att Mourinho ersatte Mancini i Inter jobbet, och tog det italienska laget till Champions League titeln - något som den sistnämnda taktikern har aldrig lyckats uppnå.
 
"En dag läste jag att Mourinho är på väg till Paris Saint-Germain. Dagen efter är det Inter, sedan Manchester City, Manchester United och till sist Chelsea" sa Mancini till reportrar, skriver Goal.
 
"Jag är jätteglad för hans skull. Jag tycker att han jobbar bra i det han försöker att göra".

Cristiano Ronaldo: "Jag skulle vilja gratulera min tränare, Jose Mourinho"

 
Cristiano Ronaldo har passat på att gratulera sin Real Madrid tränare som har blivit nominerad till Ballon d'Or priset.

Real Madrids superstjärna Cristiano Ronaldo är glad över att se Jose Mourinho på Ballon d'Or listan.

För det tredje året i rad har Mourinho inkluderats bland finalisterna för FIFA priset, "Årets bästa tränare".

"Jag skulle vilja gratulera min tränare, Jose Mourinho, för att ha valts till en kandidat för Årets Tränare efter att ha vunnit ligatiteln i en rekordsäsong" sa Ronaldo till klubbens officiella hemsida.

Även Ronaldo har nominerats till ett Ballon d'Or pris - Världens bästa spelare - tillsammans med rivalerna Lionel Messi och Andres Iniesta.

Real Madrid 2 - 0 Atletico Madrid

Real Madrid besegrade Atletico Madrid i gårdagens La Liga match med 2-0 tack vare mål från Cristiano Ronaldo och Mesut Özil. Den förstnämnda spelaren gjorde matchens första mål i den 16:e matchminuten, medan Özil nätade i den 66:e minuten.
 

Startelvan + var man kan se dagens match

REAL MADRIDS STARTELVA MOT ATLETICO MADRID: Iker Casillas, Alvaro Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Fabio Coentrão, Sami Khedira, Xabi Alonso, Mesut Özil, Angel di Maria, Cristiano Ronaldo & Karim Benzema.

BÄNKEN: Antonio Adan, Ricardo Carvalho, Raphaël Varane, Luka Modric, José Rodríguez, Raul Albiol, Jose Callejon och Kaká.

SE MATCHEN
Alternativ 1: Gå in på Sportlemon (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 2: Gå in på Rojadirecta (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 3: Gå in på ATDHE (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 4: Gå in på MyP2P (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 5: Gå in på OleoleTV (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 6: Gå in på SoccerTVLive (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 7: Gå in på Tune2Sports (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.

Mourinho har inkallat 19 spelare till kvällens derby mot Atletico Madrid


Jose Mourinho har valt 19 spelare till kvällens fjortonde La Liga match, där Real Madrid kommer att möta stadsrivalerna Atletico Madrid på Santiago Bernabeu stadion.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:
Målvakter
: Iker Casillas, Antonio Adán & Jesús.
Försvarare: Raphaël Varane, Pepe, Sergio Ramos, Fabio Coentrão, Carvalho & Arbeloa.
Mittfältare: Khedira, Kaká, Özil, Alonso, Modric, Callejón, Di María & José Rodríguez.
Anfallare: Cristiano Ronaldo & Karim Benzema.

Essien har återvänt till Chelsea för att få en behanlding på sin skada

 
Essien har tillfälligt upphört sin lånetid med Los Blancos för att behandlas av sin moderklubb, eftersom spanjorerna är oroliga över mittfältarens reaktion på deras medicinering.
 
Michael Essiens lånetid med Real Madrid har preliminärt avslutats för att tillåta mittfältaren att återvända till Chelsea och få en behandling för sin skada som höll honom utanför planen sedan den 11 november.
 
Ghana spelaren förväntas svara bättre på återhämtningen i London, som har behandlat hans komplexa skadeproblem tidigare.
 
Marängernas assisterande tränare, Aitor Karanka, har antytt på att Essiens misslyckande att svara på behandlingen i Spanien är huvudanledningen till hans återkomst till Stamford Bridge.
 
"Essien är inte skadad, utan han lider av en allergisk reaktion mot ett läkemedel" sa Karanka i en presskonferens, rapporterar Goal.