Real Madrid bekräftar: Zinedine Zidane kommer att träna ungdomskademin

 
Real Madrid har bekräftat att Zinedine Zidane kommer att träna Real Madrids ungdomsakademi nästa säsong.


Real Madrid har meddelat att den franska legenden Zinedine Zidane kommer att träna ett utav Los Blancos ungdomsakademi.
 
Den 40-årige ikonen, som pensionerade sig från fotbollen år 2006, har inte dolt sin önskan att träna någon gång i framtiden. Sedan den dagen han hängde upp sina skor har Zidane jobbat som Florentino Perez och Jose Mourinhos rådgivare, och nu kommer han att få en ny uppgift inom klubben.
 
"Zinedine Zidane kommer att börja träna för att bli en tränare, och samtidigt kommer han att träna Real Madrids ungdomsakademi" skrev klubben.
 
"Detta år kommer han också att slutföra sin tränarexamen, som han startade för några måander sedan. Detta kommer att tillåta honom att formalisera hans kunskap och utbildning".
 

Jorge Campos: "Iker Casillas är den bästa målvakten i världen"

 
Den mexikanska ikonen, Jorge Campos, anser att Real Madrids målvakt Iker Casillas är världens bästa spelare på hans position.

 
Jorge Campos tycker att Real Madrids skotträddare Iker Casillas är den bästa målvakten i världen.
 
Den spanska lagkaptenen har tippats som en möjlig kandidat att vinna FIFA Ballon d'Or efter att ha imponerat i EM 2012, och den mexikanska legenden Campos har inget annat än beröm för 31-åringen.
 
"Casillas är den bästa målvakten i världen. Hans reflexer och reaktioner gör honom unik. Han är en ledare både på och utanför planen och han ställer alltid upp i de viktigaste ögonblicken i matchen" sa Campos till Real Madrids officiella hemsida.
 
"Han är en måttlig kille och en fantastisk person trots allt han har vunnit. Han är en väldigt speciell kille som har fått ett världsomfattande erkännande. Han har mycket att lära ut de unga målvakterna".

Andrea Mancini: "Jag skulle gilla att spela för Mourinho någon dag"

 
Roberto Mancinis 19-årige son säger att han skulle älska att spela för Jose Mourinho någon dag i framtiden.
 
Roberto Mancinis son, Andrea Mancini, har avslöjat att han skulle älska att spela för ett lag som tränas av den portugisiska tränaren Jose Mourinho.
 
Andrea lämnade Manchester City i slutet av förra säsongen, och signerade ett kontrakt med den spanska klubben Valladolid. Och nu har han medgett att han har en stor beundran för den nuvarande Real Madrid taktikern.
 
"Jag skulle gilla att spela för honom (Mourinho) någon dag" sa Andrea till Liga BBVA:s officiella hemsida.
 
"Balotelli sa till mig att han är en otrolig tränare, att han har en fantastisk personlighet och att han vet hur han hanterar spelarna".

Jose Mourinho: "Jag är inte ens en boss hemma, så hur ska jag kunna leda min klubb?"

 
När Jose Mourinho fick en fråga om hur han lyckades nå framgången han har haft, svarade han att flera faktorer påverkar en tränares succé.
 
Real Madrids tränare Jose Mourinho har medgett att han har svårt att förklara exakt varför han har haft en sådan makalös framgång under hans karriär, och skämtade att han "inte ens är bossen hemma", så han har ingen aning hur han lyckas leda en klubb.

Efter att ha vunnit ligan i tre olika länder, såväl som två Champions League titlar med två olika klubbar, lyckades den portugisiska tränaren få ett slut på Barcelonas tre års dominans när han vann La Liga med Los Blancos förra säsongen.
 
"Jag är inte ens en boss hemma - min fru är det - så hur ska jag kunna leda min klubb?" skämtade den förra Chelsea tränaren under ett tal i University of California, Los Angeles (UCLA), skriver Goal.
 
"När alla växer i samma riktning och jag kan se att de gör det, blir jag jätteglad och allting verkar vara mycket lättare".
 
"Det är svårt att förklara anledningen till vår framgång; jag har fått den frågan många gånger under mitt liv, speciellt av pressen".
 
"Kvalité, förening, passion, arbetsmetoder: det finns inte bara en eller två anledningar. Det finns många faktorer och de måste arbeta tillsammans".

Officiellt: Real Madrid har signerat Borja Garcia till ungdomskademin


Coroba har meddelat att Rel Madrid har köpt Borja Garcia, men spelaren kommer att spela för marängernas B-lag och inte för A-laget.
 
Cordoba har bekräftat att de har sålt mittfältaren Borja Garcia till Real Madrid för en rapporterad 1,5 miljoner euro avgift.

Andradivisonklubben meddelade detta besked idag och det sägs att Rayo Vallecano produkten har signerat ett fyraårskontrakt med Los Blancos.

"Klockan 14:30 idag nådde Cordoba CF och Real Madrid en överenskommelse för transfern av spelaren Borja Garcia" skrev den andalusiska klubben på deras officiella hemsida.

"Därför är Borja, som anlände i början av förra säsongen, en officiell spelare av Madrid klubben. Cordoba CF önskar honom det bästa i hans nya klubb".

21-åringen kommer att fortsätta spela i andra divisionen, med Real Madrid Castilla, men han kan få spela några A-lags matcher för Jose Mourinhos lag nästa säsong.


Iker Casillas: "Det vi behöver göra är att hjälpa Kaká"

 
Målvakten Iker Casillas har uppmanat sina lagkamrater att visa Kaká sitt stöd och hjälp honom i hans svåra situation.

 
Real Madrids lagkapten Iker Casillas har uppmanat sina lagkamrater att hjälpa Kaká gå igenom en svår period av hans karriär.

Den brasilianska stjärnan har starkt kopplats med en flytt tillbaka till AC Milan efter två frustrerande säsonger i den spanska huvudstadsklubben.
 
Och Casillas har uppmanat varenda medlem av Jose Mourinhos lag att ta ansvar för att göra sin lagkamrat att känna sig mer bekväm i klubben.
 
"Det vi behöver göra är att hjälpa honom" sa den 31-årige spelaren i en presskonferens, skriver Goal. "Vi behöver hjälpa honom så att han vet att han är vår kompanjon, han är vår lagkamrat. Han är en jätte viktig spelare och han spelar på sin nivå".
 
"Kanske är det inte bekvämt för honom. För oss är han vår kategori av spelare. Vad än tränaren eller klubben bestämmer är han en jätteviktig spelare för oss".
 
"Vi ser honom som en lagkamrat och en professionell och positiv spelare för oss alla. Jag önskar honom all det bästa".
 

Jose Mourinho: "Det är jättesvårt att signera portugisiska spelare till Real Madrid"

 
Den portugisiska tränaren Jose Mourinho säger att han inte tycker att hans landsmän i Real Madrid har nog med stöd i den spanska huvudstaden.

 
Real Madrids tränare Jose Mourinho känner att hans portugisiska spelare lider i Spanien.
 
Mourinho säger att det är extra svårt för hans landsmän att lyckas i Spanien, där i synnerhet Fabio Coentrão har kämpat.
 
"Signera portugisiska spelare till Real? Jag tar dem inte förrän jag är helt övertygad eftersom det är jätte, jättesvårt" sa Mourinho, skriver Tribalfootball.

"Man måste vara en Cristiano Ronaldo, en Pepe, en vuxen man med en speciell mentalitet för att motstå en situation som inte är lätt".
 

Iker Casillas: "Vi hoppas att Mourinho kommer att stanna här under en lång tid"

 
Den spanska målvakten Iker Casillas säger att Real Madrid gjorde rätt i att anställa Jose Mourinho.
 
Iker Casillas tycker att Jose Mourinho är den rätta mannen för Real Madrid och han hoppas att den portugisiska taktikern kommer att stanna kvar hos La Liga mästarna under en lång tid.
 
Enligt rapporter har skotträddaren en svår relation med Mourinho, men Casillas har inget annat än beröm för "the Special One".
 
"Inte förrän du träffar honom inser du att han inte är den personen du läser om i tidningarna" sa spanjoren i en presskonferens, skriver Goal.
 
"Han är en trogen tränare och har fått ut det bästa från varenda spelare. Klubben gjorde rätt i att anställa honom".
 
"Han har ett mål i sitt huvud och han känner sig hemma här. Vi hoppas att han kommer att stanna här under en lång tid".
 

Rapport: Real Madrid har ännu inte kommit överens med Tottenham om Luka Modric

 
Spanska rapporter hävdar att Real Madrid har inte alls kommit överens om ett avtal med Tottenham för Luka Modric.

 
Real Madrid har förnekat att de har kommit överens med Tottenham om en avgift för den kroatiska mittfältaren Luka Modric.
 
Igår hävdades det att de två klubbarna hade kommit överens om ett 35 miljoner pund bud.
 
Men AS säger att Real Madrid insisterar på att ingen överenskommelse har nåtts, utan faktum är att för marängerna är avtalet fortfarande långt borta.
 

Rapport: AC Milan kommer att åka till USA för att signera Kaká

 
Italienska rapporter hävdar att AC Milan kommer att åka till USA för att förhandla med Real Madrid om bland annat Kaká.

 
Den italienska tidningen Il Corriere dello Sport rapporterar att AC Milan kommer att flyga till USA innan slutet av juli för att fortsätta förhandla med Real Madrid om en flytt för Kaká.
 
Serie A giganterna har inte dolt det faktum att de är intresserade av att signera tillbaka den brasilianska stjärnan, som har misslyckats att visa sitt 68 miljoner euro värde sedan sin ankomst år 2009.
 
Los Blancos tränare, Jose Mourinho, har medgett att han inte vet om Kaká kommer att stanna eller lämna klubben, men Rossoneri är fortfarande långt ifrån att signera den 30-årige playmakern eftersom de inte är förberedda att betala hans nuvarande lön.
 
Det har rapporterats att Milans vicepresident, Adriano Galliani, kommer att möta marängernas president, Florentino Perez, under deras försäsong i USA för att diskutera en möjlig flytt för brassen, så väl som andra spelare som anses vara överflödiga i den spanska huvudstadsklubben.
 
Ricardo Carvalho, Nuri Sahin, Sami Khedira och Lassana Diarra påstås finnas med i Milans önskelista.
 

Rapport: Tottenham har accepterat Real Madrids 35 miljoner pund bud på Luka Modric

 
Engelska rapporter hävdar att Real Madrid och Tottenham har kommit överens om en övergångssumma för Luka Modric.

 
Tottenham har pratat med Real Madrid om en avgift för den kroatiska mittfältaren Luka Modric, och enligt den engelska tidningen The Sun har Spurs accepterat ett 36 miljoner pund bud från Real Madrid.
 
Den 26-årige playmakern har redan sagt att han kommer att flytta till Jose Mourinhos lag, men väntade på att de två klubbarna skulle komma överens om en affär.
 
Och i sitt försök att tvinga fram ett avtal, förstörde han nästan sina chanser när han vägrade att delta i engelsmännens försäsongsturnering.
 
Los Blancos tjänstemän uppmanade honom dock att be om ursäkt och delta i Spurs försäsong tills en affär går igenom.
 

Jose Callejon: "Det viktigaste är att jobba som ett lag"

 
Jose Callejon säger att han bryr sig mer om lagets resultat än han personliga framgångar.

 
Real Madrids anfallare Jose Callejon, som gjorde de två målen i Los Blancos förlust mot Benfica, anser att lagets resultat är mycket viktigare än personliga framgångar.
 
"Jag försöker att göra mitt bästa, men mina två mål är inte viktiga" sa Callejon till klubbens officiella hemsida. "Det viktigaste är att jobba som ett lag och att vi fortsätter att förbereda och förbättra oss lite i taget".
 
"Vi visste att (Benfica) matchen skulle vara svår eftersom de har haft många fler matcher av förberedelser och det var endast vår andra. Men vi måste fortsätta".
 
"Ungdomsakademin har varit fenomenala under de senaste dagarna. De har jobbat hårt och hjälpt oss, och det är även bra för dem".
 

Jese Rodriguez: "Det är en lyx att kunna spela i försäsongen igen"

 
Akademispelaren Jese Rodriguez skrev på sitt Twitter konto om sin glädje att vara en del av Real Madrids USA trupp.

 
Jese Rodriguez har pratat om sin spänning över att vara en del av Real Madrids trupp i försäsongsturneringen i USA.
 
Den spanska anfallaren, som imponerade för hans land i EM U-19 tidigare i sommar, är en av spelarna från Madrids ungdomsakademi som har fått chansen att visa sitt värde till tränaren Jose Mourinho.
 
Jese, som även inkluderades i truppen förra sommaren, har uttryckt sitt förtroende om att den portugisiska tränaren inte kommer att förbise klubbens hemmagjorda talanger den här gången, och han använde sig utav Twitter för att dela med sig av sina känslor innan han lämnar för USA.
 
"På väg att åka med A-laget till Los Angeles" skrev Jese. "Det är en lyx att kunna spela i försäsongen igen och att kunna jobba med dem".
 

Carvalho har lämnats utanför Real Madrids USA trupp

 
Den portugisiska mittbacken Ricardo Carvalho har inte inkluderats i Jose Mourinhos USA trupp, och därmed har rykten om en avgång för Carvalho förstärkts.

 
Ricardo Carvalhos dagar i Real Madrid verkar nå sitt slut efter att försvararen inte åkte med resten av truppen till USA. Dessutom har den 34-årige mittbacken, som endast startade 10 matcher i alla tävlingar för Jose Mourinhos lag förra säsongen, missat den största delen av försäsongsträningarna.
 
Två spelare som inkluderades i Mourinhos trupp trots rykten som kopplar dem med en flytt från klubben är Kaká och Nuri Sahin.
 
Båda två har väckt intresse från andra klubbar, med AC Milan intresserade av Kaká och Sahin som har uppmärksammat Arsenal och Manchester United.
 

Jose Mourinho: "Jag vet inte om Kaká kommer att gå eller inte"

 
Jose Mourinho säger att han inte har någon aning om Kaká kommer att stanna eller lämna.

 
Real Madrids tränare Jose Mourinho har medgett att Kakás framtid i den spanska huvudstadsklubben är osäker.
 
Men trots bekräftandet av samtal med den italienska klubben AC Milan, säger Mourinho att Kaká kan stanna i Santiago Bernabeu.
 
"Jag vet inte om han kommer att gå eller inte. Vad som helst kan hända" sa Mourinho, skriver Tribalfootball.
 
"Det kan även bli så att han stannar i Madrid för nästa säsong. Om det händer kommer jag att vara glad eftersom vi har en bra relation".
 
"Mellan oss två finns det inga hemligheter - han vet vad jag tycker och vice versa".
 

Jose Mourinho: "Det finns inget som heter tunga förluster i vänskapsmatcher"

 
Jose Mourinho tycker inte att förlusten mot Benfica ska tas på allvar, eftersom trots allt så var det endast en vänskapsmatch.

 
Real Madrids portugisiska tränare Jose Mourinho har lugnat ner vikten av hans lags 5-2 förlust mot Benfica i Eusebio Cupen i fredags.
 
Efter matchen medgav Mourinho att han inte tog en seriös inställning till matchen och varnade Benfica att inte ryckas med resultatet.
 
"Det finns inget som heter tunga förluster i vänskapsmatcher" sa Mourinho till reportrar, skriver Goal. "Vi kände till risken vi tog. Benfica ville inte testa nya saker, utan de spelade seriöst".
 
"Jag hoppas att denna vinst kommer att förstärka deras moral, men på ett balanserat sätt. Eftersom om de ger alltför stor vikt till detta resultat kan det vara negativt för dem".
 
"Jag hoppas återvända hit under säsongen, men för att spela en officiell match och vinna den när det är viktigt att vinna".
 
Under tiden medgav Fabio Coentrão, som tidigare spelade för Benfica, att den portugisiska klubben förtjänade vinsten.
 
"Det var en bra match och en god spektakel. Vi förväntade oss inte detta resultat, men vi saknade många spelare och vi hade många andra från Castilla laget. Men Benfica förtjänade vinsten".
 
"Jag är ett Benfica fan och jag ville inte slösa bort möjligheten att spela i mitt stadium igen".

Arsene Wenger förnekar att Arsenal planerar att signera Nuri Sahin på lån

 
Rapporter hävdade att Arsenal planerade att signera Nuri Sahin på lån, men nu har engelsmännens tränare förnekat detta påstående.

 
Arsenals tränare, Arsene Wenger, har sagt att klubben har inte kommit överens om en låneaffär för Real Madrids mittfältare Nuri Sahin.
 
En rapport i den spanska pressen påstod tidigare i veckan att den 23-årige spelaren kan flytta till Gunners på lån i en säsong.
 
Wenger har dock förnekat detta när han pratade med median efter hans lags 2-0 förlust mot Manchester City i en vänskapsmatch.
 
"Vi signerade ingen idag, rapporten är fel. Vi kommer inte att signera någon just nu - vi är inte nära. I framtiden vet man aldrig dock" sa Wenger till Arsenals officiella hemsida.
 

Benfica 5 - 2 Real Madrid

Real Madrid förlorade kvällens match mot Benfica i Eusebeo cupen med 5-2. Jose Callejon gjorde de två målen för Real Madrid i den 18:e samt 20:e matchminuten.
 

Mourinho har inkallat 24 spelare till kvällens försäsongsmatch mot Benfica

 
Jose Mourinho har inkallat 24 spelare till Eusebio cupen mot Benfica i Da Luz stadion. Den portugisiska tränaren har inkluderat 10 A-lagsspelare samt 14 ungdomsakademi spelare till kvällens match.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:
Målvakter: Antonio Adán, Jesús & Pacheco.
Försvarare: Varane, Coentrão, Tavares, Nacho, Mateos, Casado, Ríos & Iván.
Mittfältare: Kaká, Esteban Granero, Lassana Diarra, Mosquera, Álex, Juanfran, Denis, Lucas, Jose Callejón & Angel Di María.
Anfallare: Karim Benzema, Gonzalo Higuaín & Alvaro Morata.

Eusebio: "Real Madrid är världens bästa lag"

Den före detta fotbollsspelaren, Eusebio, säger att han är glad för Benfica som kommer att möta världens bästa lag, Real Madrid, ikväll.

 
Legenden Eusebio kommer att se Real Madrid möta Benfica den 27 juli, och inför kvällens match har portugisen hyllat de spanska mästarna som det bästa laget i världen.
 
Lissabon giganterna kommer att spela mot Jose Mourinhos män i Eusebio cupen, och mannen som matchen döptes efter har inget annat än beröm för Los Blancos.
 
"Jag är glad för Benfica supportrarna eftersom de får en chans att se världens bästa lag i spel på deras stadium. Jag tror att det kommer att vara fullpackat" sa Eusebio till Real Madrids officiella hemsida.
 
"Det säger allt att de är de nuvarande spanska mästarna. De hade en spektakulär säsong och detta år kommer kanske att vara mycket bättre för dem med tanke på framstegen de gör".
 
Den 70-årige ikonen fortsatte med att prata om Cristiano Ronaldo, och han beskrev sin landsman som den kompletta spelaren.
 
"Han är en fantastisk spelare som hade en oerhörd kampanj. Han är en allround idrottsman. Han har allt. Han är jätte, jättebra".
 

Adriano Galliani: "Det finns tusen faktorer som gör en Kaká signering omöjlig"

 
AC Milans vicepresident, Adriano Galliani, säger att det är nästan omöjligt att signera Kaká från Real Madrid.

 
Adriano Galliani har medgett att AC Milan kanske möter svårigheter att signera tillbaka sin förra stjärna Kaká från Real Madrid.
 
Den brasilianska playmakern har ofta kopplats med en flytt tillbaka till San Siro efter att ha kämpat med sin form i den spanska huvudstadsklubben sedan hans ankomst sommaren 2009.
 
Tidigare i veckan bekräftade Kakás agent att han är i samtal med Rossoneri om en sommarflytt, men enligt klubbens vicepresident, kan skattesystemet i Italien sätta stopp för en affär.
 
"Det kommer att vara jättesvårt" sa Galliani till reportrar, skriver Goal. "Det finns tusen faktorer som kan göra detta omöjligt".
 
"Som alltid är problemet pengarna. Milan har inte råd att betala vissa löner eftersom Spanien har ett annorlunda skattesystem".
 
"Lagen har ändrats där, men endast för framtida kontrakt. Kontrakten som har redan signerats kommer att förbli som de var".
 

AC Milan hoppas att de kan signera Kaká på lån i en säsong

 
Tidigare rapporter hävdade att Kaká är i samtal med AC Milan om en flytt till San Siro, och nu rapporteras det att italienarna kommer att försöka signera brassen på lån i ett år.

 
AC Milan hoppas att de kan signera Kaká på lån i en säsong för att undvika att betala Real Madrid en transferavgift, rapporterar La Gazzetta dello Sport.
 
Rossoneris vicepresident, Adriano Galliani, har antytt på en flytt för den brasilianska stjärnan tidigare i veckan, och Kakás agent bekräftade i onsdags att de är i samtal med italienarna.
 
Under tiden har Milans officiella hemsida släppt ut alla truppnummer för kampanjen 2012/2013, och nummer 22, Kakás förra nummer, är ledig. Detta har fyllt på spekulationerna om att Rossoneri jobbar på att hämta tillbaka sin förra stjärna.
 
Man tror dock att Milan kan endast ha råd med 30-åringen med Real Madrids hjälp eftersom de endast är villiga att erbjuda mittfältaren en årslön på 5 miljoner euro snarare än 10 miljoner euro som han tjänar för närvarande.
 
Spanska rapporter hävdar att Los Blancos har satt en 25 miljoner euro prissumma på playmakern, men Serie A klubben har ingen avsikt att betala en sådan avgift på grund av deras ekonomiska svårigheter.
 
Istället hoppas Milan att La Liga mästarna kommer att tillåta spelaren lämna på lån utan någon ersättning, samtidigt som de betalar 50 procent av hans nuvarande lön.
 
Båda klubbarna har ännu inte diskuterat en möjlig flytt för Kaká, men Galliani förväntas ordna ett möte med Florentino Perez inom kort.
 

Borja Garcia: "Jag skulle vilja spela för Real Madrid, världens bästa klubb"

 
Den spanska mittfältaren, Borja Garcia, säger att han hoppas att hans klubb kommer överens med Real Madrid om en flytt.

 
Cordobas ytter Borja Garcia, som har kopplats med Real Madrid, har medgett att han vill spela för den spanska huvudstadsklubben någon gång i framtiden.
 
Den 21-årige spelaren står med i Los Blancos önskelista, eftersom marängerna vill signera spelaren till ungdomsakademin.
 
Och nu har Garcia försökt att distansera sig själv från rapporterna om hans framtid, men hävdade att det skulle vara en dröm att flytta till Santiago Bernabeu.
 
"Jag kommer inte att tvinga fram en flytt från Cordoba" sa Garcia till reportrar i en presskonferens. "Det är något som de två klubbarna måste lösa".
 
"Jag är skyldig Cordoba allting, de gav mig möjligheten för Madrid att bli intresserade av mig".
 
"Real Madrid är Real Madrid, världens bästa klubb, och det finns en chans att jag spelar där om jag flyttar till Castilla. Vad som än händer, händer".
 
"Ända sedan jag var ett barn har jag sett alla Madrids stjärnor spela. Jag skulle vilja spela där, men jag kan inte tänka på det nu av respekt för Cordoba".
 

Filippo Inzaghi: "Jag får gåshud av tanken att se Kaká återvända till Milan"

 
Kakás förra lagkamrat, Filippo Inzaghi, säger att han skulle vara överlycklig om den latinamerikanska playmakern återvänder till San Siro.

 
Filippo Inzaghi hoppas att AC Milan lyckas signera tillbaka Kaká från Real Madrid, och medgav att han får gåshud av tanken att se den attackerande mittfältaren återvända till San Siro.
 
Den brasilianska stjärnans agent avslöjade i onsdags att han är i samtal med Rossoneri om en möjlig flytt till San Siro för hans klient.
 
Milan legenden Inzaghi, som spelade med Kaká under klubbens vinst i Champions League finalen mot Liverpool år 2007, ber nu om att den föreslagna affären går igenom.
 
"Som en Milanista, får jag gåshud vid tanken av hans möjliga återkomst" sa Inzaghi till Milan Channel. "Ricky är saknad av alla; alla vet vad gjorde för dessa färger".
 
"Om han är i form kan han ge oss en viktig lyft. Det är dock ett personligt val, så vi får se vad som händer. Men jag skulle vara glad om han återvänder".
 

Victor Valdes: "Det är fantastiskt att det talas om att Iker kan vinna Ballon d'Or"

 
Barcelonas målvakt Victor Valdes tycker att det är fantastiskt att Casillas kan vinna Ballon d'Or utmärkelsen i år.

 
Victor Valdes är glad över att Iker Casillas ses som en möjlig kandidat till detta års Ballon d'Or pris, och hävdade att det är en källa av stolthet för alla målvakter.
 
Efter att ha lett marängerna till deras första La Liga titel sedan 2008 samt vunnit EM 2012 för andra gången med det spanska landslaget, sägs det att den 31-årige skotträddaren kan ta hem utmärkelsen.
 
Och detta glädjer Valdes, som anser att målvakter äntligen får ett visst erkännande för deras insatser.
 
"Det är fantastiskt att det talas om att Iker kan vinna Ballon d'Or" sa Blaugrana målvakten till Efe. "Som en målvakt är jag stolt över att vi kan prata om detta".
 
"I slutet av dagen är vi en del av sporten också, och det skulle vara jätte, jättebra om Casillas vann den".
 

Kakás agent avslöjar: "Vi är i samtal med AC Milan"

 
Kakás representant har medgett att brassen kan vara på väg tillbaka till Milan och bekräftade att de är i samtal med Serie A klubben.

 
Kakás agent har medgett att han är i samtal med AC Milan angående en möjlig flytt till San Siro för den brasilianska mittfältaren.
 
Rossoneris vicepresident Adriano Galliani sa i onsdags att italienarna är intresserade av att signera tillbaka sin förra stjärna, som lämnade för Los Blancos för tre år sedan. Och nu har spelarens representant, Gaetano Paolillo, bekräftat att en affär är under övervägande.
 
"Ja, vi pratar om honom" sa agenten till Sky Sport Italia. "Men jag kan inte säga något mer om detta för tillfället".
 
Den spanska huvudstadsklubben betalade 70 miljoner euro för Kaká under sommaren 2009, men den attackerande mittfältaren har aldrig lyckats visa sig vara värd pengarna som spenderades på honom.
 

Alvaro Morata: "Det viktigaste är att få spelminuter och att spela med A-laget"

 
Alvaro Morata säger att han kommer att göra sitt bästa under försäsongen för att imponera på Jose Mourinho.

 
Den lovande unga anfallaren Alvaro Morata har medgett att han har jobbat hårt under träningen i hopp om att imponera för Real Madrid tränaren Jose Mourinho i den nya kampanjen.
 
Den 19-årige målgöraren som flyttades upp till A-laget av den portugisiska taktikern, har medgett att det kommer att hjälpa honom att utvecklas som spelare genom att få spela och träna med stjärnorna i A-laget så mycket som möjligt.
 
"Det viktigaste är att få spelminuter på planen och att spela med A-laget. Att spela med Real Madrid gör dig till en bättre spelare" sa Morata till klubbens officiella hemsida.
 
"Tränaren vet att han kan räkna med mig när han behöver mig".
 
"Jag har tränat dubbla pass med A-laget och det hjälper oss att komma igång snabbt. Det ger mig en chans att lära mig mycket eftersom det finns många stora spelare här. Allt jag vill är att fortsätta utvecklas som en spelare".
 

Real Madrids försäsong - Dag 5 (21 juli 2012)

Mourinhos dubbelpass under dagens träning innehöll de dagliga övningarna både på morgonen och på eftermiddagen.






Carvalho fortsatte även denna vecka med att inte dyka upp på träningen; han fick tillåtelse till detta av klubben. Di María dök inte heller upp på träningspassen. Istället tränade han ensam inne på gymmet.

Kakás framtid bestäms under de närmaste 72 timmarna - en flytt till AC Milan är möjlig


Adriano Galliani, Milans vicepresident, har antytt på att den italienska klubben kan signera brassen i sommarens transfermarknad.


AC Milans vicepresident, Adriano Galliani, har fyllt på spekulationerna om Kakás framtid och antydde på en möjlig flytt för mittfältaren.
 
Den brasilianska stjärnans framtid i Real Madrid är i limbo efter att han har fått kämpa med att säkra regelbunden fotboll i Santiago Bernabeu, och de senaste rapporterna föreslår att 30-åringen kan lämna La Liga mästarna i sommar.
 
San Siro klubben sägs vara en av de främsta kandidaterna att signera mittfältaren, och även om hans löner kan vara ett stort problem för Rossoneri, har Galliani öppnat dörren för en Kaká återkomst.
 
"Vissa kärlek slutar aldrig. De går runt på en stor resa och sedan återvänder de" sa Galliani till reportrar när han blev tillfrågad om en möjlig flytt för playmakern.
 
Under tiden rapporterar Marca att ett beslut om latinamerikanens framtid kommer att bestämmas under de kommande 72 timmarna.

Aitor Karanka: "Vilken klubb skulle inte vilja ha en spelare som Luka Modric?"

 
Den assisterande tränaren Aitor Karanka säger att Luka Modric skulle vara en bra signering för Real Madrid, och medgav att Kaká kan vara på väg att lämna Los Blancos.

 
Aitor Karanka hävdar att Luka Modric representerar en perfekt passform för Real Madrid, efter att ha antytt på att Kakás dagar i Santiago Bernabeu kan vara räknande.
 
För närvarande försöker Los Blancos att komma överens med Tottenham Hotspur om en affär för Modric, men den engelska klubben vägrar att minska på deras 40 miljoner pund prissumma för kroaten.
 
Karanka, som pratade median efter tisdagskvällens försäsongsvinst mot Real Oviedo, var ovillig att diskutera utvecklingen av denna transfersaga, men han medgav att marängerna skulle välkomna mittfältaren med öppna armar.
 
"Vilken klubb skulle inte vilja ha en spelare som honom? Han är en spelare som stod ut i EM" sa den assisterande tränaren. "Det är klart att han skulle passa in i Real Madrid".
 
Karanka erkände också att om Modric anländer till den spanska huvudstadsklubben, så kan Kaká lämna Real Madrid.
 
"Kaká och klubben jobbar på att hitta bra lösningar för alla parter. Men Ricardo är fortfarande vår spelare och en modell av professionalism".
 

Cordobas president: "Real Madrid har lagt ett bud på Borja Garcia"

 
Cordobas president, Carlos Gonzalez, säger att Real Madrid har lagt ett bud på Borja Garcia, men som Andalusia klubben anser är för lite.


Real Madrid har lagt ett bud på Cordobas ytter Borja Garcia, har andradivisionklubbens president avslöjat.

Den 21-årige mittfältaren, en före detta U19 spelare för det spanska landslaget, har tippats som en möjlig signering för Real Madrids ungdomsakademi.

Det sägs att Los Blancos har erbjudit Cordoba 1,5 miljoner euro för den förra Rayo Vallecano mittfältaren, ett erbjudande som är för lite för den spanska klubben.

"Det enda officiella erbjudande vi har fått för Borja var från Real Madrid" sa Carloz Gonzalez till El Diario de Cordoba.

"Alla andra som är intresserade av honom har ringt oss och sagt saker, men det enda erbjudandet vi har på bordet är från Madrid".

"De tror att han kan vara en viktig spelare för klubben, men faktum är att de inte har erbjudit avgiften som vi anser är bra nog".

Real Oviedo 1 - 5 Real Madrid

Real Madrid vann försäsongens första match mot Real Oviedo med 5-1 efter mål av nykomlingen Lucas som gjorde mål i den 19:e minuten, akademispelaren Denis som nätade i den 38:e minuten, Granero som satte in bollen i mål i den 40:e minuten samt Di Maria som gjorde det fjärde samt femte målet i den 55:e respektive 74:e matchminuten.

Vart man kan se dagens match

SE KVÄLLENS MATCH MOT OVIEDO
Alternativ 1: Gå in på Sportlemon (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 2: Gå in på Rojadirecta (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 3: Gå in på ATDHE (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 4: Gå in på MyP2P (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.
Alternativ 5: Gå in på Tune2Sports (skrolla ner) och välj den bästa länken för din dator.

Mourinho har inkallat 22 spelare till kvällens match mot Oveido

 
Jose Mourinho har inkallat 22 spelare till Real Madrids debutmatch (denna säsong) mot Oveido. Den portugisiska tränaren har inkluderat sju A-lags spelare samt 15 akademispelare till kvällens match. Sahin, Kaká, Carvalho och Benzema kommer inte att delta i matchen.
 
REAL MADRIDS TRUPPLISTA:
Målvakter: Antonio Adán, Jesús & Pacheco.
Försvarare: Varane, Fabinho, Nacho, Mateos, Casado, Ríos & Iván. 
Mittfältare: Esteban Granero, Lassana Diarra, Mosquera, Álex, Juanfran, Denis, Lucas, Jose Callejón, Álvaro López & Angel Di María.
Anfallare: Gonzalo Higuaín & Alvaro Morata.

Jose Mourinho kommer att få Fernando Soromenho Prestige utmärkelsen på fredag

 
Jose Mourinho kommer att få den portugisiska utmärkelsen, Fernando Soromenho Prestige priset, den 27 juli.

 
Real Madrids tränare Jose Mourinho kommer att få Fernando Soromenho Prestige Utmärkelsen på fredag av den portugisiska sammanslutningen av sportjournalister (CNID) för sina framgångar inom fotbollen.
 
Den 49-årige taktikern kommer att bli utdelad priset på Perstana Palace Hotel i Lissabon klockan 14:15 efter att ha tagit itu med median i en presskonferens.
 
Det är det största priset som CNID delar ut, en utmärkelse som skapades år 1967.
 
Mourinho, som startade sin träningskarriär år 2000 i Benfica, ledde Porto till en UEFA cup och en Champions League titel under sina två år i den portugisiska klubben.
 
Sedan lämnade han Porto för Chelsea och därefter flyttade han till Inter innan han signerade för Real Madrid sommaren 2010. Än så länge har han lett Los Blancos till en Copa del Rey titel samt en La Liga trofé.
 

Jose Mourinho har informerat Kaká att han kommer att ha en mindre roll om han stannar

 
Jose Mourinho höll samtal med Kaká igår för att diskutera playmakerns framtid, och portugisen berättade för mittfältaren att han inte kommer att få mycket speltid om han stannar i Real Madrid.

 
Real Madrids tränare Jose Mourinho har varit i samtal med Kaká och hans far, Bosco Leite, som även är hans agent.
 
Den spanska sporttidningen Marca säger att ett möte hölls i Santiago Bernabeu från klockan 13.00 igår och varade i 45 minuter.
 
Mourinho informerade Kaká om att, om brassen bestämmer sig för att stanna i Los Blancos, kommer han att ha en mindre roll den kommande säsongen eftersom Tottenhams stjärna Luka Modric kommer att ersätta honom om kroaten kommer.
 
Kaka fick även veta att han inte har fått några formella erbjudanden, och föreslog att hans far borde själv komma överens med en klubb om han vill att hans son ska spela regelbunden fotboll nästa säsong.
 

Raphaël Varane kan få en stor roll i Real Madrid den kommande säsongen


Real Madrids ledning är nöjda med Raphaël Varane, som har visat stora framsteg på endast ett år.


Raphaël Varane är på väg att bli en stor Real Madrid spelare under den nya säsongen, skriver den engelska sajten Tribalfootball.
 
Den unga fransmannen flyttade till Los Blancos sommaren 2011, men han har mognat dramatiskt, han pratar flytande spanska och nu har han ett stort inflytande i truppen.
 
Försvararen jobbar nära med Real Madrids assisterande tränare, Aitor Karanka, och ses som förstahandsvalet i Ricardo Carvalhos plats inför den nya kampanjen.

Maicon vill endast flytta till Real Madrid - och ingen annan klubb

 
Engelska rapporter hävdar att Inters försvarare Maicon vill inte flyttat till någon annan klubb än Real Madrid.

 
Inters högerback, Douglas Maicon, vill desperat lämna den italienska storklubben för de spanska mästarna Real Madrid, rapporterar Tribalfootball.
 
Den brasilianska försvararen har sagt till sin agent att glömma en möjlig flytt till Anzhi eftersom han vill flytta till den spanska huvudstadsklubben.
 
Inter är villiga att göra affärer med Los Blancos, men begär 7 miljoner euro samt Nuri Sahin (12 månaders lån) för den latinamerikanska spelaren.
 
Rapporter hävdar att Maicon har redan accepterat de personliga villkoren, vilket är ett tvåårskontrakt (med möjlighet att spela för marängerna ett tredje år) värt runt 3,5 miljoner euro per säsong.
 

Karim Benzema har återvänt till Real Madrids försäsong efter sin semester

 
Karim Benzema återvände till Real Madrids träningspass idag och kan delta i kvällens match mot Oviedo.

 
Karim Benzema har återvänt till Real Madrids träning efter hans förlängda semester som han fick på grund av att han deltog i sommarens EM 2012.
 
Den franska målgöraren tog sig till EM:s kvartsfinal med sitt landslag, där Les Bleus besegrades med 2-0 av mästarna Spanien.
 
Benzema har nu återvänt från sin semester och tog del av det öppna träningspasset under den andra veckan av träningen.
 
Real Madrid påbörjade sina förberedelser inför försäsongen den 16 juli, men ett antal spelare har ännu inte återvänt på grund av deras deltagande i EM.
 
Spelare som Mesut Özil, Sami Khedira, Iker Casillas, Sergio Ramos, Xabi Alonso, Cristiano Ronaldo och Pepe har fortfarande semester, vilket innebär att de inte kommer att delta i kvällens match mot Oviedo.
 

Manchester United, Manchester City och Chelsea är i kamp med varandra om Kaká

 
São Paulos president har påstått att Kaká vill lämna Real Madrid, och de engelska klubbarna har tagit fram sina plånböcker.

 
Varenda klubb på denna planet har uppmärksammats; Kaká överväger att lämna Real Madrid. Nyheten om Kakás inträde i sommarens transfermarknad har skickat de engelska Premier League klubbarna i frenesi.
 
Manchester United, Manchester City och Chelsea har alla förberett ett bud på den brasilianska playmakern tillsammans med frestande kontraktserbjudanden i hopp om att signera mittfältaren.
 
Kaká, som flyttade till Real Madrid sommaren 2009, har alltid kopplats med en flytt till England, men en affär med en PL klubb gick aldrig igenom på grund av problem med transferavgiften.

Den närmaste flytten till England för Kaká var år 2009 då Manchester City erbjöd AC Milan hela 100 miljoner euro för latinamerikanen. Kaká föredrog dock att flytta till Real Madrid.
 
Men nu rapporteras det att den 30-årige stjärnan är redo att flytta till Manchester City om klubben lägger ett bud på honom. Den attackerande mittfältaren föryngrade sin karriär i Los Blancos förra säsongen, och han vann även sin första La Liga titel.

Tränaren Jose Mourinho är en beundrare av Kaká, men den förra Chelsea taktikern vill sälja spelarna som börjar bli gamla. Manchester United, Manchester City eller Chelsea kommer dock inte att ha några problem med att lägga till en veteran som Kaká till sin trupp.

I själva verket skulle han inte endast hjälpa laget på planen, utan han skulle även hjälpa klubben med försäljningen.

Enligt São Paulos president, Paulo de Jesus Lopes, är Kaká olycklig i Spanien, och det sägs att brassen vill ha mer speltid på planen.
 
"Kaká har bestämt sig för att lämna Madrid" sa Paulo de Jesus Lopes i en intervju med O’Globo. “Han tror att en flytt till England eller att han stannar i Spanien skulle vara två intressanta destinationer för honom. São Paulo har inte råd med honom eftersom hans prissumma är för stor för den brasilianska fotbollen".
 
Kaká kan vara "X-faktorn" för vilket lag som helst, vilket är därför de engelska klubbarna köar för Real Madrids stjärna.
 

Real Madrids försäsong - Dag 4 (19 juli 2012)

Real Madrid återvände till dubbla träningspass på torsdagen. Målvakterna tränade separerat med tränaren Silvino Louro, medan de andra spelarna gjorde sina vanliga stretchings rutiner. Den avslutande träningsmatchen innehöll imponerande räddningar av Fernando Pacheco och Antonio Adán.



Det blåa laget vann tack vare ett mål från Esteban Granero.

 





På eftermiddagens träningspass fokuserade man mer på bollkontrollen.



Real Madrid har även konfirmerat sina vänskapsmatcher inför försäsongen.

Tottenham kräver 40 miljoner euro för Luka Modric - Real Madrid vägrar att betala så mycket

 
 
 
Engelska rapporter hävdar att Tottenham kommer inte att sälja Luka Modric för mindre än 40 miljoner pund, medan Real Madrid sägs vägra betala mer än 27 miljoner pund.
 
Den engelska tidningen The Guardian säger att Tottenhams ordförande, Daniel Levy, har klargjort att han kommer att sälja Luka Modric för endast 40 miljoner pund och inte mindre.
 
Än så länge har Real Madrid erbjudit den engelska klubben 31 miljoner pund för den kroatiska playmakern, men Levy kommer att gräva i hälarna tills Los Blancos närmar sig kravpriset.
 
Om marängerna inte närmar sig Modrics prissumma kommer han helt enkelt att kräva utav mittfältaren att göra sitt bästa för Tottenham, precis som han gjorde efter förra sommarens transfermarknad.
 
Real Madrid vägrar dock att betala så mycket pengar för den förra Zinamo Zagreb stjärnan, och The Sun rapporterar att Jose Mourinho kommer inte att betala mer än 27 miljoner pund.
 
De spanska giganterna är dock villiga att erbjuda spelare i utbyte, inklusive den 34-årige mittbacken Ricardo Carvalho.

Rapport: Corinthians är intresserade av att signera Kaká på lån

 
Den brasilianska klubben Corinthians har kontaktat Kakás agent för att prata om en eventuell affär för playmakern.

 
Corinthians kommer att försöka signera Real Madrids mittfältare Kaká, rapporterar den brasilianska tidningen Diário de São Paulo.
 
Det har rapporterats att Corinthians har tagit kontakt med Bosco Leite, Kakás far och agent, för att fråga om det finns någon möjlighet för dem att signera hans son tillbaka till Brasilien.

Den latinamerikanska klubben vill att Leite ska prata med Real Madrids chefer om en låneaffär, vilket skulle göra det lättare för Corinthians att täcka Kakás höga löner, och 30-årigens representant överväger erbjudandet.
 

Rapport: Real Madrid är intresserade av Twentes försvarare Roberto Rosales

 
Spanska rapporter hävdar att Real Madrid överväger att erbjuda Twente 10 miljoner euro för deras försvarare, Roberto Rosales.

 
Den spanska median hävdar att Real Madrid är intresserade av att signera FC Twentes försvarare Roberto Rosales.
 
Den spanska huvudstadsklubbens tränare Jose Mourinho vill hitta en ny allsidig back och den venezuelanska spelaren är nu under Mourinhos övervägande.
 
La Verdad säger att om Santiago Bernabeu klubben bestämmer sig för att satsa på honom, så kommer de att erbjuda Twente 10 miljoner euro för Rosales, som även jagas av engelsmännen Newcastle United.
 

Javier Saviola: "Jag har fina minnen av Real Madrid"

 
Den förra Real Madrid spelaren, Javier Saviola, har hyllat sin förra klubb och sa att han älskade folket där.
 
Benficas anfallare Javier Saviola har fortfarande fina minnen av sin tid i Real Madrid, trots att han endast gjorde fem mål under sina två säsonger i Santiago Bernabeu.
 
Den argentinska ikonen, som spelade för Los Blancos mellan åren 2007 och 2009, hade endast berömd för den spanska huvudstadsklubben.
 
"Jag har fina minnen av Real Madrid" sa Saviola till den portugisiska tidningen Record. "Jag älskade att spela där, där fanns det folk som behandlade mig med kärlek".
 

Real Madrids försäsong - Dag 3 (18 juli 2012)

Dag tre av försäsongen startade klockan halv sex på eftermiddagen. Spelarna delade in sig i två grupper. Den ena gruppen bestod av målvakterna och de leddes av Silvino Louro. Den andra gruppen bestod av resterande spelare och de leddes av José Mourinho. Fjorton akademi spelare var på plats, inklusive den nyligen signerade Fabinho.


Medan målvakterna tränade med Louro, fick Mourinhos grupp springa sprinter, stretcha och genomföra återhämtnings övningar.

 


Real Oviedo
s president konfirmerade vänskapsmatchen mot Real Madrid. De två klubbarna kommer att
mötas på Carlos Tartiere den 24:e juli. Matchen kommer att kickas igång någon gång mellan 19:30 - 20:00 den kvällen.

Medan han var på semester i Thailand, talade Cristiano Ronaldo med pressen om klubben. "Den största stunden jag har haft med Real Madrid hittills var att vinna liga titeln. I min åsikt, är den den svåraste ligan i världen. Vi mötte väldigt starka motståndare så som Barcelona och [vi] besegrade dem med nio poängs skillnad. Det var fantastiskt", sade han.

Diego Maradona: "Cristiano Ronaldo kommer aldrig att nå samma nivå som Messi"

 
Diego Maradona anser att Lionel Messi är den bästa fotbollsspelaren i världen och att Cristiano Ronaldo är inte ens i närheten av argentinarens nivå.
 
Diego Maradona har pratat om sin åsikt att Real Madrids stjärna Cristiano Ronaldo kommer aldrig att nå samma nivå som Barcelona stjärnan Lionel Messi.
 
Både anfallarna är de klara favoriterna att vinna FIFA Ballon d'Or efter en imponerande säsong på klubbnivå, men Maradona känner att den portugisiska målgöraren är inte ens i närheten av hans argentinska rival.
 
"Cristiano Ronaldo kommer aldrig att nå samma nivå som Messi. Lionel behöver inte Cristiano Ronaldos kraftfulla skott. Messi kan dribbla sig fram och skjuta mot mål med bollen på hans fötter".
 
"När Cristiano Ronaldo vann Ballon d'Or sa han till Messi 'inga fler andraplatser'. Nu är det bästa han kan uppnå silver".

Andre Villas-Boas: "Det Modric gör är fel, till slut kommer det att gå emot honom"

 
Luka Modric vägrar att träna med Tottenham truppen i hopp om att han Real Madrid affären får igenom, och Andre Villas-Boas har kritiserat honom för hans beteende.
 
Tottenham tränaren Andre Villas-Boas har kritiserat mittfältaren Luka Modric för att ha upprört ordföranden Daniel Levy i sitt försök att pressa fram en flytt från White Hart Lane.
 
Den kroatiska mittfältaren försökte lämna London klubben för Chelsea förra sommaren, och nu är han ute efter att flytta till de regerande spanska mästarna Real Madrid.
 
Enligt rapporter har han nu valt att inte åka med truppen till deras försäsong i USA, och Villas-Boas har kommenterat stjärnans beteende.
 
"Jag tycker att det Modric gör är fel. Detta kommer att gå emot honom" sa Villas-Boas till den spanska sporttidningen AS.
 
"Han har förvärrat situationen med det han gör och nu är klubbens ordförande jätte arg. Det är inte heller en bra tid för Daniel Levy, som är i USA för tillfället eftersom hans fru är sjuk".
 
Den portugisiska tränaren medgav dock att förlusten av Modric kommer att vara en stor förlust för Spurs, som spelar tre matcher inom loppet av en vecka.
 
"Han är bra, jättebra. Jag försökte signera honom till Chelsea förra sommaren. Han kommer att vara en stor förlust".
 
"Han är en spelare som kan göra skillnad, som ger ett klartecken på att han kan spela när laget behöver honom, och som kan spela i olika positioner".
 
Modric har fått böter på 80 000 pund (ungefär 867 000 kr) av Tottenham för att han vägrar att träna med laget.

Esteban Granero: "Vi kommer alltid att välkomna de nya spelarna med öppna armar"

 
Esteban Granero säger att han stöttar idén att signera spelare som förstärker Real Madrid - även om det innebär att han inte får mycket speltid.
 
Esteban Granero har insisterat på att han inte skulle ha några problem med Luca Modric om han flyttar till Real Madrid eftersom kroatens ankomst kommer att förstärka laget.
 
Den 25-årige spelaren har kämpat med att säkra en startplats i Jose Mourinhos startelva, och låg bakom Xabi Alonso och Sami Khedira i rangordningen förra säsongen.
 
Under tiden ser det ut som att Modric äntligen kommer att lämna Tottenham Hotspur efter att London klubben misslyckades med att få en Champions League plats för den kommande säsongen, och en flytt till Santiago Bernabeu är mycket sannolik.
 
Granero kommer dock inte att lämna klubben även om den förra Dinamo Zagreb playmakern anländer till den spanska huvudstadsklubben.
 
"Fantastiska spelare kommer och går varje år" sa Granero till AS. "Det viktigaste är att laget förstärks".
 
"Att utveckla truppen varje säsong är komplicerat. De kommer att jobba hårt för det och vi tar alltid in bra fotbollsspelare".
 
"Jag vet inte om det kommer att vara han, någon annan eller ingen, men vi kommer alltid att välkomna spelarna som förbättrar Real Madrid med öppna armar".
 
"Jag har inte tänk på att lämna och jag har inte tänk på att ha samma roll som förra säsongen. Jag vill vara viktigare, som alla spelare är".
 
"Att ha en större roll innebär inte att man byter lag. Det kan göras här och jag kommer att träna hårt. Jag har mognar jättemycket sedan förra säsongen".

Jese Rodriguez agent: "Jese har en köput klausul på 40 miljoner euro"

 
Jese Rodriguezs agent har avslöjat att hans klient signerade en klausul på 40 miljoner euro med Real Madrid förra säsongen.

 
Mitt bland intresset från de europeiska klubbarna har det avslöjats att Real Madrid har en 40 miljoner euro klausul på sin talangfulla akademispelare, Jese Rodriguez.
 
Den 19-årige anfallaren gjorde det vinnande målet i Spaniens UEFA U19 EM final mot Grekland förra söndagen, och han vann även priset som turneringens toppmålgörare.
 
Med det ökade intresset från bland annat Arsenal, Manchester City och Benfica, har Jese's agent, Gines Carvajal, försökt att kyla ner intresset för Madrids skyddsling.
 
"Förra året signerade Jese ett kontrakt till 2014 och en köput klausul på 40 miljoner euro. Dessutom vill inte Madrid sälja honom. Han är orörlig" sa Carvajal till AS.
 

Rapport: Joselu är nära en flytt till Hoffenheim

Engelska rapporter hävdar att Hoffenheim har erbjudit Real Madrid tillräckligt mycket pengar för att signera akademistjärnan Joselu.

 
Den engelska sajten Goal rapporterar att den tyska klubben Hoffenheim är nära en överenskommelse med Real Madrid angående akademispelaren Joselu.
 
Den talangfulla anfallaren lyste i Los Blancos reservlag, Real Madrid Castilla, förra säsongen då han gjorde 26 mål på 36 matcher, och därmed har han uppmärksammat klubbar från andra länder.
 
Tidigare erbjöd Bundesliga klubben marängerna 5 miljoner euro för 22-åringen, men erbjudandet avvisades på grund av att de regerande La Liga mästarna vill ha någonting mellan 8-10 miljoner euro för spanjoren.
 
Markus Babbels män har nu mött Madrids värdering och spelaren kommer att åkte till Rhein Neckar Arena för att diskutera de personliga villkoren.
 
Joselu föddes i Stuttgart och gick fyra år i skolan i Tyskland, och nu ser det ut som att han kommer att återvända dit efter att ha flyttat till Real Madrid från Celta Vigo år 2009.
 

Modric har informerat Andre Villas-Boas om sin önskan att flytta till Real Madrid

 
Enligt spanska rapporter har Luka Modric pratat med Tottenhams tränare, Andre Villas-Boas, för att berätta för honom att han vill flytta till Real Madrid.

 
Luka Modric vill desperat lämna Tottenham Hotspur i sommarens transfermarknad och har sagt till tränaren Andre Villas-Boas att han vill flytta till Real Madrid, rapporterar både AS och Marca.
 
Den kroatiska mittfältaren har kopplats med en flytt till La Liga mästarna sedan säsongen 11/12 slutade, men Real Madrid och Tottenham har misslyckats med att komma överens om en transfersumma.
 
Modric vill inte stanna i den engelska klubben, och har enligt rapporter informerat Villas-Boas att han vill flytta till Santiago Bernabeu.

Den 26-årige spelaren återvände till Spurs i torsdags efter en förlängd semester på grund av hans deltagande i EM 2012, och han förväntades ta del av ett träningspass med sina andra lagkamrater.
 
Enligt rapporter har han dock besökt Villas-Boas för att informera den förra Chelsea tränaren om sin önskan att lämna White Hart Lane samtidigt som han påstod att han inte är "psykiskt redo" att börja träna ännu.
 
Mötet mellan kroaten och Villas-Boas tros ha varat i uppskattningsvis 30 minuter, innan den förra Dinamo Zagreb stjärnan lämnade Tottenhams träning ännu en gång.
 

Cristiano Ronaldo: "Jag försöker att vara romantisk, men ingen tror mig!"


Cristiano Ronaldo har under de senaste åren kallats för en "kvinnotjusare", men portugisen säger att han faktiskt är en romantisk kille.


Real Madrid stjärnan Cristiano Ronaldo har klagat på att ingen tror på honom när han säger att han är en romantiker när det gäller kvinnor.
 
Den portugisiska målgöraren, som för närvarande dejtar den ryska modellen, Irina Shayk, har utvecklat ett rykte som något av en kvinnotjusare under de senaste åren, men han insisterade på att ingenting kunde vara längre än sanningen.
 
I själva verket, när han blev tillfrågad under en intervju med en thailändsk tv-station om vad han är ute efter hos en kvinna, svarade han: "Jag tittar alltid på hennes hjärta. Jag tycker att det är den värdefullaste attributet".
 
"Jag försöker att vara romantisk, men ingen tror mig!".
 
27-åringen insisterade även på att hans son, som föddes år 2010 av en okänd mamma, är det viktigaste i hans liv.
 
"Han har samma hår som mig, starkt och lockigt" fortsatte Ronaldo. "Jag sover och vaknar med honom: min son är alltid med mig".

Officiellt: Valencia har signerat Fernando Gago

 
Real Madrid har meddelat på sin officiella hemsida att Fernando Gago har sålts till Valencia efter att de två klubbarna nådde en överenskommelse.



Den argentinska mittfältaren återvände till den spanska huvudstadsklubben efter att ha spenderat en säsong på lån i Roma, men har inte fått chansen att imponera för Jose Mourinho. Istället har Gago, som inte är inkluderad i Mourinhos planer, lämnat marängerna för La Liga klubben Valencia.

Valencia bekräftar att de har kommit överens med Real Madrid om en flytt för Gago

 
Valencia har bekräftat på sin officiella hemsida att de har nått en överenskommelse med Real Madrid om en flytt för Fernando Gago.

 
Valencia har bekräftat att de har nått en "preliminär överenskommelse" med både Real Madrid och Fernando Gago gällande en flytt till Mestalla.
 
Den argentinska mittfältaren återvände till Santiago Bernabeu efter att ha spenderat en säsong på lån i Roma, men på grund av att spelaren inte ingår i Jose Mourinhos planer, kommer han att lämna Los Blancos i sommar.
 
Man trodde att den italienska klubben skulle signera Gago i slutet av säsongen 11/12, men Serie A klubbens tränare var inte intresserad av att värva argentinaren.
 
Men nu ser det ut som att latinamerikanen är på väg till Valencia efter att Los Che bekräftade på sin officiella hemsida att de har nått en överenskommelse med både Real Madrid och mittfältaren.

Goal avslöjade tidigare att Gagos agent anlände i Valencia i torsdags för att diskutera fram ett avtal med klubbens president, Manuel Llorente.
 
Transfern har dock ännu inte bekräftats av någon klubb, men man tror att Gago kommer att signera ett fyraårskontrakt på fredag.
 

Gonzalo Higuain kommer att signera ett nytt kontrakt med Real Madrid

 
Real Madrid rapporteras vilja förlänga Gonzalo Higuains kontrakt samt öka hans årslön med 1 miljon euro.
 
Den spanska sporttidningen Marca rapporterar att Gonzalo Higuain kommer att signera ett nytt kontrakt med Real Madrid efter att spelarens far - och agent - hade ett möte med Los Blancos direktör Jose Angel Sanchez.
 
Den argentinska anfallarens nuvarande kontrakt löper ut sommaren 2016, men marängerna vill förlänga målgörarens avtal efter de senaste spekulationerna gällande hans framtid. Dessutom är Real Madrid även villiga att öka Higuains årslön från 3,5 miljoner euro till 4,5 miljoner euro.
 
På så sätt kommer latinamerikanen att tjäna lika mycket som lagkamraten Karim Benzema, hans konkurrent för anfallspositionen.

Även om de två parterna sägs ha kommit överens om villkoren, kommer inte hans kontraktsförlängning att vara officiellt tills Real Madrids försäsong i Los Angeles, där presidenten Florentino Perez planerar att möta Higuain, sätter igång.

Rapport: Manchester United är intresserade av att signera Nuri Sahin i sommar

 
Efter att ha misslyckat med sitt försök att signera Lucas Moura, hoppas Manchester United att de kan signera Nuri Sahin inför nästa säsong.
 
Manchester United har vänt sin uppmärksamhet till Real Madrids mittfältare Nuri Sahin efter att ha blivit frustrerade på deras försök att signera Lucas Moura.
 
Goal rapporterar att Old Trafford klubben ser på deras alternativ och det verkar som att engelsmännen har gett upp hoppet om Moura, som värderas till 38,3 miljoner euro av São Paulo, eftersom de ser Sahin som en billigare signering.
 
Jose Mourinho kommer dock ge Sahin hela försäsongen att imponera i de regerande La Liga mästarna, men Madrid kan vara öppna för ett erbjudande.
 
Bayern München och Galatasaray har kopplats med Sahin under de senaste veckorna, men Tottenham rapporteras ha krävt att Los Blancos inkluderar honom i Luka Modric affären.
 
Spelaren har dock klargjort sin önskan att stanna i den spanska huvudstadsklubben då han sa: "Jag har önskan att nå framgång här och jag vill visa mitt värde i Madrid. Jag lever min dröm i denna klubb".
 
Men om Modric signeras av Santiago Bernabeu klubben, kommer Sahin mycket sannolikt att trilla ner i Mourinhos rangordning.
 
Att köpa Sahin skulle kosta en klubb runt 25,5 miljoner euro, men Manchester United har inte avslagit idén att signera playmakern på lån under en säsong.
 

Real Madrid överväger att ändra namnet på Santiago Bernabeu till Fly Emirates Bernabeu

 
Spanska rapporter hävdar att Dubai-baserade flygbolaget, Fly Emirates, kommer att betala Real Madrid 53 miljoner euro om året om de ändrar namnet på deras stadium till Fly Emirates Bernabeu.

 
Real Madrid rapporteras överväga att döpa om sin Santiago Bernabeu stadium som en del av deras sponsorsavtal med Emirates.
 
Enligt ABC är Los Blancos inte intresserade av idén att ändra hela namnet på deras legendariska klubbpresident på stadion. De har dock inget emot att lägga till ett sponsornamn.
 
Följaktligen har Emirates som nyligen signerade ett fem års tröjsponsorsavtal med Madrid, erbjudit marängerna 53 miljoner euro per säsong om de ändrar namnet av en av världens kändaste plan till "Fly Emirates Bernabeu".

Gonzalo Higuain avvisade ett stort erbjudande från Juventus

 
"El Pipita" påstås ha blivit erbjuden ett frestande kontrakt av Juventus, men fördrog att avslå budet och stanna i Real Madrid.

 
Real Madrids argentinska anfallare Gonzalo Higuain har avslagit ett stort kontraktserbjudande från Juventus, rapporterar den spanska median.
 
Sporttidningen Marca säger att den 24-årige målgöraren avvisade ett erbjudande från den italienska klubben som innebar att han skulle tjäna 7 miljoner euro per år, jämfört med hans nuvarande årslön på 3,8 miljoner euro.
 
Higuain har upprepade gånger insisterat på att han vill stanna i den spanska huvudstadsklubben, och nyligen sa han: "Detta år kommer jag att kunna börja arbeta redan från början av försäsongen och jag ser verkligen fram emot det. Jag känner mig stark och jag är lika spänd som jag var första dagen jag anlände hit".
 
"Jag ser fram emot att vinna titlar. Jag kommer att kämpa lika hårt som jag gjorde första dagen jag anlände hit. Jag är envis och jag ångrar inget jag har gjort här".
 

Real Madrid avvisade ett bud på Alvaro Morata från Getafe

 
Getafe försökte signera Alvaro Morata förra veckan, men Jose Mourinho, som nyligen flyttade upp akademispelaren till A-laget, avvisade erbjudandet.

 
Real Madrid rapporteras ha avvisat ett erbjudande från Getafe för anfallaren Alvaro Morata, hävdar den engelska sajten Tribalfootball.
 
Morata har nyligen flyttats upp från Real Madrid Castilla till Los Blancos A-lag av den portugisiska tränaren Jose Mourinho, vilket innebär att det är osannolikt att anfallaren vill lämna marängerna.
 
Getafes president Angel Torres lade ett bud på Morata förra veckan, men Mourinho har avvisat erbjudandet.
 
Under de två åren den 19-årige yttern spenderade i Real Madrids B-lag gjorde han 32 mål på 65 matcher, och än så länge har han deltagit i två A-lagsmatcher.
 

Rapport: Valencia är intresserade av Real Madrids mittfältare Fernando Gago

 
Valencia sägs vara intresserade av att signera Fernando Gago, som inte ingår i Jose Mourinhos planer inför nästa säsong.

 
La Liga klubben Valencia vill signera Real Madrids argentinska mittfältare Fernando Gago, rapporterar den spanska median.
 
Efter att ha spenderat en säsong på lån i den italienska klubben AS Roma har 26-åringen återvänt till den spanska huvudstadsklubben eftersom Serie A klubben inte var intresserade av att signera spelaren permanent.
 
Super Deportes säger att Valencia planerar att lägga ett bud på Gago efter att ha blivit frustrerade på deras strävan efter Villarreals mittfältare Bruno Soriano.
 

Real Madrid har signerat Fabino från Rio Ave till ungdomsakademin

 
Eftersom Dani Carvajal lämnade Real Madrid Castilla för Bayern Leverkusen, har marängerna signerat en ersättare.
 
Real Madrid har signerat Rio Aves försvarare Fabino till den spanska huvudstadsklubbens ungdomsakademi, rapporterar Tribalfootball.
 
Santiago Bernabeu klubben signerade den tonårige backen på lång inför den nya säsongen. Det är tänkt att han ska spela som Dani Carvajals ersättare, som nyligen såldes till Bayer Leverkusen.
 

Luis Figo: "Ronaldo matchar alla kriterier för att vinna Ballon d'Or i år"

 
Den förra Real Madrid spelaren, Luis Figo, tycker att hans landsman Cristiano Ronaldo borde vinna Ballon d'Or i år.
 
Den förra spelaren, Luis Figo, tror att Real Madrid anfallaren Cristiano Ronaldo skulle vara en värdig vinnare av Ballon d'Or 2012.

Man tror att den 27-årige anfallaren kommer att vinna utmärkelsen efter att ha gjort imponerande 60 mål i alla tävlingar förra säsongen, och hjälpte Los Blancos att vinna sin första La Liga titel sedan 2008.
 
Figo tycker att Ronaldo förtjänar att vinna priset, som Barcelona stjärnan Lionel Messi har vunnit tre gånger i rad sedan år 2009, men han noterade att den vinnande kandidaten kan inte alltid vara framgångsrik.
 
"Ronaldo matchar alla kriterier för att vinna Ballon d'Or för allt han gjorde förra säsongen, men dessa val är alltid subjektiva eftersom 100 personer kommer att rösta" sa Figo till reportrar, skriver Goal.
 
"Det är dock klart att Ronaldo hade en fantastisk säsong".

Dinamo Zagrebs president: "Luka Modric är i ständig kontakt med Mourinho"

 
Dinamo Zagrebs president har bekräftat att Real Madrids intresse för Luka Modric stämmer och att marängerna kommer förmodligen att signera spelaren snart.

 
Dinamo Zagrebs president, Zdravko Mamic, hävdar att Real Madrids intresse för Tottenhams mittfältare Luka Modric stämmer.
 
Klubbens ägare har avslöjat att 26-åringen, som spenderade fem säsonger i den kroatiska klubben, är ständigt i samtal med Real Madrids tränare Jose Mourinho.
 
"Luka Modric är en nära vän till mig. Jag kan säga med tillförlitlighet att Mourinho har under de senaste månaderna pratat med honom om en flytt till den spanska huvudstaden" sa Mamic till Sportske Novosti.
 
"Jag har hört att signeringen kommer att gå igenom, och jag är jätteglad att en person och en spelare som Modric kan projicera Dinamos och Kroatiens namn i världens kändaste klubb, som är Real Madrid".
 

Real Madrid förbereder ett bud på Manchester Citys högerback Micah Richards

 
Engelska rapporter påstår att Real Madrid förbereder ett bud på Manchester Citys försvarare Micah Richards.

 
Real Madrid förbereder ett bud på Manchester Citys engelska högerback, Micah Richards.
 
Tidningen Sport säger att den spanska huvudstadsklubben är ute efter att signera en högerback under sommarens transfermarknad och har satt sitt sikte på den 24-årige försvararen.
 
Real Madrids tränare Jose Mourinho är en stor beundrare av Richards och försökte signera honom till Chelsea när spelaren var en tonårig spelare.
 
The Special One gillar engelsmannens mångsidighet och tror att han kan använda sig utav honom som både högerback och mittback den kommande säsongen.
 

Rapport: Benfica har erbjudit Real Madrid 10 miljoner euro för Jese Rodriguez


Rapporter hävdar att Benfica är intresserade av Real Madrids Castillas målgörare Jese Rodriguez.
Den spanska median rapporter att den portugisiska klubben Benfica har lagt ett bud på Real Madrids underbarn Jese Rodriguez.
 
Lissabon giganterna har erbjudit marängerna 10 miljoner euro för marängernas akademistjärna, som avslutade EM U19 med guldskon, rapporterar El Confidencial.
 
Benfica har redan signerat Javi Garcia och Rodrigo Moreno, och de hoppas att de kan använda sig utav sin nära relation med Real Madrid för att genomföra en framgångsrik affär för Jese.

Tito Vilanova: "Jag har ingen dålig relation med Mourinho"

 
Den nya Barcelona tränaren, Tito Vilanova, säger att han inte har en dålig relation med Jose Mourinho.

 
Barcelonas tränare Tito Vilanova har betonat att han inte hyser agg mot Real Madrids portugisiska taktiker Jose Mourinho.
 
Duon involverades i en konflikt under förra årets Supercopa final då Mourinho nöp Pep Guardiolas före detta assistent i ögat, men den nyutnämnde tränaren vill glömma händelsen.
 
"Jag tycker inte att jag har en dålig relation med Mourinho" sa Vilanova i en presskonferens, skriver Goal.
 
"Det är tröttsamt att vi fortfarande pratar om detta efter ett år. Jag accepterar beslutet (om att förlåta Mourinho) som en professionell".
 

Cristiano Ronaldo: "Jag tycker att den spanska ligan är den svåraste i världen"

 
Målgöraren Ronaldo säger att La Liga är den svåraste ligan han har spelat för än så länge - till och med hårdare än Premier League som har många topplag.

 
Real Madrid stjärnan Cristiano Ronaldo anser att La Liga är den svåraste inhemska tävlingen i världen och medgav att han fortfarande njuter av att ha vunnit ligatiteln säsongen 11/12.

Den portugisiska anfallaren spelade en avgörande roll i klubbens La Liga framgång då han gjorde sammanlagt 46 mål, och han medgav att det var höjdpunkten av hans karriär i Real Madrid när Los Blancos äntligen lyckades besegra Barcelona.
 
"Jag tycker att det bästa ögonblicket än så länge var att vinna La Liga" sa Ronaldo i en intervju med Thai television. "Eftersom jag tycker att den spanska ligan är den svåraste i världen".
 
"Den har stora lag som Barcelona, och att avsluta ligan med nio poäng mer än dem... det säger en hel del".
 

Higuain: "Jag kommer att kämpa lika hårt som jag gjorde första dagen jag anlände hit"

 
Den argentinska anfallaren Gonzalo Higuain säger att Jose Mourinho övertygade honom att stanna i Real Madrid.

 
Gonzalo Higuain har medgett att han valde att stanna i Real Madrid i sommar efter att Jose Mourinho försäkrade honom i ett möte att han fortfarande har en roll att spela i den spanska huvudstadsklubben.
 
Den argentinska anfallaren kopplades med en flytt till bland annat Manchester City, Paris Saint-Germain och Juventus under de senaste månaderna, men Higuain har ingen avsikt att lämna Santiago Bernabeu.
 
"Det faktum att Mourinho pratade med mig och stödet från min familj och mina lagkamrater gav mig styrkan att stanna och vara optimistisk inför den kommande säsongen" sa Higuain i en presskonferens.
 
"Detta år kommer jag att kunna börja arbeta redan från början av försäsongen och jag ser verkligen fram emot det. Jag känner mig stark och jag är lika spänd som jag var första dagen jag anlände hit".
 
"Jag ser fram emot att vinna titlar. Jag kommer att kämpa lika hårt som jag gjorde första dagen jag anlände hit. Jag är envis och jag ångrar inget jag har gjort här".
 

Sommarens transfermarknad i ett inlägg

Någon bad mig tidigare att skriva ett sammanfattande inlägg om vilka spelare som Real Madrid påstås vara intresserade av samt vilka som kan vara på väg att lämna Santiago Bernabeu. Jag måste dock säga att det mesta är bara rykten, så allt som skrivs stämmer inte. (De här "Chans att han kommer" och "Chans att han lämnar" är endast vad jag tippar på)

Spelarna som Real Madrid sägs vara intresserade av:
 • Luka Modric: Inte en överraskning. Den kroatiska mittfältaren har kopplats med Real Madrid ett tag nu. Ända sedan säsongen 11/12 slutade har marängerna rapporterats vara intresserade av playmakern, men kopplingarna var inte lika starka som de är nu. En hel del tyder på att Modric kan signera för Real Madrid inom kort; en utav anledningarna är att självaste spelaren vill lämna. Dessutom sägs det att Los Blancos har redan kommit överens om de personliga villkoren med Modric. Det enda som står i vägen är transferavgiften; det senaste budet från Real Madrid påstås ha varit 44 miljoner euro.


 • David Silva: Rapporter hävdade att Real Madrids förstahandsval var David Silva, det vill säga de spanska giganterna ville ha honom istället för Luka Modric. Det var dock en hel del som tydde på att en flytt för Manchester United spelaren var omöjlig då han själv sa: "Jag vet att vi (City) kan visa att vi har kvalitén att göra någonting i Champions League". Real Madrid påstods ha varit beredda att betala 30 miljoner euro eller göra ett byte där Higuain inkluderas, men City vägrade släppa sin stjärna.


 • Lucas Moura: Liksom Modric har även brassen kopplats med Real Madrid under en lång tid. I början av juni avslöjade Mouras agent, som även är hans far, att han mötte Real Madrids tjänstemän för att diskutera hans sons framtid. Inte nog med det, utan det sägs att Mourinho, som är en av Lucas beundrare, att portugisen "tittar på alla Lucas matcher, vare sig det är live eller på band". Och tidigare i juli påstod São Paulos president att "Real Madrid och Manchester United har lagt ett bud på Lucas".


 • Javi Martinez: Man har förstått att Real Madrid har varit intresserade av Javi Martinez länge, då det rapporterades att självaste Mourinho gick fram till spanjoren efter Real Madrids senaste vinst mot Athletic Bilbao och frågade: "Vill du komma till oss? Jag har pengarna. Hur mycket är du värd? 40 miljoner euro? Det är upp till dig". Martinez sägs sedan ha svarat att han ska fråga presidenten denna fråga. Det är dock osannolikt att marängerna kan signera honom eftersom den nya tränaren Marcelo Bielsa krävde att Martinez inte skulle säljas ifall han skulle skriva på ett kontrakt med klubben.


 • Gregory van der Wiel: Ajax stjärnan har starkt kopplats med en flytt till den spanska huvudstadsklubben sedan sommaren 2011, då Real Madrid letade efter en högerback. Och under detta års transfermarknad har det även rapporterats att Los Blancos är intresserade av holländaren. Dessutom har spelaren själv sagt att han vill flytta till Real Madrid, fast kände att hans prestationer under EM 2012 inte räckte. "De kan vara ute efter en högerback, men jag har inte spelat bra nog så att jag kan spela för dem. Jag kan spela mycket bättre och det frustrerar mig. Vi får se vad som händer inom några veckor och vilka klubbar som är intresserade" sa van der Wiel efter att Nederländerna eliminerades ur detta års EM.


 • Robin van Persie: van der Wiels landsman kommer sannolikt att lämna Arsenal och en utav klubbarna som han har kopplats med är Real Madrid. Tidigare under transfermarknaden påstods det att Los Merengues var ute efter en anfallare som kunde ersättare Gonzalo Higuain som rapporterades vara på väg att lämna Santiago Bernabeu. Nu verkar det dock som att argentinaren vill stanna i Real Madrid, och därmed har Van Persie kopplingarna minskat.


 • Douglas Maicon: Den brasilianska försvararen är ytterligare en högerback som har kopplats med Real Madrid. Tidigare rapporterades det att Inter skulle kunna tänka sig att sälja honom till Los Blancos - om marängerna erbjuder Nuri Sahin i utbyte. Några ytterligare rapporter om en flytt till Real Madrid har inte dykt upp, utan istället sägs det att den 31-årige latinamerikanen kan vara på väg till Chelsea.


 • Axel Witsel: Förra året kopplades Real Madrid med Witsel, men nu när La Liga mästarna verkar vara ute efter en mittfältare har kopplingarna förstärkts. Benfica sägs vara beredda att sälja sin stjärna för 30 miljoner euro, men sägs vara villiga att göra en bytesaffär med Real Madrid som inkluderar Jese Rodriguez och Joselu.


 • Marouane Fellaini: Everton spelaren är ännu en mittfältare som har kopplats med Real Madrid. När den spanska huvudstadsklubben förlorade hoppet om Javi Martinez påstods det att de vände sin uppmärksamhet till Fellaini. Detta är dock allt man vet och inga rapporter om samtal mellan de två klubbarna har spridit sig.


 • Mario Balotelli: Italienaren är den senaste spelaren som Real Madrid har kopplats med. Tidigare denna månad hävdades det att Mourinho inte var intresserad av en mittfältare längre, utan att han är ute efter en anfallare, och därmed hamnade Balotelli i bilden. Den portugisiska tränaren har tidigare jobbat med målgöraren då båda två representerade Inter, och skulle vilja återförenas med "bråkstaken" Balotelli. Liksom Robin van Persie ser man Balotelli som Higuains ersättare.


Spelarna som kan lämna Real Madrid:
 • Lassana Diarra: Den franska mittfältaren spelade inte så mycket som han hade velat göra förra säsongen på grund av att Mourinho föredrog Sami Khedira. Han har därför tippats vara på väg ut från Santiago Bernabeu, men spelaren verkar inte vilja lämna Real Madrid. Förra månaden rapporterades det att Lass avvisade chansen att möta AC Milans chefer för att prata om en flytt till San Siro. Hm..


 • Ricardo Carvalho: Igår meddelade man att Carvalho inte deltog i morgondagens träningspass, vilket tyder på att portugisen kan vara på väg att lämna Real Madrid snart. Rykten påstod att Los Blancos överväger att använda honom i deras bud på Luka Modric, det är dock inget som är bekräftat. Förutom en koppling med Tottenham har han enligt rapporter även uppmärksammat Sporting Lissabon.


 • Fernando Gago: Efter att ha spenderat en säsong i Roma har argentinaren återvänt till den spanska huvudstadsklubben på grund av att italienarna inte var intresserade av att signera honom. Men liksom Carvalho sägs det att han har fått tillåtelsen att prata med klubbar om en möjlig flytt.


 • Nuri Sahin: Juventus, Milan och Inter rapporteras vara intresserade av den turkiska mittfältaren som inte har haft en framgångsrik första säsong med Real Madrid. Vissa rapporter hävdar att han kan inkluderas i marängernas Modric bud, medan andra rapporter påstår att Real Madrid vill låna ut honom en säsong.


 • Kaká: Det här med Kaká är verkligen förvirrande. Median påstår att brassen vill lämna Real Madrid och att han har bett Mourinho om tillåtelsen att flytta tillbaka till Milan. Serie A klubben påstår dock att de inte har råd med en spelare som Kaká ifall han inte är villig att sänka sin årslön och om Real Madrid accepterar ett bud på mindre än 35 miljoner euro. Å andra sidan har brassen upprepade gånger sagt att han inte vill lämna Real Madrid. Han har till och med skrivit på sitt officiella Twitter konto att han vill stanna i den spanska huvudstadsklubben och visa sitt värde. Det återstår att se vad som händer i slutändan..


 • Gonzalo Higuain: Juventus, Chelsea och Tottenham är de tre klubbarna som har kopplats med argentinaren. I början av sommarens transfermarknad var kopplingarna så starka att man verkligen trodde att Higuain skulle lämna, men under de senaste dagarna har han sagt att han "är lycklig i Spanien och vill stanna i Madrid" för att förverkliga sina drömmar.


 • Sami Khedira: Det är mycket osannolikt att Jose Mourinho kommer att låta hans förstahandsval lämna i sommar, men rapporter påstår att tysken vill lämna marängerna eftersom han känner sig underskattad i Madrid. Därför överväger han sina alternativ och en flytt tillbaka till Bundesligan finns i hans tankar.


 • Joselu: Arsenal sägs se Joselu som Robin van Persies ersättare, men de möter konkurrens från de tyska klubbarna Hoffenheim, Schalke 04 och Borussia Dortmund. Hoffenheim rapporteras ha erbjudit Real Madrid 5 miljoner euro för spanjoren, men Los Blancos kommer inte att sälja sin akademistjärna för mindre än 10 miljoner euro.


 • Jese Rodriguez: Real Madrid Castillas tonårige stjärna har intresserat ett antal klubbar och en utav dem är Sevilla. La Liga klubben påstås vilja signera Jese på lån med möjligheten att köpa 18-åringen permanent.


Real Madrids försäsong - Dag 2

Tisdagen innehöll två träningspass. Morgonens träningen började med en 15 minuters "öppet-fönster" för pressen. Rui Faria ledde de 22 närvarande spelarna i deras uppvärmning och sprint.


Efter träningen höll Gonzalo Higuaín en presskonferens. Som svar på Sandro Rosells kommentarer om La Ligas "konstiga säsong" sade Higuaín, "100 poäng, 121 mål, vinst på Camp Nou - ja, den var konstig, men en spektakulär en för oss."
Rueda de Prensa de Higuaín

Kvällens träning innehöll mer fokus på taktiken och på bollen. Den avslutades med en träningsmatch där Aitor Karanka deltog. Laget med blåa västar vann med 2-1 efter mål från Kaká och Gonzalo Higuaín.


För andra dagen i sträck, var Ricardo Carvalho frånvarande. Även Fernando Gago deltog inte i dagens träningpass.

En stängd träningssession kommer att hållas på onsdags kvällen. Det kommer alltså att inte bli en presskonferens.

RFEF har meddelat att den andra delen av Supercopa kommer att flyttas nrt till den 29:e augusti istället för den 30:e så att den inte krockar med ett kommande ceremoni i Monaco. Båda matcherna kommer att starta klockan 22.30 [CEST].

Karim Benzema kommer att återvända till Valdebebas den 23:e juli medan resten återvänder den 28:e juli.

José Mourinho har anlitat ett nytt ansikte till sin personal. Luis Campos heter han och är en före detta tränare och TV kommentator. Han kommer att arbeta som klubbens scout.

Real Madrids försäsong - Dag 1

José Mourinho och company återvände till Valdebebas i måndags för att kicka igång försäsongen. Innan träningen fick spelarna genomföra en medicinsk undersökning.


Angel Di María och Alvaro Morata var de första som anlände till undersökningen, och La Sexta rapporterar att Nuri Sahin var sist på plats. Tretton av Castillas spelare var på plats, inklusive Morata, som fortfarande väntar på sin konfirmation om att ha blivit en A-lags spelare.
Primer entrenamiento de la temporada

David Mateos har återvänt till truppen efter att ha spenderat en säsong på med AEK Aten och Real Zaragoza.


Alla EM-spelare var frånvarande från dagens träning och även Marcelo som förbereder sig inför OS i London. Ricardo Carvalho har fått tillåtelse att vara frånvarande. Detta kan vara ett tecken på att han kommer att lämna klubben. Fernando Gago är iallafall tillbaka efter att ha spenderat en säsong på lån i AS Roma, men det påstås att han kommer att återvända till Boca Juniors då han inte finns med i Mourinhos planer inför denna säsong.
Primer entrenamiento de la temporada

Real Madrid har stigit från 5:e till 2:a plats i Forbes lista över de mest värdefulla idrottslag. Real Madrid var en utav världens mest lönsamma klubbar under är 2011 och höll ett värde av 1.88 miljarder i amerikanska dollar.

Cristiano Ronaldo: "Jag är en mästare"

Cristiano Ronaldo är för närvarande i Thailand där han njuter av sin semester, men han gör fortfarande en del PR-arbete för hans sponsorer innan den nya säsongen drar igång.
 
Real Madrid stjärnan Cristiano Ronaldo passade på att främja Toyotas nya kompakt bil under sin semester i Thailand.
 
Den portugisiska anfallaren har kopplat av i det asiatiska landet efter EM 2012 och under de senaste dagarna har han lagt upp bilder på hans semester med sin ryska flickvän Irina Shayk på sitt Facebook konto.
 
Den 27-årige målgöraren spelade in en TV reklam för Toyota för att främja deras nya fordon vid namn Hilux Vigo Champ samt signerade ett nytt sponsoravtal med det japan-baserade företaget.
 
"Den här bilden är en mästare, jag är en mästare och tillsammans fungerar vi bra tillsammans" sa Ronaldo, skriver Goal.
 
"När jag tittar på TV hur människor brinner för fotboll här, känns det fantastiskt. Tack allihopa".
 

Lättare & snabbare att få svar på era frågor!

Blogg.se har en ny funktion som kommer att göra det lättare för mig att svara på era frågor samt snabbare för er att få svar på era funderingar.

Jag vet inte om ni har redan märkt det, men på vissa kommentarer (frågor) står ett svar under kommentaren ni har skickat, fast samtidigt står svaret på samma kommentar.
 


Så istället för att skicka ett mejl till mig när ni ska bara fråga om något litet, som till exempel när Real Madrid startar sin La Liga kampanj eller när biljetterna börjar säljas, är det bara att skriva en kommentar, och förhoppningsvis kommer jag att svara på frågan.

Jag rekommenderar dock att ni skickar ett mejl till mig (kategori: kontakta mig) om ni har större frågor med ett förväntat långt svar.

Real Madrid pressar Milan att signera Kaká för att Los Blancos ska slippa betala 70 miljoner euro pga den nya skattelagen



Real Madrid hoppas att Milan signerar Kaká i sommar för att marängerna ska slippa lägga ut 70 miljoner euro på grund av den nya skattelagen i Spanien.
 
Real Madrids chefer letar efter en klubb som är villig att köpa Kaká för marängernas prissumma på 35 miljoner euro.
 
Marca säger att den nya "Beckham lagen" innebär att den spanska huvudstadsklubben måste betala Kaká sammanlagt 70 miljoner euro (skatten inkluderad) för hans sexårskontrakt om han inte flyttar i sommar.
 
Därför har Santiago Bernabeu klubben öppnat samtal med AC Milan för att prata om en möjlig affär där brassen kan återvända till sin kära klubb.
 
De spanska giganterna hoppas att Milan kommer att signera Kaká nu när Thiago Silva har lämnat för Paris Saint-Germain och Zlatan Ibrahimovic som sägs följa sin förra lagkamrat till Frankrike.
 

Cheslea har återupplivat sitt intresse för Real Madrids anfallare Gonzalo Higuain

 
Rapporter hävdar att Chelsea är fortfarande intresserade av Gonzalo Higuain och överväger att signera anfallaren under sommarens transfermarknad.
 
Den engelska median hävdar att Chelsea överväger att lägga ett bud på Real Madrids anfallare Gonzalo Higuain.
 
Premier League klubben har tidigare rapporterats vara intresserade av argentinaren, men nu när engelsmännen har förlorat Didier Drogba är klubbens chefer ute efter en ny centralanfallare som kan ersätta den ivorianska målgöraren.
 
The Daily Mail säger att Champions League mästarna överväger att signera Higuain under sommarens transfermarknad - om Real Madrid är villiga att sälja.
 
När Chelsea har slutfört förhandlingarna med Internacional om den attackerande mittfältaren Oscar (även kallad "den nya Kaká") förväntas the Blues göra ytterligare två affärer - en centralanfallare och en högerback - innan transfermarknaden stänger.
 

Carvalho och Gago är närmare en flytt efter att de missade gårdagens träning

 
Den spanska median säger att Ricardo Carvalho och Fernando Gago kan vara allt närmare en flytt från Real Madrid på grund av att de missade gårdagens morgonträning.

 
Man tror att både Ricardo Carvalho och Fernando Gago kommer att lämna Real Madrid eftersom de missade klubbens träningspass i måndags. Duon är inte en del av Jose Mourinhos planer för den nya säsongen och har fått tillåtelsen att diskutera sin framtid med intresserade klubbar, rapporterar AS.
 
Den 34-årige Carvalho signerade för Los Blancos år 2010 efter att ha tidigare jobbat med Mourinho i Porto och Chelsea, men uthärdade en frustrerande säsong kampanjen 11/12 då han endast deltog i 13 matcher.
 
När det gäller Gago har den argentinska mittfältaren återvänt till de spanska mästarna i slutet av säsongen efter att ha spenderat en säsong på lån i Roma. Den nya Giallorossi tränaren, Zdenek Zeman, har dock bestämt sig för att inte signera den 26-årige spelaren.

Kaká, Angel di Maria och Gonzalo Higuain var tre utav de 22 spelarna som deltog i gårdagens träningspass.
 

Iker Casillas: Jag har ingen aning om vem jag ska rösta på i Ballon d'Or"

 
Real Madrids målvakt Iker Casillas säger att han är förvirrad när det gäller Ballon d'Or eftersom han inte vet vem han ska rösta på.

 
Spaniens och Real Madrids kapten Iker Casillas har medgett att han inte har någon aning om vem han ska rösta på i detta års Ballon d'Or pris.
 
Den 31-årige skotträddaren är själv en utav de nominerade för den europeiska utmärkelsen efter att ha lett La Roja till EM trofén år 2012 endast sex veckor efter att ha lyft La Liga titeln med Los Blancos.
 
Men hans lagkamrat Cristiano Ronaldo är också nominerad, inte för att nämna den nuvarande titelhållaren Lionel Messi. Och Casillas vet att han har ett tufft beslut framför sig.
 
"Jag måste analysera det ordentligt" sa 31-åringen till reportrar, skriver Goal. "Det är ett svårt beslut eftersom det finns så många bra spelare".
 
"Man jag har mycket tid att tänka på det eftersom jag behöver inte rösta förrän i december".
 

Sju Real Madrid spelare är nominerade till "UEFA Player of the Year" priset

 
UEFA har släppt ut listan på de 32 spelare som är nominerade till priset för den bästa spelaren i Europa.
 
La Liga mästarna Real Madrid är den mest representerade klubben i listan med sju spelare; Iker Casillas, Mesut Özil, Sergio Ramos, Pepe, Fabio Coentrão, Xabi Alonso och Cristiano Ronaldo. Bakom dem kommer Premier League vinnarna Manchester City med sex nominerade spelare.
 
Champions League mästarna Chelsea och de katalanska giganterna Barcelona har båda två fyra spelare var nominerade, medan Radamel Falcao är den enda spelaren från Europa league vinnarna Atletico Madrid som är inkluderad i listan.
 
Spelarna valdes av en jury bestående av journalister, och den 14 augusti kommer det styrande organet för den europeiska fotbollen att avslöja vilka tre spelare som fick flest poäng.
 
Här är hela listan:

Real Madrid kommer att erbjuda Malaga 20 miljoner euro för Santi Cazorla och Isco

 
Rapporter hävdar att Real Madrid kommer att lägga ett bud på Malagas stjärnmittfältare Santi Cazorla och Isco inom kort.
 
Den spanska median hävdar att Real Madrid är i jakt efter Malaga duon Santi Cazorla och Francisco Román Suárez aka Isco.
 
Den katalanska tidningen El Mundo Deportivo rapporterar att den spanska huvudstadsklubben förbereder ett 20 miljoner euro bud för mittfältsparet.

För två år sedan visade Real Madrid sitt intresse för den 27-årige yttern Cazorla, men spanjoren valde att avvisa marängernas erbjudande och föredrog en flytt till Malaga.
 
Under sin första säsong med Malaga har han gjort nio mål på 38 matcher, medan den 20-årige Isco, som även signerades av Malaga (från Villarreal) förra året, har gjort fem mål på 32 matcher.

Real Madrid tvingas lägga ut 23 miljoner euro per år för att förlänga Ronaldos kontrakt

 
Real Madrid har problem med att förlänga Cristiano Ronaldos kontrakt på grund av Spaniens nya skattelag.
 
Real Madrids nya kontraktssamtal med Cristiano Ronaldo har inte gått framåt på grund av Spaniens nya skattelag.
 
Avskaffandet av "David Beckham lagen" ser stjärnspelare i Spanien beskattas som alla andra invånare med höga inkomst runt om i landet.
 
Ronaldo är ute efter ett nytt kontrakt värt 15 miljoner euro per år, vilket innebär att Real Madrid måste lägga ut 23 miljoner euro på grund av Beckham lagen för att förlänga den förra Manchester United stjärnans kontrakt.
 
Till och med nu när Ronaldo tjänar 9,5 miljoner euro per år måste Real Madrid betala 12 miljoner euro varje år för att täcka hans förluster från Spaniens nya skattelag.

Jese Rodriguez: "Mourinho vet att det finns mycket kvalité i ungdomsakademin"

 
Real Madrid Castillas stjärna, Jese Rodriguez, säger att Mourinho vet vilken kvalité ungdomsakademin har och att portugisen kan kalla in vilken spelare som helst när han vill.
 
Real Madrids akademispelare Jese Rodriguez är säker på att Jose Mourinho kommer att inkalla klubbens unga spelare vid det rätta tillfället.
 
Den 19-årige anfallaren imponerade i EM U-19 då han hjälpte Spanien att vinna titeln efter att ha gjort det avgörande målet mot Grekland.
 
Och trots att han är glad över att starta den nya säsongen med Real Madrid Castilla, har han satt sitt sikte mot att ta ett steg upp till A-laget.
 
"För närvarande är Real Madrid Castilla mitt lag. Jag är glad över att vi kommer att spela i andradivisionen eftersom det kommer att vara en extra utmaning" sa Jese till Marca.
 
"Mourinho vet dock att det finns mycket kvalité i Cantera och han kan kalla in oss när han vill".
 
Jese har ett kontrakt med Real Madrid som löper ut sommaren 2013.
 

Barcelonas Sandro Rosell: "Jag är inte vän med Florentino Perez"

 
Sandro Rosell har kommit med ännu en kontroversiell kommentar för andra gången denna vecka, och denna gång är Florentino Perez måltavlan för Barcelona ägaren.

 
Barcelonas president, Sandro Rosell, medgav i en intervju med Ara att han inte är vän med Real Madrids president, Florentino Perez.
 
"Jag är inte vän med Florentino. Jag har fyra eller fem vänner i mitt liv, inga fler" sa Rosell, skriver den engelska sajten Goal.
 
Det är dock inte första gången Rosell har gått ut med några kontroversiella citat denna vecka, utan han har tidigare sagt att förra säsongens La Liga kampanj var "konstig" eftersom hans lag hamnade på andra plats bakom mästarna Real Madrid.
 
Rosell pratade även om hur en konflikt mellan de två klubbarna bör hanteras, och sa: "Om det börjar med presidenten eller institutionen kommer jag att ta hand om det. Om det kommer från sportdirektören, kommer Zubi att svara. Om det är Mourinho kommer Tito att svara och om det är Iker då kommer Puyol att ta hand om det".
 

Fabio Coentrão: "Jag kommer att återvända till Benfica innan jag avslutar min karriär"

 
Real Madrids mångsidiga försvarare, Fabio Coentrão, har lovat sin förra klubb Benfica att han kommer att återvända dit någon gång i framtiden.

 
Den portugisiska försvararen Fabio Coentrão har visat sin kärlek för sin förra klubb Benfica, och lovade att han kommer att återvända dit innan han avslutar sin fotbollskarriär.
 
Vänsterbacken lämnade Benfica för 12 månader sedan för en avgift på 30 miljoner euro då han gick till Real Madrid, och ett år senare har han fem år kvar på sitt sexårskontrakt.
 
Spelarens mångsidighet gjorde honom till en nyckelspelare för de spanska giganterna förra säsongen. Dessutom visade han sig vara värd pengarna som marängerna betalade för honom tack vare hans goda prestationer under kampanjen där han spelade i olika positioner inklusive vänsterback, högerback, vänstermittfältare och centralmittfältare.
 
"Benfica är klubben jag älskar, klubben i mitt hjärta" sa Coentrão till O Jogo. "Jag kommer att komma tillbaka när jag fortfarande är i spel, inte när jag håller på att avsluta min karriär".
 
Sedan pratade portugisen om hans övertygelse om att hans förra klubb kommer att kämpa för att vinna troféer denna säsong, och sa: "Vi har mycket kvalité och detta år kommer att vara Benficas. Förstärkningar kommer att anlända, och det kommer att hjälpa oss (Benfica) att vinna titeln utan tvekan".
 

Manuel Sergio: "Det är självklart att ett geni som Mourinho kritiseras"

 
Jose Mourinhos tidigare filosofilärare anser att kritiken som riktas mot hans landsman är ogrundad, och förklarade att portugisens innovativa metoder gör honom till världens bästa tränare.

 
Real Madrids tränare Jose Mourinho är ett "geni" säger hans förra filosofitränare, Manuel Sergio, som beskrev sin förra student som den bästa tränaren inom fotbollen.
 
Vid 49-års åldern har portugisen blivit en av de mest framgångsrika tränarna inom fotbollshistorian; vunnit bland annat en UEFA cup, en Champions League titel, två Premier League och två Serie A troféer samt en La Liga titel.
 
Han har dock ofta kritiserats för sina psykningar, men Sergio förklarade att han hjälpte den förra Chelsea och Inter tränaren att förstå att spelet är mycket mer än bara två lag som möter varandra på en fotbollsplan.
 
"Mourinho ville förstå att fotboll inte endast handlade om en fysisk aktivitet, utan att det fanns många andra saker, att det är en mänsklig aktivitet" sa Sergio till AS.

"För att känna till fotbollen behöver han veta mycket mer om människan, inte endast om det som händer på planen. Han förstod att han behövde veta vad som händer bakom fotbollen för att kunna bli framgångsrik".
 
"Han vet att leda innebär att styra, men med värderingar. Han förbereder inte sina spelare endast taktiskt, utan även mentalt så att de vet vad de ska göra på planen".
 
"Det är självklart att ett geni som honom kritiseras och att folk har det svårt att komma överens med honom eftersom han är ett steg över alla tränare".

Alvaro Arbeloa och Pepe: "Luka Modric är en fantastisk spelare"

Los Blancos försvarare, Alvaro Arbeloa och Pepe, skulle välkomna Luka Modric till Real Madrid om marängerna signerar honom.

Real Madrid duon Alvaro Arbeloa och Pepe har välkomnat de spanska giganternas intresse för Tottenhams mittfältare Luka Modric.

Den 26-årige playmakern har starkt kopplats med en flytt till La Liga mästarna i sommar, efter Spurs misslyckande med att säkra Champions League spel nästa säsong.

Och den förra Liverpool försvararen Arbeloa gav sitt stöd för en potentiell flytt för den kroatiska spelaren.

"Modric är en fantastisk spelare. Jag är glad över att han kan flytta till Real Madrid. Vi har många bra mittfältare, så de kan konkurrera med varandra för en plats" sa Arbeloa till reportrar, skriver Goal.

Under tiden förblev Pepe tystlåten angående kopplingarna, men sa: "Jag vet att han är en bra spelare".

Frank Beckenbauer: "Khedira är en spelare som Bayern behöver så mycket"

 
Legenden, Frank Beckenbauer, säger att Sami Khedira är den enda spelaren som kan hjälpa Bayern München att vinna titlar.

 
Frank Beckenbauer har hyllat Sami Khedira och uttryckte sin åsikt om att Real Madrid mittfältaren skulle vara en utmärkt signering för Bayern München.
 
Den 25-årige spelarens har vuxit i inflytande för både hans klubb och landslag under de senaste månaderna, och därmed har han vunnit omfattande uppmärksamhet för sina prestationer i EM 2012.
 
Och Bayern legenden tror att den förra Stuttgart mannen är exakt den sortens spelare som hans förra klubb behöver för att vinna någon trofé efter deras två titellösa år.
 
"Han är spelaren som Bayern behöver" sa 66-åringen till TZ. "Han är en världsklasspelare och visade det i EM 2012. I Madrid har han mognat till en sann ledare. Det finns få spelare med hans karaktär idag".
 
"Bayern har kvalitetsspelarna, men ibland ger de endast 70 eller 80 procent på planen, och det räcker inte".
 
"Fansen vill att folk ska ge 100 procent. Khedira är en av de killarna som har mycket karaktär. Han är någon som Bayern behöver så mycket, men man får inte spelare som Khedira så lätt".
 
"Fansen ber alla spelare att spela som Messi, men det finns bara en Messi. Khedira är den typ av spelare som är villig att offra sig själv för laget".
 
"Hur många spelare kan göra det idag? Vem kämpar och slåss osjälviskt till förmån för sina lagkamrater? Dessa är frågorna som bör besvaras".
 

Tottenham kräver att Kaká inkluderas i Real Madrids bud på Luka Modric

 
Rapporter hävdar att Tottenham, som är ute efter en ersättare för Luka Modric, kräver att Real Madrid inkluderar Kaká i deras bud på den kroatiska spelaren.

 
Den engelska sajten, Tribalfootball, hävdar att Tottenham kräver att Kaká inkluderas i Real Madrids bud på Luka Modric.
 
Den brasilianska stjärnan sägs vilja lämna Santiago Bernabeu klubben i sommarens transfermarknad och favoriserar en flytt tillbaka till AC Milan.
 
Playmakern har sedan sin ankomst till den spanska huvudstadsklubben drabbats av skador som har hindrat honom från att prestera i den vita tröjan, och därmed kopplats med en flytt från Real Madrid.
 
Men istället för en flytt tillbaka till San Siro kan mittfältaren vara på väg till London där den nya Tottenham tränaren Andre Villas-Boas sägs vara en beundrare av Kaká.
 

Iker Casillas: "Jag respekterar Barcelona, men det som intresserar mig är Real Madrid"

 
Real Madrid målvakten Iker Casillas säger att han trots sitt respekt för Barcelona, så bryr han sig endast om den spanska huvudstadsklubben.
 
Iker Casillas har medgett att han respekterar Pep Guardiola och Barcelona, men är endast intresserad av Real Madrids senaste och framtida framgångar.
 
Den 31-årige kaptenen ledde Los Blancos till ligatiteln säsongen 2011/2012, som han anser är mycket viktigare än vad som händer i Camp Nou,
 
"Jag respekterar Barcelona och vad Guardiola göra, men det som intresserar mig är Real Madrid och att försöka vinna alla möjliga tävlingar" sa Casillas till Sport.
 
"Vi kommer att starta säsongen på ett bra sätt, möta Valencia, ett lag som spelar jättebra och som alltid gör saker och ting svåra för oss. Målet är att fortsätta vinna titlar".
 
"Jag vill vinna de fyra tävlingarna med Madrid: den spanska supercupen, La Liga, Copa del Rey och Champions League".
 
"Uppenbarligen skulle Champions League titeln vara jättespeciell för Real Madrid eftersom den skulle vara vår tionde. Förra säsongen var vi nära Champions League finalen; denna kampanj vill vi spela i den och självklart vinna den".
 
Casillas ledde även Spanien till EM 2012 ära, vilket har resulterat till att många tror att skotträddaren kan vinna Ballon d'Or i år. Och trots att 31-åringen medgav att det skulle vara trevligt att se en målvakt vinna utmärkelsen, insisterade han på att han inte fokuserar på individuella titlar.
 
"Ballon d'Or bör delas ut till spelaren som förtjänar den mest" sa Casillas i en presskonferens i Houston, Texas. "Nu kan de säga att jag kan vinna den, men det är inget som jag söker".
 
"Uppenbarligen är inte målvakter väl kända inom den typ av belöningar, men jag tycker att vi har samma rätt att vinna Ballon d'Or som vilken annan utespelare som helst".
 

São Paulos vicepresident: "Real Madrid och Manchester United har lagt ett bud på Lucas"

 
São Paulos vicepresident säger att både Manchester United och Real Madrid har kontaktat den brasilianska klubben för att fråga om möjligheten att signera stjärnan Lucas.

 
São Paulos vicepresident, Joao Paulo de Jesus Lopes, har avslöjat att både Manchester United och Real Madrid har lagt varsitt bud på Lucas Moura.
 
Spekulationer över 19-åringens framtid har intensifierats under den senaste tiden efter att spelaren medgav att han kan lämna Brasilien innan 2014, till skillnad från landsmannen Neymar.
 
Inter har länge kopplats med den latinamerikanska mittfältaren, och den talangfulla playmakern har offentligt deklarerat att han skulle hoppa på chansen att spela för de italienska giganterna.
 
Jesus Lopes hävdar dock att han inte har hört något från Nerazzurri ännu, men indikerade att Old Trafford och Santiago Bernabeu klubbarna har kontaktat den brasilianska klubben.
 
"Jag kan säga att vi inte har fått något officiellt erbjudande från Inter ännu, och inte heller har vi fått någon information om något erbjudande från dem" sa vicepresidenten till FCInternews.it.

"
Med avseende på erbjudandena från Manchester Untied och Real Madrid studerar vi dem noggrant. Vi kan inte säga något annat för uppenbara anledningar".
 
"Alla vet att det finns en klausul på 80 miljoner euro för alla de som vill signera Lucas".
 

Juande Ramos: "Luka Modric väljer alltid det rätta alternativet"

 
Medan Luka Modric sägs vara på väg till Real Madrid har Santiago Bernabeu klubbens förra tränare, Juande Ramos, prisat sin förra spelare.
 
Den förra Tottenham och Real Madrid tränaren Juande Ramos har hyllat Luka Modric under tiden som de spanska ligamästarna försöker att signera den kroatiska playmakern.
 
Den 57-årige legenden var tillsammans med den förra Spurs fotbollsdirektören, Damien Comolli, ansvariga för köpet av Modric i april 2008.
 
När Ramos pratade med Marca beskrev han hur effektiv mittfältaren är på grund av att "han alltid väljer det rätta alternativet" och betonade framför allt spelarens "intelligens i matchen".
 
"Luka är stark och han gömmer sig inte för defensiva uppgifter. Han arbetar lika hårt som alla andra" sa Juande Ramos.

Real Madrid vill förlänga Arbeloas, Albiols och Graneros kontrakt

Rapporter hävdar att Real Madrid kommer att erbjuda Alvaro Arbeloa, Esteban Granero och Raul Albiols varsin kontraktsförlängning.
 
Real Madrid kommer att erbjuda Alvaro Arbeloa, Esteban Granero och Raul Albiol nya kontrakt, rapporterar den spanska median.
 
Sporttidningen Marca hävdar att Los Blancos president Florentino Perez kommer att följa med truppen till försäsongen i USA för allra första gången för att personligen ta hand om förnyelserna.
 
Både Albiols och Arbeloas kontrakt löper ut sommaren 2014 och man tror att marängerna planerar att förlänga spanjorernas kontrakt med två år.
 
När det gäller Granero så är det lite mer komplicerat. Den 25-årige mittfältaren har inte fått så mycket speltid och har därför kopplats med en flytt från Santiago Bernabeu.
 
Jose Mourinho sägs vara intresserad av att behålla Granero i truppen, men med Luka Modric en prioritet för tränaren kan den spanska spelaren föredra att gå vidare.
 

Officiellt: Hamit Altintop har signerat för Galatasaray

 
Hamit Altintop har officiellt signerats för Galatasaray efter att ha spenderat en misslyckande säsong med Real Madrid.

 
Galatasaray och Real Madrid har bekräftat att den turkiska klubben har signerat Hamit Altintop från Los Blancos för 3,5 miljoner euro.
 
Den 29-årige mittfältaren lämnade Bayern München för den spanska huvudstadsklubben gratis sommaren 2011, men efter att ha misslyckats med att säkra en plats i A-laget samt drabbats av ett fåtal skador spelade han endast fem matcher i La Liga och gjorde ett mål.
 
Uppenbarligen har han bestämt sig för att gå vidare än att vänta på sina chanser under tränaren Jose Mourinho, och nu förbereder han sig inför säsongen i Turkiet som han aldrig har spelat för tidigare.
 
Enligt Galatasarays officiella hemsida har Altintop signerat ett fyraårskontrakt, där han kommer att tjäna 2,9 miljoner euro de två första åren och 2,75 miljoner euro de två senare åren.
 

Rapport: Real Madrid är nära att signera Luka Modric för 44,4 miljoner euro

 
Rapporter hävdar att Real Madrid är bara ett steg ifrån att signera Tottenhams mittfältare Luka Modric för 44,4 miljoner euro.
 
Real Madrid hoppas att de kan slutföra en 44,4 miljoner euro affär för Luka Modric under de kommande veckorna, men Tottenham har svårt att hitta en ersättare för playmakern.
 
Tidigare rapporterades det att Los Blancos erbjöd den engelska klubben 35 miljoner euro för den kroatiska spelaren, men nu sägs det att marängerna har ökat sitt bud från 35,5 miljoner euro till 44,4 miljoner euro.
 
Dessutom kommer Tottenham att tjäna mer om mittfältaren presterar i den vita tröjan, och inte nog med det, utan det diskuteras även om en spelare ska inkluderas i affären.
 
Ricardo Carvalho, den förra Chelsea försvararen, har föreslagits som en fyllnadsgods medan mittfältaren Nuri Sahin kan även flytta till White Hart Lane klubben på lån under en säsong.
 

Hugo Sanchez: "Personligen föredrar jag Real Madrids spelstil mer än Barcelonas"

 
Hugo Sanchez tror att Jose Mourinho kommer att leda Real Madrid till trippeln eller till och med till fyra konsekutiva titlar med portugisens spelstil.

 
Real Madrid legenden Hugo Sanchez säger att han njuter av att se Jose Mourinhos spelstil. Han gillar den portugisiska tränarens spel så mycket att han njuter av att se Real Madrid spela mer än Barceloans "tiki taka" spel.
 
"Personligen föredrar jag Real Madrids spelstil mer än Barcelonas. Jag gillar direktheten och explosiviteten" sa Sanchez till Radio Marca.
 
"Det är en stil som alltid har funkat för Madrid. Om vi släpper in ett mål en gång, gör vi tre mål. Om de gör mål två gånger, nätar vi fem gånger".
 
"Man måste vara aggressiv och spela i högt tempo med vertikala passningar. Och uppenbarligen, man måste vara stark i försvaret också".
 
"Mourinho har gjort dem ett perfekt balanserat lag. Jag är säker på att de kan vinna tre eller fyra konsekutiva titlar med Mourinho. De kanske till och med för tillbaka de gyllene dagarna".
 

Hamit Altintop bekräftar: "Imorgon kommer jag att träna med Galatasaray"

 
Hamit Altintop, som Real Madrid signerade av Bayern München sommaren 2011, har bekräftat en flytt till Galatasaray.

 
Real Madrids mittfältare Hamit Altintop är på gränsen till att slutföra en flytt till Galatasaray efter att ha anlänt till den turkiska klubbens träningskamp i Österrike.
 
Den 29-årige spelaren har kopplats med en flytt från Los Blancos sedan slutet av förra säsongen, då han misslyckade att säkra en plats i Santiago Bernabeu.
 
Ingen utav klubbarna har bekräftat flytten ännu, men Galatasarays tränare Fatih Terim sa till Galatasaray TV i torsdags att Altintop var närvarande när hans trupp förberedde sig inför försäsongen.
 
"Hamit är en viktig transfer" sa Terim till kanalen. "Jag skulle personligen vilja välkomna honom. Vi har fått en spelare som kommer att vara användbar under många år. Det kommer att gynna vår klubb".
 
Den turkiska spelaren, som kommer att börja träna med resten av truppen på fredag, kommenterade flytten också, och sa: "Jag tror att vi har gjort allt på rätt sätt. Det finns inga fler problem. Imorgon kommer jag att börja jobba på att nå våra mål".
 

Clemente Mastella: "Det finns en chans att Kaká går till Napoli"

 
Politikern Clemente Mastella tycker att Kaká borde lämnade Real Madrid för Napoli, eftersom han tror att den italienska klubben är hans enda alternativ.

 
Den italienska politikern, Clemente Mastella, tror att Napoli är det enda realistiska alternativet för Kaká om brassen vill återvända till Serie A.
 
Real Madrid mittfältaren möter tuff konkurrens för startplatsen och har därför kopplats med en flytt från den spanska huvudstadsklubben i sommar.
 
Mastella, som tidigare jobbade som en minister under Silvio Berlusconi från maj 1994 till januari 1995, anser dock att omständigheterna i transfermarknaden har låtit Napoli komma in i striden.
 
"Det finns en chans att Kaká går till Napoli" sa Mastella till Radio Kiss Kiss. "Napoli har ännu inte pratat med Real Madrid, men det skulle vara det bästa alternativet för Kaká om han vill återvända till Italien".
 
"AC Milan har inte pengarna att signera honom, Juventus skulle vara omöjlig och en flytt till Inter skulle också vara opraktisk".
 

Rapport: Hoffenheim, Schalke 04 och Borussia Dortmund är intresserade av Joselu

 
Tyska klubbar är i kamp med varandra för Real Madrid Castillas 22-årige anfallare Joselu.

 
Spanska rapporter hävdar att de tyska klubbarna köar för Real Madrids akademispelare, Joselu.
 
Sporttidningen AS säger att Hoffenheim, Schalke 04 och Borussia Dortmund är alla intresserade av den unga centralanfallaren och vill signera honom under sommarens transfermarknad.
 
Joselu gjorde hela 26 mål för Real Madrid Castilla förra säsongen när hans lag flyttades upp till andradivisionen för första gången på fyra år.
 
Dessutom har han även fått chansen att spela för Real Madrids A-lag av den portugisiska tränaren Jose Mourinho, och under sin debutmatch mot Almeria gjorde han sitt första mål för marängerna.
 

Raul: "Min avgång från Real Madrid var mitt beslut, inte klubbens"

 
Vissa påstår att Real Madrid tvingade ut ikonen Raul Gonzalez från klubben, men nu har självaste spelaren förnekat dessa påståenden.
 
Real Madrid legenden Raul Gonzalez har förnekat påståenden som hävdar att han tvingades ut från Real Madrid för två år sedan, och försäkrade att det var han som bestämde sig för att lämna Santiago Bernabeu klubben.
 
Den 35-årige spelaren lämnade den spanska huvudstadsklubben år 2010 efter att ha säkrat en ikonstatus i klubben för att sedan fortsätta sin karriär i Schalke, där han spenderade två år innan han signerade för Qatari club Al Sadd tidigare i sommar.
 
"Jag spenderade mina bästa år där (Real Madrid) och jag hade tur nog att vara en del av en stor generation av spelare och vinna de största titlarna".
 
"Min avgång från Madrid var mitt beslut. Jag hade ett år kvar på mitt kontrakt, men jag bestämde mig för att gå för att uppleva en ny yrkeserfarenhet, så jag flyttade till Schalke. Jag har inga problem med klubben".
 
När han sedan blev tillfrågad om den oundvikliga jämförelsen mellan Cristiano Ronaldo och Lionel Messi, sa Raul: "Messi har en unik talang, han spelar tillsammans med kvalitetsspelare som Xavi och Andres Iniesta. Cristiano är även en jättebra spelare".
 

Real Madrid har avvisat alla erbjudanden på Jese Rodriguez

 
Ett antal klubbar har lagt ett bud på Jese Rodriguez, men rapporter hävdar att Real Madrid har avvisat alla erbjudanden som har kommit in.

 
Den spanska median hävdar att Real Madrid avvisar alla erbjudanden på akademispelaren, Jese Rodriguez.
 
Den tonårige anfallaren, som har jämförts med Cristiano Ronaldo, har haft en imponerande säsong med Real Madrid Castilla och det ser ut som att spanjoren kommer att tillbringa ännu en säsong med Los Blancos B-lag.
 
Den portugisiska klubben Benfica har försökt att övertyga Real Madrid att sälja den 19-årige yttern, men AS rapporterar att marängerna är inte intresserade av att sälja sin unga stjärna.
 

Marcelo: "Om det är nödvändigt kommer jag att ge mitt liv till Brasilien"

 
Den 24-årige Marcelo har förnekat rykten som påstår att han är en lättretad spelare.

 
Real Madrids försvarare Marcelo har hävdat att han skulle ge sitt liv för Brasilien i de kommande olympiska spelen.
 
Vänsterbacken är en av de tre spelarna som är över 23 år som har inkluderats i det brasilianska landslagets trupp för turneringen i Storbritannien där de kommer att möta Egypten, Nya Zeeland och Vitryssland.
 
När Marcelo pratade med median innan turneringen sätter igång insisterade han på att han inte uppmärksammar kritik som säger att han låter känslorna komma till rätta med honom på planen.
 
"Jag är en väldigt glad spelare på planen, en jättelycklig spelare" sa Marcelo till reportrar i en presskonferens skriver Goal. "Att spela för landslaget gör mig ännu gladare".
 
"Om jag är en hetsig kille? När det sker ett slagsmål vet endast de som är på planen hur det är. Många människor säger saker, men det kommer inte att bryta ned mig. Om det är nödvändigt kommer jag att ge mitt liv till landslaget".
 

Agenten: "Real Madrid kommer inte att sälja Jose Callejon"

 
Jose Callejon har kopplats med ett antal Premier League lag under sommaren, men spanjorens agent säger att hans klient inte kommer att lämna Madrid.

 
Jose Callejons agent har betonat att hans klient inte kommer att lämna La Liga mästarna Real Madrid i sommar.
 
Den 25-årige yttern har haft en imponerade kampanj säsongen 2011/2012 och därmed lockat bland annat Liverpools intresse.
 
Agenten Garcia Quilons senaste kommentarer tyder dock på att en sommarflytt är osannolik.
 
"Det finns ett antal klubbar som är intresserade av Callejon" sa Quilon till den spanska sporttidningen AS. "Men Real Madrid betraktar honom som icke överförbar. De kommer inte att sälja honom".

Callejon flyttade tillbaka till Los Blancos från Espanyol sommaren 2011 och han har sedan dess blivit en viktig spelare för A-laget. Han har ett kontrakt med Real Madrid som löper ut i juni år 2016.
 

Real Madrid kommer att sälja biljetter till ett träningspass i LA för upp till 311 euro

 
Real Madrid kommer att tillåta fansen att se spelarna träna i ett öppet träningspass, men det kommer att kosta amerikanerna dyrt.

 
Real Madrid kommer att sälja biljetter för upp till 311 euro (ungefär 2660 kr) till de amerikanska fansen för att se de spanska ligamästarna träna under försäsongen i USA.
 
Santiago Bernabeu klubben kommer att ha ett öppet träningspass i Los Angeles den 4 augusti, och fansen har möjlighet att se sina favoritspelare i en och en halv timma.
 
De billigaste biljetterna kommer att kosta 69 euro (600 kr), medan de dyraste, som inkluderar en kontinental frukost samt en "meet-and-greet" med spelarna kommer att kosta supportrarna 311 euro (2660 kr).
 
När de sedan möter LA Galaxy kommer de dyraste biljetterna att kosta 448 euro. Deras billigaste biljetter av deras fyra matchers turnering kommer att vara mot de skotska mästarna Celtic där biljetterna kommer att kosta mellan 24 (200 kr) och 204 euro (1740 kr)
 

Laporta: "Det är klart för mig att Mourinho är angriparen och endast han borde straffas"

 
Barcelonas förra president, Joan Laporta, anser att det spanska fotbollsförbundet borde ha endast upphävt Tito Vilanovas avstängning.
 
Den förra Barcelona presidenten, Joan Laporta, har kritiserat det spanska fotbollsförbundets beslut att upphäva Jose Mourinhos avstängning från detta års spanska supercupen.
 
Mourinho avstängdes från två matcher på grund av att ha nypt Tito Vilanova i ögat i förra årets Supercopa på Camp Nou, medan den nya Barcelona tränaren avstängdes från en match.
 
Laporta har nu indikerat att han är emot ett sådant beslut och insisterade på att Mourinho inte förtjänar att gå ostraffad.
 
"Det är klart för mig att Mourinho är angriparen, men reglerna säger att det kan finnas en nåd och vi måste respektera dem" sa Laporta till Catalunya Radio.

"
Mourinho agerade med avsikt, hans angrepp var bakifrån. Det är en helt felaktig och löjlig handling".

"Endast Mourinho borde straffas eftersom Titos reaktion är normal när någon försöker skada dig bakifrån".
 

Rapport: Mourinho har bestämt sig för att sälja Kaká

 
En uttråkad Mourinho har bestämt sig för att uppfylla Kakás önskan att återvända till Milan.
 
Real Madrids tränare Jose Mourinho är beredd att sälja Kaká i sommarens transfermarknad, rapporterar den spanska median.
 
Kaká har pressat marängerna för att låta honom återvända till sin kära klubb AC Milan, men Los Blancos 35 miljoner euro prissumma på mittfältaren är en stor stötesten för italienarna.
 
Mourinho har dock bestämt sig för att förlora Kaká på grund av att han har börjat tröttna på alla spekulationer, rapporterar EcoDiario.
 
Mourinho kan tänka sig att sälja Kaká för en mindre avgift, men i så fall vill han att brassen ska bestämma sig innan Real Madrid ger sig av till USA för att starta sin försäsong.
 

Butragueño: "Barcelona borde respektera det spanska fotbollsförbundets beslut"

 
Emilio Butragueño tycker att Barcelona överreagerar på det spanska fotbollsförbundets beslut om att upphäva Jose Mourinhos och Tito Vilanovas avstängningar, och anser att Blaugrana bör släppa det.
 
Real Madrids direktör av institunionella förbindelser, Emilio Butragueño, har sagt att Barcelona borde acceptera det spanska fotbollsförbundets beslut om att upphäva Jose Mourinhos och Tito Vilanovas avstängningar.
 
Förbundet meddelade i tisdags att avstängningarna som påverkar både tränarna har återkallats, vilket innebär att de kommer att kunna ansvara för sina respektive lag under de kommande Supercopa mötena.
 
Flera utav Barcelonas medlemmar, inklusive presidenten Sandro Rosell, har offentligt deklarerat att de inte stöttar en sådan nåd, men Butragueño vill få ett slut på debatten kring frågan.
 
"Vi har alltid varit mycket respektfulla när det gäller sådana beslut" sa Butragueño till reportrar, skriver Goal.
 
"I det förflutna var Barcelona huvudpersonerna i liknande fall och vi respekterade beslut av detta slag, precis som vi gör nu".
 

Jose Mourinhos två matchers avstängning från Supercopa har upphävts

 
Det spanska fotbollsförbundet har bestämt sig för att upphäva Mourinhos två matchers avstängning samt Marcelos och Özils röda kort från den spanska supercupen .

 
Det spanska fotbollsförbundet, RFEF, har bestämt sig för att ta bort Jose Mourinhos samt Tito Vilanovas avstängningar, rapporterar Goal.
 
Den portugisiska Real Madrid tränaren straffades med två matchers avstängning förra året efter att ha nypt den nya Barcelona tränaren i ögat, medan Vilanova avstängdes från en match på grund av sin roll i händelsen.
 
Nu har RFEF dock bestämt sig för att låta båda tränarna ansvara för sina respektive lag under detta års Supercopa.
 
Barcelonas president, Sandro Rosell, har nyligen betonat att han är emot en sådan nåd, men RFEF har ändå valt att upphäva förbudet.

Nu har Barcelona reagerat rasande på beslutet, och i sitt protest mot domen sa Barcelonas talesman Toni Freixa: "Som vi har förstått det ska ett angrepp mot en tränare straffas".
 
"Detta beslut innebär inte att angreppet var oskyldigt, utan det kommer att leda dem till att tro att de kan fortsätta att attackera folk utan någon fruktan för straff. Det är ett dåligt exempel för spansk fotboll att detta angrepp går ostraffat".

Det är dock inte bara Mourinho som har fått sin avstängning upphävd, utan samma sak gäller Mesut Özil och Marcelo samt Barcelonas David Villa som alla tre fick varist röda kort under förra årets spanska supercupen.

Det första mötet mellan de två rival klubbarna kommer att äga rum den 21 augusti på Camp Nou, medan returmatchen kommer att spelas en vecka senare på Santiago Bernabeu.
 

Spelschemat har släppts ut!

La Ligas matchdatum har släppts ut och Real Madrid kommer att spela sin första match den 19 augusti mot Valencia.

 
La Ligas matchdatum säsongen 2012/2013  har släppts ut och därmed har det avslöjats när Real Madrid och Barcelona kommer att mötas i de två El Clasico matcherna.
 
Det första El Clasico mötet kommer att äga rum på Camp Nou den 7 oktober, medan returmötet spelas på Santiago Bernabeu den 3 mars.
 
Turneringen kommer att sätta igång den 18 augusti (19 augusti för Real Madrids del) och sluta den 1 juni år 2013. De sista matchdatumen kan dock ändras beroende på om Madrid, Barcelona, Valencia eller Malaga når de senare delarna av Champions League.
 
Förra säsongens La Liga mästare Real Madrid kommer att starta deras kampanj hemma mot Valencia. För att se Los Blancos fulla spelschema, klicka här.
 

Florentino Perez frågade spelarna om vilken spelare Real Madrid borde signera

 
Den spanska median påstår att presidenten Florentino Perez har frågat Real Madrids äldre spelare om deras åsikter när det gäller marängernas transfer policy.

 
Real Madrids president Florentino Perez har frågat de ledande spelarna inom klubben om vilken riktning Los Blancos bör ta när det gäller deras transfer policy denna sommar.
 
Den spanska sporttidningen Marca säger att presidenten frågade spelarna om vilken position som de tyckte borde förstärkas och vem de borde signera.
 
Bland namnen som framfördes nämndes Luka Modric (Tottenham), Javi Martinez (Athletic Bilbao), Lucas Moura (São Paulo), Branislav Ivanovic (Chelsea) och Lukasz Piszczek (Borussia Dortmund).
 
Bland frågorna fanns även vilka spelare som borde bli sålda och om klubbens offentliga bild upprätthålls.

Rapport: Real Madrid är intresserade av Liverpools mittback Daniel Agger

 
Engelska rapporter hävdar att Real Madrid vill signera Liverpools skandinaviska försvarare, Daniel Agger.

 
Real Madrid kommer att ta fördel av osäkerheten i Liverpool genom att försöka signera deras 27-årige mittback, Daniel Agger.
 
Den engelska tidningen The Daily Mail säger att Real Madrid har visat sitt intresse för Agger och planerar att uppmärksamma försvararen.
 
Den lyckosamma delen för Real Madrids del är att Liverpools tränare Rodgers har en bra relation med Jose Mourinho, som var hans förra mentor i Chelsea, och en möjlig affär kan därför anordnas.

Den danska Agger har dock varit lycklig i Anfield än så länge. Han signerades av Brondby år 2006 och sedan dess har han inte haft några problem i den röda tröjan.
 

Rapport: Real Madrid kommer inte att sälja Kaká för mindre än 35 miljoner euro


Real Madrid sägs vara villiga att sälja mittfältaren Kaká till Milan, men då måste San Siro klubben vara beredda att betala nästan halva summan som de sålde brassen för, för tre år sedan.



Den spanska median rapporterar att Real Madrid inte kommer att släppa den brasilianska playmakern Kaká för mindre än 35 miljoner euro.

Den italienska klubben AC Milan sägs vara intresserade av att signera tillbaka sin förra stjärna eftersom de tror att de kan hjälpa honom att återfå sin bästa form.

Sporttidningen AS säger att Los Blancos kommer att insistera på att inte sälja latinamerikanen för mindre än 35 miljoner euro, vilket fortfarande innebär att den klubb som är villig att betala denna summa kommer att köpa honom för 30 miljoner euro mindre än vad marängerna betalade Milan år 2009.

Rapporter hävdar att Kaká kommer att prata med Mourinho denna vecka för att be portugisen att låta honom lämna.

Esteban Granero: "Som barn önskade jag att spela för detta lag och jag gjorde det"

 
Rapporter hävdar att Esteban Granero har fått ett erbjudande från en engelsk klubb, men spelaren har nyligen sagt att han är lycklig i Real Madrid.


Real Madrid mittfältaren Esteban Granero säger att han lever sin dröm i den spanska huvudstadsklubben.
 
Den 25-årige spelaren sägs vara en måltavla för Liverpool, men i Real Madrids nya campus sa han till barnen att han är lycklig i klubben som han för närvarande spelar för.
 
"Som barn önskade jag att spela för detta lag och jag gjorde det. Om det är er dröm också, se till att göra den till verklighet. Lär er från era tränare och se till att ha kul och känna er stolta över att bära Real Madrid tröjan".

Granero, som är en av Real Madrids produkter, signerades tillbaka från Getafe efter att spanjoren spenderade två säsonger där.
 

Rapport: Real Madrid har erbjudit Tottenham 35 miljoner euro + Carvalho för Luka Modric

 
Real Madrid har lagt ett nytt bud på Tottenhams stjärna Luka Modric som inkluderar den portugisiska mittbacken Ricardo Carvalho.

 
Luka Modric har gjort det klart för Tottenham att han vill lämna engelsmännen för Real Madrid, rapporterar den spanska median.
 
AS säger att den kroatiska playmaker mötte Spurs chefer i helgen, och sa: "Jag vill bara spela för Real Madrid".
 
Den spanska huvudstadsklubben påstås ha kommit överens med spelaren om de personliga villkoren, men en överenskommelse mellan de två klubbarna har ännu inte nåtts.
 
Marängerna har därför erbjudit Tottenham 35 miljoner euro plus den förra Chelsea försvararen Ricardo Carvalho i utbyte mot Modric.

Både Manchester United och Chelsea påstås vara intresserade av mittfältaren, men enligt rapporter har Modric redan bestämt sig för vilken klubb han vill spela för nästa säsong.
 

Rapport: Kaká kommer att be Jose Mourinho att låta honom återvända till Milan

 
Italienska rapporter påstår att Kaká kommer att be Jose Mourinho att tillåta honom att lämna Real Madrid för Milan någon gång under denna vecka.

 
Den italienska median hävdar att Kaká vill desperat lämna Real Madrid för sin förra klubb, AC Milan.
 
Il Corriere dello Sport säger att den brasilianska mittfältaren kan tänka sig att drastiskt skära ner på sina personliga krav för att flytten ska ske.

Kaká har tidigare sagt att pengar är det sista han tänker på och att han tycker att det är onödigt att tjäna så mycket som han gör eftersom han inte vet vad han ska göra med pengarna.
 
Den italienska tidningen rapporterar att Kaká kommer att hålla samtal med Real Madrids tränare Jose Mourinho under veckan för att be portugisen om att låta honom återvända till Rossoneri.
 
Den latinamerikanska playmakern har redan avvisat erbjudanden från LA Galaxy och Guangzhou Evergrande för att hålla hoppet om att återvända till Milan vid liv.

Sevilla är intresserade av Real Madrid Castillas ytter Jese Rodriguez


Den spanska median rapporterar att Sevilla är i kontakt med Real Madrid angående akademispelaren Jese Rodriguez.
Rapporter hävdar att Sevilla har kontaktat Real Madrid för att fråga om möjligheten att signera yttern Jese Rodriguez.
 
Den 19-årige spelaren har jämförts med Cristiano Ronaldo och ses som den bästa utav Real Madrid Castillas spelare. Han har tidigare fått chansen att spela för marängernas A-lag, och deltog i Los Blancos försäsong förra året.
 
Sevilla är intresserade av att signera Jese på lån med möjligheten att köpa tonåringen permanent.
 

Robert Jarni: "Om Real Madrid signerar Modric kommer han att lyfta lagets spel"

 
Den förra Real Madrid spelaren, Robert Jarni, säger att Los Blancos kommer att göra ett klokt drag om de signerar Luka Modric från Tottenham.

 
Robert Jarni, som spenderade en säsong i den spanska huvudstadsklubben under hans fotbollskarriär, har inga tvivel på att Luka Modric har kvalitén som krävs för att lysa i Real Madrid, och sa att hans kroatiska landsman kan lyfta Jose Mourinhos lag till en helt annan nivå.
 
Jarni vet hur svårt det är att säkra en regelbunden plats i Real Madrids startelva, men han är säker på att Modric inte kommer att lida av samma öde.
 
"Det är svårt att veta hur han kommer att reagera när han anländer" sa Jarni till AS. "Vi måste se vart han kommer att spela och vad Mourinho tycker om honom".
 
"Huruvida han kommer att vara en startare eller inte eller om han (Mourinho) vill rotera honom. Allt måste tas i beaktande eftersom Madrid har kvalitésspelare".
 
"Det jag vill säga är att hans sätt att spela och se fotbollsmatcher passar bra ihop med Madrid och den spanska ligan".

"Han är en mycket ödmjuk kille, men sina fötter på marken och som en spelare har han mycket kvalité. Luka har profilen av en Madrid spelare. Jag tycker att han har en extraordinär kvalité".

"Om det bekräftas kommer hans flytt att lyfta nivån av lagets spel. Det ser ut att vara ett klokt drag av Madrid".
 

Neymar: "Cristiano Ronaldo och Mesut Özil är fantastiska, men jag gillar verkligen Iniesta"

 
Neymar har hyllat Cristiano Ronaldo och Mesut Özil, men anser att Barcelonas mittfältare Andres Iniesta är den bästa utav de tre.

 
Neymar har avslöjat att han njöt av att se Spanien vinna EM 2012, och pratade om två utav Real Madrids stjärnspelare.
 
Den brasilianska tonåringen medgav att han blev förälskad i Andres Iniestas prestationer, men sa även att han var imponerad av Portugals anfallare Cristiano Ronaldo samt Tysklands playmaker Mesut Özil. Men han ansåg att La Rojas nummer åtta förtjänade att bli utsedd till den bästa spelaren under EM 2012 mer än de två tidigare nämnda Real Madrid spelarna.
 
"Jag gillar verkligen Iniesta" sa Neymar i en intervju med Fifa. "Jag tycker att han är en sensationell spelare".
 
"Cristiano Ronaldo är jättebra också, och jag njöt av att se Özil spela för Tyskland jättemycket också. Han är en fantastisk spelare och jag har alltid varit en av hans beundrare".
 

Real Madrid avvisade ett erbjudande på Esteban Granero från en engelsk klubb

 
Den spanska median rapporterar att Real Madrid har fått ett erbjudande på Esteban Granero, men avvisade budet.

 
Enligt rapporter har Real Madrid avvisat ett erbjudande på mittfältaren Esteban Granero från en engelsk klubb.
 
Den spanska tidningen Marca säger att ett Premier League lag lade ett bud på den 25-årige Real Madrid produkten, som endast deltog i 17 matcher i förra säsongens La Liga kampanj.
 
Men trots det faktum att Granero har endast ett år kvar på sitt kontrakt med Los Blancos avvisades erbjudandet eftersom Jose Mourinho ser playmakern som en värdefull spelare i hans trupp.
 
Granero kopplades starkt med en flytt till Liverpool under januaris transfermarknad, men en affär gick aldrig igenom.
 

Xabi Alonso: "Nästa år hoppas jag att vi vinner Champions League"

 
Xabi Alonso säger att hans mål inför nästa säsong är att hjälpa Real Madrid att vinna Champions League titeln nästa säsong.

 
Xabi Alonso har avslöjat att hans huvudmål inför säsongen 2012/2013 är att hjälpa Real Madrid att vinna sin tionde Champions League titel.
 
Los Blancos har inte vunnit Champions League på tio år och "La Decima" verkar ha blivit något av en besatthet för klubben.
 
Och efter att ha slagit Barcelona i kampen om La Liga titeln medgav Alonso att han hoppas att hans klubb kommer att nå framgång i Europa nästa säsong.
 
"Vi hade en fantastisk kampanj" sa Alonso i ett evenemang i Indonesien. "Vi vann (La Liga) titeln med 100 poäng. Och vi slog även Barca".
 
"Men nästa år hoppas jag att vi vinner Champions League. Men vi kommer att jobba jättehårt för att vinna de tre stora tävlingarna: La Liga, Champions League och Copa del Rey".
 

Rapport: Real Madrid har avvisat Hoffeinhems bud på Joselu

 
Tidigare rapporter hävdade att Hoffenheim erbjöd Real Madrid 5 miljoner euro för Joselu, och nu sägs det att Los Blancos har avvisat erbjudandet.

 
Real Madrid har avvisat ett erbjudande från Hoffenheim för anfallaren Joselu, rapporterar den engelska sajten Tribalfootball.
 
Den 22-årige målgöraren, som har gjort 26 mål på en säsong för Real Madrid Castilla och därmed hjälpt sitt lag att flyttas upp till andradivisionen, har fångat flera engelska klubbars intresse, där bland annat Arsenal och West Ham rapporteras ha uppmärksammat den unga spelaren.
 
Det sägs att Santiago Bernabeu klubben kommer inte att acceptera ett bud på mindre än 10 miljoner euro för sin unga akademispelare, och marängerna kommer att försäkra att det finns en köpa-tillbaka-klausul i överenskommelsen.
 

Dino Zoff: "Jag kan inte se Iker Casillas vinna Ballon d'Or"

 
Juventus legenden, Dino Zoff, säger att han inte tror att Iker Casillas kommer att vinna Ballon d'Or i år - trots att han sa att spanjoren är den bästa målvakten i världen.

 
Dino Zoff har inga tvivel på att Iker Casillas är en fantastisk målvakt, men han tror inte att Real Madrids spanska skotträddare kan slå Lionel Messi i detta års Ballon d'Or.
 
Efter att ha lett den spanska huvudstadsklubben till ligatiteln samt Spanien till EM trofén har många spelare och personer kopplade till fotbollen sagt att Casillas förtjänar att vinna utmärkelsen.
 
Och Zoff skulle gilla att se 31-åringen ta hem priset, men han finner han det svårt att titta förbi Barcelonas anfallare Messi, som har vunnit Ballon d'Or de tre senaste åren.
 
"Jag skulle bli glad att ge den till Casillas" sa den italienska legenden till AS. "Men ärligt talat kan jag inte se det. Jag tror att Messi kommer att vinna den igen. För mig är han den bästa i världen; han är en konstnär".
 
"Han är den bästa och Cristiano Ronaldo är jätte nära honom. De är de två bästa spelarna i världen. Efter dem kommer de andra: Casillas, Pirlo, Buffon".
 
"Allt är dock möjligt. Jag kom på andra plats år 1973, bakom Johan Cryff. Men jag tycker att det skulle vara ett bra resultat för Casillas om han kom på andra plats bakom Messi. Jag tror att det är annorlunda för en målvakt. Jag tycker att det är ett pris för konstnärer".
 
"Casillas har många egenskaper. Han är komplett. Det finns ingen tvekan på att han är en av de bästa. Han är en av världen bästa målvakter, tillsammans med Buffon och Cech. Men Messi är något annat".
 

Rapport: Real Madrid har kommit överens med Luka Modric

 
Rapporter hävdar att Real Madrid var i samtal med Luka Modric, och tillsammans kom de överens om de personliga villkoren.

 
Tottenhams stjärna Luka Modric rapporteras ha kommit överens med Real Madrid och kan slutföra en flytt till den spanska huvudstadsklubben inom kort - trots att de två klubbarna har inte kunnat komma överens om en avgift än, rapporterar den kroatiska hemsidan 24sata.hr.
 
Sajten hävdar att Spurs kräver 40 miljoner euro för sin 26-årige stjärna, men Madrid är säkra på att de kan minska priset när de är i samtal med Tottenham inom de närmaste dagarna.
 
Källor nära Modric sägs ha sagt: "Allting har lösts. Luka och Real Madrid har kommit överens om allt. Det är dock lite mer svårigheter med Tottenham, men allting kommer att lösas snabbt".
 
Santiago Bernabeu tränaren Jose Mourinho kan inom kort uppnå det hans förra klubb Chelsea inte lyckades med förra sommaren.
 
För elva månader sedan förnekade Modric en flytt från White Hart Lane trots det stora intresset från Stamford Bridge klubben.
 

Rapport: Hoffenheim har erbjudit Real Madrid 5 miljoner euro för Joselu

 
Den spanska median rapporterar att den tyska klubben Hoffenheim försöker slå de engelska klubbarna i kampen om Joselu.

 
Hoffenheim har erbjudit Real Madrid 5 miljoner euro för akademianfallaren Joselu, rapporterar den engelska tidningen AS.
 
Den 22-årige målgöraren spelade en nyckelroll i Real Madrid Castillas uppflyttning förra säsongen. Men trots hans imponerade prestationer är Joselus chanser att bryta sig in i Jose Mourinhos A-lags trupp begränsade på grund av förekomsten av den attackerande trion Cristiano Ronaldo, Karim Benzema och Gonzalo Higuain.
 
Hoffenheim vill förbättra sin trupp och slå Premier League lag som West Ham och Arsenal för att signera den unga spanjoren, men då kanske de behöver höja sitt bud på anfallaren.
 
Det sägs att Los Blancos kommer inte att släppa Joselu, som flyttade till Santiago Bernabeu från Celta Vigo år 2008, för mindre än 8 miljoner euro.
 

David de Gea: "Det är dags att ge Ballon d'Or till en målvakt; Casillas förtjänar den"

 
David de Gea anser att Iker Casillas förtjänar Ballon d'Or priset och att det är den rätta tidpunkten för målvakten att ta hem utmärkelsen.

 
Manchester Uniteds målvakt David de Gea tycker att "den bästa målvakten i världen", Iker Casillas, bör vinna Fifa Ballon d'Or priset år 2012.
 
Flera personer kopplade till fotbollen, som bland annat Pele, Raul Albiol och Toni Grande, har deklarerat att den 31-årige skotträddaren borde bli belönad för sina prestationer detta år.
 
Och det är en åsikt som även De Gea delar, som gick vidare med att hävda att Real Madrid målvakten är den bästa i hans position.
 
"Han är världens bästa målvakt" sa De Gea till AS. "Han har spelat på högsta nivå i många år och han är både Madrids och Spaniens kapten".
 
"Han har vunnit tre landslagstitlar under de fyra senaste åren, han har varit en del av fotbollseliten under en lång tid. Det är dags att ge Ballon d'Or till en målvakt. Iker förtjänar den".
 

Rapport: Arsenal ser Joselu som Robin van Persies ersättare


Den engelska median rapporterar att Arsenal ser Real Madrids akademispelare Joselu som Robin van Persies ersättare.
Arsenal håller koll på Real Madrids anfallare Joselu, eftersom de ser honom som Robin van Persies ersättare.
 
The Daily Express säger att Gunners har tidigare visat intresse för anfallaren, men nu när 27-årige Robin van Persie verkar leta efter en annan klubb är en anfallssignering en topprioritet för engelsmännen.
 
Joselu som gjorde 22 mål för Real Madrid Castilla förra säsongen har fått intresse från ett antal klubbar över hela Europa, inklusive sex engelska lag som inkluderar bland annat West Ham United.
 
Men med tanke på Joselus 10 miljoner pund prissumma kommer förmodligen Arsenal att vinna kampen om den tonårige målgöraren.

Florentino Perez: "Real Madrid vann den bästa ligan i tävlingens historia"

 
Florentino Perez tycker att Real Madrid vann den bästa La Liga titeln i tävlingens historia på grund av alla rekord som gjordes.
 
Real Madrids president Florentino Perez känner att säsongen 2011/2012 var den bästa i den spanska fotbollen på grund av alla rekord som bröts under kampanjen.
 
Los Blancos gjorde 121 mål samt tog 100 poäng från 38 matcher, vilket ledde dem till en ligavinst, och Perez hyllade klubben för att ha tagit tillbaka ligatrofén tillbaka till Santiago Bernabeu.
 
"Real Madrid vann den bästa ligan i tävlingens historia" sa Perez till EP. "Det var den bästa ligasäsongen i historian eftersom jättemånga rekord slog. Det var en kampanj där vi fick 100 poäng".
 
"Vår vinst var ett resultat av hårt arbete och jättemånga talangfulla spelare. Tränarpersonalen, fansen, spelarna och alla Madrids anställda gjorde tillsammans denna otroliga kampanj möjlig".
 

Raul Albiol: "Jag skulle ge Iker Casillas Ballon d'Or"

 
Raul Albiol anser att Iker Casillas förtjänar att vinna Ballon d'Or utmärkelsen i år för hans fantastiska prestationer under detta år.
 
Real Madrid och Spaniens försvarare Raul Albiol tycker att Iker Casillas förtjänar Ballon d'Or priset efter att ha haft ett framgångsrikt år.
 
Den 31-årige skotträddaren, som är kapten för båda sin klubb och landslag, ledde Real Madrid och Spanien till stora titlar detta år och därför har han tippats som en potentiell utmanare för den årliga "Player of the Year" utmärkelsen.
 
Albiol anser att hans lagkamrat är den bästa i världen på hans position och därför förtjänar han att bli belönad för hans prestationer under de tolv senaste månaderna.
 
"Jag skulle ge honom Ballon d'Or. Casillas har haft en fantastisk säsong" sa Albiol till AS. "Han har vunnit La Liga, EM och han är världens bästa målvakt. Andres Iniesta förtjänar den dock också".
 
La Roja mötte Portugal i EM:s semifinal och Albiol medgav att han var säker på att hans lag skulle vinna tävlingen så fort de eliminerade Seleccao och hotet av Cristiano Ronaldo.
 
"Jag var säker på att så fort han var ute ur EM skulle titeln vara vår" fortsatte försvararen. "Han var vår fiende på planen, men han är även vår lagkamrat".
 

Iniesta svarar på Mourinhos kritik: "Att kommentera sådana saker är slöseri med tid"

 
Barcelonas playmaker Andres Iniesta har svarat på Jose Mourinhos kommentarer om Spaniens spelsystem.

 
Barcelona mittfältaren Andres Iniesta har gått till attack mot Jose Mourinho efter att Real Madrid tränaren kritiserade Spaniens spelstil i EM 2012.
 
Den portugisiska taktikern ansåg att Vicente del Bosques anfallslösa system är "steril", och efter Spaniens 1-1 match mot Italien sa han att det endast förstör Spaniens potens och kraft.
 
Och Iniesta kunde inte motstå att svara på Mourinhos kommentarer efter att Spanien vann turneringen genom att spela den större delen av deras matcher med det systemet - inklusive finalen, där de besegrade självaste Italien med 4-0.
 
"Dessa var opportunistiska kommentarer på grund av det oavgjorda resultatet mot Italien" sa Iniesta till Barca TV. "Att kommentera sådana saker är slöseri med tid".
 
"Vi vann turneringen med det systemet och med dessa spelare, och det är något som vi inte borde glömma".
 

Jose Mourinho kommer att lägga till Alvaro Morata i sin trupp

 
Rapporter hävdar att Jose Mourinho kommer att inkludera Alvaro Morata i sin trupp inför säsongen 2012/2013.

 
Real Madrids tränare Jose Mourinho planerar att lägga till Alvaro Morata i sin trupp för nästa säsong, rapporterar den spanska median.
 
Den unga anfallaren hjälpte ungdomsakademin, Real Madrid Castilla, att ta sig upp till andradivisionen inför nästa säsong.
 
Den spanska sporttidningen Marca säger att Mourinho, som är imponerad av tonåringens mångsidighet och utveckling, vill ge Morata en chans att visa vad han går för under försäsongen som kommer att äga rum i bland annat USA.
 

Pele: "Det är den perfekta tiden för Iker Casillas att vinna Ballon d'Or"

 
Pele tycker inte att varken Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi vinner Ballon d'Or priset i år, utan istället hoppas han att Iker Casillas tar hem utmärkelsen.
 
Pele tycker att nu är det den perfekta tiden för Iker Casillas att vinna Ballon d'Or priset efter hans imponerande prestationer i EM 2012.
 
Den 31-årige kaptenen startade sin EM kampanj efter att ha nyligen vunnit La Liga titeln med Real Madrid, och under hela det europeiska mästerskapet släppte han in endast ett enda mål.
 
"Vanligtvis är det anfallsspelare som vinner Ballon d'Or, men för mig är det orättvist att göra en sådan bedömning med tanke på att jag inte har sett alla matcher" sa Pele till AS.
 
"Det finns dock fortfarande inga tvivel på Casillas prestationer i stora turneringar. Detta skulle vara en bra möjlighet - den perfekta tiden - att ge honom Ballon d'Or".
 
"Han har bidragit med lika mycket som anfallarna i deras vinster. Man kan ha den bästa nummer 10, men det kommer inte att funka om det inte finns en fantastisk målvakt bredvid honom".
 
"Jag har varit jätteviktig för Brasilien, jag kommer inte neka det eftersom jag var en anfallare. Men titta på Carrizo, Yashin och Banks. Folk pratar inte om målvakterna".

David Silva vägrar att avslöja om Real Madrid har lagt ett bud på honom

 
Real Madrid rapporteras vara intresserade av David Silva, men Manchester City stjärnan vägrar att prata om marängernas intresse.
 
Manchester Citys playmaker David Silva var tystlåten när han blev tillfrågad om Real Madrids rapporterade intresse för hans tjänster.
 
Spanska källor hävdar att Los Blancos tränare Jose Mourinho håller koll på 26-åringen, som flyttade till City från Valencia sommaren 2010. EM 2012 vinnaren vägrar dock att avslöja om de spanska ligamästarna har lagt ett bud på honom än.
 
"Jag har precis fått min semester och jag tänker bara på att vila" sa Silva till Canarias Radio.

Alfredo di Stefano: "Jag tror inte att Casillas kommer att vinna Ballon d'Or"

 
Alfredo di Stefano säger att Casillas har visat att han är en jättebra målvakt och förtjänar ett pris för sitt hårda arbete, men han tror inte att spanjoren kommer att ta hem Ballon d'Or priset i år.

 
Real Madrid legenden Alfredo di Stefano är skeptisk angående Iker Casillas chanser att vinna Fifa Ballon d'Or priset i år.
 
Den 31-årige målvakten hade en framgångsrik säsong med Real Madrid, där han deltog i 37 ligamatcher och ledde sitt lag till deras första ligatitel sedan 2008. Han tog sedan med sig sin form till EM 2012, där han endast släppte in ett mål under hela turneringen för att hjälpa Spanien försvara sin titel.
 
"Casillas förtjänar att bli betald en hyllning till eftersom han är en fantastisk målvakt, men att spela med sina fötter och inte med sina händer är vad som spelar någon, så jag tror inte att han kommer att få Ballon d'Or" sa Di Stefano till reportrar.
 
"Men att tillkännage honom den bästa målvakten i EM är en bra utmärkelse".
 

Xavis pappa: "Iker fick en massa problem med Mourinho pga hans vänskap med Xavi"

 
Xavis pappa har avslöjat att Jose Mourinho är inte glad över att Iker Casillas är fortfarande vän med Xavi Hernandez.

 
Xavis pappa har avslöjat att Spaniens lagkapten Iker Casillas hamnade i trubbel med Real Madrids tränare Jose Mourinho på grund av han vänskap med Barcelona mittfältaren.
 
Duon har varit vänner sedan de var tonåringar, men deras starka band testades under de upphettade mötena mellan Real Madrid och Barcelona under de senaste åren.
 
Casillas och Xavi har lyckats hålla alla konflikter utanför planen, och trots att Barcelona playmakerns pappa sa att duons beteende är en av anledningarna till Spaniens framgång, var inte Mourinho glad över att hans målvakt är fortfarande vän med en rival spelare.
 
"Iker fick en massa problem med Mourinho på grund av hans vänskap med Xavi. Dessa problem blev offentliga förra säsongen och alla vet det. Xavi och Iker hade ingen avsikt att avsluta sin vänskap" sa Xavis pappa till Com Radio.
 
"Om det inte vore för Xavi, Casillas och Vicente del Bosque skulle Spanien aldrig ha kommit så långt. Clasico matcherna ledde till svåra ögonblick. Relationerna mellan spelare som brukade vara vänner var på väg att förstöras".
 
"Det var problem med bland annat Arbeloa, Xabi Alonso och Sergio Ramos. Vissa spelares beteende var inte lämplig. Lyckligtvis inblandade sig Iker och Xavi".
 

Rapport: Barcelona är intresserade av Real Madrids mittback Raul Albiol

 
Barcelona rapporteras vara ute efter en mittback och nu har de satt sitt sikte på Real Madrids Raul Albiol.
 
Rapporter hävdar att Barcelona kommer att lägga ett bud på Real Madrids försvarare Raul Albiol.
 
Tidningen Record säger att Barcas sökning efter en ny mittback har lett dem till Albiol, som ännu inte signerat ett nytt kontrakt med Los Blancos.
 
Spanjoren lämnade Valencia för 15 miljoner euro år 2009, och Barca är redo att betala samma avgift för att signera honom från den spanska huvudstadsklubben.
 

AC Milan har lämnats besvikna pga Real Madrids 25 miljoner euro prissumma på Kaká

 
Italienarna AC Milan hoppades att de skulle kunna förhandla om Real Madrids prissumma på Kaká - men marängerna vägrar att sänka priset.
 
Serie A klubben AC Milan har lämnats besvikna av Real Madrids 25 miljoner euro prissumma på Kaká, rapporterar den italienska median.
 
Den spanska huvudstadsklubben har klargjort att de inte kommer att sälja den brasilianska stjärnan för en krona mindre, eftersom affären kommer att hjälpa klubben att balansera deras budget detta år.
 
Il Corriere dello Sport säger att Rossoneri hoppades att de kunde signera Kaká på lån eller för en avgift värd runt en tredjedel av Real Madrids utgångspris.
 

Marcelo kan missa Real Madrids försäsong på grund av OS

 
Marcelo kan inkallas av Brasilien till OS i London, vilket innebär att han kan missa hela Real Madrids försäsong.
 
Real Madrids försvarare Marcelo kan hamna i trubbel med tränaren Jose Mourinho på grund av hans inkludering i Brasilien OS trupp, rapporterar AS.
 
Det brasilianska landslagets tränare, Mano Menezes, har placerat vänsterbacken på sin lista inför turneringen och kan väljas ut tillsammans med 22 andra spelare.
 
Men 24-åringens inblandning i London 2012 kan se honom missa alla Real Madrids försäsongsmatcher, inklusive USA turneringen.

Trots att han representerade Brasilien i de senaste Olympiska Spelen år 2008, har inte Marcelo gjort en hemlighet av sin önskan att vinna guld i evenemanget efter att han endast vann en bronsmedalj i Beijing.

Menezes har nu avslöjat att han kommer att kontakta Mourinho via telefon för att diskutera hans OS planer och fråga Real Madrid tränaren om tillåtelsen att inkludera den brasilianska försvararen.

Om Brasilien når finalen i OS kommer Marcelo att återvända endast en vecka innan den nya La Liga säsongen drar igång (18 augusti).
 

Raul Albiol och Alvaro Arbeloa är nära att förlänga sina kontrakt med Real Madrid

Den spanska median rapporterar att Raul Albiol och Alvaro Arbeloa kommer att signera ett nytt kontrakt med Real Madrid inom kort.
 
Raul Albiol och Alvaro Arbeloa är inställda på att signera ett nytt kontrakt med Real Madrid, som kommer att hålla dem i Santiago Bernabeu till sommaren 2016 efter att deras agent Manuel Garcia Quilon höll framgångsrika samtal med klubben, rapporterar AS.
 
Quilon anlände i Madrids huvudkontor på tisdagskvällen och lämnade två timmar senare efter framgångsrika förhandlingar om kontraktsförlängningar för sina klienter.
 
Den 29-årige Arbeloa, vars nuvarande kontrakt löper ut i juni 2014, signerade för den spanska huvudstadsklubben år 2009 och han har sedan dess utvecklats till en viktig A-lags spelare. Han har spelat 82 ligamatcher för Los Blancos sedan han lämnade Liverpool.
 
Albiol har kämpat med att säkra regelbunden A-lags spel hos marängerna sedan han flyttade till klubben från Valencia för tre år sedan, men han medgav nyligen att han inte vill lämna Real Madrid. 26-åringens nuvarande avtal löper ut sommaren 2014.
 
Båda spelarna har ännu inte skrivit på något, men man förväntar sig att de kommer att signera ett nytt kontrakt inom de kommande dagarna.
 

Sami Khedira överväger en flytt till Bayern München

 
Rapporter hävdar att Bayern München kan tänka sig att erbjuda Real Madrid Bastian Schweinsteiger i utbyte mot Sami Khedira.
 
Real Madrids tyska mittfältare Sami Khedira rapporteras överväga sin framtid i den spanska huvudstadsklubben.
 
Fichajes.net säger att den 25-årige spelaren känner sig underskattad i Santiago Bernabeu och därför överväger han sina alternativ, där en flytt tillbaka till Bundesliga finns i hans tankar.
 
Bayern München följer Khediras utveckling, och tyskarna kan tänka sig att göra en bytesaffär med Real Madrid där Bastian Schweinsteiger ingår.
 
Under tiden som Khedira har blivit Jose Mourinhos förstahandsval är han frustrerad över att han spelar mer defensivt. Därför funderar han på en flytt till Bayern.
 

Real Madrid kommer att acceptera bud på 25 miljoner euro för Kaká

 
Real Madrid har bestämt sig för att  släppa Kaká i sommar och om en klubb erbjuder 25 miljoner euro kommer brassen att säljas.

 
Den spanska median påstår att Real Madrid vill sälja Kaká för 25 miljoner euro i sommarens transfermarknad.
 
Santiago Bernabeu klubbens ledning är beredda att förlora den brasilianska stjärnan, men inte för en alltför billig summa.

Den spanska sporttidningen AS säger att Real Madrid kan tänka sig att sälja den latinamerikanska mittfältaren för 25 miljoner euro, vilket är mindre än de 65 miljoner euro de betalade AC Milan år 2009.
 
Chelsea är en utav klubbarna som har visat sitt intresse för den 30-årige playmakern, tillsammans med Paris Saint-Germain.
 

Lassana Diarra vägrar förhandla med AC Milan om en flytt till Italien

 
Rapporter påstår att Lassana Diarra har sumpat sin chans att förhandla om en flytt till AC Milan.
 
Lassana Diarra gräver i hälarna på Real Madrid eftersom han inte verkar vilja lämna den spanska huvudstadsklubben.
 
Den spanska sporttidningen AS säger att den förra Chelsea och Arsenal mittfältaren avvisade chansen att möta AC Milans chefer för att prata om en flytt till San Siro.
 
Det ser ut som att Diarra vill spela i ytterligare ett år för Los Blancos, det vill säga tills hans kontrakt löper ut, innan han lämnar marängerna för en lockande klubb år 2013.

Tottenham kräver att Gonzalo Higuain inkluderas i Real Madrids bud för Luka Modric

 
Rapporter hävdar att Tottenham kommer att försöka signera Gonzalo Higuain genom att använda sig utav Luka Modric.
 
Enligt den engelska median jagar Tottenham Real Madrids argentinska anfallare Gonzalo Higuain.
 
The Daily Mail säger att Luka Modric är en måltavla för den spanska huvudstadsklubben, men det finns fortfarande en stor mängd förhandlingar som måste göras innan den kroatiska spelaren kan lämna England for Spanien.
 
Och källor nära Spurs hävdar att Tottenham kommer att försöka förhandla om en bytesaffär där Higuain är inkluderad.
 
Andre Villas-Boas är en stor beundrare av den latinamerikanska målgöraren, och han försökte signera honom under hans tid som tränare för Chelsea förra säsongen.

Huruvida Higuain kommer att överväga att lämna Madrid för ett lag som inte spelar i Champions League återstår att se.

David Silva skickar ett meddelande till Real Madrid: "Jag vill vinna fler titlar med City"

 
David Silva säger att han planerar att stanna i England nästa säsong eftersom han hoppas vinna ännu fler titlar med sin nuvarande klubb.
 
David Silva har insisterat på att han endast tänker på att vinna titlar med Manchester City, och inget annat.
 
Den spanska mittfältaren är en måltavla för Real Madrid, vars tränare, Jose Mourinho, är intresserad av att lägga till honom i hans trupp.
 
Men Silva har ingen avsikt att lämna Premier League mästarna, och sa: "Jag vill ha semester nu eftersom det har varit en lång och tuff säsong för mig. Men när jag väl går tillbaka till City vet jag att jag kommer att vara helt uppdaterad eftersom jag vill vinna fler titlar med dem".
 
"Klubbens ägare har spenderat jättemycket pengar på att signera bra spelare till klubben".
 
"Vi har redan börjat vinna titlar, inklusive Premier League. Nu hoppas jag att vi kan visa att vi har kvalitén att göra någonting i Champions League".
 

Jose Callejon: "Jag kommer inte att lämna Real Madrid"

 
Jose Callejon säger att han inte kommer att lämna Real Madrid inom den närmaste framtiden eftersom han vill visa sitt engagemang för klubben och förhoppningsvis öka sin chans att bli inkallad till VM 2014.

 
Real Madrids mittfältare Jose Callejon har sagt att han kommer att stanna i Santiago Bernabeu klubben och pratade även om sin ambition att vara en del av Spaniens trupp i VM 2014.
 
"Jag kommer inte att flytta" sa Callejon till AS. "Jag trivs i Madrid. Jag känner Mourinho väl och han litar på mig. Det finns många anledningar till att jag vill fortsätta här".
 
"Jag vill fortsätta visa mitt engagemang för Real Madrid och hjälpa till att vinna så mycket som möjligt".
 
Den förra Espanyol spelaren fortsatte med att hylla Vicente del Bosque för Spaniens EM 2012 vinst och förklarade varför han skulle vilja vara en del av truppen i framtiden.
 
"Det är en dröm för alla fotbollsspelare att spela för deras land. Det är klart att jag skulle vilja bli inkallad. Allt beror på tränaren".
 
"De [Spanien] spelade en fantastisk turnering och har ännu en gång visat nivån av spansk fotboll. Det har knappast funnits en generation av fotbollsspelare som är lika bra som denna".
 

Rapport: Milan planerar att använda sig utav Zlatan Ibrahimovic för att signera Xabi Alonso

 
Italienska rapporter hävdar att Real Madrid är intresserade av Zlatan Ibrahimovic, och att Milan planerar att använda sig utav spanjorernas intresse för att signera Xabi Alonso.

 
Den italienska median påstår att en övergång till Real Madrid kan vara i Zlatan Ibrahimovics baktanke.
 
Santiago Bernabeu klubbens tränare, Jose Mourinho, är en stor beundrare av den svenska anfallaren och skulle älska att föra Barcelona floppen tillbaka till Spanien.
 
Den portugisiska taktikern har tidigare tränat Ibrahimovic, då duon representerade den italienska klubben Inter.
 
AC Milan stjärnans agent, Mino Raiola, sa till Il Corriere dello Sport: "Jag kan inte garantera att Ibrahimovic kommer att stanna i Milan. Allt beror på dem".
 
Milans vice president, Adriano Galliani, har tidigare försökt att signera mittfältaren Xabi Alonso, och nu sägs det att Rossoneri överväger en bytesaffär där Ibrahimovic är inkluderad för att signera den förra Liverpool spelaren.

Rapport: Pedro Leon kommer att spela för Getafe på lån i ännu en säsong

 
Rapporter hävdar att Real Madrid har bestämt sig för att låta Pedro Leon spela för Getafe på lån i ännu en säsong.

 
Pedro Leon kommer att bära Getafes tröja ännu en säsong eftersom Real Madrid har accepterat att skicka ut yttern på lån för kampanjen 2012/2013, rapporterar ABC.
 
Den 25-årige spelaren lämnade Los Azulones efter en imponerande 2010/2011 kampanj, men han har aldrig lyckats spika fast en plats i Jose Mourinhos plan.
 
Efter en säsong i den spanska huvudstadsklubbens lämnade Leon Santiago Bernabeu, och lånades tillbaka till Getafe.
 
Den spanska klubben hade inte råd att köpa Pedro Leon permanent, men nu kommer de att ha den attackerande mittfältaren till sitt förfogande ännu en säsong tack vare Los Blancos beslut att låta honom förnya sitt lån.
 
Ingen av klubbarna har bekräftat detta, men man förväntar sig att klubbarna kommer att göra flytten officiell inom de kommande dagarna.
 

Antonio Cassano: "I Real Madrid kallade de mig tjock och uppskattade mig inte"

 
Milans målgörare Antonio Cassano sa i en intervju med ESPN att han kände sig förödmjukad under sin tid i Real Madrid.

 
Italiens anfallare Antonio Cassano har pratat om sin tid i Real Madrid, som han spelade för i två år. Han blev dock utlånad till Sampdoria det andra året (säsongen 2007/2008).
 
Den spanska huvudstadsklubben ordnade ett "vikt spel" som gick ut på att han skulle betala böter för varje gram han översteg. Detta ordnade Los Blancos på grund av att man trodde att hans vikt ledde till hans dåliga form.
 
"Min tid i Real Madrid var inte så bra. De kallade mig tjock och de uppskattade mig inte" sa Cassano till ESPN innan Spanien slog Italien i EM finalen igår.

Grattis Spanien!

Det spanska landslaget vann EM 2012 idag, och fyra utav Real Madrids spelare deltog: Iker Casillas, Sergio Ramos, Xabi Alonso och Alvaro Arbeloa.
 
David Silva, Jordi Alba, Fernando Torres och Juan Mata gjorde varsitt mål som gav La Roja ännu en stor titel. Spanien har därmed gjort historia efter tre raka vunna mästerskap.

Grattis Spanien!
 

Rapport: Jose Mourinho är beredd att erbjuda Manchester City Karim Benzema eller Gonzalo Higuain för David Silva

 
 
Engelska rapporter hävdar att Jose Mourinho är villig att erbjuda Gonzalo Higuain eller Karim Benzema för Manchester Citys David Silva.
 
Manchester City begär 80 miljoner pund för Real Madrids måltavla David Silva, rapporterar den engelska median.
 
The Sunday Mirror säger att City hoppas att den spanska huvudstadsklubben kommer att släppa deras intresse för Silva efter att ha blivit tillsagda att antingen glömma spanjoren eller värdera Silva lika högt som världens dyraste spelare, Cristiano Ronaldo.
 
Rapporter i Spanien påstår att Santiago Bernabeu klubbens tränare Jose Mourinho har fått 45 miljoner pund att spendera på den förra Valencia stjärnan.
 
Mourinho är dock även beredd att erbjuda Premier League klubben antingen Karim Benzema eller Gonzalo Higuain som en del av affären.

Paulo Bento: "Jag tror att Ronaldo kommer att bli utsedd till världens bästa spelare i år"

 
Portuglas tränare Paulo Bento säger att Cristiano Ronaldo behöver inte vinna EM för att visa att han är världens bästa spelare.

 
Det portugisiska landslagets tränare Paulo Bento insisterade på att Real Madrids stjärna Cristiano Ronaldo förtjänar Ballon d'Or.
 
Det finns tvivel på att den 27-årige målgöraren inte vinner utmärkelsen på grund av att hans landslag slogs ut ur EM förra veckan.
 
"Jag anser att Ronaldos prestationer under EM 2012 var bra" sa Bento till RTP. "Det jag inte tycker är normalt är att vi tror att en spelare kan själv lösa alla problem".
 
"Han är den bästa i världen och jag tror att han kommer att bli utsedd till världens bästa spelare i år. Han behövde inte vinna EM för att ses som det".
 
"Men han är en människa och han var under intensiv press i elva månader".

Jorge Valdano: "Cassano var inte professionell i Real Madrid"

 
Real Madrids förra generaldirektör Jorge Valdano säger att under tiden som Cassano spelade för Real Madrid svarade han inte med professionalism till utmaningen han mötte.
 
Jorge Valdano har hävdat att Antonio Cassano gav inget tillfredsställande svar på utmaningen genom att spela för Real Madrid när han flyttade till Los Blancos år 2006.
 
Den italienska anfallaren köptes från AS Roma, där han hade fem framgångsrika år, men efter att hans relation med tränaren Luciano Spalletti försämrades på grund av hans kontrakt lämnade han italienarna för Santiago Bernabeu.
 
Han stannade endast en säsong i den spanska huvudstadsklubben och spelade 19 matcher samt gjorde endast två mål mitt bland bråket med Real Madrids dåvarande tränare Fabio Capello.
 
I en intervju med Marca sa Jorge Valdano, som vid den tiden var Real Madrids generaldirektör, att italienaren hade en stor kvalité, men ifrågasatte hans attityd.
 
"Cassano svarade inte med professionalism till utmaningen att spela för Real Madrid" sa Jorge Valdano
 
"I den här klubben är konkurrensen så stor att man bara får chansen att visa vad man går för i en säsong. Under andra är det för sent för allting eftersom de ger dig respasset".

Rapport: Real Madrid är intresserade av Manchester Citys anfallare Mario Balotelli

 
Rapporter hävdar att Real Madrid är ute efter att signera Manchester Citys anfallare Mario Balotelli, som för närvarande befinner sig i Ukraina.
 
Real Madrid är ute efter spelare som kan förstärka deras anfall och försvar eftersom deras mittfält redan är starkt. Under den senaste tiden har det rapporterats att de spanska mästarna är intresserade av att signera Luka Modric, Yaya Toure eller David Silva.
 
De senaste ryktena påstår dock att Jose Mourinho är inte intresserad av att köpa någon mittfältare eftersom han redan har många spelare i den positionen. Faktum är att den portugisiska taktikern vill lägga till en anfallare i sin trupp.
 
Därför finns det spekulationer om att Mourinho vill återförenas med sin förra spelare i Inter, nämligen den nuvarande Manchester City stjärnan Mario Balotelli.
 
Gonzalo Higuain sägs vara på väg ut från Santiago Bernabeu klubben och Karim Benzema kommer inte att kunna spela varenda match under hela säsongen 12/13.
 
Därför behöver Mourinho signera en spelare som kan konkurrera med den franska anfallaren och Mario Balotelli är defenitivt en spelare som kan visa konkurrens.

Att signera Balotelli kan dock vare en risk med tanke på att den italienska stjärnan är känd för sin pajaser, inte bara på planen utan även utanför.