OFFICIELLT: Roma har signerat Fernando Gago på lån


De italienska giganterna AS Roma har kommit överens med Real Madrid om en låneaffär för den förra Boca Juniors spelaren Fernando Gago.
Fernando Gago

Roma
har kommit överens med Real Madrid om en låneaffär för den argentinska mittfältaren Fernando Gago, och spelaren kommer att spela för den italienska huvudstadsklubben i ett år. Denna flytt bekräftades av Serie A giganterna via deras officiella hemsida.

Stadio Olimpico klubben var ute efter en spelare som kan förstärka mittfältet, och tränaren Luis Enrique har nu hittat sin man i Gago.

25-åringen flyttade till Real Madrid från Boca Juniors år 2007 och han har sedan dess spelat nästan 100 matcher för Santiago Bernabeu klubben.

Mesut Özil: "Vi ligger på samma nivå som Barcelona"


Den tyska mittfältaren Mesut Özil säger att hans Real Madrid är varken sämre eller bättre än rivalerna Barcelona.
Mesut Özil

Real Madrid
s playmaker Mesut Özil säger att han är säker på att hans klubb kan utgöra ett hot för den katalanska klubben Barcelona på alla fronter.

I den tyska spelarens första säsong i Santiago Bernabeu klubben blev Real Madrid besegrade av Barca i både La Liga och Champions League, men 22-åringen tror att hans lag har gjort stora framsteg efter att ha spelat Supercupen som slutade med totalt 5-4 till Barcelona.

"Vi förlorade Supercupen på ett olyckligt sätt, men båda matcherna visade att vi ligger på samma nivå som Barcelona" sa Özil till Bild.

Den förra Werder Bremen stjärnan sa sedan att han är nöjd med Los Blancos start i säsongen efter att klubben förnedrade Zaragoza med 6-0 i helgen.

"Jag är extremt nöjd, det var en underbar och viktig vinst. Att starta säsongen bra är något som ger oss självförtroende."

Guti säger att vi ska glömma Cristiano Ronaldo och Kaká: "Stjärnan i Madrid är Özil"


G
uti säger att folk ska glömma storstjärnorna Ronaldo och Kaká eftersom han anser att Real Madrids stjärna är Özil - inte portugisen eller brassen.
Kaká, Ronaldo, Mesut Lzil & Guti

Real Madrid
legenden Guti Hernandez har hyllat Los Blancos 22-årige mittfältsstjärnan, Mesut Özil, och anser att tysken är den spanska huvudstadsklubbens viktigaste spelare.

Guti är just nu i Istanbul med sin klubb Besiktas, men han fortsätter att följa Real Madrids matcher och blev riktigt imponerad av Özil i vinsten mot Real Zaragoza.

Faktum är att veteranen satte Özil framför de stora stjärnorna Cristiano Ronaldo och Kaká, när han skrev på Twitter igår: "Stjärnan i Madrid är Özil, jag älskar att se honom spela."

OFFICIELLT: Pedro Leon har utlånats till Getafe

Real Madrid har bekräftat på sin officiella hemsida att Pedro Leon har utlånats till den spanska klubben Getafe.
Pedro Leon

Real Madrid
s spanska mittfältare Pedro Leon har återvänt till Getafe på lån, bekräftade den spanska huvudstadsklubben i ett officiellt meddelande idag.

Den 24-årige spelaren flyttade till Real Madrid förra sommaren för 10 miljoner euro efter en imponerande säsong i Getafe, men sedan sin ankomst har yttern inte lyckats imponera på tränaren Jose Mourinho.

Leon ingår inte i den portugisiska taktikerns planer inför den nya säsongen, och därför åkte han inte med resten av truppen till USA och Kina för att spela försäsongen.

Den förra Getafe spelaren kommer att spela för sin gamla klubb i en säsong, och La Liga klubben har möjlighet att signera honom permanent i slutet av kampanjen.

"Real Madrid CF och Getafe CF har kommit överens om ett avtal där Pedro Leon kommer att bli utlånad till den sistnämnda klubben. Getafe CF förbehåller sig rätten att köpa spelaren i slutet av den nuvarande säsongen" skrev Real Madrid på sin officiella hemsida.

Palermo utmanar Roma - italienarna har kontaktat Real Madrid angående Fernando Gago


Det är ingen hemlighet att Real Madrid vill sälja Fernando Gago, men frågan är vilken klubb som kommer att köpa spelaren.
Fernando Gago

Den italienska klubben Palermo sägs vara beredda att utmana rivalerna Roma idag för Real Madrids argentinska mittfältare Fernando Gago.

La Gazzetta dello Sport
säger att de italienska giganternas president, Maurizio Zamparini, har nått en överenskommelse med den spanska huvudstadsklubben angående 25-åringen.

Tidigare i veckan rapporterades det att Roma var intresserade av den unga defensiva mittfältaren efter att superagenten Ernesto Bronzetti avslöjade att Real Madrid kommer att låta spelaren lämna för den italienska huvudstadsklubben.

Dock måste spelaren komma överens med Palermo om de personliga villkoren, som kanske är väldigt lika Romas villkor.

Royston Drenthe kan lämna Real Madrid för Galatasaray - gratis


Den spanska median hävdar att Royston Drenthe kan lämna Real Madrid gratis och spela för Galatasaray i Turkiet.
Royston Drenthe

Real Madrid
s ytter, Royston Drenthe, är på väg att lämna Santiago Bernabeu klubben för den turkiska klubben Galatasaray, rapporterar den spanska sporttidningen AS.

Holländaren har ett år kvar av sitt nuvarande kontrakt med Los Blancos, och det ser ut som om han är på väg att signera för en ny klubb innan sommarens transfermarknad stänger.

24-åringen, som återvände till Madrid i sommar efter att ha spelat för Hercules på lån, har tränat separat från A-laget.

Det sägs att Galatasaray inte är villiga att betala någon avgift för spelaren, vilket kan resultera till att Real Madrid avslutar spelarens kontrakt genom ömsesidig överenskommelse.

Drenthe signerades av den spanska huvudstadsklubben för fyra år sedan för 14 miljoner euro, men han har aldrig imponerat i den vita tröjan.

För två år sedan signerade Real Madrid Jack Harper - nu jämförs han med Cristiano Ronaldo


Jack HarperEfter att ha imponerat på Real Madrid, signerade den spanska klubben den skotska Jack Harper för två år sedan, och spelarens pappa ser fram emot att se hur sonens framtid kommer att se ut.


Pappan till den högt värderade skotska fotbollsspelaren, som signerades av Real Madrid år 2009, har lugnat ner all snack om att hans son kan bli den nästa Cristiano Ronaldo.

Johan Harper är villig att låta sin 15-årige son Jack att utveckla sin fotbollskarriär utan bördan av förväntan som har vägt så tungt på den unga spelarens axlar.

Vänsteryttern, som går det sista året i högstadiet och flyttade till Los Blancos år 2009, inbjöds till en prövning efter att ha blivit upptäckt av scouter när han spelade för sitt lokallag, Los Boliches.

"Vi vill inte bygga upp honom alltför mycket eftersom vi vet hur lätt allt kan ryckas bort från dig" sa Jacks pappa till Olive Press.

"Det var så spänt att vänta på att höra om han fick en plats efter prövningen, och det var en stor lättnad när han blev accepterad."

När fadern till fyra barn sedan pratade om hur det var för sonen att flytta från sin hemstad till Spanien, sa han: "Jack hade hemlängtan i början, men han älskar sitt liv i Madrid nu. Och hans äldre bror (Ryan, 24, spelare i Real Betis) håller honom jordad."

För Jack, som föddes i Spanien men som representerade Skottland U15 och U16, ser framtiden ljus ut. Och om lillebrodern, Mac Harper, som är två år mindre än Jack, följer sina två äldre bröders fotspår, kan familjen Harper inom kort fira ett hattrick.

Ex-Barcelona spelaren Anderson: "Mourinho är bra för den spanska fotbollen och för sin klubb"


Den 40-årige ex-Barcelona spelaren, Sonny Anderson, håller inte med om att Mourinho förstör den spanska fotbollen - utan han tycker snarare att det är tvärtom.
Sonny Anderson

Den förra Barcelona stjärnan Anderson har försvarat Real Madrids portugisiska tränare Jose Mourinho.

Anderson är rasande på Barcas beteende - att förolämpa 'The Special One' för att ha nypt katalanernas assisterande tränare Tito Vilanova - eftersom han anser att det inte gör den spanska fotbollen någon nytta.

"Jag anser inte att Mourinho är skadlig för fotbollen. Han kom till Madrid för att vinna titlar och han gör det också, han är bra för den spanska fotbollen och för sin klubb.

"När Mourinho pratar, både på och utanför planen, gör han en show, vilket jag inte tycker är något dåligt. Det kommer att sluta med att folk ser honom på ett annorlunda sätt."

Anderson tror också att Los Blancos har förbättrat sig radikalt under den förra Chelsea och Inter tränaren, och sa: "De är mer kompletta denna säsong. Om Barca däremot återfår sina försvarare, kommer de att vara svåra att slå."

Villarreals president är orolig över La Liga: "Om du vill ha en 'tvålagsliga', ja, då har du den"


Den spanska Villarreal presidenten är orolig över den spanska fotbollen på grund av Real Madrids och Barcelonas dominans.
Fernando Roig

Villarreal
s 64-årige president, Fernando Roig, är orolig för den spanska ligan efter denna säsongs premiärrond.

Tjugofyra timmar efter att Real Madrid vann med 6-0 mot Real Zaragoza, blev Villarreal besegrade med 5-0 av förra årets Primera Divison mästare, katalanerna Barcelona.

"Det här är inte ligan vi vill ha. Jag säljer spelare för att balansera budgeten och andra frågar och beviljar krediter" sa Roig efter matchen mot Barcelona.

"Om du vill ha en 'tvålagsliga', ja, då har du den. Men det här är inte bra för fotbollen. Jag är orolig över matchen i de kommande tre eller fyra åren."

"Om något inte förändras, kommer detta att vara den spanska fotbollens död."

Wesley Sneijder: "Människor som Mourinho borde bli omhuldade"


Wesley Sneijder står på Mourinhos sida när det gäller kritiken han har fått, men holländaren håller med median om att portugisen kanske gick lite för långt i den senaste matchen mot Barcelona.
Sneijder & Mourinho

Den förra Real Madrid stjärnan, och nuvarande Inter mittfältaren, Wesley Sneijder har uttryckt sin åsikt om att Los Blancos tränare Jose Mourinho inte förtjänar den hårda kritiken han har fått de senaste veckorna.

Det pratades en hel del om den portugisiska taktikern efter Supercopa finalen mot Barcelona, och efter att ha nypt katalanernas assisterande tränare, Tito Vilanova, kan The Special One få upp till tolv matchers avstängning.

"Människor som Mourinho borde bli omhuldade. Jag förstår allmänhetens uppfattning av honom, men jag håller inte med all kritik. Du vet inte hur han är förrän du arbetar med honom dagligen. Han är alltid trogen mot sig själv, och jag uppskattar det verkligen" sa Sneijder till AD/Sportwereld.

"
Jag känner honom riktigt bra och jag tror att han ångrar det han gjorde mot Barcelona en aning, dock kommer han aldrig att erkänna det. Han är en riktigt bra man. Jag tror att han kommer att inse att han gick lite för långt någon gång."

Rapprt: Getafe kommer att diskutera en möjlig transfer för Pedro Leon idag


Den spanska median tror att Pedro Leon kommer att signera för sin gamla klubb Getafe imorgon, eftersom samtal mellan Los Blancos och Getafe kommer att äga rum idag.
Pedro Leon

Getafe
s president, Angel Torres, har rest till Madrid för att diskutera en transfer för Real Madrids mittfältare Pedro Leon, rapporterar AS.

Klubbens ägare kommer att göra ett sista försök att signera sin förra spelare när han pratar med Los Blancos sportdirektör Toni Munoz, och den spanska tidningen rapporterar att en affär kan nås på tisdag.

Det enda hindret för Getafe är att Copa del Rey mästarna är endast beredda att förhandla om en permanent transfer, eftersom Madrid anser att en låneaffär för 23-åringen är onödig. Detta betyder att de inte ser spanjoren bära den vita tröjan i framtiden.

Leon, som värvades för 10 miljoner euro av Real Madrid, har haft en svår tid i den spanska huvudstadsklubben, och dessutom inkluderades han inte i Jose Mourinhos försäsong.

Iker Casillas: "Jag kommer överens med Mourinho mycket bra"


Efter rapporter som hävdade att Iker Casillas och Jose Mourinho inte kom överens med varandra, har spanjoren försäkrat att det inte finns några problem mellan målvakten och tränaren.
Jose Mourinho & Iker Casillas

Real Madrid
s målvakt Iker Casillas har insisterat på att hans relation med tränaren Jose Mourinho är bra, och han förnekade rykten om en konflikt mellan de två.

På grund av att 30-åringen inte medverkade i Santiago Bernabeu Trophy, hävdade rapporter att spanjoren och portugisen inte kommer överens med varandra.

Men nu försäkrar Casillas att det inte finns några problem med bossen, och sa: "Jag kommer överens med honom mycket bra, liksom med alla andra. Ibland håller vi inte med om vissa saker, men vår relation är god. Situationen är normal" sa Casillas till Marca.

"Jag har alltid försvarat honom och han har gjort samma sak med mig. Det finns inga problem över huvudtaget. Allt har varit bra sedan starten, och att säga att det finns en dålig relation mellan oss är absolut falskt."

Casillas höll däremot med Mourinho om att det inte finns någon spelare som är åtkomlig.

"I fotbollen, och i Real Madrid, har de som tror att de är oåtkomliga fel. Alla spelare i laget som tror att de är oåtkomliga kommer att ha en dyster framtid."

Los Blancos imponerade i La Liga premiären mot Zaragoza, vilket var en match där Casillas knappt rörde bollen.

"Alla vill starta som förra säsongen och vi har mer erfarenhet detta år med de nya spelarna. Känslorna är bra, men vi måste undvika att tappa poäng, som vi gjorde förra säsongen."

Ännu en gång: Kaká på omslaget av FIFA 12

FIFA 12FIFA 12 kommer att släppas i slutet av månaden och EA (Electronic Arts) har lanserat sin officiella annons för matchen.

Kaká
, Karim Benzema och Wayne Rooney är tre utav spelarna som finns med i videon här under. Som man tidigare hade avslöjat, ersatte EA Andy Garry med Sky Sports kommentator Alan Smith.

Det är sjunde året i rad som Rooney finns med på omslaget, medan det är andra året för den brasilianske stjärnan Kaká.

Jose Mourinho varnar Casillas: "Iker är förstahandsvalet, men han är inte oåtkomlig"


Den förra Inter och Chelsea tränaren säger att Casillas må vara förstahandsvalet för Real Madrid just nu, men det betyder inte att han är oberörbar.
Iker Casillas

Den portugisiska Real Madrid tränaren Jose Mourinho har varnat den spanska målvakten Iker Casillas att han inte är oåtkomlig.

Den 30-årige skotträddaren medverkade inte i Santiago Bernabeu Trophy matchen förra veckan, men fick sedan spela i 6-0 vinsten mot Real Zaragoza igår kväll.

"Iker är förstahandsvalet, men han är inte oåtkomlig" sa Mourinho, som har höga förväntningar på Antonio Adan, rapporterar Tribalfootball.

"Gör inga misstag, här är det viktigaste Real Madrid. Målvakten är inte någon som är garanterad att spela. Likaså gäller försvararna, mittfältarna och anfallarna."

Real Madrid kommer att låta Kaká välja mellan att stanna i Spanien eller flytta tillbaka till Milan


Den 29-årige mittfältaren Kaká kommer att få välja mellan att stanna i Real Madrid eller flytta tillbaka till sin förra klubb AC Milan.
Kaká

Enligt den italienska median kommer den brasilianske stjärnan Kaká att få bestämma om han vill stanna i Real Madrid eller om han vill lämna den spanska huvudstadsklubben.

Tuttosport
hävdar att Los Blancos har accepterat att låna ut den förra FIFA World Player of the Year i 12 månader till Milan, och sedan kan Serie A mästarna signera honom permanent för 30 miljoner euro.

Dock ligger det slutliga beslutet hos självaste Kaká, som har flera gånger insisterat på att han vill stanna i Santiago Bernabeu klubben och bli framgångsrik.

Milan kommer att erbjuda Kaká lika mycket lön som svensken Zlatan Ibrahimovic får - 6 miljoner euro per år. Detta betyder att han måste minska sin årslön med tre miljoner euro.

Dock tror man inte att det är lönen som sätter stopp för denna transfer. Playmakern har flera gånger sagt att han inte tänker på pengar, och att han inte ens vill ha mycket pengar eftersom han inte vet vad han ska göra med dem.

Roma är intresserade av att signera mittfältaren Lassana Diarra


Real Madrids oönskade spelare, Lassana Diarra, har uppmärksammat de italienska giganterna Roma.
Lassana Diarra

Den franska anfallaren Lassana Diarra kan vara på väg ut från Real Madrid efter att Roma har visat sitt intresse för den 26-årige spelaren, rapporterar Il Corriere dello Sport.

För en stund trodde man att den förra Chelsea och Arsenal spelaren var på väg att flytta till Tottenham Hotspur, men Diarra förnekade att en flytt till engelsmännen var nära och nu kan han istället vara på väg till den italienska huvudstaden.

Roma är ute efter en ny defensiv mittfältare och vill signera den rätta spelaren innan sommarens transfermarknad stänger.

De var tidigare intresserade av Diarras lagkamrat, Fernando Gago, att de till och med hade öppnat samtal med argentinarens agent. Dock verkar Gago inte vara deras enda alternativ eftersom de även tittar på Lass.

Dock möter den italienska huvudstadsklubben konkurrens från förra säsongen Serie A mästare, AC Milan. På måndag (idag) kommer tränaren Massimilano Allegri och vicepresidenten Adriano Galliani att diskutera en eventuell transfer för den brasilianske stjärnan Kaká, och om italienarna känner för det  kan de även förhandla om Diarra.

Kaká: "Mourinho sa att han räknar med mig och jag hoppas att jag utnyttjar chanserna jag får"


Kaká, som gjorde det femte målet i Real Madrids stora vinst mot Zaragoza igår, fortsätter att insistera på att hans framtid ligger i den spanska huvudstadsklubben.
Kaká

Real Madrid
s brasilianske playmaker Kaká är glad över att ha gjort mål i Los Blancos 6-0 vinst mot Real Zaragoza igår kväll.

Den förra AC Milan stjärnan byttes in mot Mesut Özil i den 78:e minuten, och efter endast fyra minuter gjorde mittfältaren ett vackert mål.

Kaká kopplades ständigt med en flytt från Santiago Bernabeu klubben i sommar, där Inter, AC Milan och Paris Saint-Germain uppgavs vara intresserade av den 29-årige spelaren.

Dock har den förra Ballon d'Or vinnaren insisterat på att han inte har några planer på att lämna Los Merengues, och brassen sa till Real Madrids officiella hemsida: "Jag är glad med vår ligastart; denna dag var viktig för oss alla".

"Jag har alltid klargjort att jag vill bli framgångsrik i Real Madrid. Mourinho sa att han räknar med mig och jag hoppas att jag utnyttjar chanserna jag får. Vi alla är väldigt glada med matchen."

Gregory van der Wiel: "Real Madrid är självklart för bra för oss"


Gregory van der Wiel tror att det kommer att bli svårt för Ajax att besegra Real Madrid, men samtidigt säger han att det inte betyder att hans klubb inte har någon chans att gå vidare i Champions League.
Gregory van der Wiel

Ajax
holländska försvarare Gregory van der Wiel har sagt till Goal att de nederländska mästarna kommer att behöva arbete riktigt hårt för att få ett bra resultat mot Real Madrid i Champions Leagues gruppspel.

Amsterdam giganterna blev besegrade av den spanska huvudstadsklubben förra säsongen, och Van der Wiel tror att Madrid kommer ännu en gång att vara en alltför lång bro för Ajax denna kampanj.

Dock tror högerbacken att hans klubb har en chans att slå fransmännen Olympique Lyonnais och kroaterna Dinamo Zagreb.

"Lottningen var lite tuff, men man förväntar sig att möta bra lag i Champions League. Real är självklart för bra för oss. Realistiskt är de utanför vår liga" sa Van der Wiel.

"Dock kommer vi att göra vårt bästa för att nå nästa runda, och jag är säker på att vi kan göra det. Vi måste få poäng hemma mot Lyon och Zagreb.

"Vi har definitivt en chans och vi kommer att göra vårt bästa. Vi går på rätt spår med Ajax och vi jobbar fortfarande med de områden som måste förbättras."

Cristiano Ronaldo: "Vi måste koncentrera oss på att vinna alla våra matcher"


Den portugisiska stjärnan Cristiano Ronaldo uppmanar sina lagkamrater att fortsätta spela som de gjorde mot Real Zaragoza för att vinna den spanska ligan.
Cristiano Ronaldo

Efter att ha gjort ett hattrick i säsongens La Liga premiär, var Real Madrids anfallare Cristiano Ronaldo mycket nöjd med sitt lags 6-0 vinst mot Real Zaragoza.

"Vi borde gratulera varandra eftersom vi spelade bra och kan åka hem lyckliga. Jag gjorde mina mål tack vare mina lagkamrater. De hjälpte mig, och i sin tur hjälpte jag dem. Det är så det är. Vi är ett verkligt lag och vi kommer att vinna La Liga om vi spelar på detta sätt" sa Ronaldo till Real Madrids officiella hemsida.

"Laget är det viktigaste. Jag kommer att försöka hjälpa med mål, men kollektiva ansträngningar är viktigare. Vi hade den bästa möjliga starten av säsongen och vi bör inte fokusera på vad andra gör. Vi måste koncentrera oss på att vinna alla våra matcher och tänka enbart på oss själva."

"Det är jätteviktigt för oss att Kaká mår bra eftersom vi är ett lag och vi alla måste vara i matchform. Vi kommer inte att nå någonting om vi inte håller ihop."

Jose Mourinho:" Den stora målskillnaden betyder att vi spelade en bra match"


Jose Mourinho anser att Real Madrid förtjänade kvällens 6-0 vinst, men han tror att Zaragoza kommer att lyckas bättre i sina andra matcher.
Jose Mourinho

Den portugisiska Real Madrid tränaren Jose Mourinho pratade med median om dagens 6-0 vinst, och den förra Chelsea och Inter tränaren är nöjd med lagets prestation.

"Real Madrid måste spela bra för att vinna. Den stora målskillnaden betyder att vi spelade en bra match, men jag kan inte ignorera realiteten av matchen, vilket var att Aguirre upplevde svårigheter med att spela med ett bra lag eftersom han missade fyra viktiga spelare; Braulio är mycket bra, Ruben Micael har kvalitén som laget inte har, och jag känner Mateos och Juan Carlos mycket bra eftersom de spelade i vår akademi" sa Mourinho till Real Madrids officiella hemsida.

"Real Madrid spelade en seriös och solid match. En match är i allmänhet över för vilket lag som helst när man förlorar med 2-0 i första halvlek och släpper in ett tredje mål i början av den andra halvleken. Vi förtjänade detta resultat eftersom vi var spända ända till den allra sista minuten."

"Real Madrid har startat säsongen med en vinst, medan vi startade förra året med oavgjort. Vi kommer att försöka ta mer poäng denna kampanj. Det är alltid viktigt för våra anfallare att göra mål eftersom deras glädje beror av det. Vi gör en övergripande analys av matchen: vi vann detta år och förra året fick vi bara ett poäng."

"Zaragoza har signerat tio nya spelare. De kommer att behöva tid att anpassa sig och lära känna varandra som ett lag. Kärnan i mitt lag är densamma som den var förra året. Det är svårt för dem att möta Real Madrid i dessa förhållanden. De förtjänade sin vinst mot oss förra året, och vi koncentrerade oss bättre idag. Jag tror att mästerskapet kommer att starta för dem nästa vecka. De kommer att möta tuffa motståndare med män som inte kunde spela ikväll."

Real Zaragoza 0 - 6 Real Madrid

Real Madrid vann säsongens första La Liga match mot Real Zaragoza på bortaplan med 6-0. Cristiano gjorde det första, fjärde och sista målet (hattrick), Marcelo gjorde det andra och Xabi Alonso det tredje. Endast fyra minuter efter att Kaká byttes in mot Özil gjorde han ett mål i den 81:a minuten.

Startelvan + vart man kan se dagens match

Real Madrids Startelva: Iker Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Ricardo Carvalho, Marcelo, Xabi Alonso, Fabio Coentrão, Angel di Maria, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo & Karim Benzema.

SE MATCHEN
Alternativ 1:
Gå in på ATDHE (skrolla ner) och välj den bästa länken för din datorn
Alternativ 2: Gå in på Sportlemon (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 3: Gå in på Rojadirecta (skrolla ner till du ser: 20:00 La Liga: Real Zaragoza -Real Madrid CF) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 4: Gå in på OleoleTV (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 5: Gå in på SoccerTVLive (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.

Jose Mourinho: "Med alla stenar som kastas mot mig kan man bygga ett monument"


Den portugisiska tränaren Jose Mourinho har svarat på kritiken som han har fått sedan han nöp Tito Vilanova förra veckan.
Jose Mourinho

Real Madrid
s 48-årige tränare Jose Mourinho har medgett att vara en tränare i La Liga och strida hårt mot Barcelona är tungt, men att sopa bort år av krig är otänkbart.

När Mourinho pratade med median innan kvällens La Liga premiär mot Zaragoza på La Romareda, sa Mourinho att behandlingen han har fått sedan konflikten med Barcelonas assisterande tränare Tito Vilanova känns som ett bombardemang.

RFEF (det spanska fotbollsförbundet) ser ut att straffa honom för händelsen som ägde rum i Supercupen förra veckan, men medan hans klubb försöker lugna ner spänningen, insisterar Mourinho på att konflikten i Spanien är mindre än jämlik och han har lovat att försvara det han anser är rätt.

"Allt detta är en del av spelet, av livet. Men jämfört med de andra ligorna som jag har tränat, verkar det som att det finns en kampanj emot mig" sa Mourinho till Marca.

"Det är en ojämn kamp. Med alla stenar som kastas mot mig kan man bygga ett monument. Men jag är lycklig här och jag har en känsla av att jag befinner mig på rätt plats. Jag skulle inte byta ut det mot någonting."

"Jag kanske har fel, men jag säger alltid vad jag tycker, vad jag känner, utan rädsla av konsekvensen. Jag borde ha levt för 100 år sedan."

När portugisen sedan pratade om rivalerna Barcelona, sa Mourinho att Pep Guardiolas lag har möjligheten att vinna genom ett dåligt spel utan att ge ett verkligt skäl.

"De (Barcelona) är ett lag som spelar i samma tävlingar (som oss). En sak som aldrig kommer att förändras är att de kommer alltid att vinna vare sig de spelar bra eller dåligt. Jag tror inte att det kommer att ändras."

Tottenham planerar att signera Real Madrids mittfältare Kaká på lån


Enligt rapporter planerar Tottenham att lägga ett lånebud på Real Madrids andra bäst betalda spelare, Kaká.
Kaká

Ett antal klubbar har visat sitt intresse för den brasilianske stjärnan Kaká de senaste veckorna, och trots det faktum att playmakern har insisterat på att han är lycklig i Santiago Bernabeu klubben är Real Madrid redo att sälja honom innan sommarens transfermarknad stänger på onsdag.

Inter, AC Milan och Chelsea är klubbarna som har starkt kopplats med 29-åringen i sommar, medan rapporter i Spanien hävdar att brassens representanter kommer att prata med Paris Saint-Germain på måndag.

Men enligt The Daily Star Sunday förbereder Tottenham ett lånebud på den förra AC Milan stjärnan. Engelsmännens rivaler Arsenal har redan misslyckat med sitt lånebud på mittfältaren, eftersom Los Blancos inte vill låta honom lämna för en klubb som spelar i Champions League.

Men eftersom Tottenham inte spelar i CL denna säsong tror man att det är mycket möjligt att de två klubbarna kommer att komma överens om en låneaffär. Tottenhams ordförande, Daniel Levy, sägs ha en bra relation med den spanska huvudstadsklubben och förutom Premier League klubbens intresse för Kaká, är Tottenham även ute efter att signera brassens lagkamrat Lassana Diarra.

En källa nära Tottenham sa till den engelska tidningen: "Daniel har en bra relation med Madrids styrelse och det skulle vara en uppsving om han kan övertala dem att sälja Kaká."

Jose Mourinho säger att han inte vill sälja Diarra, utan det är självaste spelaren som vill lämna


Jose Mourinho säger att han inte vill behålla Gago, Drenthe och Pedro Leon, men Lassana Diarra får gärna stanna i den spanska huvudstadsklubben.
Lassana Diarra

Real Madrid
s portugisiska tränare Jose Mourinho har medgett att han väntar på att den franska mittfältaren Lassana Diarra ska säljas.

Den förra Arsenal och Portsmouth spelaren har uppmärksammats av klubbar som Tottenham och AC Milan, men en överenskommelse mellan Real Madrid och någon intresserad klubb har ännu inte nåtts.

"Vi måste respektera kontrakten av spelarna som vi inte räknar med. Lass bestämde sig för att inte vara en del av laget" sa Mourinho, rapporterar Tribalfootball.

"Å andra sidan var det tränarens beslut att inte räkna med Gago, Drenthe och Pedro Leon. Om Lass inte når en lösning måste han återförenas med laget och han kommer att vara ett alternativ för mig eftersom jag aldrig ville att han skulle lämna. Resten ingår inte i mina planer, men det skulle inte vara ett problem för mig att ha dem här."

Jose Mourinho: "Vi spelar bättre än vi gjorde förra säsongen"


Den förra Inter och Chelsea tränaren, Jose Mourinho, säger att Real Madrid har förbättrats jättemycket och är bättre än förra året.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho hävdar att hans lag spelar bättre fotboll än förra säsongen och sa att han ser fram emot morgondagens La Liga match mot Real Zaragoza på bortaplan.

Den portugisiska tränaren såg sitt lag vinna alla sju försäsongsmatcher och har sedan försäsongen endast förlorat mot Barcelona i den andra matchen av Supercupen.

"I det spanska mästerskapet har man inte råd att förlora poäng" sa Mourinho i en presskonferens idag. "Första dagen av säsongen kan ha överraskningar och jag har varnat mina spelare om det."

"Jag föredrar att se på de positiva sakerna från försäsongen (än förlusten mot Barcelona i den spanska Supercupen) och jag har varit mycket nöjd med mitt lag - vi spelar bättre än vi gjorde förra säsongen."

Dock förväntar sig den portugisiska taktikern att Zaragoza kommer att vara tuffa motståndare imorgon, och sa: "Zaragoza är mycket organiserade; jag vet inte om de kommer att spela med fyra eller fem försvarare, men det kommer att vara jätte svårt att slå dem."

"De har en fantastisk atmosfär i stadion och det kommer att bli svårt, som det var förra året i vår första match, mot Mallorca."

Jose Mourinho har inkallat tjugo spelare till söndagens match


Den portugisiska Real Madrid tränaren Jose Mourinho har inkallat tjugo män till morgondagens match mot Real Zaragoza på La Romareda stadion. Akademispelaren Mandi har inkallats, medan Altintop, Sahin och Khedira kommer att missa söndagens match på grund av skador. Granero har lämnats utanför trupplistan på grund av tränarens egna beslut.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:

Målvakter: Iker Casillas, Antonio Adan, Tomas Mejias
Försvarare: Carvalho, Pepe, Ramos, Coentrao, Arbeloa, Albiol, Marcelo, Varane
Mittfältare: Kaká, Özil, Xabi Alonso, Callejon, Angel Di Maria, Mandi
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain

Jose Mourinho lugnar ner de senaste ryktena: "Kaká är min spelare"


Den portugisiska tränaren Jose Mourinho säger att Kaká är hans spelare och kommer inte att säljas i sommar trots brassens brist på speltid.
Jose Mourinho & Kaká

Under de senaste månaderna har Real Madrids brasilianska stjärna Kaká förknippats med en flytt från Santiago Bernabeu stadion.

Nu har tränaren Jose Mourinho lugnat ner rykten om Kakás framtid, som utlöses på grund av playmakerns brist på speltid.

"Kaká är min spelare. Han har jobbat jättehårt sedan första dagen. Han har inte missat ett enda träningspass. Det var mitt beslut att inte använda honom mycket i officiella matcher, utan mer i försäsongen" sa Mourinho.

"Han är inkallad till matchen mot Zaragoza, men han kommer att sitta på bänken. Att Özil spelar på söndag är inget nytt, men jag är glad att att kolla på mitt lag och se att en spelare som honom finns där."

Mesut Özil: "På grund av mitt jobb kan jag inte följa Ramadan på rätt sätt"


Den tyska stjärnan Mesut Özil säger att han skulle vilja fasta hela Ramadan månaden, men på grund av fotbollen kan han inte göra det.
Mesut Özil

Real Madrid
s spelare Mesut Özil, Karim Benzema och Hamit Altintop är några utav världens fotbollsspelare som fastar under den muslimska högtiden Ramadan.

När Goal.com pratade med bland annat den tyska mittfältaren Özil, sa 22-åringen att han försöker att fasta så ofta som möjligt för att följa sin religion, men på grund av hans jobb kan han inte låta bli att varken äta eller dricka.

"På grund av mitt jobb kan jag inte följa Ramadan på rätt sätt. Jag gör det bara några dagar då jag kan, bara när jag har en ledig dag. Men vid något annat tillfälle är det omöjligt eftersom man måste dricka och äta mycket för att vara i toppkondition."

Mesut Özil brukar alltid be innan han går in på planen och efter att han gör mål. Medan de kristna spelarna pekar uppåt när de gör mål för att tacka Gud, sätter Özil istället händerna bredvid varandra och ber en bön.

Angel di Maria säger att Jose Mourinho spelade en viktig roll i hans framgång


Angel di Maria säger att det var tack vare tränaren Jose Mourinho som han hade en bra första säsong med Real Madrid.
Angel di Maria & Jose Mourinho

Real Madrid
s ytter Angel di Maria har sagt att Jose Mourinho har hjälpt honom att anpassa sig till portugisens spelstil och förbättra sig som en spelare.

Argentinaren hade en imponerande första säsong i den spanska huvudstadsklubben efter att ha lämnat Benfica, och han hävdar att det var tack vare den portugisiska tränaren som 23-åringen har blivit framgångsrik.

"Mourinho vill att vi ska vara aggressiva med och utan bollen, så jag var tvungen att justera mitt försvar för att göra det han vill" sa Di Maria till Marca.

"Det skiljer sig från när jag spelade för Benfica, och därför måste min mentalitet vara annorlunda. Jag visste att om jag ville spelare för Real Madrid, var jag tvungen att springa och leta efter chanser. Mourinho vill att vi jobbar med försvaret så att vi får utrymme att attackera. Jag kommer att försöka fortsätta att förbättra mig."

Arsenal planerar att erbjuda Real Madrid 8 miljoner pund för Raul Albiol


Tidigare rapporterades det att Arsenal var intresserade av Kaká, men nu hävdar den engelska median att Gunners vill köpa brassens lagkamrat, Raul Abiol.
Raul Albiol

Enligt engelska rapporter är Premier League klubben Arsenal intresserade av att signera Real Madrids försvarare Raul Albiol innan transfermarknaden stänger nästa vecka.

Gunners är intresserade av att förstärka sin backlinje och ett antal mittabckar som för närvarande spelar i Premier League har förknippats med en flytt till Emirates klubben i sommar. Dock har Caughtoffside rapporterat att 25-åringen Albiol är en måltavla för tränaren Arsene Wenger.

Den franska taktikern kopplades med den spanska försvararen i vinterns transfermarknaden, efter att den förra Valencia spelaren misslyckades med att försäkra en regelbunden plats under Jose Mourinho.

Under den förra tränaren Manuel Pellegrini hade Albiol en viktig roll inom laget, men sedan The Special Ones ankomst har backen lämnats utanför startelvan. Spelarna som har ersatt honom är Pepe, Ricardo Carvalho och till och med högerbacken Sergio Ramos som har spelat som mittback.

Men nu planerar Arsenal att locka Albiol till London och därför har de samlat ihop 8 miljoner pund som de kommer att erbjuda Los Blancos. Förutom spanjoren, har det även rapporterats att engelsmännen är intresserade av Albiols lagkamrat, Kaká.

Real Madrid är intresserade av Caens anfallare M’Baye Niang


Real Madrid är intresserade av att signera unga spelare som kan bli stjärnor i framtiden, och det senaste ryktet säger att Los Blancos vill signera en 16-åring.
M’Baye Niang

Den engelska tidningen The Daily Mail har rapporterat att Real Madrid är tillsammans med Premier League klubbarna Arsenal, Liverpool, Tottenham och Manchester City intresserade av den unga talangen M’Baye Niang.

Den 16-årige anfallaren har sedan detta år varit en del av Caens A-lag och gjort tre mål på sju matcher för sin nuvarande klubb.

Fransmannen har dock inte endast imponerat i Caen, utan även i landslaget. Redan som 14-åring fick han spela för det franska landslaget (U-16, U-17), och hittills har han gjort tre mål på fjorton matcher.

Ricardo Carvalho: "Real Madrids försvarare har inte presterat så bra som de borde göra"


Ricardo Carvalho anser att Real Madrids försvar inte är så starkt, och därför måste backarna prestera bättre när säsongen drar igång på söndag.
Ricardo Carvalho

Den portugisiska försvararen, Ricardo Carvalho, har pratat med den spanska sporttidningen Marca och medgav att han anser att Real Madrids försvar inte var starkt i försäsongen.

"Real Madrids försvarare har inte presterat så bra som de borde göra i försäsongen och de behöver lyfta sitt spel för den kommande kampanjen" sa mittbacken till Marca.

"Vi visste att vi hade förbättrat oss och vi jobbar med det fortfarande. Det är inte normalt att vi släpper in så många mål och vi måste jobba bättre som ett lag" fortsatte den förra Chelsea spelaren.

Nu när strejken är över kommer Jose Mourinhos lag att spela säsongens första liga match mot Real Zaragoza på söndag.

Rapport: PSG kommer att möta Real Madrid på måndag angående Kaká


Enligt rapporter kommer Paris Saint-Germain att befinna sig i Madrid på måndag för att diskutera en möjlig flytt för Kaká.
Kaká

Paris Saint-Germain
har bokat ett möte med Real Madrid på måndag för att diskutera en möjlig transfer för den brasilianske mittfältaren Kaká, rapporterar Marca.

Den 29-årige playmakern har förknippats med en flytt från Santiago Bernabeu klubben under en lång tid på grund av att han inte har lyckats imponera i den vita tröjan ända sedan sin ankomst.

PSG är hoppfulla om att kan fortsätta signera stora stjärnor i sommar efter att ha spenderat 80 miljoner euro på spelare som Javier Pastore och Jeremy Menez.

Det har rapporterats att PSGs arbetsmän förväntas befinna sig i Madrid på måndag för att öppna samtal om en potentiell flytt, och man tror att den franska klubben kommer att önska en låneaffär.

Dock hävdar spanska rapporter att Los Blancos överväger endast att tjäna pengar på den förra AC Milan stjärnan och kräver minst 30 miljoner euro för brassen.

Champions League lottning + UEFA Best Player in Europe


UEFA Champions League lottningen ägde rum idag, och Real Madrid kommer ännu en gång att möta Lyon och Ajax i Champions Leagues gruppspel. Den "nya" klubben i gruppen (som de inte mötte förra året) är Dinamo Zagreb.
Champions League

Även UEFA Best Player in Europe utsågs idag. Cristiano Ronaldo, Lionel Messi och Xavi Hernandez var de tre nominerade spelarna, och argentinaren Messi vann priset.

Ronaldo, Xavi & Messi

Innan, under och efter matchen mot Galatasaray

INNAN MATCHEN: Det var många träningspassar som ägde rum innan Santiago Bernabeu Trophy matchen mot Galatasaray. Anledningen är att det inte spelades någon La Liga match i helgen.
Marcelo
Träning
Träning

Iker Casillas lade ut ett foto på sig själv och Cristiano Ronaldo innan gårdagens match drog igång. "Klockan 20:30. Santiago Bernabeu. Här är jag med CR7 och vi förbereder oss inför dagens matchen. Santiago Bernabeu Trophy. Det kommer definitivt att bli ett Madridista party" skrev Casillas på Facebook.
Ronaldo & Casillas

Real Madrids nyförvärv (Raphaël Varane, Hamit Altintop, Nuri Sahin, Jose Maria Callejon och Fabio Coentrão) presenterades innan matchen startades.


Och även de tre akademispelarna, Alvaro Morata, Alex Fernandez och Carvajal hedrades av Santiago Bernabeu publiken för att ha vunnit EM U-19 med sitt landslag, Spanien, innan matchens start. Morata var mästerskapets toppmålgörare med sex mål och vann därmed Guldskon.


UNDER MATCHEN: Spanjoren Sergio Ramos gjorde Real Madrids första mål igår kväll i den första halvleken, medan Karim Benzema gjorde det avgörande målet i den andra halvleken (några minuter efter att han byttes in).

Ramos & Benzema

Över till Marcelo: Brassen kände smärta i benet under matchen igår och lämnade planen för en stund. Han byttes sedan ut i den 83:e minuten med akademispelaren Mendes. Någon skada har inte bekräftats av Real Madrid - hittills.
Marcelo

Förutom Mendes spelade även akademispelarna Alvaro Morata, Alex Fernandez (byttes in mot Angel di Maria, 66'), Nacho (byttes in mot Alonso, 88') och Mandi (byttes in mot Özil, 88').


(Som man hade rapporterat innan matchen) Det fanns många supportrar som stöttade Mourinho igår kväll. I den första affischen (från vänster) står det "Mou. Ditt finger visar vägen", i den andra affischen står det "Mou: Bernabeu älskar dig" och i den tredje står det "Mou! Du är stor." I den andra raden står det "Madridismo kommer inte att vända andra kinden till. Tack Mou". I affischen bredvid står det "Vi får se vem som är redo att nypa Mou i ögat", och i den sista affischen står det på den ena (tjejen till vänster) "Higuain, nu är jag här och jag har två önskningar. Gör din grej och ge mig din tröja!", i den andra affischen står det "Cristiano. Om du ger din tröja när du skjuter bollen (på en person i publiken), då kan du skjuta bollar på mig! Hälsningar från Villena", och killen i samma bild skrev "Mou, (...) Vi är med dig. Evig hat (syftar på Barcelona)".EFTER MATCHEN: Real Madrids lagkaptener, Iker Casillas och Sergio Ramos, lyfte Santiago Bernabeu Trofén. För bara två år sedan var det Raul Gonzalez och Guti Hernandez som lyfte pokalen.
Iker Casillas & Sergio Ramos
Mesut Özil och Cristiano Ronaldo verkade inte vara så jättenöjda med gårdagens match. Cristiano Ronaldo gjorde inget mål, medan Özil var inte med i startelvan - och endast några minuter efter att han byttes in fick han gå ut igen. Dock ser man att målgörarna var nöjda med sin prestation.


På vägen ner (efter att ha hållit upp Santiago Bernabeu trofén) tog Sergio Ramos sin tid att skriva en del autografer.


Och förutom att skriva autografer och vara snäll mot fansen, tog han hand om trofén igår (till skillnad från då Real Madrid vann Copa del Rey)

Real Madrid utsåg spanjoren Xabi Alonso till Man of the Match för hans assist som resulterade till två mål, och Karim Benzema blev utsedd till "den andra" Man of the Match.


Jose Mourinho: "Iker får ringa vem han vill. Det angår inte mig."


Den spanska huvudstadsklubbens tränare Jose Mourinho säger att han inte bryr sig om Casillas ringer sina landslagskamrater i Barcelona.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho har insisterat på att hans beslut att bänka Iker Casillas i onsdagens 2-1 Santiago Bernabeu Trophy vinst mot Galatasaray hade inget att göra med målvaktens senaste samtal till Barcelona duon Xavi och Carles Puyol.

Den spanska målvakten anklagade Cesc Fabregas för att ha filmat innan bråket mellan Real Madrid och Barcelona ägde rum i förra veckans Supercopa match, och Los Blancos kaptenen kontaktade sina landslagskamrater efteråt, för att förklara sig själv.

Rapporter från Spanien föreslog att Mourinho bestämde sig för att inte inkludera kaptenen i gårdagens startelva på grund av samtalet till Barcelona spelarna, men den portugisiska taktikern förklarade att han endast ville ge Antonio Adan lite värdefull speltid.

"Iker får ringa vem han vill. Det angår inte mig" sa Mourinho till reportrar, hävdar Marca. "Adan behöver spela. Han är ung och har inte spelat en enda minut med A-laget innan jag anlände i Real Madrid. Vi tror att han har den krävande kvalitén för att bli en A-lags målvakt tillsammans med Casillas."

"Adan spelade ikväll (onsdag, igår) och han gjorde bra ifrån sig. En målvakts uppgift är att rädda (bollar) och låta laget ta poäng. Hans räddning i de sista minuterna tillät oss att vinna en viktig vinst."

Real Madrid avvisade Arsenals lånebud på Kaká - nu planerar Gunners att istället köpa brassen


Det sägs att Real Madrid vill sälja Kaká, och Arsenal var redo att signera spelaren på lån. Dock avvisades deras erbjudande och nu planerar Premier League att istället köpa stjärnan.
Kaká

Arsenal
har misslyckats med sitt djärva lånebud på Real Madrids brasilianska stjärna Kaká, men engelsmännen har fortfarande en chans att signera mittfältaren.

Den engelska tidningen The Daily Mail säger att tränaren Arsene Wenger försökte att agera snabbt för att lugna ner fansen i spåren av Samir Nasris flytt till Manchester City och Cesc Fabregas ankomst i Barcelona.

Dock har fransmannens bud på den förra World Player of the Year - att låna playmakern i en säsong - avvisats av den spanska huvudstadsklubben.

Wenger måste nu bestämma sig om han ska försöka köpa Kaká, som ännu inte har imponerat i den vita tröjan sedan sin ankomst. Det har rapporterats att Santiago Bernabeu klubben kräver minst 17, 5 miljoner pund för den förra Milan spelaren.

Jose Maria Callejon: "Spelarna och fansen, vi alla är med Mourinho till döden"


Real Madrids nya mittfältare, Jose Callejon, säger att alla är med tränaren Jose Mourinho - både spelarna och supportrarna.
Jose Maria Callejon

Det spanska nyförvärvet Jose Maria Callejon säger att alla som är kopplade till den spanska huvudstadsklubben Real Madrid är fullt bakom den portugisiska tränaren Jose Mourinho.

Den förra Chelsea och Inter tränaren fick en stående ovation av Santiago Bernabeu publiken igår kväll då Los Blancos spelade Santiago Bernabeu Trophy mot den turkiska klubben Galatasaray.

"Alla är med tränaren, spelarna och fansen, och vi alla är med honom till döden. Alla är med tränaren" deklarerade Callejon, rapporterar Tribalfootball.

"Jag har alltid vetat om att tränaren skulle stanna här. Han vill stanna här och vinna titlar denna säsong, och vi är med honom. Vi är väldigt nöjda över att han kommer att stanna, och dessutom är jag övertygad om att det kommer att bli en bra säsong och att vi kommer förhoppningsvis vinna titlar."

Sergio Ramos: "Mourinho kommer alltid att ha vårt stöd, precis som vi har hans"


Försvararen Sergio Ramos har klargjort att truppen stöttar Real Madrid tränaren Jose Mourinho i vått och torrt.
Jose Mourinho & Sergio Ramos

Real Madrid
s spanska högerback Sergio Ramos har betonat att truppen står fortfarande bakom tränaren Jose Mourinho, trots att han nyligen var inblandad i en konflikt med Barcelonas assisterande tränare Tito Vilanova.

Den portugisiska taktikern kommer att granskas av det spanska fotbollsförbundet för sitt beteende i den spanska Supercupen mellan Spaniens två största klubbar, och han kan bli avstängd i upp till tolv matcher.

"Mourinho har truppens fulla stöd. Han leder denna grupp av spelare. Vi är redo att göra vad han vill. Han kommer alltid att ha vårt stöd, precis som vi har hans" sa Ramos till klubbens officiella hemsida.

Spanjoren såg sedan tillbaka på lagets 2-1 vinst mot Galatasaray i Santiago Bernabeu Trophy, och sa: "Detta är en viktig turné för oss. Det är bra för oss att vinna ännu en match och dedicera den till våra supportrar. Vi vill ha en bra start på säsongen."

"Du kan inte leva på det förflutna inom fotbollen. Vi har en lång säsong framför oss och det är vad vi tänker på."

Roma är intresserade av Real Madrids oönskade mittfältare, Fernando Gago


Real Madrids argentinare, Fernando Gago, rapporteras vara nära en flytt till den italienska huvudstadsklubben, Roma.
Fernando Gago

Den argentinska mittfältaren Fernando Gago kan vara på väg att lämna Real Madrid efter att Roma har visat sitt intresse för den argentinska spelaren, rapporterar La Gazzetta dello Sport.

Stadio Olimpico klubben är ute efter att förstärka sitt mittfält innan sommarens transfermarknad stänger, och tränaren Luis Enrique ser 25-åringen som den perfekta spelaren att lägga till i hans trupp.

Gago har ett kontrakt med Real Madrid till sommaren 2013, men Santiago Bernabeu klubben verkar vara redo att tjäna pengar på honom redan nu.

En flytt till spelarens förra klubb Boca Juniors kollapsade tidigare i sommar på grund av att den sydamerikanska klubben inte var villiga att betala Los Blancos prislapp på Gago.

Startelvan + vart man kan se dagens match

REAL MADRIDS STARTELVA: Antonio Adan, Sergio Ramos, Pepe, Varane, Marcelo, Xabi Alonso, Fabio Coentrao, Angel di Maria, Kaká, Jose Maria Callejon och Gonzalo Higuain.

SE MATCHEN
Alternativ 1:
Gå in på ATDHE (skrolla ner) och välj den bästa länken för din datorn
Alternativ 2: Gå in på Sportlemon (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 3: Gå in på Rojadirecta (skrolla ner till du ser: 22:30 Friendly: Real Madrid CF -Galatasaray) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 4: Gå in på OleoleTV (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 5: Gå in på SoccerTVLive (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.

Real Madrid fans kommer att visa sitt stöd för Jose Mourinho ikväll


Fler än tvåhundra fans kommer att samlas ikväll och visa sitt stöd för den förra Chelsea och Inter tränaren.
Jose Mourinho

Real Madrid
s supportrar kommer att visa sitt stöd för den portugisiska tränaren Jose Mourinho i kvällens Santiago Bernabeu Trophy match mot turkarna Galatasaray.

Den spanska sporttidningen AS säger att över 200 supportrar planerar att sätta upp stora affischer med stödjande meddelanden för tränaren i spåren av förra veckans konflikt med Barcelona.

Vissa fans anser att Mourinho borde ändra på sin attityd, men de insisterar på han har deras fulla support, särskilt med tanke på medians dubbelmoral angående Barcelonas beteende.

Jose Mourinho håller en plats ledig för Neymars ankomst från Santos i januari


Real Madrids Jose Mourinho kommer inte att signera någon ny spelare i sommar, utan istället kommer han att hålla en plats ledig till Neymars ankomst i vinterns transferfönster.
Neymar

Real Madrid
s portugisiska tränare Jose Mourinho kommer att lämna en plats ledig i sin trupp när sommarens transfermarknad stänger nästa vecka.

Den spanska sporttidningen Marca säger att Los Blancos förra Inter och Chelsea tränare kommer att hålla en plats ledig för Neymars ankomst från Santos i januari.

När Santiago Bernabeu klubben hade sin försäsong i Kina, sa Mourinho: "Min trupp är liten... men detta är ett medvetet val."

Real Madrid planerar att välkomna Neymar i mitten av säsongen efter att Santos har spelat Klubb-VM. Trots rival intresset från Barcelona och Chelsea, sa Neymars pappa denna vecka att Los Merengues är det bästa alternativet för hans son.

Ramon Calderon går till attack mot Perez & Mourinho: "Klubbens president är Mourinho"


Real Madrids förra president, Ramon Calderon, säger att det verkar som att Jose Mourinho är klubbens president, och inte Florentino Perez.
Ramon Calderon, Florentino Perez & Jose Mourinho

Den förra Real Madrid presidenten Ramon Calderon har skällt ut klubbens nuvarande administration genom att säga att tränaren Jose Mourinho beter sig som om han är den högsta chefen.

Den portugisiska tränaren har bett om ursäkt till endast klubbens fans för sin inblandning i förra veckans bråk mellan Spaniens största klubbar.

Los Blancos president, Florentino Perez, har dock inte uttalat sig om denna fråga, och Calderon, som var mycket kritiskt mot Mourinhos metoder, tror att presidenten borde föregå som ett gott exempel och ha mer kontroll över tränaren.

"Klubbens president är Mourinho, eftersom den riktiga presidenten har inte kommit ut i en situation som krävs av honom att göra det" sa Calderon till COM Radio.

"Florentino borde komma ut och säga att Real Madrids historia stöttar inte detta typ av beteende, men han har inte gjort det på grund av beroendet han har just ni på Mourinho."

"Ansvaret ligger inte hos tränaren, som inte har ändrat sig från förra året när det gäller sättet han beter sig, och det var logiskt att han inte skulle göra det efter att sin ankomst till Real Madrid. Ansvaret ligger hos den som anställde honom."

Rapport: Nuri Sahin kommer att debutera för Real Madrid idag


Enligt den spanska median kommer Real Madrids turkiska spelare, Nuri Sahin, att debutera för Los Blancos ikväll.
Nuri Sahin

Den turkiska mittfältaren Nuri Sahin förväntas debutera för sin nya klubb Real Madrid mot Galatasaray i dagens Santiago Bernabeu Trophy efter att han har återhämtat sig från sin knäskada, rapporterar Marca.

Den 22-årige spelaren signerade för de spanska giganterna tidigare i sommar efter att ha lett Borussia Dortmund till Bundesliga titeln säsongen 2010/2011, men han har ännu inte burit Los Blancos vita tröja.

Matchen kommer att vara speciell för den förra Feyenoord spelaren eftersom han kommer att spela mot en klubb från hans hemland Turkiet.

Sahin kommer förmodligen att kämpa för en plats i Jose Mourinhos startelva denna kampanj, där spelare som Xabi Alonso och Sami Khedira hoppas att de kommer att behålla sin plats i mittfältet.

Real Madrid är redo att sälja Lassana Diarra till Tottenham för reapris - men på endast ett villkor


Real Madrid är redo att sälja Lassana Diarra för 11,5 miljoner euro till Tottenham, men Los Blancos kräver en stor andel av en möjlig försäljning av spelaren i framtiden.
Lassana Diarra

Den spanska huvudstadsklubben Real Madrid och engelsmännen Tottenham sägs vara nära att slutföra en affär angående Lassana Diarra, men det är något som kan sätta stopp för denna affär.

Los Blancos har accepterat att minska priset på den franska mittfältaren med 8,5 miljoner euro, vilket betyder att Santiago Bernabeu klubben är redo att sälja den förra Arsenal spelaren till White Hart Lane klubben för 11,5 miljoner euro.

Dock hävdar den spanska sporttidningen Marca att på grund av det låga priset har Real Madrid krävt en rejäl andel av en möjlig försäljning i framtiden. Detta är något som Spurs är absolut inte glada med, och affären kan kollapsa på grund av det.

Dock kommer förhandlingarna att fortsätta idag, och Diarra väntar på att en överenskommelse mellan de två klubbarna ska nås.

Pedro Leon vägrar lämna Real Madrid

Pedro Leon, som signerades av Real Madrid sommaren 2010, vägrar att lämna Los Blancos detta år.
Pedro Leon

Den spanska mittfältaren Pedro Leon gräver i hälarna över att lämna Santiago Bernabeu klubben, Real Madrid.

Den förra Getafe spelaren har fått reda på att han inte har någon framtid i den spanska huvudstadsklubben under den portugisiska tränaren Jose Mourinho, men Leon vägrar att lämna.

En källa nära den 24-årige spelaren sa till sporttidningen Marca: "Grabben har inte gjort något fel. Det var Madrid som sökte honom för ett år sedan och nu verkar det som om de dödar honom."

"Det lättaste vore om han går någon annanstans, men killen är sårad av deras (Real Madrids) behandling och hans beslut är förståeligt."

Mourinho har inkallat 27 spelare till onsdagens match mot Galatasaray


Den portugisiska tränaren har inkallat alla A-lags spelare plus sex akademispelare inför morgondagens Santiago Bernabeu Trophy mot den turkiska klubben Galatasaray.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:
Målvakter: Iker Casillas, Antonio Adan och Tomas Mejias.
Försvarare: Sergio Ramos, Ricardo Carvalho, Marcelo, Pepe, Raul Albiol, Alvaro Arbeloa, Raphaël Varane, Fabio Coentrao, Nacho och Mendes.
Mittfältare: Angel di Maria, Mesut Özil, Kaká, Esteban Granero, Nuri Sahin, Sami Khedira, Xabi Alonso, Jose Maria Callejon, Alex och Mandi.
Anfallare: Karim Benzema, Cristiano Ronaldo, Gonzalo Higuain och Alvaro Morata.

RFEF kommer att straffa Jose Mourinho, som möter flera matchers avstängning


Jose Mourinho kommer inte att gå fri från händelsen som ägde rum i Camp Nou - den portugisiska tränaren möter flera matchers avstängning.
Jose Mourinho

Det spanska fotbollsförbundet, RFEF, har meddelat att Real Madrids tränare Jose Mourinho kommer att bli straffad för att ha deltagit i en motbjudande incident med Barcelonas tränare Tito Vilanova under supercupens andra match på Camp Nou.

"Efter att ha granskat bilderna som skickades till oss av pressen, har RFEF kommit överens, i enlighet med artikel 22,1 i den disciplinnämnda koden, om att disciplinära åtgärder kommer att vidtas mot Jose Mourinho på grund av att han har genomfört åtgärder som kan strida mot artikel 98 och/eller artikel 100 i RFEFs disciplinära kod" skrev det spanska fotbollsförbundet på sin hemsida.

"Disciplinära åtgärder kommer också att vidtas mot Francesco Vilanova för att han genomförde åtgärder som strider mot artikel 111 och/eller artikel 112 i RFEFs disciplinära kod."

Det har rapporterats att Jose Mourinho kommer att bli avstängd från fyra till tolv ligamatcher, medan Vilano kommer att straffas från max fyra matcher.

Jose Mourinho: "Det finns ingen chans att jag lämnar Real Madrid"


Jose Mourinho förnekar rapporter som hävdar att han vill lämna Real Madrid, och bad Los Blancos supportrarna om ursäkt för sitt beteende i onsdagens Supercopa på Camp Nou.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho har förnekat rykten som säger att han kommer att lämna den spanska huvudstadsklubben samtidigt som han bad om ursäkt till klubbens supportrar för sin handlingar i förra veckans El Clasico mot Barcelona.

Mourinhos kommenterar kommer från Real Madrids officiella hemsida efter att Canal+ rapporterade att den portugisiska tränarens talesman sa att "The Special One" har funderat på att lämna Los Blancos.

"Endast de som inte känner mig kan drömma, hitta på saker eller tro på att jag kanske kommer att lämna Real Madrid i detta skede" sa Mourinho till Real Madrids officiella hemsida.

"Jag tror att många människor blev överraskade av Real Madrids kvalité som visades under försäsongen och det skulle vara en överraskande nyhet för dem om jag lämnade klubben nu. Omöjligt!".

"Jag har en fantastisk president, som är väldigt intelligent och som jag har en bra relation med. Jag har också en generaldirektör som jobbar för klubben 24 timmar per dag, så min motivation är enorm. Det finns ingen chans att jag lämnar. Aldrig i livet".

Mourinho passade även på att be klubbens fans om ursäkt för sitt beteende i Camp Nou då spelarna och tränarna från både hållen hamnade i en konflikt.

"Jag skulle även vilja be alla Madridistas om ursäkt, och endast till dem, för min attityd i vår senaste match. Vissa människor är bättre anpassade till hyckleri inom fotbollen än jag är, och de gömmer sina ansikten och viskar djupt inne i tunneln."

"Jag kommer inte att lära mig att vara en hycklare eftersom jag inte vill det."

Nuri Sahin har återhämtat sig från sin skada och återvänt till träningen


Den spanska huvudstadsklubben bekräftade på sin officiella hemsida att turken Nuri Sahin har återvänt till träningen.
Nuri Sahin

Real Madrid
har avslöjat på sin officiella hemsida att mittfältaren Nuri Sahin är på väg att återvända till planen efter att den förra Borussia Dortmund stjärnan återhämtade sig från sin skada.

22-åringen lämnade Bundesliga mästarna för Santiago Bernabeu klubben i sommar, men en knäskada har hindrat honom från att debutera för Los Blancos än så länge.

Sahin skadade sig för ungefär fem veckor sedan och förväntas bära Real Madrids tröja för första gången i försäsongsturnén i Kina.

Dock drabbades den turkiska mittfältaren av ett mindre bakslag som hindrade honom från att spela i ytterligare tre veckor.

Sahin kan inkluderas i Real Madrids trupp inför onsdagens Santiago Bernabeu trofé mot Galatasaray, men tränaren Jose Mourinho har ännu inte bestämt sig för om nyförvärvet ska spela.

Real Madrid sägs vara beredda att sälja Kaká, och brassen favoriserar en flytt till Arsenal


Trots att Kaká nyligen sa att han vill stanna i Real Madrid, har det rapporterats att brassen vill ta av sig den vita tröjan och ta på sig Arsenals röda skjorta.
Kaká

Real Madrid
s president Florentino Perez har lagt en prislapp på 35 miljoner euro på den brasilianska stjärnan Kaká, rapporterar den spanska median.

Tidningen Sport säger att fem klubbar jagar den förra World Player of the Year, som har misslyckats med att imponera på Santiago Bernabeu klubben än så länge.

AC Milan och Inter vill köpa tillbaka Kaká till Italien, medan Paris Saint-Germains nya ägare ser mittfältaren som det stora namnet de behöver för att påskynda sina marknadsplaner.

Arsenal sägs också vara intresserade av playmakern, medan hemmaklubben Sao Paulo står i bakgrunden. Dock har det rapporterats att Kaká föredrar en flytt till London, men hans lön och Florentinos prislapp gör en flytt till Gunners nästan omöjlig.

Harry Redknapp säger att Tottenham är nära att signera Lassana Diarra


Harry Redknapp säger att en affär mellan Real Madrid och Tottenham angående Lassana Diarra är nästan slutförd.
Lassana Diarra

Efter förlusten mot Manchester United, sa Tottenhams tränare Harry Redknapp att den engelska klubben är fortfarande i samtal med Real Madrid angående mittfältaren Lassana Diarra.

Den 46-årige engelsmannen bekräftade att Los Blancos franska 26-åring, som han jobbade med i Portsmouth, är en spelare som han håller koll på.

"Diarra är ännu en spelare som är tillgänglig och jag tror att det är en möjlig affär."

Diarra blev varken inkallad till Real Madrids försäsong i USA och Kina eller till de senaste matcherna mot rivalerna FC Barcelona.

Valencia planerar att erbjuda Real Madrid 10 miljoner euro för Raul Albiol


Real Madrids försvarare Raul Albiol har uppmärksammat sin förra klubb Valencia, som är redo att köpa tillbaka sin mittback.
Raul Albiol

Den spanska La Liga klubben Valencia överväger att samla ihop ett 10 miljoner euro erbjudande för Real Madrids försvarare Raul Albiol, hävdar den spanska sporttidningen Marca.

Den spanska mittbacken signerade för Real Madrid från självaste Valencia sommaren 2009 för en avgift på runt 15 miljoner euro.

Men på grund av att de portugisiska duon Pepe och Ricardo Carvalho är klubbens startspelare och att den spanska huvudstadsklubben nyligen signerade Raphaël Varane, rapporterades det att Albilol var öppen för en flytt tillbaka till Mestalla.

Den 25-årige backen spenderade fyra framgångsrika säsonger i Valencia, som tros vara intresserade av att använda pengarna som de tjänade på att sälja Juan Mata till Chelsea (30 miljoner euro) på att finansiera en affär för Albiol.

Dock tror man att Jose Mourinho kommer att ha svårt med att acceptera en sådan affär, speciellt med tanke på att transfermarknaden stänger nästa veckan.

Rosell angående konfliken mellan Madrid och Barca: "Det är dem som är problemet, inte vi"


Barcelonas president säger att Real Madrid och Barcelona måste sluta bråka, och att problemet ligger hos den spanska huvudstadsklubben.
Sandro Rosell

Barcelona
s president Sandro Rosell har försökt att lugna ner den växande spänningen mellan hans klubb och rivalerna Real Madrid.

Det har endast blivit mer och mer spänning i matcherna mellan Real Madrid och Barcelona under det senaste året. Spaniens största klubbar har bråkat väldigt mycket, som i bland annat den senaste Supercup matchen då både spelarna och tränarpersonalen hamnade i en konflikt.

Rosell däremot har beordrat sin klubb att förbättra denna situation, och klandrar Real Madrid för detta problem.

"Tillsammans måste vi minska spänningen. Om vi inte är förnuftiga kommer det sluta med att vi dödar varandra på gatan. Bilderna säger det hela. Det är dem som är problemet, inte vi. Bilderna säger allt och myndigheterna måste bestämma sig för om de ska göra något åt detta."

När Rosell sedan pratade om bråket mellan Vilanova och Mourinho, sa han: "Vilanova var den första som inte ville ha något mer problem."

Varför Real Madrids spelare och tränare står bakom Jose Mourinhos sida


Real Madrid
s spelare och tränarpersonal står bakom Jose Mourinho efter onsdagens Supercopa match mellan Los Blancos och Barcelona.

Mourinhos konflikt med Barcelonas tränarassistent Tito Valinova har fördömts av många inom den spanska fotbollen, men de som står nära den spanska huvudstadsklubben säger att hans spelare och tränarpersonalen stöttar Mourinho på grund av Vilanovas och Barcelona spelarnas beteende.

AS säger att dessa är anledningarna till att Real Madrid spelarna stöttar Mourinho:

- Vilanova förolämpade Real Madrids utespelare och de som satt i bänken ständigt efter att det hade gått 90 minuter av matchen.
- Lionel Messi retade upp Los Blancos tränarpersonalen genom att spotta framför deras "skyddsrum".
- Messi knuffade Fabio Coentrao.
- Messi gestikulerade mot Real Madrid bänken.
- David Villa och Victor Valdes slog Mesut Özil.

Det har framkommit att Real Madrids spelare är upprörda över att alla är endast emot tränaren Jose Mourinho, medan ingen talar ut om provokationen utförd av Barcelonas spelare och bänk.

Inter planerar att lägga ett bud på Kaká

Inter planerar att tjäna pengar på Samuel Eto'o och köpa Real Madrids brasilianske mittfältare Kaká.
Kaká

Inter
har ännu inte gett upp jakten på den brasilianska Real Madrid stjärnan Kaká, och förbereder ett bud på år 2007:s Ballon d'Or vinnare, rapporterar Marca.

Giuseppe Meazza klubben har länge kopplats med den 29-årige playmakern, som har än så länge insisterat på att han vill stanna i Real Madrid eftersom han är ute efter att visa sig vara värd de pengar som Los Blancos betalade för honom för två år sedan.

Dock ser det ut som att den förra AC Milan stjärnan kommer att vilja lämna Santiago Bernabeu klubben med tanke på att han förmodligen inte vill sitta på bänken säsongen 2011/2012.

Kakás nuvarande kontrakt med Real Madrid löper ut sommaren 2015, men La Liga giganterna kan bli frestade att tjäna pengar på brassen om ett erbjudande nära 30 miljoner euro kommer in.

Inter planerar att sälja Samuel Eto'o, som förväntas lämna Italien för Anzhi Makhachkala inom kort, och det sägs att med pengarna de tjänar på den förra Barcelona spelaren kommer de att köpa Kaká.

Klubbar som Milan, Paris-Saint Germain och Arsenal har också kopplats med mittfältaren, men den franska klubben har nyligen signerat Javier Pastore från Palermo medan Milans tränare Massimiliano Allegri sa nyligen att det inte var möjligt att signera klubbens förra stjärna.

Barcas direktör: "Vi kom överens om att inte vidta några rättsliga åtgärder mot Mourinho"


Den katalanska klubbens sportdirektör säger att Barcelona inte kommer att anmäla Jose Mourinho på grund av händelsen som ägde rum i onsdags förra veckan.
Jose Mourinho

Barcelona
s sportdirektör Andoni Zubizarreta har avslöjat att klubben inte kommer att skicka in en anmälan mot Real Madrids tränare Jose Mourinho på grund av det som hända i förra veckans Supercopa match, eftersom han anser är det är upp till Los Blancos att göra något åt detta "problem".

Den portugisiska taktikern gick in på planen efter att vänsterbacken Marcelo fick ett rött kort i slutet av matchen, och sedan nöp han Barcelonas assisterande tränaren Tito Vilano, vilket var något som Zubizarreta blev överraskad av.

"Jag har aldrig sett något sådant i min karriär. Dock är det upp till Real Madrid att analysera vad som hände och fatta ett beslut om de ska göra något eller inte. Om inget händer, okej, vi går vidare" sa Zubizarreta till Televisio de Catalunya.

"Pres
identen Sandro Rosell pratade med både Pep (Guardiola) och Tito. Presidenten betonade att det ska handla om fotboll och inget annat. Det som hände pratar för sig själv och vi kom överens om att inte vidta några rättsliga åtgärder."

Jose Mourinho har sagt till Pedro Leon att hitta en ny klubb


Den portugisiska taktikern, Jose Mourinho, har sagt till den förra Getafe mittfältaren Pedro Leon att hitta en ny klubb.
Pedro Leon

Den spanska huvudstadsklubbens tränare Jose Mourinho har sagt till Real Madrids 24-årige ytter, Pedro Leon, att hitta en ny klubb innan sommarens transfermarknad stänger.

Den spanska sporttidningen AS säger att spanjoren kommer aldrig att spela för Los Blancos medan Mourinho är tränare för Santiago Bernabeu klubben.

Om Leon lämnar Real Madrid tror man att han kommer att flytta till någon utav klubbarna som han har kopplats med; Aston Villa, Everton eller Sunderland.

Sami Khedira bekräftar: "Jag har inget Twitter konto"


Vissa har bett mig att skriva det "Sami Khedira" skrev på Twitter, att David Villa inte förolämpade Mesut Özils religion (Islam). När jag svarade att man inte vet om det verkligen är hans konto, att Real Madrid har endast bekräftat att han har ett Facebook konto, anklagade dem mig för att inte vilja inse "sanningen". Men nu har självaste Khedira svarat på anklagelsen.

"Hej allihopa,
idag har jag en viktig nyhet att dela med mig. Under den senaste tiden har det ryktats att jag har ett Twitter konto och att jag kommenterade en aktuell händelse (Supercopa bråket). Allt som har skrivits där är inte från mig! Jag har inget officiellt Twitter konto. All uttalande som du kan läsa där gjordes av ett falskt konto" skrev Khedira på Facebook.

Alves om Real Madrid och Mourinho: "Om man har en negativ förebild, gör man negativa saker"


Barcelonas högerback, Dani Alves, säger att Jose Mourinho är alltför negativ, medan Pep Guardiola är positiv.
Dani Alves

Barcelona
s brasilianske försvarare, Dani Alves, har skyllt onsdagens bråk mellan Spaniens största klubbar på Real Madrids tränare Jose Mourinho.

Alves anser att onsdagens Supercopa match mellan Real Madrid och Barcelona inspirerades av den förra Inter och Chelsea tränaren.

"Man måste alltid vara superlugn i sådana matcher, eftersom det finns intensitet i ditt hjärta och då kan man göra misstag" sa Alves till Barca TV.

"Om man har en negativ förebild, gör man negativa saker. Om man har en positiv förebild, som Guardiola, som säger positiva saker, som säger att du måste gå ut på planen för att tävla och spela fotboll, blir det mycket bättre."

Harry Redknapp: "Vi pratar fortfarande med Lassana Diarra och Emmanuel Adebayor"


Tottenhams tränare har medgett att han kan ha signerat Lassana Diarra och Emmanuel Adebayor till på måndag.
Lassana Diarra & Emmanuel Adebayor

Tottenham
s tränare Harry Redknapp hoppas att han kan slutföra en dubbelsignering inom de närmaste 24 timmarna.

Den engelska tränaren hoppas fortfarande att han signerar Real Madrids franska mittfältare Lassana Diarra och Manchester Citys oönskade anfallare Emmanuel Adebayor.

"Vi pratar fortfarande med båda, men jag vet inte vilka framsteg som har skett" sa Redknapp, rapporterar Tribalfootball.

"Men om vi får dem, vet jag inte hur redo de kommer att vara för att spela på måndag. Det beror på vilket arbete de har gjort."

Mourinhos talesman: "Jose kommer inte att be Barcelona om ursäkt"


Den 48-årige tränaren, Jose Mourinho, kommer inte att be Barcelona om ursäkt för sina handlingar i onsdagens Supercopa match.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho kommer inte att be om ursäkt för sin inblandning i onsdagens bråk, då Los Blancos spelade supercupen mot Barcelona, sa portugisens talesman Eladio Parames.

Den portugisiska taktikern deltog i konflikten i slutfasen av Barcelonas 3-2 vinst på Camp Nou genom att nypa Tito Vilanova på ögat.

I lördags rapporterade Marca att den förra Inter och Chelsea tränaren var redo att be om ursäkt, men hans talesman har förnekat detta.

"Jose kommer inte att be om ursäkt och han är fast besluten vid att försvara Real Madrid" sa Parames till Ansa.it.

Arsenal kontaktade Real Madrid angående två utav Los Blancos spelare


Senaste nytt: Arsenal har kontaktat Real Madrid för att fråga om möjligheten att signera två utav lagets stjärnor.
Karim Benzema & Kaká

Den engelska BBC Sport har avslöjat att Arsenal har ringt två samtal idag - det första till Lille angående möjligheten att signera Hazard och det andra till Real Madrid angående två utav deras spelare.

BBC
s Derek Derango hävdar på Twitter att Arsenal FC har kontaktat den spanska huvudstadsklubben angående två spelare, och man tror att dessa två är brassen Kaká och fransmannen Karim Benzema.

Den engelska klubben frågade Los Blancos om möjligheten att signera duon, dock vet man ännu inte vad Real Madrid svarade.

Dock är sannolikheten att Gunners signerar de två spelarna mycket liten med tanke på att mittfältarens och anfallarens lön är ganska hög.

Juanfran har förlängt sitt kontrakt med Real Madrid Castilla


Real Madrid Castillas ytter har skrivit på ett nytt kontrakt med Los Blancos, och kommer att stanna i Madrid i ytterligare tre år.
Juanfran

Den spanska högeryttern Juanfran har förlängt sitt kontrakt med den spanska huvudstadsklubben Real Madrid till år 2013.

Man trodde att den 23-årige spelaren skulle lämna Santiago Bernabeu klubben redan i sommar, men istället signerade han ett treårskontrakt och tystade alla rykten.

Jorge Valdano: "Det som hände ärar inte Real Madrid eller Mourinho"


Real Madrids förra generaldirektör, Jorge Valdano, säger att Jose Mourinho inte borde ha inblandat sig i konflikten som ägde rum i onsdagens Supercopa match mellan Real Madrid och Barcelona.
Jose Mourinho & Jorge Valdano

Den förra generaldirektören i Real Madrid, Jorge Valdano, har "skällt ut" Jose Mourinho för sin inblandning i bråket under den andra matchen av Supercupen mot Barcelona.

Den portugisiska taktikern deltog i konflikten i slutfasen av Barcelonas 3-2 vinst på Camp Nou. "Mou" har varit ett subjekt för intensiv granskning för sina handlingar i onsdagens tävling, och Valdano, som inte ser portugisen öga mot öga, har kritiserat tränarens uppförande.

"Låt oss säga att det som hände ärar inte Real Madrid eller Mourinho. Jag är säker på att ingen är stolt över vad som hände" sa Valdano till ADN Deportes.

"Mourinho kom till en klubb med 109 år av historia och självklart representerar han en klubb med en väldigt solid kultur. Det som hände är att i sådana tillfällen blir spänningen mellan Real Madrid och Barcelona så hög att alla övervinns av trycket."

Macheda är på Real Madrids sida och truppen blev sårade av Barca spelarnas kommentarer


Federico Macheda är på Real Madrids sida:
Den 19-årige Manchester United spelaren, Federico Macheda, skrev på Twitter igår kväll efter matchen mellan Real Madrid och Barcelona: "Vi kommer att se i slutet av säsongen vilka som har rätt... Barca är fortfarande bra, men jag tror att Madrid kommer att vinna den!".

Federico Macheda

 

Real Madrid spelarna blev sårade av kommentarerna från Barcelona spelarna: När Real Madrid spelarna fick höra kommentarerna som Xavi och Pique sa till median efter gårdagens match, satt de i bussen och blev sårade av dem (kommentarerna).


Sårade

Paris Saint-Germain är intresserade av Kaká

Efter att ha kopplats med bland annat AC Milan och Chelsea, sägs fransmännen Paris Saint-Germain vara intresserade av Kaká.
Kaká

Den franska klubben Paris Saint-Germain visar inget tecken på att de är klara med sommarsigneringar eftersom det nu ryktas att de är ute efter Real Madrids stjärna Kaká.

Sky Sport Italia
rapporterar att den franska klubben är nu ute efter att locka den 29-årige playmakern från Santiago Bernabeu klubben.

Den förra AC Milan mittfältaren har sagt att han vill stanna med sin nuvarande klubb efter att ha pratat med Jose Mourinho, men trots detta har Kaká kopplats med en flytt tillbaka till San Siro klubben. Dock har italienarnas vicepresident Adriano Galliani sagt att det skulle vara omöjligt.

PSGs tränare, som jobbade med Kaká i Milan, är nu intresserad av att signera brassen efter att Serie A mästarna har gett upp jakten på spelaren.

Leonardo är en beundrare av Kaká och efter att ha signerat Javier Pastore från Palermo för 43 miljoner euro i sommar, är brassen ute efter ytterligare talanger.

Mesut Özil angående konflikten med David Villa: "Jag är oskyldig!"


Mesut Özil har pratat om onsdagens händelse med den tyska tidningen Bild, och insisterade på att han är den oskyldige.
Mesut Özil & David Villa

Real Madrid
s tyska playmaker Mesut Özil har pratat om händelsen som ägde rum i onsdagens Supercopa match mellan Real Madrid och Barcelona.

I de sista minuterna av matchen blev det ett stort bråk mellan de två lagen efter att Marcelo fällde Barcelonas nyförvärv Cesc Fabregas. Den brasilianske försvararen blev utvisad tillsammans med både Özil och David Villa.

När 22-åringen  pratade med tidningen Bild insisterade han på att han inte gjorde något fel, och sa: " Jag är oskyldig! Detta kan ses på TV. När mina lagkamrater blir attackerade försöker jag hjälpa."

Videobevis visar att det var en konflikt mellan Özil och Villa och att Barcelona anfallaren slog sin motståndare i ansiktet. När Özil blev sedan vansinnig på Villas handling, fick han ett rött kort - vilket var hans första någonsin.

Neymars Pappa: "Real Madrid är det bästa alternativet för min son"


Neymars pappa anser att en flytt till Real Madrid skulle vara det bästa alternativet för hans 19-årige son.
Neymar

Neymar
s pappa har uttryckt sin åsikt om att Real Madrid skulle vara det bästa alternativet för den brasilianska Santos stjärnan om han bestämmer sig för att lämna sin nuvarande klubb.

Den 19-årige anfallaren har ständigt kopplats med Santiago Bernabeu klubben, men Santos har ingen avsikt att tjäna pengar på Neymar förrän efter Klubb-VM i december.

Målgöraren har också kopplats med andra lag som Barcelona, Chelsea och Juventus, men Neymars pappa skulle föredra att se honom spela för den spanska huvudstadsklubben.

"Real Madrid är världens bästa klubb i Europa om man tittar på deras facilitet och sättet de behandlar sina spelare. De är det bästa alternativet för min son" sa pappan till Esporte Interativo.

"Det är min dröm att han stannar med Santos tills efter VM 2014. Men om du frågar mig om andra klubbar skulle jag säga att Madrid är det bästa alternativet. Dock har inget hänt än."

Den italienska median hävdar att Kaká vill flytta tillbaka till sin gamla klubb, Milan


Trots att Kaká har upprepade gånger sagt att han vill stanna i Real Madrid, rapporterar den italienska median att brassen vill flytta tillbaka till Milan.
Kaká

Det har tidigare rapporterats att Kaká kan vara Milans "Mister X", och nu hävdas det att Real Madrids stjärna vill återvända till sin gamla klubb.

Den brasilianske playmakern har flera gånger sagt att han vill stanna i Real Madrid och visa att han är värd de 65 miljoner pund som Los Blancos betalade San Siro klubben år 2009.

Men nu rapporterar Il Corriere dello Sport att Milan är intresserade av att signera tillbaka den fallna mittfältsstjärnan, men då måste han acceptera en stor löneminskning om han vill flytta tillbaka till Italien.

Kaká är öppen om en flytt tillbaka till Milan och är redo att acceptera en löneminskning, men det enda som står i vägen för denna flytt är pappan som måste acceptera denna affär.

Rapport: Tottenham har nästan kommit överens med Real Madrid om en affär för Lassana Diarra


Real Madrid är redo att sälja Diarra, och det sägs att den spanska huvudstadsklubben har kommit överens om en affär med Tottenham.
Lassana Diarra

Den engelska klubben Tottenham är mycket nära att kommer överens om en affär för Real Madrids franska mittfältare Lassana Diarra.

The Daily Mail
säger att samtal mellan de två klubbarna har nästan slutförts, och tränaren Harry Redknapp hoppas att den 26-årige spelaren som han jobbade med i Portsmouth kommer att träna med Tottenham inom några dagar.

"Jag gillar honom" sa Redknapp rapporterar den engelska tidningen. "Ordföranden har försökt att göra något åt det här."

Tottenham avslöjade inte de exakta detaljerna av affären igår kväll, och det beror förmodligen på att Premier League klubben måste hitta ett sätt att möta Diarras lönekrav, som för närvarande tjänar mer än 100 000 pund i veckan.

En lån är möjlig, men det sägs även att Tottenham kommer att betala runt 14 miljoner pund för en spelare som Real Madrid signerade för 20 miljoner pund när han lämnade Portsmouth år 2009.

Innan, under och efter matchen mot Barcelona

Jag vet inte vad jag ska säga om gårdagens match. Den började väl .. helt okej, men slutade i katastrof. Och som en Real Madrid supporter kanske jag ser saker och ting ur endast en synvinkel, men jag måste medge att jag tappade respekten för en viss Barcelona spelare igår.

INNAN MATCHEN
: Real Madrid åkte till Barcelona kvällen innan gårdagens match spelades. När de väl var framme i den katalanska staden tränade de i Espanyols stadium.

(Klicka på bilderna för att se dem i större format)
Innan matchen Innan matchen Innan matchen
Innan matchen Innan matchen Innan matchen

Under tiden som Real Madrid spelarna förberedde sig inför den avgörande matchen, presenterades Los Blancos utlånade spelare Sergio Canales för Valencia.
Sergio CanalesSpelarna var uppspelta inför matchen och hoppades på det bästa resultatet. Innan andra halvlek började sa Ramos bland annat "Vamos, Vamos" (Kom igen, kom igen). De hade hopp om att de fortfarande kunde åka hem till Madrid som segrare.
Tunneln Tunneln Tunneln

UNDER MATCHEN: Både Real Madrid och Barcelona gjorde mål igår, men det var katalanerna som tog hem segern. Följande bilder visar hur Sergio Ramos reagerar på Real Madrids försvarsspel och Higuains glädje över Benzemas mål.


Förutom Benzema gjorde även Cristiano Ronaldo mål, vilket var hans 100:e mål i Real Madrid. Men var det verkligen portugisens mål, eller tillhör det Sergio Ramos?
Ramos eller Ronaldos mål

Inte så chockerande nog "attackerades" vissa utav Real Madrids spelare av grön laser. En utav de var Cristiano Ronaldo, som blev ständigt utbuad av Camp Nou publiken varje gång han hade bollen. Dessutom väcker bilden bredvid Cristiano Ronaldo (här under) frågor. Vad sa Pep till Benzema?


Filmningar var inget nytt igår, men herregud vad mycket utav det det var. Busquets, Pedro, Dani Alves, Andres Iniesta och Adriano var spelarna från Barcelonas sida som filmade. I Real Madrid var det väl bara Angel di Maria och Fabio Coentrao som filmade?
Trots att Ramos blev van med Barcelonas filmningar efter ett tag blev till och med han chockad när Adriano satte sig på golvet och låtsades ha ont i huvudet när Ramos inte ens var i närheten av honom.

Jag vet inte om Fabio Coentrao filmade här, men han överdrev nog lite med att rulla flera varv. Och var Xavi den enda Barcelona spelaren som fick ett gult kort?


Och nu går vi över till det stora bråket som har väckt all uppmärksamhet. Hur började bråket egentligen? Barcelonas nyförvärv Cesc Fabregas blev fälld av Marcelo (det var en hård smäll av brassen, så även om Fabregas filmade, så hade han "rätt" till att göra det). Mesut Özil ville försvara sin lagkamrat och lugna ner situationen. Då rusar hela Barca bänken upp och den första som pratade med Özil var David Villa. Helt plötsligt snackar Villa "skit" om Islam framför Özil (tysken är muslim). Özil ville förvara sin religion så han gick nära David Villa som förmodligen började känna sig nervös. Så vad är det första han gör? Han ger Mesut Özil en käftsmäll. Då lackade Özil ur och bråket blev allt större. Gonzalo Higuain såg när Villa slog Özil, så han "knuffade" undan Özil en aning för att gå fram till Villa och göra samma sak med honom så som Villa gjorde på Özil.

Özil kunde inte lugna ner sig och sa upprepande gånger ett svärord på spanska.

Och Higuain ville verkligen försvara sin lagkamrat som inte förtjänade att bli slagen i ansiktet.


Vad hände med Ramos då? Hade han något med bråket att göra? Njaa. Han försökte faktiskt lugna ner det, men i gengäld blev han strupen av Pinto.


Nu går vi över till Jose Mourinho. De flesta tror att Mourinho bara helt plötsligt gick fram till en assisterande tränare i Barcelona och nöp honom i ögat. Men så är inte fallet. Den assisterande tränaren, som heter Vilanova, slog Mourinho innan händelsen. Därför nöp Mourinho honom i ögat och blev knuffad ännu en gång några sekunder efter. Klicka här för att se Vilanova slå Mourinho innan det stora bråket.


Medan nästan alla spelare från båda lagen inblandade sig i bråket var det tre utav Real Madrids spelare som höll sig utanför (det fanns även Barcelona spelare som lämnade bråket). De första spelarna som gick därifrån var landslagskamraterna Kaká och Dani Alves. Sedan höll sig även Cristiano Ronaldo utanför konflikten och ställde sig några meter ifrån. Vem var den tredje Real Madrid spelaren då? Raphael Varane. Ingen överraskning dock.

Till slut var det Mesut Özil, David Villa och Marcelo som fick varsitt rött kort. Så trots att matchen ändå närmade sig sitt slut när de två Real Madrid spelarna blev utvisade, har Barcelona ännu inte besegrat Real Madrid med 11 spelare på plan.

>> Om du vill se bråket mellan de två lagen, klicka här för att se allt. <<

EFTER MATCHEN: Ramos skickade en hälsning till alla Real Madrid fans som fortfarande tror på Los Blancos. I ett meddelande som han publicerade på sin Facebook sida skrev han: "FC Barcelona 3 (Iniesta, Messi 2) - Real Madrid CF 2 (Ronaldo, Benzema). Supercopa mästare: FC Barcelona. En bra match för Real Madrid. Tack alla för er ovillkorliga support. Hala Madrid!!".

Dock var det inte bara Ramos som skickade ett meddelande till fansen, utan även Cesc Fabregas som fick ett svar tillbaka. Den förra Arsenal mittfältaren skrev på sitt Twitter konto: "Mästare! Mästare! Mästare! (...) Tack alla, jag känner mig så glad (...)".

Och det här var svaret han fick av ett fotbollsfan (jag vet dock inte vilket lag personen stöttar): "Du spelade i ungefär fyra minuter och sedan spenderade du tio minuter på marken och du är en mästare? Nej, bara nej."


 

De senaste uttalanden har kommit från båda hållen faktiskt. Men de riktigt irriterande uttalanden kommer från Barcelonas sida.

Xavi: "Det är synd att Madrids spelare inte stannade i slutet för att se oss lyfta trofén. Vi gjorde det i Copa. Man bör vara graciös vid förluster."

- Okej Xavi, visst, graciös och graciös. Men när man spelar mot ett lag fullt av filmare och fuskare i en match där domaren tycks vara partisk så vill man inte stanna och kolla på när ni lyfter en trofé som ni inte är värda. Och dessutom borde du vara tacksam över att Real Madrid spelarna åtminstone visade sitt stöd för Abidal då han hade cancer.

Iker Casillas:
"Alla såg vad som hände. Allt vi behövde säga har sagts tidigare. Grattis till mästarna dock. Det är allt."


- Du har rätt Casillas. Vi alla såg vad som hände.

Jose Mourinho: "Detta är en jätteliten titeln, men vi är inte glada över att inte ha vunnit den"


Jose Mourinho säger att Supercopa titeln inte är stor, och att Real Madrid har förbättrat sig jättemycket den senaste tiden.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho lugnade ner vikten av att förlora den spanska Supercupen mot Barcelona och underströk sitt lags tillväxt.

"Om vi säger att vi är mycket glada över att inte vinna en titel skulle vi vara hycklare" sa Mourinho till reportrar efter matchen. "Detta är en jätteliten titeln, men vi är inte glada över att inte ha vunnit den med tanke på lagets utveckling. Vi spelade båda matcherna jättebra, vi var fantastiska."

"Om vi kollar på matcherna (mot Barcelona) i de fyra senaste månaderna, kommer vi se att det är en bra balans. Många oavgjorda matcher, en vinst för oss i en final och en för dem idag - för att inte nämna matcherna som hade en historia som inte är värd att berättas."

"Från första minuten av den andra halvlek - och jag kommer inte kritisera det eftersom der finns folk som gör det - gömde sig bollpojkarna. Sådant händer med små lag när de möter svårigheter."

"Marcelo fick ett rött kort eftersom vi alla vet hur utmaningar i vissa områden av parken slutar."

Gerard Pique: "Mourinho förstör den spanska fotbollen, och han måste stoppas"


Spanjoren Gerard Pique anser att Mourinho bör stoppas eftersom enligt honom förstår portugisen den spanska fotbollen.
Gerard Pique & Jose Mourinho

Barcelona
s försvarare Gerard Pique hävdar att Real Madrids tränare Jose Mourinho "förstör den spanska fotbollen" efter portugisens kontroversiella upptåg under de två lagens Supercopa match igår.

Den katalanska klubben vann med 3-2 (totalt 5-4) och det var Andres Iniesta Karim Benzema, Cristiano Ronaldo och Lionel Messi som gjorde mål för sina lag.

"Jag hoppas att det inte är bråket som folk pratar om - det är en skam" sa Pique till reportrar efter matchen. "Det är inte första gången det har hänt och det är alltid samma spelare."

"Någon måste göra något här - Mourinho förstör den spanska fotbollen. De pratar mycket om katalanerna, men problemet ligger i Madrid."

"Jag anser att han går över gränsen, och han måste stoppas. Vi kan inte sluta på detta sätt varje gång. Om vi gör det kommer det att bli värre."

Sergio Ramos: "Vi spelade mycket bra i båda matcherna och lämnar med huvudet högt"


Trots att Real Madrid inte tog hem Supercopa titeln tycker Ramos att alla Madridistas ska hålla huvudet högt och vara stolta över vad Los Blancos har åstadkommit.
Sergio Ramos

Real Madrid
s försvarare Sergio Ramos har uttryckt sin stolthet över lagets prestation i de två matcherna mellan Los Blancos och Barcelona i Supercopa.

Santiago Bernabeu klubben vann inte den spanska titeln trots att de dominerade en aning i den första matchen. Dock betonade Ramos att Madrid ska vara stolta över vad den spanska huvudstadsklubben har åstadkommit, trots förlusten.

"Vi spelade mycket bra i båda matcherna och lämnar med huvudet högt. Vi spelade en seriös match här (Camp Nou) och hemma. Vi vann inte titeln, men vi spelade bra" sa Ramos till klubbens officiella hemsida.

"Barcelona var endast bättre i effektiviteten eftersom de aktiverades mer på sin chanser. Real Madrid gjorde ett stort intryck och visade en bra attityd, så ingen kan förebrå oss."

Ramos pratade sedan om det stora bråket som skedde i slutet av matchen, och sa: "Matcher som denna, där titlar står på spel, leder alltid till spänning. Vad som än händer på planen, stannar på planen. Jag vill inte göra några jämförelser med det som hände i det förflutna."

"Vi är ödmjuka och arbetar hårt, och vi är här för att ta Real Madrid till toppen. Säsongen är jättelång och vi går på rätt väg. Vi lär känna våra motståndare bättre och förbereder oss inför matcher på ett specifikt sätt."

Xavi: "Vi kunde inte spela eftersom Madrid endast sparkade och sökte efter bråk"


Den spanska vice-kaptenen i Barcelona, Xavi, säger att Real Madrid inte lät fotbollen att flöda igår kväll.
Xavi

Barcelona
vann sin tionde Supercopa titeln efter 5-4 vinsten (sammanlagt) mot deras närmaste rivaler, Real Madrid.

Den spanska mittfältaren Xavi attackerade Real Madrids taktik under matchen och hävdade att Los Blancos inte lät fotbollen att flöda, utan var mer inställda på att "endast sparka och söka efter bråk".

När Xavi pratade med median efter matchen, sa han: "Olyckligtvis är det bilden av Madrid. Kamerorna pratar för sig själva. Det är inte upp till myndigheterna. Vi kunde inte spela eftersom Madrid endast sparkade och sökte efter bråk."

"Man kan vara aggressiv eller över entusiastisk, men Marcelo ville skada Cesc. Det är bra att idag (igår) visades rättvisan."

"Vi är inte i bästa kondition, men vi har fortfarande besegrat Real Madrid, som noggrant förberedde sig inför Supercopa."

Real Madrids och Barcelonas startelvor

Real Madrids startelva: Iker Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Ricardo Carvalho, Fabio Coentão; Sami Khedira, Xabi Alonso, Angel di Maria, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo; Karim Benzema.

Real Madrids bänk:
Antonio Adan, Tomas Mejias, Kaká, Marcelo, Jose Maria Callejon, Varane, Arbeloa, Albiol, Granero, Higuain och Morata.

Skillnaden mellan denna och söndagens startelva är att Fabio Coentrão startar istället för Marcelo.

[ Barcelonas startelva: Victor Valdés; Dani Alves, Gerard Piqué, Mascherano, Abidal; Sergio Busquets, Xavi, Andres Iniesta; Lionel Messi, David Villa och Pedro.

Barcelonas bänk: Pinto, Fontàs, Adriano, Seydou Keita, Cesc Fabregas, Thiago och Alexis Sanchez. ]

Supercopa | Barcelona VS Real Madrid

Klockan 23:00 kommer kvällens avgörande Supercopa match mellan Real Madrid och Barcelona att spelas. För er som har tillgång till TV4 Sport kan alltså se den på TV, medan ni andra kan gå in på MyP2P, Rojadirecta, Sportlemon, ATDHE, SoccerTVLive, Freesports (Veetle), TRGoals (HD), Stopstream och P2Pstation för att se kvällens El Clasico.

Nu får vi hoppas att Los Blancos vinner kvällens match och tar hem säsongens första titel.

Pep Guardiola: "I den första matchen var Real Madrid bättre"


De katalanska giganternas tränare, Pep Guardiola, säger att Real Madrid var bättre i söndags och kommer förmodligen vara bättre än Barcelona idag också.
Pep Guardiola

Barcelona
s tränare Pep Guardiola har medgett att Real Madrid är bättre förberedda inför den andra matchen av den spanska Supercupen än den katalanska klubben.

Den spanska taktikern medgav att efter söndagens match mellan Spaniens största klubbar var hans lag efter i förberedelserna inför kvällens El Clasico.

Guardiola säger att Real Madrid har en viss fördel inför den andra matchen och betonade att hans lag måste göra sitt bästa för att vinna titeln.

"I den första matchen var Real Madrid bättre. I dessa tre dagar har vi förbättrat några saker, men jag tror att de fortfarande är bättre" sa Guardiola i en presskonferens.

"Det är känslan jag har, men varje match är en historia. Om den andra matchen spelades efter två veckor skulle det ha blivit annorlunda. Vi måste spela bättre än vi gjorde på Santiago Bernabeu för att vinna Supercupen."

"Vi måste spela med den typ av hastighet vi inte kunde lägga in i vårt spel häromdagen. Tre dagar har fått och vi har tränat ganska bra."

Guardiola avslöjade även att klubbens nyaste signering, Cesc Fabregas, kommer att inkallas till truppen, men sa inte om han kommer att starta mot Real Madrid.

"Vi får se imorgon (idag, onsdag). Han har tränat väldigt bra, mycket själv, men också lite med laget. Han kommer definitivt inkluderas i truppen, men imorgon (idag) får vi se om han kommer att spela 90 minuter eller inte."

Aitor Karanka: "Vi vet hur vår startelva ser ut, men vi kommer inte att säga något"


Den assisterande tränaren Aitor Karanka säger att Real Madrid kan besegra Barcelona på Camp Nou ikväll om de spelar så som de gjorde i söndags.
Aitor Karanka

Real Madrid
s assisterande tränare Aitor Karanka säger att han är säker på att hans lag kan besegra Barcelona i den spanska supercupen idag.

Förra säsongens Copa del Rey mästare kommer att åka till Camp Nou med en liten nackdel efter att ha fått ett 2-2 resultat på Santiago Bernabeu i söndags.

Los Blancos spelade en underhållande fotboll i den första matchen av Supercupen, och Karanka tror att om hans spelare presterar på samma nivå som helgens El Clasico, kommer de att gå segrande i denna tvåbenta affär.

"Om vi spelar så som vi gjorde häromdagen, kommer Supercopa trofén att tillhöra Madrid" sa Karanka i gårdagens presskonferens. "Vi hade många chanser att vinna (förra matchen), men de stora spelarna hade inte sin dag."

"De startade inte förra säsongen med sin bästa förmåga heller, men Cristiano (Ronaldo) och Karim (Benzema) slutade aldrig."

"Vi måste gå ut och vinna redan från start; visa en god nivå så som häromdagen och försäkra att det som visas på planen reflekterar över resultatet."

Rapporter föreslår att Fabio Coentrao kommer att starta istället för Angel di Maria ikväll, och Karanka försäkrade att det kommer att ske ändringar i startelvan, men han vägrade avslöja något mer.

"Vi vet hur vår startelva ser ut, men vi kommer inte att säga något" sa Karanka. "I Los Angeles visade han (Coentrao) vilken sorts spelare han är; han spelar på olika positioner."

"Han kommer att hjälpa oss mycket med sin kvalité och med det faktum att han är en mångsidig spelare."

Mourinho har inkallat 22 spelare till onsdagens andra Supercopa match mot Barcelona


Den portugisiska Real Madrid tränaren Jose Mourinho har inkluderat 22 män i sin trupplista för morgondagens andra match av den spanska supercupen mot Barcelona.

Granero, Morata och Mejias, som inte inkallades till söndagens match på Santiago Bernabeu finns nu med i listan. Dock kommer turkarna Nuri Sahin och Hamit Altintop att missa matchen på grund av respektive skador.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:
Målvakter: Casillas, Adan, Tomas Mejias
Försvarare: Carvalho, Pepe, Marcelo, Coentrao, Varane, Arbeloa, Albiol, Sergio Ramos
Mittfältare: Khedira, Xabi Alonso, Granero, Callejon, Di Maria, Özil, Kaká
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain, Morata

Inter är intresserade av Real Madrid trion Gonzalo Higuain, Marcelo och Angel di Maria


Inter är ute efter ersättare för Samuel Eto'o och håller koll på tre utav Real Madrids latinamerikanska stjärnor.
Gonzalo Higuain, Marcelo & Angel di Maria

Den italienska klubben Inter håller koll på ett antal Real Madrid stjärnor och funderar på att signera dem innan sommarens transfermarknad stänger.

Nu när det ser ut som att Samuel Eto'o kommer att signera för den ryska klubben Anzhi, är Inter ute i marknaden och letar efter en spelare som kan ersätta den förra Real Madrid och Barcelona spelaren.

Den italienska tidningen Il Corriere dello Sport säger att Inter ser Los Blancos anfallare Gonzalo Higuain som den ideala spelaren att fylla tomrummet Eto'o kommer att lämna efter sig.

Dock kommer inte Inter att sluta där; vänsterbacken Marcelo och yttern Angel di Maria finns även på deras shoppinglista.

Raul Albiol vill lämna Real Madrid för att spela regelbundet i en annan klubb


Real Madrids spanska mittback Raul Albiol vill lämna den spanska huvudstadsklubben för att spela regelbundet.
Raul Albiol

Den spanska mittbacken Raul Albiol känner sig utfryst av Real Madrid rapporterar den spanska median. Den förra Valencia försvararen fick sitta på bänken när Los Blancos mötte Barcelona i söndagens första Supercopa match.

Albiol vet att han har en liten chans att spela regelbundet för Jose Mourinhos lag, och nu sägs det att han är redo att gå vidare. Manchester City har kopplats med spanjoren, och det är mycket sannolikt att han lämnar inom kort.

Dessutom har det 18-årige nyförvärvet Raphaël Varane ersatt Albiol i Mourinhos planer inför den nya kampanjen.

Karim Benzema: "Vi har en god chans att slå Barcelona på onsdag"


Real Madrids anfallare Karim Benzema säger att Real Madrid har vad som krävs för att vinna onsdagens Supercopa final mellan Los Blancos och Barcelona.
Karim Benzema

Fransmannen Karim Benzema har sagt att Real Madrid har kvalitén som krävs för att besegra Barcelona i onsdagens Supercopa match på Camp Nou.

Båda lagen visade en underhållande match i söndags, och Benzema är säker på att Los Blancos kan få ett bättre resultat än 2-2 i den andra matchen av den spanska supercupen.

"Jag har en mycket bra känsla efter den föra matchen. Vi gjorde mycket mer än Barcelona i den första matchen. Vi vet att vi har allt i våra händer och att vi har en god chans att slå Barcelona på onsdag" sa Benzema till AS.

"Vi vill självklart vinna den spanska supercupen och det kan fortfarande gå hursomhelst efter den första matchen. Jag är säker på att den andra matchen kommer att vara en öppen match och vi kommer att gå ut för att vinna på onsdag."

Innan, under och efter matchen mot Barcelona

INNAN MATCHEN: Real Madrid hade en öppen träning för fansen den 13 augusti och mer än 57 000 fans såg sitt favoritlag träna dagen innan El Clasico ägde rum.

Träning Träning
Träning Träning

När träningen inte var öppen för fansen och median längre, tog Sergio Ramos och Mesut Özil en kort paus från träningen istället för att förbereda sig inför matchen mot Barcelona.
I en snabb intervju med Ronaldo frågade en inte så kunnig reporter den portugisiska anfallaren hur det går för Concentrao...

Reporter: Vad tycker du om Concentrao?
Ronaldo: Concentrao? Vilken fotbollsspelare är det?
Reporter: Ja, det är en fotbollsspelare, ja.
Ronaldo: Concentrao?! COENTRAO!
Reporter: Coentrao, ay, Coentrao!
Ronaldo småskrattar och säger: "Mycket bra! Coentrao är en.."
Ronaldo fortsätter inte på grund av att han inte kan sluta skratta.
Ronaldo: Coentrao är en mycket bra spelare, och jag är mycket glad över att han är här.

Och för att skämta frågar en annan reporter portugisen: "Är du koncentrerad (Concentrao)?"
Ronaldo skrattar och svarar: "Ja, jag är koncentrerad."

Här är videon:


När Real Madrid spelarna var på väg till bussen var det som vanligt flera fans som stod och hejade på sina idoler innan de gav sig iväg till Santiago Bernabeu stadion.


När spelarna stod i tunneln och var på väg att gå in på planen för att spela den första matchen av supercupen blev det ett litet missförstånd om vem (utav barnen) som skulle gå ut på planen med Pepe.


Gårdagens El Clasico sändes i 147 länder igår, och var den mest sedda i historien.
147 länder

Även om Guti inte spelar för Real Madrid längre, ser det inte ut som att han har lämnat Los Blancos. Innan matchen spelades igår skrev Guti på sin Twitter: "Jag hoppas att vår Madrid vinner, men att vinna två matcher kommer att bli tufft. Hala Madrid y Madridistas hasta al final".


UNDER MATCHEN: Spelarna som de flesta minst förväntade sig skulle göra mål (för Real Madrid) gjorde de två viktiga målen för Los Blancos igår. Mesut Özil gjorde det första målet, medan Xabi Alonso gjorde det andra. Dock verkar Real Madrid inte hålla koll på sina egna spelares namn. Xavi Alonso istället för Xabi Alonso?

Två utav de tre inkallade nyförvärven spelade mot Barcelona igår: Fabio Coentrao och Jose Callejon. Dock startade de inte matchen, utan Angel di Maria byttes ut mot Coentrao och Khedira byttes ut mot Callejon. Den tredje spelaren som gick in på plan var Gonzalo Higuain (Benzema byttes ut) medan brassen Kaká fick inte spela mot katalanerna.


Cristiano Ronaldo fick ingen straff igår, och Real Madrid, dess spelare och tränare var inte de enda som var besvikna på domarens beslut - utan även legenden Guti.

EFTER MATCHEN: Jag har inget emot Messi - inte alls - men jag anser inte att han var lysande igår bara för att han gjorde mål. Han rörde ju bollen trots allt endast tre gånger. På Goal.com blev Mesut Özil (Goals betyg) och Lionel Messi (fansens betyg) utsedda till Top of the Match, medan Angel di Maria (Goals betyg) och Cristiano Ronaldo (fansens betyg) blev utsedda till Flop of the Match. Var Ronaldo verkligen en flopp igår?Real Madrid däremot utsåg Fabio Coentrao och Xabi Alonso till Men of the Match. (Real Madrid utser endast någon/några utav sina spelare till Man (Men) of the Match.)

Dani Alves efter gårdagens match: "Pepe är inte min vän, utan vi är rivaler"


Dani Alves säger att Pepe inte är hans vän, och att domarna saknar karaktärer när de dömer en match på Santiago Bernabeu.
Dani Alves

Barcelona
s försvarare Dani Alves har offentligt sagt att det finns lite kärlek förlorad mellan honom och Real Madrids mittback Pepe efter söndagens 2-2 match mellan Camp Nou och Santiago Bernabeu klubbarna.

Alves och Pepes konflikt startade i förra årets Champions League semifinal då den portugisiska försvararen fällde Dani Alves och blev utvisad för något som många ansåg inte var ett rött kort. Och de två spelarnas konflikt förstärktes igår kväll.

Barcelonas högerback fick en hård smäll av Pepe, men Los Blancos 28-åring lyckades stanna på planen utan att få något gult- eller rött kort.

"Pepe är inte min vän, utan vi är rivaler. Låt oss ha det så. Domarna saknar ofta karaktärer när de är ansvariga för en match på Santiago Bernabeu" sa brassen till Sport.

Alexis Sanchez inför den kommande El Clasico: "Vi måste spela bra och vinna på onsdag"


Barcelonas nyförvärv Alexis Sanchez säger att gårdagens resultat var bra för de katalanska giganternas del, och att Barca måste vinna på onsdag.
Alexis Sanchez

Barcelona
s anfallare Alexis Sanchez har sagt att hans lag måste avsluta sitt jobb i den andra matchen av den spanska Supercupen mot Real Madrid på onsdag efter 2-2 resultatet på Santiago Bernabeu.

Sanchez, som flyttade till de katalanska giganterna från Udinese i sommar, debuterade för de spanska mästarna igår kväll och spelade hela matchen.

När chilenaren pratade med TVE efter matchen, sa han: "Det är ett bra resultat, men vi måste avsluta matchen i Barcelona för att kunna lyfta cupen. Vi måste spela bra och vinna på onsdag. Vi måste göra det klubben alltid gör: gå ut och vinna."

Om Kaká inte startar någon utav de fyra första matcherna kan han be om att flytta till Milan


Om Real Madrids brasilianske mittfältare Kaká inte startar någon utav de fyra första matcherna av den nya säsongen kan han be om att flytta till sin förra klubb AC Milan.
Kaká

AC Milan
kan välkomna Kaká tillbaka från Real Madrid innan sommarens transfermarknad stänger, rapporterar Tribalfootball.

Milans vicepresident Adriano Galliano har varit tystlåten angående den italienska klubbens försök att signera den förra Rossoneri stjärnan, men brassen kan bära den rödsvarta tröjan inom kort.

Man tror att Kaká kommer att värdera sin position med Real Madrid de kommande dagarna. Om han inte startar någon utav de fyra matcherna av säsongen, kan Kaká be om en flytt till Milan.

En låneflytt till San Siro klubben är även mycket möjligt, men det skulle innebära ett stort steg nedåt för Los Blancos som köpte playmakern för 56 miljoner pund år 2009.

Cristiano Ronaldo angående straffsituationen: "Det var en självklar straff"


Real Madrids portugisiska målgörare Cristiano Ronaldo var inte nöjd med domarens beslut att inte ge honom någon straff när Victor Valdes fällde honom.
Cristiano Ronaldo

Real Madrid
s anfallare Cristiano Ronaldo har uttryckt sin besvikelse på domarens beslut att inge ge honom en frispark i gårdagens oavgjorda Supercopa match mot Barcelona.

Den spanska huvudstadsklubben fick ingen frispark i den 82:e minuten då målvakten Victor Valdes tog tag i Ronaldos ben med sin högra arm och hindrade portugisen från att nå bollen.

"Det var en självklar straff, ingen tvekan om det" sa Ronaldo till den spanska sporttidningen Marca.

"Jag är säker på att vi kommer att gå ut och attackera igen när vi åker till Barcelona."

Sergio Ramos: "Vi var mycket bättre än de senaste matcherna mot Barcelona"


Los Blancos 25-årige högerback, Sergio Ramos, säger att hans lag borde ha lämnat Santiago Bernabeu med ett bättre resultat igår kväll.
Sergio Ramos

Real Madrid
s spanska försvarare Sergio Ramos har uttryckt sin besvikelse över gårdagens oavgjorda match mot Barcelona i supercupen.

Högerbacken anser att hans lag spelade bättre än den katalanska klubben och sa även att de hade otur i att inte göra fler mål.

"Vi hade många chanser att göra mål och det är därför detta resultat är otillräckligt. Vi spelade bra och var enligt min åsikt bättre" sa Ramos till klubbens officiella hemsida.

"Vi var mycket bättre än de senaste matcherna mot Barcelona. Vi visade ett fantastiskt spel och vi visste vad vi var tvungna att göra. Vi hade bollen under en längre tid, men vi hade brist på lycka."

Iker Casillas: "Jag är mycket nöjd med matchen, men missnöjd med resultatet"


Iker Casillas säger att han är nöjd med lagets prestation, men han är inte alls nöjd med matchens slutliga resultat.
Iker Casillas

Real Madrid
s målvakt Iker Casillas dolde inte sin frustration efter hans lags 2-2 resultat mot Barcelona i den första matchen av den spanska Supercupen.

Los Blancos gjorde två mål; ett i första halvlek, och ett i den andra halvleken. Efter matchen hyllade kaptenen Iker Casillas sitt lags prestation, men uttryckte även sin besvikelse med resultatet.

"I första halvlek spelade vi jättebra" sa Casillas till reportrar. "Jag är mycket nöjd med matchen, men missnöjd med resultatet."

"Spelet vi hade i den första halvleken är hur laget bör spela. Det var en bra match för att mäta Barcelonas och Real Madrids nivå, men säsongen har just börjat."

"Det säger inte mycket, men vi visade att vi hade ett lag att stå upp med när vi möter Barcelona."

Real Madrid 2 - 2 Barcelona

Mesut Özil gjorde matchens första mål i den tolfte minuten. Därefter gjorde David Villa (35') och Lionel Messi (45') mål för Barcelona. Xabi Alonso kvitterade för Los Blancos i den 53:e matchminuten.

Real Madrids startelva mot Barcelona

Real Madrids startelva: Iker Casillas; Sergio Ramos, Ricardo Carvalho, Pepe, Marcelo; Xabi Alonso, Sami Khedira; Mesut Özil, Angel di Maria, Cristiano Ronaldo; Karim Benzema.

Bänken: Antonio Adan, Jesús, Alvaro Arbeloa, Raul Albiol, Raphaël Varane, Jose Maria Callejon, Fabio Coentrão, Kaká och Gonzalo Higuain.

¡El Clasico Especial!

Real Madrid CF möter FC Barcelona på Santiago Bernabeu ikväll klockan 22:00. Matchen visas på TV4 Sport, men ni som ej har tillgång till denna kanal kan gå in på: MyP2P, FromSportCom, ATDHE och Rojadirecta för att se dagens El Clasico.Under de två senaste El Clasicon som har spelats anser jag att Real Madrid har blivit orättvist behandlade. Den allra sista matchen (Champions League, Semifinal 2) må ha varit okej, men matchen innan det (Champions League, Semifinal 1) var absolut inte så som jag föreställde mig den.

Bråk, filmningar, bråk, filmningar, bråk, filmningar är nästan en sammanfattning av hur just den matchen såg ut.
Bråk

Angående Pepes röda kort sa Dani Alves: "De kallade mig för en filmare. Både jag och han (Pepe) vet hur hårt han slog mig. Jag har dock inget sår eller något värre att visa.. Om man lyssnar på ljudet i tv:n kan man höra effekterna av hans slag. Om han hade brutit mitt ben kanske folk hade slutat prata... Det är bara lögner. Real har bra spelare, men de oroade sig mer över domarna."

Dock har Real Madrid lyckats vinna en utav de fyra senaste matcherna rättvist (till skillnad från vissa andra..).
Celebrating Celebrating

Varför Real Madrid är favoriter att vinna?
Japp, ni läste rätt. Real Madrid är favoriter att vinna dagens El Clasico, och den största anledningen till det beror förmodligen på att den spanska huvudstadsklubben spelar på hemmaplan.

Men det finns flera anledningar till det. En utav de är att Real Madrid har signerat "större" spelare. Spelare som är intressanta, som alla frågar sig vad de kan göra på planen. Barcelonas största värvning är förmodligen Alexis Sanhez, medan Real Madrid har signerat intressanta spelare som Fabio Coentrão, Raphaël Varane, Nuri Sahin och Jose Maria Callejon. Men tror ni att dessa nyförvärv (förutom den skadade Nuri Sahin då) kommer att spela ikväll?REAL MADRIDS SPELARE VS BARCELONAS SPELARE
Vilket lag har bäst målvakt, bästa mittfältare, bästa anfallare och bästa försvarare? Nu kommer jag att skriva vad jag tycker, och ni får gärna göra samma sak (i kommentarsfältet).

Iker Casillas eller Victor Valdes: Att Iker Casillas är Spaniens förstahandsmålvakt medan Victor Valdes är det spanska landslagets tredjehandsmålvakt säger det mesta. Självklart är Casillas bättre än Valdes!

Sergio Ramos eller Dani Alves: En sak som Dani Alves kan, men som inte Ramos har visat än så länge, är att filma. När vi däremot pratar om de två spelarnas färdigheter anser jag att Ramos är en aning bättre än brassen.

Ricardo Carvalho eller Eric Abidal: Det är faktiskt svårt med tanke på att båda spelarna har presterat så bra under den senaste tiden. Men efter att ha tänkt till anser jag att Carvalho är den bästa utav de två med tanke på att portugisen har visat att han kan spela på toppnivå i flera ligor.

Pepe eller Gerard Pique: Pepe, utan tvekan.. Portugisen kan spela i flera positioner och prestera briljant. En bättre mittback kan man inte hitta.

Marcelo eller Adriano: Marcelo på grund av samma anledning som jag anser att Pepe är bättre än Pique. Förutom att försvara kan brassen även attackera.

Xabi Alonso eller Xavi: Alonso är en viktig spelare för Real Madrid, men inte lika viktig som Xavi är för Barcelona. Enligt min åsikt är Xavi för närvarande den bästa defensiva mittfältaren.

Sami Khedira eller Sergio Busuqets: Khedira spelar väldigt bra på El Clasico mötena, vilket har förvånat mig faktiskt. Sergio Busquets må vara talangfull, men hans fula spel förstör hans fotbollsfärdigheter. Sami Khedira är bättre än Busquets - enligt min åsikt.

Mesut Özil eller Andres Iniesta: Özil är Real Madrids framtid och lika viktig är Iniesta för Barcelona. Men den som har visat sig vara bättre än den ena är Andres Iniesta. Dock tror jag att Özil kommer att vara bättre än spanjoren i framtiden.

Angel di Maria eller Seydou Keita: Det här är svårt, eftersom båda spelarna har visat sig vara riktigt bra spelare. Men med tanke på att Keita är mer erfaren röstar jag på honom.

Karim Benzema eller David Villa: Förr ansåg jag att det var väldigt jämt mellan dessa två spelare, men nu tycker jag att den ena har förbättrat sig medan den andra ligger på samma nivå som tidigare. Fransmannen Karim Benzema har bevisat att han är på väg uppåt.

Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi: Min åsikt har ej ändrats, utan snarare blivit starkare. Enligt mig är Cristiano Ronaldo världens bästa spelare för tillfället på grund av att portugisen har visat att han kan spela i flera lag och att han kan klara sig ensam om det så krävs. Lionel Messi har varken spelat i ett annat lag än Barcelona och inte heller bevisat att han kan klara sig utan Xavi och Iniesta. Kolla bara hur det går för honom i det argentinska landslaget.

Återstående Real Madrid spelare: Adan, Jesús, Kaká, Jose Maria Callejon, Gonzalo Higuain, Fabio Coentrao, Raphael Varane, Raul Albiol och Alvaro Arbeloa. (nio spelare)

Återstående Barcelona spelare: Sanchez, Pedro, Pinto, Mascherano, Fontas, Montoya, Dos Santos, Muniesa, Thiago, Maxwell, Pedro och Afellay. (tolv spelare)

Dessa Real Madrid spelare tror jag kommer att starta kvällens match: Iker Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Alonso, Khedira, Fabio Coentrão, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo och Karim Benzema.

Dessa Real Madrid spelare tror jag kommer att hoppa in under matchens gång:
Angel di Maria, Kaká och antingen Alvaro Arbeloa (istället för den nyligen skadade Sergio Ramos) eller Raphael Varane.

Vilka spelare tror ni kommer att starta kvällens El Clasico, och vilka kommer att bytas in/bytas ut?

Jose Mourinho: "Jag vill inte att en ny spelare ska komma"


Jose Mourinho har avslöjat att han inte är ute efter att signera en ny spelare i sommar, utan han är nöjd med den nuvarande Real Madrid truppen.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho tror inte att Santiago Bernabeu klubben kommer att signera fler spelare i sommar. De spanska giganterna har signerat Hamit Altintop, Jose Maria Callejon, Fabio Coentrão, Nuri Sahin och Raphaël Varane än så länge, men Los Blancos har starkt kopplats med Santos stjärna Neymar.

Mourinho däremot har avslöjat att han är nöjd med truppen, och när han pratade i en presskonferens innan dagens Supercopa match mot Barcelona, sa han att han är säker på att de nuvarande spelarna har tillräckligt med kvalité för att vinna alla tävlingar säsongen 2011/2012.

"Vi har haft 26 träningspass och sju vänskapsmatcher" förklarade den portugisiska tränaren. "De 26 träningspassen och de sju vänskapsmatcherna spelades i en och en halv timme var. Vi har förberett oss inför säsongen på bästa möjliga sätt. Vi har precis förberett oss inför Supercupen, men även för hela säsongen."

"Jag vill inte att någon från den grundläggande gruppen ska gå och jag vill inte att en ny spelare ska komma. Vi tror på varandra. Truppen är liten, men vi har några spelare från Castilla som är mycket mognare än tidigare. Jag hoppas att jag når slutet av säsongen med denna grupp."

Sedan pratade den förra Chelsea och Inter tränaren om sitt Champions League straff, och sa: "Jag kan inte prata om Champions League eftersom jag är straffad. Vi alla vet att UEFA inte kan klassificeras som en normal demokratisk organ. De kunde inte minska det (straffet) mer eftersom det skulle bli en pinsam situation."

Däremot sa Mourinho att han inte kommer fortsätta vara tyst, och deklarerade: "Kommer jag att vara tystare denna säsong? Ingen kan tysta mig."

Mourinho har inkallat 20 spelare till söndagens första Supercopa match


Jose Mourinho har inkallat 20 spelare till morgondagens Supercopa match mot Barcelona som kommer att äga rum på Estadio Santiago Bernabeu. Sergio Ramos, som nyligen var skadad, har återhämtat sig och inkallats till matchen. Dock har ej Granero, Sahin och Altintop inkluderats i trupplistan på grund av skador.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:

Målvakter:
Casillas, Adán y Jesús.
Försvarare:
Carvalho, Pepe, Marcelo, Coentrão, Varane, Arbeloa, Albiol och Sergio Ramos.
Mittfältare:
Khedira, Xabi Alonso, Callejón, Di María, Özil och Kaká.
Anfallare:
Cristiano Ronaldo, Benzema och Higuaín.

Ganso: "Det skulle vara en dröm att spela för min favoritklubb Real Madrid någon dag"


Real Madrid må vara intresserade av Neymar, men brassens lagkamrat i både landslaget och klubben, Ganso, drömmer om att bära Los Blancos tröja.
Ganso

Santos
playmaker Ganso har avslöjat att han drömmer om att flytta till Real Madrid och sa även att den spanska huvudstadsklubben är hans favoritlag.

Gansos landslag- och klubbkamrat Neymar har starkt kopplats med en flytt till Santiago Bernabeu klubben de senaste veckorna, och brassens agent har inte hållit det faktum att hans klient favoriserar en flytt till Real Madrid hemligt. Och Ganso medgav att en möjlighet att spela för Copa del Rey mästarna skulle passa honom.

"För mig skulle det vara en dröm att spela för min favoritklubb Madrid någon dag" sa Ganso till Marca.

När han sedan fick frågan om han hur han tror att det kommer att gå för Neymar om 19-åringen bär Real Madrids vita tröja, sa han: "Neymar kommer att få hela Bernabeu att stå upp. Han är inte galen, han är en fantastisk person och mycket professionell - en stjärna."

"Fansen skulle verkligen gilla honom, han är en spelare utöver det vanliga, nummer ett. Han skulle passa där perfekt."

Francisco Buyo tror att Real Madrid kommer att besegra Barcelona med 5-0 på hemmaplan


Real Madrid legenden Francisco Buyo är säker på att Real Madrid kommer att slå rivalerna Barcelona i Supercupen.
Francisco Buyo

Den förra Real Madrid målvakten Francisco Buyo är säker på att Jose Mourinhos män kommer att vinna den spanska Supercupen, och legenden förväntar sig att Los Blancos besegrar Barcelona med 5-0 i hemmaplan.

"Real Madrid är favoriter i Supercopa. Jag tror att de kommer att vinna den första matchen med 5-0. Det kommer sedan att sluta med en 3-1 vinst på bortaplan. Real Madrid har många kvalité spelare" sa Buyo till Marca.

Buyo spelade för Real Madrid från 1986 till 1997 och deltog i över 300 matcher. Han vann sex La Liga titlar och två Copa del Rey troféer under sin tid i Santiago Bernabeu.

Alcantara: "Det är ganska enkelt: Jag tror att Barcelona kommer att vinna mot Real Madrid"


Den spanska Barcelona mittfältaren Thiago Alcantara tror att Barcelona kommer att besegra Real Madrid i Supercopa.
Thiago Alcantara

Barcelona
s 20-årige spelare Thiago Alcantara är säker på att katalanerna har vad som krävs för att besegra Real Madrid i de två kommande matcherna i Supercopa.

"Det är ganska enkelt: Jag tror att Barcelona kommer att vinna och erövra trofén. När man behärskar alla defensiva och offensiva aspekter av matchen och njuter alltid av majoriteten av innehavet, sitter man i en god position att vinna" sa Alcantara till Sport.

"Vi inser att vårt hårda arbete och typiska spelstil har lett till en hel del framgång och vi kommer att fortsätta spela på detta vis. Real Madrid är våra största rivaler och man vill aldrig förlora mot dem. Så är fallet nu också."

Den första matchen kommer att spelas i Santiago Bernabeu på söndag, medan den andra matchen kommer att äga rum i Camp Nou tre dagar efter.

Sergio Ramos är tillbaka i träningen

Sergio Ramos har återvänt till träningen, men det är inte säkert att han hinner återhämta sig från sin skada tills söndagens match mot Barcelona.
Sergio Ramos

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho har fått positiva nyheter från Los Blancos läkare. Sergio Ramos, som skadade sig i Kina, verkar ha återhämtat sig från ryggskadan och återvände till dagens träning, rapporter AS.

Högerbackens skada upptäcktes i USA, men det var inte förrän laget åkte till Kina som skadan blev större. Ramos spelade inte vänskapsmatchen mellan Spanien och Italien, utan de senaste dagarna har han tränat individuellt för att vara i matchform för söndagens match.

Dock är det inte 100 procent säkert att Ramos kommer att spela mot Barcelona i den första matchen av Supercopa, men Mourinho är hoppfull om att försvararen kan delta i finalen.

Den förra Liverpool försvararen Alvaro Arbeloa förväntas ta Ramos plats i startelvan om den förra Sevilla spelaren inte hinner återhämta sig fullständigt.

Ronaldo: "Jag vill vinna titlar med klubben, inte förbättra mitt rekord från förra året"


Målgöraren Cristiano Ronaldo säger att han inte är ute efter att slå rekord, utan han har satt sitt sikte på att vinna titlar med Real Madrid den kommande säsongen.
Cristiano Ronaldo

Real Madrid
s portugisiska anfallare Cristiano Ronaldo längtar tills den kommande säsongen startar och han har klargjort att han vill vinna titlar - inte sätta individuella rekord.

Den förra Manchester United stjärnan gjorde imponerande 40 mål i La Liga förra säsongen, men trots detta vann han inte ligan och Champions League med Los Blancos.

"Självklart, jag kommer att göra mitt bästa för att ha en bra kampanj. Dock tänker jag inte på att förbättra mitt rekord från förra året" sa Cristiano Ronaldo till Marca.

"Jag vill vinna titlar med klubben och jag kommer att göra allt för att uppnå just det. Det är vad vi alla jobbar för."

Real Madrids Champions League bortatröja

Såhär ser den ut! Real Madrids bortatröja i Champions League (2011/2012) är röd. Dock bör det noteras att Real Madrid har ännu inte bekräftat detta, men enligt Unisport.dk ser den ut på detta sätt.

Denna tröja, som kommer att bäras av Los Blancos när de kämpar för att vinna Champions League titeln, är förmodligen säsongens största överraskning.

Men varför är den röd? Enligt officiella uttalanden från Adidas kommer inspirationen av den oväntade färgen från Champions League segern i Storbritannien.

Arsenal kommer att använda pengarna de tjänar på Fabregas och Nasri på bl.a. Benzema


Man tror att Arsenal kommer att sälja Cesc Fabregas och Samir Nasri i sommar, och med pengarna som de tjänar på de två spelarna kommer Gunners att försöka signera bland annat Karim Benzema.
Karim Benzema

Arsenal
s tränare Arsene Wenger förväntas använda pengarna som han tjänar på Cesc Fabregas och Samir Nasri på att signera en ny anfallare.

Det har rapporterats att Cesc kommer förmodligen flytta till Barcelona för 35 miljoner pund, medan Nasri kommer att gå till Manchester City för 22 miljoner pund.

Den engelska tidningen The Guardian säger att pengarna som Wenger tjänar på de två spelarna (57 miljoner pund) kommer han att använda på Valencias ytter Juan Mata och Real Madrids anfallare Karim Benzema.

Falcao kommer att avvisa alla erbjudanden från Premier League för att flytta till Real Madrid


Enligt rapporter kommer Falcao avvisa alla erbjudanden från Chelsea och Tottenham för att bära Real Madrids vita tröja nästa år.
Radamel Falcao

Den rapporterade Chelsea och Tottenham måltavlan Radamel Falcao kommer att avvisa alla erbjudanden från Premier League klubbarna i sommar för att flytta till Real Madrid nästa år, har det rapporterats.

Enligt den portugisiska tidningen A Bola, har den mycket eftertraktade Porto anfallaren satt sitt sikte på Santiago Bernabeu och Los Blancos är redo att vänta ett år för att signera honom.

Man trodde att Chelsea skulle vara klubben som signerar den 25-årige spelaren efter att Andre Villas-Boas lämnade Estádio do Dragão (Portos hemmaarena) för Stamford Bridge klubben.

Everton, Aston Villa och Fulham är intresserade av Pedro Leon


Real Madrid spelaren Pedro Leon jagas av tre Premier League klubbar; Everton, Aston Villa och Fulham.
Pedro Leon

Engelsmännen Everton, Aston Villa och Fulham slåss med varandra om Real Madrids ytter Pedro Leon efter att han vägrade flytta till Getafe.

Spanjoren misslyckades med att försäkra en regelbunden plats i Jose Mourinhos lag och Santiago Bernabeu klubben planerar att sälja honom i sommar.

Evertons tränare David Moyes är ute efter att förstärka sin trupp och har hållit koll på den 24-årige spelaren ett tag, men han möter konkurrens från Aston Villa och Fulham som har även kopplats med Leon.

Rapporter i Spanien hävdar att den förra Getafe spelaren kommer att diskutera sin framtid med Real Madrid och han är ute efter att flytta till Premier League.

Neymar förnekar att han förolämpade Real Madrid: "De är ett fantastiskt lag"


Rapporter hävdade att Neymar hade hyllat Barcelona och förolämpat Real Madrid, men nu förnekar brassen något sådant.
Neymar

Tidigare i veckan hävdades det att den brasilianska Santos stjärnan Neymar hade förolämpat Real Madrid och hyllat Barcelona genom att säga att de är världens bästa klubb.

Dock har anfallaren förnekat att han var respektlös mot Los Blancos, och sa till sporttidningen Marca innan Brasiliens match mot Tyskland igår att han aldrig skulle göra det: "Inte på långa vägar."

"De (Real Madrid) är ett fantastiskt lag detta år som kan vinna allt med spelarna de har. Madrid är en stor klubb med en stor historia, en av de bästa, ingen tvekan om det."

Dock har brassen ingen aning om hur hans framtid ser ut, och sa: "Min framtid? Vi får se. Vi har redan pratat om det mycket, varje dag. Jag kan inte säga något, verkligen, du måste förstå mig."

Real Madrid har sagt till Tottenham att höja sitt bud på Lassana Diarra


Real Madrid vill sälja Lassana Diarra så fort som möjligt, och därför har de sagt till Tottenham att höja sitt bud på mittfältaren om de vill ha honom.
Lassana Diarra

Den engelska klubben Tottenham har blivit tillsagda av Real Madrid att höja sitt bud på den franska mittfältaren Lassana Diarra.

The Daily Mail
rapporterar att Premier League klubbens första erbjudande på Diarra avvisades av den spanska huvudstadsklubben.

Förra säsongens Copa del Rey mästare vill tjäna minst 15,8 miljoner pund på den 26-årige spelaren vars lön ligger på 120 000 pund i veckan.

Andrej Arsjavin: "Jag skulle aldrig flytta till Real Madrid eftersom jag är ett Barcelona fan"


Arsenals ryska anfallare Andrej Arsjavin säger att eftersom han är en Barcelona supporter kommer han aldrig att överväga en flytt till Real Madrid.
Andrej Arsjavin (och Lionel Messi)

Arsenal
s anfallare Andrej Arsjavin har klargjort att han aldrig kommer att flytta till Real Madrid, eftersom han är ett fan av den spanska huvudstadsklubbens rivaler Barcelona.

Den ryska anfallaren gjorde det andra målet i Arsenals vinst mot Barcelona (2-1) i Champions League förra säsongen. Dock förlorade Gunners med 4-3 till slut, men trots detta fortsätter Arshavin att stötta de spanska mästarna.

"I Europa finns det bara en klubb som jag aldrig skulle gå till, och det är Real Madrid eftersom jag är ett Barcelona fan" sa den 30-årige Arshavin till Sport Express.

Pedro: "Real Madrid kommer att vara farligare än förra året"


Den 24-årige Barcelona spelaren Pedro säger att Real Madrid är mycket tuffare detta år än förra året.
Pedro (och Marcelo)

Barcelona
s anfallare Pedro har sagt att han tror att Real Madrid kommer att ge Champions League mästarna ett strängt prov denna säsong och spanjoren förväntar sig en tuff kampanj.

Santiago Bernabeu klubben kunde inte besvära den katalanske klubben i varken La Liga eller Champions League, men Pedro förväntar sig att Los Blancos kommer att vara ett större hot denna säsong.

"Real Madrid kommer att vara farligare än förra året. Deras spelare är verkligen igång nu och jag tror att det kommer att bli en lång och tuff säsong för oss" sa Pedro till El Mundo Deportivo.

"Vi vill verkligen vinna Supercupen. Det är ett viktigt mål för oss. Vi kommer att åka till Madrid med en titel som står på spel och det kommer att vara mycket spänning. Det kommer att vara ett bra test för laget."

"Real spelar ganska bra fotboll. De har många snabba spelare och det kommer att vara svårt att stoppa dem. Vi måste vara mycket uppmärksamma med deras kontringar."

Neymar: "Jag går igenom drastiska förändringar i min karriär för tillfället"


Neymar säger att han går igenom drastiska förändringar för tillfället och önskar att folk är lugna om bland annat en möjlig flytt till Real Madrid.
Neymar

Santos
anfallare Neymar har sagt att han går igenom drastiska förändringar efter ett år som gjorde honom till en av de mest eftertraktade spelarna på planeten.

Den 19-årige anfallaren, som nyligen kopplades med en flytt till Real Madrid, inkallades inte till VM 2010 för att spela med det brasilianska landslaget. Dock har han sedan dess visat sig vara en riktig talangspelare.

"Jag går igenom drastiska förändringar i min karriär för tillfället, men jag försöker att inte tänka på min framtid och på vad som kan hända. Jag vill bara jobba hårt med Santos och Brasilien för att fortsätta förbättra mig" sa Neymar rapporterar AS.

"Jag skulle vilja att folk lugnar ner sig. Jag är en person som bryr mig jättemycket om min karriär och jag kommer alltid att göra mitt bästa på planen."

Rapport: Emmanuel Adebayor kommer att vara Real Madrids sista signering i sommar


Rapporter hävdar att Emmanuel Adebayor kommer att vara Real Madrids sista signering i sommar.
Emmanuel Adebayor

Manchester City
s anfallare Emmanuel Adebayor förväntas vara Real Madrids sista signering i sommar, rapporterar den spanska median.

Tidningen Sport säger att Los Blancos tränare Jose Mourinho sa till Adebayor i slutet av säsongen att han kommer att göra allt för att signera honom inför den kommande kampanjen.

Nu är det inte mycket tid kvar tills sommarens transfermarknad stänger, och bud på Adebayor håller på att torka ut. Därför är Real Madrid den togolesiska målgörarens enda alternativ för tillfället.

De spanska giganterna hoppas att de kan signera anfallaren för 6 miljoner pund, och om de minskar priset med 2 miljoner pund kommer Fernando Gago att ingå i affären.

Raphaël Varane: "Jag kan inte se mig själv vara en del av startelvan nu"


Den franska försvararen Raphaël Varane har sagt att han aldrig tänkte på en flytt till Manchester United - klubben som även sades vara intresserade av 18-åringen.
Raphael Varane

Real Madrid
s nyförvärv Raphaël Varane har insisterat på att han aldrig övervägde en flytt till Manchester United - trot engelsmännens intensiva intresse.

Fransmannen hävdar att det endast var PSG och Real Madrid som har intresserade av honom, medan en flytt till England aldrig var nära.

"Det sorterades ut väldigt snabbt med Real" sa Varane till L'Equipe. "I början var det en hel del intresse från Manchester, men i mitt sinne fanns endast Paris och Real. Beslutet var enkelt i slutet eftersom PSG ville ha mig, inte tränaren. Om tränaren hade kommit till mig och sagt 'här är mitt projekt för dig', kanske det hade varit annorlunda."

"Innan jag signerade för Real mötte jag Mourinho i Madrid. Han sa till mig 'om du kommer, kommer du att vara en del av gruppen och inte lånas ut'. Han var mycket tydlig och det är betryggande när Jose Mourinho säger det."

"Nu är jag ute efter att förbättra mig. Jag vill spela så mycket som möjlig, men utan att pressa mig själv. Jag kan inte se mig själv vara en del av startelvan nu. Det är inte möjligt. Först måste jag anpassa mig."

Real Madrid har signerat den 7-årige argentinaren Leonel Angel Coira


Den spanska huvudstadsklubben har värvat den mycket unga Leonel Angel Coira från Argentina.
Leonel Angel Coira

Real Madrid
har signerat den sju-årige spelaren Leonel Angel Coira från Argentina. Den spanska klubbens talesman Juan Tapaidor bekräftade detta i måndags och sa även att Leo kommer att börja träna med sin nya klubb den 6 september.

Enligt rapporter var även Atletico Madrid intresserade av "Leo", men deras stadsrivaler hann signera Coira innan Atletico.

Den unga spelaren medgav att Barcelona stjärnan Lionel Messi var hans favoritspelare, men sa även att han föredrar Real Madrid framför Barca.

"Lionel Messi är min idol, men min dröm är att spela för Real Madrids A-lag" sa Leonel till Ole. "Jag kommer att starta träningen där den 6 september."

Leos pappa var glad med flytten och sa till ESPNSoccernet: "Det ser bra ut när jag säger det eftersom jag är pappan, men jag ser fram emot att se hur han spelar med bollen."

Iniesta angående Supercopa matchen mot Real Madrid: "Vi vill vinna den första matchen"


Den spanska playmakern, Andres Iniesta, säger att han hoppas att Barcelona kommer att vinna den första matchen av Supercopa så att det ser bra ut för katalanerna inför den andra matchen som spelas den 17 augusti.
Andres Iniesta

Barcelona
s mittfältare Andres Iniesta ser fram emot det kommande spelet i Supercopa mot Real Madrid, och avslöjade att den katalanske klubben är fast beslutna vid att få ett bra resultat i den första matchen av finalen.

Champions League mästarna förlorade den första matchen i Supercopa mot Sevilla förra året (3-1), dock vann de till slut med 5-3.

"Jag hoppas att detta års Supercopa inte kommer att vara som den förra" sa Iniesta, rapporterar EFE. "Vi vill få ett bra resultat i den första matchen så att det ser bra ut för oss inför den avgörande matchen. Vi tänker inte på att förlora på Bernabeu. Vi vill vinna den första matchen."

"Vi har jobbat hårt för att vara förberedda för denna match. Vi har tränat och spelat ganska bra. Matchen är runt hörnet nu och vi är ute efter att göra bra ifrån oss. Vi är motiverade att vinna vår första trofé av säsongen och vi kommer att åka dit för att vinna."

Neymars agent säger att hans klient inte kommer att flytta till Real Madrid år 2011


Neymars agent har bekräftat att hans klient inte kommer att lämna Santos detta år, men det finns en möjlighet för brassen att flytta till Real Madrid år 2012.
Neymar

Wagner Ribeiro
, Neymars agent, har återupprepat att hans klient inte kommer att lämna sin nuvarande klubb för Real Madrid i detta års transfermarknad.

Den 19-årige anfallaren har ständigt kopplats med en flytt till Santiago Bernabeu klubben och de spanska rapporterna hävdade i helgen att en överenskommelse mellan Real Madrid och Santos har nåtts.

Dock har Ribeiro sagt att Neymar inte kommer att lämna Santos tills efter Klubb-VM i Japan i december år 2011.

"Alla rapporter är inget annat än spekulationer. En överenskommelse med Real Madrid är inget alternativ förrän 2012. Vi har en bra relation med Madrid, men inget kommer att hända innan den 31 augusti. Dock är allt möjligt nästa år" sa Ribeiro till Folha de Sao Paulo.

Rapporter från Brasilien föreslog att
Corinthians är även intresserade av att signera den brasilianske stjärnan och klubbens president Andres Sanchez har bekräftat att de har kontaktat Neymar under Copa America. Dock avvisade målgöraren den brasilianske klubbens erbjudande direkt.

"Jag har pratat med honom (Neymar) eftersom han är min vän. Jag sa till honom att jag var seriös med att se honom spela för Corinthians. Han var dock inte intresserad" sa Sanchez till
Radio Bandeirantes.

Filippo Inzaghi: "Om Kaká kommer tillbaka kommer alla att vara glada"


Kakás förra lagkamrat i AC Milan, Filippo Inzaghi, hoppas att brassen är spelaren som tränaren Massilmiliano Allegri är ute efter.
Kaká & Inzaghi

AC Milan
s anfallare Filippo Inzaghi har öppnat dörren för Real Madrids brasilianske playmaker Kaká. Den 29-årige spelaren har länge kopplats med en flytt tillbaka till sin förra klubb där han hade sin bästa tid inom fotbollen.

Milans tränare Massilmilano Allegri har nyligen medgett att en flytt för Kaká var osannolik, medan klubbens vicepresident Adriano Galliani sa att en flytt för klubbens förra stjärna var omöjlig trots rapporter som hävdade att en dialog öppnades mellan de två klubbarna.

Däremot har Inzaghi sagt att truppen skulle bli överlycklig om Kaká var mittfältaren som Allegri är ute efter denna sommar.

"Ricky (Kaká) är en nära vän och jag hör alltid från honom. Om han kommer tillbaka kommer alla att vara glada" sa Inzaghi till Sky Sport Itaila.

"Kaká-Inzaghi partnerskapet gav fansen så mycket framgång."

Jag befinner mig utomlands

Hej!
Just nu befinner jag mig utomlands vilket ar anledningen till att jag kan varken uppdatera eller anvanda de tre sista bokataverna I alfabetet. Jag kommer inte ha tillgang till Internet imorgon, dock kommer jag nog ha tillgang till internet formodligen overimorgon. Alltsa Kommer jag uppdatera snart.

El Mundo Depotivo hävdar att Real Madrid kommer att sälja Kaka för 11 miljoner euro


Real Madrid är villiga att sälja den brasilianska stjärnan Kaka till mittfältarens förra klubb AC Milan eller engelsmännen Chelsea.

Den katalanska tidningen El Mundo Deportivo hävdar att playmakern som Los Blancos köpte för 65 miljoner euro för två år sedan kommer nu att säljas för endast 11 miljoner euro.

Kaka har misslyckats med att glänsa i den spanska huvudstad klubben på grund av skador. Och El Mundo Deportivo menar att brassen inte kommer att bära den vita tröjan nästa säsong.

Mourinho angående Ramos skada: "Jag vet inte om han kommer att spela supercupen"


Real Madrids portugisiska tränare Jose Mourinho har medgett att han är orolig över Sergio Ramos skada.

Den spanska försvararen lider av samma skada som han led av i Los Angeles. Man vet inte när högerns Ken kommer återhämta sig fullständigt och det är troligt att han kommer att missa den kommande matchen mot Barcelona.

"Jag är orolig över Ramos skada" sa Mourinho rapporterar Tribalfootball. "Han Hade ingen bra start i försäsongen.

"Han sa att han mådde bra men efter att ha flugit och spelat fotboll med en dålig kondition är jag inte säker om han kommer att spela supercupen. Vi får se vad som händer."

Innan och under matchen mot Tianjin Teda

INNAN MATCHEN: När Real Madrid satt i bussen när de var framme i Tianjin var det flera fans som ropade till Özil: "Kasta din keps till oss". Tysken ville inte ge ut den, och Ronaldo drev med både fansen och Özil, och lurade både parterna att han skulle kasta ut kepsen.


När Real Madrid anlände till den kinesiska staden Tianjin var det så varmt att spelarna inte ens orkade gå fram till fansen som stod utanför deras hotell. Det blev inte heller bättre dagen efter, och speciellt inte för Ramos som såg ut att vara på väg att svimma.


Dock blev det bättre senare på dagen. Spelarna satt inne i ett rum (med luftkondition hoppas jag) och signerade autografer.
Det roliga var att Gonzalo Higuain blev ombedd av ett fan att skriva sin autograf på en stor affisch med några utav Real Madrids spelare. Dock hittade inte argentinaren sig själv på bilden, och skrev sin autografer på Benzema (i affischen) istället..Under träningen hade Marcelo ännu en gång kul. Han lärde sina lagkamrater (Cristiano Ronaldo och Karim Benzema) att dansa samba.Senare under dagen var det två killar som sprang in på planen för att träffa sin största idol. De två killarna var ute efter Kaká, dock stoppades de av Real Madrids personal. Men Mourinho såg vad som hände och bestämde sig för att låta de två unga killarna att både träffa Kaká och sitta på bänken och se när truppen tränade.När träningen var öppen för fansen, som den var när de två killarna som visas på bilderna över denna text gick in på planen, hade Ramos och Özil en egen "show" för supportrarna, och Ronaldo, Marcelo, Pepe och Coentrao tävlade om vem som kunde sparka bollen längst.


UNDER MATCHEN
: När startspelarna skulle ta kort tillsammans någon minut innan matchen startade, gick Kaká för tidigt. Ville han inte vara med på bild?


Luciano Olguín, Tianjin Tedas nummer 35, bråkade med både Fabio Coentrao och Alvaro Arbeloa. Men det var spanjoren som startade det största utav de två bråken med 29-åringen. Han blev alltför irriterad på den argentinska anfallaren.
Alvaro Arbeloa Alvaro Arbeloa

Ramos, Ramos, Ramos.. Är han skadad igen? Ja det är han. När spanjoren byttes ut fick han ont i ryggen och Real Madrid har bekräftat på sin officiella hemsida att han lider av en ryggskada.

Xavi: "Jag är mer orolig över Real Madrids spelare snarare än tränaren"


Den 31-årige Barcelona spelaren Xavi har medgett att han inte fruktar Jose Mourinho, utan snarare Real Madrids kvalité.
Xavi

Barcelona
s spanska mittfältare Xavi har medgett att han fruktar Real Madrids spelare snarare än Jose Mourinho. Dock tror han att den katalanska klubben han behålla sin dominans i Spanien.

"Jag är mer orolig över deras (Real Madrids) spelare snarare än tränaren" sa Xavi till El Mundo Deportivo. "De har signerat bra (spelare), de har erfarenhet och en hög spelnivå och dessutom är de starka i försvaret."

"Madrid är mycket bra vilket är anledningen till att Barcelona förtjänar mer kredit för att ha dominerat ligan mot dem och för att ha slagit ut dem ur Champions League."

En flytt till Tottenham för Lassana Diarra står stilla på grund av de personliga villkoren


Tottenham vill signera Lassana Diarra, men den franska spelaren vill inte sänka sin lön om han flyttar till Premier League klubben.
Lassana Diarra

Lassana Diarra
s flytt från Real Madrid till Tottenham har inte ägt rum ännu på grund av de personliga villkoren. Spurs tränare Harry Redknapp vill återförenas med sin förra Portsmouth stjärna, men fransmannens lön försvårar en affär.

Los Blancos vill sälja den 26-årige mittfältaren för 20 miljoner pund - en summa som den spanska huvudstadsklubben betalade spelarens förra klubb för tre år sedan. Dock är det inte många klubbar som vill betala detta pris än.

Tottenham är säkra på att de kan förhandla om avgiften, men Diarra är inte villig att göra en massiv löneminskning, rapporterar den spanska median.

Tianjin Teda 0 - 6 Real Madrid

Real Madrid vann dagens match mot Tianjin Teda med 6-0. Kaká gjorde det första målet på straff i den åttonde minuten och det andra målet gjorde Angel di Maria i den trettonde minuten. I den andra halvleken gjorde Gonzalo Higuain (63'), Cristiano Ronaldo (70') och Karim Benzema (75', 78') mål.

Startelvan + vart man kan se dagens match

FÖRSTA HALVLEK:
Mejías, Arbeloa, Varane, Ramos, Albiol, Xabi Alonso, Coentrão, Jesé, Kaká, Di María och Higuaín.

ANDRA HALVLEK:
Casillas, Adán, Jesús, Pepe, Carvalho, Marcelo, Nacho, Khedira, Özil, Callejón, Cristiano Ronaldo och Benzema

SE MATCHEN
Alternativ 1:
Gå in på MyP2P och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 2: Gå in på ATDHE (skrolla ner) och välj den bästa länken för din datorn.
Alternativ 3: Gå in på FormSport (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 4: Gå in på Rojadirecta (skrolla ner till du ser: 11:45 Friendly: Tianjin Teda - Real Madrid CF) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 5: Gå in på OleoleTV (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 6: Gå in på SoccerTVLive (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.

Pepe: "Vi vill kämpa för alla troféer för fansen som har alltid stöttat oss"


Den portugisiska mittbacken Pepe säger att Real Madrid inte tänker på Barcelona och att Los Blancos kommer att vara ute efter att vinna trippeln den kommande säsongen.
Pepe

Real Madrid
s försvarare Pepe tror att laget kommer att besvara alla frågor om sin ambition för den kommande säsongen på planen och han har satt sitt sikte på att vinna alla tävlingar med Los Blancos.

Förra säsongens Copa del Rey mästare förlorade både ligan och Champions League, medan rivalerna Barcelona vann de två tidigare nämnda titlarna.

Men Pepe insisterar på att det inte är inte rätt tid att tänka på sina eviga rivaler, och sa: "Vi tänker på oss själva och på försäsongen. Vi har bra spelare i detta lag och vi vill kämpa för alla troféer för fansen som har alltid stöttat oss" sa Pepe till Marca.

"Vi måste fortsätta vara fokuserade på oss och inte tänka på Barcelona eller några andra lag. I slutet kommer vi att väga upp allt."

Real Madrid är intresserade av Guadalajaras anfallare Carlos Fierro


Enligt den amerikanska Goal.com är Real Madrid tillsammans med Barcelona intreserade av Chivas Guadalajaras målgöraren Carlos Fierro.
Carlos Fierro

Enligt onlinetidningen Goal är Real Madrid intresserade av Chivas Guadalajaras anfallare Carlos Fierro.

Den 17-årige spelaren är en av den mexikanske klubbens mest efterfrågade spelare, där Los Blancos rivaler Barcelona sägs även vara intresserade av mexikanen.

En källa nära spelaren har sagt till Goal att Real Madrid är mycket intresserade av Fierro. Det sägs att den spanska huvudstadsklubben har haft ett krismöte med Chivas för att diskutera möjligheten att signera Fierro.

Neymars agent ber sin klient att inte flytta till Europa förrän sommaren 2012


Neymars agent hoppas att hans klient inte kommer att flytta till Europa förrän sommaren 2012.
Neymar

Neymar
s agent, Wagner Ribeiro, har rådgivit anfallaren att vänta ett år innan han lämnar Santos för att spela i Europa.

Under sommaren har den brasilianske målgöraren kopplats med en flytt till den spanska huvudstadsklubben Real Madrid, trots hans klubbs önskan att behålla honom så länge som möjligt.

Neymar har klargjort att han vill spela Klubb-VM med Santos i slutet av detta år, vilket skapar en möjlighet för 19-åringen att flytta i vinterns transfermarknad. Men nu har hans agent rådgiivt honom att vänta sex månader till innan han accepterar en flytt till ett europeiskt lag.

"Det kommer inte att funka i vinterns transfermarknad eftersom de inte vill ha spelaren i sitt lag när det redan är byggt" sa Ribeiro till Lancenet.

"Det kommer att vara svårt för honom att lämna i januari; det skulle inte vara bra för honom, och inte heller för klubben som köper honom."

"Vår förutsägelse är att han stannar till juli 2012 och lämnar efter OS, efterso han han kommer att spela försäsongen med sin nya klubb."

Real Madrid är intresserade av Sporting Lissabons mittback Pedro Mendes


Real Madrid sägs vara intresserade av Sporting Lissabons 20-årige försvarare, Pedro Mendes.
Pedro Mendes

Real Madrid
planerar att lägga ett bud på Sporting Lissabons försvarare Pedro Mendes, hävdar tidningen A BOLA.

Den portugisiska spelaren, som har inkallats av sitt landslag (U-21) för att spela en vänskapsmatch mot Slovakien, har ännu inte debuterat för Sportings A-lag.

Den 20-årige mittbacken spenderade förra säsongen på lån i Servette, och hjälpte klubben att få spela i division ett nästa säsong.

Försvararen, som representeras av agenten Jorge Mendes, har enligt rapporter uppmärksammats av Los Blancos tränare Jose Mourinho. Dock vill den förra Chelsea och Inter tränaren ge spelaren en chans att utvecklas i klubbens B-lag, Real Madrid Castilla.

OFFICIELLT: Valencia har signerat Sergio Canales på lån


Real Madrid CF
och Valencia CF har kommit överens om en flytt för den spanska mittfältaren Sergio Canales. Trots flytten har Los Blancos möjligheten att ta tillbaka Canales efter två år.

Real Madrid är intresserade av Atlas 17-årige försvarare Antonio Briseño


Real Madrid jagar Atlas 17-årige försvarare Antonio Briseño tillsamans med bland annat Barcelona.
Antonio Briseño

Lagkaptenen i det mexikanske landslaget (U17), Antonio Briseño, jagas av bland annat Spaniens två största klubbar: Real Madrid och Barcelona.

Briseño var en mycket viktig spelare för Mexico i VM U-17 förra månaden, då den 17-årige spelarens landslag vann världsmästerskapet.

För tillfället har försvararen ett kontrakt med Atlas och fler än sju klubbar har försökt signera honom denna månad.

När Briseño pratade med Univision bekräftade han att Real Madrid, Barcelona och Villarreal har varit i kontakt med Atlas och frågat om möjligheten att signera honom.

Italienska rapporter: AC Milan och Real Madrid kommer att diskutera Kakás framtid idag


Milans vicepresident Adriano Galliani kommer att äta lunch med Florentino Perez idag och diskutera Kakás framtid.
Kaká

AC Milan
s vicepresident Adriano Galliani kommer att vara i samtal med Real Madrids president Florentino Perez idag, rapporterar den italienska median.

La Gazzetta dello Sport
säger att Galliani kommer att äta lunch med Perez, och man är säker på att de två affärsmännen kommer att prata om Kakás framtid.

Både Galliani och San Siro klubbens president Silvio Berlusconi har inte hållit sin önskan om att signera den brasilianska stjärnan hemlig. Därför är det mycket troligt att Milans "Mister X" är Real Madrids playmaker Kaká.

Manchester City vill ha ett beslut från Real Madrid angående Emmanuel Adebayor


Manchester City förväntar sig att få ett beslut från Real Madrid angående Emmanuel Adebayor de kommande dagarna.
Emmanuel Adebayor

Manchester City
vill ha ett beslut från den spanska huvudstadsklubben Real Madrid angående den togolesiska anfallaren Emmanuel Adebayor.

Den engelska tidningen The Daily Mail säger att Manchester City förväntar sig att Adebayors framtid kommer att bestämmas de kommande dagarna. Den 27-årige spelaren vill flytta till sitt drömlag Real Madrid, och Premier League klubben väntar på ett svar från Los Blancos.

Om Santiago Bernabeu klubben inte vill signera Adebayor kommer han troligen signeras av antingen Tottenham eller PSG.

Real Madrid är intresserade av Twentes högerback Roberto Rosales


Real Madrid är tillsammans med italienarna Roma intresserade av att signera Twentes försvarare, Roberto Rosales.
Roberto Rosales

FC Twente
s försvarare Roberto Rosales jagas av den spanska huvudstadsklubben Real Madrid och de italienska giganterna Roma.

Los Blancos portugisiska tränare Jose Mourinho har hållit koll på den 22-årige högerbacken i 12 månader eftersom han är ute efter en ny försvarare.

Dock har Romas intresse hotat Real Madrids planer och detta kan tvinga Santiago Bernabeu klubben att lägga ett bud på den venezuelanska spelaren redan nu.

Det har rapporterats att klubben som vill signera Rosales måste betala spelarens klubb 5 miljoner euro.

Jose Mourinho: "De kinesiska spelarna kan förbättra sig om de visar den rätta attityden"


Jose Mourinho säger att Guangzhou Evergrande kan förbättra sig om de ändrar attityden på planen, och Nuri Sahin kommer inte spela förrän han har återhämtat sig fullständigt.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho har sagt att trots Real Madrids 7-1 vinst mot Guangzhou Evergrande kan den kinesiska klubben fortfarande förbättra sig om de visar den rätta attityden.

Guangzhou dominerade i sin liga och var oslagbara i 17 matcher, men när de mötte Los Blancos i onsdags hade de ingen chans att vinna matchen efter att Sami Khedira, Mesut Özil, Karim Benzema, Cristiano Ronaldo, Angel di Maria och Jesé gjorde mål.

"De kinesiska spelarna har goda färdigheter, men de kan förbättra sig jättemycket om de visar den rätta attityden på planen" sa Mourinho efter gårdagens match, rapporterar Goal.

När den förra Chelsea och Inter tränaren pratade om Nuri Sahin, sa portugisen att han inte skulle tvinga den turkiska mittfältarens debut.

"Vi vet inte om vi ska riskera eller inte riskera Sahin. Han jobbar hårt för att förbättra styrkan i hans ben. Förra säsongen slutade med att han fick problem i knät, därför måste han jobba hårt i gymmet."

"Vi är tio eller femton dagar från mästerskapet (Supercopa) och vi kommer inte att riskera något. Vi har en liten trupp och vi har inte råd med risker."

Innan, under och efter matchen mot Guangzhou Evergrande


ANLÄNDNING I KINA: När Real Madrid anlände till Kina fanns det omkring 800 fans som stod och väntade på truppen. Till skillnad från alla andra gånger, var Kaká och Jose Mourinho populärast i Kina. Vanligtvis brukar Cristiano Ronaldo få uppmärksamheten, men denna gång var en annan spelare populärare.

På väg till hotellet var det många som väntade på Jose Mourinho, därför försökte vakterna att ta honom till hotellet genom ett köpcentrum. Dock lyckades inte vakterna med sin uppgift, och runt 200 fans samlades omkring den portugisiska tränaren. Polisen stoppade fansen som kände igen Mourinho, och han lyckades ta sig till hotellet.

Kaka


TRÄNINGEN I KINA: Real Madrid fick träna med kinesiska barn innan matchen mot Guangzhou Evergrande.Under träningspassets gång var det tre barn som bråkade med varandra. När Xabi Alonso såg dem gick han fram till dem för att försöka stoppa bråket och sa: "no no no".


När spelarna fick sedan träna själva, utan barn som bråkar, hade Pepe och Marcelo en annorlunda träning än dem andra spelarna..
Pepe&Marcelo

MATCHEN MOT GUANGZHOU EVERGRANE: Den franska anfallaren Karim Benzema och hans lagkamrat Cristiano Ronaldo blev "Men of the Match". Båda spelarna gjorde mål ('Benz' gjorde två mål, och Ronaldo ett).


Det här var Mourinhos reaktion efter Benzemas första mål mot Guangzhou Evergrande. (Det ser ut som om fransmannen har fixat en startplats.)

Mourinhos reaktion


Angel di Maria, som nyligen spelade Copa America, hade en bra match idag. Han gjorde både mål och assist, och tack vare argentinaren gjorde Jesé sitt första mål.


Kaká var som sagt populärast i Kina. Dock gjorde han inte mål idag mot Guangzhou Evergrande, men han hade flera chanser under matchens gång - speciellt i den sista minuten.Guangzhou Evergrande 1 - 7 Real Madrid

Förlåt förlåt förlåt! Jag visste inte att jag hade skrivit fel förrän det var några minuter kvar tills matchen slutade. Själv hade jag tillgång till TV, så jag visste att den började vid två, men jag visste inte att jag hade skrivit fel! Dessutom funkade inte mitt internet på ett tag, så jag kunde inte skriva startelvan eller sidor som ni kan gå in på för att se matchen. Förlåt alla ni som missade matchen på grund av mig!

I alla fall: Khedira gjorde det första målet tack vare en fin passning från Benzema. Det andra målet gjorde Mesut Özil nästan på egen hand. Målen fortsatte att komma och Benzema gjorde två mål på raken. I andra halvlek gjorde Cristiano Ronaldo, Angel di Maria och Jese varsitt mål. Här är alla målen:


Klicka på bilden för att få en större bild.

Hamit Altintop vill flytta till Galatasaray i januari

Sommarens nyförvärv, Hamit Altintop, vill lämna den spanska huvudstadsklubben i januari.
Hamit Altintop

Enligt den spanska median har Real Madrids sommarsignering Hamit Altintop redan nu sagt att han vill lämna Los Blancos.

Den turkiska mittfältaren signerade för Real Madrid i juni från Bayern München. Men AS säger att Vatan har avslöjat att Altintop har redan kontaktat Galatasarays tränare Fatih Terim och han vill flytta dit i januari.

"Jag är en viktig spelare och folk måste se mig spela bra" sa Altintop till Terim i en telefonkonversation, rapporterar AS. "Och jag måste känna det. Olycklygtvis, gör jag inte det här (Madrid)."

"Det är inte att jag vill spela mer eller mindre, utan att jag måste känna mig viktig. Jag vet inte vad som kommer att hända. Först vill jag se hur situationen ser ut till januari. Men om något ändras, kommer jag att gå till Istanbul för att spela för Galatasaray."

Pele säger att Neymar kan bli lika bra som Kaká och Cristiano Ronaldo


Pele säger att Neymar kan bli lika bra som honom eller som Real Madrids stjärnor Kaká och Cristiano Ronaldo.
Neymar, Kaká & Cristiano Ronaldo

Superlegenden Pele säger att Real Madrids target, Neymar, kan bli en stor stjärna i framtiden. Anfallaren spelar för närvarnade för Peles förra klubb, Santos, och brassen säger att det kommer att vara svårt för den brasilianske klubben att behålla sin stjärna.

"Jag tror att det är väldigt svårt att behålla honom i Brasilien" sa Pele till Press Association Sport. "Santos är mitt lag, och han startade (sin karriär) med oss."

"Jag hoppas att han stannar här tills VM 2014, men det kommer att vara svårt att behålla honom. Han är en bra spelare, det finns ingen tvekan om det. Han kommer att bli som en Kaká, en Messi - det råder ingen tvekan om det. Eller en Ronaldo, en Zico, en Pele."

"Han är en fantastisk spelare. Jag hoppas att han når sin fulla potential."

Nuri Sahins Real Madrid debut är i tvivel

Den spanska median har rapporterat att Nuri Sahin kanske inte har återhämtat sig fullständigt och med detta sagt finns det en chans att han inte kommer att debutera för Los Blancos idag.
Nuri Sahin

Den spanska sporttidningen Marca rapporterar att Real Madrid kan starta dagens match mot Guangzhou utan Nuri Sahin, som egentligen skulle debutera för Los Blancos idag.

Den turkiska mittfältaren, som flyttade till Real Madrid från Borussia Dortmund i sommar, lider av ännu ett knäproblem vilket kommer att hindra honom från att spela.

Sahin skadade sig under Real Madrids försäsong i USA i juli, och han har sedan dess jobbat med sin återhämtning. Men när den 22-årige spelaren testades av läkarna i tisdags, fick han gå till gymmet istället för att träna ute med resten av truppen.

Cristiano Ronaldo: "Vi behöver inte signera en till anfallare"


Den portugisiska stjärnan Cristiano Ronaldo säger att Real Madrid inte borde signera en till anfallare i sommar.
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo
har insisterat på att Real Madrid inte behöver signera en ny anfallare i sommarens transfermarknad.

Jose Mourinhos lag har kopplats med ett antal anfallare i sommar, inklusive Santos Neymar och Manchester Citys Emmanuel Adebayor, men Ronaldo är nöjd med klubbens nuvarande anfallaralternativ.

"Vi behöver inte signera en till anfallare. Jag tycker att vi ska vara nöjda med uppställningen så som den redan är" sa Ronaldo under en presskonferens, rapporterar ESPN.

Rapport: Real Madrid är redo att sälja Kaká till Chelsea - till reapris


Enligt de senaste rapporterna är Real Madrid redo att sälja den förra AC Milan stjärnan Kaká - till ett underpris.
Kaká

Real Madrid
kommer att erbjuda Chelsea den brasilianska stjärnan Kaká efter att den portugisiska tränaren Jose Mourinho har bestämt sig för att inte behålla playmakern.

Den 29-årige mittfältarens tid i Real Madrid verkar ha nått sitt slut efter att det har rapporterats att Kaká inte har imponerat på den förra Chelsea och Inter tränaren under försäsongen.

Han kommer att möta Mourinho och klubbens president Florentino Perez denna vecka, och The People säger att han kommer att säljas för runt 25 miljoner pund.

En flytt tillbaka till AC Milan eller dess rivaler Inter kan även vara en möjlig destination för FIFA World Player of the Year 2007.

Real Madrid kommer att erbjuda Manchester City Raul Albiol för Emmanuel Adebayor


Santiago Bernabeu klubben är redo att erbjuda Manchester City sin försvarare Albiol för anfallaren Adebayor.
Raul Albiol & Emmanuel Adebayor

Real Madrid
är villiga att erbjuda den engelska kubben Manchester City spanjoren Raul Albiol för den togoleisiska anfallaren Emmanuel Adebayor, rapporterar Tribalfootball.

Mittbacken vet att han har en liten chans att spela regelbundet för Real Madrid under Jose Mourinho, och därför vill han flytta innan transfermarknaden stänger.

En flytt till Premier League klubben skulle passa den förra Valencia försvararen och detta har öppnat dörren för en bytesaffär mellan Los Blancos och Manchester City där Adebayor kommer att vara inblandad.

Mourinho vill signera den 27-årige målgöraren permanent, men klubbens chefer vägrar att betala Citys prissumma. Men en kompromiss kan nås genom att den spanska huvudstadsklubben inkluderar Albiol i sitt erbjudande.

Thiago Alcantaras far medger att Real Madrid var intresserade av hans son


Thiago Alcantaras far, Mazinho Alcantara, har avslöjat att Real Madrid var intresserade av Barcelonas mittfältare.
Thiago Alcantara

Thiago Alcantara
s far har medgett att han var i samtal med Real Madrid angående sin sons situation, rapporterar den spanska median.

Barcelona spelaren var starkt kopplad med en flytt till Santiago Bernabeu klubben tidigare i sommar, men Thiago fick ett slut på alla spekulation genom att signera ett tvåårskontrakt i slutet av juni.

Efter att den begåvade mittfältaren förband sig till Barca, har spelarens far Mazinho medgett att Real Madrid var intresserade av 20-åringen.

"Jag pratade med (den dåvarande generaldirektören) Jorge Valdano vid den tiden. Han ville veta hur situation såg ut; om Barcelona ville ha honom" sa Mazinho till La Sexta.

"Han vill bli framgångsrik inom fotbollen; det kan vara i vilken klubb som helst. Man vet aldrig. Imorgon går han till en annan klubb, han gör mål, och flyttar till en annan klubb..."

Sami Khedira: "Mourinho lever för fotboll och Cristiano Ronaldo är respektfull mot andra"


Den tyska mittfältaren Sami Khedira har hyllat sina tränare Jose Mourinho och lagkamrat Cristiano Ronaldo.
Sami Khedira

Real Madrid
s mittfältare Sami Khedira har hyllat Jose Mourinhos engagemang och förnekade rykten som hävdar att Cristiano Ronaldo är respektlös mot andra.

"Han (Mourinho) är en oerhört respektfull människa som gör allt för framgång. Han lever för fotboll och tänker på laget och hur han kan förbättra individuella spelare 24 timmar om dygnet" sa Khedira till FIFA.

"Trots det otroliga trycket han får från alla håll är han jättetrevlig mot oss alla. Han pratar med oss mycket, inte bra om fotboll, utan också om privata saker."

"Jag har aldrig upplevt något som det här på denna nivå. Han vet exakt hur han ska handskas med sina spelare - det är därför han är så populär."

Khedira pratade sedan om Cristiano Ronaldo, och sa: "Hans sätt att spela fotboll är mycket attraktivt, men även ganska provocerande, men så fort han är i omklädningsrummet är han inte superstjärnan längre. Han är bara personen Cristiano Ronaldo."

"Han är jätteartig och respektfull mot andra. Han är också väldigt hjälpfull och en ambitiös kille som alltid vill vinna. Han försöker leva ett normalt liv, så långt det är möjligt för en person i hans position.""

Angel di Maria: "Jag ser verkligen fram emot att spela med de nya spelarna på planen"


Angel di Maria har återförenats med sina lagkamrater i Kina, och sa till klubbens officiella hemsida att han är imponerad av de nya spelarna.
Angel di Maria

Real Madrid
s ytter Angel di Maria har uttryckt sin beundran över klubbens nya signeringar som har anpassat sig till livet i Santiago Bernabeu klubben, och insisterade på att han ser fram emot att återförenas med sin lagkamrater i Kina.

Di Maria hade en längre semester än sina andra lagkamrater eftersom han deltog i Copa America med det argentinska landslaget, och nu har han förenats med resten av truppen i Guangzhou.

Klubben har signerat Raphaël Varane, Jose Callejon, Hamit Altintop, Fabio Coentrao och Nuri Sahin i sommar, och yttern har blivit imponerad av de nya spelarnas anpassning.

"De nya signeringarna har anpassat sig mycket smidigt och jag ser verkligen fram emot att spela med dem på planen. Jag har sett en väldigt bra Real Madrid under försäsongen än så länge" sa Di Maria till klubbens officiella hemsida.

"Jag är väldigt glad över att vara här med resten av laget. Jag har sett fram emot att starta den nya säsongen och det kommer att kännas bra att återvända till planen."

"Supercupen är vårt första mål och vi kommer att vara väl förberedda för den. Det är den första riktiga titeln av säsongen och vi vill vinna den."

Santos president har avslöjat att Real Madrid lade två bud på Neymar


Santos president har avslöjat att Real Madrid lade två bud på Neymar, och båda två blev avvisade.
Neymar

Santos
president Luis Alvaro Ribeiro har avslöjat att klubben har avvisat två erbjudanden från Real Madrid för anfallaren Neymar.

Ribeiro säger att en flytt till Spanien kommer osannolikt att ske i sommar eftersom klubben inte har någon avsikt att sälja den 19-årige stjärnan.

"Vi är inte intresserade av att sälja honom och vi kommer att meddela detta formellt" sa Ribiro till Lancenet.

Man tror att Real Madrid har lagt ett bud på brassen, och som svar på detta sa presidenten: "Det är samma förslag, vi hade en deadline till slutet av månaden, och jag har verkligen visat att svaret kommer att vara 'nej' och jag kommer att meddela det formellt på måndag."

"De (Real Madrid) erbjöd oss två alternativ: ta honom nu eller senare. Men vi vill inte ha det. Det är komplicerat. Jag vet inte om de vill betala klausulen, men det är en lång kamp som skyddar oss."

"Santos är inte en liten, liten klubb. Vi kommer att spela i Klubb-VM."

Perez: "Jag hoppas att detta år kommer att vara fullt av en ny och intensiv lycka"


Florentino Perez hoppas att Santiago Bernabeu klubben kommer att vinna stora titlar den kommande kampanjen.
Florentino Perez

Real Madrid
s president, Florentino Perez, har lämnat ett meddelande till Jose Mourinho om att han förväntar sig att den spanska huvudstadsklubben kommer att vinna många troféer denna säsong.

De spanska giganterna vann Copa del Rey titeln förra säsongen, men många såg det som en underprestation efter att rivalerna Barcelona vann både ligan och Champions League säsongen 2010/2011.

Mourinho har förbättrat sin trupp i sommar med spelare som Fabio Coentrao, Nuri Sahin and Raphael Varane. Och Perez, som är van att se framsteg i klubben, förbereder sig inför en spännande säsong.

"Jag hoppas att detta år kommer att vara fullt av en ny och intensiv lycka" sa Perez till reportrar i Kina, rapporterar Marca.

Kaká: "Neymar är en mycket bra spelare med en ljus framtid framför sig"


Den förra AC Milan stjärnan Kaká har hyllat sin talangfulla landsman Neymar, men sa att det inte är upp till honom att bestämma vem Real Madrid bör signera.
Kaká

Real Madrid
s brasilianska stjärna Kaká har gått med i den ständigt växande listan av spelare som har hyllat Santos anfallare Neymar.

Den brasilianske klubbens underbarn har ständigt kopplats med en flytt från sitt hemland för att spela för Europas största klubbar, där Real Madrid, Barcelona och Chelsea är ute efter hans signering.

När Kaká fick ordet i ett Adidas evenemang, sa han: "Han är en mycket bra spelare med en ljus framtid framför sig. Och han har redan mycket ansvar i det brasilianska landslaget. Men det är inte min sak att bestämma upp- och nedgångar.

Xabi Alonso försäkrar: "Vi tänker inte på Barca"

När Xabi Alonso pratade med median idag insisterade han på att Real Madrid inte tänker på Barcelona.
Xabi Alonso

Real Madrid
s Xabi Alonso har sagt att Jose Mourinhos män inte tänker på Barcelona, och insisterade på att hans lagkamrater endast fokuserar på sin egna framsteg.

Sedan Pep Guardiola tog över Barcelona år 2008 har den katalanska klubben dominerat i både Spanien och Europa.

När Xabi Alonso pratade i en presskonferens i Kina, sa den förra Liverpool spelaren: "Vi tänker inte på Barca. Vi har en god grund och vi kommer att försöka förbättra den med signeringar. Målet är att förbättras gemensamt och sträva efter alla titlar."

Sergio Ramos: "Jag tror att Barcelona och Inter kommer att vara mycket konkurrenskraftiga"


Sergio Ramos har höga förväntningar på Real Madrid inför den kommande säsongen, dock har han inte det bara på sitt egna lag.
Sergio Ramos

Real Madrid
s försvarare Sergio Ramos tror att Barcelona och Inter kommer att vara två utav de starkaste lagen i Champions League nästa säsong, men samtidigt säger han att plocka en vinnare är en svår fråga.

Pep Guardiolas män vann Real Madrids efterlängtande Champions League- och La Liga titel förra säsongen, medan Los Blancos vann en trofé som de inte hade vunnit på 18 år, Copa del Rey.

Ramos och Santiago Bernabeu klubben har höga förväntningar på den kommande säsongen, men den spanska försvararen tror att Los Blancos kommer ännu en gång att kämpa med sina El Clasico rivaler för att bli europeiska mästare.

"Det är för tidigt att förutsäga vem som kommer att vinna Champions League, men naturligtvis tror jag att Barcelona, och även Inter, kommer att vara mycket konkurrenskraftiga" sa Ramos. "Vi är ett ganska nytt lag och vi måste lära känna vara bättre.

Sami Khedira har ett nytt mål: "Jag vet att jag kan bli ännu bättre"


Sami Khedira pratade med FIFA.com om sin flytt till Real Madrid, och han sa att han inte hade några problem att anpassa sig till sitt nya liv.
Sami Khedira

Den tyska mittfältaren Sami Khedira tror att han kan bli ännu bättre säsongen 2011/2012 efter en imponerande första säsong med Real Madrid.

Den 24-årige spelaren har anpassat sig till sin nya klubb efter att han flyttade till Los Blancos från Stuttgart sommaren 2010, och nu är han ute efter att utvecklas ännu mer som en spelare.

"Jag är mycket nöjd med min utveckling, men jag vet att jag kan bli ännu bättre. Jag vill fortsätta förbättra mig i mitt andra och öka min dominans och närvaro på planen -  som jag gör i landslaget" sa Khedira till FIFA.

"Jag tycker att min sportsliga utveckling har varit mycket positiv. I början var jag tvungen att anpassa mig till det nya systemet och förstå vad tränaren förväntade sig utav mig. Lyckligtvis kunde jag göra det väldigt snabbt, så jag var i laget från starten och förlorade aldrig min plats."

När han sedan pratade om hur han anpassade sig till livet i Spanien, sa han: "Jag skulle inte säga att jag hade några problem. Osäkerheten om vad som väntade på mig i Madrid var självklart något som jag tänkte på. Det var första gången som jag lämnade min vanliga omgivning och min hemstad Stuttgart. Jag var tvungen att lämna mina vänner och min familj."

"Trots detta ville jag prova på utmaningen eftersom det faktum att spela för Real Madrid och Jose Mourinho var mycket tilltalande. Omständigheterna och omgivningen kändes rätt. Laget fick mig att känna mig välkommen och jag anpassade mig snabbt. Alla behöver det för att vara glada och för att kunna prestera sitt bästa."

Nuri Sahin kommer att debutera för Real Madrid på onsdag


Jose Mourinho har avslöjat att Nuri Sahin kommer att debutera för Los Blancos på onsdag.
Nuri Sahin

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho har avslöjat att Nuri Sahin kommer att debutera för Santiago Bernabeu klubben i deras försäsong turné i Kina.

Den turkiska mittfältaren flyttade till Real Madrid från Borussia Dortmund i sommar, men en knäskada har hindrat honom från att debutera för den spanska huvudstadsklubben än så länge.

Sahin har nu återvänt och återhämtat sig från sin skada, och Mourinho har sagt att han kommer inom kort att debutera för La Liga gignaterna.

"Det var mitt beslut att inte låta Sahin spela mot Leicester City. Han kommer att få speltid i vår resa till Kina" sa Mourinho till den spanska sporttidningen AS.

När Real Madrid anlände i Kina i söndags blev de välkomnade av mer än 1000 människor i Guangzhou.

Mourinho kommer att erbjuda Tottenham Diarra för möjligheten att köpa Gareth Bale år 2013

Jose Mourinho är villig att erbjuda Tottenham den 26-årige mittfältaren Lassana Diarra, för att köpa Gareth Bale år 2013.
Lassana Diarra & Gareth Bale

Det sägs att Real Madrids portugisiska tränare Jose Mourinho är redo att erbjuda Tottenham den franska mittfältaren Lassana Diarra i sommar för att acceptera att sälja Gareth Bale till den spanska huvudstadsklubben sommaren 2013.

Det är tidningen Metro som har rapporterat att Real Madrid kommer att erbjuda Tottenham 26-åringen för att ha möjligheten att köpa Gareth Bale om två år. Los Blancos är intresserade av den walesiska yttern, och han har ständigt kopplats med en flytt till La Liga giganterna.

Man tror att Jose Mourinho kommer att avstå från att lägga ett bud på Bale i sommar och istället erbjuda Tottenham en affär senare för att på så sätt inte hamna i ett budgivningskrig med bland annat Chelsea och Manchester United.

Harry Redknapp är fast besluten vid att inte sälja sin stjärna, men eftersom de ej kommer att spela i Champions League nästa säsong, kan White Hart Lane klubben vara tvungna att sälja.

Dessutom är Tottenham ute efter en mittfältare och Redknapp sägs vara intresserad av att signera Diarra. Och även den defensiva mittfältaren har medgett att han vill tillbaka Premier League efter att ha avvisat ett erbjudande från Galatasaray.

Fernando Gago kommer troligen att flytta till Boca Juniors denna vecka


Fernando Gagos agent kommer till fredagen att jobba med en låneaffär till spelarens förra klubb, Boca Juniors.
Fernando Gago

Fernando Gago
s agent, Marcelo Lombilla, kommer att inleda samtal med Real Madrid angående en potentiell låneflytt för sin klient till Boca Juniors, rapporterar Ole.

Eftersom transfermarknaden stänger på fredag, kommer agenten endast få några dagar att förhandla med båda klubbarna.

Den argentinska mittfältaren flyttade till Real Madrid år 2006 för 20,4 miljoner euro, men trots att han hade en lovande start i Santiago Bernabeu klubben, har skador hindrat honom från att lysa de två senaste säsongerna.

Den spanska huvudstadsklubbens tränare, Jose Mourinho, har redan sagt till Gago att han inte ingår i portugisens planer inför den kommande kampanjen, och mittfältarens agent är nu ute efter att lösa sin klients problem.

En flytt till Boca Juniors, där han startade sin fotbollskarriär, på lån är en möjlighet. Dock betyder det att spelaren kommer att få en lägre lön.

Enligt rapporter föredrar Real Madrid att sälja 25-åringen, men eftersom klubben inte har fått något erbjudande som uppfyller deras önskemål, kommer Los Blancos att acceptera en låneaffär.

Valencias president medger att de försöker signera Sergio Canales


Valencias president har medgett att den spanska La Liga klubben försöker signera Real Madrids Sergio Canales på lån.
Sergio Canales

Valencia
s president Manuel Llorente har hävdat att en potentiell låneaffär för Real Madrids mittfältare Sergio Canales är nära.

La Liga klubbens ägare har medgett att man är i samtal med den spanska huvudstadsklubben, och Llorente förväntar sig att signera spelaren inom kort.

Den 20-årige spelaren har haft en svår tid i Santiago Bernabeu klubben sedan sin ankomst, men en flytt till östra Spanien verkar vara en lovande flytt för spanjoren.

"Det är en fråga som vi arbetar aktivt med, och när nyheten utvecklas kommer vi att tillkännage det" sa Llorente, rapporterar Goal.