År 2010 var ett år av glädje och sorgsenhet... Men vilket är årets finaste mål?


Detta år har vi sett Real Madrid spelarna springa av glädje efter att ha gjort ett mål, krama sina lagkamrater efter att ha lyckats sätta in bollen i målet och överlyckliga när publiken applåderar för dem. Vi har sett spelarna peka upp mot himlen och be en bön för att tacka Gud efter att en viss spelare gjorde ett avgörande mål. En vinst, avgörande mål, en förtjänad seger och en glad publik är Real Madrids mål. Och självklart har de lyckats med att få oss glada, men.. var det så under hela detta år?

Gjädje bland laget var inte det enda vi såg. Utan vi såg även ledsna, sårade, och förödmjukade spelare som lämnade planen med huvuden nere. Att inte ha vunnit någon enda titel i slutet av säsongen 2009/2010 var inget som fansen eller klubben gillade.

När Real Madrid började om på nytt med nya spelare och en ny tränare ville man för en gångs skull vinna El Clasico, eller åtminstone få oavgjort. Men så blev det inte. Enligt många var resultatet det värsta i klubbens historia - värre än 6-2 förlusten. Då började många undra: "Är det över?.. Kommer Real Madrid aldrig lyckas att vinna någon titel igen - oavsett klubbens vilja och motivation?"..

Men Real Madrid svarade på fansens bekymmer och funderingar. Efter El Clasico matchen mot Barcelona vann Real Madrid med 1-0 mot Valencia, och sedan hela 8-0 mot Levante. Los Blancos gav aldrig upp. Returen den 17 april på Santiago Bernabeu kommer att vara ett nytt hopp för fansen och en ny chans för spelarna.

Men vilket mål var det finaste detta år? Jag har kollat på en del mål av Real Madrid år 2010, och jag kanske har glömt just det allra finaste. Själv tycker jag att de här målen är top 12, men vilket utav de målen här under är det mest fantastiska målet tycker du?


Cristiano Ronaldos mål mot Malaga                     Gonzalo Higuains mål mot Espanyol

(24/01-10)                                                                        (06/02-10)


Sergio Ramos mål mot Sevilla........................
Kakás avgörande mål mot Real Zaragoza
(06/03-10)                                                                        (24/04-10)


Marcelos mål mot Athletic Bilbao
...................Ricardo Carvalhos första mål, mot Osasuna
(08/05-10)                                                                        (11/09-10)


Mesut Özils mål mot AC Milan (CL)................Di  Maria räddar Real Madrid från att hamna
(19/10 - 10)                                                                     under i tabellen, mål mot Sevilla (19/12-10)


Sammarbetet mellan Cristiano Ronaldo &        Mål av Pedro Leon (assist Morata) mot
Kaká, mål mot Xerez av CR7
(13/02 - 10)             Levante under 8-0 vinsten. (22/12 - 10)


Karim Benzemas mål mot AJ Auxerre

(08/12 - 10)

Getafes kapten är säker på att hans lag kommer att besegra Real Madrid på måndag


Getafes lagkapten tror att det inte kommer att gå så bra för Real Madrid när de två lagen möts den 3 januari.
Manuel Del Moral

Getafe
s lagkapten Manuel Del Moral är säker på att hans lag kan besegra Real Madrid Coliseum Alfonso Perez stadion den 3 januari.

Förra säsongen vann Los Blancos med 4-2 mot Getafe på motståndarnas egna hemmaplan, men Del Moral tror att denna gång kommer Azulones lämna planen med en vinst i handen.

"Vår stadium passar dem inte så väl" sa Del Moral till den spanska pressen. "Vi kan överraska dem. Jag tror att vårt lag och våra vapen är till vårt förfogande."

Getafe ligger för närvarande på sjunde plats i ligatabellen med 26 poäng på 16 matcher, endast två poäng ifrån en plats för spel i Champions League.

Madrid, å andra sidan, ligger på andra plats bakom serieledarna Barcelona med endast två poäng.

Real Madrid planerar att erbjuda Arsenal 35 miljoner pund för Arsenals lagkapten Fabregas


Real Madrid är ute efter den spanska stjärnan Cesc Fabregas, som Arsenal vägrar släppa.
Francesc Fabregas

VM-vinnaren, Francesc Fabregas har under en lång tid sammankopplats med en flytt tillbaka till Camp Nou, där han startade sin karriär innan han blev en av Arsenals unga spelare.

Trots att Gunners har sagt att man inte har någon avsikt att sälja 23-åringen, är det två La Liga klubbar som är ute efter Fabregas.

De spanska giganterna Real Madrid är enligt rapporter ute efter Fabregas signatur, nu när Mourinho ser mittfältaren som en bra partner för den förra Liverpool stjärnan Xabi Alonso.

Den förra Chelsea och Inter tränaren informerade klubbens chefer att försöka lura spanjoren till Madrid efter att Arsenals lagkapten har vägrat att utesluta en flytt till Santiago Bernabeu. Och enligt den engelska tidningen The Daily Mail kommer Real Madrid att erbjuda Arsenal 35 miljoner pund för stjärnan.

Pedro Leon: "Vi vill tacka fansen för deras stöd genom att vinna någon titel denna säsong"


Pedro Leon vill ha alla möjliga tre poäng i nästa års första match mot Getafe.
Pedro Leon

Real Madrid
s ytter, Pedro Leon, har betonat vikten av att besegra spanjorens förra klubb Getafe den 3 januari.

La Liga kommer att börja återigen på söndag för Real Madrid, som för närvarande ligger två på serietabellen, efter de katalanska rivlerna Barcelona. Los Blancos hoppas på att starta det nya året med en vinst, och Pedro Leon ser fram emot att spela mot sin förra klubb.

"Det är viktigt att vi förbereder oss väl efter semestern" sa den spanska yttern till Real Madrids officiella hemsida. "Vi vill vara i en bra form till måndag och ta tre poäng mot Getafe."

"Alla vet att jag är en Getafe medlem och följare, och jag vill alltid att dem vinner förutom mot Real Madrid. Det kommer att vara en match som vi måste vinna och jag hoppas att vi tar tre poäng på måndag."

Sedan fortsatte Leon att prata om dagens "öppen-för-publiken" träningspass, där 5000 madridistas dök upp för att stötta sin favoritklubb när de tränar.

"Träningen idag var otrolig. Jag har aldrig varit på ett träningspass med så många människor. Vi tackar fansen för deras stöd och vi ber dem att fortsätta stötta oss."

"Vi är stolta över att vi samlade ihop 5000 personer i läktaren idag. Jag hoppas att vi kan tacka dem genom att vinna en titel i slutet av säsongen."

Sedan fortsatte 24-åringen att prata om hur det går för lagets brasilianska stjärna. "Kaká bevisar att han är en stor spelare. Vi kommer överens väldigt bra och jag är säker på att han kommer att föra oss till många storhetstider eftersom, trots allt,är Kaká, Kaká."

Mesut Özil hyllar sitt lag: "Real Madrid är världens största klubb"


Real Madrids mittfältare Mesut Özil är nöjd med sin flytt från Werder Bremen till Real Madrid.
Mesut Özil

Los Blancos
mittfältare Mesut Özil har hävdat att han njuter av livet i Real Madrid, klubben som han tycker är världens största.

Den tyska stjärnan har gjort en omedelbar effekt på Santiago Bernabeu sedan han anlände från Werder Bremen  under sommaren, och har blivit en succe för Los Blancos hittills denna säsong.

När playmakern pratade med tv-kanalen ABC, sa 22 åring att han njuter av livet i den spanska huvudstaden och känner att under Jose Mourinho kan Real Madrid vinna titlar denna säsong.

"Jag har anpassat mig snabbt sedan jag kom hit. Jag hade stöd från min familj, och allt har gått bra. Allting känns välbekant för mig. Träningen är seriös, men vi har kul tillsammans utanför planen."

"Jag är nöjd över att ha flyttat till världens största klubb, men jag har fortfarande en massa drömmar som jag vill uppfylla. Jag har inte vunnit någon titel än, och Mourinho sa till mig att han ville ha mig i sina lag oavsett priset."

"Han övertygade mig, och jag är här. Real Madrid vill uppnå framgång, och detta är endast möjligt om alla i laget stöttar varanda."

Sergio Ramos tillägnade sitt mål till Jose Mourinho i en match mot Africa United


För en gångs skull denna säsong var Sergio Ramos och Jose Mourinho på motsatta sidor, men detta stoppade inte Real Madrids högerback från att dedikera sitt straffmål till "The Special One".

Den spanska ligan skickade ut ett lag för att möta Africa United, som tränades av Jose Mourinho, i den tredje årliga tävlingen för Afrika.

När det "spanska laget" fick en straff, var det Ramos som tog den. Spanjoren som innehar rekordet för flest röda kort, pekade på sin tränare som satt i Africa Uniteds bänk, efter att han hade gjort ett mål för sitt lag.

VM vinnaren gjorde ett fint mål, och tillägnade målet till Mourinho, som log mot spelaren. Här under kan du se Sergio Ramos straff mot Africa United:

Real Madrid är redo att köpa tillbaka Daniel Parejo från Getafe


Real Madrid planerar att köpa tillbaka den nuvarande Getafe spelaren, Dani parejo
.
Daniel parejo

Real Madrid
är redo att köpa tillbaka Dani Parejo från Getafe. Den spanska sporttidningen AS säger att den spanska huvudstadsklubben kommer att erbjuda La Liga klubben 5 miljoner euro för att åter underteckna spelaren i slutet av säsongen.

Det sägs att Mourinho vill använda Parejo som täckning för Xabi Alonso, ifall den spanska mittfältaren blir borta någon gång.

Den 21-årige spanjoren har en gång i tiden varit en Real Madrid spelare, då han var 15 år gammal.

Inters tränare Leonardo: "Jag tror inte att Kaká lämnar Real innan han gör bra ifrån sig i Madrid"


Inters tränare är nästan helt säker på att Kaká inte kommer att lämna Real Madrid innan han gör bra ifrån sig i den spanska huvudstadsklubben.
Kaká (& Özil)

Inter
s nya tränare Leonardo förväntar sig inte att den italienska klubben kommer kunna underteckna Real Madrids brasilianska stjärna Kaká.

Det finns vissa rapporter som har hävdat att Kaká kommer att flytta till Milans rivaler i januari, men Leonardo tror det motsatta.

"Jag tror inte att han kommer att lämna Real innan han gör bra ifrån sig i Madrid" sa den brasilianska tränaren.

"Han är nästan fullt återhämtad från sin knäskada och kan inte vänta med att spela i vad som kommer att bli ett mycket viktigt år för honom."

Real Madrid behöver inte anstänga sig för att underteckna Boca Juniors Sergio Araujo


Real Madrid har rätten att underteckna Boca Juniors Sergio Araujo innan alla andra klubbarna.
Sergio Araujo

Real Madrid
håller koll på Sergio Araujos framsteg i Boca Juniors. Den 18-årige anfallaren har kommit med Bocas A-lag detta år, och sedan dess har han sammankopplats med en flytt till Europa.

Torts att flera klubbar jagar den unga stjärnan, sitter Real Madrid bekväma och säkra, eftersom de är den första klubben som kommer kunna underteckna spelaren - om de vill.

Los Blancos har förköpsrätt på argentinaren, på grund av att det var en del av affären när Santiago Bernabeu klubben köpte Fernando Gago.

"Det är sant att de har detta alternativ och jag är smickrad, men först skulle jag vilja visa med Boca att jag har möjligheten att spela för Madrid" sa Sergio Araujo.

Real Madrids tränare Jose Mourinho var inblandad i en konflikt med fotografer


Real Madrids tränare blev jagad av en mängd fotografer när han återvände till Madrid från sin julsemester.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho var inblandad i en konflikt med fotografer i tisdags efter att ha återvänt från sin julsemester i New York, rapporterar den spanska median.

El Mundo Deportivo säger att Mourinho och hans familj möttes av en mängd fotografer efter att de klev av flygplanet i Madrid. Det syndes att den portugisiska tränaren blev irriterad och bad pressmännen att lämna dem ifred.

Men, när de fortsatte att följa efter dem, förolämpade Mourinho dem innan flygplatsens säkerhetspersonal dök upp för att ingripa.

Sedan gick Mourinho till sin bil och lämnade flygplanet väldigt snabbt.

Sergio Canales kan vara på väg tillbaka till Racing Santander på lån


Sergio Canales kan vara på väg till Racing Santander trots allt.
Sergio Canales

En flytt tillbaka till Racing Santander kan tänkas vara möjligt för Real Madrids mittfältare Sergio Canales.

Den spanska tidningen El Mundo Deportivo säger att Racing vill underteckna Canales på lån, efter att den unga spelaren misslyckades med att imponera på Los Blancos denna säsong.

Real Madrids tränare Jose Mourinho har ingen tvekan om att Canales är en riktig talangspelare, men portugisen känner att han inte uppfyller kraven som behövs för att kunna spela för Los Merengues.

Istället tycker Mourinho att hans karriär kommer att bli bättre om han spelar fotboll någon annanstans under en viss tid, och sedan återvända till den spanska huvudstadsklubben.

Real Madrid kommer att acceptera att sälja Kaká för det rätta priset


Real Madrid kommer att acceptera ett stort erbjudande för Kaká i januari.
Ricardo Kaká

Enligt rapporter är Real Madrid villiga att sälja Kaká för det rätta priset i januari, samtidigt som dem uppmuntrar Inter att visa sitt intresse för brassen.

Los Blancos generaldirektör har föreslått att 28-åringen kan lämna Santiago Bernabeu om en klubb betalar en rätt avgift för mittfältaren.

"Om ett stort erbjudande kommer i januari, då kan någon lämna" sa Valdano till Il Corriere dello Sport.

Inter, som kommer att presentera den nya tränaren Leonardo senare idag, är intresserade av Kaká, men dem kommer inte att betala en alltför stor summa för playmakern.

En låneaffär i januari sägs vara det mest sannolika överenskommelsen mellan de två klubbarna. Dock kommer Inter att möta konkurrens från Chelsea, som också sägs hålla koll på Kaká.

Jose Mourinho: "Det är antingen Real Madrid eller Barcelona som kommer att vinna ligan"


Real Madrids Jose Mourinho är helt säker på att det är antingen Real Madrid eller Barcelona som kommer att vinna ligan.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho skulle bedöma sina sex första månader med klubben som "exceptionella" om man inte räknade med 5-0 förlusten mot Barcelona.

Men Mourinho säger att att han är glad med sin första säsong i Spanien.

"Om matchen mot Barcelona inte finns, skulle säsongen ha varit mer än exceptionell" sa Mourinho. "Vi är laget med flest gjorda mål i Champions League. Vi har 13 vinster i ligan, och om vi var i Italien eller England skulle vi vara ensamma serieledare."

"I Spanien, händer inte detta för att vi och Barcelona vinner nästan alltid. Och ligan kommer att avgöras i matcherna mellan oss."

Manchester United vill underteckna Real Madrids Lassana Diarra för 12 miljoner pund


Manchester United är i behov av en mittfältare, och Lassana Diarra är den rätta mannen för Sir Alex Ferguson.
Lassana Diarra

Manchester United
planerar att erbjuda Real Madrid ett bud för den franska mittfältaren Lassana Diarra. Den engelska tidningen The Sun säger att Old Trafford tränaren Sir Alex Ferguson hoppas kunna landa den förra Chelsea och Arsenal mittfältaren för 12 miljoner pund.

På grund av att Owen Hargreaves inte kommer att spela på mer än två år för den engelska klubben (p.g.a. skada) vill engelsmännen underteckna en ersättare.

Och nu när Paul Scholes, som är 36 år, närmar sig slutet av sin karriär, ser Ferguson Lass som en lösning på problemet på mittfältet.

Dessutom säger spanska källor att Real Madrids tränare Jose Mourinho kommer inte att förhindra spelaren från att återvända till England.

Inter kommer att skicka ut en professionell scout för att se hur det går för Kaká


Inter har inte gett upp Kaká än - presidenten kommer att skicka ut en scout för att hålla koll på brassen.
Kaká

Inter
s president Massimo Moratti har skickat ut en scout till Spanien för att se hur det går för Real Madrids brasilianska stjärna Kaká och hans återhämtning.

Den italienska tidningen Corriere dello Sport säger att Inter kommer att vara i Madrid på lördag för att se hur det är med Kakás kondition på träningen.

Han är också schemalagd att delta i två Real Madrid matcher - La Liga matchen mot Getafe den 3 januari, och Copa del Rey matchen mot Levante den 6 januari. Kaká kommer att göra sin comeback i någon utav dessa två matcher.

Moratti vill ha en bedömning på Kakás kondition innan han pratar med Real Madrid om en låneaffär för brassen i slutet av säsongen.

Inter vill göra en liknande affär med Real Madrid, som AC Milan gjorde med Barcelona angående Zlatan Ibrahimovic.

Real Madrids generaldirektör Jorge Valdano: "Ingen kommer att lämna klubben i januari"


Real Madrids generaldirektör säger att ingen kommer att lämna klubben i januari..
Jorge Valdano

De spanska giganternas generaldirektör, Jorge Valando, har sagt att ingen kommer att lämna Real Madrid under vinterns transferfönster.

Vissa spelare har sammankopplats med en flytt ut från Santiago Bernabeu, såsom Sergio Canales (Sampdoria & Arsenal), Lassana Diarra (Arsenal, Chelsea, Portsmouth), Ezequiel Garay (Arsenal, Liverpool, Schalke) och Kaká (Inter), men Valdano har insisterar på att ingen utav dem kommer att lämna.

Dessutom bekräftade han att Los Blancos inte kommer att signera någon ersättare för den skadade Gonzalo Higuain.

"Allting kommer att förbli desamma i Real Madrid. Det är väd jag tror" sa Valdano under en presskonferens. "I princip, kommer det inte att vara någon, men vi kommer att ta möjligheten att signera en spelare om det skulle inträffa, men vi är inte intresserade."

"Det har inte nämnts något om en ersättare för Higuain, eftersom vi är osäkra om hans skada. Förhoppningsvis kommer det att bli löst."

Royston Drenthe: "Jag har fått 50% utav min månadslön vid två tillfällen och de andra fyra månaderna fick jag inte alls betalt"
Royston Drenthe har inte fått betalt av Hercules på fyra månader, och nu har han gått ut för att "strejka".
Royston Drenthe

Real Madrid
s utlånade ytter Royston Drenthe, som flyttade till Hercules i somras, har avslöjat att han inte har blivit fullt betald sedan han änlände till Alicante klubben.

Holländaren gick för att strekja angående detta efter julsemestern och han har gjort det klart för alla att han inte kommer att gå tillbaka till Hercules tills de har löst detta problem.

"Jag mår väldigt dåligt just nu. Jag känner att jag sviker killarna (i truppen). Men jag måste sätta stopp för detta någon gång och jag kan inte acceptera detta" sa Drenthe till De Telegraaf.

"Jag vet att folk kommer kanske tro att jag är en svår människa att hantera, men jag gör inget fel här. Jag har inte blivit fullt betald sedan jag lämnade Madrid för Hercules. Jag har fått 50% utav min månadslön vid två tillfällen och de andra fyra månaderna fick jag inte alls betalt."

"Min agent har diskuterat detta problem med klubben mer än en gång och de sa till honom om och om igen att de hade löst detta problem."

"Men de har ännu inte gjort något åt saken och det är därför jag inte kom den 27:e. Jag har en massa räkningar som måste betalas och jag kan inte acceptera att Hercules inte betalar mig."

Om Real Madrids Kaká inte presterar bra när han återvänder, kommer han flytta till Chelsea


Enligt en källa nära klubben, kommer Kaká lämna Real Madrid för Chelsea om brassen inte presterar bra när han återvänder till planen.
Ricardo Kaká

Kaká
är 90% klar för Chelsea om han inte kan "återuppliva" sin karriär i Real Madrid - säger en källa nära Santiago Bernabeu presidenten Florentino Perez.

Inter har starkt sammankopplats med en flytt för den brasilianska playmakern, efter att hans landsman Leonardo ersatte Rafa Benitez.

Men den italienska superagenten Enesto Bronzetti insisterar på att Stamford Bridge klubben, Chelsea, är den enda destinationen som kan tänkas vara en möjlig för den brasilianska stjärnan. Dock skulle Bronzetti bli överraskad om Kaká kommer att lämna klubben efter all jobb som Perez gjorde för att underteckna sin första signering år 2009.

Men 2007 Ballon d'Or vinnaren kan få kämpa en hel del när han återvänder till truppen på grund av Mesut Özils ankomst från Werder Bremen.

Roberto Mancini säger till Mario Balotelli att han måste lära sig från Cristiano Ronaldo


Manchester Citys tränare Roberto Mancini säger till Mario Balotelli att lära sig från Cristiano Ronaldo.
Mario Balotelli, Roberto Mancini & Cristiano Ronaldo

Roberto Mancini
har medgett att Mario Balotellis problem i Manchester City är på grund av att han inte har lyckats anpassa sig till den engelska staden.

Den engelska tidningen Sportsmail avslöjade idag att den 20-årige anfallaren har sagt till sina vänner att han längtar hem och vill återvända till sitt hemland. Men City tror att tränaren Mancini kan få den 24 miljoner pund värda anfallaren att känna sig som hemma.

När Mancini pratade med den italienska tidningen Gazzetta dello Sport sa han att Balotelli måste förstå detta land och dess fotboll, så som Cristiano Ronaldo gjorde.

"Han (Mario Balotelli) måste förstå detta land och denna fotboll innan han kan göra sitt bästa. Mario jobbar hårt och vet att han måste göra mer för sig själv och för laget. När han förstår dessa begrepp och använder egenskaperna han har, kommer han att vara en viktig spelare."

"Han kan vara avgörande under varje match, med vilket lag som helst. Min assistent Brian Kidd sa till mig att Cristiano Ronaldo hade samma problem när han anlände till United och behövde tid för att anpassa sig."

AC Milans Robinho: "Det var jag som övertalade Kaká att inte flytta till Manchester City"


Den brasilianska anfallaren säger att det var han som lyckades övertala sin landslagskamrat att inte flytta till Manchester City.
Robinho & Kaká

AC Milan
s anfallare Robinho har hävdat att det var han som pratade med Kaká om att inte flytta till Manchester City.

I januari år 2009 försökte den engelska klubben göra ett rekord bud på 100 miljoner pund för den brasilianska stjärnan, som då spelade för de italienska serieledarna AC Milan.

Det var många rykten som sa att det var 100% säkert att Kaká skulle flytta till Manchester City, men till slut blev det inte så som man trodde. Istället valde playmakern att flytta till de spanska giganterna, Real Madrid, som han beundrade.

Nu insisterar den förra Real Madrid spelaren Robinho att det var han som övertalade sin landslagsman att inte flytta till Premier League klubben.

"Jag sa till honom hur det var att leva i Manchester; att det är kallt och att det alltid regnar" sa Robinho till The Independent.

Real Madrid är intresserade av tre Las Palmas spelare; Viera, Vitolo och Adrian Jose Pollo


Real Madrid vill ha Las Palmas stjärna Viera plus två utav spanjorens lagkamrater.
Viera, Vitolo, Pollo

Enligt flera rapporter håller Real Madrid koll på tre Las Palmas spelare. En utav de är Jonathan Viera, som Real Madrid vill beslutsamt vinna jakten efter hans signatur. Viera jagas även utav La Liga rivalerna Barcelona och Atletico Madrid.

21-åringen anses vara den bästa unga mittfältaren utanför La Liga, vilket är något som har uppmärksamat Santiago Bernabeu klubben.

De två andra spelarna som Real Madrid är intresserade av är den 21-årige ytterbacken Vitolo och den 27-årige mittfältaren Adrian Jose Pollo. Vitolo återhämtar sig för närvarande från sin knäskada och kommer att missa resten av säsongen.

Schalke 04 vill underteckna Real Madrids Ezequiel Garay för mindre än 5 miljoner euro


Ännu en klubb har visat sitt intresse för Ezequiel Garay som kan säljas inom bara några dagar.
Ezequiel Garay

Schalke 04
förbereder att underteckna Real Madrids försvarare Ezequiel Garay. Den tyska klubben har värvat Real Madrid spelare tidigare, legenden Raul och anfallaren Klaas-Jan Huntelaar, men nu är Schalke ute efter ännu en Los Blancos spelare.

Bundesliga klubbens chefer förbereder ett erbjudande för Garay, som också jagas av Liverpool och Arsenal. Det sägs att tyskarna hoppas att de spanska giganterna ska acceptera ett bud på mindre än halva de 10 miljoner euro som Real Madrid betalade för argentinaren år 2009, d.v.s mindre än 5 miljoner euro.

Jose Mourinho fruktar att Real Madrid kommer att sälja Fernado Gago bakom hans rygg


Den portugisiska tränaren är orolig över att Real Madrid kommer att sälja Fernando Gago i januari.
Fernando Gago

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho känner på sig att klubben planerar att sälja Fernando Gago under vinterns transfer marknad, vilket är något som portugisen inte vill.

Los Blancos är villiga att sälja både Gago och Mahamadou Diarra i januari - och nu när Mourinho har accepterat att sälja Diarra, vill han inte förlora den argentinska mittfältaren.

Mourinho ser Gago som en bra spelare att använda under Copa del Rey och La Liga matcher. Men Real Madrids chefer vill få in pengar för 24-åringen, som redan nu har fått erbjudanden från Atletico Madrid och Sevilla.

Liverpool och Arsenal är intresserade av Real Madrids försvarare Ezequiel Garay


Både Arsenal och Liverpool vill underteckna Real Madrids Ezequiel Garay.
Ezequiel Garay

De engelska Premier League klubbarna Liverpool och Arsenal har sammankopplats med Real Madrids försvarare Ezequiel Garay.

Den engelska tidningen The Sun säger att Los Blancos kommer att låta den argentinska stjärnan lämna, eftersom han inte har lyckats imponera för de 10 miljoner pund som man betalade Racing Santander för honom för 18 månader sedan.

Liverpool var redan intresserade av 24-åringen under Rafa Benitezs tid i Anfield klubben, och den nya tränaren Roy Hodgson sägs vilja fortsätta med jakten efter Real Madrids nummer 19.

Arsenal däremot har sagt att man är ute efter en mittback, på grund av Thomas Vermaelens långvariga skada. Tränaren Arsene Wenger har uttryckt sin önskan att värva en försvarare under januaris transfermarknad, och Garay kan vara den rätta mannen för Gunners.

Manchester City är redo att erbjuda Pepe 5 miljoner euro i årslön


Manchester City är redo att erbjuda Real Madrids Pepe en högre summa i årslön, än vad den spanska klubben erbjuder försvararen.
Pepe

Manchester City
har erbjudit Real Madrids försvarare Pepe ett speciellt erbjudande. Den spanska tidningen AS säger att den engelska klubben är medveten om portugisens situation i Real Madrid, och kommer att försöka utnyttja situationen.

Pepe har under en lång tid haft samtal med Real Madrid angående en kontraktförlängning, men man har ännu inte kommit överens om något.

City kommer erbjuda Pepe, som har begärt 4 miljoner euro per år för att stanna i Real Madrid, 5 miljoner euro i årslön, medan Real Madrid kommer inte att betala mer än 3.5 miljoner euro.

The Citizens är redo att vänta till juni för att underteckna mittbacken, på grund av att klubben vet att tränaren Jose Mourinho kommer vägra att låta 27-åringen lämna i mitten av säsongen.

Jose Mourinho: "Inter är världens bästa lag och Real Madrid är i behov av en anfallare"


Den portugisiska Real Madrid tränaren tycker att Inter är världens bästa lag, samtidigt som han säger att laget är i behov av en anfallare.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho tror att Inter, och inte Barcelona, är världens bästa lag. Mourinho vann trippeln med den italienska klubben förra säsongen, men lämnade Nerazzurri för Los Blancos i somras.

Förra månaden lyckades Blaugrana besegra Real Madrid med 5-0 under säsongen första El Clasico match på Camp Nou. Men Mourinho tycker att Pep Guardiolas lag är inte värda att kallas världens bästa klubb.

"Nej, det bästa laget är Inter, som, efter att ha vunnit Champions League, vann FIFA Club World Cup" sa Mourinho i en intervju med Record.

Efter det fortsatte portugisen med att nämna att Real Madrid är i behov av en anfallare.

"Vi behöver en anfallare. Jag gillar Higuain och Benzema, var och en på olika sätt med deras egna stil, men de är för få för att uppfylla kraven för ett lag som detta."

"Jag gillar att ha flera alternativ där framme: när jag spelar med en, vill jag ha två på bänken; när jag spelar med två, gillar jag att ha en spelare som alltid är redo att komma in. Och med en utav dem skadad, andas jag sämre redan nu."

"Vi startade säsongen med två anfallare, men just nu har vi en och jag känner på mig att det kommer att fortsätta såhär under en lång tid."

Superagenten Ernesto Bronzetti: "Jag är säker på att Kaká kommer inte att gå till Inter"


Ernesto Bronzetti är säker på att Kaká, Maicon och Milito kommer att stanna i sina klubbar.
Kaká

Superagenten Ernesto Bronzetti har kommenterat det senaste ryktet som föreslår att Inter kommer att underteckna Real Madrids mittfältsstjärna Kaká.

Efter Leonardos ankomst till Inter, har rapporter föreslagit att playmakern är på väg ut från Santiago Bernabeu, och de bara fortsätter med att sammankoppla den 28-årige brassen med den italienska klubben.

Dock känner Bronzetti igen Real Madrid väl, och han är säker på att det inte kommer att bli någon affär mellan de två klubbarna.

"Kaká kommer inte att gå till Inter... Jag är säker på detta. Inter kommer inte göra några sådana investeringar och jag tror inte att Real Madrid kommer att låta honom gå för mindre än 50 miljoner euro" sa Bronzetti till Sky Sport Italia.

"Florentino är hård och han kommer inte att acceptera att förlora ett vad, det är samma sak med Maicon och Milito, som inte kommer att gå till Madrid."

Barcelonas Nolito: "Om Real Madrid vill ha mig, kommer jag att acceptera deras erbjudande"


En av Barcelonas akademi spelare skulle älska att flytta till Real Madrid.
Nolito

Den spanska anfallaren Nolito riskerar att få Barcelona fansens vrede efter att 24-åringen har deklarerat att han skulle välkomna en flytt till Real Madrid.

Barcelona B:s stjärna är för närvarande i kontakt med Benfica och man försöker komma överens om en flytt i sommar. Men spanjoren avslöjade också att han skulle gärna acceptera ett erbjudande från Real Madrid presidenten Florentino Perez.

"Jag har alltid varit en av Barcelonas (spelare) och jag kommer alltid att vara det, men jag är realistisk och det enda jag vill är att spela" sa Nolito.

"Om Florentino kommer och erbjuder mig något, så kommer jag att gå eftersom jag är professionell. Om Real Madrid satsar på mig, så varför inte?".


Higuain: "Det går bra med min behandling och jag hoppas vara tillbaka så snabbt som möjligt"


Gonzalo Higuains skada har fått anfallaren att längta till att återvända till Real Madrid.
Gonzalo Higuian

Real Madrid
s argentinska anfallare Gonzalo Higuain har enligt rapporter jobbat hårt för att snabba på sin återhämtning från sin ryggskada, hävdar den spanska tidningen Marca.

Den 23-årige anfallaren är nöjd med sina framsteg efter att ha fått reda på att han har en diskbråck, och han ser fram emot att hjälpa Los Blancos att vinna titlar.

"Min behandling fortskrider i god takt och jag hoppas att vara tillbaka så snabbt som möjligt. Men med denna skada måste jag ha tålamod" sa Higuain till Marca.

"Jag känner mig fullt integrerad i Real. Jag var tvungen att jobba och kämpa en hel del för att uppnå där jag är idag, och jag vill vinna många titlar med denna trupp" avslutade argentinaren.

Pepe: "Jag hoppas att jag stannar i Real Madrid, men det är bara Gud som avgör detta"


Den portugisiska försvararen Pepe säger att han skulle vilja stanna med klubben, men att det är bara Gud som avgör hur allt kommer att sluta.
Pepe

Pepe
har medgett att hans framtid i Real Madrid är ännu inte helt säker. Den portugisiska försvararen har ännu inte kommit överens med klubben om något nytt kontrakt, och klubben håller fortfarande på att förhandla med mittbacken.

Pepe är en utav Real Madrids lägst betalda spelare, och 27-åringen vill få en högre årslön för att han ska stanna med den spanska huvudstadsklubben.

"Jag hoppas att jag stannar i Real Madrid, men det är bara Gud som avgör detta. Jag vill stanna i Madrid, men det är en fråga som inte endsat beror på mig."

Manchester United planerar att erbjuda Real Madrid 10 miljoner pund för Lassana Diarra


Real Madrids mittfältare Lassana Diarra kan vara på väg tillbaka till Premier League.
Lassana Diarra

Den engelska klubben Manchester United hoppas kunna underteckna Real Madrids mittfältare Lassana Diarra under vinterns transfer marknad.

Enligt den spanska tidningen AS kan den förra Chelsea, Arsenal och Portsmouth spelaren vara på väg tillbaka till England, efter att Old Trafford klubben planerar att erbjuda Los Blancos 10 miljoner pund för fransmannen.

Lass har spelat endast två fulla matcher (90 minuter) denna säsong under Jose Mourinho. United har hållit koll på spelarens situation i den spanska huvudstadsklubben, och det sägs att han kommer att ersätta Owen Gargreaves.

Agenten: "Det är svårt att tro på att spelare som Maicon och Kaká kommer att bytas ut"


Inters försvarare Maicon kommer inte att bytas ut mot Real Madrids miittfältare Kaká, säger backens agent.
Maicon & Kaká

Douglas Maicons agent har tonat ner rykten som säger att Inter och Real Madrid är redo att göra en bytesaffär, där den 29-årige brassen och hans landslagsman Kaká kommer att ingå i affären.

Antonio Caliendo, Inter spelarens agent, sa till TMW: "Jag kan inte säga någonting, men det verkar vara svårt att tro på att spelare på en sådan nivå kan bytas ut under mitten av säsongen."

Esteban Granero: "Mitt mål är att arbeta hårt och att göra allt som tränaren ber mig om"


Esteban Granero känner att han har möjligheten att vara en av lagets startspelare.
Esteban Granero

Real Madrid
s spanska mittfältare Esteban Granero tror att han har möjligheten att bli en regelbunden startspelare för klubben. Den förra Getafe mittfältaren har spelat för Los Blancos i 18 månader, men han har inte fått spela så många minuter.

När man pratade med Granero om hans mål inför år 2011, sa 23-åringen att om han får chansen, skulle han bevisa att han förtjänar att vara en startspela för den spanska huvudstadsklubben och tränaren Jose Mourinho.

"Mitt mål är att jobba hårt för tränaren och att göra allt som tränaren ber mig om. Det är alltid viktigt att avsluta året och njuta av semester perioden bekvämt och med självförtroende" sa Granero.

"Jag tror att jag alltid kan ha en plats i Mourinhos sida, men det är han som är ansvarig för laget."

Kaká: "Jag mår bra i Real Madrid och jag tänker inte på att lämna klubben"


Trots att Kaká vill spela för Real Madrid så fort som möjlig, är det mer sannolikt att han kommer att missa årets första match för Real Madrid.
Kaká

Kaká
är inte redo att lämna Real Madrid, nu när flera rapporter har föreslagit att han kan vara på väg ut från Santiago Bernabeu klubben. Istället vill den brasilianska 28-åringen spela sin första match denna säsong med Real Madrid mot Getafe.

Skador har förhindrat Kaká från att imponera på fansen sedan han anlände från Milan till den spanska klubben sommaren år 2009. Men nu när han är tillbaka i träning tänker han endast på sin framtid - i Real Madrid.

När playmakern pratade med Los Merengues officiella hemsida, sa Kaká: "Jag mår bra här och jag tänker inte på att lämna klubben" som ett svar på alla rykten om en flytt för 28-åringen.

Dock tror den spanska tidningen Marca att det inte är så sannolikt att mittfältaren kommer att spela sin första match för Real Madrid denna säsong, som är en bortamatch, mot Getafe.

Trots att år 2007:s Ballon d'Or vinnare vill återvända till planen så snabbt som möjligt och visa publiken vad han går för, sägs det att den spanska huvudstadsklubben vill ta det lugnt med honom, eftersom han inte har spelat något sedan augusti detta år.

Dessutom vill Mourinho få honom att lära känna den nya truppen och den nya spelstilen, innan han får spela i La Liga. Det sägs att det är mer sannolikt att han kommer att få spela sin första match efter sin operation under Copa del Rey matchen mot Levante istället.

Real Madrid och Manchester City är redo att göra en bytesaffär för Kaká och Adebayor


Ännu ett rykte som föreslår att Kaká är på väg ut från Santiago Bernabeu, men denna gång är ryktet mycket större.
Kaká & Emmanuel Adebayor

Det finns starka rykten i både Manchester och Madrid att en överenskommelse mellan Los Blancos och City är väldigt väldigt nära att se Emmanuel Adebayor flytta till Santiago Bernabeu klubben. Detta innebär att The Citizens kommer att se Kaká i en Manchester City tröja.

Både spelarna har misslyckats med att imponera på sina nuvarande klubbar och en flytt till en helt ny liga, kan vara det rätta för både spelarna.

Mourinho är desperat att lägga till en anfallare till sin trupp, men det har sagts att det inte finns några pengar att spendera under vinterns transfermarknad för den portugisiska tränaren. Så endast en låneaffär eller ett byte skulle kunna lösa Mourinhos problem.

Kaká skulle vara en perfekt spelare för City som behöver en mittfältare som kan få spelet igång, han skulle kanske till och med leda laget till en titel i år. Dessutom vill de blåa "bli av" med Adebayor så fort som möjligt.

Real Madrid är intresserade av Borussia Dortmunds mittfältare Shinji Kagawa


Real Madrid har ännu en spelare i sikte, men denna gång är det en spelare från Bundesligan.
Shinji Kagawa

Borussia Dortmund
s unga japanska mittfältare Shinji Kagawa kan lägga till ännu ett namn i listan över sina beundrare - nämligen Real Madrid. Kagawa, som flyttade till Tyskland för 350 000 euro, har fått intressen från flera europeiska klubbar, och han har imponerat extra mycket på Bundesliga klubbarna.

21-åringen har nu uppmärksammats av Real Madrid enligt den Madrid baserade tidningen Marca. Los Blancos har till och med skickat ut scouten Paco Garcia för att hålla koll på japanen.

Dock kommer den spanska huvudstadsklubben möta konkurrens från andra La Liga klubbar. Det sägs att Valencia, Barcelona och Sevilla är även intresserade av mittfältaren, och dessa klubbar kommer inte att låta Jose Mourinho signera den unga spelaren innan dem.

En av Real Madrids Galacticos spelare kan vara på väg tillbaka till Santiago Bernabeu


Real Madrid och Chelsea vill signera David Beckham på lån från LA Galaxy.
David Beckham

Den engelska klubben Chelsea samt de spanska La Liga giganterna Real Madrid är ute efter LA Galaxys mittfältare David Beckham.

Tidningen The Sunday Mirror säger att The Blues och Jose Mourinhos Los Blancos är ute efter att underteckna den förra Real Madrid spelaren på lån.

Engelsmannen kan vara på väg till Los Merengues, där han tillbringade fyra år av sin karriär, efter att ha nyligen spelat för Manchester United. Men den förra Galacticos spelaren har sagt att det är osannolikt att han kommer att spela för en annan engelsk klubb än United.

Både Real Madrid och Chelsea är i behov av en spelare just nu när de både lagen saknar anfallare (p.g.a skador).

Sampdoria är intresserade av Real Madrids 19-årige mittfältare Sergio Canales


Real Madrids mittfältare Sergio Canales kan spela för Sampdoria nästa år.
Sergio Canales

Sampdoria
skulle kunna vara intresserade av att underteckna Real Madrids playmaker Sergio Canales. Den förra Racing Santander tonåringen har fått kämpa för att imponera på tränaren Jose Mourinho sedan han anlände till Santiago Bernabeu klubben i somras. Sedan dess har storklubbarna sammankopplats med spanjoren.

Serie A klubben Sampdoria är den senaste klubben som har sammankopplats med 19-åringen. Den italienska tidningen Sky Sport Italia tror att italienarna är villiga att underteckna Canales efter att Antonio Cassano lämnade klubben för Milan.

Dessutom skulle en flytt till Italien innebära speltid för Canales. Nu när Kaká är på väg tillbaka, kommer mittfältaren att få ännu mindre speltid än vad han nu har, eftersom tysken Özil och brassen Kaká kommer att konkurrera om startplatsen. Man tror också att Mourinho skulle uppskatta att Canales utlånas i sex månader för att få mer erfarenhet.

Real Madrids Jose Mourinho: "Jag borde vinna Ballon d'Or priset i år"


Den portugisiska tränaren Jose Mourinho tycker att han borde vinna Ballon d'Or, samtidigt som han kritiserade beslutet att välja Andres Iniesta istället för Wesley Sneijder till en av kandidaterna.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho hävdar att han skulle vara den mest förtjänade Ballon d'Or vinnaren.

Efter att ha vunnit trippeln - Serie A, Coppa Italia och Champions League - med sin förra klubb, tycker han att han borde vinna det stora priset.

Den italienska tidningen La Gazzetta dello Sport har rapporterat att portugisen sa: "Jag har gjort mitt val - 11 månaders arbete, 57 spelade matcher, tre titlar inklusive den viktigaste av dem alla - Champions League."

"Jag vann allting. Jag kunde inte göra något mer, och inte spelarna heller."

Mourinho är tillsammans med Spaniens tränare Vincente del Bosque och Barcelona Pep Guardiola Ballon d'Or kandidat, och vinner kommer att presenteras i Zurich den 10 januari.

Samtidigt var Mourinho kritisk till beslutet att välja Andres Iniesta, tillsammans med Lionel Messi och Xavi Hernandez till spelar-kandidaterna. Dessa tre Barcelona spelare tog de enda platserna som fanns, vilket gjorde att Inters Wesley Sneijder, som också deltog i VM-finalen, inte blev utvald.

"Om vinnaren är Andres Iniesta, som olyckligtvis inte kunde spela de första fem månaderna detta år på grund av skada, men som därefter spelade sex matcher och gjorde ett mål i Syd Afrika. Då kan allting hända under en VM-final, medan allt annat inte räknas" avslutade Mourinho.

Inters nya tränare Leonardo vill underteckna Real Madrids skadade stjärna Kaká


Inters nya tränare är intresserad av att underteckna kanske världens kändaste brasilianska stjärnor.
Ricardo Kaká

Den nya Inter tränaren Leonardo kommer inte att ta över Nerazzurri förrän den 29 december, men han har redan nu planerat på vilka två brasilianska stjärnor han vill underteckna. En utav de är en Real Madrid spelare.

Den förra Stadio Giuseppe Meazza tränaren Rafael Benitez lämnade klubben efter att ha misslyckat med att få sitt lag att vinna de vikktigaste matcherna. Förra säsongens trippelvinnare ligger för närvarande på sjunde plats i Serie A tabellen, medan rivalerna AC Milan ligger på första plats.

Men om man ska tro på italienska rapporter, kommer Leonardo inte att ha några problem med att få Inter att gå upp i tabellen, och ligga etta igen.

Den förra Milan tränaren siktar på att signera den brasilianska stjärnan Kaká. 28-åringen spenderade den bästa delen av sin karriär i AC Milan (Inters rivaler) och de blåsvartas tränare aäga vara en beundrare av sin landsman. Enligt Corriere dello Sport kommer Leonardo att göra sitt bästa för att få den skadade stjärnan att återvända till Italien.

Leonardo sägs också vara intresserad av Sevillas (även brasilianska) stjärna Luis Fabiano. Dessutom har Fabianos agent sagt: "Vi skulle bli glada att gå till Inter, för att ansluta oss till Leo".

Det verkar som om Leonardo vill att världens kändaste brassar ska signera för Champions League mästarna Inter.

Anderlechts Romelu Lukaku nobbar Chelsea: "Det är en dröm att spela på Bernabeu"


Tonåringen som jagas av hela Europa har sagt att han är intresserad av att spela för Real Madrid, samtidigt som han hyllade klubben, tränaren och stjärnan Cristiano Ronaldo (som han anser vara bättre än Barcelonas Lionel Messi).
Romelu Lukaku

Den belgiska tonåringen Romelu Lukaku har meddelat ett chockande meddelande till Chelsea. I en intervju med den spanska tidningen Marca sa underbarnet att han skulle älska att spela för Real Madrid.

Den 17-årige Anderlecht anfallaren är ett Chelsea fan och har setts på Stamford Bridge flera gånger, där han bland annat har mött sin idol Didier Drogba. Dessutom har det sagts att den engelska klubben försökte underteckna Lukaku redan när han var 13 år.

Premier League klubbarna Arsenal och Tottenham sägs också vara intresserade av anfallaren, men efter att han hyllade Real Madrid, tränaren Jose Mourinho och stjärnan Cristiano Ronaldo under intervjun, finns det ingen tvekan om att han vill spela för de spanska giganterna nästa säsong.

Lukaku som vägrar att flytta till någon annan klubb för tillfället på grund av att han vill sluta skolan i Belgien, kommer att kosta Real Madrid 15 miljoner pund. Mourinho är ute efter en anfallare, och tonåringen kan vara rätt man för portugisen.

"Självklart, det är en dröm att spela på Bernabeu. Det är en stor stadium" sa Lukaku till Madrid tidningen Marca. "Att Jose Mourinho är Real Madrids tränare är en extra motivation. En tränare som Mourinho, skulle jag vilja lära mig så mycket som möjligt ifrån."

Lukaku som blev fotograferad i en Chelsea tröja i somras, blev tillfrågad om han skulle vilja spela för The Blues. "Jag är inte skyldig att spela för The Blues. Det finns andra stora klubbar i Europa. "

"Jag kommer inte direkt vara en startare för en top klubb. Jag måste visa mig och få alla att inse att jag kan nå till denna nivå (att vara en startare)."

"Jag älskar engelsk, spansk och tysk fotboll. Italien är också ett stort mästerskap, men det kräver mer erfarenhet. Min far kommer att ta det rätta beslutet för mig."

När han därefter blev tillfrågad vilken spelare han tyckte var bäst mellan Lionel Messi och Cristiano Ronaldo, sa han självklart att det var hans Madrid idol Cristiano Ronaldo, och kallade även Los Blancos en "spektakulär" klubb.

Zinedine Zidane och Butragueño är säkra på att klubben kommer att vinna titlar år 2011


De förra Real Madrid stjärnorna är säkra på att Los Blancos kommer att vinna något under år 2011.
Emilio Butragueño & Zinedine Zidane

Real Madrid
Presidentens rådgivare, Zinedine Zidane, och direktören för de institutionella relationerna, Emilio Butragueño, är säkra på att Los Blancos kommer att vinna titlar år 2011.

Real Madrid har haft goda resultat på matcherna i La Liga, Copa del Rey och Champions League denna säsong, och både Zidane och Butragueño tror att Santiago Bernabeu klubben kommer att vinna någonting denna säsong.

"Jag vill att vi vinner titlar år 2011" sa Zidane till Real Madrids officiella hemsida. "Jag vill också ha hälsa och glädje under det nya året."

"Madrid är en väldigt speciell stad för mig. Jag kommer ofta ihåg fansens tillgivenhet."

Butragueño passade också på att säga vad han önskade sig inför det nya året. "Jag önskar att vi alla känner oss stolta över vårt lag under det nya året. Detta år är jag mest stolt över det faktum att vi har en bättre trupp än förra säsongen och att vi har en magnifik tränare."

Arsenal vill underteckna Real Madrids 19-årige mittfältare Sergio Canales på lån


Arsenal vill signera Real Madrids unga spelare Sergio Canales på lån för resten av säsongen.
Sergio Canales

Enligt Sport.se har Arsene Wenger visat sitt intresse för Real Madrids underbarn Sergio Canales och vill underteckna spanjoren till Arsenal på lån.

Den spanska mittfältaren har kämpat med att få en regelbunden plats i startelvan under Jose Mourinho, och Gunners tränare är villig att ge 19-åringen det han är ute efter. Wenger är ute efter att signera spelaren för resten av säsongen för att truppen ska förstärkas, och därmed kommer Arsenal ha en större chans att vinna Premier League titeln denna säsong.

Men Real Madrid vägrar att låta den förra Racing Santander talangen lämna klubben permanent, eftersom tränaren Jose Mourinho anser att han är Santiago Bernabeu klubbens framtid.

Playmakern signerade ett sex-års kontrakt med Real Madrid under vinterns transfermarknad förra året.

Real Madrids Marcelo: "Mourinho bad oss att göra så många mål som möjligt"


Den brasilianska vänsterbacken Marcelo sa att tränaren bad spelarna att göra så många mål som möjligt.
Marcelo

Marcelo
har avslöjat att Real Madrid spelarna svarade på tränaren Jose Mourinhos krav under gårdagens Copa del Rey vinst mot Levante.

"Innan matchen, samlade tränaren alla spelare och bad oss att göra så många mål som möjligt, för att göra nästa runda lättare för oss."

"Vi har väldigt bra anfallare, och vi visade det ikväll (igår)."

"Den andra etappen? Jag tror att vi måste glömma vad som hände idag (igår) och vinna nästa match också. Man måste alltid ingå planen med viljan att vinna."

Morata fick matchbollen av sina lagkamrater - med Real Madrid spelarnas signatur


Efter gårdagens match mot Levante, valde Real Madrid spelarna att ge matchbollen till den unga anfallaren Alvaro Morata.
Alvaro Morata (Real Madrid - Levante)

Den tonåriga Castilla spelaren, Alvaro Morata, fick spela under andra halvlek, och hjälpte Real Madrid att göra det sista målet mot Levante. Den spanska anfallaren hade chansen att göra sitt första mål, dock lyckades motståndarnas målvakt rädda bollen.

Morata avslöjade efter matchen att han fick matchbollen av sina lagkamrater. "De gav mig matchbollen - och alla har signerat den!" sa en överlycklig Morata. "Jag är väldigt glad att vi vann en härlig seger."

"Jag blev lite besviken eftersom jag verkligen ville göra mitt första mål med laget. Men jag är lugn. Jag tror att jag kommer att göra mål på denna nivå. Jag är endast en Castilla spelare och jag har fortfarande en lång väg att gå."

Därefter avslöjade Morata att han blev riktigt glad när han såg Ronaldo skriva på bollen: 'Var inte orolig, du kommer att göra många mål'. "Det var en otrolig gest från alla."

"Det var fantastisk att höra Benabeu publiken sjunga mitt namn. Bara några Castilla spelare har debuterat i A-laget denna säsong och det är bra att folk stödjer oss. Jag är en Casilla spelare och mitt enda mål är att använda alla chanser jag får bra."

Real Madrids Jose Mourinho skulle älska att träna Portugal någon dag


Den portugisiska Real Madrid tränaren skulle älska att träna sitt landslag.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho har medgett att han skulle älska att träna ett landslag i den internationella fotbollen.

Mourinho har förkalrat sin ambition för att träna Portugal, men har även sammankopplats med en tränarroll i England för 18 månader sedan.

När man frågade Mourinho om han skulle gilla att träna Portugal eller något annat nationellt lag sa han: "Jag tror det.. någon dag. Det är en glädje som jag missar, något som jag vill göra."

Karim Benzema efter vinsten mot Levante: "Real Madrid kan också göra åtta mål"


Den franska anfallaren, Karim Benzema, var överlycklig efter gårdagens match mot Levante.
Karim Benzema

Real Madrid
s anfallare Karim Benzema säger att det var en underbar känsla att få extatiska applåder från publiken, efter att ha gjort ett hattrick under 8-0 vinsten mot Levante igårkväll.

Den 23-årige fransmannen tror att Los Blancos kan göra lika många mål, som rivalerna Barcelona.

"Det var en väldigt bra match för oss, och efter allt, så gjorde jag tre mål" sa Benzema till Eurosport efter matchen. "Folk ville att vi skulle visa dem vad fotboll är, och vi har visat det nu."

"Real Madrid kan också göra sex, sju eller åtta mål" sa stjärnan, som svarade på Barcelonas 0-8 vinst mot Almeria.

"Jag vet inte om det var min bästa match för Real Madrid, men jag kommer fortsätta att jobba hårt. Jag vill vinna Copa del Rey för att det är en viktig trofé för alla" avslutade Benzema.

Luis Garcia: "Madrid spelade som om de körde motorcyklar medan vi körde trehjulingar"


Levantes tränare var inte alls glad efter gårdagens förnedring, och tyckte att laget blev totalt förkrossat.
Real Madrid 8 - 0 Levante (Luis Garcia)

Levante
s tränare Luis Garcia jämförde sitt lags prestanda med Real Madrids, och sa att det var som om trehjulingar mötte motorcyklar.

Granotes blev utklassade av Los Blancos med 8-0 under gårdagens Copa del Rey match, och tränaren tyckte att varje gång hans lag försökte anfalla, skulle motståndarna endast göra mål.

"Real Madrid spelade som om de körde motorcyklar medan vi körde trehjulingar" sa en nedslagen Garcia till AS. "Skillnaden mellan lagen är enorm."

"De gjorde åtta mål mot oss, och vi gick hem med det motsatta resultatet som vi ville skulle hända. Under de första tio minuterna släppte vi in två mål, och varje gång vi gick framåt var det dem som gjorde mål."

"Laget blev moraliskt förkrossat. Det var vår värsta match denna säsong. Vi kan bara be om urtsäkt till våra fans. Oavsett hur vi förlorade, kan vi inte komma på ursäkter. Vi måste gratulera Real Madrid för vad de har gjort."

Mourinho: "Jag tycker synd om rivalerna, för att det är svårt att förlora med så många mål"


Real Madrids tränare var glad med lagets hemmavinst mot Levante, men samtidigt tyckte han synd om motståndarna.
Jose Mourinho

Tidigare i veckan rapporterades det att Real Madrids tränare Jose Mourinho inte har en bra relation med generaldirektören Jorge Valdano. Men nu har portugisen förnekat rykten som säger att han inte kommer överens med Valdano.

Portugisen pratade med median efter lagets otroliga 8-0 vinst under gårdagens Copa del Rey match. Men det första han pratade om var relationen med Jorge.

"Jag förnekar att min relation med honom är dålig. I vilket fall som helst, oroar jag mig aldrig om (klubbens) rykte, utan jag vill bara att mitt lag ska vara proffesionella, glada, disciplinerade och engagerade" sa Mourinho.

"Jag är en person som kritiserar saker, jag säger inte ja till allting. I Chelsea var jag glad, men under mina fyra säsonger anlände två personer till klubben, som var oförenliga med mig, så jag lämnade. Men här har jag inga problem med någon.

Sedan fortsatte han att prata om den stora vinsten mot Levante i onsdags. "Det var en chock att folk kunde njuta. Jag tycker synd om rivalerna, för att det är svårt att förlora med så många mål. Jag är glad med hur 2010 har slutat, ett fantastiskt år för mig."

Inter är villiga att sälja Maicon till Real Madrid - i utbyte mot den brasilianska stjärnan Kaká


Real Madrids brasilianska stjärna kan lämna Santiago Bernabeu under vinterns transfermarknad.
Kaká & Maicon

Den italienska klubben Inter har återigen visat sitt intresse för Real Madrids playmaker Kaká, och är villiga att låta högerbacken Maicon flytta till Los Blancos, enligt italienska rapporter.

Sportmediaset
hävdar att förra säsongens trippel vinnare gillar ideén av att se Kaká återvända till San Siro, fast denna gång spela för Milans rivaler. Den brasilianska stjärnan flyttade till Real Madrid sommaren år 2009 och ända sedan dess har han kämpat med sin form, på grund av skador.

Men, den 28-årige stjärnan har återvänt till träningen och han förväntas vara tillbaka i januari. Och på grund av att Nerazzurri klubben har haft brist på mittfältare, är Inter intresserade av att värva Kaká.

Dock har Mourinho sagt att man inte vill sälja Kaká under vinterns transfermarknad. Dessutom sa portugisen att brassen kommer att vara som en ny signering för Los Blancos, när han återvänder till planen om en månad.

Oj oj oj! Real Madrid 8 - 0 Levante

En otrolig match av Real Madrid under dagens Copa del Rey match mot Levante, och underbara hattrick av Karim Benzema och Cristiano Ronaldo!
Karim Benzema & Cristiano Ronaldo

Som ni säkert redan vet vann Real Madrid mot Levante under dagens Copa del Rey match på Santiago Bernabeu. Redan vid femte minuten gjorde Karim Benzema det första målet och bara några minuter efter det gjorde Mesut Özil det andra målet, vid den nionde minuten.

När det hade gått 31 minuter gjorde Benz sitt andra mål för dagen och därefter gjorde CR7 ett mål vid 45:e minuten. Under andra halvlek gjorde den franska stjärnan ytterligare ett mål, vilket ledde till ett hattrick av Karim Benzema.

Endast några minuter efter Benzemas mål lyckades den portugisiska stjärnan Cristiano Ronaldo göra två mål på två minuter, vilket även det ledde till ett hattrick (av Ronaldo).

När det var bara 6 minuter kvar till matchens slut lyckades Pedro Leon göra mål, tack vare den 18-årige Morata (som även han hade chansen att göra sitt första mål för Real Madrids A-lag).

Vilken spelare tycker DU var bäst på plan?

Real Madrid planerar att erbjuda Sergio Ramos ett sex-års kontraktförlängning


Real Madrid planerar att förlänga Sergio Ramos kontrakt till år 2017.
Sergio Ramos

Det sägs att Real Madrid är väldigt nära på att komma överens med Sergio Ramos om ett nytt kontrakt, som kommer att löpa ut år 2017.

Spanska rapporter föreslår att man har redan kommit överens med spanjoren om ett nytt kontrkat. Men man förväntar sig inte att spanjoren ska skriva på ett nytt kontrakt förrän slutet av säsongen, trots att Los Blancos är villiga att avsluta alla förhandlingar så snabbt som möjligt.

La Liga giganterna är medvetna om att den 24-årige försvararen har fått intressen från flera klubbar. Chelsea och Manchester City är två utav klubbarna som rapporteras vara intresserade av högerbacken.

Därför vill Los Blancos försäkra om att Ramos är endast Real Madrids försvarare genom att komma överens med spelaren om ett långsiktigt kontrakt.

Det sägs att man har erbjudit spanjoren ett sex-års kontrakt, och det har även hävdats att klasulen för Ramos kommer att vara 100 miljoner euro, vilket kommer hålla Premier League klubbarna borta från Ramos.

Den förra Sevilla spelaren, som flyttade till Santiago Bernabeu klubben sedan år 2005, har blivit en av klubbens viktigaste spelare, samt en av Europas bästa högerback.

Real Madrid kommer att försöka underteckna Emmanuel Adebayor nästa vecka


Real Madrid kommer att försöka underteckna den togolesiska spelaren Emmanuel Adebayor nästa vecka.
Emmanuel Adebayor

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho förväntas att försöka underteckna Manchester Citys anfallare Emmanuel Adebayor nästa vecka.

Mourinho är desperat ute efter en anfallare och har identiferat Carlos Tevez, Emmanuel Adebayor och Hercules stjärna Nelson Valdez som Los Blancos måltavlor.

Mourinho kommer att få reda på onsdag om Gonzalo Higuain kommer att behöva operera sin rygg eller inte. Om han operar sig kommer Santiago Bernabeu klubbens portugisiska tränare insistera på att underteckna en anfallare i januari.

Real Madrids Pepe är villig att sänka sitt krav på årslönen till 4 miljoner euro


Real Madrids försvarare Pepe är villig att sänka sitt krav på årslönen.
Pepe

Historien om Pepes kontraktförlängning har ännu inte nått sitt ände, men den är på väg mot sitt slut.

Det har rapporterats att den portugisiska försvararen har sänkt sitt krav på sin årslön. Backen, som för närvarande får 1,8 miljoner euro per år, krävde 6 miljoner euro i årslön, för att förlänga sitt kontrakt med Real Madrid.

Men, Pepes agent, Jorge Mendes, har nu avslöjat att 27-åringen är redo att stanna hos Santiago Bernabeu klubben om han får 4 miljoner euro per år.

Trots denna nyhet, fortsätter Premier League klubbarna Chelsea och Manchester United att hålla koll på Pepes situation i Real Madrid.

Real Madrid är intresserade av Barcelonas underbarn, Gerard Deulofeu


Real Madrid vill underteckna Barcelonas 16-årige underbarn, Gerard Deulofeu.
Gerard Deulofeu

Det har rapporterats att katalanerna Barcelona är på väg att förlora underbarnet Gerard Deulofeu till den spanska huvudstadsklubben Real Madrid.

Tidningen Sport säger att den unga yttern finns med i Real Madrids önskelista tack vare spelarens agent, Gines Carvajal.

Carvajal är nära Los Blancos och det har föreslagits att agenten jobbar redan nu med att få Deulofeu att flytta till Real Madrid år 2011.

Den 16-årige spelaren har gjort 4 mål på 15 matcher för sitt landslag, Spanien under-17.

Iker Casillas: "Jag respekterar Barcelona, men jag har ingen rädsla för dem"


Den spanska stjärnmålvakten, Iker Casillas, är inte rädd för Barcelona, som för närvarande är serieledare.
Iker Casillas

Iker Casillas
har hävdat att Real Madrid inte har någon rädsla för rivalerna Barcelona och att Los Blancos kommer att vara framgångsrik med tiden.

Skotträddaren pratade med median idag innan den spanska huvudstadsklubben kommer att möta Levante på Santiago Bernabeu imorgon, och Real Madrids nummer ett sa att det kommer att ta lite tid innan man kommer att besegra Barcelona.

"Skillnaden mellan Real Madrid och Barcelona är tiden. De har lärt känna varandra under tiden som de har spelat med varandra, och vi behöver den tiden. Dock är det omöjligt att säga det till Bernabeu, eftersom Madrid måste alltid vara i ordning."

"Men jag tycker att vi går framåt väldigt bra och lugnt. Vi har mycket tid till att hämnas på vår 5-0 förlust, som självklart sårade oss."

Sedan fortsatte han att prata om Pep Guardiolas katalanska klubb och sa att han inte fruktar Barcelona. "Jag har ingen rädsla för Barcelona. De ligger på första plats, och jag respekterar dem för det, men jag kommer att fortsätta kämpa. Real Madrid är en institution."

Jose Mourinho har inkallat 20 spelare till onsdagens match mot Levante


Real Madrids tränare har inkallat spelarna som kommer att möta Levante imorgon.
Ronaldo, Arbeloa, Marcelo

Jose Mourinho
har inkallat tjugo spelare till onsdagens Copa del Rey match mot Levante. Både Marcelo och Xabi Alonso kommer att återvända efter att ha varit avstängda under förra matchen mot Sevilla. Akademispelarna Morata, Juanfran och Pacheco har också inkallats, medan Kaká, Higuain, Canales, Khedira och Dudek är skadade. Arbeloa däremot är avstängd och Sergio Ramos lämnades utanför trupplistan på grund av ett tränarbeslut.

Trots att man tidigare har rapporterat att Cristiano Ronaldo inte mår så bra, så har han inkallats i hopp om att han kommer att må bättre inom kort.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:

Målvakter: Casillas, Adan, Pacheco.
Försvarare: Pepe, Albiol, Marcelo, Carvalho, Garay, Mateos.
Mittfältare: Alonso, Lass, Diarra, Granero, Özil, Di Maria, Pedro Leon, Juanfran.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Benzema, Morata.

Cristiano Ronaldo kan missa morgondagens match mot Levante på grund av feber


Den portugisiska anfallaren kan missa Copa del Rey matchen mot Levante imorgon.
Cristiano Ronaldo

Real Madri
ds superstjärna Cristiano Ronaldo kan missa morgondagens Copa del rey match mot Levante på grund av han har fått feber, vilket förhindrade honom från dagens träning.

Den portugisiska anfallaren tränade som vanligt med sina lagkamrater på morgonen, men han var tvungen att lämna träningen på grund av att han mådde illa. Därmed kommer Jose Mourinho säkert förbereda sitt lag inför onsdagens match på Santiago Bernabeu, utan den förra Manchester United stjärnan.

Om Ronaldo missar matchen, kommer det att vara den första matchen som han har missat denna säsong. Klubbens doktorer har bestämt sig för att skicka hem 25-åringen för att han inte ska smitta några andra spelare i truppen.

Barcelonas Xavi: "Mourinho är en bra tränare, men han kommer inte att göra historia"


Barcelonas mittfältare Xavi Hernandez tycker att Jose Mourinho är en bra tränare, men han har inte tillfört något nytt inom fotbollen - vilket Pep Guardiola har (enligt Xavi).
Xavi Hernandez

Barcelona
s mittfältare Xavi Hernandez har pratat om Real Madrids tränare Jose Mouirnho. Xavi säger att portugisen kommer inte att göra historia på grund av att han inte är en innovator.

"Jag är säker på att Mourinho är en bra tränare, men han kommer inte att göra historia inom fotbollen. För att göra historia måste man göra olika saker och han har inte tillfört nya saker till spelet" sa den spanska Barcelona spelaren.

"Detta är något som Pep Guardiola har gjort, han har återbyggt fotbollen, och samma sak har Arrigo Sacchi, Sir Alex Ferguson och Johan Cruyff gjort."

"Mourinho vinner för att han tränade Chelsea och Inter, och jag är säker på att han är en bra tränare, men han har inte tillfört något nytt."

Real Madrid har visat sitt intresse för Boca Juniors underbarn, Sergio Araujo


Santiago Bernabeu klubben Real Madrid håller koll på den argentinska klubben Boca Juniors underbarn.
Sergio Araujo

Den spanska huvudstadsklubben, Real Madrid, som för närvarande ligger tvåa i La Liga tabellen håller koll på Boca Juniors underbarn Sergio Araujo.

Den spanska tidningen Cadena Ser säger att 18 åringens framgång år 2010 har fått Real Madrids generaldirektör, Jorge Valdano, att bli intresserad av anfallaren.

Araujo fick spela för Boca Juniors A-lag detta år och argentinarens form denna säsong har fått Europas största klubbar att bli intresserade av honom.

La Liga klubbarna Valencia och Atletico Madrid är två andra klubbar som också håller koll på Arujo, som har gjort 1 mål på nio spelade matcher hittills.

Real Madrid är villiga att betala 20 miljoner euro för Borussia Dortmunds Neven Subotic


Real Madrid har visat sitt intresse för en av Europas mest jagade försvarare, Neven Subotic
.
Neven Subotic

Det har rapporterats att den spanska Santiago Bernabeu klubben Real Madrid håller koll på Borussia Dortmunds försvarare Neven Subotic.

Den serbiska backen är efterlyst av Europas största klubbar, som bland annat Chelsea, Juvnetus och Arsenal. Och enligt den italienska pressen så har även Real Madrid visat sitt intresse för Subotic.

Los Blancos kommer att erbjuda Dortmund 20 miljoner euro för den amerikansk-uppvuxna mittbacken, i hopp om att den tyska klubben ska acceptera erbjudandet.

Real Madrid är intresserade av Hoffenheims anfallare Vedad Ibisevic


Den spanska klubben är intresserade av att underteckna en anfallare i januaris transfermarknad, och Ibisevic
kan vara Real Madrids vintervärvning.
Vedad Ibisevic

Real Madrid
håller koll på Hoffenheims mittanfallare Vedad Ibisevic. Tränaren Jose Mourinho har länge önskat att signera en anfallare i januari, vilket är något som han definitivt inte har hållt hemligt.

Portugisen har sammankopplats med flera stora namn, och Ibisevic är den senaste potential spelaren som Los Blancos är intresserade av.

Den bosniska 26-åringen har varit i en mycket bra form denna säsong, men han förväntas lämna Hoffenheim år 2011 efter att flera europeiska klubbar har visat sitt intresse för honom.

Pep Guardiola: "Skillnaden mellan Barca och Real är att vi ger akademispelarna en chans"


Den spanska Barcelona tränaren säger att Real Madrid borde utnyttja sin ungdomsakademi.
Pep Guardiola

Barcelona
s tränare Pep Guardiola säger att skillnanden mellan den katalanska klubben och Real Madrid är att man ger de unga spelarna i ungdomsakademin en chans att visa sin talang.

Dessutom sa Guardiola att han tror att det finns många talangspelare inom Los Blancos ungdomsakademi.

"Barcelonas ungdomsakademi är bra. Men det är även Real Madrids, Atleticos, Villarreals och Espanyols" sa rivalernas tränare. "Skillnaden är att vi låter dem (spelarna) spela."

Sevilla är intresserade av att underteckna Real Madrids Fernando Gago och Esteban Granero


Förra veckans La Liga motståndare är intresserade av två argentinska Real Madrid spelare.
Fernando Gago & Esteban Granero

Den spanska klubben Sevilla är villiga att förstärka sin trupp med två Real Madrid signeringar i januari. Förra veckan möttes de två klubbarna och Los Blancos vann med 1 - 0.

Nu har Sevillas president Jose Maria del Nido frågat Real Madrid om man kan underteckna två av Santiago Bernabeu klubbens spelare.

ABC
säger att Del Nido är speciellt intresserad av den argentinska mittfältaren Fernando Gago och spanjoren Esteban Granero, som har fått kämpa för att få några spelminuter under tränaren Jose Mourinho.

Johan Cruyff: "Jose Mourinho är inte en lika bra tränare som Pep och Vincente del Bosque"


Efter att ha precis attackerat Cristiano Ronaldo kritiserade den tidigare Barcelona spelaren Jose Mourinho.
Jose Mourinho, Johan Cuyff, Vincente del Bosque & Pep Guardiola

Barcelona legenden Johan Cruyff har sagt att Jose Mourinho inte har någonting att erbjuda fotbollen utöver det som han har åstadkommit med Real Madrid.

Igår gav sig den nederländska legenden till attack mot Cristiano Ronaldo och nu har det rapporterats att holländaren har även kritiserat Real Madrid tränaren.

Tidningen Sport säger att Cruyff har förklarat att Mourinho är "en bra tränare", men endast för laget som han jobbar för. Medan Vincente del Bosque och Barcelonas tränare Pep Guardiola är även de bra tränare, men de vet också hur de ska spela mot andra lag.

Det verkar som om den förra Barcelona stjärnan inte är så nöjd med Real Madrid och dess spelare. Han verkar inte tycka om Cristiano Ronaldo, och inte heller Jose Mourinho. Undra vilken spelare som är näst på tur att bli kritiserad av Cruyff?

Cruyff till attack mot Ronaldo: "Någon som är väldigt smart ifrågsatte om Barca skulle kunna göra åtta mål mot Real Madrid"
Den nederländska Barcelona legenden Johan Cruyff har gått till attack mot portugisen Cristiano Ronaldo.
Johan Cruyff & Cristiano Ronaldo

Barcelona
legenden Johan Cruyff har attackerat Real Madrids superstjärna Cristiano Ronaldo, efter att portugisen kommenterade Barcelonas bortavinst mot Almeria för några veckor sedan.

När den portugisiska 25-åringen blev tillfrågad om vad han tyckte om Barcelonas 8-0 vinst mot Almeria, sa han att resultatet bevisade ingenting eftersom de inte kan göra åtta mål mot Real Madrid.

Nu har Cruyff "återkallat" händelsen och sa till El Periodico de Catalunya: "De åtta målen mot Almeria såg ut som om de gav målen till Barca, och någon som är väldigt smart, jag upprepar - väldigt smart, ifrågsatte om de skulle kunna göra åtta mål mot Madrid."

"Och titta, de lyckades bara göra fem utav dem, men det kunde ha lätt blivit åtta. Detta är på grund av hungerna från Peps sida, som är omättlig."

Osasunas försvarare Miguel Flaño: "Real Madrid har ingen rätt att klaga på domarna"


Flano hävdar att Real Madrid inte borde klaga på domarnas insats på planen.
Miguel Flano & Jose Mourinho

Den spanska Osasuna försvararen Miguel Flano har erbjudit sin åsikt angående de senaste kommentarerna från Real Madrids tränare Jose Mourinho, som klagade på domarna. Och den 26-årige backen tycker att huvudstadsklubben inte har rätten att kritisiera någon vid tillfället.

Efter gårdagens vinst på hemmaplan kommenterade Mourinho domarnas insats som han inte tyckte var så bra. Efter att ha (tydligen) räknat ut antal misstag, som visade sig vara 13 stycken, valde han att avstå från att kommentera domarna på grund av att han vet att han kommer bli avstängd från nästa match.

När Flano pratade med median idag, tyckte han att Los Merengues inte borde klaga på domaren.

"Jag såg det igår hemma och jag tyckte inte om det. De kan inte kommentera egentligen, för att de vet inte själva hur de egentligen behandlar alla andra lag. Jag tycker inte att det är en bra attityd och de har inte rätten att klaga."

"Vi, och några andra lag, har haft det tvärtom mot Real Madrid, men vi sålde det inte till median såsom Mourinho gjorde igår. Detta är verkligheten. Jag skulle kunna kritisera domaren i matchen (mot Zaragoza) igår, men så fungerar de (domarna)."

Valencias tränare Unai Emery: "Jose Mourinho är som ett gråtande barn"


Valencias tränare tycker att Jose Mourinho är som ett gråtande barn på grund av att portugisen har klagat på domarna.
Unai Emery

Valencia
s tränare Unai Emery har kritiserat Real Madrids tränare Jose Mourinho för hans rant mot hövdingarna efter lagets 1-0 vinst mot Sevilla.

Mourinho presenterade en lista av de misstagen som domarna gjorde under söndagens hemmamatch mot Sevilla till median. Dock tycker Emery att det är "töntigt" att kritisera domarna.

"Vi i Valencia har bra orsaker till att klaga angående alla misstag som har lett till att vi förlorade, men vi klagar inte. Mourinho är som ett gråtande barn."

"Domarna gör misstag både för och emot laget, men vi har definitivt mer argumentationer att klaga på än dem."

Emery svarade också på Mourinhos respektlösa uttalande om honom och sa: "Kanske finns det dömande personer utan att man märker av dem, men jag kommer inte att 'gå in i cirkusen'."

"Jag vill fokusera på vårt lag, och inte avvika det. Denna liga är världens bästa, den är fortfarande det och kommer alltid att vara det."

Det är jul bland spelarna i Real Madrid

Liksom förra året har man återigen detta år firat jul i Real Madrid några dagar innan den "riktiga" juledagen.

Jullunch i Real Madrid

De tre spelarna, Alvaro Arbeloa, Sergio Ramos och den skadade spelaren Kaká avslöjade på sin Twitter att de är nyligen har haft en jullunch inom klubben. Brassen Kaká avlsöjade också att man är på väg till några sjukhus för att ge bland annat de sjuka barnen presenter.

Kaká & Raul Albiol
- Länk från Alvaro Arbeloas Twitter.

Sergio Ramos
- Länk från Sergio Ramos Twitter.

Dani Alves: "Om Jose Mourinho skulle ge sig själv 11 av 10, borde Barcelona få 12 av 10"


Den brasilianska högerbacken Dani Alves säger att Barcelona är ett poäng bättre än Jose Mourinho.
Dani Alves

Daniel Alves
har svarat på Jose Mourinhos uttalande, genom att säga att om portugisen skulle ge sig själv 11 av 10 möjliga poäng, så är Barcelona bättre med ett poäng.

Barcelonas back Dani Alves har svarat uppkäftigt på Jose Mourinhos senaste uttlanade, och hävdade att om portugisen skulle ge sig själv 11 av 10 möjliga poäng för vad han har åstadkommit detta år, då borde Barcelona få 12 av 10.

När Mourinho fick frågan om hur han kände att det har gått för honom år 2010 sa Real Madrid tränaren att han kände sig väldigt nöjd med det som han har åstadkommit.

Men den brasilianska Barcelona försvararen svarade på Mourinhos uttalande i en intervju med AS och sa: "Enligt mig, skulle jag ge vårt lag 12 (poäng). Dock har jag respekt för Mourinho. "

"Jag skulle vilja fortsätta (att spela för Barcelona) och inte lämna klubben. Det har kostat mig så mycket ansträngningar för att komma hit, och om vi (han och Barca) inte kommer överens, kommer ingenting att hända. Jag kommer att njuta av tiden jag har med denna klubb, och jag kommer att vara lika proffesionell som alltid."

Jose Mourinho: "Om jag pratar om domarna kommer jag att bli avstängd nästa match"


Den portugisiska tränaren tyckte att domarna gjorde en dålig insats igår, men han ville inte prata så mycket om det på grund av att han inte vill bli avstängd.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho har pratat om sin frustration under gårdagens 1-0 vinst mot Sevilla. Han avslöjade utan att tveka att domaren gjorde en väldigt dålig insats.

"Domarna gjorde 13 väldigt seriösa misstag" sa portugisen till den spanska tidningen AS. "Om jag pratar om dem kommer jag att bli avstängd i nästa match. Jag är medveten om detta, men mitt lag förtjänade att bli försvarade, men om jag säger vad jag tycker kommer jag att finnas med på framsidan."

"Det som hände förtjänar inte en kommenter, helt enkelt visade mina män en bra show, trots att man saknade en viktig spelare. Efter att ha fått de tre poängen under sådana situationer, måste jag vara mer än glad."

"Det är synd att cupen finns fortfarande (kvar att spela), för att mina spelare förtjänat en semester" avslutade Mourinho.

Antonio Cassano är redo att betala klasulen som Sampdoria ännu inte betalat Real Madrid


Sampdorias anfallare vill lämna sin nuvarande klubb för Milan - därför kommer han att betala klasulen som Sampdoria ännu inte betalat.
Antonio Cassano

Antonio Cassano
kommer att betala Real Madrid de 5 miljoner euro som fortfarande inte är betalade av Sampdoria för spelarens klasul, på grund av hans vilja att spela för Serie A ledarna, AC Milan.

Los Blancos president Florentino Perez kommer inte att kunna bli övertygad av att avstå klasulen, och samtidigt har Milan klargjort att de inte kommer att betala summan. Därför har Cassano valt att betala klasulen.

Den italienska tidningen La Gazetta dello Sport hävdar att 28-åringen kan inte vänta till att flytta till San Siro längre, och därför kommer han att betala de spanska giganterna de 5 miljoner euro, som hindrar honom från att ansluta sig till Rossoneri.

Milans vicepresident Adriano Galliani sa att klubben inte kommer att betala klasulen för att underteckna spelaren, men han medgav att affären mellan spelaren och hans klubb har gjort framsteg.

I fredags blev Cassano filmad av tv-stationen Italian TV där han tog på sig en Milan tröja. "Den passar mig. Vem skulle inte vilja spela för Milan?" sa den förra Real Madrid spelaren.

Real Madrids hjälte Angel di Maria: "Tack gode Gud att vi vann mot Sevilla"


Den argentinska yttern visste att gårdagens motståndare skulle vara tuffa.
Angel di Maria

Real Madrid
s argentinska ytter Angel di Maria pratade om hur glad han var över att ha gett sitt lag en vinst mot Sevilla under gårdagens La Liga match. Di Marias mål gjorde att Los Blacos ligger endast två poäng bakom rivalerna Barcelona.

Efter att Ricardo Carvalho blev utvisad gjorde den 22-årige stjärnan det viktigaste målet för Real Madrid under den 76 minuten, vilket räddade Real Madrid från att hamna flera poäng bakom katalanerna i ligatabellen.

"Det var en svår match" sa Di Maria till Canal+ efter matchen. "Vi visste att matchen skulle vara komplicerad, men trots utvisningen, tack gode Gud, vann vi."

"Jag hade tur eftersom jag kunde konvertera igen. Det var ett fint mål. Men det viktigaste är att vi vann."

På onsdag väntas ett annat möte, men denna gång är det en Copa del Rey match mot Levante.

Real Madrids målvakt Iker Casillas: "Beklagligt nog gav domaren en dålig insats"


Efter vinsten mot Sevilla diskuterade spanjorerna Casillas och Ramos gårdagens match, med pressen.
Iker Casillas talking to the refree (Real Madrid - Sevilla)

Real Madrid
s lagkaptener Iker Casillas och Sergio Ramos analyserade gårdagens 1-0 vinst mot Sevilla, med median. Den spanska VM-målvakten visade tydligt att han inte tyckte att domaren gjorde en bra insats igårkväll.

Iker Casillas:
"Matchen var svår från starten. Sevilla försvårade saker för oss med att ha bra positioner på planen. Sevilla har alltid varit obekväma motståndare på Bernabeu. Vi litade på anfallarna och Di Maria var trotsig nog att ta tre viktiga poäng i vår strävan efter Barcelona."

"Domaren Clos Gomez gav en beklaglig insats, men han har gjort ett jätte bra jobb i det förflutna. Han tillät oss inte att diskutera beslut med honom och jag tycker att diskussioner är viktiga på fotbollsplanen."

"Vi är endast två poäng bakom Barcelona. Det är bara en match. Vi måste fortsätta att vinna och sätta press på dem. Vi är på rätt spår och vi får se vad som kommer att hända nästa år. Nu koncenterar vi oss på Copa Del Rey matchen, som vi hoppas kommer att gå bra."

Sergio Ramos:
"Dessa tre poäng ger omständigheterna en underbar tanke. Jag mådde bra under matchen. Mitt knä reagerade bra under de senaste träningarna. Det är normalt att känna sig lite trött efter en match, men jag är ändå väldigt glad."

"Jag har spelat inom elit fotbollen i många år och konkurrens bland truppen är alltid positiv. Jag måste hålla med tränaren när det gäller detta. Ingen är en obestridlig startspelare. Jag jobbar hårt varje dag med viljan att lära mig något nytt. Jag mådde bra på planen och det är spåret som jag måste följa."

Real Madrids Esteban Granero: "Vi förtjänade vinsten mot Sevilla"


Real Madrids mittfältare Esteban Granero tycker att hans lag förtjänade segern mot Sevilla.
Esteban Granero

Real Madrid
s mittfältare Esteban Granero tycker att laget hade det väldigt tufft igår när spanjorerna mötte Sevilla på hemmaplan. Men trots detta tycker han att Los Blancos var värda vinsten.

Sent under andra halvlek räddade Angel di Maria Real Madrid från att hamna flera poäng under rivalerna Barcelona. Dock hade motståndarna flera målchanser som var riktigt farliga för Santiago Bernabeu klubben.

Efter matchen pratade den 23-årige spanjoren med median och sa: "Det finns segrar som denna som behövs för att man ska få ett bättre självförtroende. Vi hamnade i en komplicerad situation, speciellt när vi spelade med en spelare mindre."

"Dock har vi klarat testet och vi förtjänar denna seger. Mourinho sa till oss att vi var värda segern. Vi var tvungna att vinna, och det är vi som tog den (vinsten)."

"Det finns vissa matcher som är fulla av spänning, och matchen mot Sevilla var en utav dem."

Granero vägrade att kommentera domaren, som skickade ut två spelare och gav ut en massa gula kort till flera spelare från både lagen. "Jag vill inte prata om domaren. Jag vet att det var svårt för oss."

Karim Benzema fyller 23 år idag!

Den förra Lyon spelaren fyller tjugotre år idag.
Karim Benzema

Den franska anfallaren Karim Benzema fyller 23 år idag. Under dagens match hade han tyvärr inte turen att göra något mål, men han fick i alla fall spela från start. Egentligen hade jag velat se honom spela under hela matchen, så att det blir som en "liten" födelsedagspresent - och vem vet, han kanske hade gjort mål idag, eller?

Fransmannen som flyttade till Real Madrid förra året har inte lyckats imponera så värst mycket på fansen sedan sin ankomst. Dock har han visat vad han går för under en hel del matcher denna säsong - och för varje match, blir han bara bättre och bättre.

Men nog om det! Jag tycker att vi ska gratulera 23-årige Benzema istället.
GRATTIS KARIM! ;)

Barca har råd att köpa Liverpools Fernando Torres - som även finns med i Reals önskelista


Efter pengarna som Barcelona har fått in av sina sponsorer är de redo att köpa Fernando Torres, som även är jagad av Real Madrid.
Fernando Torres

Den katalanska klubben Barcelona är övertygade om att de kan spendera pengar på att underteckna Liverpools anfallare Fernando Torres.

Den engelska tidningen The Sunday Mirror säger att Real Madrids rivaler har nu råd att signera Anfields stjärna efter att ha fått in en stor summa pengar (125 miljoner pund, 5 års kontrakt) från sina sponsorer, Qatar Foundation.

Den spanska stjärnan är också jagad av Jose Mourinho och Real Madrid, men han skulle aldrig flytta till Santiago Bernabeu. Torres växte upp som en Atletico Madrid supporter och han spelade t.o.m. för klubben innan han flyttade till Liverpool. Därför anser han att det är omöjligt att återvända till Spanien och spela för Atleticos rivaler.

Arsenal försökte att underteckna Ricardo Carvalho innan han flyttade till Real Madrid


Arsenals träanre försökte underteckna Ricardo Carvalho från Chelsea innan portugisen flyttade till Real Madrid.
Ricardo Carvalho

Arsenal
s tränare Arsene Wenger försökte att behålla Real Madrids försvarare Ricardo Carvalho i London. Den engelska tidningen The Daily Star Sunday säger att Arsenal gjorde ett djärvt försök i att underteckna Carvalho från Chelsea i somras.

Den portugisiska 32-åringen anslöt sig till Jose Mourinhos Real Madrid för 6,7 miljoner pund, men enligt en källa nära Gunners, försökte Arsene Wenger att underteckna försvararen för att förstärka lagets försvar.

Men efter att ha misslyckats med att underteckna spelaren som flyttade till Real Madrid istället, signerade Arsenal den 30-årige Sebastien Squillaci från Sevilla.

Milan kan inte underteckna Antonio Cassano förrän man betalar Real Madrid €5 miljoner


Milan är redo att underteckna Sampdorias spelare Antonio Cassano, men ett problem återstår - vem ska betala Real Madrid 5 miljoner euro som man är tvungen att betala för att kunna underteckna spelaren?
Antonio Cassano

AC Milan
s vicepresident Adriano Galliani har medgett att det fortfarande återstår en del arbete innan man kan officiellt signera Sampdorias Antonio Cassano.

Efter att Cassano har spelat för Genoa och sedan Real Madrid, måste Sampdoria betala 5 miljoner euro till Los Blancos om italienaren flyttar till en annan klubb.

"Förhandlingarna för Cassano är på en avancerad nivå, men allt är ännu inte klart" sa Galliani till Sky Sport Italia. "Problemet är pengarna som man är skyldig Real Madrid. Vem kommer att betala dem? Milan är inte redo att göra det, och inte heller Sampdoria, så det är ett riktigt problem."

"Vi är klara med två utav tre (förhandlingar): Man har kommit överens med spelaren och Sampdoria. Men vem kommer att ge Real Madrid 5 miljoner euro? Milan är inte redo att göra det."

Real Madrids Jose Mourinho: "Jag skulle ge mig själv 11 av 10 möjliga poäng"


Den portugisiska tränaren tycker att han ska få 11 av 10 möjliga
poäng, efter allt som han har åstadkommit detta år.
Jose Mourinho

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho har hyllat sig själv för vad han har åstadkommit detta år (2010) och insisterade på att han kan leda Los Blancos till sin första La Liga titel sedan 2007/2008.

"Detta har varit mitt bästa år i min karriär" sa portugisen till Real Madrids officiella hemsida. "Jag skulle ge mig själv 11 av 10 (möjliga poäng). Jag vann varje (möjlig) titel förra säsongen och för närvarande har vi inte förlorat chansen att vinna titlar i Real Madrid. Ligan är fortfarande lång."

"Vi har kvalificerats till de 16 sista (lagen) i Copa del Rey och Champions League. Vi var också det bästa laget i Champions Leagues gruppspel. Denna säsong har varit perfekt för oss än så länge."

Sedan fortsatte han att prata om dagens match mot Sevilla, och vad han tycker om fansen. "Våra fans måste alltid göra någon skillnad och de är alltid där för oss på hemmaplan. De två matcherna som vi kommer att spela innan nyår är viktiga."

"Om jag får, skulle jag be fansen att komma till stadion. Vi kommer att göra vårt bästa i både matcherna och de kommer att hjälpa oss att vinna med deras stöd."

Mourinho uttryckte också hur glad han är över att den brasilianska playmakern Kaká är tillbaka till träningen och sa: "Kaká var väldigt upphetsad och tränade med laget idag (igår). Vi vill att han fortsätter att jobba med sina lagkamrater till onsdag."

"Vi vill att han ska träna med laget allt oftare efter lovet för att kan ska kunna spela, eller åtminstone bli bänkad, i mitten av januari."

Mesut Özil: "När Kaká kommer tillbaka är det tränaren som bestämmer vem som ska spela"


Mesut Özil hade en långt intervju med den spanska tidningen AS.
Mesut Özil

Den spanska sporttidningen AS intervjuade den tyska stjärnan Mesut Özil för att prata om 22-åringens liv i Madrid, om Cristiano och Iker kommer överens, vad som kommer att hända när Kaká återvänder, och hur det går med hans spanskalektioner.

När man frågade playmakern om vad han tycker om Madrid och hur det är att vara i en ny stad sa han: "Jag mår väldigt bra, jag gillar att vara i en stor stad som Madrid. Människorna är väldigt vänliga och mina lagkamrater behandlar mig väldigt bra och stödjer mig väldigt mycket. Jag tror att jag kommer börja prata spanska om två till tre månader."

Därefter frågade man honom om vad han tycker om CL motståndarna Lyon. "Vi avslutade (Champions Leagues) gruppspel med att vara etta och jag tror att det ger oss respekt. Och även vi respekterar våra rivaler. Vi har ingen rädsla, vi kommer att spela vårt spel och självklart, vårt mål är att gå vidare till nästa runda."

"Vi vill inte hämnas. Vi vill vinna, spela vårt spel och inte ge rivalerna några möjligheter. Det är en ny säsong, och vi vill ge Champions League titeln till Madrid, men det kommer att vara svårt."

Sedan frågade man Özil om det finns några konflikter mellan Casillas och Cristiano Ronaldo och om det verkligen är sant att vissa spelare firar inte lagkamraternas mål. "Jag tror inte det. Jag kollar omkring i omklädningsrummet och jag ser att de kommer väldigt bra överens. Det är därför jag inte tror att det som sägs är sant."

"Jag firar med hela laget. Efter varje mål, kan man se att laget är glada och att vi alla samlas, man kan se att vi är som en liten familj."

Mesut har spelat 20 matcher och startat 19 utav dem, men efter jul kommer Kaká att vara tillbaka, och man frågade honom om vem han tror kommer att finnas med i startelvan. "Mitt mål är att spela alla matcher, vilket är varför jag tränar väldigt hårt, men det är upp till tränaren. Jag vill fortsätta att förbättra mig, jag mår bra av att spela här och jag tror att vi kan spela bra tillsammans."

När man därefter pratade om hur lugn och tyst mittfältaren är på planen sa han: "Jag har inte rösten till att bli en sångare. Jag gillar fotboll och nöjesbranschen är inget för mig. Jag är en lugn person, jag gillar att vara med mina vänner, min familj och att stanna hemma."

Men vad är Mesut Özils önskan inför det nya året 2011? "Hälsan är det viktigaste, tillsammans med att vara framgångsrik inom fotbollen och uppnå mina personliga mål."

Jose Mourinho har inkallat 20 spelare till morgondagens match mot Sevilla


Jose Mourinho har bestämt sig för att inkalla tjugo män till söndagens hemmamatch mot Luis Fabianos Sevilla.
Real Madrid

Den portugisiska tränaren Jose Mourinho har inkallat 20 män till trupplistan som kommer att möta Sevilla imorgon klockan 21:00 på Santiago Bernabeu. Sergio Ramos och Sami Khedira, som missade den senaste matchen på grund av skada och avstängning, har inkallats. Akademins spelare Morata, Juanfran och Pacheco har också blivit inkallade av "The Special One".

Dock kommer inte Marcelo och Xabi Alonso att delta på grund av att de är avstängda i en match. Och de skadade spelarna Kaká, Gago, Higuain, Canales och Dudek kommer också att missa morgondagens möte. Däremot har Mateos inte inkallats på grund av ett tränarbeslut.

REAL MADRID TRUPPLISTA

Målvakter: Iker Casillas, Adan, Pacheco
Försvarare: Arbeloa, Pepe, Albiol, Carvalho, Garay, Ramos
Mittfältare: Khedira, Lass, Diarra, Granero, Özil, Di Maria, Pedro Leon, Juanfran
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Morata

Dessutom så kan jag också passa på att nämna att den brasilianska playmakern, Kaká, tränade med laget idag.
Kaká
Istället för att stanna inomhus, fick brassen träna med laget utomhus. En av spelarna som han höll ihop med var Sergio Ramos (som ni ser på bilden). Är det ingen mer som längtar till att få se honom spela på planen igen?

Varje Real Madrid spelare kommer att tjäna 1,135 miljoner euro om laget vinner trippeln


Om Real Madrid vinner trippeln kommer varje spelare få en stor summa bonus.
Lunch med presidenten

Real Madrid
har beslutat sig för att ge spelarna bonus denna säsong, vilket man gjorde förra säsongen (2009-2010) också, rapporterade den spanska pressen.

De spanska tidningarna AS och Marca rapporterade att under torsdagens lunch där presidenten Florentino Perez, målvakten Iker Casillas och försvararen Sergio Ramos tillsammans med några klubbdirektörer möttes, bestämde man sig för att ge varje Los Blancos spelare 1,135 miljoner euro om Real Madrid vinner trippeln i år.

Alltså kommer varje spelare få 575 000 euro om laget vinner Champions League, 360 000 euro om man vinner La Liga och 200 000 euro om Santiago Bernabeu klubben vinner Copa del Rey.

Real Madrid har inte vunnit liga titeln ända sedan säsongen 2007/2008 och Champions League år 2002.

Iker Casillas: "Cristiano Ronaldo och jag kommer väldigt bra överens"


Los Blancos lagkapten Iker Casillas har nu sagt sitt om ryktena kring laget.

Iker Casillas och Cristiano Ronaldo

Iker Casillas delade ut presenter till mer än 500 behövande barn i sammarbete med Clinica Menorca Foundation. Madridista kaptenen lyckades finna tid till att diskutera händelserna kring laget och dessutom Champions League lottningen.

"Lyon är ett seriöst motstånd vilket vi måste respektera, speciellt efter förra året då alla förväntade sig att Real Madrid skulle ta sig till kvartsfinal vilket inte var fallet. Vi har tidigare erfarenheter, om inte dåliga, men vi måste vara försiktiga och respektera Lyon."

"Vi ser fram emot Lyon eftersom de eliminerade oss förra året, men vi känner inte ett dugg av hämnd som om det handlade om liv och död. Det är en viktig match för oss om vi ska övervinna detta hinder, men vi måste respektera våra motståndare eftersom de eliminerade oss förra året även fast de kan ha sett ut som den svagare sidan."

"Det finns folk som försöker skapa kontroverser och en dålig stämning inom laget när det i själva verket är tvärtom. Cristiano och jag kommer överens väldigt bra. Vi kommer från olika platser, men det betyder inte att vi är osams eller att vi har konfrontationer. Tvärtom. Det finns inga grupper eller tryck här. Det finns en bra stämning. Vi är ett ungt lag och vi kommer överens. Det finns goda vibbar överallt. Vi måste gå vidare och inte oroa oss över sådana dumheter."

"Vi har många spelare som kan gå in i försvaret. Albiol kan spela som mittback eller högerback, Arbeloa kan spela på båda sidorna... Vi är inte alls oroliga inför söndagen."

"Sergio och jag hade lunch med de högre i torsdags för att diskutera hur säsongen utvecklas. Det är bra att presidenten sitter ner med kaptenerna emallan åt för att höra från vår sida om saker och för att se hur det går."

Inga problem mellan Real Madrid spelarna i omklädningsrummet!


Under torsdagens träning frös spelarna men dom var ändå på humör!

Inga problem i omklädningsrummet, men det hade varit bättre om dom uttryckte det bättre än att bara visa det med tummarna.
Sami Khedira var tillbaka medan Cristiano Ronaldo stannade på gymmet tillsammans med Diarra och Albiol.


Vi kan alltid räkna med att Marcelo och Pepe tar med sig lite uppmuntran och galenheter, eller?


Och MCF var tillbaka med de stora spelarna tillsammans med Castilla lagkamreterna Alex Fernandez, JuanFran, Sarabia och Fernando Pachecho från Juvenil A.


Dom här två såg ut att frysa mest.


Under presskonferensen efter träningen sade Lass: "Allting är bra mellan Iker och Cristiano. Iker är kaptenen och Cristiano är en av ledarna."

Real Madrid erbjuder Manchester United £21 miljoner + en spelare för Chicharito

Den spanska storklubben, Real Madrid, kommer att göra sitt bästa för att underteckna Uniteds Javier Hernandez.
Javier Hernandez
Real Madrid
är redo att erbjuda Manchester United pengar plus en spelare för den unga stjärnan Javier Hernandez aka (även kallad) Chicharito.

Både Real Madrids tränare Jose Mourinho och klubbens chefer ser den mexikanska spelaren som den perfekta spelaren för de spanska giganterna.

Den spanska median säger att Los Blancos kommer att försöka fullfölja detta erbjudande nästa månad, då man kommer att erbjuda den engelska klubben 21 miljoner pund plus mittfältaren Lassana Diarra i utbyte mot 22-åringen.

Om en affär för Hernandez inte kommer att hända, kommer Santiago Bernabeu klubben att vända sin uppmärksamhet till Manchester Citys Carlos Tevez eller Emmanuel Adebayor.

Xabi Alonso: "Real Madrid har en utmärkande personlighet & jag trivs i omklädningrummet"


Xabi Alonso förnekar rykten som säger att det finns problem mellan spelarna i omklädningsrummet.
Cristiano Ronaldo & Xabi Alonso (Marcelo i bakgrunden)

Real Madrid
s mittfältare, Xabi Alonso, insisterar på att det inte finns någon konflikt i omklädningsrummet och spelaren är 100% säkra på detta.

De senaste spekulationerna i Spanien föreslog att det klubbens lagkapten Iker Casillas, tillsammans med Alonso, har ingen bra relation med portugisen Cristiano Ronaldo.

Men när den spanska 29-åringen pratade med radiostationen Cadena Cope, sa den förra Liverpool mittfältaren att alla dessa rykten är falska.

"Detta är vandringssägen. I Real Madrid ser allting ut som under ett mikroskop" sa Alonso.

Sedan fortsatte han att prata om vad Real Madrid har åstadkommit denna säsong. "Det är bra att analysera matcher, detta lag har en väldigt utmärkande personlighet, och i omklädningsrummet känner jag mig trygg och glad."

"Våra presentationer har varit lika detta år som förra året, förutom El Clasico. Det resultatet var helt oförväntat, och det är upp till klubben och spelarna att fortsätta vara konkurrenskraftiga."

Legenden Alfredo di Stefano: "Enligt mig är Cristiano Ronaldo bättre än Lionel Messi"


Alfredo di Stefano tycker att Cristiano Ronaldo är bättre än Barcelonas stjärna Lionel Messi.
Cristiano Ronaldo & Alfredo di Stefano

Real Madrid
s legendariska person, Alfredo Di Stefano, har valt Cristiano Ronaldo före Lionel Messi, när han blev tillfrågad vilken spelare som han tycker är världens bästa.

Den förra Blancos spelaren var närvarande i en evenemang i den spanska huvudstaden igårkväll, och när han fick frågan : vilken av de två spelarna som han föredrog, svarade han helt enkelt: "Messi eller Cristiano? Enligt mig är det Cristiano, för att han är med oss, i Real Madrid."

Sedan fortsatte han att prata om lagets kvalité, efter att nya spelare och en ny tränare anlände till klubben i somras.

"Vi har ett bra lag. Vi behöver stablitet och lite självförtroende, men jag är väldigt glad med spelarna som vi har. Vi behöver inte underteckna någon under vinterns transfermarknad. Vi har ett fenomenalt lag."

"Jose Mourinho är verkligen en bra tränare. Laget har uppnått säkerhet, men också effektivitet. Vi måste ha moral, och tro på att vi kan vinna. Vi har väldigt bra spelare, och självklart kan vi vinna Champions League."

Real Madrids Angel di Maria: "Det finns inga problem i omklädningsrummet"


Real Madrids unga stjärna sa att klubben är förenade och att spelarna kommer bra överens med varandra.
Angel di Maria

Real Madrid
s ytter, Angel di Maria, hävdar att truppen är helt förenade, trots rykten om problem i omklädningsrummet.

Enligt den spanska median har några spelare i klubben, omfattande Iker Casillas och Xabi Alonso, haft problem med den portugisiska superstjärnan Cristiano Ronaldo, på grund av 25-åringens attityd på planen.

Men, när den argentinska anfallaren pratade med median idag, förnekade han några problem inom laget, och sa att spelarna kommer bra överens.

"Vi har en stor grupp, och alla är förenade och glada över att saker fungerar bra för oss. Personligen känner jag mig trygg här och jag är engagerad i mitt spel. Mourinho har gett mig ett bra sjävförtroende" sa Di Maria.

22-åringen passade också på att prata om helgens match mot Sevilla på Santiago Bernabeu. "Det är en väldigt viktig match, och vi har förlorat många matcher (mot dem), men de som får spela måste bevisa att de förtjänar att spela varje gång de får chansen."

Utlånade Royston Drenthe: "Jag tänker alltid på att återvända till Real Madrid"


Den holländska spelaren säger att han kommer att återvända till Real Madrid när hans kontrakt löper ut.
Royston Drenthe

Hercules
mittfältare Royston Drenthe har sagt att han kommer att återvända till Real Madrid när hans nuvarande lånekontrakt med Alicane klubben löper ut.

Den holländska yttern njöt av de tre åren som han spenderade på Santiago Bernabeu innan han godkände att ansluta sig till ligans nykomlingar.

Han har njutit av sin återvändning till sin bästa form, efter att ha blivit Esteban Vigos nyckelspelare i truppen. Men efter att ha pratat i intervju med sporttidningen AS, sa 23-åringen att han hoppas återvända till det spanska laget för att visa vad han går för i den spanska huvudstadsklubben.

"Real Madrid är en stor klubb, de har alltid mer kvalité än alla andra lag, och det är alltid svårt att visa vad man går för bland så många bra spelare."

"Jag tycker att jag är en spelare som vill ge allting. Jag spelar med mitt hjärta och jag ser mig själv som en vinnare. Jag tänker alltid på att återvända till Real Madrid. Jag njuter av min fotboll nu, men frågan är tydlig, jag är en Real Madrid spelare. Enligt mitt huvud, kommer jag återvända dit."

Lyons president: "Om det är något lag som jag skulle vilja undvika i CL, så är det Real Madrid"


Den franska klubbens president fruktar mötet mellan sin klubb och Jose Mourinhos spanska klubb.
Jean-Michel Aulas

Olympique Lyonnais
president Jean-Michel Aulas har avslöjat att om det är något lag som han skulle vilja slippa att möta under Champions Leagues åttondelsfinal, så är det Real Madrid.

Lyon eliminerade Los Blancos från åttondelsfinalen i CL förra säsongen, efter att ha gjort ett mål som förhindrade spanjorerna att gå vidare i tävlingen. Men trots detta, vill Lyons president undvika ett möte mellan sin klubb och Real Madrid.

"Detta är valet som jag fruktade mest, eftersom hämnden borde ha gett oss chansen att mtöa Bayern München" sa presidenten till Lyons officiella hemsida. "Real kommer att vilja glömma förra årets eliminiering med ett nytt sätt (att spela) och med nya ambitioner."

"Men varför kan man inte föreställa en kvalificering? Det är också en möjlighet att se Karim (Benzema) på Stade Gerland."

Under de alla sex matcherns som Lyon har mött Los Blancos, har den franska klubben vunnit tre, medan de tre andra slutade med oavgjort.

Real Madrid kommer att möta Olympique Lyonnais på Champions Leagues åttondelsfinal


Real Madrid kommer att möta den franska klubben Lyon på Champions Leagues åttondelsfinal.
Real Madrid VS. Olympique Lyonnais

Återigen detta år kommer de spanska giganterna Real Madrid möta Olympique LyonnaisChampions Leagues åttondelsfinal. Sist de två klubbarna möttes lyckades de både klubbarna göra ett mål var. Men Real Madrid behövde vinna matchen för att gå vidare i tävlingen. Santiago Bernabeu klubben hade flera målchanser, och en gång var det till och med öppet mål! Men argentinaren Gonzalo Higuain missade målet.

Dock har Real Madrid en helt ny attityd i år, med nya spelare och en ny tränare. Man förväntar sig att Los Blancos kommer komma långt i Champions League, men frågan är: Kommer resultatet bli densamma som förra årets ledsamma förlust?

23 Los Blancos spelare tränade under torsdagens träningspass


Spanska giganterna tränade idag för tredje gånger under denna vecka.

real madrid

Real Madrid
tränade för tredje gången det här veckan som förberedelse för söndagens match mot Sevilla. Cristiano Ronaldo, Raul Albiol och Mahamadou Diarra var alla tillbaka på gräsplanen efter att ha spenderat onsdagens täningspass inomhus. Med flera spelare som fortfarande är i sjuk läge, begärde Jose Mourinho förekomst  av Castilla spelarna Juanfran, Sarabia, Joselu och Pacheco.

Torsdagens träningspass började med stretching och uppvärmnings övningar innan laget delades in i tre grupper för boll träning. Medan Casillas, Adan och Pacheco tränade på egen hand.

Bland de 19 A-lags spelarna var Cristiano Ronaldo, Albiol och Diarra som alla spenderade onsdagens pass inomhus. Dudek, Canales, Sergio Ramos, Higuain, Kaka och Gago fortsatte återhämta sig från sina skador, medan Khedira, som igår återvände till truppen, tränade utan problem.

Real Madrid ser Chelseas Carlo Ancelotti som Mourinhos ersättare


Carlo Ancelotti kan lämna Chelsea för Real Madrid som Mourinhos ersättare.
Carlo Ancelotti

Chelsea tränaren Carlo Ancelotti har länkats med Jose Mourinhos jobb i Real Madrid.

The special one påstås ha det jobbigt just nu med att jobba med Reals president Florentino Perez och generaldirektören Jorge Valdano efter Real Madrids förlust mot Barcelona.

Och om isen bryts kan Real Madrid vända sig till Ancelotti, eftersom Roman Abramovich funderar på att ersätta italiernaren med Pep Guardiola, som också jagas av Manchester United.

Igår påstod journalister att Ancelotti kommer lämna Stamford Bridge i slutet av säsongen.

En anonym fotbollsspelare sade: "Atmosfären är inte bra för stunden. Alla är övertygade om att Carlo har fått nog."

Cristiano Ronaldo kan göra ett nytt rekord för Real Madrid mot Sevilla på söndag


Cristiano Ronaldo är redan inskriven i historiaboken - men på söndag kan han göra ett nytt rekord.
Cristiano Ronaldo REKORD

Det finns ingen tvekan om att alla människor tycker att Real Madrids stjärna Cristiano Ronaldo är bäst på att ta plats i La Liga. Den portugisiska spelaren har gjort två mål på friskpark denna säsong, och en utav de var mot Milan under Champions Leagues gruppspel.

Anfallaren gjorde rekord mot Real Zaragoza under den senaste La Liga matchen och gjorde rekord. Därmed står han med i rekordboken tillsammans med legenderna Di Stefano och Sañudo.

Om 25-åringen lyckas göra åtminstone två mål mot Sevilla på söndag, kommer Ronaldo att vara Real Madrids all-time skyttekung vecka 16. För närvarande ligger Hugo Sanches och Sañudo på första plats med 18 mål var.

Florentino Perez: "Real Madrid är världens mest pressade klubb"


Florentino Perez har hävdat att ingen klubb i världen är under press lika mycket som Real Madrid är.
Florentino Perez

Real Madrid
s president Florentino Perez har sagt att han tror att ingen klubb i världen är under mer press att lyckas än den spanska huvudstadsklubben. Men laget håller sakta på att uppnyggas till ett lag som kan uppnå sina mål.

Under dagens årliga jul-lunch på Santiago Bernabeu pratade affärsmannen om lagets situation i nu läget och hur det kommer att vara framtiden.

"Vi är den mest pressade klubben i världen. Allting som händer runt omkring oss har en stor inverkan. Vi har försökt att uppnå Real Madrids drömmar. Vi har förbättrat allting. Vi har ett ungt lag, och den bästa tränaren i världen."

"Madrid kommer att genomgå en stor utmaning för att fortsätta (att försöka) att komma tillbaka, för att vi vet att vi inte är perfekt.

Real Madrids Iker Casillas blev utdelad Golden Glove priset


Den spanska målvakten åkte till Tyskland i tisdags för att få sitt Golden Glove pris.
Iker Casillas, Thomas Müller och Diego Forlan

Real Madrid
s spanska målvakt Iker Casillas var i Tyskland i tisdags för att få sitt Golden Glove pris, som FIFA har delat ut till VMs bästa målvakt.

"Det är en sådan ära att få detta pris. Det får mig att inse att mitt arbete har inte gått obemärkt förbi. Jag uppfyllde en hel del personliga mål med att vinna VM. Det var något som jag drömde om sedan jag var liten. När jag såg spelare som Dunga, Cafu, Zidane och Cannavaro lyfta cupen trodde jag alltid att der var omöjligt (att Spanien vinner den). Men till slut gjorde vi det" sa Casillas.

Den spanska målvakten släppte in endast två mål under tävlingen och släppte inte in ett enda mål på fem raka matcher. Diego Forlan blev också utdelad Guldbollen priset, medan Thomas Müller fick guldskon.

Lassana Diarra: "Jag är i Real Madrid och jag njuter av att spela för detta lag"


Den franska mittfältaren sa till median att han arbetar hårt för att få soeka, och att det inte finns några problem mellan Cristiano Ronaldo och Iker Casillas.
Lassana Diarra

Efter morgondagens träningspass pratade Real Madrids franska mittfältaren Lassana Diarra med median angående hans situatin nu och för en månad sedan, hur hårt han arbetar för att få spela och att allting är bra mellan Cristiano Ronaldo och Iker Casillas.

"Jag är i Real Madrid och jag njuter av att spela för detta lag. Jag har alltid varit en del av denna trupp. Jag har alltid jobbat hårt och jag kommer så småningom vara på väg tillbaka i startelvan. Jag tänker inte så mycket på om jag spelar eller inte. Jag tycker bara om mig själv och jag vill hjälpa Real Madrid att vinna."

"Jag känner mig trygg i Real Madrid. Jag arbetar för att spela, för att göra något för laget och för att hjälpa laget att göra mål. Min situation var mycket mer komplicerad för en och en halv månad sedan, men nu jobbar jag med förmågan att uttrycka mig, och visa att jag är här och att jag inte är död."

"Jag är en defensiv mittfältare, men jag kan också ge backarna en hjälpande hand för att hjälpa laget, vilket är det enda som spelar någon roll. Jag försöker alltid att göra mitt bästa. Ju mer du spelar, desto större växer ditt självförtroende."

"Allting är bra mellan Iker och Cristano. Iker är kaptenen och Cristiano är en av våra ledare. Det finns inget problem mellan dem. Båda två gör ett bra jobb för laget."

Juventus kommer att försöka pressa Real Madrid till att låna ut Karim Benzema i januari


Juventus är ute efter att låna Real Madrids franska anfallare, Karim Benzema.
Karim Benzema

Den italienska klubben Juventus försöker att bygga upp transferrelationen med Real Madrid och underteckna Karim Benzema på lån i resten av säsongen.

Den italienska tidningen Il Corriere dello Sport har rapporterat att Bianconeris direktörer kommer att använda vinterlovet till att åka till Madrid. Där kommer de att försöka övertyga Los Blancos chefer att garantera italienarna sin låneönskning.

Den franska anfallaren som endast är 22 år gammal, har varit i både bra och dålig form denna säsong. Därför har man tvekat om hans framtid är i Real Madrid eller någonstans utanför Santiago Bernabeu.

Dessutom har Jose Mourinho gett ut flera signaler om att den unga talangen kommer att lämna den spanska huvudstaden. Men efter att Gonzalo Higuain har skadat sig vill man behålla fransmannen. Samtidigt är Juventus ute efter att förstärka sin trupp.

Borussia Dortmunds tränare: "Det finns många tyska spelare som är bra nog för Real Madrid"


Borussia Dortmunds tränare säger att det finns många tyska spelare som är bra nog för att spela för den spanska storklubben.
Juergen Klopp

Enligt flera rapporter från Spanien tidigare i veckan föreslog man att de spanska giganterna Real Madrid är intresserade av att underteckna Lucas Barrios från Borussia Dortmund, men att Juergen Klopp, Dortmunds tränare, är inte imponerad av dessa spekulationer.

"Den spanska pressen tar bara den lätta vägen ut här. De vet att Gonzalo Higuain kommer att vara otillgänglig på ett tag och börjar sammankoppla spelare med Madrid ganska slumpmässigt" sa Klopp.

"Men, det är ju inte så att varje anfallare i Europa sägs vara på väg till Madrid bara för att de är i behov av en anfallare. Det påstådda intresset för Lucas gör mig inte orolig alls, om jag ska vara ärlig."

"Det finns många spelare i Tyskland som är bra nog för att spela för Real Madrid. Kanske inte bra nog för att spela för Barcelona, men definitivt för Madrid."

Dani Alves: "Cristiano Ronaldo är för arrogant för att vara världens bästa spelare"


Barcelonas Dani Alves tycker att Cristiano Ronaldo beter sig lite"arrogant".
Cristiano Ronaldo & Dani Alves

Barcelona
s försvarare Dani Alves tycker att Real Madrids anfallare Cristiano Ronaldo är för arrogant för att anses vara världens bästa spelare.

Den brasilianska backen pratade i en intervju med A Bola om portugisen, och sa att trots att han inte har någon tvekan på Ronaldos talang inom fotbollen, så finns det vissa saker med hans personlighet som han måste arbeta med.

"För att vara den bästa spelaren i världen, kan man inte bara spela bra, du måste också vara omtyckt av de andra människorna, och jag förstår att hans attityd slutar med att såra, lite, den bra spelaren som han egentligen är."

"Jag har ingen tvekan om att Cristiano är en av världens bästa spelare idag, och han är mycket skicklig, men samtidigt har han också brister. Jag tycker att världens bästa spelare borde vara lugn, ödmjuk och vänlig. Lionel Messi är alla dessa sker, medan Cristano oftast saknar sådana kvaliteér."

Real Madrids president Florentino Perez är bakom Carlos Tevez begäran om en flytt


Det sägs att Perez ligger bakom Carloz Teves begäran om en flytt.

Carlos Tevez

Real Madrids president Florentino Perez tros vara bakom Carloz Tevezs problem i Manchester City.

Tidningen Sport säger att Real Madrid vill signera Carlos Tevez och hans begäran om en flytt har satts igång av Santiago Bernabeu chefen Perez.

En anonym "City" redaktör sade: "Jag vet inte om det är säkert att Real Madrid vill ha honom, men vi har en välgrundande misstanke."

Tevezs begäran om en flytt är ett häfte överförings policy för Perez, som alltid har insisterat på att Tevez har skickat en begäran om en flytt innan de (Real Madrid) började jaga honom.

Mourinho uppmanar Real Madrid till att signera Chicharito

Mourinho vill ha Manchester Uniteds stjärnskott Javier Hernandez.
HERNANDEZ
Real Madrid
s tränare Jose Mourinho är på jakt efter Manchester Uniteds anfallare Javier Hernandez.

Den mexikanska tidningen Record påstår att Mourinho har uppmanat Real Madrids tjänstemän att öka sina ansträngningar till att landa Chicharito från United i Januari.

Real Madrid kommer dock att behöva göra en hel del för att övertala Sir Alex till att sälja sin 22 års gamla mexikan.

Hernandez har varit otrolig på planen och i försäljningsavdelningen i United denna säsong.

Real Madrid är redo att betala 50 miljoner pund för att underteckna Citys Carlos Tevez


Den argentinska stjärnan Carlos Tevez jagas av Real Madrid och Barcelona.
Carlos Tevez

Enligt flera rapporter kan Spanien och La Liga vara nästa destination för Manchester Citys lagkapten Carlos Tevez.

The Mirror
sager att trots Citys vilja att behålla Tevez och inte låta honom lämna i januari när transfer fönstrer öppnas, har rapporter föreslått att argentinaren kan vara på väg ut från Eastland nästa månad.

Och både Barcelona och Real Madrid jagar den 50 miljoner pund värda anfallaren, som har gjort 39 mål på 60 matcher för City sedan han lämnade Manchester United.

Den engelsa klubben har gjort allt för att övertala spelaren att stanna, men 26-åringen har ingen vilja att stanna i klubben.

Real Madrid är intresserade av Santa Fes underbarn Cristian Nazarite


Spanska tidningar skriver att Real Madrid är intresserade av Santa Fes stjärna Christian Nazarith
.
Cristian Nazarite

De spanska klubbarna Real Madrid och Villarreal håller koll på Santa Fes anfallare Christian Nazarith.

Den 20-årige colombianska spelaren har sammankopplats med Inters stjärna Samuel Eto'o, och har blivit en av Santa Fes startspelare under de senaste två säsognerna.

Den spanska tidningen Cadena Ser säger att både La Liga klubbarna Real Madrid och Vilarreal har hållit koll på Nazarites framsteg under år 2010.

Chelsea är redo att spendera flera miljoner pund på Real Madrids försvarare Pepe


Den portugisiska försvararen kan vara på väg till England i sommar.
Pepe

Chelsea
är redo att spendera stora pengar för att underteckna Real Madrids portugisiska försvarare Pepe.

Den engelska tidningen The People säger att på grund av att klubben och spelaren inte har kommit överens om portugisens framtid, har Real Madrid blivit rädda över att 27-åringen skulle vilja flytta till Chelsea i sommar.

Mittbacken har avslått ett erbjudande från Real Madrid där hans årslön skulle vara 3 miljoner pund. Men han vill ha dubbelt så stor summa i årslön.

Källor nära Real Madrid säger att klubben fruktar intressen från andra klubbar, och man har förtsått att Chelsea är en utav dessa klubbar.

Real Madrid har en kravsumma på 40 miljoner pund för att sälja spelare, som även har fått intressen från rivalerna Barcelona och italienarna Inter.

Målvakten Iker Casillas: "Att spela 400 matcher för Real Madrid är inte lätt"


Real Madrids Iker Casillas är glad över att ha spelat sin 400:e match, och samtidigt är Arbeloa glad över att ha fått spela från start under gårdagens match.
Iker Casillas

Real Madrid
s spanska målvakt Iker Casillas och hans lagkamrat Alvaro Arbeloa kommenterade Real Madrids 3-1 vinst mot Zaragoza i söndags.

Iker Casillas:

"Att spela 400 matcher för Real är inte lätt. Tiden går som vanligt och man tänker inte på hur viktiga saker som händer i livet är. Endast när man tittar tillbaka kommer man inse vad man har åstadkommit."

"Morata är en bra kille. Det är bra att spelare från ungdomslaget ansluter sig till A-laget år efter år."

"Laget är väl förberett inför att hantera frånvarande spelare. Lass gjorde ett bra jobb inatt (igår) och Jose Mourinho har en bra trupp som han alltid kan lita på."

Alvaro Arbeloa:

"Vi var ett bättra lag inatt (igår). Vi hade matchen under kontroll och vi måste fortsätta att jobba lika hårt."

"Vi spelade en hel match. Trots att Zaragoza gjorde mål fortsatte vi att pressa framåt. Det är alltid härligt att höra när din tränare pratar bra om dig. Han hjälper mig alltid."

Cristiano Ronaldo och Xabi Alonso: "Vi spelade en bra match"


Den portugisiska stjärnan Cristiano Ronaldo och VM-stjärnan Xabi Alonso är nöjda med lagets prestanda under gårdagens härliga vinst.
Cristiano Ronaldo & Xabi Alonso

Cristiano Ronaldo och Xabi Alonso svarade på frågor från median efter en spektakulär match mot Zaragoza igår.

Cristiano Ronaldo:

"Mitt mål är ett tecken på att laget jobbar hårt. Det var ett av mina bästa mål. Vi spelar bra och jag skulle inte ha kunnat göra mål utan mina lagkamrater. Jag är nöjd."

"Vi var väldigt lugna i början och Zaragoza kom ut motiverade. Saker blev lite lättare när vi gjorde mål. Det var då vi spelade bättre. Det var ingen lätt match. De började starkt, men Özils mål hjälpte oss att ta kontroll (över matchen)."

Xabi Alonso:
"Vi spelade en bra match, men nu måste vi tänka på Sevilla. Det är en skam att jag inte kan delta, men vi har många spelare som kan ersätta mig."

"Jag är väldigt glad för Morata. Det är synd att han inte gjorde mål. Vi hoppas att han får spela med oss igen."

Jose Mourinho: "Cristiano är proffesionell och han gjorde ett av sina bästa mål"


Jose Mourinho hyllade sina spelare efter gårdagens vinst mot Zaragoza och tror på en vinst när Los Blancos kommer att möta Sevilla under nästa La Liga match.
Cristiano Ronaldo

Den portugisiska Real Madrid tränaren Jose Mourinho hade inget att säga förutom snälla saker om sitt lag efter gårdagens 3-1 vinst mot Real Zaragoza.

"Vi spelade en bra match, men våra motståndare hade en mental styrka att svara på vår prestanda. Oavsett om man spelar med katter eller hundar så är det taktiken som spelar någon roll, inte spelarna."

"Faktum att andra klubbars spelare kan protestera, medan vi inte kan göra det stör mig. Samma sak gäller tränare som får gå utanför tränar-arean, medan andra inte får."

"Cristiano Ronaldo är en fenomenal spelare som är svår att förstå, för att La Liga har så många talangspelare. När en sådan talang som han behandlas illa, får det mig att tro att han inte är tillräckligt skyddad. Han tillhör La Liga och de spanska fansen som ser honom på tv eller läktaren. Inte ens jag skyddar honom. Han spelar alltid. Han visar vad han går för i varje arena som han besöker. Cristiano är oerhörd proffesionell och han gjorde ett av sina bästa mål."

"Folk kanske tror att vi kommer att tappa poäng mot Sevilla för att det är så många av våra spelare som inte är tillgöngliga, men vi får se. Vi kommer att spela med elva spelare på planen och fansen kommer att stödja oss. Vi vill avsluta innan jul med att vinna. Vi måste vara starka i de två smatcherna. Vi hoppas också att Kaká återvänder i januari."

"Faktum att Marcelo och Alonso är 'bokade' och att de måste missa nästa match är något som händer inom fotbollen. Det är väldigt lätt att boka Real Madrid spelare, medan det inte är lätt med andra. Vi har några skadade spelare och vissa är avstängda. Khedira kommer att återvända."

Real Madrid är intresserade av Manchester Citys anfallare Carlos Tevez


Real Madrid är ute efter en anfallare, och Carlos Tevez kan vara den rätta mannen för Los Blancos.
Carlos Tevez

Enligt flera rapporter håller Real Madrid koll på Carlos Tevez situation i Manchester City. Den engelska tidningen The Sunday Mirror säger att de spanska giganterna är desperata över att hitta en anfallare och Tevez kan vara en spelare som kommer att bära den vita tröjan i januari.

Dock hoppas Teves på att han återvänder till Buenos Aires och spelar för det argentinska laget Boca Juniors, för att kunna vara tillsammans med sin fru Vanes och sina döttrar Florencia och Katia.

Om nu Real Madrid skulle vilja underteckna argentinaren, kommer den spanska huvudstadsklubben att möta konkurrens från flera andra europeiska klubbar som är redo att erbjuda honom att flytta från den engelsa staden, om City tillåter honom att lämna.

Jose Mourinho: "Jag hoppas att Kaká tränar med laget efter jul igen"


Jose Mourinho har ett stort behov av Kaká och hoppas att den brasilianska playmakern kommer att återvända till träningen efter jul.
Kaká

Den förra Chelsea och Inter tränaren Jose Mourinho pratade om hur mycket han behöver Kaká just nu. Efter att ha fått reda på att anfallaren Gonzalo Higuain lider av diskbråck, har portugisen endast en anfallare, Karim Benzema, att använda sig utav.

Men Real Madrid tränaren kommer inte att sitta och lipa på grund av det. "Jag kommer inte sörja över Higuains skada, eftersom jag inte har gråtit på sex månader om Kakás skada. Om två veckor kommer han att börja träna igen."

Samtidigt är portugisen glad över att höra nyheter om att Kaká är väldigt nära på att återvända till truppen. 28-åringen har inte spelat någon enda gång denna säsong på grund av hans knä operation, men man har endast sett positiva framsteg i hans återhämtning.

"Den medicinska avdelningen har gjort ett bra jobb.. och Kaká själv har gjort ett spektakulärt arbete, som är det allra viktigaste" sa Mourinho.

"Vi väntar och jag tror att när vi kommer tillbaka efter jul hoppas jag på att Kaká tränar med laget igen" avslutade Mourinho hoppfullt.

Mourinho: "Arbeloa kommer att starta mot Zaragoza och ersätta Ramos"

Real Madrids tränaren har medgett att Alvaro Arbeloa kommer att starta idag, men han vägrade säga om Karim Benzema kommer att finnas med i startelvan.
Alvaro Arbeloa
Real Madrid
s tränare Jose Mourinho har bekräftat att backen Alvaro Arbeloa kommer att ersätta högerbacken Sergio Ramos under kvällens match mot Real Zaragoza på La Romareda.

Förstahandsvalet Sergio Ramos led av en knäskada under gårdagens träning, vilket har gett Arbeloa möjligheten att spela istället för 24 åringen. Igår bekräftade den portugisiska tränaren att den förra Liverpool försvararen kommer att få chansen att spela idag.

"Jag är en tränare, och jag tränar spelarna som jag kan använda. Arbeloa kommer att starta, han kommer att ersätta Sergio Ramos (som är skadad)."

Men Mourinho vägrade att avslöja om Karim Benzema kommer att starta eller inte, efter fransmannens otroliga hattrick mot Auxerre i Champions League.

"Jag vet inte. Jag har ett problem. Om jag startar med Benzema, har jag ingen anfallare på bänken, men han gjorde tre mål och förtjänar att spela. Jag litar på Morata för framtiden, men inte för nutiden."

Real Madrids coach Mourinho erkänner att han vill ha en ny anfallare undertecknad.


Jose Mourinho skulle kunna underteckna en ny anfallare nästa månad.
Jose mourinho

Real Madrids tränare Jose Mourinho har bekräftat att han hoppas på att kunna köpa en ny anfallare nästa månad.

Gonzalo Higuains skada har stödjat spekulationerna om att Mourinho vill köpa in nya ansikten, även fast det är generaldirektören Jorge Valdano som måste ge ett grönt ljus för alla överföringar.

"Att signera spelare är inget problem för mig att ta itu med, men jag sade redan i början av säsongen att det skulle bli svårt med bara Benzema och Higuain," sade Mourinho.

"Om jag var tvungen att gå igenom säsongen med bara Benzema så kommer det vara mycket svårare."

"Men det här är något ni måste fråga generaldirektören om och han kan berätta för er om klubbens läge."

Skaderapport - Vart spelarna är skadade och deras behandling


KakáKAKA:
Skada: Har opererat sin vänstra menisk (som finns i knäleden).
Behandling: Medicinsk och sjukgymnastisk behandling. Gym & arbete utomhus.

Fernando GagoGAGO:
Skada: Svulnad ärrvävnad i ligamentet i det vänstra knät.
Behandling: Medicinsk och sjukgymnastisk behandling. Gym & pool arbete.

Sergio CanalesCANALES:

Skada: Stukad vänster fotled.
Behandling: Medicinsk och sjukgymnastisk behandling. Gym & pool arbete.

Gonzalo HiguainHIGUAIN:
Skada: Diskbråck.
Behandling: Gym arbete.


Jerzy DudekDUDEK:
Skada: Brutet underkäke.
Behandling: Immobilisering. Vila.


Sergio RamosRAMOS:
Skada: Stukad ligament i det högre knät.
Behandling: Medicinsk och sjukgymnastisk behandling.
(kommer att vara borta i två till tre veckor.)

Sami KhediraKHEDIRA:

Skada: Skadad muskel i det högra benet.
Behandling: Medicinsk och sjukgymnastisk behandling. Gym arbete.

Jose Mourinho har inkallat 20 spelare till söndagens match mot Real Zaragoza


Den portugisiska tränaren har inkallat tjugo spelare till morgondagens La Liga match.
Marcelo, Cristiano Ronaldo, Mesut Özil & Pepe

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho har inkallat 20 spelare till mårgondagens match mot Real Zaragoza som kommer att spelas på motståndarnas hemmplan, La Romareda. Den portugisiska försvararen Ricardo Carvalho kommer att delta efter att ha varit avstängd i en match, samtidigt kommer också Angel di Maria att delta efter att ha återhämtat sig från sin skada.

Men Kaká, Sergio Canales, Gonzalo Higuain, Fernando Gago, Jerzy Dudek, Sami Khedira och Sergio Ramos kommer inte att åka med laget till Zaragoza på grund av respektive skador.

REAL MADRID TRUPPLISTA:
Målvakter:
Casillas, Adan, Pacheco.
Försvarare: Arbeloa, Pepe, Albiol, Mateos, Carvalho, Garay, Marcelo.
Mittfältare: Lass, Diarra, Granero, Xabi Alonso, Özil, Di Maria, Pedro Leon.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Benzema, Morata.

Iker Casillas kommer att spela sin 400:e match i La Liga imorgon


Iker Casillas kommer att spela sin 400:e match på morgondagens La Liga match mot Zaragoza.
Iker Casillas

Söndagens match mot Real Zaragoza kommer att vara match nummer 400 i La Liga för Real Madrids målvakt Iker Casillas; ett rekord som endast åtta andra Madridistas har någonsin lyckats uppnå.

Casillas debuterade för de spanska giganterna den 12 september år 1999 i San Mames efter att Bodo Illgner var skadad och kunde inte spela. Efter det fick den nuvarande Real Madrid kaptenen spela 27 liga matcher på hela säsongen, samtidigt som han vann klubbens åttonde Champions League titel.

Tre år senare, den 21 december 2002, spelade Casillas sin 100:e match, och ytterligare tre år därefter spelade han sin 200:e match. Casillas överträffade Juanito, Del Bosque och Di Stefano genom att spela sin 300:e match den 8 Mars år 2008.

Imorgon, den 12 december 2010, kommer den spanska målvakten spela sin 400:e match i La Liga med Real Madrid.

Madridistas - Spelade Matcher

Frankrikes tränare Laurent Blanc: "Karim Benzema har inte visat sin potential ännu"


Det franska landslagets tränare är säker på att Karim Benzema har inte visat sin talang ännu, utan att han har mycket mer kvar att visa fotbollsvärlden.
Karim Benzema

Frankrike
s tränare Laurent Blanc har sagt till Real Madrid att det kommer komma mer från anfallaren Karim Benzema.

Den 22-årige anfallaren spelade imponerande bra under Champions League matchen mot Auxerre då han lyckades göra tre mål, d.v.s. hattrick, mot den franska klubben.

När Blanc pratade med L'Equipe hyllade han Benzema och sa: "Han har ännu inte bevisat sin potential, men han är en pärla. Genom att titta på hans statistik, ser man att han har en stor fördel jämfört med andra i hans position, och han har talang."

"Jag kommer att pröva alla metoder på Benzema för att få fram hans potential."

Men samtidigt varnade Blanc om att Benzema kanske vill lämna klubben på grund av de få minuterna han får spela. "Om det är bekräftat att hans spelminuter på planen inte förbättras, kommer det att vara ett stort problem. Men det är svårt att lämna Real Madrid, som är en av världens bästa klubbar."

Real Madrids målvakt Iker Casillas: "Barcelonas Lionel Messi är världens bästa spelare"


Real Madrids 29-årige målvakt tycker att Barcelonas stjärna Lionel Messi är bättre än Real Madrids superstjärna Cristiano Ronaldo.
Iker Casillas (Barcelona VS. Real Madrid)

Real Madrid
s spanska målvakt, Iker Casillas, har medgett att han tycker att Barcelonas stjärna Lionel Messi är världens bästa spelare. Kanske sa han det omedvetet då han pratade med median och sa att argentinaren är bättre än sin lagkamrat Cristiano Ronaldo.

Dock tyckte inte Casillas att Messi är den rätta mannen att vinna FIFA Ballon d'Or denna säsong, utan han vill hellre se någon av hans landslagskamrater vinna priset.

"Jag är besviken över att inte vara en av finalisterna" sa målvakten till Marca då han uttryckte sin besvikelse över att inte ha blivit en av de tre finalisterna.

"De är alla bra spelare och i rättvisans namn, jag hoppas att Messi kommer att förstå, så hoppas jag på Xavi och Iniesta. Messi är världens bästa spelare, men jag föredrar dem."

FIFAs domare Claus Bo Larsen: "Cristiano Ronaldo är den mest irriterande spelaren"


En av FIFAs top domare har sagt att Ronaldo är den "mest irriterande spelaren" som han har hanterat under hela sin karriär.
Cristiano Ronaldo & Claus Bo Larsen

FIFA domaren Claus Bo Larsen har anklagat Real Madrid anfallaren Cristiano Ronaldo som "den mest irriterande spelaren" som han har mött under hela sin karriär.

Den danska visslaren har "tagit hand" om matcher på en hög nivå i 14 år, och han har betraktats som en av de mest respekterade domarna.

Efter att ha nyligen dömt sin senaste Champions League match mellan Auxerre och Milan, kommenterade dansken i en intervju med tidningen Ekstra Bladet Cristiano Ronaldos filmningar.

"Han är alltid ut efter att få en billig frispark, speciellt på hemmaplan. Vi (domarna) brukar prata innan matchen om hur lätt han faller ner. Vi vet hur vi inte ska vara ensidiga. Men vi måste förbereda oss också" sa Larsen.

"Cristiano Ronaldo spelar rent i början av varje match, men när han lägger sig ner efter att ha misslyckats med att vinna en frispark, ler han mot mig för att han vet att jag inte går på hans skådespel."

Gonzalo Higuain Fyller 23 År Idag!

Idag fyller Real Madrid stjärnan Gonzalo Higuain 23 år!
Gonzalo Higuain

Idag, den 10 december, fyller Real Madrids argentinska målgörare, Gonzalo Higuain 23 år. Higuain, som föddes i Frankrike år 1987, är förnärvarande skadad på grund av diskbråck och han tycker säkert att det inte är en så bra födelsepresent.

De flesta av Los Blancos spelare brukar få tur när de fyller år, som t.ex. att Kaká återvände till truppen efter en skada förra säsongen på sin födelsedag, samt att han gjorde det avgörande målet som räddade Real Madrid från att förlora bara någon dag efter sin födelsedag.

Dock har inte 23-åringen lika stor tur. Man förväntar sig att anfallaren kommer att vara borta resten av året och kommer komma tillbaka i januari år 2011.

Trots detta så tycker jag att man ska gratulera spelaren som har varit vår hjälte under flera matcher!
GRATTIS GONZALO HIGUAIN!

Angel di Maria har återanslutit sig till truppen

Den argentinska stjärnan, Angel di Maria, är tillbaka och kommer förmodligen vara med på helgens match.
Angel di Maria

Idag tränade Real Madrid på Valdebebas inför söndagens match mot Real Zaragoza. Angel di Maria har återhämtat sig från sin skada och återanslöt sig till truppen imorse. Den under-19 målvakten Pacheco tränade tillsammans med Casillas och Adan, medan de skadade spelarna Dudek, Khedira, Canales, Higuain, Gago och Kaká stannade inomhus.

Cristiano Ronaldo tillägnade sitt CL mål mot Auxerre till sin son, Cristiano Jr.


Den portugisiska stjärnan Cristiano Ronaldo dedikerade sitt mål mot Auxerre till sin son.
Cristiano Ronaldo & Cristiano Jr.
Ser ni att Cristiano Jr.s jacka liknar Ronaldos röda jacka som han hade på sig under Real Madrid Gala Foundation den fjärde november ? Klicka här för att se Ronaldos jacka.

Cristiano Ronaldo
var inte den enda som skapade rubriker, utan även hans son Cristiano Jr. Som du säkert vet, gjorde portugisens lilla son sitt första framträdande på en Real Madrid match under onsdagens CL gruppspel mot Auxerre. När Ronaldo lyckades göra det andra målet under matchen, tillägnade han sitt underbara mål till sonen, Cr. Jr.

När median ville prata med Ronaldo angåede matchen och målet som han dedikerade till sin son, sa han att de skulle prata med Benzema istället.

Här är en video där man ser Ronaldo dedikera sitt mål till sin son. I slutet av videon säger Cristiano Ronaldo: "Prata med Karim. Idag var han mycket bra."

Robin Van Persie: "Som ett fotbollsfan skulle jag vilja möta Real Madrid eller Barcelona"


Den holländska spelaren, Robin Van Persie, skulle vara glad om Arsenal spelade mot Real Madrid eller Barcelona i åttondelsfinalen.
Robin Van Persie

Arsenal
s stjärna, Robin van Persie, har medgett att han skulle älska att möta Barcelona eller Real Madrid i Champions League.

Den engelska klubben besegrade Partizan Belgrade och avslutade Champions Leagues gruppspel som tvåa i sin grupp (Grupp H). Nu kommer Gunners att möta antingen Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen eller Shalke 04 i Champions Leagues åttondelsfinal.

"Som ett fotbollsfan skulle jag vilja möta Real Madrid eller Barcelona, men vi får se hur det kommer att bli. Dessa är matcherna som man skulle älska att bara inblandad i" sa Van Persie.

"Vi måste ha hopp. Allting startas med övertygelse och om man inte har tilltro, kan man till och med sluta spela fotboll. Vi är övertygade om att vi kan vinna i år."

Real Madrid fruktar att Pepe kommer att lämna Los Blancos för Chelsea eller Man.Utd


Chelsea och Manchester United har sammankopplats med Real Madrids portugisiska försvarare Pepe.
Pepe

Den engelska tidningen Daily Mail säger att Real Madrid fruktar att Chelsea och Manchester United håller koll på den 27-åriga spelaren, Pepe.

Pepe och Real Madrid har försökt att komma överens om en kontraktförlängning, men på grund av att den spanska klubben inte är intresserad av att ge portugisen fyra gånger så stor årslön som hans närvarande, har man inte lyckats komma överens om något.

Den förra Porto backen har nyligen blivit erbjuden dubbelt så stor årslön på nästan 50 000 pund i veckan, men det sägs att Pepe kräver 95 000 pund i veckan.

Situationen mellan spelaren och klubben har fått andra klubbar att öppna sina ögon och de europeiska klubbarna förbereder sig inför att kriga för portugisen när hans kontrakt löper ut om 18 månader, och därmed får de mittbacken helt gratis.

Spanska rapporter säger att Chelsea kommer att vänta tills Pepes kontrakt löper ut år 2012, och Marca hävdar att Manchester United, Inter och till och med La Liga rivalerna Barcelona är intresserade av 27-åringen.

Om Madrid anser att det inte finns några framsteg, kan januaris transfermarknad vara möjligt för Los Blancos att få in pengar på den 7 miljoner pund värda spelaren.

Evras agent, Frederico Pastorello: "Vi kommer att prata om framtiden på sommaren"


Evras agent säger att backen vill stanna kvar i Manchester United.
Patrice Evra

Den franska försvararen Patrice Evra vill stanna i Manchester United förevigt.

Evras agent, Frederico Pastorello, har sagt att spelaren kommer att prata med den engelska klubben angående ett nytt kontrakt i slutet av säsongen.

Den 29-årige vänsterbackens kontrakt löper ut år 2012 och Old Trafford klubben skulle vilja behålla Evra.

"Saker fungerar bra med United och Sir Alex" sa Pastorello. "Vi vill inte prata om framtiden just nu när vi är i mitten av säsongen, men vi kommer att prata om det på sommaren."

Real Madrids storstjärna Cristiano Ronaldo: "Vi måste fira Karim Benzemas hattrick"


Cristiano Ronaldo tycker att man ska njuta av stunden och fira Benzemas otroliga hattrick.
Cristiano Ronaldo & Karim Benzema

Den portugisiska stjärnan Cristiano Ronaldo är glad för Karim Benzemas skull, efter att fransmannen lyckades göra hattrick mot Auxerre under Real Madrids 4-0 vinst i Champions League.

Även Ronaldo lyckades göra mål i onsdags, men 25-åringen hyllade sin lagkamrat istället.

"Vi måste fira, för att Benzema förtjänar det" sa Real Madrid stjärnan.

"Karim jobbar väldigt hårt och det har varit svårt att se honom gå igenom alla dessa svåra tider. Det gick inte så bra för honom, men nu har han visat ett bra svar (på kritikerna)."

Real Madrid är redo att låta Sergio Canales spela för en engelsk klubb på 6 månaders lån


Real Madrid vill låna ut Sergio Canales till en Premier League klubb.
Sergio Canales

Real Madrid
är redo att skicka mittfältaren Sergio Canales på lån till England i januari.

Underbarnet har misslyckat med att komma med i startelvan och den spanska klubben tror att det bästa alternativet för både honom och klubben, är om man lånar ut spanjoren i sex månader.

Sporttidningen Marca säger att Los Blancos föredrar att skicka honom till England, där Bolton Wanderers och West Ham United är intresserade av 19-åringen.

Cristiano Ronaldo: "Vi ville vinna på grund av att vi spelade inför vår hemmapublik"


Ronaldo tror att Real Madrid är redo att möta Champions League motståndarna.
Cristiano Ronaldo

Real Madrid
s stjärna Cristiano Ronaldo säger att de inte är rädda för något lag i andra rundan av Champions League.

Los Blancos har kvalificerat sig till åttondelsfinalen tillsammans med sexton andra lag, och Ronaldo hävdar att de spanska giganterna är inte rädda för någon klubb i den stora europeiska tävlingen.

"Jag skulle vilja gratulera mina lagkamrater" sa portugisen till Real Madrids officiella hemsida.

"Jag är glad med hur vi spelade mot Auxerre. Vi ville vinna för våran prestige och på grund av att vi spelade inför vår hemmapublik."

"Jag älskar att vara en del av matchen; att göra assist mål och att göra mål. Jag firar alltid när mina lagkamrater gör mål. Benzema förtjänade en sådan kväll. Han jobbar hårt och är en proffesionell spelare. Han är väldigt viktig för oss och jag är glad för hans skull."

"Jag är säker på att vi kommer att vara konkurrenskraftiga i slutet av varje tävling. Vi är förberedda, i en bra form och fokuserade på Champions League. Vi vet att alla våra motståndare är tuffa, men vi får se vad som händer."

Åttondelsfinalen kommer att äga rum den 17 december i Nyon.

Barcelonas försvarare Dani Alves: "Jag kommer aldrig spela för Real Madrid"


Barceloans Dani Alves säger att Real Madrid kommer aldrig vara en klubb som han skulle möjligtvis tänka sig att spela för.
Dani Alves

Barcelona
s försvarare Dani Alves har sagt att om han var tvungen att lämna de katalanska gignaterna någon dag, skulle han inte ens tänkt på möjligheten att spela för Real Madrid.

Den brasilianska backens kontrakt med serieledarna löper ut år 2012, och trots att Barcelona har försökt förhandla med Alves angående en kontraktförlängning, har de två sidorna ännu inte kommit överens om något, på grund av att brassen hävdar att klubben undervärderar honom.

I en intervju med Cuatro, sa han att han aldrig skulle signera för Real Madrid, men han sa även att han skulle älska att sammarbeta med Los Blancos tränare, Jose Mourinho, någon dag.

"Jag kommer aldrig spela för Madrid. Om jag lämnar Barca, kommer jag inte gå dit. Mitt tåg till Madrid har redan åkt" sa 27-åringen.

"Jose Mourinho är en bra tränare, jag skulle verkligen vilja jobba med honom, och en gång var jag nära att göra det. Han vet vilka vapen han ska använda mot motståndarna, och han har vunnit allting."

Real Madrids Jerzy Dudek har brutit käken - återvänder om sex veckor


Jerzy Dudek kommer att vara borta i nästan två månader.
Jerzy Dudek

Efter hans första match denna säsong mot Auxerre, fick Jerzy Dudek en hård smäll på sitt ansikte. Under 4-0 vinsten åkte den polske målvakten till sjukhuset La Moraleja Hospital, där han blev undersökt, skriver Real Madrid på sin officiella hemsida.

På grund av att han har en bruten käke och kommer operera sig inom kort, förväntas 37-åringen vara borta i sex veckor.

Just Nu: 4 - 0 (Real Madrid VS. Auxerre)

Real Madrid 1 - 0 Auxerre (Karim Benzema 12', 300:e målet i CL.)
Real Madrid 2 - 0 Auxerre (Cristiano Ronaldo 49')
Real Madrid 3 - 0 Auxerre (Karim Benzema 72')
Real Madrid 4 - 0 Auxerre (Karim Benzema 88', hattrick)

- SLUTSPELAT

Kaká kommer att få en dotter inom kort

Gissa vilken fotbollsspelare som kommer att få ett barn inom kort?
Kakás Twitter

Den brasilianska stjärnan, Ricardo Kaká, har meddelat på sin Twitter att han kommer få tillsammans med sin fru, Caroline Celico, sitt andra barn, som har visat sig vara en flicka.

Mittfältaren har redan en son, Luca, som föddes för två år sedan, men nu kommer 28-åringens två-årige son få en syster.

På sitt meddelande skriver Kaká: "Det är med en stor glädje som jag bekräftar att min älskade fru Caroline Celico (@Cacelico) är gravid med vårt andra barn!! Nu är det en flicka!!".

Ett mål ifrån 300 i Champions League - Real Madrid ligger på första plats i tabellen


Real Madrid har gjort flest mål i Champions League.
Flest Gjorde Mål i CL

Den spanska klubben Real Madrid kommer att spela sin 157:e match idag mot Auxerre i Champions League matchen. Los Blancos har gjort 299 mål och är endast ett mål ifrån att göra sitt 300:e mål.

Real Madrid låg etta i tabellen över mest gjorde mål i European Cup med 705 mål, men när denna tävling inte fanns längre och Champions League kom istället, har spanjorerna gjort 299 mål hittils.

Real Madrid legenden Savio gjorde de vitas 100:e mål mot Lisbon år 2000, och Ronaldo (de Lima) gjorde det 200:e målet mot Omlympique de Marsielle år 2003.

- Vem tror ni kommer göra det 300:e målet?

Jose Mourinho vill att Kaká ska återvända till truppen så snabbt som möjligt


Jose Mourinho hoppas att Kaká kommer att återvända till truppen i full form.
Kaká

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, är redo att se återkomsten av Kaká i andra halvan av säsongen.

Den spanska tidningen Marca säger att efter att klubben en gång tänkte dumpa brassen, så är Mourinho nu desperat över att se Kaká återvända till laget i full form.

Den portugisiska tränaren är övertygad om att både Kaká och Cristiano Ronaldo kan spela i samma lag, vilket de bevisade väldigt tydligt förra säsongen.

Trots att Gonzalo Higuain är skadad, så förväntar man sig att Kakás återvändning kommer att hålla Mourinho borta från vinterns transfermarknad.

West Ham United och Bolton Wanderers är intresserade av Real Madrids Sergio Canales


Två engelska klubbar är ute efter Real Madrids spanska mittfältare, Sergio Canales.
Sergio Canales

Real Madrid
s unga spelare, Sergio Canales, är jagad av flera engelska Premier League klubbar.

Den engelska tidningen The Sun säger att West Ham United och Bolton Wanderers är de två största klubbarna som är ute efter Real Madrids underbarn.

Den spanska mittfältaren som endast är 19 år gammal, har en gång blivit kallad för La Ligas nya stjärna. Men trots detta har han endast spelat totalt 94 minuter i ligan denna säsong.

Inter är intresserade av att underteckna Real Madrids försvarare, Pepe


Jose Mourinhos förra klubb är intresserade av att underteckna Real Madrids portugisiska mittback.
Pepe

Den italienska klubben, Inter, håller koll på Real Madrids försvarare Pepe, och skulle vilja underteckna den portugisiska backen.

Den 27-årige spelaren håller på att bli frustrerad över att man har ännu inte kommit överens med klubben om någon kontraktförlängning.

Pepe är en av Real Madrids lägst betalada spelare, men han har begärt en högre lön för att han ska fortsätta att spela för de spanska gignterna.

Den italienska tidningen Panorama säger att Inter förbereder en flytt för Pepe nästa månad, på grund av att de behöver en ersättare för den skadade argentinska försvararen Walter Samuel.

Marcelo: "Mourinho får mig att känna mig trygg och han ger mig ett stort självförtroende"


Marcelo är nöjd med Jose Mourinho som tränare och säger att han känner sig trygg med portugisen.
Marcelo

Marcelo
har medgett att han spelar för närvarande sin bästa fotboll i Real Madrid under tränaren Jose Mourinho.

Den brasilianska vänsterbacken har blivit förstahandsvalet för den nya tränaren denna säsong, vilket han inte var förra säsongen under Manuel Pellegrini.

"Mou får dig att känna dig som hemma. Han ger oss ett stort självförtroende. Han är inte en väldigt pratsam tränare, han pratar bara när han behöver göra det. Jag är väldigt trygg med honom" sa Marcelo.

"Han sa att han är kär i mig och jag är kär i honom också" sa brassen och skrattade.

Jose Mourinho bad Florentino Perez att försöka underteckna Inters Samuel Eto'o


Jose Mourinho har bett Real Madrids hövdingar att försöka återsignera Inters anfallare, Samuel Eto'o.
Samuel Eto'o

Den engelska tidningen El Mundo Deportivo säger att Jose Mourinho frågade presidenten Florentino Perez om han kunde signera Samuel Eto'o under sommaren, men inget har hänt ännu.

Men, nu när Inter kämpar, har Mourinho bett Perez att försöka underteckna Eto'o nästa månad, men man vill helst vänta till januari för att se om Gonzalo Higuain kommer att vara tillbaka i vinter. Om argentinaren inte återvänder, kommer man försöka underteckna den kamerunska spelaren.

Trots att Eto'o hade lite problem i Real Madrid och spelade för klubbens katalanska rivaler, Barcelona, skulle 29-åringen älska att återförenas med sin förra tränare.

Dessutom har Eto'o redan bett om förlåtelse till Real Madrid och sa: "Jag menade aldrig att vara respektlös mot Madrid, det är klubben som hämtade mig till Europa och jag kommer alltid att vara tacksam. Det var ett misstag och jag ber om urtsäkt."

- Kan det vara så att Eto'o bad om förlåtelse för att det ska bli lättare för honom att flytta till laget som hans favorittränare Jose Mourinho tränar?

Jose Mourinho har inkallat 18 spelare till morgondagens CL match mot Auxuere


Den portugisiska tränaren har inkallat 18 spelare till onsdagens CL match mot Auxerre.
Real Madrid

Real Madrid
s tränare, Jose Mourinho, har inkallat 18 män till morgondagens Champions League match mot Auxerre, som han är avstängd ifrån.

Real Madrid Castillas Sarabia aoch Morata har blivit inkallade av portugisen, men Kaká, Higuain, Gago, Canales, Khedira och Di Maria kommer att missa matchen på grund av skador. Medan Xabi Alonso och Sergio Ramos är avstängda.

Dessutom bestämde sig Mourinho för att vila Casillas eftersom laget har ändå gått vidare till nästa runda.

REAL MADRIDS TRUPPLISTA:

Goalkeepers: Dudek, Adan
Defenders: Arbeloa, Albiol, Mateos, Carvalho, Pepe, Garay, Marcelo
Midfielders: Diarra, Granero, Özil, Lass, Pedro Leon
Forwards: Morata, Sarabia, Benzema, Cristiano Ronaldo

CHOCKERANDE: Cristiano Ronaldo kommer inte överens med sina lagkamrater!


Jag säger inget mer än att du måste läsa artikeln, för ärligt talat så chockade den mig.
Cristiano Ronaldo

Den portugisiska stjärnan Cristiano Ronaldo håller på att bli alltmer isolerad i Real Madrids omklädningsrum. Tidningen Sport säger att anfallarens fräcka personlighet har fått hans lagkamrater att hålla sig borta ifrån honom.

Ronaldo kommer endast överens med portugiserna Pepe och Ricardo Carvalho, samt den brasilianska försvararen Marcelo. Även brassen Kaká kommer överens med CR7, och det sägs att de är bästa vänner i laget.

Men Real Madrid spelaren ser inte hans spanska lagkamrater öga mot öga. Ronaldo kommer inte bra överens med Iker Casillas, Xabi Alonso, Sergio Ramos och Alvaro Arbeloa, trots att det visar sig vara det motsatta på planen.

Det sägs att spanjorerna tyckte att Ronaldo inte är en lagkamrat, utan att han endast vill rädda sitt rykte.

Och nu har det också gått ut rykten om att Real Madrids president Florentino Perez skulle kunna lägga ännu mer bränsle på elden, efter att det har hävdats att han är villig att ta ifrån kaptenbindeln från Casillas och ge den till Ronaldo.

Kan du tänka dig Ronaldo som lagkapten för Real Madrid? Att Ronaldo inte kommer överens med spanjorerna i laget? Att hans personlighet håller VM-mästarna borta från honom? Nemen, vad händer i Real Madrid?!

Real Madrids skadade Gonzalo Higuain kan återvända inom fyra veckor


Enligt spanska rapporter kan Higuain vara tillbaka inom endast en månad istället för två månader.
Gonzalo Higuain

Real Madrid
s anfallare Gonzalo Higuain kan vara tillbaka inom en månad har flera rapporter från Spanien hävdat.

Den spanska tidningen Marca rapporterade idag att om allting går enligt planerna, kommer den 22-årige argentinska anfallaren vara tillbaka i bästa form redan inom fyra veckor. I måndags fick Higuain en särskild behandling för hans diskbråck.

Det har rapporterats att argentinarens framsteg kommer att analyserar inom de närmaste 15 dagarna om allting går bra. Sedan kommer anfallaren få ett grönt ljus till att återvända inom två veckor.

UEFA har minskat straffen: Jose Mourinho avstängd i en match istället för två


Efter att Real Madrid klagade på UEFA:s beslut, har man bestämt sig för att minska straffen.
Jose Mourinho

För mer än en vecka sedan avslöjade UEFA att Real Madrids Jose Mourinho, Xabi Alonso, Sergio Ramos, Iker Casillas och Jerzy Dudek hade blivit "straffade". Men efter att den spanska storklubben bestämde sig för att klaga på detta beslut, har UEFA "minskat" straffen.

UEFA meddelade att Real Madrid måste betala böter på 100 000 euro, istället för 120 000. Dessutom så behöver Jose Mourinho inte betala 40 000 euro längre, utan istället 30 000, plus att den portugisiska tränaren kommer endast bli avstängd i en match, inte två.

Men Xabi Alonso, Sergio Ramos, Iker Casillas och Jerzy Dudek måste fortfarande betala samma böter, samt att Alonso och Ramos kommer fortfarande vara avstängda.

Real Madrid är intresserade av Rennes stjärna Yann M'Vilas


Real Madrid är ute efter en anfallare, men tydligen så är Los Mernegues också ute efter en mittfältare.
Yann M'Vila

Den spanska storklubben Real Madrid har kontaktat den franska klubben Rennes angående Yann M'Vilas tillgänglighet.

M'Vila som endast är 20 år, har redan i denna ålder blivit inkallad till Laurent Blancs Frankrike.

Real Madrid har haft kontakt med Rennes och spelarens agent, Ahmed Ouidy, och det har rapporterats att spanjorerna har bett de att "skynda på". Om Rennes är villiga att sälja sin stjärna, då vill Los Blancos bli kontaktade.

Liverpool och Aston Villa är andra klubbar som är intresserade av den defensiva mittfältaren.

Real Madrid är villiga att sälja Karim Benzema för 35 miljoner euro


Trots att Real Madrid har brist på anfallare är Los Blancos villiga att sälja Karim Benzema.
Karim Benzema

Enligt flera rapporter är Real Madrid villiga att sälja den franska anfallaren, Karim Benzema, i januari.

Den spanska tidningen El Mundo Deportivo säger att sedan Santiago Bernabeu klubbens tränare, Jose Mourinho, lämnade fransmannen utanför startelvan under matchen mot Valencia, har Benzemas namn gått runt i hela Europa.

Den engelska Premier League klubben, Manchester City, har blivit kontaktade tillsammans med Arsenal och Benzemas förra klubb, Lyon, av Real Madrid.

De spanska giganterna är redo att sälja 22-åringen för 35 miljoner euro, men en sådan summa kan sänkas på grund av Benzemas nuvarande form.

Real Madrid är villiga att sälja Lassana Diarra till en Premier League klubb i januari


Real Madrid vill inte behålla Lassana Diarra, och därför är man villig att sälja fransmannen till engelska klubbar.
Lassana Diarra

Real Madrid
s mittfältare Lassana Diarra är redo att återvända till England i januari. Den spanska tidningen AS säger att Los Blancos är villiga att sälja fransmannen i vinter, för att lämna dörren öppen för en annan spelare.

Den 25-årige förra Arsenal, Chelsea och Portsmouth mittfältaren har endast startat tre liga matcher denna säsong och kommer inte att sitta på bänken förevigt.

Liverpool och Tottenham sägs vara intresserade av att underteckna Lass på lån och ha möjligheten att köpa spelaren i slutet av säsongen, medan Aston Villa och Manchester United håller också koll på mittfältaren.

Jose Mourinho är en utav finalisterna att vinna FIFA World Coach of the Year 2010


Nemen, är inte Wesley Sneijder och Cristiano Ronaldo en av de nominerade i Ballon d'Or? Dock ska man vara glad över att Jose Mourinho är en utav de nominerade att vinna FIFA World Coach of the Year 2010.
Jose Mourinho

Jose Mourinho
är en utav FIFAs och France Fotballs finalister att vinna FIFA World Coach of the Year 2010, efter att ha vunnit trippel med Inter förra säsongen samtidigt som han har haft en imponerande start med Real Madrid.

De två andra finalisterna är Vincente del Bosque och Pep Guardiola, och de valdes av lagkaptener och tränare, samt av France Football journalisterna. Vinnaren kommer att bli presenterad i Zurich den 10 januari, 2011.

När vi ändå är igång kan jag berätta för er som inte redan vet att de tre finalisterna i Ballon d'Or är tre Barcelona spelare - Xavi, Iniesta och Messi. Det är inte Wesley Sneijder, inte Cristiano Ronaldo, inte Didier Drogba, inte Arjen Robben, inte David Villa, inte Fabregas och inte Xabi Alonso.

Detta är något som chockade de flesta, som bland annat Inter fansen som hade förväntat sig att den förra Real Madrid spelaren, Wesley Sneijder, skulle vara en av de nominerande, och till och med vinnaren. Men drömmen för Nerazzurri fansen krossades efter att det avslöjades att någon utav Barcelona trion kommer vinna Guldbollen.

Sami Khedira: "Jag är medveten om att Reals mål är att vinna så många titlar som möjligt"


Sommarens värvning, Sami Khedira, vill hjälpa Real Madrid att vinna så många titlar som möjligt. Men frågan är, har Real Madrid vad som krävs för att vinna någon titel i år?
Sami Khedira

Den tyska mittfältaren, Sami Khedira, pratade med bwin.com om Real Madrid, Jose Mourinho, flytten från Stuttgart och jakten efter titlar.

"Det är alltid farligt att tro att du har allt, och att du har nått den högsta nivån i din karriär. Om du slutar att jobba med din personliga utveckling och att förbättra dig på matcher, då är du färdig. Men nu går saker bra för mig."

"Trots att vi inte har vunnit någonting har vi börjat bra i både ligan och Champions League, liksom Copa del Rey. I slutet av dagen är det titlar som räknas i Real Madrid. Jag är medveten om det och vi jobbar varje dag med vårt mål - att vinna så många titlar som möjligt."

"Jag visste redan från den första matchen att Auxerre är ett starkt lag. Vi måste vara koncentrerade, och se till att vi inte ger dem några chanser."

Real Madrid är intresserade av Espanyols anfallare, Pablo Daniel Osvaldo


Jose Mourinho är ute efter en anfallare, och Pablo Daniel Osvaldo kan vara spelaren som kommer bära den vita tröjan i januari.
Pablo Daniel Osvaldo

Den spanska klubben, Real Madrid, har sammankopplats med Espanyols anfallare, Pablo Daniel Osvaldo. Tidningen Sport säger att Los Blancos är intresserade av den argentinsk-födda 24-åringen, samtidigt som Jose Mourinho är ute efter en mittanfallare.

Två andra klubbar är också ute efter Osvaldo. De engelska Premier League klubbarna, Blackburn Rovers och Wigan Athletic är intresserade av anfallaren.

Dessutom sägs det att Espanyol är villiga att sälja italienaren, men inte för mindre än 5 miljoner pund.

Real Madrids försvarare Pepe är redo att lyssna på erbjudanden från andra europeiska klubbar


Om Pepe kommer lämna Real Madrid eller inte är fortfarande en fråga för både klubben och spelaren, men hur stor är denna fråga för fansen?
Pepe

Real Madrid
har misslyckats med att komma överens med Pepe angående ett nytt kontrakt. Tidningen Sport säger att Los Blancos lämnade portugisen och hans representanter hängande och försvararen är nu redo att lyssna på erbjudanden från andra klubbar i Europa.

27-åringen skulle föredra att stanna med de spanska giganterna, men Santiago Bernabeu klubben uppfyller inte Pepes krav när det gäller lönen.

Under tiden, blev Pepe kritiserad av Valencias anfallare Roberto Soldado efter lördagens vinst. Soldado var inte imponerad av Pepes beteende och sa: "Jag förstår mig inte på hans beteende, han spelar en dålig sport."

Real Madrid är redo att lägga ett bud på Inters anfallare Diego Milito


Inters anfallare, Diego Milito, sägs vara Jose Mourinhos måltavla under januaris transfermarknad.
Diego Milito

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho är ute efter att underteckna sin förrs klubbs anfallare, Diego Milito, enligt italienska rapporter.

Il Corriere dello Sport
rapproterade att den argentinska stjärnan, som var viktig för Nerazzurris trippel-vinst förra säsongen, är den portugisiska tränarens huvudmål i januari.

Los Blancos ser ut att förlora förstahandsvalet, Gonzalo Higuain, i två månader på grund av en ryggskada, vilket gör att Karim Benzema är den enda anfallaren som Mourinho kan använda sig utav.

Den spanska klubben har även sammankopplats med Wolfsburgs Edin Dzeko och Manchester Citys Emmanuel Adebayor. Men efter att ha jobbat med Milito förra säsongen, vill Mourinho signera 31-åringen till Santiago Bernabeu klubben.

Milito har medgett att han är orolig över sina senaste resultat och skulle förmodligen vara intresserad av att återförenas med sin förra tränare, Jose Mourinho.

Marcelo om vinsten mot Valencia: "Det var en viktig seger som vi behövde efter måndags"


Real Madrids brasilianska försvarare var nöjd med att alget lyckades vinna mot Valencia igår kväll.
Marcelo

Real Madrid
s försvarare, Marcelo, var nöjd med att laget lyckades besegra Valencia till slut, med 2-0 på hemmaplan igår kväll.

De spanska giganterna kämpade för att kunna göra mål, och under andra halvlek kunde CR7 äntligen göra mål, och gav Real Madrid ännu en hemmavinst.

Efter matchen sa den brasilianska försvararen till median att han var nöjd med de tre poäng som det spanska laget lyckades få, men vägrade att diskutera varför Karim Benzema inte fick spela från start igår.

"Att ha Benzema som en ersättare är tränarens beslut. Han ville förstärka mittfältet, och det är därför han använde sig utav detta system. Det var en viktig seger som vi behövde efter måndags" sa brassen.

"Under den första halvleken, skapade vi många chanser, men bollen gick aldrig in. Lyckligvis, under andra halvlek omvandlade vi chanserna till mål, och vi lyckades vinna."

För närvarande ligger Real Madrid på andra plats i ligatabellen, med två poäng mindre än de katalanska rivalerna, Barcelona.

Raul Albiol: "Det hade varit lättare för både oss och fansen med ett tidgare mål"


Los Blancos försvarare har medgett att laget led av 5-0 förlusten mot Barcelona i måndags, och därför tycker han att visnten mot Valencia var grundläggande.
Raul Albiol

Real Madrid
s mittback, Raul Albiol, tror att gårdagens vinst mot Valencia var viktig för att återhämta sig från måndagens El Clasico förlust mot rivalerna, Barcelona.

Valencias målvakt lyckades stoppa alla skott från Los Blancos och det stod 0-0 under första halvlek. Men under den andra halvleken lyckades de spanska giganterna att vinna ännu en match på Santiago Bernabeu, tack vare Cristiano Ronaldo.

Albiol var väldigt nöjd med matchen, trots att han tyckte att man borde ha gjort mål lite tidigare.

"Det har varit tufft. Det är inte lätt" sa den spanska försvararen till Real Madrids officiella hemsida.

"Det var väldigt viktigt att få poängen för att vara väldigt nära i ställningen. Med ett tidigare mål, hade saker och ting varit lättare för oss och för fansen. Personligen är jag väldigt glad över att ha fått spela. Jag är väldigt glad."

Real Madrid 2 - 0 Valencia GOALS

Igår lyckades Ronaldo göra två mål under andra halvlek och räddade Real Madrid från att ligga med flera poäng under Barcelona i ligatabellen. För er som missade matchen, här är målen:

Sergio Ramos: "Vi måste inse hur viktigt det är leva upp till klubbens storhet"


Den spanska försvararen Sergio Ramos är säker på att laget kommer att återhämta sig från "sin skada".
Sergio Ramos

Real Madrid
s försvarare, Sergio Ramos, som för närvarande är avstängd, har uppmanat sina lagkamrater att glömma El Clasico och fortsätta att kämpa för ligatiteln.

"Vår stolthet är att försvara denna tröja och detta lag är skadat. Men vi måste inse hur viktigt det är att bära detta märke och leva upp till klubbens storhet" sa VM vinnaren, vars lag ligger två poäng under Barcelona i ligatabellen.

"Vi kan inte ändra på försvaret. Vi borde alla få skulden och vi är övertygade om att gå vidare."

"Vi kan inte glömma bort att vi förlorade endast tre poäng hittils denna säsong och sådana saker kan ändras hela tiden i fotbollen. Men världen har inte gått under."

"Fotboll kommer alltid att ge dig chansen att hämnas, men nu måste vi koncentrera oss på Valencia och fortsätta att göra bra saker."

"Det enda som saknas är att vi måste fortsätta att jobba hårt och sätta press på våra motståndare för att kunna vinna titlar."

Manchester United fruktar att Patrice Evra kommer att lämna klubben för Real Madrid


Det verkar som om Patrice Evra vill lämna den engelska staden för att flytta till den spanska huvudstaden.
Patrice Evra

Det finns en stor oro i Manchester United. Den engelska klubben fruktar att försvararen, Patrice Evra, vill flytta till den spanska klubben, Real Madrid.

Den engelska tidningen The Daily Mail rapporterade att Old Trafford klubben är oroliga över att det kommer komma en dag då fransmannen kommer komma fram till Ferguson och säga att han vill lämna klubben för den spanska huvudstadsklubben.

Det är till och med så att Manchester Uniteds tränare förbereder sig inför att 29-åringen lämnar The Devils i sommar, för att återförenas med sin förra lagkamrat, Cristiano Ronaldo.

Real Madrids skadade Gonzalo Higuain vill undvika att operara sig


Den argentinska stjärnan vill försöka undvika att operera sig på grund av att han inte vill vara borta i två månader.
Gonzalo Higuain

Real Madrid
s anfallare, Gonzalo Higuain, har medgett till Marca att han inte vill genomgå en operation som kommer se honom borta från fotbollen i två månader.

Argentinaren saknades under Los Blancos El Clasico mot Barcelona i måndags, på grund av en ryggskada, och det är samma skada som kommer att förhindra honom från att delta på Los Merengues match mot Valencia idag. Dock vill målgöraren undvika att operera sig.

"Jag kommer försöka att göra det bästa beslutet snart" förklarade han till den spanska tidningen. "Det är svårt."

Det har rapporterats att klubbens läkare föreslår att Higuain borde operera sig så snabbt som möjlig, för att det kommer att minska tiden på spelarens återhämtning. Till och med tränaren Jose Mourinho vill att 22-åringen ska operera sig, för att komma tillbaka till truppen så snabbt som möjligt.

Enrick Caceres är kirurgen som planeras att operera anfallaren, och det sägs att han är den bästa specialisten i Spanien. Han har nyligen opererat Villarreals Santi Cazarola och tidigare har han även opererat Thierry Henry samt Yaya Toure.

Jose Mourinho har inkallat 20 spelare till morgondagens match mot Valencia


Den portugisiska tränaren har inkallat tjugo män till lördagens hemmamatch.
Real Madrid (CL match mot Ajax)

Jose Mourinho
har inkallat 20 Real Madrid spelare till morgondagens La Liga match mot Valencia. Cristiano Ronaldo är i god form efter att ha återhämtat sig i god tid, och kan delta i matchen. Carvalho och Sergio Ramos kommer ej att vara närvarande på grund av att de är avstängda. Medan Canales, Kaká och Gago kommer inte heller att vara med, på grund av respektive skada.

REAL MADRID TRUPPLISTA:
Målvakter:
Casillas, Adan, Dudek.
Försvarare: Arbeloa, Pepe, Albiol, Garay, Mateos, Marcelo.
Mittfältare: Lassana Diarra, Mahamdou Diarra, Sami Khedira, Esteban Granero, Xabi Alonso, Mesut Özil, Angel Di Maria, Pedro Leon.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Benzema, Morata.

Wolfsburg kräver 40 miljoner euro för den bosniska anfallaren Edin Dzeko


Wolfsburg har inte blivit kontaktade av Real Madrid, men sportchefen har redan nu sagt att man inte kommer sälja Dzeko för mindre än 40 mijoner euro.
Edin Dzeko

Wolfsburg
s sportchef, Dieter Hoeness, insisterar på att Edin Dzeko kommer inte att säljas för mindre än 40 miljoner euro.

"Priset är inte en hemlighet - Dzeko kostar 40 miljoner euro" sa Hoeness till AS. "Det är många lag som är intresserade av Dzeko."

Tidigare har det rapporterats att Real Madrid var redo att underteckna anfallaren, men Hoeness har gjort det klart för median att de spanska giganterna har inte kontaktat Wolfsburg.

"Vi har inte fått något samtal från Madrid. Jag mötte Real Madrids president Florentino Perez och sportchefen Jorge Valdano när jag åkte till Bernabeu för att se Real Madrid-Milan, och man nämnde det aldrig."

"Vi kommenterar inte några spekulaioner."

Sergio Canales är skadad - borta i tre till fyra veckor


Den spanska 19-åringen har skadat sig och kommer vara borta i ungefär en månad.
Sergio Canales

Denna vecka har det rapporterats att flera Real Madrid spelare har råkat ut för skador, som bland annat Gonzalo Higuain och Cristiano Ronaldo. Men som tur var, lyckades den portugisiska stjärnan, Ronaldo, återhämta sig från sin "enkla" skada i god tid, och återvände till träningen idag.

Men samtidigt blev en annan spelare skadad. Den spanska mittfältare, Sergio Canales, undersöktes på Sanitas La Moraleja sjukhuset, där man fick reda på att den unga spelaren har skadat sin vänstra ankel. Canales förväntas vara borta i tre till fyra veckor, beroende på hans framsteg.

Real Madrids Kaká har börjat träna igen!

Real Madrid stjärnan kommer att återvända till laget inom kort och har redan nu börjat träna.
Kaká

Den brasilianska stjärnan, Kaká, har nyligen påbörjat ett nytt steg i sin återhämtning. Efter att ha successivt avslutat det första steget som bestod av sjukgymnast, simning och gym träning, har han börjat att träna utomhus för att testa knäets stabilitet.

Under tiden som Kaká började styrke- och hastighet träna, var Real Madrids läkare riktigt uppmärksamma. Under hela träningen kände han ingen smärta och både hans lagkamrater och tränare gratulerade mittfältaren för hans framsteg, eftersom de vet att han är ett steg närmare att återvända till planen och börja spela för första gången denna säsong.

Officiellt: Gonzalo Higuain har diagnostiserats med diskbråck.


Higuain kommer vara borta i cirka två månader pågrund av diskbråck.


Gonzalo Higuain

Gonzalo Higuain granskades vid Saints La Moraleja sjukhus på onsdags morgonen och blev diagnostiserad med diskbråck, som orsakar svaghet och domningar.

"Spelaren har träffat en specialist, coachen, fitness tränaren och all sjukvårds personal. Efter en period på fem till sex veckor, under ingen förbättring, kom vi alla överens om att han behöver opereras", sade Dr. Carlos Diez (Chef för Real Madrids sjukvård).

"Vi måste nu bestämma oss för vilken specialist som andra val, om vi alla kommer överens, att fortsätta med".

"Om detta genomförs så kommer Higuain inte kunna delta i någon sport i cirka två månader".

Cristiano Ronaldo kommer kunna spela mot Valencia på lördag


Enligt den spanska sporttidningen AS kommer Cristiano Ronaldo att delta i lördagens La Liga match.
Cristiano Ronaldo

Real Madrid
s portugisiska stjärna, Cristiano Ronaldo, kan mycket möjligt spela helgens match mot Valencia.

Ronaldo har rapporterats vara på väg tillbaka till träningen imorgon, efter att ha fått en liten skada under Real Madrids tunga förlust mot Barcelona i måndags. Enligt AS, kommer anfallaren att vara redo att möta Valencia på lördag, när Los Blancos kommer att göra allt för att få platsen som serieledare igen.

CR7 har lidit av en smärta i hans högra ankel sedan början av denna vecka och man förväntade sig att han inte skulle spela mot Los Che. Men Jose Mourinho tror att den förra Manchester United stjärnan kommer att återhämta sig i god tid och delta i morgondagens träningspass.

Pedro attackerade Cristiano Ronaldo efter att portugisen knuffade Guardiola: "VEM ÄR DU?"


Barcelonas Pedro blev väldigt arg när Ronaldo knuffade till Guaridola, och bestämde sig för att hoppa på portugisen.
Cristiano Ronaldo, David Villa, Dani Alves & Pedro (i bakgrunden)

Barcelona
s ytter attackerade Real Madrids stjärna Cristiano Ronaldo under måndagens El Clasico match.

När den portugisiska 25-åringen knuffade till Barcelonas tränare Pep Guardiola på bröstet, var Pedro den aggressivaste Barca spelaren som hoppade på den förra Mancheser United stjärnan.

Den spanska tidningen El Mundo Deportivo säger att Pedro skrek åt Ronaldo: "Vem är du? VEM ÄR DU?" samtidigt som han försökte att knuffa till portugisen.

Detta chockade, men samtidigt imponerade, på hans Barcelona lagkamrater när de försökte sätta CR7 på plats.

Real Madrid kommer att försöka underteckna Chelseas Didier Drogba i januari


Enligt den spanska sporttidningen AS vill Jose Mourinho signera sin förra stjärna, Didier Drogba.
Didier Drogba

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho skulle fortfarande vilja återförenas med Chelseas anfallare, Didier Drogba.

Den portugisiska tränaren är frustrerad över bristen på anfallare och enligt AS har han sagt till Real Madrids hövdingar att endast Drogba kan lösa denna dilemma.

Dock vet den förra Chelsea tränaren att det kommer vara väldigt svårt att underteckna den ivorianska stjärnan till den spanska huvudstadsklubben, eftersom både Roman Abramovich och Didier Drogba vill att 32-åringen ska stanna i Stamford Bridge.

Men Los Blancos kommer att göra ett försök om att underteckna anfallaren i januari.

Mourinho kan tänka sig att använda sig utav Alvaro Morata på grund av bristen på anfallare


Den portugisiska tränaren kan tänka sig att använda sig utav Alvaro Morata under tiden som anfallarna är borta.
Alvaro Morata

Real Madrid
s tränare Jose Mourinho kanske kommer att inkalla ungdomakademins spelare på grund av brist på anfallare.

Mourinho har sammankopplats med flera stora namn denna vecka, som t.ex. Edin Dzeko, Emmanuel Adebayor och Hugo Almedia.

Men, under hans sökning efter en ny anfallare, kan Mourinho vända sig till Alvaro Morata. 18-åringen har testats av Mourinho tidigare, då den unga spelaren följde med Real Madrid till försäsongen i LA.

"Morata har en stor potential. Han är väldigt ung, men hans tid kommer komma" sa Real Madrid tränaren.

Real Madrids Sergio Ramos angående det röda kortet: "Jag bad om ursäkt till Xavi och Puyol"


Real Madrid kommer att "återhämta sig" från den chockande förlusten mot Barcelona, insisterade Sergio Ramos.
Sergio Ramos

Den spanska försvararen, Sergio Ramos, känner att Real Madrid är på väg tillbaka till La Liga racet.

"Det var en viktig match och laget spelade inte bra, men nu måste vi mer än någonsin visa vår stolthet över att vi är Real Madrid, som har gått igenom svåra tider som denna tidigare, men ändå går vi vidare."

"Vi måste fortsätta att jobba med ett stort ansvar och gratulera Barcelona, som spelade en bra match. Nu är det dags för att förenas, och vi kan fortfarande vinna titlar."

Ramos svarade också på frågor angående det röda kortet som han fick på grund av Messi, och sa att han inte menade att skada argentinaren.

"Jag mår dåligt, jag hade fel när jag antog utmaningen, men det är självklart att jag aldrig skulle gå och spela en match med viljan att skada någon. Jag har aldrig skadat någon. Jag är inte stolt över vad jag gjorde och jag bad om ursäkt till mina spanska lagkamrater, Xavi och Puyol."

Mesut Özil: "Det gör inget att jag blev utbytt, jag har fullt fötroende för vår tränare"


Mesut Özil säger att han förstår varför Jose Mourinho bytte ut honom under El Clasico matchen.
Mesut Özil

Den tyska stjärnan, Mesut Özil, accepterade att bli utbytt under Real Madrids chockande El Clasico mot Barcelona.

Den 22-åriga stjärnan säger att han förstod Jose Mourinhos beslut att byta ut honom. "Jag är okej. Mourinho ville förbättra saker. Jag har fullt förtroende för vår tränare" sa han.

Den unga mittfältaren fick spela 45 minuter under första halvlek, men blev utbytt av Jose Mourinho och fick inte spela under andra halvlek, då rivalerna lyckades göra tre mål till.

Florentino Perez: " El Clasico var den värsta matchen i Real Madrids historia"


Real Madrids president tycker att måndagens El Clasico var Los Blancos sämsta match.
Florentino Perez

Real Madrid
s president, Florentino Perez, har sagt att måndagens hemska förslust mot Barcelona är det sämsta resultatet i Los Blancos historia.

Men trots att han är orolig, står Perez vid Jose Mourinhos sida.

El Confidencial
säger att presidenten sa till sina närmaste vänner: "Detta är den värsta matchen i Real Madrids historia. Det var en väldigt dålig, väldigt dålig match."

"Men det finns ingen tvekan om att vi har den rätta tränaren."

Perez medgav också att de spanska giganterna måste köpa i januari.

"Vi måste gå till vinterns marknad. Vi vill inte att någon ska lämna, men vi behöver några bitar för att förstärka laget."

Real Madrids Mesut Özil: "El Clasico förlusten gör ont"


Den tyska VM-stjärnan, Mesut Özil, säger att han aldrig har förlorat en sådan viktig match så tungt.
Mesut Özil

Real Madrid
s mittfältare, Mesut Özil, har kommenterat hans lags 5-0 förlust mot Barcelona i måndags, under El Clasico matchen på Camp Nou, och medgav att resultatet "gör ont".

Den tyska stjärnan fick spela under första halvlek sin första El Clasico match, och då låg Real Madrid under med 2-0. Men när han byttes ut, såg han Barcelona göra 3 mål till, vilket var Blaugranas största vinst på 16 år.

När Özil pratade med tidningen Bild, hävdade mittfältaren att laget gav allting, men tycdligen var det inte tillräckligt..

"Jag har aldrig förlorat någon sådan viktig match så tungt. Denna förlust gör ont. De gjorde två mål väldigt tidigt, men vi gav aldrig upp" sa Mesut.

Förra Real Madrid tränaren Juanade Ramos: "Barcelona är oändligt bättre än Real Madrid"


Real Madrids förra tränare tycker att Barcelona är bättre än Los Blancos.
Juande Ramos

Den förra Real Madrid tränaren Juande Ramos säger att hans gamla klubb är mer än fem mål "sämre" än Barcelona.

Juande, den förra Tottenham tränaren, medgav att den spanska huvudstadsklubben blev utklassade under måndagens El Clasico match på Camp Nou.

"Sanningen gör ont, men det är verkligheten. Barca är bättre än Madrid. Det fanns mer skillnad på planen än vad det stod på resultattavlan."

"5-0 motsvarar inte vad som hände på planen, Barca var oändligt bättre än 5-0."

Real Madrid håller koll på Manchester Citys Adebayor - efter bristen på anfallare


På grund av brisen på anfallare, har Jose Mourinho skickat ett SOS-hjälp till Manchester City.
Emmanuel Adebayor

Real Madrid
håller koll på Manchester Citys "want-away" anfallare, Emmanuel Adebayor.

Den spanska sporttidningen Marca säger att Adebayor kan lämna den engelska klubben om någon månad under vinterns transfermarknad. Och Real Madrid är redo att köpa Adebayor, på grund av brist på anfallare.

Både Real Madrids stjärnor, Gonzalo Higuain och Cristiano Ronaldo, är skadade, vilket gör att Real Madrid saknar två spelare på topppoistionen.

Real Madrids Cristiano Ronaldo är skadad

Ännu en anfallare är skadad, och den enda anfallaren vi har kvar är Karim Benzema.
Cristiano Ronaldo

Real Madrid
börjar förlorar allt fler spelare. Idag rapporterade Los Blancos på sin officiella hemsida att den portugisiska stjärnan, Cristiano Ronaldo, är skadad.

25-åringen genomgick en medicinsk undersökning innan dagens träningspass, och resultatet visade att anfallaren lider av en inflammation på den högra ankelsenan. 

Spelaren kommer att få medicinsk behandling samt gå till sjukgymnast. Dessutom kommer man hålla koll på Ronaldo extra mycket under de närmaste 24-48 timmarna.